kobster כתב:
metal כתב:
kobster כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
העניין הזה עם העבודה זה סוג של הזיה.
זאת אשכרה מפלגה שהייתה סוג של צמח,ועכשיו הפכה להיות האלטרנטיבה הראשית לביברמן(שוב קרדיט לזינקי בוי על הייבוא של המושג המבריק).
עד לפני שנתיים הייתי בספק אם הם בכלל יגיעו למספר דו ספרתי של מנדטים.
עשו שם ניקוי אורוות רציני, מרצון או שלא.
אין שום סיבה שהיא לא תהיה האלטרנטיבה לביבי ואף יותר מכך.
לפי הסקרים היא כרגע על 23, עוד לפני שהוצגה בכלל הרשימה ולפני חבירה אפשרית של לבני, לא מופרך לחשוב שהיא גם יכולה להגיע ליותר מכך. אם מספר המנדטים של העבודה ומרצ יהיה שווה למספר המנדטים של ביברמן, הכל פתוח.
שלי יחימוביץ' לפי התבטאויותיה, ובעיקר לפי חוסר התבטאויותיה, הרבה יותר קרובה לביבי מאשר למרץ. ברית עם המתאגרף החתיך יותר הגיונית, אם כי לא במיוחד.
שלי תייגה (בחוכמה) את המפלגה כמרכז-שמאלה.
מבחינה מדינית אין באמת הבדל בינה לביבי, רק שהוא זה שיישר את עצמו לכיוון השמאל.
הפוקוס יהיה על הנושא החברתי-כלכלי, שבו יש לה השקפה שונה לחלוטין מביבי והבובה שלו שטייניץ.
ככה היא מרוויחה גישה כלכלית סוציאל-דמוקרטית עם קריצה מדינית למרכז.
כנראה שהיא יודעת מה היא עושה.
לגבי הפיקציה, אין לה ברירה אלא לבנות עליו בהקמת ממשלה, וזה עוד בסדר כי היא כנראה תצטרך גם את ש"ס לממשלה שתהיה דומה בהרכבה לזו של ברק מ 99.
החבר שלך הגיב כצפוי בפאניקה לצמצום הפער בין העבודה לליכוד והלך למהלך אגרסיבי. נראה איך הוא יגיב לאמבוש המתוכנן של ש"ס, ושלא תטעה - זה יקרה ויהיה מאוד מעניין לראות את זה קורה.
גושי התנחלויות גדולים, י-ם מאוחדת לנצח נצחים, זובי זכות השיבה, לא כזה שמאל.
מה ההשקפה שלה בנושא הכלכלי? מדינת רווחה?
לבני בזמנו, אחרי השתהות קריטית, הסכימה לתת לחרדים מה שביבי נתן. אם גם שלי תשמור על הסטטוס קוו (חרדים בקואליציה) מה ההבדל? שהיא פחות עשירה מוצלחת ואינטיליגנטית מביבי? אגב. הוא לא חבר שלי, אני לא משתגע עליו בכלל, אבל הוא כנראה האיש עם הכי הרבה איכויות מבין כל המועמדים.