תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 10:23 
ושוב פצוע מאש כוחותינו.
כל כך מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
teknoboy כתב:
deep red כתב:
מה המקבילה בעיברית לmonday night quarterback?
מאחר וברור שכולם פה הגרסה הישראלית לג'ימס בונד הניחו לי לחלוק חויות בן אנוש: ברגעים מלחיצים אני נלחץ ועושה לפעמים דברים שבדיעבד לא הייתי עושה. זה למשל יכול לקרות בהחייאה, וכנראה גם אם הייתי נקלע לאירוע ירי.
יש מצב שהייתי יורה עוד 2-3 יריות, סתם מפחד ולחץ ואדרנלין.
ולגבי "הוצאה להורג" - אם 4-5 לוחמים ושוטר רצו להוציא את המחבלת מעפולה להורג ולא הצליחו, כנראה שהכשל ממש חמור.
או שלא רצו להרוג אותה, וזו סתם עוד דרך לנגח ימנים,אנשים לא שמאלנים מספיק, ואנשים שאיתרע מזלם ולא עברו לפורטוגל, אוסטראליה או גרמניה.

כולם עושים טעויות => אסור להעביר ביקורת על שום דבר

אכן, טיעון ברמה. קבל פרח :ROSE:
איך אומרים באמריקאית "אלי אוחנה"?

1. תודה על הפרח, אבל אני ממש לא צריך ציונים ממך.
כן, כולם עושים טעויות, ובמצבי לחץ נעשות אפילו יותר טעויות.
יותר מזה, מאחר ויתכן וחיילים ושוטרים לא מצפים לאירוע פח"ע באמצע עפולה, ולא ממש עברו תדרוך לפני האירוע הבלבול והפחד שלהם עצמם היו גדולים וזה מה שיצא. למשל שתי היריות שבאות אחרי הארבע הראשונות יכולות להיות בגגל ששמעת שמישהו יורה ואתה אפילו לא בטוח מי זה.
בתור יוצא חיל הים אם הייתי יורה במישהו חשוד כמחבל יש אפשרות שלא הייתי יורה בודדת אלא עד שהייתי מסיים מחסנית. למה? בגלל הרוצח הפנימי? הגזען הקטן? לא. פחד.
אני מבין שזה מפריע לטיעון שהשטן הוא כאן והגזענות היא מאפיין יחודי של הישראלים היהודים. בעסה.
הכי קל לשפוט בדיעבד וכשאתה יושב בקור רוח ליד מקלדת.
2. כל זה לא סותר שיש גזענות והקצנה בישראל, וזה מפחיד וכל אחד צריך לפעול בקהילה שלו ולפעול לשנות את זה. להצביע על כל דבר שקורה כאילו הוא גזענות מזיק למטרה. כי אם הכל גזענות וכולם גזענים אין מה ואין איך לתקן, ואז עדיף להרים ידיים וללכת.

3. גם יותר קרוב אליך הבייתה יש גזענות ועוני ואפלייה ממסדית (אני מניח שאתה מחלק את זמנך עם פורום דיונים פורטוגלי מקביל, כאדם שכל מעינייו בתיקון עוולות):
http://www.bbc.com/news/magazine-32419952
וזה אחרי מאות של כיבוש, ניצול והרג בהודו, טימור, מקאו. לא ליד הבית, רחוק.
4. גם כרגע בארה"ב, אני נמצא בעיר שהיא אחת מהשחורות בארה"ב אחרי שהן נמלטו אליה מהדרום, אחרי 200 שנים עדיין יש פה אפלייה ממסדית חזקה. זה לוקח המון זמן ועבודה לטפל בבדלנות, והרבה אנשים עם כוונה להפוך את הסביבה שלהם ליותר טובה.

1. כל זה בשביל לחזור על הטענה שכולם טועים ולכן אסור לאף אחד להעביר ביקורת?
לפי אותו היגיון, כיוון שאתה בעצמך טעית פעם, אין לך שום זכות להעביר ביקורת על מה שאני כותב פה.
כמובן שאני לא מסכים עם הטענה הזאת, אבל נאלצתי לנסח אותה כדי להדגים את הרדידות של הטיעון שלך (ואני מתבטא בעדינות).
2. א. לא הבנתי, מותר לי לדבר על זה או אסור? בסך הכול טעיתי פעם.
ב. לטעון שאני קורא לכל מה שלא מוצא חן בעיניי בשם "גזענות" זאת השטחה מכוונת של הדיון מצידך (אני יכול רק לנחש למה אתה שואף להשטיח, לרדד ולהפוך אותו לפשטני).
אולי זה מקובל באמריקה, אבל ליהודים יש מסורת ארוכה של לימוד והתפלפלות.
3. אה, ואללה??? יש עוד מקומות בעולם שיש בהם אי צדק??? מי היה מאמין???
או שהתכוונת להגיד שכל מי שאומר משהו שלא נעים לך לשמוע, עדיף לו שיתעסק בדברים אחרים?
4. ברור שהדברים האלה לוקחים זמן, אבל כל עוד אנחנו עסוקים בלהצדיק את המצב הקיים, השעון הזה לא מתחיל לתקתק לאחור. על כן אני לא מבין איך הטענה "זה ייקח מאות שנים להתגבר על האפלייה" סותרת את הקריאה להתחיל להילחם באפלייה\גזענות\חיסול הדמוקרטיה (קרא לזה שמחסלים ברחוב ערבים על סמך חשד קלוש באיזה שם שבא לך).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
המחבל מהפיגוע ליד גן שמואל מכחיש את המיוחס לו: "מדובר בתאונה"

http://news.walla.co.il/item/2896425

לא ייאמן :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 12:37 
מעניין אם "היד קלה על ההדק" גם במקרה שהיה היום עם השוטרים והמחבל שחוסל. כמה אומץ וטמטום בו זמנית צריך בשביל לעשות מה שעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
1. גם יותר קרוב אליך הבייתה יש גזענות ועוני ואפלייה ממסדית (אני מניח שאתה מחלק את זמנך עם פורום דיונים פורטוגלי מקביל, כאדם שכל מעינייו בתיקון עוולות):
http://www.bbc.com/news/magazine-32419952
2. וזה אחרי מאות של כיבוש, ניצול והרג בהודו, טימור, מקאו. לא ליד הבית, רחוק.

1. כתבה מעניינת, תודה. :ROSE:
אם כבר העלית את זה, פורטוגל היא לא רק מדינה קולוניאליסטית בעברה הרחוק, היא גם היתה תחת כחמישים שנות דיקטטורה פאשיסטית עד לא מזמן. יש פה לא מעט אנשים עם סנטימנטים פאשיסטיים, לא מפתיע שחלקם גם שונאי זרים.
לגבי המשטרה שלהם, במגעים המועטים שלי איתם נתקלתי רק פעם אחת ביחס עויין. באופן כללי אני לא מופתע שיש גזענות ושנאת זרים במשטרה. אני לא חושב שיש מדינה אחת בעולם שהמשטרה היא המגדלור המוסרי שלי.
לגבי זרים ושנאת זרים בפורטוגל - קשה לי להאמין שאין בכלל (הכתבה מביאה דוגמה מצוינת), אבל בגדול אם תלך פה ברחוב בעיר גדולה, היא תיראה רב תרבותית וצבעונית כמו כל עיר באירופה.
אגב, גם הכתבה עצמה נפתחת בקביעה העקרונית שפורטוגל היא מקום שמסביר פניו לזרים, ושכוונת הכותב היא לחשוף את הנקודות האפלות שבהן המציאות האפלה מתרחקת מאוד מהתדמית המוצלחת.

2. שכחת גם את אנגולה, מוזמביק, ברזיל ואולי עוד (עד היום פורטוגל מחזיקה בכמה איים מול חופי אפריקה).
אבל אם כבר העלית את הנקודה, אין ספק שכיבוש של ארץ בצד השני של העולם, סיטואציה שבה מעטים מאוד מאזרחי מדינתך מתחככים עם העם הכבוש והמנוצל, שונה מאוד מהצב הישראלי-פלסטיני, של שני עמים ששזורים זה בזה גיאוגרפית, שלא ניתן להבחין בינהם על סמך מראה חיצוני ואפילו על סמך מאפיינים תרבותיים, ושל כיבוש שחלק עצום מהאזרחים לוקחים בו חלק פעיל (כזכור, בישראל יש חוק גיוס חובה, במעצמות הקולוניאליסטיות כמו פורטוגל לא היה דבר כזה). כל זה בנוסף לממד הזמן, שכמובן שונה לגמרי - מאות שנים בעבר לעומת ההווה.
במלים אחרות, חרף הדמיון השטחי - אין שום קשר בין מחט לתחת.

בכל מקרה - לא הבנתי מה התכוונת להגיד עם הכתבה הזאת.
אולי שאם מדינה מנצלת עמים זרים במשך שנים רבות, בסוף היא תהפוך למקום שורץ גזענות? אם כן אני מסכים איתך במאה אחוז, אם לא הדוגמה שלך כנראה לא ממש קולעת.

סליחה מכולם על האוף-טופיק :SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
היום אנחנו חוגגים 15 שנה ללינץ ברמאללה למי ששכח איך החיות אדם רצחו אז

אז החיות אדם באו להזכיר לנו ועכשיו הם ניסו לרצוח (כנראה הצליחו ) ילד בן 16
אני באמת מודה אישית ומקרב לב:
לרשימה המאוחדת על ההסתות שלה (חלק מהשתמשים הצביעו למסיתים ולחארות הללו)
לשייח ראאד סאלח ולכל הפלג הטרוריסטי שלו
גם לא נשכח את כל המסיתים מהימין
אני תוהה מה כל אלו מחוץ לגבולות ישראל חושבים על ההסתה של ראשי הציבור הערבי במדינת ישראל

מי ששכח
לא אכל ממש כרגע
ומעוניין להיזכר איך ההם שם מתנהגים בבקשה:
ציטוט:
ההמון המשולהב הצית את מכונית החיילים ודרש לקבל את החיילים לידיו. נורז'יץ הושלך הפוך דרך החלון בקומה השנייה (מגובה של כ־8 מטרים), ואברהמי דרך הדלת, לידי ההמון הזועם, שעקר עיניהם, דקר, רמס והכה אותם. בשעה 10:30 לערך ההמון הפלסטיני גרר את החיילים ברחוב אל כיכר אל-מנארה שבלב רמאללה והמשיך בהתעללות בהם ובריטושם. נורז'יץ הועלה באש, והמתפרעים תלשו את איבריהם הפנימיים ונופפו בהם תוך צהלות ניצחון. החגיגה בכיכר של ההמון והשוטרים וריטוש הגופות נמשכו עד אשר נפוצה בהמון השמועה לפיה צה"ל עומד לנקוט בפעולת תגמול ואז התפזר ההמון באחת והגופות נעזבו.
אחד המשתתפים העיקריים בלינץ', עזיז צאלחה, אשר השליך את נורז'יץ מהחלון, הוציא ראשו מהחלון והציג את ידיו המגואלות בדם, בעוד שההמון מריע. לדברי הרופא הגדודי, יוסי אברהמי הוכה קשות והגיע במצב של מוות קליני למתחם המת"ק באזור ומת בדרכו למסוק. ראשו של נורז'יץ רוסק והפלסטינים דחפו מקל של מטאטא דרך גרונו עד למעיו. בשעה 11:00 בבוקר כשאשתו של אברהמי התקשרה לטלפון של בעלה על מנת לדרוש בשלומו, אחד מרוצחיו ענה לה בהתפארות ולגלוג: "שחטתי את בעלך לפני כמה דקות". כך שמעה לראשונה על מותו של בעלה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
מי זה "הם"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
השוודים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מי זה "הם"?

הגויים

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
כי כל העמים מסוגלים לעשות לינצ שכזה (הפלסטינים דחפו מקל של מטאטא דרך גרונו עד למעיו) או ללכת לילד בן 16 עם אופניים ולשחוט אותו
מעניין
זה בטח קורה כל יום בלונדון ליסבון חאלב או ירושלים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון,
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
kobster כתב:
deep red, לא יודע איך זה נראה מבחוץ אבל זה בדיוק המצב.
שמחה על מות ילדים רק כי הם ערבים ומחבלים פוטנציאלים , כנופיות בריונים שמסתובבים ברחובות ומחפשים ערבים כדי להיכנס בהם, לינץ' בערבי בנתניה, דקירה של ערבים בדימונה, השיח ברשת שהפך להיות מזמן אלים בצורה קיצונית והזליגה של השיח הזה גם למציאות היומיומית. זה הכל ביחד, וזה הולך ומחמיר מדי יום ובאין שלטון מתפקד אני גם לא ממש רואה לזה סוף בקרוב, או בכלל.
אני לא אוהב את גישת ה "אתה לא פה אז אתה לא מבין", יכול להיות שבגלל שאנחנו עמוק בחרא הזה אז הכל נראה יותר מוקצן ודטרמניסטי כי אירוע רודף אחרי אירוע וכל אירוע יותר קיצוני מזה שבא לפניו. אלו כבר לא היבבות הרגילות על כמה חרא פה וזה, בהרגשה שלי אנחנו באמת במדרון תלול בלי אף נהג ליד ההגה.

יותר מזה, הפוך: רק כשיצאתי החוצה וחייתי במקום אחר הבנתי עד כמה המצב כאן קשה, עד כמה אנחנו רחוקים מדמוקרטיה אמיתית, כמה הגזענות טבועה עמוק בחברה הישראלית, אפילו בזרם המרכזי.
ונכון מה שאדום עמוק אומר, גזענות יש בכל מקום. כנראה שטבע האדם הוא לא לאהוב את הזר, לפחד ממנו. אבל יש הבדל בין מה שבתוך הלב פנימה או בבדיחות בין חברים, לבין התנהלות מוצהרת, על ידי הציבור ועל ידי נבחריו.
וגם, אני מסתכל על השיפוע הגרף: בעוד במדינות כמו ארה״ב ואוסטרליה שהיו גזעניות באופן ממוסד המצב הולך ומשתפר לאורך השנים, כאן השיפוע הפוך, וזה מה שמפחיד. ציבור הולך וגדל נהיה קיצוני גזעני, ובנוסף ציבור כביכול מרכזי לא נזעק על תופעות שהוא עד להן, שהוא חי לצידן.

מטאלי, אתה צודק במה שאתה אומר לגבי החומרה של המצב בישראל כשמשווים למדינות האחרות, ואכן המצב נראה יותר חמור ומוגלתי מבחוץ.
אז בהתחלה כשמגיעים לחו"ל הכל נראה גן עדן, ולאט לאט מתברר שיש אי שוויון שאין דרך אחרת לפרש אותו אלא כגזענות. ונכון, הכל יותר מעודן ויש פרוייקטים מדהימים לתיקון ותיעדוף אי שוויון, או בשם המכובס disparities. אבל, זה לקח מאות שנים ובדרך הרבה מאוד דם נשפך ועדיין מדובר במאבק מתמשך.
ולגבי הטיעון שאני כרגע לא בארץ ולכן אין לי זכות להטיף: אני מסכים בגדול עם הטיעון, וגם חושב שזה די לא בריא להתעסק בבעיות של מקום שעזבת כדי לבנות חיים חדשים. הדרך שהרבה ישראלים חיים פה נראית כמעט פאתטית. המצב שלי קצת שונה כי אני חוזר עוד מעט וכבר מקבל מכתבי אהבה מחיל הרפואה ולכן מרגיש מעורב, מחוייב. ההבדל בין החיים הנורמליים בניכר לבין הטירוף בארץ מדאיג אותי, אבל היאוש והפאניקה לא מובילים לשום מקום. להשחיר את המציאות לא עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מי זה "הם"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
אדום מטלי כתב:
kobster כתב:
שמחה על מות ילדים רק כי הם ערבים ומחבלים פוטנציאלים , כנופיות בריונים שמסתובבים ברחובות ומחפשים ערבים כדי להיכנס בהם, לינץ' בערבי בנתניה, דקירה של ערבים בדימונה, השיח ברשת שהפך להיות מזמן אלים בצורה קיצונית והזליגה של השיח הזה גם למציאות היומיומית. זה הכל ביחד, וזה הולך ומחמיר מדי יום ובאין שלטון מתפקד אני גם לא ממש רואה לזה סוף בקרוב, או בכלל.
אני לא אוהב את גישת ה "אתה לא פה אז אתה לא מבין", יכול להיות שבגלל שאנחנו עמוק בחרא הזה אז הכל נראה יותר מוקצן ודטרמניסטי כי אירוע רודף אחרי אירוע וכל אירוע יותר קיצוני מזה שבא לפניו. אלו כבר לא היבבות הרגילות על כמה חרא פה וזה, בהרגשה שלי אנחנו באמת במדרון תלול בלי אף נהג ליד ההגה.

יותר מזה, הפוך: רק כשיצאתי החוצה וחייתי במקום אחר הבנתי עד כמה המצב כאן קשה, עד כמה אנחנו רחוקים מדמוקרטיה אמיתית, כמה הגזענות טבועה עמוק בחברה הישראלית, אפילו בזרם המרכזי.
ונכון מה שאדום עמוק אומר, גזענות יש בכל מקום. כנראה שטבע האדם הוא לא לאהוב את הזר, לפחד ממנו. אבל יש הבדל בין מה שבתוך הלב פנימה או בבדיחות בין חברים, לבין התנהלות מוצהרת, על ידי הציבור ועל ידי נבחריו.
וגם, אני מסתכל על השיפוע הגרף: בעוד במדינות כמו ארה״ב ואוסטרליה שהיו גזעניות באופן ממוסד המצב הולך ומשתפר לאורך השנים, כאן השיפוע הפוך, וזה מה שמפחיד. ציבור הולך וגדל נהיה קיצוני גזעני, ובנוסף ציבור כביכול מרכזי לא נזעק על תופעות שהוא עד להן, שהוא חי לצידן.

מטאלי, אתה צודק במה שאתה אומר לגבי החומרה של המצב בישראל כשמשווים למדינות האחרות, ואכן המצב נראה יותר חמור ומוגלתי מבחוץ.
אז בהתחלה כשמגיעים לחו"ל הכל נראה גן עדן, ולאט לאט מתברר שיש אי שוויון שאין דרך אחרת לפרש אותו אלא כגזענות. ונכון, הכל יותר מעודן ויש פרוייקטים מדהימים לתיקון ותיעדוף אי שוויון, או בשם המכובס disparities. אבל, זה לקח מאות שנים ובדרך הרבה מאוד דם נשפך ועדיין מדובר במאבק מתמשך.
ולגבי הטיעון שאני כרגע לא בארץ ולכן אין לי זכות להטיף: אני מסכים בגדול עם הטיעון, וגם חושב שזה די לא בריא להתעסק בבעיות של מקום שעזבת כדי לבנות חיים חדשים. הדרך שהרבה ישראלים חיים פה נראית כמעט פאתטית. המצב שלי קצת שונה כי אני חוזר עוד מעט וכבר מקבל מכתבי אהבה מחיל הרפואה ולכן מרגיש מעורב, מחוייב. ההבדל בין החיים הנורמליים בניכר לבין הטירוף בארץ מדאיג אותי, אבל היאוש והפאניקה לא מובילים לשום מקום. להשחיר את המציאות לא עוזר.

העניין הוא שגם לתקוע את הראש בחול או סתם לעצום עיניים לא יעזור לך.
בתור מי שמתכוון לחזור, לא עדיף היה להתסכל על המציאות בעיניים פקוחות במקום להסתתר מפניה באמצעות טיעונים כמו "למי שטעה פעם אסור יותר להעביר ביקורת"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:41 
deep red כתב:
אדום מטלי כתב:
kobster כתב:

בוא לא נלך רחוק בהיסטוריה. לא נכון לבחון תקופה של לפני 200 שנה בסטנדרטים שלנו.
ברשותך, ב-60 שנה האחרונות באוסטרליה לפחות - וגם באמריקה לעניות דעתי - יש שיפור עצום באספקטים שאנחנו מדברים עליהם. באותו זמן בדיוק, שיפוע הגרף בישראל הוא בדיוק הפוך. המצב מחמיר כל הזמן. אז אם אתה מצלם תמונת מצב ואומר ״תשמע, המצב חמור אבל התהליך בכוון חיובי״, אז ניחא. אבל זה הרי לא כך, וזה מייאש.

בעניין הבעת הדעה, לא מבין מה זה רלוונטי איפה אדם גר, במה הוא עוסק או מה צבע עיניו. בואו נתמודד עם הטיעונים עצמם.

ודבר אחרון, ארה״ב לא גן עדן. אוסטרליה הרבה יותר קרובה לכך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 15:45 
KingAlpaca כתב:
KingAlpaca כתב:
מי זה "הם"?

פאביו כתב:
השוודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
אם היה אפשר להוציא ילדים מהמלחמות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אם היה אפשר להוציא ילדים מהמלחמות האלו.

:ROSE:
הלוואי

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
מסימני ההתחרפנות של כולנו...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153187092452844&id=651077843

ושלא יובן לא נכון, אני לא מאשים אף אחד מהם שם (חוץ מהטינופת שבעט לה בראש)

זאת רק עוד דוגמא למה שכל המצב הזה גורם פה. אנחנו נאכלים מבפנים.

ילד בן 13 הולך לדקור אנשים, ילד בן 13 נאבק על חייו אחרי שבסך הכל רכב על האופניים בשכונה. בינתיים 'מנהלים את הסיכסוך' כל כך מדכא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
אני אחושרמוטה מאשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 19:35 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
איזו עברית מרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
"בברכה
דיירי הבית"

:FACEPALM:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:18 
הוא גם כתב תגובה, שמישהו יביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

ילד בן 13 הולך לדקור אנשים, ילד בן 13 נאבק על חייו אחרי שבסך הכל רכב על האופניים בשכונה. בינתיים 'מנהלים את הסיכסוך' כל כך מדכא

למה לא להאשים?
למה אוטומטית מאמינים לנהג המונית? לדעתי יש יוצר מקרים של תקיפות כלפי ערבים מאשר כלפי יהודים כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
סומך כתב:

למה לא להאשים?
למה אוטומטית מאמינים לנהג המונית? לדעתי יש יוצר מקרים של תקיפות כלפי ערבים מאשר כלפי יהודים כבר

התכוונתי שאני לא מאשים את מרבית האנשים על ההתחרפנות הכללית.
המצב מחורבן, כל אחד מ'נציגנו' שיש לו דלק בבקבוק רק שופך ומזמין את ההמון לצאת לרחובות עם גפרורים...
אז אני לא מאשים אנשים על המצבים מופרכים והאבסורדיים האלה. כמו שכתבתי כמה הודעות למעלה, אני גם ממש לא מופתע שיש חולי נפש וחמומי מוח שמנצלים את המצב.
זה היה מפתיע אותי אם היה אחרת.
אנשים פה מאבדים את זה לגמרי.
זה כאילו כל המדינה הפכה לאלנבי 40 והממשלה זה הבעלים והח"כים הערבים זה הברמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:03 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
גאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:02 
המחבל באוטובוס בירושלים. יש דיבור שהוא נאזק ואז הרגו אותו

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 12 אוקטובר 2015, 23:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה עושה???!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2015, 23:08 
הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: