תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לינץ' של אריתראים במשפחה בתל אביב
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:34 
הפועל כתב:
ברור טקנו זה רק בגלל שהם שחורים. זה שמדובר באלפי גברים חסרי רכוש, בית, עבודה, בנות זוג, בתחתית המדרג החברתי שמסתובבים רעבים ומיואשים בשכונה שלהן לא קשור לזה בכלל. הכל בראש הגזעני שלהן. בחיאת. עשה לי טובה

זה שכל אוכלוסיה שהייתה נזרקת ככה לרחוב במצבם הייתה הופכת מהר מאד לבעייתית זה נכון.
זה לא סותר את עצם המצאות הגזענות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2996196,00.html

ואלה עוד יהודים, משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
19 כתב:
האמת שאם צריך סיפור אחד שיראה מה זה ישראל, זה זה.
אחת הסיבות המרכזיות שבכלל יש את אמנת הפליטים, היא כי ישראל דרשה את זה באו"ם.
כמו ישראלי קלאסי, יודעים רק לדרוש מאחרים, אבל למלא אחרי דברים שאתה חתום עליהם, זה כבר לא.
ובמקום להתמודד בצורה מסודרת, מעמיסים אנשים על אוטובוסים בגבול, מסיעים אותם למקומות שהמדינה מחשיבה כפחי זבל, וזורקים אותם לגור בגינות שם בלי שום מעמד.

ישראל קלאסי.

בידיוק
אם ישראל מנצלת את השואה למטרות הפוליטיות שלה, שלא תבכה שזה נוגס בה מאחור.

אגב אני לא מבין למה לא לתת לאותם אריתראים זכות לעבוד במיוחד בעבודות שאף אחד אחר לא רוצה. אנחנו נרוויח מזה, הם ירוויחו מזה ולכולם יהיה סבבה.
אותם סודנים/אריתראים לא יקבלו אזרחות כמובן, וגם לא ילדיהם(מלבד מקרים שהם מתחתנים עם יהודים) וככה אין סיכון לגבי ההפחדה שהמדינה הזאתי תהפוך למדינה לא יהודית.

אגב 2- אם אסור להם לעבוד, ולא בודקים את המעמד שלהם, אז ממה בידיוק אתם מצפים שהם יתפרנסו?

יש כבר אחד, נורמן פינקלשטיין, שהוציא את ספר תעשיית השואה. אולי תמצא שהוא מאוד מעניין אותך ותוכל לחבור אליו ואל עוד כמה קבוצות בעולם שחושבות שהיהודים מנצלים את השואה למטרות כסף ופוליטיקה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
kobster כתב:
teknoboy כתב:
ועוד משהו קטן, אתם אומרים שכולם מסכימים שהאשמה היא על הממשלה. לא ראיתי פה קריאות לגרש את הממשלה או את מי שהצביע ליכוד. כן ראיתי קריאות לגרש זרים.

לגרש את הממשלה.
ואת כל מי שבחר ליכוד.
ועוד יותר - את כל מי שבחר יש עתיד.
מילא מי שהצביע ליכוד הוא מטומטם מיסודו שנהנה שמשתינים עליו ודופקים אותו כדי שיוכל אחרי זה להתלונן על זה, אבל מי שהצביע לפרזנטור של ביבי, למשתפי הפעולה של ליברמן בהרס הדמוקרטיה ושל בנט בהמשך הרס העתיד של המדינה, הוא מטומטם ברמה אחרת לחלוטין שבהחלט מצדיקה גירוש.
אישית, השבוע האחרון גמר לי כל שמץ של תקווה שמשהו פה ישתנה. אנחנו במדרון תלול לגיהנום, אשריך שהצלחת לקפוץ מהעגלה לפני שנהיה מאוחר מדי.
איזה כיף שאפשר לגנוב את המדינה בזמן שאנשים מתעסקים בטהוניה, לבנה, יניב ושאר הזבל המזוקק הזה.

רק משהו קטן, באירופה לדעתי המצב יהיה הרבה יותר גרוע מישראל, הרבה הרבה יותר גרוע (אין לי מושג לאן טקנו היגר).

מסכים ועוד אוסיף - ראה מה ארצות הברית הנאורה עושה למסתננים ממקסיקו. אבל זה בסדר.

* הוא היגר לפורטוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

אני אהיה כנה ואכתוב שנשבר טוטאלית, ועם על הדיבורים היפים על ליברליות וגזענות ומה לא, אין להם מה לעשת כאן וצריך לעשות מבצע ענק לשלוח את כל המסתננים בחזרה לארצות שלהם המקרים של התקיפה האונס שוד ואלימות חצו את הגבול ממזמן, ואין שום סיבה שאנשים יכנסו לעוצר בעיר שלהם, אי אפשר להביא לכאן את כל אפריקה זה פשוט מחדל מטורף.

טוב מאוחר מאשר אף פעם.
הבעייה היא כמו בהרבה נושאים עיניין של פיקוח.
כמו שבמשך שנים לא היה פיקוח וה זרמו ממצריים עד שנפל האסימון והקטינו משמעותית את ההברחות מסיני, כך צריך לטפל במעסקים שמעסיקים אותם בלי היתרי עבודה. והמדינה צריכה שלא לתת להם היתרי עבודה.
לאחוז קטן מאוד מהם יש היתרי עבודה. הם מחזיקים בוויזות שעליהם כתוב במפורש "ויזת שהייה לא למטרת עבוד".
בכל יום ניכנסים אלי לחות 5-6 ומצעים עצמם לעבודה. אולי 1 ל-10 בעל אישור עבודה. רבים מסתובבים עם צילום של אישור עבודה של "קולגה" שפניו דומים לו.

ובקשר לחלקם בעברינות בהשוואה לאזרחי ישראל וציון העובדה שישראל דאגה/תמכה לחוק הבינלאומי שכרגע כובל אותנו
לא כך צריך לעשות את ההשוואה.
את ההשוואה צריך לעשות ביחס לפשיעה של פליטים במדינות אחרות.
את ההשוואה צריך לעשות לפי חלקם היחסי באוכלוסייה המקומית.
ועדיין ,להערכתי לא מכיר נתונים, אחוזי הפשיעה של היהודים בארה"ב בשנות החמישים והשישים נמוך משמעותית מאחוזי הפשיעה של המהגרים/פליטים אפריקאים בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
גביזון כתב:
kobster כתב:
teknoboy כתב:
ועוד משהו קטן, אתם אומרים שכולם מסכימים שהאשמה היא על הממשלה. לא ראיתי פה קריאות לגרש את הממשלה או את מי שהצביע ליכוד. כן ראיתי קריאות לגרש זרים.

לגרש את הממשלה.
ואת כל מי שבחר ליכוד.
מילא מי שהצביע ליכוד הוא מטומטם מיסודו שנהנה שמשתינים עליו ודופקים אותו כדי שיוכל אחרי זה להתלונן על זה, אבל מי שהצביע לפרזנטור של ביבי, למשתפי הפעולה של ליברמן בהרס הדמוקרטיה ושל בנט בהמשך הרס העתיד של המדינה, הוא מטומטם ברמה אחרת לחלוטין שבהחלט מצדיקה גירוש.
אישית, השבוע האחרון גמר לי כל שמץ של תקווה שמשהו פה ישתנה. אנחנו במדרון תלול לגיהנום, אשריך שהצלחת לקפוץ מהעגלה לפני שנהיה מאוחר מדי.
איזה כיף שאפשר לגנוב את המדינה בזמן שאנשים מתעסקים בטהוניה, לבנה, יניב ושאר הזבל המזוקק הזה.

רק משהו קטן, באירופה לדעתי המצב יהיה הרבה יותר גרוע מישראל, הרבה הרבה יותר גרוע (אין לי מושג לאן טקנו היגר).

מסכים ועוד אוסיף - ראה מה ארצות הברית הנאורה עושה למסתננים ממקסיקו. אבל זה בסדר.

* הוא היגר לפורטוגל.

הולי שיט!
המדינה האדירה באירופה :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לינץ' של אריתראים במשפחה בתל אביב
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ברור טקנו זה רק בגלל שהם שחורים. זה שמדובר באלפי גברים חסרי רכוש, בית, עבודה, בנות זוג, בתחתית המדרג החברתי שמסתובבים רעבים ומיואשים בשכונה שלהן לא קשור לזה בכלל. הכל בראש הגזעני שלהן. בחיאת. עשה לי טובה

אתה, הבנתי. זה רק מקרה שחסרי הרכוש, הבית וכו', הם שחורים.
רק מקרה שדווקא אותם זרקו לשכונות שהמדינה כבר מזמן שכחה מהן.
רק מקרה שיש קמפיין של שנאה רק נגדם.
אין שום קשר לסוגיות כמו צבע עור, שנאת זרים, וכדומה.
אם ככה המצב סבבה.
הייתי רק בודק במקומך עם הרופא אם כל החול הזה לא מזיק לאוזניים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לינץ' של אריתראים במשפחה בתל אביב
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הפועל כתב:

זה שכל אוכלוסיה שהייתה נזרקת ככה לרחוב במצבם הייתה הופכת מהר מאד לבעייתית זה נכון.
זה לא סותר את עצם המצאות הגזענות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2996196,00.html

ואלה עוד יהודים, משלנו.

לא צריך לשכנע אותי שיש גזענות בישראל, ובמיוחד בקרב האוכלוסיות החלשות באותן שכונות. לאמר אבצ שזאת הסיבה היחידה או אפילו העיקרית שאנשים לא מרגישים שם בטוחים זה פשוט לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:49 
ציטוט:

כן, מדיניות הווט פיט דריי פיט למשל היא ממש התעללות בחסרי ישע שמגיעים ממדינה שהם בורחים ממנה. שנלמד את זה מארצות הברית?

(אנשים ממקסיקו לא זכאים למעמד של פליט, הם לא קשורים לדיון בכל מקרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לינץ' של אריתראים במשפחה בתל אביב
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:59 
19 כתב:
ציטוט:
1. מסכים שפליטים זה סיפור אחר, איך תבדיל בין פליטים למסתננים ? כל מסתנן הרי טוען שהוא פליט ולך תוכיח אחרת.

מזל, מזל גדול שיש קריטריונים ברורים שנקבעו באמנת הפליטים, שישראל יזמה וחתומה עליה, מי פליט ומי לא. בכל העולם זה עובד, רק פה לא בודקים מי הגיע מאיפה ולמה.

כן, בכל העולם זה עובד פיקס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:02 
נכון, עובד
אנשים מדרום סודן לא זכאים כבר, היו זכאים בעבר, המצב במדינה שלהם נפתר,, והם מוחזרים למדינה שלהם.
אנשים מאריתריאה לרוב כן.

למשל.

נ.ב
את ההערות המתנשאות שלך וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:03 
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

אתה, הבנתי. זה רק מקרה שחסרי הרכוש, הבית וכו', הם שחורים.
רק מקרה שדווקא אותם זרקו לשכונות שהמדינה כבר מזמן שכחה מהן.
רק מקרה שיש קמפיין של שנאה רק נגדם.
אין שום קשר לסוגיות כמו צבע עור, שנאת זרים, וכדומה.
אם ככה המצב סבבה.
הייתי רק בודק במקומך עם הרופא אם כל החול הזה לא מזיק לאוזניים.

נגיד, עכשיו תנסה להתייחס לטענה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שמדינת ישראל אי פעם התיימרה להיות מגינת זכויות האדם העולמית. היא לא הוקמה על מנת להגן על זכויות האדם באשר הן, אלא על זכויות העם היהודי(לא להתבלבל עם הדת היהודית) ועל כך היא נקראת מדינת היהודים. אמנת הפליטים הייתה בזמנו כנראה הצעד המתבקש מצד מדינה שהעם שלה עבר את השואה. יש מציאות ויש גבולות, ובמציאות של אבירי זכויות המסתננים בפורום אין גבולות ולשיטתם אנחנו צריכים גם לקלוט מיליוני אזרחים סורים, מצרים, לבנונים ומה לא. אני לא כועס על מדינות העולם שלא קיבלו מיליוני יהודים בזמן השואה, אני כועס שלא עשו כלום נגד המפלגה הנאצית ונגד היטלר. אני באותה מידה כועס על מדינות העולם החופשי וביניהן ישראל, על כך שהן לא מתערבות בפשעים נגד האנושות שמתרחשים באפריקה ובסוריה. יש למדינות האלה צבא חזק בהרבה מהצבאות שמבצעים את הפשעים האלה ואפשר יהיה להכריע את העניין בשניה. אבל כמו בשואה, אינטרסים הם היחידים שקובעים, חיי אדם ממש לא נמצאים בתמונה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:05 
ציטוט:
ולשיטתם אנחנו צריכים גם לקלוט מיליוני אזרחים סורים, מצרים, לבנונים ומה לא.

ממש לא
מדינת ישראל יכולה להודיע שהיא קיבלה כמה פליטים שהיא יכולה, ומעבר, ושהיא לא יכולה לקבל יותר.
אבל בשביל זה היא צריכה להכיר בפליטים קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:06 
Officer Barbrady כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
19 כתב:
האמת שאם צריך סיפור אחד שיראה מה זה ישראל, זה זה.
אחת הסיבות המרכזיות שבכלל יש את אמנת הפליטים, היא כי ישראל דרשה את זה באו"ם.
כמו ישראלי קלאסי, יודעים רק לדרוש מאחרים, אבל למלא אחרי דברים שאתה חתום עליהם, זה כבר לא.
ובמקום להתמודד בצורה מסודרת, מעמיסים אנשים על אוטובוסים בגבול, מסיעים אותם למקומות שהמדינה מחשיבה כפחי זבל, וזורקים אותם לגור בגינות שם בלי שום מעמד.

ישראל קלאסי.

בידיוק
אם ישראל מנצלת את השואה למטרות הפוליטיות שלה, שלא תבכה שזה נוגס בה מאחור.

אגב אני לא מבין למה לא לתת לאותם אריתראים זכות לעבוד במיוחד בעבודות שאף אחד אחר לא רוצה. אנחנו נרוויח מזה, הם ירוויחו מזה ולכולם יהיה סבבה.
אותם סודנים/אריתראים לא יקבלו אזרחות כמובן, וגם לא ילדיהם(מלבד מקרים שהם מתחתנים עם יהודים) וככה אין סיכון לגבי ההפחדה שהמדינה הזאתי תהפוך למדינה לא יהודית.

אגב 2- אם אסור להם לעבוד, ולא בודקים את המעמד שלהם, אז ממה בידיוק אתם מצפים שהם יתפרנסו?

יש כבר אחד, נורמן פינקלשטיין, שהוציא את ספר תעשיית השואה. אולי תמצא שהוא מאוד מעניין אותך ותוכל לחבור אליו ואל עוד כמה קבוצות בעולם שחושבות שהיהודים מנצלים את השואה למטרות כסף ופוליטיקה.

גם מר פילקנשטיין מנצל את השואה ואת הוריו למטרות פוליטיות.
אבל איך זה קשור לזה שמדינת ישראל היסטורית מנצלת את השואה למטרות פוליטיות שלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:07 
dr.avi כתב:
גביזון כתב:
kobster כתב:
teknoboy כתב:

לגרש את הממשלה.
ואת כל מי שבחר ליכוד.

* הוא היגר לפורטוגל.

אתה מנסה לטעון שמה שארצות הברית עושה למקסיקנים עוזר בעצירת ההגירה הלא חוקית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:28 
19 כתב:
נכון, עובד
אנשים מדרום סודן לא זכאים כבר, היו זכאים בעבר, המצב במדינה שלהם נפתר,, והם מוחזרים למדינה שלהם.
אנשים מאריתריאה לרוב כן.

למשל.

נ.ב

איפה ראית התנשאות? אם כבר הערה צינית, כמו בערך כל החוכמולוגים בפורום הזה. לא יודע מאיפה הביטחון שלך איך דברים עובדים במדינות אחרות, אבל אולי שווה לך לחיות כמה שנים מחוץ לישראל ולהבין שהחרא פה הוא בדיוק אבל בדיוק אותו חרא שקורה במדינות באירופה או ארה״ב. גם שם אין מענה לבעיה של מסתננים או פליטים, גם אין ממש רצון להתמודד עם הבעיה הזאת, כולאים חלק במחנות מעצר חלק עוד יותר גדול נפלט לערים הגדולות.

כן ישראל והממשלה אשמים, מה חדש? כל מה שאני יודע שהמצב הוא בלתי נסבל עבור האנשים בדרום ת״א, ואני יותר מזדהה עם המאבק שלהם נגד ההפקרה שלהם לא רק על ידי הממשלה אלא בעיקר על ידי אזרחי המדינה הגזענים (אם כבר כל כך קל לשלוף) שמתייחסים אליהם בתור אספסוף זועם ומטריד שצריך לבטל אותו לחלוטין. ואני חוזר ואומר, כן הפליטים חלקם הגדול אנשים אומללים, אבל מה הפיתרון? להביא את כל האומללים לדרום ת״א? זה המעשה ההומניטרי הגדול? בעיניי זה לא פיתרון ושוב, אין להם מה לחפש בדרום ת״א או קרית שמונה או בכל מקום אחר במדינה הזאת. יש להם מדינות שיחזרו לש להאבק על הזהות והעתיד שלהם, הרי זה מה שאתם דורשים מהעמחה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:33 
chimpfive כתב:
19 כתב:
נכון, עובד
אנשים מאריתריאה לרוב כן.

למשל.

נ.ב

איפה ראית התנשאות? אם כבר הערה צינית, כמו בערך כל החוכמולוגים בפורום הזה. לא יודע מאיפה הביטחון שלך איך דברים עובדים במדינות אחרות, אבל אולי שווה לך לחיות כמה שנים מחוץ לישראל ולהבין שהחרא פה הוא בדיוק אבל בדיוק אותו חרא שקורה במדינות באירופה או ארה״ב. גם שם אין מענה לבעיה של מסתננים או פליטים, גם אין ממש רצון להתמודד עם הבעיה הזאת, כולאים חלק במחנות מעצר חלק עוד יותר גדול נפלט לערים הגדולות.

כן ישראל והממשלה אשמים, מה חדש? כל מה שאני יודע שהמצב הוא בלתי נסבל עבור האנשים בדרום ת״א, ואני יותר מזדהה עם המאבק שלהם נגד ההפקרה שלהם לא רק על ידי הממשלה אלא בעיקר על ידי אזרחי המדינה הגזענים (אם כבר כל כך קל לשלוף) שמתייחסים אליהם בתור אספסוף זועם ומטריד שצריך לבטל אותו לחלוטין. ואני חוזר ואומר, כן הפליטים חלקם הגדול אנשים אומללים, אבל מה הפיתרון? להביא את כל האומללים לדרום ת״א? זה המעשה ההומניטרי הגדול? בעיניי זה לא פיתרון ושוב, אין להם מה לחפש בדרום ת״א או קרית שמונה או בכל מקום אחר במדינה הזאת. יש להם מדינות שיחזרו לש להאבק על הזהות והעתיד שלהם, הרי זה מה שאתם דורשים מהעמחה שלנו.

מסכים איתך שהאנשים שם סובלים מאד
החיים שלהם הם גהינום, הם היו רעים מאד קודם, ועכשיו המדינה עוד זרקה להם לרחובות אנשים בלי כסף, בלי בית, בלי אוכל, בלי שפה ובלי כלום, והשאירה אותם שם, להסתדר אחד עם השני.

בעולם בקשות של פליטים נשקלות ואו מאושרות או נדחות, בארץ הן לא, כל מי שמגיע מהמדינות האלה מקבל איזו הגנה קולקטיבית שמרשה לו להיות פה(ובהחלט יכול להיות שיש גם מהגרי עבודה שמנצלים את העניין הזה, אבל לא בודקים, אז לעולם לא נדע), אבל אוסרת עליו לעבוד. זה לא שלא מטפלים בבעייה, ככה בחרו לטפל בה. זו מדיניות. מדיניות רעה מאד לכולם.
לזרוק אותם שם, בלי לסנן מי ומה, וגם לא לתת להם אישור לעבוד (במקום למשל, אם כבר הם פה והמדינה מודה שאי אפשר להחזיר אותם, לא להביא עובד זר במקום כל עובד זר שסיים את העבודה שלו פה, ולתת להם להחליף אותם בקטיף או בניין או סיעוד). מה חשבו שיקרה? שהם לא יצטרכו כסף בשביל לאכול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפפייב, אתה פשוט טועה.
ממליץ גם לך לבדוק את שיעור הבקשות-למעמד-פליט שנבדקות ומקבלות תשובה בישראל לעומת שאר העולם.
רמז: בשאר העולם זה בערך מאה אחוז( כמובן שלא כולם זוכים למעמד של פליטים, אבל כולם מקבלים תשובה), בישראל זה הרבה פחות מפרומיל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:47 
אם להתייחס לעניין מעמד הפליטים אז כן אתם צודקים, אני מדבר על בעיה הרבה יותר גדולה, בעיה של מסתננים ופליטים שמגיעים למדינות המערב ואין להם שום מענה, ומי שאוכל אותה זה תמיד אותה אוכלוסיה חלשה שגם ככה נדפקת על ידי הממשלות, זה קורה (ומועצם בארץ, אלא מה?) בכל מדינה.
אני אומר שאני כנה עם עצמי ומודה שמזמן הפסקתי להתעניין לגבי שלל הסיבות לשטף של- תקראו לזה פליטים עם מעמד בלי מעמד, מסתננים - הסיבה למצבם בעולם באמת לא מעסיקה אותי, מעסיק אותי מה שקורה לאנשים המופקרים במדינה שלי, ואלה האנשים הכי חלשים באוכלוסיה, הפתרון למצב הוא ברור, טיפול בבעיה מתן מעמד תושב לאחוז מאוד קטן של מתסננים, את השאר? להחזיר למדינות מהם הגיעו, שיקחו אחריות על המדינות שלהם על הממשלה שלהם על המלחמות שלהם וינסו לשנות את המצב משם, זה נשמע גזעני? פשיסטי, כהנא חי? שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
למה אחוז קטן? ואם אחוז גדול עונה על הקריטריונים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
באופן כללי נראה לי שלא הבנת מה זה "פליט". כל הקטע הוא שהם מגיעים מדיקטטורות שבהן יש סכנה לחייהם אם הם ינסו להרים את הראש.

אגב, אולי זה זמן טוב להזכיר שאמרת הפליטים נחתמה בלחץ של מדינת ישראל הצעירה, כשאנשים פה עוד זכרו מה קרה בשנים האפלות ביותר של האנושות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:55 
אפשר וצריך לסגור את הגבולות, שלא ייכנסו נוספים
כל עובד זר שנגמרת לו הויזה, להודיע לחברות העבדים שנגמרה החגיגה, ולא מביאים עוד שניים במקומו, ואת אלה שכבר כאן שאי אפשר לגרש, להעסיק במקומות העבודה שיתפנו כשלא ייבאו אליהם עובדים מבחוץ.

בסה"כ אין פה כל כך הרבה כאלה, הם פחות כמותית מהעובדים המיובאים.
אין סיבה שמדינה תקלוט אליה אנשים שיגורו ברחוב, כשהדרך היחידה שלהם לכלכל את עצמם היא לשדוד ולגנוב.
אם ישראל תעשה מאמצים למצוא פתרונות לאלה שכבר פה (וכרגע היא בוחרת במודע שלא, את אלה שאפשר להחזיר היא מחזירה, את אלה שלא, היא עוצמת עיניים ומחכה שזה ייפתר לבד), ועדיין תהיה בעייה רצינית, יש שיתופי פעולה ומדינות גדולות יותר לוקחות פליטים ממדינות קטנות יותר שלא מצליחות להתמודד עם מספר פליטים גדול. הבעייה שכל עוד אנחנו אפילו לא עושים את המינימום של לברר מי פליט ומי לא, קצת קשה לנו לבוא בבקשות לעזרה. כרגע בערך 10 אנשים מקבלים מעמד של פליט בשנה בישראל, כי זה בערך מספר האנשים שמקבלים תשובה בשנה, מה נגיד? שעם עשרה פליטים בשנה אנחנו לא יכולים להתמודד ושיש לנו בעייה רצינית?

לשם השוואה עם מדינות אחרות (שגם הן מצליחות להבדיל מי זה פליט ומי זה לא, ולראייה הן דוחות יותר מחצי מהבקשות) - http://www.haaretz.co.il/polopoly_fs/1. ... 645581.jpg

ישראל על 0.8%.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 31 יולי 2013, 23:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:56 
teknoboy כתב:

שיהיה אחוז גדול, למרות שנראה לי הגיוני שמדינה שמזיינת את האזרחים שלה על בסיס יום יומי לא תהיה מסוגלת לקלוט אחוז גדול של פליטים, מעמד זה מאוד נחמד, רק השאלה היא איך מטפלים באנשים האלה? חינוך, תעסוקה, בריאות? יש לכך תקציבים? אתה מסכים איתי שהתשובה היא לא? אז אחוז קטן הוא כנראה הדבר הריאלי שניתן לעלות על הדעת, בטח שהמדינה הזאת מנוהלת על ידי רובטרולים כמו לפיד, בנט וביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:01 
19 כתב:
כל עובד זר שנגמרת לו הויזה, להודיע לחברות העבדים שנגמרה החגיגה, ולא מביאים עוד שניים במקומו, ואת אלה שכבר כאן שאי אפשר לגרש, להעסיק במקומות העבודה שיתפנו כשלא ייבאו אליהם עובדים מבחוץ.

אין סיבה שמדינה תקלוט אליה אנשים שיגורו ברחוב, כשהדרך היחידה שלהם לכלכל את עצמם היא לשדוד ולגנוב.
אם ישראל תעשה מאמצים למצוא פתרונות לאלה שכבר פה (וכרגע היא בוחרת במודע שלא, את אלה שאפשר להחזיר היא מחזירה, את אלה שלא, היא עוצמת עיניים ומחכה שזה ייפתר לבד), ועדיין תהיה בעייה רצינית, יש שיתופי פעולה ומדינות גדולות יותר לוקחות פליטים ממדינות קטנות יותר שלא מצליחות להתמודד עם מספר פליטים גדול. הבעייה שכל עוד אנחנו אפילו לא עושים את המינימום של לברר מי פליט ומי לא, קצת קשה לנו לבוא בבקשות לעזרה.

ברור לך שזה לא יקרה, כי חברות כוח אדם שמייבאים לפה פיליפיניים כמו סחורות, שחלקם הגדול חברי מרכז של מפלגות שונות, לא יתנו לממשלה לעשות משהוא מועיל שכזה.

ממשלת ישראל שוב דופקת אותנו, ואנחנו מתעצבנים על השחורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:02 
סתם כי בא לי אדום כתב:
19 כתב:

אם ישראל תעשה מאמצים למצוא פתרונות לאלה שכבר פה (וכרגע היא בוחרת במודע שלא, את אלה שאפשר להחזיר היא מחזירה, את אלה שלא, היא עוצמת עיניים ומחכה שזה ייפתר לבד), ועדיין תהיה בעייה רצינית, יש שיתופי פעולה ומדינות גדולות יותר לוקחות פליטים ממדינות קטנות יותר שלא מצליחות להתמודד עם מספר פליטים גדול. הבעייה שכל עוד אנחנו אפילו לא עושים את המינימום של לברר מי פליט ומי לא, קצת קשה לנו לבוא בבקשות לעזרה.

ברור לך שזה לא יקרה, כי חברות כוח אדם שמייבאים לפה פיליפיניים כמו סחורות, שחלקם הגדול חברי מרכז של מפלגות שונות, לא יתנו לממשלה לעשות משהוא מועיל שכזה.

ממשלת ישראל שוב דופקת אותנו, ואנחנו מתעצבנים על השחורים.

נכון
בגלל זה אני אומר שזו מדיניות, זו לא הזנחה או חוסר טיפול. זו הדרך שבה בוחרים לטפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:07 
19 כתב:

חותם על כל מילה, רק ששום דבר מזה לא יקרה בלי התאחדות ואקטיביות של רוב האזרחים במדינה הזאת, וכן זה אומר לתמוך בתושבי דרום ת"א, ק"ש ולדרוש מהמדינה שתטפל במסתננים, שבשלב הראשון זה אומר לצאת למבצע רחב לעצור את האנשים האלה עם כל הצער ולהעביר את הטיפול לגורמים רשמיים, ולשלוח אותם למדינות שלהם. זה מאוד לא פופלרי לכתוב את זה, אבל כן, זה בדיוק המענה בלי ליפות את המציאות, זה להוציא את האנשים האלה מהרחובות ומהגינות ולהתחיל להשקיע תקציבים בדרום ת"א או בכל מקום אחר שסובל מאפליה שלטונית ולטפל באוכלוסיה המקומית גם בחינוך, מתקנים, ושרותים אחרים, כן בהחלט לדאוג לאזרחים של המדינה קודם כל לפני שדואגים לאזרחי העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:13 
אל תדאג, גם כשהם לא יהיו פה אף אחד לא יטפל באיזורים האלה. היה להם את האשכנזים העשירים להאשים, אח"כ את הערבים, עכשיו את הזרים, ימצאו בשבילם מישהו חדש שרק בגללו החיים שלהם בזבל. זה קל, לא עולה הרבה כסף, ולא דורש יותר מדי השקעה. והבונוס, גם לא פוגע בהם בקלפי, ואפילו להיפך. הפרד ומשול עובד בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:

שיהיה אחוז גדול, למרות שנראה לי הגיוני שמדינה שמזיינת את האזרחים שלה על בסיס יום יומי לא תהיה מסוגלת לקלוט אחוז גדול של פליטים, מעמד זה מאוד נחמד, רק השאלה היא איך מטפלים באנשים האלה? חינוך, תעסוקה, בריאות? יש לכך תקציבים? אתה מסכים איתי שהתשובה היא לא? אז אחוז קטן הוא כנראה הדבר הריאלי שניתן לעלות על הדעת, בטח שהמדינה הזאת מנוהלת על ידי רובטרולים כמו לפיד, בנט וביבי.

מדינות יותר עניות מישראל קולטות הרבה הרבה יותר פליטים ממנה.
ישראל בעצמה קלטה הגירה בסדר גודל של עשרים אחוז מהאוכלוסייה רק לפני עשרים שנה.
פתאום כמה אלפי אנשים ימוטטו את המדינה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:19 
הם לא צריכים להיות בנוסף, הם צריכים להיות במקום.
במקום התאילנדים והפיליפינים והסינים וכל שאר העובדים הזרים שמכניסים פה לאנשים מיליונים בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:22 
19 כתב:
אל תדאג, גם כשהם לא יהיו פה אף אחד לא יטפל באיזורים האלה. היה להם את האשכנזים העשירים להאשים, אח"כ את הערבים, עכשיו את הזרים, ימצאו בשבילם מישהו חדש שרק בגללו החיים שלהם בזבל. זה קל, לא עולה הרבה כסף, ולא דורש יותר מדי השקעה. והבונוס, גם לא פוגע בהם בקלפי, ואפילו להיפך. הפרד ומשול עובד בכל מקום.

אתה מבין שאתה כותב פה דברים מאוד מאוד גזענים, זה ממש לא נכון, המודעות של חלקים גדולים מהתושבים היא מאוד גדולה, וזה תלוי במי ינהל את המאבק שלהם, וכמה תמיכה הם יקבלו מאותם אשכנזים שמאלנים מצביעי מרצ חולדאי ומה הם ידרשו, זה בעיה של כולם, במה אנחנו יותר טובים? או יותר נכון במה תושבים בשכונות סו קולד יוקרה יותר טובים? זה ערימה של מטומטמים שבחרו בלפיד, ועוד ממשיכים לתמוך בו. בשורה התחתונה זה תלוי הרבה בכולנו כולל כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: