אל באנדי כתב:
בכל מקרה אגיב, ותיקח מה שאתה רוצה מהדברים הבאים.
1.לגבי הפרסומות "לחיצה", יש אתרים שמחייבים אותך ללחוץ על הפרסומות בשביל להיכנס, ככה שגם עם מופיע החוסם, אז לא תוכל להיכנס בלי להוריד את החסימה, ככה שאל תדאג לאתרים מבחינת רווח על פרסומות.
2.בהמשך לאתרים שדאגת להם מבחינה כלכלית, יש באנרים של פרסומות או פרסומות בכתב, אלה פרסומות שלא נחסמות ישר על ידי החוסם, ואתה צריך לחסום אותם באופן ידני, לא לכולם זה מפריע כי זה בצד או למטה של האתרים, והאתר מרוויח מהם כסף.
3.גוגל מעדיפה שתגיד שהחוסם שלהם מוצלח, כי זה אומר שאתה משתמש בגוגל כרום בשביל לא לראות פרסומות, ולא משתמש במתחרים.
4.אם גוגל הייתה רוצה, היא הייתה מונעת את הכניסה של אנשים ליוטיוב עם החוסם, היה רשום לך למעלה "יש חסימה על ידי הadblock ולא תוכל לראות את התוכן כראוי, בשביל לראות את התוכן אנא לחץ על ביטול החוסם", ולא תאמין יש גם אתרים שזה מופיע לי (במיוחד אתרים שבהם יש כדורגל לצפיה ישירה, שם אני מבטל את הקופץ בשביל שאוכל לראות משחק בצפיה ישירה), אז זה אפשרי.
1. לא מבין מה הקשר. נתת איזה דוגמא לדעתי לפרסומת ששבאה לפני האתר, ולא חייבים ללחוץ עליה, אלא על "דלג". אבל מה הקשר? אז נגיד שנתת דוגמא לסוג אחד של פרסומות שהאדבלוק לא חוסם? זה מה שאתה אומר? יופי. מה עם השאר שהוא חוסם? איך זה שמצאת דוגמא אחת למשהו שהאדבלוק לא חוסם אומר שאני לא צריך לדאוג לאתרים מבחינת רווח על פרסומות? כל פרסומת בכל קמפיין שאמורה להיות מוצגת, והיא לא, זאת פגיעה בהכנסה של האתר, ופגיעה בשיווק של המפרסמים.
2. למה האדבלוק לא חוסם באנרים ופרסומות טקסט? זה הכי קל. מה זה לחסום באופן ידני? מה היתרון בזה? ובכל מקרה, שוב זאת דוגמא לכביכול פרסומת שלא נחסמת ע"י אדבלוק, אז ראה התשובה ל 1.
3. זאת ספקולציה, אבל גם אם נכונה (ואני בספק, הסיבה העיקרית שאנשים משתמשים בכרום היא לא חוסם פרסומות, ויש חוסמי פרסומות לעוד דפדפנים), גוגל היא רק חברת אינטרנט אחת, וכרום רק דפדפן אחד. ועובדה שגוגל גם הורידה מהחנות שלה איזה אדבלוק אחר, כי גם היא חייה מפרסומות (ומעוד דברים, כמו שעון לעסקים). האדבלוק פוגע בכל שאר הכנסות אתרי האינטרנט מפרסומות.
4. נו, אז אתה מתאר מאבק בין האתרים לבין האדבלוק. זה מראה שהאתרים נפגעים מהקיום של האדבלוק. לא שצריך הוכחה. במינימום הם צריכים להשקיע זמן ואמצעים בשביל לכתוב או להתקין תכנות שבודקות את זה, על חשבון פיתוח האתר. דוקא אתר מהסוג שנתת, אגב, רוב הסיכוי שעושה הרבה כסף משידור פיראטי, כך שלא דואג לו. חלקם גורמים לאנשים אפילו ללחוץ על פרסומות, ע"י שיטות לא לגיטימיות, כך שגם הם פוגעים בתעשיה. אני מתייחס לאינטרנט הלגיטימי.