מלכה לב אדום כתב:
מספיק שהיא אמרה לו לא פעם אחת כדי שהוא יבין שהיא לא מעוניינת, אין צורך אפילו באיום.
אבל אם כבר, למה שבחורה תרגיש מאוימת?
כי היא אומרת כמה פעמים "לא" והאדם פשוט מתעלם.
כי יש שמועות שהוא כבר הטריד כמה וכמה פעמים ולא עשו עם זה כלום/לא התלוננו (ופתאום צצים כל מיני חברים שלו שידעו על ההתנהלות הזו והתעלמו).
כי לאדם הזה איך שלא תסתכל יש הרבה יותר כוח מלאותה בחורה.
אם באונס שמרת האיום היה "נפיץ עלייך שאת זונה" אז כאן האיום גם אם לא מפורשות שתיגמר לה הקריירה.
לעניין רמון, נשיקה בכפייה רחוקה מרחק עצום מאונס.
על פניו נראה לי שנסחפו בנושא הזה ובכל מקרה הוא נענש, שילם חובו לחברה ועכשיו אין סיבה שיעמוד בראש הפועל ת"א (לפחות לא זו אמורה להיות הסיבה).
מותר לאנשים לשכנע אנשים אחרים. זה לא קשור רק לסקס. לפי דבריה הוא חיזר בעקשנות. אז כנראה שאמרה לו "לא". בסוף כן הזמינה אותו לביתה. אף אחד לא הכריח אותה (לפחות על פניו). מדובר בשני אנשים מבוגרים. גם כשחתר למגע והיא אמרה "לא", אז אם בסופו של דבר נתנה לו לשכב איתה, זאת החלטה שלה, ואין פה שום דבר פלילי (עד כאן). אנשים יכולים לשנות דיעה, כמו שהיא שנתה דעתה והזמינו אותו לביתה אחרי שחיזר בעקשנות.
זה שהיא אמרה לו "לא" כמה פעמים והוא המשיך לנסות (לא נאמר שפעל בכח), זה כשלעצמו לא מהווה איום. מכאן ועד לתת לו לשכב איתה בגלל זה, המרחק עצום.
לא ידעתי לגבי שמועות ולא יודע מה היא ידעה. שוב, זה לא מופיע בציטוט, לכן מכאן והלאה הכל ספקולציות, וכמובן כל מקרה לגופו, יתכן שבהחלט היה איום.
במקרים רבים לגבר יש יותר כח מאשר לבחורה. אי אפשר להתחיל להגיד שכל גבר שמצליח לשכנע בחורה לשכב איתו, בלי אלימות או שום איום, הוא אנס.
אם היה אכן איום שתגמר לה הקריירה, אז זה כמובן חמור מאד והופך את זה לסחיטה ואולי אפילו אונס. שוב, היא תצטרך להסביר שזה מה שהיא חשה.
לגבי רמון, אז אני מבין שאם מבצע מעשה מגונה בכפיה (שוב, לא נתן לה אפילו להגיד "לא") יכול להיות אחרי ששילם חובו לחברה בעלים של הפועל ת"א, אז גם אנס מורשע ששילם חובו לחברה יכול? אני מניח שתגידי שלא, אז למה לא?
ואגב, במקרה של רמון גם היתה הטרדה מינית בכל הסיפור הזה אפילו בלי הנשיקה, גם אם רק היה נסיון, שכן הוא היה דמות סמכותית עליה, מתוקף היותו שר והיותה חיילת כפופה למשרד ראש הממשלה. זה ניצול מרות הרבה יותר חמור מאיזה עיתונאי זוטר.