אבשה כתב:
Frank Serpico כתב:
החנות של אלטמן ממציצים שכנה היכן שעד לפני כמה שנים שכנה מסעדת דגים עממית קטנה ומשפחתית של הסבא והסבתא של חבר טוב שלי מהצבא. (רמז: הדוד של אותו חבר מצד אימו זה אורי זוהר, כך שמדובר בעצם במסעדת הדגים של הורי גיסו של אורי זוהר). המסעדה שכנה עד לפני כמה שנים בפינת רחוב הירקון ויורדי הסירה. ממש בפתח לנמל.
כיום שוכן שם סניף של ברגר קינג.

יש לך טעות קטנה. איפה שהיום הבורגר קינג/בורגר ראנץ' (בפינה דרום המערבית) שכן בתקופת מציצים מקום בשם נון סטופ (רואים גם את המקום מבחוץ בסרט).
החנות של אלטמן היתה בפינה ממול, איפה שהיום שטיחי שושן, או שאולי זאת בעצם חנות בגדים שצמודה לשושן שנמצאת שם היום, בכל אופן זאת הפינה הצפון מערבית.
פרנק, חשבתי שמסעדת דגים של ההורים של טליה זוהר היתה בכלל איפה שהיום מסעדת האווזים, כלומר בהמשך המדרכה. האם החנות של אלטמן היא המסעדת דגים הזאת?
אני בפירוש זוכר שמסעדת הדגים שכנה בפינה הדרום-מערבית של מפגש הרחובות, בצד הדרומי של יורדי הסירה. אולי באמת לא החנות הפינתית, היכן שנמצא ברגר קינג, אלא אחד לפני. נדמה לי שיש שם, או לפחות היתה, גלידריה.
בכל אופן, אני די משוכנע שהמסעדה שכנה אם לא במיקום של ברגר קינג אז בחנות שלפני, היכן שהגלידריה.
ואולי זכרוני מטעני? בכל זאת עברו כבר כמעט עשרים שנה מאז שהיא נסגרה.
וכן, עד כמה שאני יודע (לפחות מסיפורי החבר, האחיין של אורי זוהר) מסעדת הדגים הקטנה שימשה כלוקיישן עבור המכולת בסרט.