תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמונות של תל אביב הישנה
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 10:49 
tadmored כתב:
עזרא כתב:
זה אביך ז״ל או סתם דוגמא שנתת?

אכן כן
זה אבי ז"ל

במכלת הזאת שהיא דווקא ממש מתחילת שנות ה-70 בבת ים ,
במכלת הזאת אין שרות עצמי
בעל המכלת מביא לקונה כל מה שמבקש
החל מלחם,שתייה,ביצים וכד'.
ראו את המשקל של אז.
אני עוד מהיותי בכתה ד' הייתי בא לעזור לו המכולת
מצאת החמה ועד צאת הנשמה.
לאבי היה עוד קודם מכולת ברח' קדם שזהו רח' שישים הידוע ביפו.
יש מס' קטעים בסרט קזבלןשחלקו(לדעתי הקטן צולם ברח' שישים) שאזור המכלת מתועד

מצחיק שהזכרת את קזבלן. אחרי שקראתי את האשכול פה והסתכלתי במה שהעליתם אז בדיוק גם צפיתי בשביל הנוסטלגיה עוד פעם בקטעים מקזבלן ביו טיוב והיה נדמה לי שאני מזהה שם את רחוב קדם-שישים (שלא היה בכלל סלול אז). באיזה קטעים בקזבלן זה הופיע?
אגב כל ההוויה הזאת היפואית-בת ימית של המכולות מבדיוק אותה התקופה סופרה יפה מאוד בהצגה "מכולת" שכתב הילל מיטלפונקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 11:06 
אבשה כתב:
tadmored כתב:
עזרא כתב:

אכן כן
זה אבי ז"ל

במכלת הזאת אין שרות עצמי
ראו את המשקל של אז.
מצאת החמה ועד צאת הנשמה.

מצחיק שהזכרת את קזבלן. אחרי שקראתי את האשכול פה והסתכלתי במה שהעליתם אז בדיוק גם צפיתי בשביל הנוסטלגיה עוד פעם בקטעים מקזבלן ביו טיוב והיה נדמה לי שאני מזהה שם את רחוב קדם-שישים (שלא היה בכלל סלול אז). באיזה קטעים בקזבלן זה הופיע?
אגב כל ההוויה הזאת היפואית-בת ימית של המכולות מבדיוק אותה התקופה סופרה יפה מאוד בהצגה "מכולת" שכתב הילל מיטלפונקט.

אכן אתה צודק לגבי ההצגה "מכלת " -ראיתי אותה והתרגשתי עד דמעות ,
משום שגם אבא שלי רצה לעבור למכלת בבת ים ועלה הנושא של רכישת דירה בבת ים ומעבר מיפו
וגם ההווי של המכולת ,המעורבות של המשפחה והכל מסביב
המון קטעים שקשורים להסטוריה המשפחתית והאישית שהיו בהצגה הזדהיתי איתם.
אימי שתיבדל לחיים ארוכים ,מאד רציתי לקחת אותה להצגה ,אלא שמסבות בריאות היא העדיפה לוותר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 11:25 
tadmored כתב:
אבשה כתב:
tadmored כתב:
עזרא כתב:

אכן כן
זה אבי ז"ל

במכלת הזאת אין שרות עצמי
ראו את המשקל של אז.
מצאת החמה ועד צאת הנשמה.

אכן אתה צודק לגבי ההצגה "מכלת " -ראיתי אותה והתרגשתי עד דמעות ,
משום שגם אבא שלי רצה לעבור למכלת בבת ים ועלה הנושא של רכישת דירה בבת ים ומעבר מיפו
וגם ההווי של המכולת ,המעורבות של המשפחה והכל מסביב
המון קטעים שקשורים להסטוריה המשפחתית והאישית שהיו בהצגה הזדהיתי איתם.
אימי שתיבדל לחיים ארוכים ,מאד רציתי לקחת אותה להצגה ,אלא שמסבות בריאות היא העדיפה לוותר

"מכולת" זאת באמת הצגה אדירה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
החנות של אלטמן ממציצים - באיזה רחוב זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
החנות של אלטמן ממציצים שכנה היכן שעד לפני כמה שנים שכנה מסעדת דגים עממית קטנה ומשפחתית של הסבא והסבתא של חבר טוב שלי מהצבא. (רמז: הדוד של אותו חבר מצד אימו זה אורי זוהר, כך שמדובר בעצם במסעדת הדגים של הורי גיסו של אורי זוהר). המסעדה שכנה עד לפני כמה שנים בפינת רחוב הירקון ויורדי הסירה. ממש בפתח לנמל.
כיום שוכן שם סניף של ברגר קינג. :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:23 
Frank Serpico כתב:
החנות של אלטמן ממציצים שכנה היכן שעד לפני כמה שנים שכנה מסעדת דגים עממית קטנה ומשפחתית של הסבא והסבתא של חבר טוב שלי מהצבא. (רמז: הדוד של אותו חבר מצד אימו זה אורי זוהר, כך שמדובר בעצם במסעדת הדגים של הורי גיסו של אורי זוהר). המסעדה שכנה עד לפני כמה שנים בפינת רחוב הירקון ויורדי הסירה. ממש בפתח לנמל.

יש לך טעות קטנה. איפה שהיום הבורגר קינג/בורגר ראנץ' (בפינה דרום המערבית) שכן בתקופת מציצים מקום בשם נון סטופ (רואים גם את המקום מבחוץ בסרט).
החנות של אלטמן היתה בפינה ממול, איפה שהיום שטיחי שושן, או שאולי זאת בעצם חנות בגדים שצמודה לשושן שנמצאת שם היום, בכל אופן זאת הפינה הצפון מערבית.
פרנק, חשבתי שמסעדת דגים של ההורים של טליה זוהר היתה בכלל איפה שהיום מסעדת האווזים, כלומר בהמשך המדרכה. האם החנות של אלטמן היא המסעדת דגים הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אבשה אתה גדול.
כמה מידע מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
Frank Serpico כתב:

יש לך טעות קטנה. איפה שהיום הבורגר קינג/בורגר ראנץ' (בפינה דרום המערבית) שכן בתקופת מציצים מקום בשם נון סטופ (רואים גם את המקום מבחוץ בסרט).
החנות של אלטמן היתה בפינה ממול, איפה שהיום שטיחי שושן, או שאולי זאת בעצם חנות בגדים שצמודה לשושן שנמצאת שם היום, בכל אופן זאת הפינה הצפון מערבית.
פרנק, חשבתי שמסעדת דגים של ההורים של טליה זוהר היתה בכלל איפה שהיום מסעדת האווזים, כלומר בהמשך המדרכה. האם החנות של אלטמן היא המסעדת דגים הזאת?

אני בפירוש זוכר שמסעדת הדגים שכנה בפינה הדרום-מערבית של מפגש הרחובות, בצד הדרומי של יורדי הסירה. אולי באמת לא החנות הפינתית, היכן שנמצא ברגר קינג, אלא אחד לפני. נדמה לי שיש שם, או לפחות היתה, גלידריה.

בכל אופן, אני די משוכנע שהמסעדה שכנה אם לא במיקום של ברגר קינג אז בחנות שלפני, היכן שהגלידריה.

ואולי זכרוני מטעני? בכל זאת עברו כבר כמעט עשרים שנה מאז שהיא נסגרה.

וכן, עד כמה שאני יודע (לפחות מסיפורי החבר, האחיין של אורי זוהר) מסעדת הדגים הקטנה שימשה כלוקיישן עבור המכולת בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:02 
Frank Serpico כתב:
אבשה כתב:
Frank Serpico כתב:

אני בפירוש זוכר שמסעדת הדגים שכנה בפינה הדרום-מערבית של מפגש הרחובות, בצד הדרומי של יורדי הסירה. אולי באמת לא החנות הפינתית, היכן שנמצא ברגר קינג, אלא אחד לפני. נדמה לי שיש שם, או לפחות היתה, גלידריה.

בכל אופן, אני די משוכנע שהמסעדה שכנה אם לא במיקום של ברגר קינג אז בחנות שלפני, היכן שהגלידריה.

ואולי זכרוני מטעני? בכל זאת עברו כבר כמעט עשרים שנה מאז שהיא נסגרה.

וכן, עד כמה שאני יודע (לפחות מסיפורי החבר, האחיין של אורי זוהר) מסעדת הדגים הקטנה שימשה כלוקיישן עבור המכולת בסרט.

ממה שהבנתי במהלך שנות השבעים (וגם בשמונים?) בצלע הזאת בהמשך הנון סטופ/בורגר ראנץ' איפה שיש היום את המספרה הקטנה והגלידרייה (שאגב כבר נסגרה ובמקומה יש ג'אנקייה של אנטריקוט) היו בכלל חנות לקרח, איזה פאב, ופיצריית הראל. לא יודע איפה נכנסה בה גם המסעדת דגים. לדעתי ממול. מה שכן, באלף אחוז שהמקום של אלטמן היה על הפינה שממול. זה תועד בבירור בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:59 
dr.avi כתב:

בנון זה עניין אחר לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2012, 10:30 
tadmored כתב:
עזרא כתב:

אכן כן
זה אבי ז"ל

במכלת הזאת אין שרות עצמי
ראו את המשקל של אז.
מצאת החמה ועד צאת הנשמה.

כתובת?
לאיוה בית ספר הלכת?

הצילומים נפלאים.מזכרים לי את הילדות שבליתי בקו בת-ים דיזנגוף.
איך עזרא כתב?עיר בלי ארסים ובלי מוזיקה של ארסים.

:HEART2: גן החיות(הצבים הענקיים שהיו שם) :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2012, 11:35 
נתי
אני גדלתי ביפו ברח' טולוז(ברח' של הקונסוליה הצרפתית) ולמדתי בבית ספר דב הוז(נמצא מול חוף גבעת עלייה) שמנהלו המיתולוגי והנערץ היה אריה בוכנר שסופר לנו שהיה מתלמידיו של קורצ'אק.
לגבי המכלת -הייתה לו בהתחלה ביפו ברח' שישים (רח' קדם) ולחר מכןברח' ברנר בבת ים-זו המכלת המצולמת בתמונה (מימין ומשמאל היו הרחובות דנין ופנקס) ,לא רחוק מבית ספר ציפורי וקולנוע אורן/ים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2012, 12:05 
tadmored כתב:
נתי
אני גדלתי ביפו ברח' טולוז(ברח' של הקונסוליה הצרפתית) ולמדתי בבית ספר דב הוז(נמצא מול חוף גבעת עלייה) שמנהלו המיתולוגי והנערץ היה אריה בוכנר שסופר לנו שהיה מתלמידיו של קורצ'אק.
לגבי המכלת -הייתה לו בהתחלה ביפו ברח' שישים (רח' קדם) ולחר מכןברח' ברנר בבת ים-זו המכלת המצולמת בתמונה (מימין ומשמאל היו הרחובות דנין ופנקס) ,לא רחוק מבית ספר ציפורי וקולנוע אורן/ים

קולנוע אורנים.
באמצע בן חור פתאום התהפכה כל שורת הכיסאות אני ואחים שלי נפלנו על הריצפה. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: