תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המלחמה בתופעת ההשתמטות מעלה הילוך
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:37 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
19 כתב:
אין סיבה, אנחנו מדברים על המקרה הספיציפי הזה, והיא לא ברחה מהארץ, ההורים שלה עזבו.
אם אתה יכול להוכיח שהבן אדם ברח בשביל לא לעשות צבא, או סתם שם עליך זין (שלחת לו מכתבים, שלחת להורים שלו מכתבים, דיברת עם ההורים שלו, שלחת לו מייל, ברוך השם לא חסרות דרכים ליצור קשר עם בן אדם ב2012) והוא התעלם מהכל ולא ענה לך בכלל, לא הוכיח לך שהוא העביר את החיים שלו למקום אחר, אז כשהוא נכנס לארץ, אין לי בעייה שתשפוט אותו על עריקות.

סבבה, אז כל מי שיש לו ילד ולא יבוא לו לעשות צבא - אז כשהילד יהיה בן 18 פחות יום, המשפחה תרד מהארץ והילד לא יעשה צבא.
תגיד לי, אתה רציני?

מה?
אתה מתאר פה גל עזיבה המוני של משפחות שנעקרות מכל מה שהן מכירות במשך שנים, עבודה, משפחה, חברים, למדינות אחרות (יש רשימה של מדינות שמחכות לקבל מהגרים ישראלים בכלל שכולם יעזבו פה?) ואתה שואל אם אני רציני?
כמה אנשים אתה מדמיין שיכולים או בכלל רוצים לעשות כזה דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:40 
chimpfive כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אתה דמגוג כי אתה משווה רוצח לאנשים שעוזבים את המדינה מתוך בחירה חופשית וחיים שנים במדינה אחרת, הם לא עוברים על שום חוק, זה שהמדינה הדפוקה שלך מקיימת חוקים מסויימים על אוכלוסיה אחת ואחרת היא מדלגת זה אבסורד מעוות. עכשיו תמשיך לזיין את המוח על חוקי מדינה

אתה פשוט מדבר שטויות. החוק פה אומר שמי שקיבל צו ראשון - צריך לעשות צבא. ירידה מהארץ לא פוטרת אותו מהחובה הזאת.
לפי השיטה שלך, כל מי שלא יבוא לו לעשות צבא יירד מהארץ בגיל 17 ו-364 ימים. אחלה שיטה.
אולי גם מישהו שחייב כסף למס הכנסה יירד מהארץ, ויקבל פטור מהתשלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אגב, דומני שהיא עזבה את הארץ בהיותה קטינה ובלא שתהיה לה יכולת להשפיע על העובדה שהיא לא תהיה בארץ ולא תוכל להתגייס.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:43 
teknoboy כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
19 כתב:
אין סיבה, אנחנו מדברים על המקרה הספיציפי הזה, והיא לא ברחה מהארץ, ההורים שלה עזבו.
אם אתה יכול להוכיח שהבן אדם ברח בשביל לא לעשות צבא, או סתם שם עליך זין (שלחת לו מכתבים, שלחת להורים שלו מכתבים, דיברת עם ההורים שלו, שלחת לו מייל, ברוך השם לא חסרות דרכים ליצור קשר עם בן אדם ב2012) והוא התעלם מהכל ולא ענה לך בכלל, לא הוכיח לך שהוא העביר את החיים שלו למקום אחר, אז כשהוא נכנס לארץ, אין לי בעייה שתשפוט אותו על עריקות.

סבבה, אז כל מי שיש לו ילד ולא יבוא לו לעשות צבא - אז כשהילד יהיה בן 18 פחות יום, המשפחה תרד מהארץ והילד לא יעשה צבא.
תגיד לי, אתה רציני?

מה רע בזה שמי שלא מוכן לסכן את עצמו בשביל המדינה ייקח אחריות ויעזוב? (במקום להמשיך לגור פה כשאחרים מתים על הגנתו)

הרי זה לא שהקנדית הזו באה עכשיו לחיות את החיים המעולים שמדינת ישראל מממנת לאזרחיה. היא באה לביקור.

גם בשוויץ יש צבא חובה, וגם שם "מי שלא מוכן לסכן את עצמו בשביל המדינה" עושה צבא או יושב בכלא. או שגם שוויץ זו מדינה מפגרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המלחמה בתופעת ההשתמטות מעלה הילוך
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:45 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
chimpfive כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אתה דמגוג כי אתה משווה רוצח לאנשים שעוזבים את המדינה מתוך בחירה חופשית וחיים שנים במדינה אחרת, הם לא עוברים על שום חוק, זה שהמדינה הדפוקה שלך מקיימת חוקים מסויימים על אוכלוסיה אחת ואחרת היא מדלגת זה אבסורד מעוות. עכשיו תמשיך לזיין את המוח על חוקי מדינה

אתה פשוט מדבר שטויות. החוק פה אומר שמי שקיבל צו ראשון - צריך לעשות צבא. ירידה מהארץ לא פוטרת אותו מהחובה הזאת.
לפי השיטה שלך, כל מי שלא יבוא לו לעשות צבא יירד מהארץ בגיל 17 ו-364 ימים. אחלה שיטה.
אולי גם מישהו שחייב כסף למס הכנסה יירד מהארץ, ויקבל פטור מהתשלום?

אתה באמת רוצה לפתוח כאן דיון על מדינת חוק, זכויות חובות אזרחיות? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
teknoboy כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
19 כתב:

תגיד לי, אתה רציני?

מה רע בזה שמי שלא מוכן לסכן את עצמו בשביל המדינה ייקח אחריות ויעזוב? (במקום להמשיך לגור פה כשאחרים מתים על הגנתו)

הרי זה לא שהקנדית הזו באה עכשיו לחיות את החיים המעולים שמדינת ישראל מממנת לאזרחיה. היא באה לביקור.

גם בשוויץ יש צבא חובה, וגם שם "מי שלא מוכן לסכן את עצמו בשביל המדינה" עושה צבא או יושב בכלא. או שגם שוויץ זו מדינה מפגרת?

אם שווייצרי שעוזב את שווייץ כקטין וחוזר אליה לביקור אחרי יותר מעשר שנים יילך לכלא בעוון עריקות אז כן, בקטע הזה שווייץ מפגרת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 22:52 
teknoboy כתב:
אם שווייצרי שעוזב את שווייץ כקטין וחוזר אליה לביקור אחרי יותר מעשר שנים יילך לכלא בעוון עריקות אז כן, בקטע הזה שווייץ מפגרת.

סבבה, אז אם זו מדינה מפגרת אז אנחנו שוב חוזרים לדיון של למה אתם נשארים לגור כאן? וחוזר חלילה :)

יאללה, אני חתכתי לישון. לילה טוב. קחו, תשטפו קצת את העיניים:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
איך הגעת לזה שמי שחושב שהמדינה מפגרת בתחום כזה או אחר חייב לעזוב?
לא יכול להיות אזרח שאוהב את מדינתו אבל חושב שהיא יכולה להיות טובה יותר?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 23:24 
למה תמיד פטריוטיות מגיעה עם אטימות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
אע"ב, אתה רוצה סיבה למה לא לעזוב את הארץ? כי כל מי שיעזוב ישאיר פה דודים, בני דודים, ואחיינים, מה שאומר שבטח מתישהו הוא יצתרך לפחות לבקר בארץ לכבוד חתונותיהם או הלוויותיהם, ויש סיכוי לא רע, ואקראי לחלוטין, שכשהוא יחזור הוא יגלה שהוא היה עריק משירות חובה או ממילואים, ויכול ליהיות שנפלה מלחמה באמצע אז הוא יהיה עריק ממלחמה, ויישפט לחצי שנת מאסר על כך שהוא ירד מהארץ, אבל מבחינת צה"ל זה לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 04:07 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
איזה עבריין? את מי היא מסכנת?
לא הסדירה עניינים בירוקרטיים כשההורים שלה עזבו את הארץ (איזה ילד בן 17 מודע לזה בכלל?) ולא הייתה פה 13 שנה. אפילו מוכנה לוותר על האזרחות שלה (ובצדק מבחינתה).
מה עם העבודה שלה? מה עם הילדים שלה אם יש?
איזה רווח יש בעניין הזה?
אפשר לחשוב שזה איזה עריק שבורח מהמשטרה הצבאית ומתחבא בזהות בדוייה 13 שנה.
חלאס, הבן אדם לא גר פה יום אחד מחייו הבוגרים וגם ולא מתכוון לגור פה, שחררו ממנו.

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 04:08 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
19 כתב:

תגיד לי, אתה רציני?

מה?
אתה מתאר פה גל עזיבה המוני של משפחות שנעקרות מכל מה שהן מכירות במשך שנים, עבודה, משפחה, חברים, למדינות אחרות (יש רשימה של מדינות שמחכות לקבל מהגרים ישראלים בכלל שכולם יעזבו פה?) ואתה שואל אם אני רציני?
כמה אנשים אתה מדמיין שיכולים או בכלל רוצים לעשות כזה דבר?

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 05:40 
פעם ועד לא מזמן חשבתי כמו אע״ב
פשוט שכחתי מפאת גילי עד כמה המערכת הצבאית היא אטומה
ורעה
בחודשיים האחרונים נוכחתי לדעת לצערי ששום דבר לא השתנה במערכת הזאת
ב35 השנים האחרונות
ולאופטימי ידידי אעיר רק זאת:
לא טוב כאן ומי שחושב שכן אשריו שלא נוכח לדעת שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
עד שהמדינה מתחילה להראות סממנים של מדינת חוק (כן, חוק שירות חובה הוא גם חוק), אז קופצים וצועקים שהיא מדינה מפגרת. הבעיה שיורים על יתוש עם תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
55 חודשים בסדיר
מעל 400 ימי מילואים
לא מתכוון לזוז מפה אבל המדינה הזו מאבדת כיוון מיום ליום.
מה שיותר עצוב זה שהעתיד נראה אפילו גרוע יותר, הנוער שלנו אלים ורדוד, הממשלה משתינה על כולנו בקשת והיאוש מכרסם גם את האופטימיים ביותר.
הכי חבל לי שזה מה שאנשים בסופו של דבר חושבים על הצבא. עצוב לי על מאות אנשים שמחרפים את חייהם כל יום בשביל שאחרי זה יסתכלו עליהם לובשים מדים ויגידו "הצבא הזה בושה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
אני שונא את הגישה של המדינה בהרבה תחומים ובעיקר הגישה לאזרחיה. זה אומר שאני צריך לסתום את הפה ולעזוב? ואט דה פאק?
אלפי אזרחי יוון שיצאו למחות ברחובות, צריכים לסתום ולעזוב את המדינה?
החיים שלי פה, אני קשור לסביבה שאני חי בה. כל זה לא מונע ממני לשנוא את מקבלי ההחלטות בארץ, את התדמית "הישראלי הגאה" בעיני המדינה והרבה מאוד מהאזרחים פה.
חוץ מזה, לא שמעתי שמחלקים פה דרכונים זרים בלי שום תנאים לכל דורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
באמת שאני לא מבין אנשים שיכולים להצדיק את זה. אם יש דבר שמפחיד אותי קצת יותר מהגרעין האיראני זה אטימות ביורוקראטית.
כשעולה איזה סיפור כזה על בחורה קנדית צעירה שטסה לאירוע משפחתי ונוחתת בכלא 4 אז אנחנו, איך אוהבים לומר פה, מצקצקים בלשוננו, ובמקרה הטוב חושבים שהמערכת הצבאית מטומטמת ובמקרה הפחות טוב אנחנו מגיבים בהנפת דגלי ישראל אל מול הנפולת של הנמושות.
אבל כשעולים סיפורים דומים על קצינה ישראלית שנוחתת בתאילנד עם כדורי M16 ונשלחת לכלא, אז פתאום אנחנו צועקים. הרי מדובר על אחת משלנו! ועוד קצינה! סה"כ טעות אנוש, מה, התאילנדים שם לא מבינים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
חשוב לציין שאותה בחורה הייתה בישראל (בביקור) פעמיים קודם לכן.
בפעמיים הקודמות אמרו לה שהיא צריכה להסדיר את ענייניה עם הצבא כי נחשבת עריקה, ועד אז אפשרו לה להיכנס לארץ ל-72 שעות.
הבחורה בחרה שלא להסדיר את הנושא וסמכה על המזל "לי זה יקרה", "מה זה עוד פעם אחת?" כנראה שתמימה היא לא.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
חשוב לציין שאותה בחורה הייתה בישראל (בביקור) פעמיים קודם לכן.
בפעמיים הקודמות אמרו לה שהיא צריכה להסדיר את ענייניה עם הצבא כי נחשבת עריקה, ועד אז אפשרו לה להיכנס לארץ ל-72 שעות.
הבחורה בחרה שלא להסדיר את הנושא וסמכה על המזל "לי זה יקרה", "מה זה עוד פעם אחת?" כנראה שתמימה היא לא.
מבחינת הצבא הכוונה היתה שהיא צריכה לקבוע לעצמה תאריך גיוס. פלא שהיא לא קבעה אחד כזה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המלחמה בתופעת ההשתמטות מעלה הילוך
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:39 
dino כתב:
אני שונא את הגישה של המדינה בהרבה תחומים ובעיקר הגישה לאזרחיה. זה אומר שאני צריך לסתום את הפה ולעזוב? ואט דה פאק?
אלפי אזרחי יוון שיצאו למחות ברחובות, צריכים לסתום ולעזוב את המדינה?
החיים שלי פה, אני קשור לסביבה שאני חי בה. כל זה לא מונע ממני לשנוא את מקבלי ההחלטות בארץ, את התדמית "הישראלי הגאה" בעיני המדינה והרבה מאוד מהאזרחים פה.
חוץ מזה, לא שמעתי שמחלקים פה דרכונים זרים בלי שום תנאים לכל דורש.

זה כי אתה לא מעודכן, אם אתה צריך דרכון אמריקאי דבר איתי בפרטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

ידידי,
אני יודע שלא טוב כאן.
אני גם יודע שאין מקום מושלם.
ואני גם יודע שאי אפשר כל הזמן רק לבוא בטענות. מי שכל כך לא טוב כאן שילך, עם כל הצער שבכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 19:00 
במקום ללכת, יותר עדיף להעיף מפה את אלה שגורמים שיהיה פה לא טוב.
נשמע לי כמו פתרון הרבה יותר הגיוני ומסתדר, הם קלקלו, למה שאני אלך עכשיו? שהם יילכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 19:10 
אדום אופטימי כתב:
mkorman1 כתב:

ידידי,
אני יודע שלא טוב כאן.
ואני גם יודע שאי אפשר כל הזמן רק לבוא בטענות. מי שכל כך לא טוב כאן שילך, עם כל הצער שבכך.

אני לא יודע על סמך מה אתם קובעים ש-"לא טוב כאן".
לפי מדד הפיתוח האנושי של האו"ם, ישראל מדורגת במקום ה-17 בעולם ברמת החיים שלה, לפני מדינות כמו צרפת, בריטניה, איטליה וגם אוסטריה שקורמן שוקל להשקיע בה.
להיות מקום 17 בעולם מתוך למעלה מ-180 מדינות, לא נשמע לי כל כך גרוע.
הבעיה פה היא לא שרע פה, אלא שהספורט הלאומי במדינה הזאת הוא לבכות וליילל. בענף הספורט הזה, אנחנו אלופי העולם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%A9%D7%99

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 19:12 
לפעמים אני חושד שאדלסון מממן את כל המחקרים ההזויים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 19:15 
חצי מהעובדים מרוויחים פחות מ5,800 ברוטו
רבע מהעובדים מרוויחים פחות מ3,500
אחד מכל ארבעה, לא אחד ממאה אנשים שקמים בבוקר והולכים לעבוד, אחד מארבעה.

איזה בכיינים.

יש עוד כמה לינקים שמראים כמה טוב לנו פה ואנחנו פשוט לא מרגישים את זה?

אבל זה לא הנושא, אז נרד מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
נשמע לי כמו פתרון הרבה יותר הגיוני ומסתדר, הם קלקלו, למה שאני אלך עכשיו? שהם יילכו.

הם יותר מדי, כנראה שהם אפילו הרוב.
זה הזמן לחתוך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אדום אופטימי כתב:
mkorman1 כתב:

ידידי,
אני יודע שלא טוב כאן.

אני לא יודע על סמך מה אתם קובעים ש-"לא טוב כאן".
לפי מדד הפיתוח האנושי של האו"ם, ישראל מדורגת במקום ה-17 בעולם ברמת החיים שלה, לפני מדינות כמו צרפת, בריטניה, איטליה וגם אוסטריה שקורמן שוקל להשקיע בה.
להיות מקום 17 בעולם מתוך למעלה מ-180 מדינות, לא נשמע לי כל כך גרוע.
הבעיה פה היא לא שרע פה, אלא שהספורט הלאומי במדינה הזאת הוא לבכות וליילל. בענף הספורט הזה, אנחנו אלופי העולם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7% ... 7%A9%D7%99

יקירי,
עושה רושם שמשנה לשנה פחות טוב כאן.
עדיין "טוב" הוא לא מושג אבסולוטי, אלא מושג יחסי. ושכתבתי ש"לא טוב כאן" התכוונתי שככל שעובר הזמן נעשה פחות טוב כאן.
לגבי שאר הדברים שכתבת, כמובן שאני מסכים. אני לא צריך את המחקרים שהבאת. במכלול טוב לי כאן ואם לא הייתי עובר מכאן.
לא תקרא שאני מיילל על המצב הגרוע כאן. יש ביקורת רבה אבל, עדיין אין מקום יותר טוב עבורי מאשר ישראל. גם אם יהיה עוד פחות טוב כאן.( אני מקווה שלא הרבה פחות טוב ;) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המלחמה בתופעת ההשתמטות מעלה הילוך
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
19 כתב:

הם יותר מדי, כנראה שהם אפילו הרוב.
זה הזמן לחתוך.

זו בדיוק הבעיה. שאלו שקלקלו נהיו הרוב.
ניסינו פעם אחת עאלק להילחם, זה לא עזר.
לא מאמין שיש בציבור השפוי כוח לעוד התקוממות כזו.
אם נקביל את זה למאבק בטביב, כולנו חששנו שאם זה יגרר למאבק ארוך, אנשים יתיאשו ויוותרו בדרך.
המזל שלנו שהיה רצף של אירועים שפעלו לטובתינו והצד השני עשה בערך את כל הטעויות האפשריות.
אנחנו בבעיה אחרת בארץ, בדיוק בגלל היאוש הזה.
אם התגובה האוטומטית לכל מקרה כזה היא בואו נעוף מפה אז אנחנו בבעיה, כי כל מי שקילקל לא מתכוון ללכת מפה. ההיפך, הנוער ממשיך להדרדר, חוסר הסבלנות רק הולך ומחמיר, החינוך בארץ בושה, המיסים רק מתגברים, שכבת הביניים (שמחזיקה בערך את כל המדינה) הולכת ונשחקת ומצטמצמת.
יש שתי אופציות - או להרים ידיים או להילחם בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 21:12 
מתי בדיוק מישהו ניסה להילחם כאן?
אם הכוונה למחאה החברתית מהקיץ שעבר הרי שזו לא היתה אלא
עוד דרך מגניבה להעביר ערבי קיץ חמים ולחים ועל הדרך להרוויח הופעות חינם
לא יותר מזה
עד שלא תקום כאן תנועה פוליטית שתחרות על דגלה את עקרון השוויון
לא ישתנה כאן כלום
הבעיה של השמאל היא שמרב התעסקות בכיבוש ובזכויות הערבים בשטחים
שכחו שיש כאן עוד כמה מליוני אזרחים שיש להם רק ״זכות״ אחת
לעבוד ולשרת ולשלם בשביל שאר האוכלוסייה
הבעיה של הימין היא שהוא מראש מכוון אך ורק לטובת פלח אוכלוסייה יעודי
ויתרתה מענינת אותו כקליפת השום
בין השמאל לימין אין שום כח פוליטי משמעותי וכך אירע שמה שקרוי מעמד הביניים
נשחק ומתרסק לו
לא מחאה אנחנו צריכים אלא מפלגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
קורמן, אתה תצביע למפלגה כזו אם ראשיה יהיו "זמולנים" (נניח דפני ליף או מישהו דומה לה)?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: