JR12 כתב:
19 כתב:
כשאני הייתי ילד לחלק גדול מהילדים היה הורה אחד בבית(אמא לרוב) כשהוא היה חוזר מבית הספר, וילדים שהיו נשארים לבד בבית עד 5 היה משהו יוצא דופן, שלא לדבר על אחרי 5.
אז אם ההורים לא בבית, כי אם הם יהיו בבית, אז לא יהיה אוכל בבית או חשמל בבית.
ומערכת החינוך נראית כמו שהיא נראית עם 40 ילד לכיתה, ומורים שמקבלים שכר זעום, מה שבהחלט לא מושך לשם אנשים טובים.
אז מה הפלא בדיוק שדברים כאלה קורים?
מדינה שכמדיניות מזניחה את הילדים של המדינה שלה, מביאה את זה על עצמה. ההורים והמורים של הילדים האלה זה לחפש מתחת לפנס
בן אדם,דברים כאלו קורים בכל מדינה בעולם(בארה"ב יש בתי ספר עם גלאי מתכות כמו האלו שיש בנתב"ג או במשרד הפנים)למרות ששם הענישה הרבה יותר חמורה.
גם בעוד מדינות עם מצב כלכלי יותר טוב.
ענישה כמעט ולא תעשה כלום,מי שדפוק יהיה דפוק גם אם הוא ידע שהוא יבלה את 20 השנים הקרובות בהרמת סבונים.היא רק תעשה צדק.
בן אדם, לא יודע אם שמת לב, אבל יש הדרדרות עצומה בהתנהגות של התושבים פה בנאמר, 10-15 שנה האחרונות. ואני בן אםד ששונא נוסטלגיה וממש לא חושב שמשהו "היה פעם" הופך אותו ליותר טוב. ברוב המקרים זה אפילו הפוך לדעתי.
ילדים שלא קמים למבוגרים באוטובוס
ילדים שיעיזו לקלל מבוגר שיעיר להם כשהם שומעים מוזיקה בפול ווליום באוטובוס
ילדים שמקללים מורים
ועוד ועוד ועוד
זה קורה בכל מקום בעולם, בעיקר בשכונות מצוקה (מצב כלכלי...), פה זה קורה בכל מקום.
שלא תבין אותי לא נכון, אני בגיל 16 הייתי חוזר מתנדנד מהזמן אמיתי ב7 בבוקר, והיינו עושים מלא מלא שטויות, אבל היו גבולות, ודברים כאלה אף אחד לא היה מעיז לעשות.
*ארה"ב היא לא דוגמא לכלום בעיני, אבל אם כבר, אתה רק מחזק את מה שאני אומר, אנחנו רוצים להיות ארה"ב כשנהיה גדולים.