Shacham כתב:
Bill Lawrence כתב:
שחם, תפסיק לדבר שטויות. מתי עוד פעם ראית שקראתי "טמבל" למישהו על משפט כזה או אחר?
אולי בדיון ההוא עם רומאריו וחברים הייתי קצת "קיצוני" בדבריי. אני מודע לכך שאני כזה. אבל לא קראתי טמבל לאף אחד לפי מה שזכור לי.
מרגיז אותי מאוד לראות "הוא יהודי, ואתה יהודי, תדברו יפה אחד לשני" בזמן שלמה לעזאזל זה משנה אם אני יהודי או נוצרי או מוסלמי?
ו-אם הייתי נוצרי? אז היה מותר לי לאחל למישהו דברים כאלה או אחרים? אבל בגלל שאני יהודי אז אסור?
במיוחד כשמדובר באלי טביב, שבאותו נושא פרנק איחל לו סרטן בראש, ו redruby אמר את מה שאמר, ולכן קראתי לו טמבל.
התנצלתי בפניו מאוד יפה ושלחתי לו הודעה פרטית עם הסבר.
אז נכון, ממש לא הייתה לי סיבה לקרוא לו "טמבל", והתנצלתי על זה. ולא, זו לא הפעם העשירית שאני עושה את זה.
נמאס לי מגזענות כבר ממזמן.
ובכלל, תפסיק לחפש אותי בכל מקום. לא עשיתי לך שום דבר רע ומעולם לא פניתי אליך. ל-כיפה כבר נמאס מזה, לך כנראה שעדיין לא.
וואו, אתה מייחס לעצמך הרבה יותר חשיבות עצמית ממה שיש לך, אף אחד לא מחפש אותך, כולה אמרתי שאו שתעמוד מאחורי מה שאתה אומר או שתפסיק לקלל כאן כל מי שבא עם אג'נדה שלא מתאימה לך, זה שאתה מתנצל כל יומיים זה מגוחך.
כן, כי מה שיש לי לעשות בפורום הפועל תל אביב זה לייחס לעצמי הרבה יותר חשיבות עצמית משיש לי. מה העניין שלך עדיין לא הבנתי.
אני לא מקלל כאן כל מי שבא עם אג'נדה שלא מתאימה לי. עשיתי את זה פעם אחת עם redruby, התנצלתי על כך וגם כתבתי לו הודעה פרטית.
יכול להיות שאני חריף בתגובותיי, ואת זה כבר הבנתי שצריך לשנות. אני לא צריך שתסביר לי את זה.
הלאה.