Officer Barbrady כתב:
אני מתנגד לתקיפה וחושב שצריך לפתור אותה בדרכי שלום, סומך הרבה יותר על אובמה מביבי ועדיין, אל תורידו מערכה של איראן גרעינית. לא צריך להיות כל הזמן נגד מה שביבי אומר, כי לאמת אין פנים. והאמת היא שאיראן תומכת בטרור, איראן דוחפת לטרור והרג של חפים מפשע. איראן גרעינית זה לא רוסיה או פקיסטן גרעינית, איראן נשלטת ע"י מנהיג דתי- איך אפשר להוריד מהערך של העניין הזה? מה אם חמינאי ישכב על ערש דווי ויורה לשלוח גרעין על ישראל? אתם לא חושבים שמדינה שמוציאה להורג נשים בוגדות ואוסרת גברים שמורידים גבות היא מדינה משוגעת?
גרעין לאיראן זה שינוי חוקי המשחק. אל תסתכלו על זה מנקודת מבט של מוסלמי במזרח התיכון אלא של אדם מהמערב(כי זה מה שאתם). מלחמה קרה היא לא אפשרות כשבצד אחד עומד מנהיג דתי, קשה לי להבין את ההתלהבות של טכנובוי. אם אתם חושבים שגרעין איראני יביא לנסיגה מהשטחים ושלום עם הפלשתינאים, אתם טועים. הוא רק ישנה את הסכסוך בצורה בלתי הפיכה ואני באמת לא יודע אם לא תהיה כאן שואה גרעינית.
אין מה לעשות מה שהחזיק אותנו וכנראה יחזיק אותנו כאן זה הגרעין, בגלל זה ביום כיפור המצרים והסורים לא כבשו את המדינה אלא הסתפקו בכניסה לכמה קילומטרים פנימה.
אני גם נגד גרעין איראני, אני לא בעד שיוויון כוחות, אני רוצה להמשיך לחיות כאן.
אני רק לא יודע אם תקיפה באיראן תהיה הפיתרון. כי אם נתקוף בהצלחה ולא ירו עלינו בחזרה כולל החברים שלהם מהחמאס, מהחיזבאללה ומסוריה. ואם אח"כ הם יפסיקו אם תוכנית הגרעין שלהם, אני אפילו הייתי בעד.
ואגב, גם איראן הבינה את מגבלות הדת, אחת הדוגמאות המפורסמות זה הקריאה של חומייני לעשות ילדים אחרי המהפכה, מה שהגדיל את כמות האוכלוסיה עד שהם הבינו שהם לא יוכלו לקיים את כל האוכלוסיה הזאת והפסיקו עם זה. בנוסף קשה לי להאמין שאיזה מדינה מוסלמית תסתכן בהרס הר הבית לדוגמא רק בגלל גחמה כלשהיא. אני חושב שהגרעין האיראני נועד כדי להרתיע את ארה"ב מלפלוש עליהם אחרי מלחמת המפרץ השניה וכיבוש עיראק, הם הבינו שהדרך היחידה להימנע מזה זה לצור הרתעה מספיק גדולה.
בעייני לישראל יש שתי אופציות כדי להמשיך ולהתקיים פה במרחב, גרעין או להיצטרף לברית נאטו. אני מעדיף את האפשרות השניה שיכולה להתקיים אם נעשה שלום.
ביום כיפור היו צריכים להחזיק אותך שלא תכנס לדמשק וקהיר, אתה ממציא את ההיסטוריה מחדש