תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 04:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נסיון לינץ בחיפה
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
דווקא שם אני סמוך ובטוח שמדובר בכותרת ראשית

אם אתה מכוון להארץ אז זו היתה הכותרת הראשית באתר שלהם קודם. עכשיו זו השנייה אחרי ההרשעה של שולה זקן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 11:32 
כולי תקווה, שאם במדינה הזאת נשאר טיפה היגיון,
לבחורים שנעצרו תישלל האזרחות, לזרוק אותם בעזה, לבנון או סתם בים.
פתרון אחר נפלא שאני יכול לחשוב עליו הוא פשוט לשחרר אותם לחופשי,
באמצע של איזה התנחלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
מה אתם רוצים מינאי? אלה שעשו לינץ' בחיילים, הם כאלה שהצליחו לברוח מהגטו והצטרפו לצבא הפרטיזנים במלחמה נגד הציונים הארורים והגזענים.
פייר, הוא צודק!

:D :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נסיון לינץ בחיפה
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
כיפה אדומה כתב:
אדום נחמד כתב:
the worker כתב:
ofri כתב:

לא יכלו לחשוב על תירוץ מפגר יותר.

אני מקווה שכשיחקרו, יגלו שזה שקר. מאוד מקווה

לא הבנתי.
אתם מאוד מקווים שזה באמת על רקע לאומני ולא סתם אלימות? זה יותר טוב לנו באיזשהו אופן?

אגב, לדעתי: קודם כל לינץ' זה לינץ' ולא חשוב על איזה רקע הוא. דבר שני, טענת ה"בריונות לשמה" קצת הזויה פה, כי המעשה שהלינץ' היה כביכול תגובה עליו היה על רקע לאומני לעילה ולעילא.
בסך הכל כל הסיפור הזה הוא עוד דוגמה מצוינת לאיך שהמדינה שלנו מתפרקת בגלל שנאה (ולא חסר את מי לשנוא פה באזור, כולל סיבות מוצדקות, ככה שיש מספיק לכולם).

!!! :ROSE:

(בכלל, מדאיג אותי שיותר ויותר אני מוצא את עצמי מסכים עם הטקנו הזה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 13:52 
השופט שהעריך את מעצרם של החשודים בנסיון ה לינץ, אמר שזה כמו הלינץ ברמאללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:

הוא האריך. ואני מעריך שהוא דווקא לא העריך נכונה.

ושוב, אני מאוד מקווה שמדובר באלימות לשם האלימות, ולא ממניעים לאומניים-גזעניים. אני חרד לכדור שלג שדבר כזה יכול לפתח משני הצדדים (למען האמת, אני יותר חרד לתגובות מהצד היהודי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ofri כתב:

ושוב, אני מאוד מקווה שמדובר באלימות לשם האלימות, ולא ממניעים לאומניים-גזעניים. אני חרד לכדור שלג שדבר כזה יכול לפתח משני הצדדים (למען האמת, אני יותר חרד לתגובות מהצד היהודי).

רק ממניעים גזעניים ולראיה - שאלו אותם אם הם יהודים.
לולא המאבטחים זה היה עלול להסתיים ברצח בדומה לרצח אריה קרפ ז"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
פתרון אחר נפלא שאני יכול לחשוב עליו הוא פשוט לשחרר אותם לחופשי,
באמצע של איזה התנחלות.
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 16:41 
אדום אש כתב:
הוא סוג של קומוניסים שמאלני עם אג'נדת קיצונית, מגניב.

אגב, עכשיו נזכרתי במשתמש ישן ומיתולוגי שהיה מעמיד את כל הימין בפורום על הרגליים עם כל תגובה, "אנונימי", מישהו יודע איפה הוא?

אני ממש אבל ממש לא קומוניסט.
למה להיות מטומטם תגיד לי? למה לעזזאל? קומוניסם מרכז לממשלה\לעצמו את כל המשאבים של המדינה והרכוש של האזרחים והכוח.
ואני בכלל מתנגד למדינות ולממשלות וריכוז של כוח.. איך לעזזאל זה קומוניסים!?
זה רק מבהיר עד כמה בורות קיימת באנשים,שומעים משהו בחדשות או בבית ספר והופ, מאמינים לזה מבלי להסתכל לצדדים.
בורות שאין לה סוף.

הסבתא של הפועל כתב:
מה אתם רוצים מינאי? אלה שעשו לינץ' בחיילים, הם כאלה שהצליחו לברוח מהגטו והצטרפו לצבא הפרטיזנים במלחמה נגד הציונים הארורים והגזענים.
פייר, הוא צודק!

לא מצחיק.

chimpfive כתב:
yannay כתב:
אני לא מתרץ שום דבר תפסיקו להיות תמימים,נמאס מהטימטום הזה שמתפלאים מדברים כאלה כל פעם מחדש.
מה אתם מצפים לעזזאל? מה?!
במציאות הפוכה (או אפילו במציאות הזאת.) היה קורה בדיוק אותו דבר (למתקשים להבין:יהודי היה תוקף ערבי.)

שאותו דבר קורה כמעט כל חודש, רק שערבי נפצע או נהרג מחייל או מתנחל מזדיין אני לא רואה פה מיליון אשכולות על זה.

מעניין למה?..

"הרוש הודף" לפעמים לחשוב קצת מעבר עוזר.

לא יודע, הגטו בברונקס הרבה יותר גרוע, ואיכשהו לינצ'ים בלבנים זה לא דבר מקובל, יש גם גבול ללוגיקה על אוטומט של הצד השני, כל מי שמצדיק אלימות הוא חית טרף.

ואיך בדיוק הצדקתי אלימות קיבינימט!
לא אמרתי כאן לעולם שהצדקתי את המעשה שהם עשו.
כל מה שאמרתי הוא שאל תתפלאו שדברים כאלה קורים,כאשר כולאים אנשים בגטו וממררים לכולם את החיים.

"http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4194681_184,00.html

עדיין לינץ זה לינץ

לא יכלו לחשוב על תירוץ מפגר יותר.
אני מקווה שכשיחקרו, יגלו שזה שקר. מאוד מקווה
לא הבנתי.
אתם מאוד מקווים שזה באמת על רקע לאומני ולא סתם אלימות? זה יותר טוב לנו באיזשהו אופן?

אגב, לדעתי: קודם כל לינץ' זה לינץ' ולא חשוב על איזה רקע הוא. דבר שני, טענת ה"בריונות לשמה" קצת הזויה פה, כי המעשה שהלינץ' היה כביכול תגובה עליו היה על רקע לאומני לעילה ולעילא.
בסך הכל כל הסיפור הזה הוא עוד דוגמה מצוינת לאיך שהמדינה שלנו מתפרקת בגלל שנאה (ולא חסר את מי לשנוא פה באזור, כולל סיבות מוצדקות, ככה שיש מספיק לכולם).[/quote]
אני מקווה שזה על רקע לאומני לא כי זה מגניב יותר, אלא כי אחרת יהייה לי מאוד קשה להזדהות עם החיילים וסבלם.
לא שיידוי אבנים על בית מצדיק אלימות נוראה כזו, אבל אני מאמין גדול בגישה של אם אתה לא רוצה שיפגעו בך-אל תפגע באף אחד."

אם אתה מאמין בגישה של לא לפגוע באף אחד כדי שאף אחד לא יפגע בך, ונראה לי אם אני לא טועה אתה מצדיק פעולות טרור של צבא,בין אם זה בפלסטין,או בכל מקום אחר, זה לא נראה לך אבסורד?

"1. איך זה בדיוק יעבוד? מה גודל של קהילה? ומה זאת אומרת ללא כפיה מצד אף אחד? כפיה למה?
זאת אומרת תהיה קהילה של אנשים שונים שמחליפים בינם לבין עצמם ובינם לבין קהילות חיצוניות שירותים ומוצרים תמורת שירותים ומוצרים אחרים?
ואם קהילה אחרת תאיים על הקהילה שלי, הקהילה שלי תקים קהילת צבא שתתקוף אותה?
לפי התיאור שלי זה די נשמע כמו מדינה.
אתה צריך לפרט.

2. אוקיי, אז נמשיך עם הראש שלך, מדינת ישראל לא צריכה להיות קיימת ובמקום אמור להיות קהילת ישראל?"

1.מה זאת אומרת איך זה יעבוד? כאשר אין אינטרסים כלכליים וכוחניים מול העניים של אנשים,לא נראת לי איזושהי בעיה שכל אדם יחיה בשביל עצמו ובשביל מי שחשוב לו.
גודל הקהילה לא כל כך משנה, לי לפחות, כל עוד מוסכם עליך צורת הקהילה ואיך דברים עובדים בה אז לא משנה לי הגודל, וכמובן שכל עוד אתה לא סובל משום כפייה אוסבל מצד אחרים, לא שולט ולא נשלט בעיקרון.
כפייה מצד אף אחד הכוונה היא שאין גוף מסוים שמרכז לעצמו את הכוח וקובע לאנשים דברים (ממשלות ומדינות לדוגמא) שהם לא בהכרח נחוצים בשביל אף אחד.
כל התארגנות עצמאיית של אנשים קובעת לעצמה את חוקייה,שאותם אפשר לשנות כמובן, ואם זה לא נוח לך,תמצא לך קהילה אחרת.
שים לב להבדל בין מדינה להתארגנות חופשית ורצונית של אנשים ללא שום כפייה ושלילת חופש מסוים, מדינה היא דבר אבסולוטי וניסיון חברתי שנכשל, ואת התוצאות אפשר לראות בכל הריקבון שיש בכל מקום בעולם הזה שיש בו מדינה, וכמובן שמין הסתם זה לא משנה צורת המשטר שלה, כי בסופו של דבר העיקרון והאינטרסים הם זהים בכל מקום.

2.שאני מדבר על צורת החיים הזאת הכוונה היא שינוי רדיקלי וגלובלי, הכוונה היא שישראל מבחינתי לא חשובה,ופרקטית שינוי זה חייב להיות גלובלי ולא מקומי.

אם אתה מתעניין יותר לעומק יש פה מספיק מידע להרבה מהדברים שאני מתכוון אליהם, ותוך כדי זה גם תבין שזה לא קומוניזם ואפילו מתנגד נחרצות לרעיון הקומוניסטי,לכל המתלהמים שחושבים שאני קומוניסט.

http://infoshop.org/page/AnAnarchistFAQ

נ.ב. כל המטומטמים פה שחושבים שזה מגניב לקרוא לי "ילד טמבל" או כל מושג דבילי ומתנשא, עדיף שתוותרו מראש ואתם יכולים לחפש אותי בסיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
בושה וחרפה.לא פחות גרועים מהחבר'ה של תג מחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 17:45 
ציטוט:
למה להיות מטומטם תגיד לי? למה לעזזאל? קומוניסם מרכז לממשלה\לעצמו את כל המשאבים של המדינה והרכוש של האזרחים והכוח.
זה רק מבהיר עד כמה בורות קיימת באנשים,שומעים משהו בחדשות או בבית ספר והופ, מאמינים לזה מבלי להסתכל לצדדים.
בורות שאין לה סוף.

הוא לא קרא לך קומוניסט, הוא קרא לך קומוניסים מהצד השמאלני של המפה, קרי המשתמש "קומוניסים".

ציטוט:
1.מה זאת אומרת איך זה יעבוד? כאשר אין אינטרסים כלכליים וכוחניים מול העניים של אנשים,לא נראת לי איזושהי בעיה שכל אדם יחיה בשביל עצמו ובשביל מי שחשוב לו.

מה זאת אומרת "שאין אינטרסים כלכליים וכוחניים". בשביל שאני ירוויח אני חייב שאתה תפסיד. זה אוטומטית יוצר מצב של אינטרס כלכלי וכוחני. השאלה היא מה הרמה של זה.
עכשיו למה שבקהילה לא יהיה את אותם רצונות טבעיים לפרט לצבור כמה שיותר כוח והון? כי פתאום הטבע האנושי ישתנה?

ציטוט:
גודל הקהילה לא כל כך משנה, לי לפחות, כל עוד מוסכם עליך צורת הקהילה ואיך דברים עובדים בה אז לא משנה לי הגודל, וכמובן שכל עוד אתה לא סובל משום כפייה אוסבל מצד אחרים, לא שולט ולא נשלט בעיקרון. כפייה מצד אף אחד הכוונה היא שאין גוף מסוים שמרכז לעצמו את הכוח וקובע לאנשים דברים (ממשלות ומדינות לדוגמא) שהם לא בהכרח נחוצים בשביל אף אחד.
כל התארגנות עצמאיית של אנשים קובעת לעצמה את חוקייה,שאותם אפשר לשנות כמובן, ואם זה לא נוח לך,תמצא לך קהילה אחרת.

לאנשים אין זמן לנהל קהילה, יש עבודה יש משפחה יש מליון דברים על הראש, והכי חשוב יש אינטרסים סובייקטיביים.
עכשיו איך זה עובד מבחינת דת, מבחינה ניהול משאבים, פיקוח על המשאבים, זהות, וכן הלאה?

ציטוט:
שים לב להבדל בין מדינה להתארגנות חופשית ורצונית של אנשים ללא שום כפייה ושלילת חופש מסוים, מדינה היא דבר אבסולוטי וניסיון חברתי שנכשל, ואת התוצאות אפשר לראות בכל הריקבון שיש בכל מקום בעולם הזה שיש בו מדינה, וכמובן שמין הסתם זה לא משנה צורת המשטר שלה, כי בסופו של דבר העיקרון והאינטרסים הם זהים בכל מקום.

ומה מונע מקהילה להשתלט על קהילה אחרת, שקהילה אחת תהיה אבסולוטית, שאת הקהילה ינהלו אנשים כוחניים בסופו של תהליך?
מה שאתה מציעה זה מדינה בשם אחר, אתה רק חושב שזה שונה כי אתה מניח הנחות בסיסיות שהם נגד טבע האדם.

סליחה אבל מה שאתה אומר זה בדיחה.

ציטוט:
2.שאני מדבר על צורת החיים הזאת הכוונה היא שינוי רדיקלי וגלובלי, הכוונה היא שישראל מבחינתי לא חשובה,ופרקטית שינוי זה חייב להיות גלובלי ולא מקומי.

אם אתה מתעניין יותר לעומק יש פה מספיק מידע להרבה מהדברים שאני מתכוון אליהם, ותוך כדי זה גם תבין שזה לא קומוניזם ואפילו מתנגד נחרצות לרעיון הקומוניסטי,לכל המתלהמים שחושבים שאני קומוניסט.

כל רגע זה יקרה, וזאב ישכון עם כבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
Frank Serpico כתב:
ofri כתב:

רק ממניעים גזעניים ולראיה - שאלו אותם אם הם יהודים.
לולא המאבטחים זה היה עלול להסתיים ברצח בדומה לרצח אריה קרפ ז"ל.

אולי כן ואולי לא
בכל מקרה, אולי כדאי לחכות למשפט ולהרשעה (שכמובן תבוא כי מדובר ב99% הרשעה)
העיתונות מבעירה אש, כהרגלה (אגב גם במקרים מסוימים של מתנחלים) והציבור שופט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 18:46 
סתם כי בא לי אדום כתב:
ציטוט:
בורות שאין לה סוף.

הוא לא קרא לך קומוניסט, הוא קרא לך קומוניסים מהצד השמאלני של המפה, קרי המשתמש "קומוניסים".

ציטוט:

מה זאת אומרת "שאין אינטרסים כלכליים וכוחניים". בשביל שאני ירוויח אני חייב שאתה תפסיד. זה אוטומטית יוצר מצב של אינטרס כלכלי וכוחני. השאלה היא מה הרמה של זה.
עכשיו למה שבקהילה לא יהיה את אותם רצונות טבעיים לפרט לצבור כמה שיותר כוח והון? כי פתאום הטבע האנושי ישתנה?

ציטוט:
גודל הקהילה לא כל כך משנה, לי לפחות, כל עוד מוסכם עליך צורת הקהילה ואיך דברים עובדים בה אז לא משנה לי הגודל, וכמובן שכל עוד אתה לא סובל משום כפייה אוסבל מצד אחרים, לא שולט ולא נשלט בעיקרון. כפייה מצד אף אחד הכוונה היא שאין גוף מסוים שמרכז לעצמו את הכוח וקובע לאנשים דברים (ממשלות ומדינות לדוגמא) שהם לא בהכרח נחוצים בשביל אף אחד.

לאנשים אין זמן לנהל קהילה, יש עבודה יש משפחה יש מליון דברים על הראש, והכי חשוב יש אינטרסים סובייקטיביים.
עכשיו איך זה עובד מבחינת דת, מבחינה ניהול משאבים, פיקוח על המשאבים, זהות, וכן הלאה?

ציטוט:

ומה מונע מקהילה להשתלט על קהילה אחרת, שקהילה אחת תהיה אבסולוטית, שאת הקהילה ינהלו אנשים כוחניים בסופו של תהליך?
מה שאתה מציעה זה מדינה בשם אחר, אתה רק חושב שזה שונה כי אתה מניח הנחות בסיסיות שהם נגד טבע האדם.

סליחה אבל מה שאתה אומר זה בדיחה.

ציטוט:

כל רגע זה יקרה, וזאב ישכון עם כבש.

תרוויח מה? כסף? וזה מה ימלא לך בחיים? כלום! המצאה מטופשת,כל מה שאתה רוצה לעשות בחיים שלך זה להרוויח כסף? וכל זה מה יעזור לך בסופו של דבר?..
רצונות טבעיים לצבור כוח והון? אין הון. אין כסף. אין כלכלה. ואין ריכוז של כוח? מה כל כך מוזר בזה?..
אני לא רואה אפילו לא יתרון אחד בכלכלה מודרנית.
הטבע האנושי לא ישתנה , אבל בני אדם צריכים לדאוג לעצמם ולמי שקרוב אליהם, קח לדוגמא ציטוט מתוך כתבה על דרך לעצור אלימות כלפי נשים מבלי לערב משטרה או בתי סוהר:

"בשכונת הארלם בניו יורק, שכונה ענייה שמרבית אוכלוסייתה שחורה, הקימו התושבים 'משמרות שכונה' שחבריהן עוברים לגור בבתים שבהם הגבר נוהג באלימות כלפי האשה, בין אם בעקבות בקשת האשה עצמה ובין אם בעקבות תלונות שכנים. כמובן שאנשי משמרות השכונה אינם יכולים להתגורר בדירה לנצח, אבל הם שוהים שם כמה ימים, ובפרק זמן זה הגבר המכה אינו יכול לנהוג באלימות כלפי אשתו. גם אחרי שמשמרות השכונה עוזבים את הבית, הגבר יודע שהם יכולים לשוב, ושהקהילה לא מוכנה לסבול עוד אלימות מצדו."

זה רק מוכיח שיש אלטרנטיבות למשטרה ובתי סוהר, וכמובן גם מוכיח את הטענה שאני נוקט בה מספיק בשביל שאני ימצא בה הגיון.
-----

מה שאתה אומר פה בעצם זה שלאנשים אין זמן לנהל לעצמם את החיים, ושמעדיפים שאחרים יעשו בשבילם את העבודה, ועל הדרך גם נסבול, כי "מה לעשות זה החיים"?
כי זה נשמע לי מאוד מטומטם, איך בדיוק משפחה ועבודה בשביל עצמך\איפה שאתה חי מפריעים לך לארגן לעצמך את החיים?
כל מה שאנשים רוצים זה לעבוד כל הזמן לקנות עוד דברים לא נחוצים לציית לכל מה שאומרים להם? כי בשבילי זה לא משהו שארצה לעשות.

"עכשיו איך זה עובד מבחינת דת, מבחינה ניהול משאבים, פיקוח על המשאבים, זהות, וכן הלאה?"

שמע,בעיקרון מה שאני חושב זה שלא צריך מדינה,צבא,ממשלה ומישהו שייחליט עליי.
וזהו בגדול,אני לא יכול להגיד לאנשים לזנוח את דתם ואני גם לעולם,אבל לעולם לא יעשה את זה,ממש לא ענייני ושהיה להם בהצלחה,גם קהילות דתיות יכולות להתקיים בלי מישהו שאומר להם מה לעשות.

הקטע עםניהול משאבים ופיקוח עליהם וזהות לא כל כך הבנתי,אשמח אם תסביר.

"ומה מונע מקהילה להשתלט על קהילה אחרת, שקהילה אחת תהיה אבסולוטית, שאת הקהילה ינהלו אנשים כוחניים בסופו של תהליך?

סליחה אבל מה שאתה אומר זה בדיחה."

מה שמונע מקהילה אחת להישתלט על קהילה אחרת, זה שיש עוד הרבה אנשים שצריכים לדאוג לכך שזה לא יקרה, זה לא דבר שהוא רחוק ממציאות ודמיוני, לא רוצה להיות במקום שאנשים אנמים ועדישים בצורה מוגזמת כלפי כל דבר בעולם הזה.

איך איש כוחני יוכל בכלל לעלות ולנהל קהילה שאנשים בה דואגים לכך שמצב כזה לא יקרה? מה זה בקשה גדולה מדי לחשוב ולפעול כנגד דבר שמפריע לך?

הדבר שאני מציע הוא לא מדינה בשום אופן, שים לב. אין אף אחד שמחליט על אף אחד שום דבר, זה לא מדינה, אל תשלה את עצמך.

הנחות בסיסיות שנגד טבע האדם? איזה שטויות, אלפי שנים אנשים חיו בקהילות ולא במדינות, ההיסטוריה רק מוכיחה שיש משהו פגום ומסריח בשיטה הקיימת כיום.

בדיחה בשבילך, בשבילי לא, לא רוצה לנסות לשכנע פה שום דבר לאף אחד, תעשו מה שבראש שלכם, ואם בכל זאת אתם מרגישים חרא ומחפשים אלטרנטיבות אז יש כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 19:08 
ציטוט:
תרוויח מה? כסף? וזה מה ימלא לך בחיים? כלום! המצאה מטופשת,כל מה שאתה רוצה לעשות בחיים שלך זה להרוויח כסף? וכל זה מה יעזור לך בסופו של דבר?..
רצונות טבעיים לצבור כוח והון? אין הון. אין כסף. אין כלכלה. ואין ריכוז של כוח? מה כל כך מוזר בזה?..
הטבע האנושי לא ישתנה , אבל בני אדם צריכים לדאוג לעצמם ולמי שקרוב אליהם, קח לדוגמא ציטוט מתוך כתבה על דרך לעצור אלימות כלפי נשים מבלי לערב משטרה או בתי סוהר:

כסף נועד לתת ערך לשירותים וסחורות. אם אני צריך לקום בבוקר בשביל לייצר משהוא שטוב לך, אני מצפה לתגמול מסוים, כלומר למשהוא שאתה יכול לתת לי חזרה.
כסף פשוט מפשט את העניין הזה. אם אני מייצר חשמל, איזה סיבה יש לי לספק לך חשמל אם אתה לא נותן לי שום דבר חזרה?
ומה זאת אומרת אין כלכלה? משהוא צריך לייצר את אותם שירותים וסחורות.

ציטוט:
"בשכונת הארלם בניו יורק, שכונה ענייה שמרבית אוכלוסייתה שחורה, הקימו התושבים 'משמרות שכונה' שחבריהן עוברים לגור בבתים שבהם הגבר נוהג באלימות כלפי האשה, בין אם בעקבות בקשת האשה עצמה ובין אם בעקבות תלונות שכנים. כמובן שאנשי משמרות השכונה אינם יכולים להתגורר בדירה לנצח, אבל הם שוהים שם כמה ימים, ובפרק זמן זה הגבר המכה אינו יכול לנהוג באלימות כלפי אשתו. גם אחרי שמשמרות השכונה עוזבים את הבית, הגבר יודע שהם יכולים לשוב, ושהקהילה לא מוכנה לסבול עוד אלימות מצדו."

זה רק מוכיח שיש אלטרנטיבות למשטרה ובתי סוהר, וכמובן גם מוכיח את הטענה שאני נוקט בה מספיק בשביל שאני ימצא בה הגיון.

לא זה לא, זה במקסימום מוכיח שיש עוד גברים בבית ההוא לא ייתן מכות לאישתו. יופי. עכשיו איך זה מסתדר עם אונס, רצח ועבירות חמורות יותר ומורכבות יותר? נעשה מה? נשים בכל בית של אישה 2 גברים שיגינו עליה?

ציטוט:
מה שאתה אומר פה בעצם זה שלאנשים אין זמן לנהל לעצמם את החיים, ושמעדיפים שאחרים יעשו בשבילם את העבודה, ועל הדרך גם נסבול, כי "מה לעשות זה החיים"?
כי זה נשמע לי מאוד מטומטם, איך בדיוק משפחה ועבודה בשביל עצמך\איפה שאתה חי מפריעים לך לארגן לעצמך את החיים?
כל מה שאנשים רוצים זה לעבוד כל הזמן לקנות עוד דברים לא נחוצים לציית לכל מה שאומרים להם? כי בשבילי זה לא משהו שארצה לעשות.

אתה לוקח את זה מאוד שחור ולבן. לקבוע חוקים הוגנים ומוסכמים שיהיו חלים על קבוצה גדולה של אנשים, צריך להתעסק באותם חוקים, צריך להתעסק בפיקוח ומעקב אחר אותם חוקים, צריך לאכוף את אותם חוקים,
צריך לראות מה עושים עם אלו שעוברים על החוקים, צריך עוד מליון דברים. עכשיו לך תסביר את כל החוקים וצורות הניהול המורכבות האלו לאלי המוסכניק שצריך עכשיו גם לתקן את המכוניות שלנו, ללכת הביתה ולדאוג לילדיו, ובין לבין ללכת להינות מזמנו הפנוי. החיים לא עובדים ככה.

ציטוט:
וזהו בגדול,אני לא יכול להגיד לאנשים לזנוח את דתם ואני גם לעולם,אבל לעולם לא יעשה את זה,ממש לא ענייני ושהיה להם בהצלחה,גם קהילות דתיות יכולות להתקיים בלי מישהו שאומר להם מה לעשות.

אז אתה סותר את עצמך, הדת היא מקור כל הרוע שבאה לשלוט על אנשים. אתה לא יכול לחיות בעולם של קהילות שדת אחת בטוחה שהיא יודעת את האמת, בטח יותר טוב מדת אחרת. זה סותר את "השוויון" שכאילו יהיה בשיטה שלך. אז או שאתה מחליט שהדת היא מחוץ לתחום, ואז אתה שולט על רצונם של אנשים או שאתה מתיר חופש דת, ואז הם ישלטו על חייך. להלן הפרדוקס.

ציטוט:

יש לך קהילה בגודל כזה וכזה. לקהילה יש משאבים שאין לקהילה אחרת כמו נפט, גז, מחצבים, ברזל וכו'. יש לך משאבים שאתה צריך לחלק אותם לקהילות אחרות ולקהילה שלך. אתה צריך משהוא שינהל את כל זה,
זה לא יבוא משמיים. זה אוטומטית יוצר תלות במשאבים מסוימים שיש לקבוצה אחת על פני קבוצה שנייה, מה שסותר את הגישה הבסיסית שלך.

ציטוט:
מה שמונע מקהילה אחת להישתלט על קהילה אחרת, זה שיש עוד הרבה אנשים שצריכים לדאוג לכך שזה לא יקרה, זה לא דבר שהוא רחוק ממציאות ודמיוני, לא רוצה להיות במקום שאנשים אנמים ועדישים בצורה מוגזמת כלפי כל דבר בעולם הזה. איך איש כוחני יוכל בכלל לעלות ולנהל קהילה שאנשים בה דואגים לכך שמצב כזה לא יקרה? מה זה בקשה גדולה מדי לחשוב ולפעול כנגד דבר שמפריע לך?

אתה לא עונה לשאלה, איך הם ידאגו שזה לא יקרה? הם יעשו מה? מנהיג כריזמטי מספיק יכול לסובב את אנשי הקהילה על האצבע הקטנה.

ציטוט:
הדבר שאני מציע הוא לא מדינה בשום אופן, שים לב. אין אף אחד שמחליט על אף אחד שום דבר, זה לא מדינה, אל תשלה את עצמך.
הנחות בסיסיות שנגד טבע האדם? איזה שטויות, אלפי שנים אנשים חיו בקהילות ולא במדינות, ההיסטוריה רק מוכיחה שיש משהו פגום ומסריח בשיטה הקיימת כיום.

וגם בקהילות היו מנהיגים, והיו עשירים, והיו מובילי דעה והיו כאלו "שהחליטו על אחרים".

ציטוט:
בדיחה בשבילך, בשבילי לא, לא רוצה לנסות לשכנע פה שום דבר לאף אחד, תעשו מה שבראש שלכם, ואם בכל זאת אתם מרגישים חרא ומחפשים אלטרנטיבות אז יש כאלו.

זה לא אלטרנטיבה, זה משהוא שקראת בויקיפדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בורות שאין לה סוף.

אתה ילד כל כך מטומטם, יהיר, פלצן, מושפע ובכלל, עשית לי חשק להשתין לך בקשת לתוך הפה על הג'ורה הדוחה הזו שפתחת כאן.
אני בכלל דיברתי על המשתמש "קומוניסים".
אבל סבבה, ביזבזת פסקה לשווא ועשית מעצמך אידיוט מושלם. בכבוד.
קומוניסים יקר- התנצלותי הכנה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
ציטוט:
בורות שאין לה סוף.

אתה ילד כל כך מטומטם, יהיר, פלצן, מושפע ובכלל, עשית לי חשק להשתין לך בקשת לתוך הפה על הג'ורה הדוחה הזו שפתחת כאן.

ברווזן שימייל תימני כתב:

האח הזועם
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 19:45 
אדום אש כתב:
ציטוט:
בורות שאין לה סוף.

התקבלה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 20:34 
סתם כי בא לי אדום כתב:
ציטוט:

כסף נועד לתת ערך לשירותים וסחורות. אם אני צריך לקום בבוקר בשביל לייצר משהוא שטוב לך, אני מצפה לתגמול מסוים, כלומר למשהוא שאתה יכול לתת לי חזרה.
כסף פשוט מפשט את העניין הזה. אם אני מייצר חשמל, איזה סיבה יש לי לספק לך חשמל אם אתה לא נותן לי שום דבר חזרה?
ומה זאת אומרת אין כלכלה? משהוא צריך לייצר את אותם שירותים וסחורות.

ציטוט:

לא זה לא, זה במקסימום מוכיח שיש עוד גברים בבית ההוא לא ייתן מכות לאישתו. יופי. עכשיו איך זה מסתדר עם אונס, רצח ועבירות חמורות יותר ומורכבות יותר? נעשה מה? נשים בכל בית של אישה 2 גברים שיגינו עליה?

ציטוט:

אתה לוקח את זה מאוד שחור ולבן. לקבוע חוקים הוגנים ומוסכמים שיהיו חלים על קבוצה גדולה של אנשים, צריך להתעסק באותם חוקים, צריך להתעסק בפיקוח ומעקב אחר אותם חוקים, צריך לאכוף את אותם חוקים,
צריך לראות מה עושים עם אלו שעוברים על החוקים, צריך עוד מליון דברים. עכשיו לך תסביר את כל החוקים וצורות הניהול המורכבות האלו לאלי המוסכניק שצריך עכשיו גם לתקן את המכוניות שלנו, ללכת הביתה ולדאוג לילדיו, ובין לבין ללכת להינות מזמנו הפנוי. החיים לא עובדים ככה.

ציטוט:

אז אתה סותר את עצמך, הדת היא מקור כל הרוע שבאה לשלוט על אנשים. אתה לא יכול לחיות בעולם של קהילות שדת אחת בטוחה שהיא יודעת את האמת, בטח יותר טוב מדת אחרת. זה סותר את "השוויון" שכאילו יהיה בשיטה שלך. אז או שאתה מחליט שהדת היא מחוץ לתחום, ואז אתה שולט על רצונם של אנשים או שאתה מתיר חופש דת, ואז הם ישלטו על חייך. להלן הפרדוקס.

ציטוט:

יש לך קהילה בגודל כזה וכזה. לקהילה יש משאבים שאין לקהילה אחרת כמו נפט, גז, מחצבים, ברזל וכו'. יש לך משאבים שאתה צריך לחלק אותם לקהילות אחרות ולקהילה שלך. אתה צריך משהוא שינהל את כל זה,
זה לא יבוא משמיים. זה אוטומטית יוצר תלות במשאבים מסוימים שיש לקבוצה אחת על פני קבוצה שנייה, מה שסותר את הגישה הבסיסית שלך.

ציטוט:
מה שמונע מקהילה אחת להישתלט על קהילה אחרת, זה שיש עוד הרבה אנשים שצריכים לדאוג לכך שזה לא יקרה, זה לא דבר שהוא רחוק ממציאות ודמיוני, לא רוצה להיות במקום שאנשים אנמים ועדישים בצורה מוגזמת כלפי כל דבר בעולם הזה. איך איש כוחני יוכל בכלל לעלות ולנהל קהילה שאנשים בה דואגים לכך שמצב כזה לא יקרה? מה זה בקשה גדולה מדי לחשוב ולפעול כנגד דבר שמפריע לך?

אתה לא עונה לשאלה, איך הם ידאגו שזה לא יקרה? הם יעשו מה? מנהיג כריזמטי מספיק יכול לסובב את אנשי הקהילה על האצבע הקטנה.

ציטוט:

וגם בקהילות היו מנהיגים, והיו עשירים, והיו מובילי דעה והיו כאלו "שהחליטו על אחרים".

ציטוט:

זה לא אלטרנטיבה, זה משהוא שקראת בויקיפדיה.

כסף לא ימלא לך שום דבר בחיים, ואני אישית לא מצפה לתגמול מכל דבר שאני עושה בחיים שלי, ובטח שלא כסף.
לא רוצה ששום דבר לא יפשט לי שום דבר, לא כסף ולא כל המצאה דומה, אם אני רוצה משהו מספיק אני יעשה אותו בלי קשר לתגמול.
הכל חייב להיות בעל תגמול? תעשו לי טובה.
-----
זה הדבר שמבחינתי יכול להבטיח הכי הרבה ביטחון, כי משטרה ובתי סוהר יעשו את העבודה ההפוכה, שאתה כולא מישהו בכלא אתה רק מחמיר את המצב שגם ככה גרוע.
------
הם לא עובדים ככה, אבל הם יכולים לעבוד ככה, וזה לא כל כך נורא, הרי במילא כל כך הרבה מתלוננים שחרא להם בחיים,בעבודה,בלא יודע מה, אז כל אלטרנטיבה מבחינתי אפשרית.
מי שלא מתאים לו חוק או הגבלה מסוימת,שיניסה לשנות אותו או להתאים אותו לרצונו, ואם זה לא יהיה אפשרי בסופו של דבר, זכותו המלאה לעזוב וללכת למקום שטוב לו בו.
-----
לעולם לא הצגתי את דעתי על דתות, שמין הסתם היא לא בעדם, אני יכול לחיות במקום שדת היא דבר שולי עד לא קיים או במקום שבו הדת היא דבר מרכזי, אני ממש לא מעניין אותי מה שהם יעשו אם עצמם, מי אני שיגיד להם להפסיק להאמין במה שהם מאמינים בו?
ולמה שהם ישלטו בי? אני מטיל ספק בכך שאם תציג לקהילה החרדית בירושלים את אפשרות זו, שהם יאמינו בדתם, יקימו את אורך חייהם בלי שיפריעו להם או שהם יפריעו לאחרים,
הם ישללו את הרעיון באופן מוחלט.
שוב אני מעריך,יכול להיות שזה לא כך ויכול להיות גם שכן.
------
אם אני צריך מצרך מסוים ,ברזל למשל לבנות סככה בגינה, למה דברים לא יכולים להתבצע בדרך שהיא לא תלותית בכסף, מה אני לא יכול לבצע מסחר שהוא בסיסי וללא כסף?
ובכלל,יש דברים שיכולים להתבצע בצורה התנדבותית,אמנם לא הכל אפשר אבל יש דברים שכן, וזה לא דבר אידיוטי, לחשוב רק על עצמך וטובתך הם לא תכונה טובה.
-----
אין לי בעיה עם מנהיגים, יש לי בעיה עם מנהיגים שמרכזים לעצמם משאבים וכוח, הם אולי החליטו על אחרים בסופו של דבר אבל יש לך איזו שהיא השפעה על אותם וכוח לשנות את אותם ההחלטות, וכמו שאמרתי אם לא הצלחת לשנות משהו ושזה מפריע לך כל כך, אתה יכול לעזוב וללכת למקום אחר שבו טוב לך..
העניין הוא שמקרה שמדינה או ממשלה מחליטה עליך משהו, אין לך שום סיכוי בעולם לשנות את זה, ונא לא לזיין לי את המוח על כך שיש לי זכות להפגין או שטות בסגנון, כי זה באמת שטויות, בסופו של דבר שום דבר לא ישתנה.
-------
בשבילי זה אלטרנטיבה , לא נוח לך? לא צריך. מאיפה אתה כל כך בטוח שזה משהו שסתם קראתי בויקיפדיה?
אתה מכיר אותי? דיברת איתי אי פעם יותר מכמה משפטים באיזה פורום?
נמאס כבר משטויות האלה, לא רוצה לשמוע לא צריך, אתה שאלת אני עניתי לך.

ולמר."אדום אש" : כמו שכבר אמרתי אתה מוזמן לקפוץ לי, לעולם לא דיברתי איתך מילה וחצי, זה שאני לא מבין את בדיחות הפורום המאוד מובנות יש להגיד, לא נותן לך לגיטמציה לדבר אליי כך,ורק מהתגובה המגעילה, שחצנית,מתנשאת ועם ניחוחות מוכרים מכל פינה פה במקום המסריח הזה שנקרא ישראל, אפשר כבר לזרוק לפח את כל מה שאמרת.

אבל אתה יודע מה? זין על זה, שמוקים יש בכל חור ובכלל לכתוב את התגובה להודעה המגעילה שלך לא שווה את המאמץ.

שהיה לך בכיף ונתראה בסיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
סכב"א וינאי :BOW:
אבל רק על הויכוח הזה ביניהם,
פסקאות ארוכות מלא ציטוטים ותגובות שרשרת מלוות בציטוטי ציטוטים..

שתהיו בריאים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
לדבר אליך איך? באותה צורה שאתה פתחת עליי? אתה לא רוצה לגלול למעלה ולראות מי התחיל להשתמש בשפה הזו(כמה מטומטם אפשר להיות)? או מי המתנשא(מאמין לכל דבר שמלמדים בבית ספר)?
התאמצת כבר פעמיים להגיב וכל פעם עשית מעצמך קצת יותר ליצן ממקודם.
בכל אופן, מקווה שיום יבוא ותפתח מודעות עצמית ראויה לשמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:26 
ציטוט:
כסף לא ימלא לך שום דבר בחיים, ואני אישית לא מצפה לתגמול מכל דבר שאני עושה בחיים שלי, ובטח שלא כסף.
לא רוצה ששום דבר לא יפשט לי שום דבר, לא כסף ולא כל המצאה דומה, אם אני רוצה משהו מספיק אני יעשה אותו בלי קשר לתגמול.
הכל חייב להיות בעל תגמול? תעשו לי טובה.

לא כל דבר, אבל יש הבדל בין להתנדב לעזור לזקנה לחצות את הכביש, לבין חוסר תגמול על עבודה כל החיים.
אני מניח שאתה כמובן זה שמספק לעצמך את האוכל שאתה אכלת היום(או שזה אמא ואבא) ואת החשמל שיש לך בבית(או שזה אמא ואבא) או
את האינטרנט שיש לך(או שוב פעם אמא ואבא). אנחנו לא מדברים מה טוב לך, מדברים מה טוב לכולם לפי השיטה שלך.
עכשיו אם אני רוצה לקבל תגמול על העבודה שלי, שזה טבעי, למה אתה חושב שחלק נכבד מהאנושות לא ירצו
תגמול עבור עבודתם? למה שהם יקומו בבוקר ויספקו לך את כל הצרכים החומריים והלא חומריים שאתה צורך באופן יום יומי?

ציטוט:
זה הדבר שמבחינתי יכול להבטיח הכי הרבה ביטחון, כי משטרה ובתי סוהר יעשו את העבודה ההפוכה, שאתה כולא מישהו בכלא אתה רק מחמיר את המצב שגם ככה גרוע.

נו, ואיך מטפלים במקרה של אונס או רצח לפי השיטה שלך? ומי בדיוק מטפל?

ציטוט:
הם לא עובדים ככה, אבל הם יכולים לעבוד ככה, וזה לא כל כך נורא, הרי במילא כל כך הרבה מתלוננים שחרא להם בחיים,בעבודה,בלא יודע מה, אז כל אלטרנטיבה מבחינתי אפשרית.
מי שלא מתאים לו חוק או הגבלה מסוימת,שיניסה לשנות אותו או להתאים אותו לרצונו, ואם זה לא יהיה אפשרי בסופו של דבר, זכותו המלאה לעזוב וללכת למקום שטוב לו בו.

כל כך הרבה אנשים מתלוננים שחרא להם אז אתה מוסיף להם עוד מתלות, מורכבות מאוד? אחלה רעיון.

ציטוט:
לעולם לא הצגתי את דעתי על דתות, שמין הסתם היא לא בעדם, אני יכול לחיות במקום שדת היא דבר שולי עד לא קיים או במקום שבו הדת היא דבר מרכזי, אני ממש לא מעניין אותי מה שהם יעשו אם עצמם, מי אני שיגיד להם להפסיק להאמין במה שהם מאמינים בו?
ולמה שהם ישלטו בי? אני מטיל ספק בכך שאם תציג לקהילה החרדית בירושלים את אפשרות זו, שהם יאמינו בדתם, יקימו את אורך חייהם בלי שיפריעו להם או שהם יפריעו לאחרים,
הם ישללו את הרעיון באופן מוחלט.
שוב אני מעריך,יכול להיות שזה לא כך ויכול להיות גם שכן.

האסלאם והנצרות מחייבות את הפרט להיות מוסלמי או נוצרי, קהילות קיצוניות ינסו להשפיע על קהילות אחרות, כולל חדירה אליהם ושליטה.
כנ''ל היהדות. לחרדים אכפת מאוד אם אתה נוסע בשבת או לא, חופש הדת שאתה מציע בהכרח סותר את השוויון כי אז בקהילה מעורבת צריך להחליט, או שמונעים מהם את דתם או שמונעים ממך את החופש.

ציטוט:
אם אני צריך מצרך מסוים ,ברזל למשל לבנות סככה בגינה, למה דברים לא יכולים להתבצע בדרך שהיא לא תלותית בכסף, מה אני לא יכול לבצע מסחר שהוא בסיסי וללא כסף?

כמו שאתה תתן משהוא אחר בעל ערך מסוים ששווה לברזל שאתה זקוק? זה מה שקורה היום, רק עושים את זה עם כסף.

ציטוט:
ובכלל,יש דברים שיכולים להתבצע בצורה התנדבותית,אמנם לא הכל אפשר אבל יש דברים שכן, וזה לא דבר אידיוטי, לחשוב רק על עצמך וטובתך הם לא תכונה טובה.

מי אמר? בקהילה שלי יחשבו כל אחד לעצמו- הנה סתרתי את הרעיון שלך לפי שיטתך...
ועכשיו ברצינות, התנדבות יכול להיות הרבה דברים, עכשיו למה שאני יתנדב לספק צרכים שונים לקהילה או לקהילות שונות ללא תגמול(לא רק אני כולם)? זה בסדר לומר שאתה לא יודע...

ציטוט:
אין לי בעיה עם מנהיגים, יש לי בעיה עם מנהיגים שמרכזים לעצמם משאבים וכוח, הם אולי החליטו על אחרים בסופו של דבר אבל יש לך איזו שהיא השפעה על אותם וכוח לשנות את אותם ההחלטות, וכמו שאמרתי אם לא הצלחת לשנות משהו ושזה מפריע לך כל כך, אתה יכול לעזוב וללכת למקום אחר שבו טוב לך..
העניין הוא שמקרה שמדינה או ממשלה מחליטה עליך משהו, אין לך שום סיכוי בעולם לשנות את זה, ונא לא לזיין לי את המוח על כך שיש לי זכות להפגין או שטות בסגנון, כי זה באמת שטויות, בסופו של דבר שום דבר לא ישתנה.

אז מה מונע מאותם מנהיגים לצבור כוח ולהשתלט על הקהילה ולעשות בה כרצונם? תענה כבר.

ציטוט:
בשבילי זה אלטרנטיבה , לא נוח לך? לא צריך. מאיפה אתה כל כך בטוח שזה משהו שסתם קראתי בויקיפדיה?
אתה מכיר אותי? דיברת איתי אי פעם יותר מכמה משפטים באיזה פורום?
נמאס כבר משטויות האלה, לא רוצה לשמוע לא צריך, אתה שאלת אני עניתי לך.

כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר, ותפסיק לבכות כל פעם שמשהוא מרים גבע על הרעיון ההזוי שלך. אם לא טוב לך תמצא פשוט קהילה אחרת(ראית לא כזה פשוט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:27 
אדום עד לגרדום כתב:
סכב"א וינאי :BOW:
אבל רק על הויכוח הזה ביניהם,
פסקאות ארוכות מלא ציטוטים ותגובות שרשרת מלוות בציטוטי ציטוטים..

שתהיו בריאים..

אתה סתם מקנא שאני לא נותן לך להצטרף לשיחה :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
תגיד אתה מפגר?
אני נותן לך מחמאה נטו, וזה מה שיש לך להגיד?
ילד מטומטם, כנראה מחאמות לא קיבלת בילדות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
ברוך גולדשטיין הרבה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:46 
שבתאי יחבס כתב:

מה זה קשור הרוצחים מאיתמר הרבה יותר גרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:54 
אדום עד לגרדום כתב:
תגיד אתה מפגר?

הסמיילי לא נתן לך רמז שאני צוחק?

רואה אמרתי לך שאתה מקנא, עכשיו אתה מנסה להיכנס בכוח לדיון. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מה זה קשור הרוצחים מאיתמר הרבה יותר גרועים

מה זה קשור היטלר הרבה יותר גרוע.

(נראה אתכם מתמודדים מול זה :LAGUH!: )

ינאי, מי השחקן האהוב עליך בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
תגיד אתה מפגר?

הסמיילי לא נתן לך רמז שאני צוחק?

רואה אמרתי לך שאתה מקנא, עכשיו אתה מנסה להיכנס בכוח לדיון. ;)

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
ינאי, העולם שאתה מתאר נורא יפה מרגש ורומנטי, רק מה? הוא כבר נוסה.
מתי אתה שואל? פעם. פעם כולם חיו בקהילות. פעם לא היו מדינות. פעם אם לי היה תרנגולות הייתי מחליף אותן בשביל חסה. רק מה? זה לא תפס. ולמה? כי זה שיש לו ברזל הבין שהוא יכול לחיות בלי חסה, אבל מגדל החסה לא יכול לחיות בית. אבל אם הוא יבקש יותר מדי חסה, מגדל החסה לא יסכים. אז צריך לתמחר את הברזל. אבל גם צריך להשוות את זה לתרנגולות ולשמן. (אופס, מדברים על כסף בלי שבאמת יש כסף)
ומה נעשה עם הגנבים? והאם גנב צריך להענש כמו רוצח או אנס? ומה אם הוא מתנהל בצורה מסוכנת, אך עוד לא פגע באף אחד? (אופס, יש לך מערכת חוקים)
ואם יש בחור שאין לו שום משאב, אז הוא מחליט לשמור על הסדר. בתמורה הוא יקבל קצת מכל אחד (אופס, יש לך שוטר).
ועכשיו, הקהילה מעבר לנחל חושבת שחסה שוה יותר מברזל, ורצח ושוד זה אותו דבר. אז הבחור שגר בצד אחד של הנהר שייך לקהילה אחת, והבחור בצד השני לקהילה השניה (אופס, יש לך גבול).
אבל לקהילה אחת יש המוווון שמן ולשניה יש פרות. אז הם צריכים לנהל ביניהם איך להחליף את המשאבים (אופס, יש לך יחסים בינקהילתיים)
בקיצור, לא נאמר שום דבר חדש פה, רק להראות לך כמה שטויות אתה מדבר.

זה נורא מזכיר לי את הפרק בסאותפארק שקארטמן קיבל ירושה של מליון דולר מסבתא שלו, וקנה פארק שעשועים שיהייה רק בשבילו. אבל הוא לא חשב על מה שיקרה אם יהרס משהו, אז הוא שכר שיפוצניק, אבל בשביל לשלם לו הוא הכניס שני אנשים ליום. אבל אז צריך שומר בכניסה, אז בשביל לשלם לו הוא הכניס עוד קצת אנשים ליום. ובסופו של דבר הפארק היה מפוצץ מאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה טביב לכהנא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: