תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 12:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מתנחלים פצעו את מח"ט אפרים ופרצו לבסיס
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:15 
# הֲלָנֶצַח תֹּאכַל חֶרֶב?." ~ ספר שמואל ב, פרק ב, פסוק כו
# "אני מבטיחכם שאין בנמצא ממלכה שהתקיימו בה כה הרבה מלחמות אזרחים כמו בממלכת ישוע הנוצרי." ~ שארל לואי מונטסקייה
# "קיומם של שכנים הוא ההגנה היחידה של העמים נגד מלחמת אזרחים מתמדת." ~ פול ואלרי
# "כל המלחמות הן מלחמות אזרחים. תמיד איש מתיז את דמו של איש." ~ פרנסואה פנלון
# "רק המתים ראו את סוף המלחמה" ~ אפלטון
# "כדאי שהטוראי ידע דברים מסוימים, כשם שכדאי להעלים ממנו דברים מסוימים." ~ אוטו
# "המלחמה היא עניינה של המדינה ועליה להרהר בה." ~ סאן צה
# "אתה לא יכול לנצח מלחמה יותר מאשר אתה יכול לנצח רעידת אדמה." ~ מוהנדס קרמצ'נד גאנדי
# "המלחמה אינה אלא המשך המדיניות בצורות אחרות." ~ קרל פון קלאוזביץ
# "שאלוהים ירחם על אויבי, כי אני לא ארחם עליהם." ~ ג'ורג' פטון
# "מלחמה זה לא למות למען המדינה שלך, זה לגרום לממזר השני למות בשביל שלו." ~ ג'ורג' פטון
# "מחבב אני איש, המחייך בשעה שהוא לוחם." ~ וינסטון צ'רצ'יל
# "מלחמה היא הידע להרוג בגדול ולעשות בתהילה דבר שאילו נעשה בקטן היה מוביל אל עמוד התלייה." ~ אלפרד פבר לוס
# "יש לי חלומות בנפשי; החרדה שאלמלא הייתי משורר הייתי חייל." ~ ויקטור הוגו
# "מזה ששת אלפים שנה המלחמה השביעה רצונם של עמים מתגרים, ואלוהים בזבז את זמנו כדי ליצור את הכוכבים ואת הפרחים." ~ ויקטור הוגו
# "מלחמה איננה קובעת מי צודק, אלא מי נשאר." ~ ברטראנד ראסל (המקור באנגלית: ".War is not about who is right, but who is left")
# "כשהתותחים רועמים המוזות שותקות."
# "מלחמה היא עניין רציני מדי מכדי שתושאר לאנשי צבא." ~ ז'ורז' קלמנסו
# "אשרינו שזכינו להיות מהנרצחים ולא מהרוצחים." ~ הרב יהודה עמיטל
# "אין בי פחד למות כל עוד אני יודע שמישהו יתפוס את הנשק שלי וימשיך להילחם." ~ צ'ה גווארה
# "במלחמת אחים המנצח תמיד מפסיד." ~ מרדכי בן דוד
# "אהוב את הנשק ושנא את המלחמה." ~ יצחק שדה
# "על האנושות לשים קץ למלחמה, או שהמלחמה תשים קץ לאנושות." ~ ג'ון פיצג'רלד קנדי
# "אין בן אדם אשר יהיה כה נבער מדעת לבחור במלחמה במקום בשלום. כי בעת שלום הבנים מקברים את אבותיהם, במלחמה האבות מקברים את בניהם." ~ קרויסוס
# "המלחמה היא ממלכת אי הודאות." ~ קרל פון קלאוזביץ
# "הרוצה בשלום, היכון למלחמה" ~ פתגם רומאי, במקור Si vis pacem, para bellum (מכאן שמו של האקדח פראבלום)
# "אנשים נזקקים וקשוחים שאינם מרוצים ממצבם הנוכחי, כמו גם כל האנשים בעלי השאיפה לפיקוד צבאי, נוטים להמשיך את הסיבות למלחמה ולעורר מהומה ומרי; כי אין כבוד צבאי מושג אלא על ידי המלחמה, ואין לך תקווה להיטיב את מזלך במשחק בו אתה מפסיד, אלא בגרימת טריפת הקלפים מחדש" ~ תומאס הובס, ליויתן, חלק א' פרק י"א
# "אין דרך מכובדת להרוג, אין דרך עדינה להרוס. אין שום דבר טוב במלחמה - חוץ מזה שהיא מסתיימת." ~ אברהם לינקולן
# "כל רובה שיוצר, כל משחתת שהושקה, כל טיל ששוגר מסמלים בחשבון אחרון גניבה מרעבים שאינם מקבלים מזון, מאלו הסובלים מקור ואינם מולבשים. עולם החימוש אינו מבזבז רק כסף. הוא מבזבז את זיעתם של עובדיו, גאונותם של מדעניו ותקוות ילדיו." ~דווייט אייזנהאואר
# "המלחמה מגנה על הבריות מהשחיתות שיביא עליהם שלום נצחי. ההיסטוריה מגלה לנו שלבים המדגימים עד כמה בלמו מלחמות מוצלחות תסיסה מבית" ~גיאורג וילהלם פרידריך הגל
# "המלחמה אינה רק צורך מעשי, היא גם צורך עיוני, כורח של לוגיקה. במושג המדינה מובלע מושג המלחמה, כי מהות המדינה היא עוצמה. המדינה היא העם המאורגן בעוצמה ריבונית" ~היינריך פון טרייצ'קה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:16 
"הדתיים מכניסים פוליטיזציה לצבא. הכיפות הסרוגות עבורי הן כמו צלב הקרס על השרוול של החיילים הנאציים (האלוף במיל. שלמה גזית, ידיעות אחרונות 8.3.98).

"צריך להיכנס למאה שערים עם זחלמים ומקלעים אפס-חמש ולרסס אותם" (אורנן יקותיאלי חבר מועצת עירית ירושלים, "ערב חדש" 22.12.85).

"בגוש אמונים ראיתי תופעה חמורה ביותר, סרטן בגופה של הדמוקרטיה הישראלית" (יצחק רבין. "פנקס שירות". עמ' 550).

"אם החילוניים רוצים להמשיך לחיות פה אין להם ברירה אלא לפתוח באינתיפאדה. כן, אני מוכן לזרוק את האבן הראשונה" (יהונתן גפן, למי צלצלו הפעמונים, מעריב 8.5.98).

אפרים סנה: "אין לחשוש ממלחמת אזרחים". "צריך לשבור להם את העצמות, להעמיס אותם במשאיות, לזרוק אותם באיזה פינה ולסתום להם את הפה"

נעמי חזן - לשעבר ח"כ מטעם מר"צ (בכנס הפדרציה ליהדות הומניסטית): - על המתישבים - "רק אם נצליח להיפטר מן הרעה האיומה הזאת, מהשתלטות השד השחור על חיינו, נוכל לטפח במדינה את כל הטוב"

אבשלום וילן - ח”כ, בראיון ל'הארץ: "צריך יהיה לשתק אותם (על המתנחלים) באמצעות ירי-כדי-לפגוע”

אורי אבנרי, 'העולם הזה' 10.11.88: "הגיעה השעה לקבור אותם"

שייקה לוי - ”ידיעות תקשורת”, נובמבר 2003: ”המתנחלים הם אנשים סהרוריים, אני כועס כשאני רק שומע עליהם.. אני לא יכול לסבול ילדים קטנים עם פאות, שיש להם "מורי" והוא מלמד אותם להיות תימנים ולא ישראלים. רציתי לתפוס את המורי שלהם ולשבור לו את העצמות.”

צריך לתלות את החרדים על עמודי חשמל" (עוזי ארנן כל העיר 30.12.83.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:16 
אליהו גולומב-ראש ארגון ההגנה-אמר למנחם בגין (1944) :"לא חשוב הדבר אם נירה את הכדור הראשון במלחמת אחים, מנגנון התעמולה הוא בידינו. אנו נכוון את כותב ההיסטוריה, ותמיד תהיו אתם המתחילים במלחמת האחים" ('ארוכה הדרך לחירות",1950).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:17 
* לא הקפידה התורה לרדוף אחרי המצוות...[1] אם באו לידיך, אתה מצווה עליהם, ולא לרדוף אחריהם. אבל השלום – "בקש שלום" במקומך "ורדפהו" במקום אחר. ~ שמות רבה י"ט (כ"ז)
* "שלום לא יכול להישמר בכוח, אפשר להשיג אותו בהבנה בלבד." ~ אלברט איינשטיין
* "עדיפים קשיי השלום על ייסורי המלחמה." ~ מנחם בגין
* "עושה שלום במרומיו, הוא יעשה שלום עלינו, ועל כל ישראל, ואמרו אמן." ~ מתוך תפילה יהודית
* "שלום ביחסים בינלאומיים: תקופה של הונאה בין שתי תקופות של מלחמה." ~ אמברוז בירס
* "מי שחי בשלום עם עצמו חי בשלום עם העולם." ~ מרקוס אורליוס
* "שלום בכל מחיר איננו שלום." ~ אוה קירי
* "האושר אינו פרי השלום, הוא השלום עצמו." ~ אמיל שארטייה
* "השלום הוא יצירה ממושכת." ~ ריימון פואנקרה
* "האשליה הגדולה היא המלחמה. האכזבה הגדולה היא השלום." ~ מרסל אשארד
* "תהליך השלום מזכיר ליל נישואים בשדה מוקשים." ~ שמעון פרס
* "אלוהים נוכח בכל מקום שבו נחתם הסכם שלום." ~ רבי נחמן מברסלב
* "קל יותר לעשות מלחמה מאשר לעשות שלום." ~ ז'ורז' קלמנסו
* "השלום אינו בחוסר מלחמה, הוא מידה טובה של הנשמה, רצון לביטחון לצדק ומשפט." ~ ברוך שפינוזה
* "מעולם לא היו מלחמה טובה או שלום רע." ~ בנג'מין פרנקלין
* "כל עוד צבע העור חשוב יותר מזה של העיניים לא נדע שלום." ~ היילה סלסי
* "ההנאה שבמריבות היא לעשות שלום." ~ אלפרד דה מיסה
* "היהדות הוכיחה שהאינטלקט הוא הנשק הטוב ביותר הקיים בהיסטוריה... מחובתנו, אנו היהודים, להציע לעולם את ניסיוננו העצוב בן אלפי השנים, ותוך נאמנות למסורת המוסרית של אבותינו - להיות חיילים במאבק על השלום, שכם אחד עם הכוחות הנעלים ביותר בכל החוגים התרבותיים והדתיים." ~ אלברט איינשטיין
* "אנו אוהבים שלום, אך לא בכל מחיר. ישנו שלום אשר הרסני לחיי בן־האנוש יותר מאשר מלחמה הרסנית לגופו. שלשלאות גרועות הן מכידונים." ~ דאגלס ויליאם ג'רולד
* "נשאלתי פעם מדוע איני משתתפת בהפגנות נגד מלחמה. עניתי שלעולם לא אשתתף בהפגנה כזו, אך ברגע שתהיה לכם הפגנה בעד שלום, אבוא." ~ האם תרזה
* "אנו יוצאים היום למלחמה שאין בה הרוגים ופצועים ולא דם ולא סבל; וזו המלחמה היחידה שתענוג להשתתף בה - המלחמה על השלום." ~ יצחק רבין
* "כמובן, כולם אומרים שהם בעד שלום. היטלר היה בעד שלום. כולם בעד שלום. השאלה היא איזה סוג של שלום." ~ נועם חומסקי
* "עדיפה דרך השלום מאשר דרך המלחמה." ~ יצחק רבין
* "שלום עושים עם אויבים." ~ יצחק רבין
* "שלום עושים עם אויבים, אבל לא עם רוצחים." ~ אריאל שרון
* "אין כמו הצבא שלנו! אין! זהו צבא שכולו שוחר שלום, ואינו שואף למלחמה כלל; אך כשהוא צריך להילחם אין כוח שיעמוד בפניו." ~ יונתן נתניהו
* "השלום, בדומה לצדקה, מתחיל בבית." ~ יצחק בן צבי
* "אנו מבקשים שלום, רודפים שלום ומייחלים לו, אך באותה המידה אין דבר שאנו דוחים ביתר שאת מאשר ניסיון לפגוע בנו ולגרום לנו לוותר על זכותנו לחיות פה, בארצנו שלנו, בביטחון ובשלום." ~ אהוד אולמרט
* "אני חושב שהכרית צריכה להיות סמל השלום במקום היונה; גם יש לה יותר נוצות מהיונה, וגם אין לה מקור שהיא תנקר אותך בו." ~ ג'ק הנדי
* "כשהנערה הזהובה יכולה להעלות דברי תפילה מעל שפתי החוטא, כשעץ השקד העקר יחזור ויפרח, ומערה פעוטה תשפוך את דמעותיה, רק אז ינוח הבית מרוגזו וזעפו, והשלום ישוב אל קאונטרוויל." ~ אוסקר ויילד
* "אחרית כל קטטה - חרטה, ואחרית כל ענווה - שלום." ~ רבי שלמה אבן גבירול
* "הווי מתלמידיו של אהרון, אוהב שלום ורודף שלום, אוהב את הבריות ומקרבן לתורה" ~ הלל
* "אני אוהב ומבקש שלום. זו גישתי לחיים. שאיפותיי הן דירה צנועה וגג מסוכך עליה, מיטה טובה, אוכל טוב, החלב והחמאה הטריים ביותר, פרחים בחלוני וכמה עצים חסונים לפני פתח ביתי, ואם האל רוצה להפוך את אושרי למושלם, הוא יעניק לי את ההנאה שבצפייה בשישה־שבעה מאויביי תלויים על עצים אלה." ~ היינריך היינה
* "אני יודע, בוודאות גמורה, שעבור האהדה של בן־אדם אחד הייתי מוכן לעשות שלום עם כולם. יש בי אהבה אותה אתה יכול רק בקושי לתאר, ושנאה כזו - שלא תאמין. אם אני לא יכול לספק את האחת, אתעסק בשנייה." ~ מרי שלי
* "אתה יכול לקבל שלום. או שאתה יכול לקבל חופש. לעולם אל תסמוך על כך שתקבל את שניהם בבת אחת." ~ רוברט היינליין
* "נדמה לי שכולנו כאחד שואפים למדינה המודרכת על־ידי עקרונות החירות, הצדק והשלום. גבולה של החירות הוא חירות זולתך; גבולו של הצדק הוא סכנת העוולה היותר גדולה; גבולו של השלום הוא הקיום בכבוד." ~ שמעון פרס
* "מטרת כל המלחמות בסופו של דבר היא שלום." ~ אוגוסטינוס
* "מי שנמצא במלחמה עם אחרים, לא יכול להיות בשלום עם עצמו." ~ אלמוני
* "אי אפשר לעשות שלום לפני שהמלחמה נגמרה." ~ רפאל איתן
* "לבנון היא ההוכחה שאפשר לעשות שלום בר־קיימא במזרח התיכון." ~ קלוד שסון
* "כל התקפה שאינה מוליכה במישרין אל השלום, מן ההכרח שתסתיים בהגנה." ~ גנרל קרל פון קלאוזביץ
* "השלום הוא שלוחה של המלחמה באמצעים פוליטיים. שפע של מרחב מחיה הוא דבר נעים בהרבה - וגם בטוח יותר." ~ די זמן לאהבה
* "כשבני האדם יהיו בשלום עם עצמם, השלום פשוט יהיה."
* "האדם שרוי במצב הטבע הטהור (שהוא מצב של מלחמה) כל עוד התשוקה הפרטית היא אמת המידה לטוב ולרע, וכתוצאה, כל בני האדם מסכימים על זאת: כי השלום הוא טוב ולכן גם הדרך או האמצעים לשלום אשר הם הצדק, הכרת הטובה, הצניעות, היושר, החמלה ושאר חוקי הטבע - טובים הם, כלומר מעלות מוסריות" ~תומס הובס, לויתן, חלק ראשון פרק ט"ו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:20 
לא יודע. לטעמי כל קו הטיעון הזה של למה לא יורים במתנחלים, או ההתעלמות מההבדל בסכנה שנשקפת לחיילים, הופך את כל הטיעון לקנטרני גרידא, ולא כאל טיעון שראוי להתייחסות רצינית.

זה בלי לגרוע מכך שהצבא צריך להערך להתמודדות עם סוג כזה של התפרעויות כפי שמתמודדים עם מפגינים בכל מקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:22 
נועם שחם כתב:
לא יודע. לטעמי כל קו הטיעון הזה של למה לא יורים במתנחלים, או ההתעלמות מההבדל בסכנה שנשקפת לחיילים, הופך את כל הטיעון לקנטרני גרידא, ולא כאל טיעון שראוי להתייחסות רצינית.

זה בלי לגרוע מכך שהצבא צריך להערך להתמודדות עם סוג כזה של התפרעויות כפי שמתמודדים עם מפגינים בכל מקום אחר.

נועם, ביום שבו צה"ל יפתח באש רק לעבר ערבים שמסכנים חיי חיילים ובאותה מידה יפתח באש לעבר יהודים שמסכנים חיי חיילים, לטיעון שלך יהיה משקל כלשהו
זה לא המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:24 
לא צריך לירות במתנחלים אבל בהחלט צריך לעצור ולהכניס לכלא לכמה זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:24 
קומוניסים כתב:
אליהו גולומב-ראש ארגון ההגנה-אמר למנחם בגין (1944) :"לא חשוב הדבר אם נירה את הכדור הראשון במלחמת אחים, מנגנון התעמולה הוא בידינו. אנו נכוון את כותב ההיסטוריה, ותמיד תהיו אתם המתחילים במלחמת האחים" ('ארוכה הדרך לחירות",1950).

שירצח ראש הממשלה הבא , או שיזרק איזה רימון לתוך הפגנה פוליטית , נבדוק ביחד מי הצד שפוגע .
אבל בשביל הפסיכי , אתנחת קומית , "קיצוניים משני הצדדים , בלה בלה בלה " .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
ברור שלא צריך להרוג אף אחד בגלל שהוא זרק אבן.
כל הנושא הזה רק מוכיח שאחת משתי אפשרויות מתקיימת: 1. הצבא הוא גזעני ושטוף שנאה ומחפש להרוג ערבים; 2. הצבא הוא גזעני ולכן מפעיל אמצעים שונים על רקע זיהוי גזעי ולא על רקע מבצעי.
בוא נאמר שאם אתה מוקף בהמון זועם ברמאללה, החשש לחייך הוא הרבה יותר גדול מאשר תקרית דומה בקרית ארבע. אני בטוח שלא תתווכח איתי על כך שחייל במדים שייקלע לתוך עיר פלסטינית נמצא בסכנת חיים ברורה ומיידית. אתה יכול לומר את אותו הדבר על חייל שייקלע להתנחלות קיצונית?
נחיה ונראה.
יש חשש שלא נצטרך לחכות הרבה כדי לגלות את התשובה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:26 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
כל הנושא הזה רק מוכיח שאחת משתי אפשרויות מתקיימת: 1. הצבא הוא גזעני ושטוף שנאה ומחפש להרוג ערבים; 2. הצבא הוא גזעני ולכן מפעיל אמצעים שונים על רקע זיהוי גזעי ולא על רקע מבצעי.
בוא נאמר שאם אתה מוקף בהמון זועם ברמאללה, החשש לחייך הוא הרבה יותר גדול מאשר תקרית דומה בקרית ארבע. אני בטוח שלא תתווכח איתי על כך שחייל במדים שייקלע לתוך עיר פלסטינית נמצא בסכנת חיים ברורה ומיידית. אתה יכול לומר את אותו הדבר על חייל שייקלע להתנחלות קיצונית?
נחיה ונראה.

והם עוד אומרים שהם יפנו מאחז אז פעם הבאה יהיה יותר גרוע זה לפי נוער הגבעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:27 
ואף לא חושב פה שלא הצבא הוא זה שצריך לפנות אלה המשטרה צריכה לפנות , זה לא תפקידו של הצבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סו אלן כתב:
נועם שחם כתב:

נועם, ביום שבו צה"ל יפתח באש רק לעבר ערבים שמסכנים חיי חיילים ובאותה מידה יפתח באש לעבר יהודים שמסכנים חיי חיילים, לטיעון שלך יהיה משקל כלשהו
זה לא המצב

שמע, יש פה כל כך הרבה הבדלים, הניתוח הפשטני הזה לא תופס.

בכל מקרה, ביום שבו מתנחלים יהרגו חייל (או ינסו לרצוח חייל), אולי יהיה מקום לבחון שוב את המשוואה. לשמחתי, עד היום זה לא קרה וגם אין סיבה שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נחיה ונראה.

לחכות למה?
http://www.haimhz.com/2011/09/blog-post.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:29 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נחיה ונראה.

אז כשזה יקרה, נצטרך לבחון שוב את המשוואה. נכון להיום, ולמרות הקישור שסו אלן הביא, אנחנו עדין רחוקים משם, לשמחתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:38 
קומוניסים כתב:
"מתנחל עטוי עוזי ודובון כחול, רסיסי רוק ושיירי מזון משובצים בזקנו הפראי. ולצידו, בטרנספורטר המשפחתי, אשתו המתנחלת בעיצומה של אביונה לאומית. תינוקות נושרים ללא הרף מבין חלציה בעודה נואמת בלהט על זכות אבות. אדיוט צעקני ועילג... אם אתה מטומטם אתה ימני, ואתה ימני אם אתה מטומטם. אם אתה פשטני, מתלהם, נבער ואכזרי - אתה ימני..." (דן תדמור, עיתון ירושלים, 28.5.93).

"אי אפשר לעצור את הפאשיזם בנימוקים רציונליים. את זה עוצרים רק בכוח, וכאשר קיימת נכונות להסתכן במלחמת אזרחים. בשעת ההכרעה נצטרך להתמודד בכוח עם המתנחלים בעפרה או באלון מורה. רק מי שיהיה מוכן לעלות על עפרה עם טנקים, יוכל לבלום את הסחף הפשיסטי המאיים להטביע את הדמוקרטיה הישראלית" (זאב שטרנהל, דבר, 15.4.88).

סרן ד. ר. מ" פ בגולני: "אין שום בעיה לפנות מתנחלים. בתור התחלה לוקחים אחד ודופקים לו אחד בראש. אחר כך לוקחים את המשפחה שלו, דופקים גם להם אחד בראש, אחד לכל ראש. אחר כך מובילים מסק" רים (מסוקי קרב) לכיוון המאחז ומורידים עליהם 20 מילימטרים וולקאן, עד שמפסיקות הצרחות. אחר כך מביאים שופל ומפנים את המתנחלים. עשינו את זה בג"נין אין סיבה שלא נעשה את זה גם עכשיו" " .

"רק כלי נשק אחד חסר היום בארסנל הנשק של צה"ל, והוא התותח הקדוש שעמד על החוף וירה בספינה "אלטלנה"... לאנשים שהיו אז מאחוריו היה השכל להחליט" (מאיר שלו, ידיעות אחרונות יט בחשון תשס"ג).

" אם צריך אני מוכן לירות למתנחל בין העינים " (הקיבוץ 1995)

"היהודים הם דיבוק שנכנס לבשר של הגויים" (א.ב. יהושע מסביר בראיון למעריב בכ"ו באלול תשס"א את המקור לנאציזם ולהתנהגות הערבים).

"אני רואה במתנחלים החמושים חלק מכוחות הכיבוש ובהתנחלויות מבצרים המהווים יעד לגיטימי להתנגדות הפלשתינית, ואני סבור כי חיסול מתנחלים אינו רצח" (ציטוט מחומר כתוב של גדעון ספירו, מעריב 25.1.85).

"אנחנו כיפות סרוגות... חיילים בצבא אדוני צבאות ובצבא הגנה לישראל.. ואת חג חירותינו יום חג המצות הזה בקדושה ובנענועי גוף מתמכרים נחוג בהתכוונות ובמצותנו דם נערים פלשתיניים" (יצחק לאור, "המנון לגוש").

"כאן יהיה מרחץ דמים. ותהיה מלחמת אחים, ושנאות שאינן לחינם יתפרצו כגעש אל שדות הפרחים ומרחבי התקוות האבודות..." (שושי נתן, קיבוץ, 4.1.89).

למרצחים מעבר לקו הירוק, שהתנחלו ביהודה ושומרון, יש נשק. לכן אני קורא לכם לאחוז בנשק. להחזיק בנשק נגדם לפני שהם יכניסו אתכם ככלבים מצורעים למחנות ריכוז... כן, לאחוז בנשק" (ישעיהו לייבוביץ', הארץ, 27.9.85).

התחלתם שם לעבוד על הספין הבא - אנחנו הבאנו את מלחמת האזרחים.

בוגדים אמיתיים. אתם הרי מתים למלחמת אזרחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 16:59 
מלחמה בין מי למי?
המלחמה אם תהיה חו״ח תמשך בדיוק יום
הרי זה לא באמת כוחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
מקוה שיהיה איזה חייל שישתגע פעם ויירה על המחבלים היהודים.
חבל שהוראות פתיחה באש שונות ממחבלים יהודים למחבלים ערבים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
חיילים: "נערי הגבעות משתינים עלינו בקשת"
ברגעים הראשונים לא היה ברור לחיילים בבסיס החטיבה המרחבית אפרים אם המתפרעים שפרצו לבסיסם הם פלסטינים או מתנחלים. "הם היו רבים והצליחו לפתוח את השער ביחד ולהיכנס בלי בעיה", סיפר חייל במקום. לוחמים בגזרה מתארים מציאות של אלימות יומיומית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161048,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
אלוף הפיקוד: לא ראיתי כזו שנאה כלפי חיילינו
האלוף אבי מזרחי גינה את ההתפרעויות בבסיס אפרים ואמר כי נחצו קווים אדומים. "האירוע חמור מאוד מבחינתנו ואנחנו נעשה את מה שצריך". הוא הוסיף כי הסמח"ט נפגע מאבן בראשו, "ממישהו שקרא לו נאצי". הוא הבטיח: "אם הממשלה תורה לפנות את רמת גלעד - אנחנו נפנה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161145,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:06 
עשרות מתנחלים מפגינים בעצרת תמיכה בצה"ל בשעה זו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:

אני מתפלל שצבא נאטו או ארהב יבוא יום אחד לפה ויעצור את המתנחבלים
אמן

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:10 
פאביו כתב:
ofri כתב:

אני מתפלל שצבא נאטו או ארהב יבוא יום אחד לפה ויעצור את המתנחבלים
אמן

גם אני מקווה שיעצרו את נוער הגבעות אלב רוב מי שגר שם נגד האלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נחיה ונראה.

:LOL2:
פחחח די מספיק בקטע הזה ספציפית אתה מביך את עצמך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:

הפגנת תמיכה?
תמיכה???
תשמע מה שרים שם, תראה את השלטים!
"אני רוצה להיות חייל שלא מפנה"
"יהודי לא עוקר יהודי"

תמיכה בתחת שלי, סכנה קיומית למדינת ישראל ולשלומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:12 
גביזון כתב:
ofri כתב:

הפגנת תמיכה?
תמיכה???
"יהודי לא עוקר יהודי"

כן לצה"ל לא לפינוי ומה שרים אוהבים את צה"ל מה רע בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
גביזון כתב:
ofri כתב:

הפגנת תמיכה?
תמיכה???
"יהודי לא עוקר יהודי"

הם הסכנה הכי גדולה לחיים שלך, זה מה שרע בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:18 
גביזון כתב:
ofri כתב:
גביזון כתב:
ofri כתב:

הפגנת תמיכה?
תמיכה???
"יהודי לא עוקר יהודי"

הם הסכנה הכי גדולה לחיים שלך, זה מה שרע בזה.

כן נכון אתה צודק כל המתנחלים הם סכנה לי ולעם ישראל אתה צודק מה אני יגיד לך, תאמין לי שיש שם אנשים טובים שנגד כל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
נכון הם הבעיה, הם הסרטן, והוא ימיתו עלינו אסון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:22 
סו אלן כתב:
ערן כתב:
אני דווקא מבסוט מהסיפור.
תנו לנו עוד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב,
עם כל הבעיות שיש בזה, ומן הסתם יש הרבה,
זה עדיף בהרבה על כל פעולות תג מחיר על הכפרים הערביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: