תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 21:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגרמ"י לפקוביץ זצ"ל
הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 13:46 
שאלה לכל האנשים שדיברו נגד "החרדים"..
מתי הפעם האחרונה שדיברתם אישית עם חרדי "טהור" ושאלתם אותו על עמדותיו(או שמא עמדותיו של רבניו)?
כנראה רוב החרדים במילא לא היו שמחים לדבר איתכם אבל בכל מקרה אני אומר שאם רק הייתם מקשיבים בלי שום טון מתנשא אני חושב שעמדותיכם היו מתמתנות קצת לגבי החרדים.
היה לי פעם רב בישיבה תיכונית שהיה פעם חילוני שחזר בתשובה, היו לנו הרבה שיחות בכיתה על הנושא של חרדים,צבא וכו', ואמנם הוא לא גרם לי לתמוך בחרדים אבל הוא בהחלט מיתן לי את הדיעה עליהם, ותאמינו לי שלו בעצמו יש המון ביקורת על החרדים.
ד"א הוא בעצמו כשהוא חוזר מהצבא הוא עם מדים עליו ולרוב לא אומרים לו כלום(הוא גר בעיר חרדית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 13:50 
לא יודע לגבי עמדות החרדים, אני יודע לגבי עובדות.

אני יודע שהעדה החרדית היא גזענית ברמות שאין כמעט דומה לה,
אני יודע שהעדה החרדית כופה על דעותייה על ציבור גדול במדינה הזאת,
ואני יודע שהעדה החרדית משתלטת בכוונה תוך כדי מניפולציות וקומבינות על ערים ואזורים חילוניים לגמרי (ראה הקמת עיר חרדית בחריש),
ואני יודע שהעדה החרדית מחזיקה כבר הרבה שנים את המדינה הזאת בביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
לי יצא פעם לדבר עם חרדי, ביקשתי לשמוע ממנו מילות גינוי על הרצח שהיה בבר-נוער. הוא אמר שזה לא טבעי (להיות הומו) ושרצח זה אף פעם לא טוב אבל ככה הטבע רצה,
אני חושב שזה הספיק לי.
מה גם שאני לא חוטא בשנאת המגזר הזה, ולא שום מגזר אחר.

אגב, אני מניח שחוסר החיבה כלפי החרדים נובעת ממשהו הרבה יותר רחב מ"לדבר עם חרדי".
קשה לי לנסח את עצמי אבל הכוונה היא שה"שנאה" היא לא נקודתית אלא רחבה (למשל, אפשר לשנוא את רעיון ההתנחלויות אבל לשנוא מתנחלים זה כבר פחות לגיטימי, בעייני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 14:04 
תתאבד כבר כתב:
לי יצא פעם לדבר עם חרדי, ביקשתי לשמוע ממנו מילות גינוי על הרצח שהיה בבר-נוער. הוא אמר שזה לא טבעי (להיות הומו) ושרצח זה אף פעם לא טוב אבל ככה הטבע רצה,
אני חושב שזה הספיק לי.
מה גם שאני לא חוטא בשנאת המגזר הזה, ולא שום מגזר אחר.

אגב, אני מניח שחוסר החיבה כלפי החרדים נובעת ממשהו הרבה יותר רחב מ"לדבר עם חרדי".
קשה לי לנסח את עצמי אבל הכוונה היא שה"שנאה" היא לא נקודתית אלא רחבה (למשל, אפשר לשנוא את רעיון ההתנחלויות אבל לשנוא מתנחלים זה כבר פחות לגיטימי, בעייני)

אולי צריך לדבר עם מישהו שבא מבחוץ שלא גדל ככה והוא יודע להעביר ביקורת מכיוון שהוא יודע איפה הנקודות שצריך ביקורת.
ד"א אם אתה רוצה מישהו דתי שיתמוך בהומואים, חוששני שלא תמצא את זה בציבור החרדי(כמו שאמרתי, הם לא מושלמים בכלל בלשון המעטה) אלא יותר בציבור הדתי לאומי ליברלי כמו הרב שרלו וכדומה.
בכל מקרה נראה לי שהדרך היחידה להיות דתי אורתודוכסי מתון היא הדתיים לאומיים(ליברלים), כמו שהזכירו פה גם אצל הדתיים לאומיים יש הרבה זבל(כדוגמת "סערת הרב דב ליאור").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 14:15 
צור ש. כתב:
לא יודע לגבי עמדות החרדים, אני יודע לגבי עובדות.

אני יודע שהעדה החרדית היא גזענית ברמות שאין כמעט דומה לה,- [b] אולי, אני מבין ממש בנושא [/b]
אני יודע שהעדה החרדית כופה על דעותייה על ציבור גדול במדינה הזאת, תומך חלקית, אפשר לחשוב שהם מכריחים אותך לחבוש כיפה, להתפלל(טוב נו הם שמו את המילה "אלוקים" בתפילת "יזכור" געוואלד!!)
ואני יודע שהעדה החרדית משתלטת בכוונה תוך כדי מניפולציות וקומבינות על ערים ואזורים חילוניים לגמרי (ראה הקמת עיר חרדית בחריש), לא הבנתי אותך כל כך מצטער, אשמח אם תפרט
ואני יודע שהעדה החרדית מחזיקה כבר הרבה שנים את המדינה הזאת בביצים. תפרט []

ועוד פעם אני לא תומך בשום אופן בעדה החרדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 14:22 
הם מחריכים אותי לא לסוע בשבת בתחבורה ציבורית, למשל.
ש''ס בצורה חכמה שאין כמותה, לקחה לעצמה גם את משרד הפנים (אלי ישי) וגם את משרד השיכון (אריאל אטיאס), מה שנותן להם הרבה כוח והרבה יכולות בלי לשאול אף אחד ובגדול לשים זין ולהקים ערים חרדיות איפה שבא להם.
למשל, אחרי ששנים לא מאשרים במשרד השיכון לחריש לגדול כעיר ולחדש את עצמה, פתאום אושרה תוכנית להקמת עיר חרדית בחריש.
עיר שתקח אדמות לקיבוצים השכנים, לכפרים הערבים הסמוכים ותהרוס את יחסי השכנות הנפלאים שיש באזור בין ערבים ויהודים, דתיים וחילונים.

תושבי האזור דיי כבולים בנושא זה כי מי שאחראי על הנושא הוא משרד הפנים (שוב, אלי ישי) ומשרד השיכון (שוב, אריאל אטיאס), סתם דוגמא למשהו שקורא בעוד מקומות בארץ.

מחזיקים את המדינה בביצים?
תסתכל על התקציבים שהם מקבלים במקומות השונים, אין ציבור שמקבל כאלו תקציבים במדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
חוסר החיבה כלפי החרדים

אין פה (ואני מדבר רק בשמי) שום "חוסר חיבה" כלפי אף אחד. אין בליבי שום שנאה, וגם שום חוסר חיבה ובכלל שום רגש אישי כלפי מי שאינני מכיר אישית.

יש פה בסך הכל ביקורת נוקבת כלפי מאפיינים חברתיים, דרך חינוך, תרבות, אמונה וכן הלאה.

אין פה (מבחינתי) באמת שום דבר אישי. (כמעט מתפתה לומר "רבים מחבריי הטובים ביותר וגו'", אלא שלא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
ש''ס בצורה חכמה שאין כמותה, לקחה לעצמה גם את משרד הפנים (אלי ישי) וגם את משרד השיכון (אריאל אטיאס), מה שנותן להם הרבה כוח והרבה יכולות בלי לשאול אף אחד ובגדול לשים זין ולהקים ערים חרדיות איפה שבא להם.
למשל, אחרי ששנים לא מאשרים במשרד השיכון לחריש לגדול כעיר ולחדש את עצמה, פתאום אושרה תוכנית להקמת עיר חרדית בחריש.
עיר שתקח אדמות לקיבוצים השכנים, לכפרים הערבים הסמוכים ותהרוס את יחסי השכנות הנפלאים שיש באזור בין ערבים ויהודים, דתיים וחילונים.

תושבי האזור דיי כבולים בנושא זה כי מי שאחראי על הנושא הוא משרד הפנים (שוב, אלי ישי) ומשרד השיכון (שוב, אריאל אטיאס), סתם דוגמא למשהו שקורא בעוד מקומות בארץ.

תסתכל על התקציבים שהם מקבלים במקומות השונים, אין ציבור שמקבל כאלו תקציבים במדינה.

מה אתה רוצה מהם בדיוק? לטובה או לרעה, הם הגיעו לזה בדרך דמוקרטית. בדיוק כמו שכל מפלגה/תנועה/וואטבר נלחמת כדי לקבל תקציבים וזכויות ככה גם הם עושים. מאחוריהם יש קהל תומך מאוד גדול (גם הרבה לא דתיים).

אם עלה ירוק למשל היו עולים, משתלטים על כל המשרדים האלה, מקבלים עוד תקציבים ופותחים מאות קופישופ חדשים בארץ זה כן היה בסדר? כי הם לא דתיים?

זו מדינה שבה הכח ניתן למי שתומכים בו. צריך לקבל את זה.
מלבד זאת, להם יש יתרון נוסף, או מחזק נוסף נקרא לזה - את קו התמיכה הברור שמדינה ישראל יועדה להיות מדינה יהודית עם מאפיינים יהודים (כל עניין התחבורה בשבת וכד'). בוא נגיד שהרבה יותר הגיוני שבישראל יסגרו את התחבורה הציבורית בשבת מאשר ההפך. כלומר, יש תומכים ומתנגדים לכאן ולכאן.. אבל בגדול היתרון תמיד יהיה עם המאפיין היהודי.

ומי שלא מבין את זה כנראה שוכח איפה הוא חי ולמה הוא פה. או שיקבל את זה או שיבחר לו בית אחר בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 15:28 
Maor7 כתב:
צור ש. כתב:

מה אתה רוצה מהם בדיוק? לטובה או לרעה, הם הגיעו לזה בדרך דמוקרטית. בדיוק כמו שכל מפלגה/תנועה/וואטבר נלחמת כדי לקבל תקציבים וזכויות ככה גם הם עושים. מאחוריהם יש קהל תומך מאוד גדול (גם הרבה לא דתיים).

אם עלה ירוק למשל היו עולים, משתלטים על כל המשרדים האלה, מקבלים עוד תקציבים ופותחים מאות קופישופ חדשים בארץ זה כן היה בסדר? כי הם לא דתיים?

זו מדינה שבה הכח ניתן למי שתומכים בו. צריך לקבל את זה.
מלבד זאת, להם יש יתרון נוסף, או מחזק נוסף נקרא לזה - את קו התמיכה הברור שמדינה ישראל יועדה להיות מדינה יהודית עם מאפיינים יהודים (כל עניין התחבורה בשבת וכד'). בוא נגיד שהרבה יותר הגיוני שבישראל יסגרו את התחבורה הציבורית בשבת מאשר ההפך. כלומר, יש תומכים ומתנגדים לכאן ולכאן.. אבל בגדול היתרון תמיד יהיה עם המאפיין היהודי.

ומי שלא מבין את זה כנראה שוכח איפה הוא חי ולמה הוא פה. או שיקבל את זה או שיבחר לו בית אחר בעולם.

הגיעו בדרך דמקורטית לאן? לדפוק את השאר?

למה חריש לא קיבלה שנים אישור להתפתח ורק לחרדים מותר לפתח אותה?
למה שחריש לא תהיה עיר מעורבת?
למה כי אלי ישי שר הפנים ואריאל אטיאס שר השיכון יש להם זכות להרוס אלפי דונמים ירוקים?

ואם הכל כל כך שקוף ודמוקרטי, למה הם ניסו להסתיר את זה?
למה בהתחלה היו הכחשות ורק אחר כך שמו את הדברים על השולחן?

בחריש אין ראש עיר, יש ממונה על העיר מטעם....אממ..כן ניחשת נכון - ש''ס.
אדם שלא בא לקדם את העיר ולדאוג לתושביה אלא לדאוג לאג'נדות של חבריו למפלגה.

מחקר שפורסם השבוע קובע שבערים מוערבות חרדים עובדים יותר מבערים מובדלות, למה להמשיך לעשות ערים חרדיות בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
צור ש. כתב:

זו מדינה שבה הכח ניתן למי שתומכים בו. צריך לקבל את זה. ספר את זה ליגאל עמיר.

אני חי פה כי הורי חיים פה. מספיק טוב בשבילך? או שאני צריך גם להניח תפילין כל בוקר ולבקש מאבינו שבשמיים לעשות מעזה חניון?
מדינת ישראל יועדה להיות מדינת היהודים. שים לב להבדל. ספרו של הרצל מדבר על כך, תוכנית באזל מדברת על כך ובשום מקום מוקדם למגילת העצמאות לא כתוב מדינת יהודית, מגילה בה כתוב שיובטח פה חופש דת ושבאוקטובר 48' תהיה חוקה.
מאפיינים יהודיים זה גם לסקול מי שלא שומר שבת ולהתחתן עם אשת אחיך המת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא קשור כל כך אבל האם שמתם לב שכל גאוני התורה נפטרים מן העולם בגיל מופלג?
האם זה בגלל היותם צדיקים גמורים או שמא בגלל חוק שימור האנרגיה?
תמהני

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
שאלה לכל האנשים שדיברו נגד "החרדים"..
מתי הפעם האחרונה שדיברתם אישית עם חרדי "טהור" ושאלתם אותו על עמדותיו(או שמא עמדותיו של רבניו)?
כנראה רוב החרדים במילא לא היו שמחים לדבר איתכם אבל בכל מקרה אני אומר שאם רק הייתם מקשיבים בלי שום טון מתנשא אני חושב שעמדותיכם היו מתמתנות קצת לגבי החרדים.
היה לי פעם רב בישיבה תיכונית שהיה פעם חילוני שחזר בתשובה, היו לנו הרבה שיחות בכיתה על הנושא של חרדים,צבא וכו', ואמנם הוא לא גרם לי לתמוך בחרדים אבל הוא בהחלט מיתן לי את הדיעה עליהם, ותאמינו לי שלו בעצמו יש המון ביקורת על החרדים.
ד"א הוא בעצמו כשהוא חוזר מהצבא הוא עם מדים עליו ולרוב לא אומרים לו כלום(הוא גר בעיר חרדית).

יצא לי המון פעמים לדבר עם חרדים, ההורים שלי חרדים, אחותי חרדים. יצא לי לדבר עם חרדים מכל הזרמים והפלגים. אם כל זה שהפרטים הם אנשים טובים, ההתנגדות שלי לדת ולדרך שלהם לא פחתה (השיא היה שחרדי ליטאי סיפר לי שהוא לא יכול למצוא תלמוד תורה לבן שלו כי הוא עובד ואז הוא נחשב פחות "חרדי" וזה מהזרם של הרב הנ"ל)

ולגבי הרב הנ"ל, הנה תחכימו http://cafe.themarker.com/post/2244755/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את כל התגובות בנוגע לשנאת חרדים,אבל אני יכול להעיד ממה שאני רואה אצלי במשפחה.
אח של אבא שלי חרדי,גר בביתר עילית.
אני חייב לציין שיש המון אנשים טובים במגזר החרדי,שדואגים לאחר (למשל כמו דוד של שמנהל גמ"ח,רוב התושבים בביתר עילית מנהל גמ"ח כזה או אחר) לדוד שלי עצמו אין בעיה עם ערבים והוא לא שונאא אותם.
לעומת זאת בסביבה שלהם יש המון גזעניים,אבל הגזענות היא לא רק לערבים אלא בין עצמם,אני שומע את אישתו של דוד שלי אומרת שהיא לא תשלח את הילדים שלה לבית ספר אשכנזי ושהיא מעדיפה שהבן שלה יסע כל יום באוטובוס חצי שעה לבד כדי להגיע לבית ספר מזרחי.
יש שם המון גזענות לא מובנת,אבל רובם אנשים טובים שהולכים כמו עיוורים אחרי חוקים לא ברורים (לנו לפחות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
תומך במה שעזרן אמר
בטירונות הייתי בפלוגה שמיועדת לדתיים, ובאמת רוב החרדים שם היו אנשים מדהימים.
רובם החליפו לאזרחי בתחנת הרכבת כדי שלא ידעו שהם בצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
לא קראתי את כל התגובות בנוגע לשנאת חרדים,אבל אני יכול להעיד ממה שאני רואה אצלי במשפחה.
אני חייב לציין שיש המון אנשים טובים במגזר החרדי,שדואגים לאחר (למשל כמו דוד של שמנהל גמ"ח,רוב התושבים בביתר עילית מנהל גמ"ח כזה או אחר) לדוד שלי עצמו אין בעיה עם ערבים והוא לא שונאא אותם.
לעומת זאת בסביבה שלהם יש המון גזעניים,אבל הגזענות היא לא רק לערבים אלא בין עצמם,אני שומע את אישתו של דוד שלי אומרת שהיא לא תשלח את הילדים שלה לבית ספר אשכנזי ושהיא מעדיפה שהבן שלה יסע כל יום באוטובוס חצי שעה לבד כדי להגיע לבית ספר מזרחי.
יש שם המון גזענות לא מובנת,אבל רובם אנשים טובים שהולכים כמו עיוורים אחרי חוקים לא ברורים (לנו לפחות)

הזרם הליטאי לדוגמא, הוא בעד להחזיר שטחים ונגד מגורים בשטחים הכבושים (פרט נדמה לי לבית"ר עילית שקרובה לירושלים). בזרמים החסידיים בעקבות חב"ד יצאו כנגד החזרת שטחים. יש זרמים שההתנגדות לכל מה שקשור למדינה ולציונות לא פחתה (ע"ע סאטמר ותולדות אהרון) ויש כאלה שכן מקבלים את המדינה בדרך זו או אחרת (אפילו זרמים כמו חב"ד שהתנגדו לציונות בעבר)
הגיוון בדעות שמה הוא גדול והוא תלוי לאיזה משפחה נולדת פחות או יותר ולאיזה זרם היא משתייכת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
הגיוון בדעות שמה הוא גדול והוא תלוי לאיזה משפחה נולדת פחות או יותר ולאיזה זרם היא משתייכת...

זאת הנקודה המרכזית - הגיוון בדעות שם הוא גדול, אבל בכל פלג ופלג, בכל חצר וחצר - הגיוון הוא אפסי. יש מונוליטיות מוחלטת במגוון הדיעות, ודעת הרעבע היא זו ששולטת באופן אבסולוטי ומחייב על כל חסידיו כולם, בלי יוצא מן הכלל.

אז יש פלג אנטי ציוני, ויש פלג אולטרא ציוני, ויש פלג שתומך בזה, ויש פלג שתומך בהיפך, אבל כמה אנשים בתוך כל פלג ופלג תמצא שיש להם דיעה עצמאית משלהם שעומדת בסתירה למה שמוכתב מלמעלה ע"י הרעבע ?

זה שיש מגוון של פלגים עוד לא אומר בהכרח שמדובר בחברה פלורליסטית שנהנית (ומקבלת) מגוון של דיעות.

גם הקומוניזם הטוטליטרי היה מפולג למגוון של צורות שלטון. אבל כל משטר ומשטר (סטאלין, מאו, צפון קוריאה, קובה או וייטנאם) היה מונוליטי עד אימה (תרתי משמע) לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
האלפים לקחו יום חופש מהעבודה
כדי להשתתף בהלוויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
יום קשה לכלכלת ישראל. יום של הפסדים לשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

אחי, יש כאלה שלא רוצים לשלוח את הבנים שלהם למוסדות חינוך אשכנזיים לא בגלל שהם משפחה הבולט שם הוא לייבוביץ' או ראוכברג אלא בגלל שזה"מוסד חינוך" וההורים לא רוצים שהילדים יתחנכובמוסדות חינוך אשכזניים כי זה לא הדרך שהם חושבים, וכנ"ל אצל חלק מהאשכזים הם לא רוצים בגלל שיש שמה ביטונים ובראשי או מזרחי אלא בגלל החינוך שמלדמדים שמה, הוא לא תואם את השקפת עולמם.
שים לב כתבתי חלק נכון שיש גם מגזענות נטו(אני חושב..) אבל זה לא כולם(וגם לא נראה לי הרוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
azran כתב:

אחי, יש כאלה שלא רוצים לשלוח את הבנים שלהם למוסדות חינוך אשכנזיים לא בגלל שהם משפחה הבולט שם הוא לייבוביץ' או ראוכברג אלא בגלל שזה"מוסד חינוך" וההורים לא רוצים שהילדים יתחנכובמוסדות חינוך אשכזניים כי זה לא הדרך שהם חושבים, וכנ"ל אצל חלק מהאשכזים הם לא רוצים בגלל שיש שמה ביטונים ובראשי או מזרחי אלא בגלל החינוך שמלדמדים שמה, הוא לא תואם את השקפת עולמם.
שים לב כתבתי חלק נכון שיש גם מגזענות נטו(אני חושב..) אבל זה לא כולם(וגם לא נראה לי הרוב)

ממתי השקפת עולם היא פועל יוצא של מוצא עדתי? ממתי דרך חינוכית היא פועל יוצא של היכן נולדו הורי סבך או סבתך?!

זה בדיוק כמו שאני אסרב שאת בני תלמד מחנכת ממוצא מזרחי או אשכנזי כי... כי... לא מתאימה לי השקפת עולמה. אין לזה כל קשר, וזה לחלוטין לא ענייני.

בעצם, כשמצמידים לזהות עדתית או גזעית דברים לא רלוונטים ולא ענייניים קוראים לזה ... גזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 01:47 
אם הייתי יודע לא הייתי נוסע לאיזור קניון איילון דרך כביש 4, איזה סיוט :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
כדי להשתתף בהלוויה
אכן, זו בדיוק הסיבה שרק אצלם תהיינה הלוויות כאלה גדולות. לא מספיק שהם חיים על חשבוננו, הם גם מפריעים לנו לעבוד. כדי שאדם עובד יוכל לצאת להלויה הוא צריך להסביר לבוס את מידת הקרבה המשפחתית.

ובנושא השני: אם שודד היה נכנס אליכם כל יום הביתה, לוקח לכם כסף מהארנק ואוכל לכם מהמקרר בלי שאתם יכולים לעשות כלום נגדו כשלרשויות החוק לא אכפת מכם, האם לא הייתם שונאים אותו?
החרדים הם בחזקת ליסטים. המילה טפילים היא עדינה בשבילם, שכן הם שודדים חסרי כל בושה. הם גונבים מכולנו כסף בכל יום ובכל דקה כי לא בא להם לעבוד. בא להם לקרוא ספרים ולטייל עם החברים ברחובות באמצע הלילה (עיר הלילה האמיתית של ישראל אינה תל אביב אלא בני ברק).
שנאה היא אך טבעית כלפי גנבים ושודדים. מחסור בתגובה רגשית שכזו מצד הקרבן קיימת רק כשהוא נולד לתוך הסיטואציה עד שהוא לא מבין שיכול להיות אחרת.
אם השודדים הללו היו הולכים לעבוד במקום לגנוב, כולנו היינו משלמים פחות מסים והיינו יכולים תמורת אותה עבודה לקבל יותר כסף. היו אז חיים יותר טובים לנו ולילדינו.
הפסיקו את השוד! שקמו את הגנבים ולמדו אותם לעבוד!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
הם לא שודדים ותפסיק עם הדרמטיות.
מעבר לציבור החרדי העובד או המתנדב,
גם אלה שכביכול גונבים ממני לא באים אלי הביתה ובאיומי אקדח לוקחים כסף,
זה את הממשלה שצריך לשנוא בנושא הזה (בדיוק כמו שילד בן 4 שמתפרע כי לא קיבל סוכריה הוא כנראה לא ילד רע אלא ילד שהוריו לא חינכו אותו כהלכה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 07:16 
its-sick כתב:
nirog כתב:
כדי להשתתף בהלוויה
אכן, זו בדיוק הסיבה שרק אצלם תהיינה הלוויות כאלה גדולות. לא מספיק שהם חיים על חשבוננו, הם גם מפריעים לנו לעבוד. כדי שאדם עובד יוכל לצאת להלויה הוא צריך להסביר לבוס את מידת הקרבה המשפחתית.

ובנושא השני: אם שודד היה נכנס אליכם כל יום הביתה, לוקח לכם כסף מהארנק ואוכל לכם מהמקרר בלי שאתם יכולים לעשות כלום נגדו כשלרשויות החוק לא אכפת מכם, האם לא הייתם שונאים אותו?
החרדים הם בחזקת ליסטים. המילה טפילים היא עדינה בשבילם, שכן הם שודדים חסרי כל בושה. הם גונבים מכולנו כסף בכל יום ובכל דקה כי לא בא להם לעבוד. בא להם לקרוא ספרים ולטייל עם החברים ברחובות באמצע הלילה (עיר הלילה האמיתית של ישראל אינה תל אביב אלא בני ברק).
שנאה היא אך טבעית כלפי גנבים ושודדים. מחסור בתגובה רגשית שכזו מצד הקרבן קיימת רק כשהוא נולד לתוך הסיטואציה עד שהוא לא מבין שיכול להיות אחרת.
אם השודדים הללו היו הולכים לעבוד במקום לגנוב, כולנו היינו משלמים פחות מסים והיינו יכולים תמורת אותה עבודה לקבל יותר כסף. היו אז חיים יותר טובים לנו ולילדינו.
הפסיקו את השוד! שקמו את הגנבים ולמדו אותם לעבוד!

איש שונא אתה.
מה שמוליך אותך זה שנאה.
אין לי בעיה פה עם אף אחד אפילו אלה שצחקו על המנוח זה לא בא להם באמת מפנימיות.
אבל אתה כל הזמן משתמש בקונוטציה של השורש ש.נ.א
אז נהיה חייבים לרחם עליך ולדון אותך לכף זכות שכנראה החיים קשים אז אתה מוציא תסכול במחשב.
בן אדם שחושב ששנאה היא טבעית הוא בערך ברמה של ילד בן 5 ששונא כל מי שלקח לו משהו.
אתה אומר שקמו את הגנבים.
ובעצם אתה מתכוון "הלוואי שאני אזכה לשקם את עצמי" ממעגל השנאה והתסכול שלי.

שיהיה לך בהצלחה בטיפול.

ודרך אגב החרדים כן עובדים.רובם עובדים.
ולא רק שהם עובדים שמעתי התבטאות מאחד ממנהלי המחלקה בחברה שאני עובד שהם כוח עבודה מצויין.
אז תזהר שהם לא יתפסו לך את העבודה כי מה שאתה לומד ב30 שנה הם יכולים להשלים בשנתיים.
אח שלי גם חרדי והוא עובד בסניף חרדי של אורנג' בירושלים וזה הסניף שאורנג' הכי מבסוטים עליו.
אה וגם לך תראה את הבתי קפה בתל אביב בשעות הבוקר מעורר תמיהה.

יום טוב.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
רומאריו, אתה מגיב ברצינות להיטלר וונאבי הזה? שים אותו בנודניקים, ובבקשה אל תצטט אותו יותר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 07:21 
Officer Barbrady כתב:
רומאריו, אתה מגיב ברצינות להיטלר וונאבי הזה? שים אותו בנודניקים, ובבקשה אל תצטט אותו יותר.

בכל אדם יש נקודה טובה.
גם אם נראה לך שזה החושך הכי חשוך כפול ומכופל.

וגם בו יש נקודות טובות שכרגע לא נראות לעיניים גשמיות.
ונקווה שהוא יזכה לעורר אותם.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא מעניין אותי.
אתה מכיר אירגון חרדי עם מחלקה משפטית? שווה לבדוק אם אפשר לתבוע אותו לשון הרע על ההודעה הזאת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
איש שונא אתה.
מה שמוליך אותך זה שנאה.
אין לי בעיה פה עם אף אחד אפילו אלה שצחקו על המנוח זה לא בא להם באמת מפנימיות.
אבל אתה כל הזמן משתמש בקונוטציה של השורש ש.נ.א
אז נהיה חייבים לרחם עליך ולדון אותך לכף זכות שכנראה החיים קשים אז אתה מוציא תסכול במחשב.
בן אדם שחושב ששנאה היא טבעית הוא בערך ברמה של ילד בן 5 ששונא כל מי שלקח לו משהו.
אתה אומר שקמו את הגנבים.
ובעצם אתה מתכוון "הלוואי שאני אזכה לשקם את עצמי" ממעגל השנאה והתסכול שלי.

שיהיה לך בהצלחה בטיפול.

ודרך אגב החרדים כן עובדים.רובם עובדים.
ולא רק שהם עובדים שמעתי התבטאות מאחד ממנהלי המחלקה בחברה שאני עובד שהם כוח עבודה מצויין.
אז תזהר שהם לא יתפסו לך את העבודה כי מה שאתה לומד ב30 שנה הם יכולים להשלים בשנתיים.
אח שלי גם חרדי והוא עובד בסניף חרדי של אורנג' בירושלים וזה הסניף שאורנג' הכי מבסוטים עליו.
אה וגם לך תראה את הבתי קפה בתל אביב בשעות הבוקר מעורר תמיהה.

יום טוב.
אתה משווה לילד בן 5 כשהטיעונים שלך עצמך הם בערך ברמת גן.
לשנוא את מי שגונב ממך שוב ושוב יום יום זו לא תגובה רגשית של בן 5, זו תגובה רגשית טבעית לחלוטין לאדם בוגר.
תפסיק לחזור על המנטרה הזו שאיזה מטיף דחף לך לראש. יש בעולמנו אנשים שהרויחו שנאה ביושר.
אני לא צריך שיקום, חיי נפלאים. להבדיל מקורבנות השוד האחרים לי יש מספיק בשביל לחיות טוב למרות כל מה שגונבים ממני.
ברור שאם החרדים היו הולכים לעבוד הם היו כח עבודה מצוין. בשביל להצליח בעבודה רק צריך לרצות וכל אחד יכול.
זה בדיוק מה שמעצבן, הם יכולים לעבוד אבל במקום זה הם עוסקים בתחביב שלהם על חשבוני.
להגיד שרובם עובדים זו פשוט דרך ספירה "מעניינת". המאה אלף שגרמו לפקקים שלשום, כמה מהם עובדים? אנשים עובדים לא הולכים להלוויות של סלבריטיס.
אולי את מה שאתה היית לומד ב 30 שנה הם יכולים ללמוד בשנתיים, אתה לא ממש דוגמא לאדם לומד. זה נשמע שאתה בכלל לא מסוגל להבין מה זה ללמוד 30 שנה.
מה שאתה אומר הוא פשוט טקטיקת שכנוע שמיועדת להפחיד אנשים קשי יום: לא כדאי להם שהחרדים יעבדו כי הם יקחו להם את מקומות העבודה.
שודדים שנוקטים בהפחדה? וואו, חדשני.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 30 יוני 2011, 07:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
אולטראס בני ברק.

הלוואי והייתי חרדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 07:42 
Officer Barbrady כתב:
הוא לא מעניין אותי.
אתה מכיר אירגון חרדי עם מחלקה משפטית? שווה לבדוק אם אפשר לתבוע אותו לשון הרע על ההודעה הזאת.

לא אחי. אני לא מכיר.

הגישה שלך היא לא נכונה
האדמו"ר הזקן אומר שלמעלה בשמיים כנסת ישראל זה אחד.
פה הופרדנו לגופים אך בשורש שלנו כולנו אחד גם אתה ואיציק.
לכן כל המטרה שלנו זה לאחד את הנשמות כמו שהם למעלה.
אז זה שמצד הגוף אנחנו בפירוד ועם רצונות שונים זה כל העניין
הרבה אנשים לא ימצאו חן בעינייך אבל אתה צריך לזכור שיש לכל יהודי נפש אלוקה ממעל ממש.
ואתה צריך למצוא באיזה דרך אתה מתחבר ליהודי אחר וכמה שזה קשה צריך לקבל כל אחד כמושהו.
ושנזכה להתאחד כל עם ישראל גוף אל גוף ונשמה אל נשמה.

משיח עכשיו!

אוהב אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: