אחד אדום כתב:
MANDALA כתב:
אתה בעצם מנסה להגיד שלא נוגעים בימנים אף פעם ותמיד מוציאים את העצבים על השמאל התמים? איך תסביר את זה:http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/216/878.html
החיילים ביצעו את החסמים, השוטרים את העימותים:
"בן ארי הגיע היום לחוות גלעד, ונדחף פיזית על ידי שוטרי יס"מ. בן ארי אף אסף כמה תרמילים של כדורי גומי, ובכוונתו להשתמש בהם כהוכחה שכוחות הביטחון ירו כדורי גומי לעבר המפגינים. "
עד כמה שאני יודע חיילים משתתפים רק באירועים מיוחדים, את רוב העימותים משתדלים שיבצעו שוטרים
עמית אזולאי כתב:
" הכיבוש "
אחלה מילה ! אז אנחנו כובשים לדעתך ?
כן, תכבס את זה באיזה מילים שאתה רוצה, אנחנו שולטים על עם אחר. מכילים עליו חוקים ועונשים שונים ממה שאנחנו מוכנים לקבל על עצמנו. תופסים לו חלקות אדמה שנועדו לפיתוחו שלו. וכולי וכולי וכולי
תראה אותך, בחור בן 20 שמצדיק אלימות, ומשתמש באלימות ביום יום שלו, כי אלו הפקודות שהוא קיבל (וגם כי אנשים מעצבנים אותו). יש הבדל בין חייל שמגן על המולדת ועל גבולות המדינה לבין מה שעשו החיילים האלה וחיילים עושים באופן כללי בשטחים. זאת לא לחימה זה שיטור מהזן הנמוך ביותר כמו בסוריה ובמצרים.
אתה יודע משהו ? אי שם באפריקה יש אחלה מדינה, קוראים לה אוגנדה, אתה מוזמן לעבור לשם.
ולמה אנחנו כובשים ? אדמות שלנו, חוקים שלנו. ושוב אף אחד לא מכריח אותם להשאר הם יותר מוזמנים לבחור באחת מאלף המדינות המוסלמיות שמוכנות לקבל אותם.
אתה תמשיך להגן על אנשים שבהזדמנות הראשונה ישימו לך כדור בראש, אני רוצה לראות אותך הולך ברמאללה או בעזה.
תפסיק להיות תמים, אני דיי בטוח שאתה אדם מבוגר ולמרות זאת יש לך מחשבה של ילד קטן, התמימות הזאת שלך, אתה חושב שהם היו מגינים עלייך ככה? שהם לא יפגעו בך בפיגוע כי אתה בעדם? שלא יעשו בך לינץ' אם תלך ברחובות עזה ?
צא מהסרט שאתה חי בו ומהר !