תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 01:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עמית אזולאי
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:05 
עמית אזולאי כתב:
bigi37 כתב:
עמית אזולאי כתב:
bigi37 כתב:
לא הצלחתי להבין את התגובה שלך. אם המפקדים הם אלו שנתנו את הפקודה להתנהג בצורה כזאת, אז המקרה הרבה יותר חמור.

יש אפשרות והיא ההגיונית שהמפקדים נתנו את הפקודה ( לא לקלל כמובן ) אבל להרחיק ובמקרה הצורך להשתמש בכוח את האנשים

אני רוצה להבין אם אנחנו מסכימים בנוגע לדבר אחד -
מהסרטון ברור לי שהחיילים נהגו באלימות מופרזת. זה לא משהו שאפשר לערוך מגמתית. ברור לכל בר דעת שחייל לא צריך לדחוף, לקלל, להפיל ולאיים על מפגינים לא חמושים על מנת לעצור אותם. רואים גם בסרטון אנשים שבורחים מהחיילים וברור שלא מתנגדים בצורה פיזית, אך החיילים ממשיכים בשלהם. חשבתי שעל זה שנינו מסכימים כי הדיון נסב בנוגע לשאלה מדוע זה קרה.

לא בדיוק.
אני לא חושב שזו אלימות מוגזמת, אולי הקללה.
כל מה שהיה שם זה דחיפות ורואים בברור את ההתנגדות של המפגינים שפשוט לא זזו

אז למה עד עכשיו ניסית להסביר את מה שקרה בתירוצים כמו "הם עייפים" וכו'? פשוט תגיד שאתה בעד האלימות של החיילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
עמית אזולאי כתב:
bigi37 כתב:
עמית אזולאי כתב:
bigi37 כתב:
לא הצלחתי להבין את התגובה שלך. אם המפקדים הם אלו שנתנו את הפקודה להתנהג בצורה כזאת, אז המקרה הרבה יותר חמור.

יש אפשרות והיא ההגיונית שהמפקדים נתנו את הפקודה ( לא לקלל כמובן ) אבל להרחיק ובמקרה הצורך להשתמש בכוח את האנשים

אני רוצה להבין אם אנחנו מסכימים בנוגע לדבר אחד -
מהסרטון ברור לי שהחיילים נהגו באלימות מופרזת. זה לא משהו שאפשר לערוך מגמתית. ברור לכל בר דעת שחייל לא צריך לדחוף, לקלל, להפיל ולאיים על מפגינים לא חמושים על מנת לעצור אותם. רואים גם בסרטון אנשים שבורחים מהחיילים וברור שלא מתנגדים בצורה פיזית, אך החיילים ממשיכים בשלהם. חשבתי שעל זה שנינו מסכימים כי הדיון נסב בנוגע לשאלה מדוע זה קרה.

לא בדיוק.
אני לא חושב שזו אלימות מוגזמת, אולי הקללה.
כל מה שהיה שם זה דחיפות ורואים בברור את ההתנגדות של המפגינים שפשוט לא זזו

אז למה עד עכשיו ניסית להסביר את מה שקרה בתירוצים כמו "הם עייפים" וכו'? פשוט תגיד שאתה בעד האלימות של החיילים.

אין מה לעשות אין לזה שם אחר..
אמי יכל להגיד שזה אלימות מוצדקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו בחדשות 2 שידרו כתבה על האירוע הזה ואני חייב לציין שזה היה נראה נורא.
איך בכלל הוא שואל אותו על מה אתה עוצר אותי,זה הצדיק מכות רצח !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בחיילים, לא בשוטרים. אותם אלה שאסור להם לגעת במתנחלים כי הם אזרחי מדינת ישראל. חוץ מזה, אחד מאלה שדוחפים זה קצין, הוא במקום להרגיע את המצב רק הפך אותו ליותר קשה. המראות האלה הם תוצר ישיר של הכיבוש, הדור שלי שהיה בלבנון היה הרבה פחות ימני, מצד שני זה דור של לוחמים הרבה יותר טובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:16 
אחד אדום כתב:
מדובר בחיילים, לא בשוטרים. אותם אלה שאסור להם לגעת במתנחלים כי הם אזרחי מדינת ישראל. חוץ מזה, אחד מאלה שדוחפים זה קצין, הוא במקום להרגיע את המצב רק הפך אותו ליותר קשה. המראות האלה הם תוצר ישיר של הכיבוש, הדור שלי שהיה בלבנון היה הרבה פחות ימני, מצד שני זה דור של לוחמים הרבה יותר טובים...

אני לא חושב שהעניין כאן הוא על ימין או שמאל. מדובר כאן על שנאה ואלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:34 
אחד אדום כתב:

אתה בעצם מנסה להגיד שלא נוגעים בימנים אף פעם ותמיד מוציאים את העצבים על השמאל התמים? איך תסביר את זה:http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/216/878.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 20:37 
MANDALA כתב:
אחד אדום כתב:

אתה בעצם מנסה להגיד שלא נוגעים בימנים אף פעם ותמיד מוציאים את העצבים על השמאל התמים? איך תסביר את זה:http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/216/878.html

אולי ההבדל הוא בתגובת העם בשני המקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:

" הכיבוש "
אחלה מילה ! אז אנחנו כובשים לדעתך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:

החיילים ביצעו את החסמים, השוטרים את העימותים:
"בן ארי הגיע היום לחוות גלעד, ונדחף פיזית על ידי שוטרי יס"מ. בן ארי אף אסף כמה תרמילים של כדורי גומי, ובכוונתו להשתמש בהם כהוכחה שכוחות הביטחון ירו כדורי גומי לעבר המפגינים. "

עד כמה שאני יודע חיילים משתתפים רק באירועים מיוחדים, את רוב העימותים משתדלים שיבצעו שוטרים

עמית אזולאי כתב:

" הכיבוש "

כן, תכבס את זה באיזה מילים שאתה רוצה, אנחנו שולטים על עם אחר. מכילים עליו חוקים ועונשים שונים ממה שאנחנו מוכנים לקבל על עצמנו. תופסים לו חלקות אדמה שנועדו לפיתוחו שלו. וכולי וכולי וכולי
תראה אותך, בחור בן 20 שמצדיק אלימות, ומשתמש באלימות ביום יום שלו, כי אלו הפקודות שהוא קיבל (וגם כי אנשים מעצבנים אותו). יש הבדל בין חייל שמגן על המולדת ועל גבולות המדינה לבין מה שעשו החיילים האלה וחיילים עושים באופן כללי בשטחים. זאת לא לחימה זה שיטור מהזן הנמוך ביותר כמו בסוריה ובמצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:18 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
MANDALA כתב:

החיילים ביצעו את החסמים, השוטרים את העימותים:
"בן ארי הגיע היום לחוות גלעד, ונדחף פיזית על ידי שוטרי יס"מ. בן ארי אף אסף כמה תרמילים של כדורי גומי, ובכוונתו להשתמש בהם כהוכחה שכוחות הביטחון ירו כדורי גומי לעבר המפגינים. "

עד כמה שאני יודע חיילים משתתפים רק באירועים מיוחדים, את רוב העימותים משתדלים שיבצעו שוטרים

עמית אזולאי כתב:

" הכיבוש "

כן, תכבס את זה באיזה מילים שאתה רוצה, אנחנו שולטים על עם אחר. מכילים עליו חוקים ועונשים שונים ממה שאנחנו מוכנים לקבל על עצמנו. תופסים לו חלקות אדמה שנועדו לפיתוחו שלו. וכולי וכולי וכולי
תראה אותך, בחור בן 20 שמצדיק אלימות, ומשתמש באלימות ביום יום שלו, כי אלו הפקודות שהוא קיבל (וגם כי אנשים מעצבנים אותו). יש הבדל בין חייל שמגן על המולדת ועל גבולות המדינה לבין מה שעשו החיילים האלה וחיילים עושים באופן כללי בשטחים. זאת לא לחימה זה שיטור מהזן הנמוך ביותר כמו בסוריה ובמצרים.

אתה יודע משהו ? אי שם באפריקה יש אחלה מדינה, קוראים לה אוגנדה, אתה מוזמן לעבור לשם.
ולמה אנחנו כובשים ? אדמות שלנו, חוקים שלנו. ושוב אף אחד לא מכריח אותם להשאר הם יותר מוזמנים לבחור באחת מאלף המדינות המוסלמיות שמוכנות לקבל אותם.
אתה תמשיך להגן על אנשים שבהזדמנות הראשונה ישימו לך כדור בראש, אני רוצה לראות אותך הולך ברמאללה או בעזה.
תפסיק להיות תמים, אני דיי בטוח שאתה אדם מבוגר ולמרות זאת יש לך מחשבה של ילד קטן, התמימות הזאת שלך, אתה חושב שהם היו מגינים עלייך ככה? שהם לא יפגעו בך בפיגוע כי אתה בעדם? שלא יעשו בך לינץ' אם תלך ברחובות עזה ?
צא מהסרט שאתה חי בו ומהר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:57 
אתה מבין שגם אתה מוזמן לעבור לאוגנדה, ואף אחד לא מכריח את היהודים להישאר פה. מה הקשר בין זה לבין הכיבוש?
וממתי משהוא כאן החליט שהוא "בעד חמאס"? אתה יודע זה לא או שאתה איתנו או שאתה נגדם, יש קטע באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אתה מבין שגם אתה מוזמן לעבור לאוגנדה, ואף אחד לא מכריח את היהודים להישאר פה. מה הקשר בין זה לבין הכיבוש?
וממתי משהוא כאן החליט שהוא "בעד חמאס"? אתה יודע זה לא או שאתה איתנו או שאתה נגדם, יש קטע באמצע.

אתה יודע מה זה לא משנה כמה זמן אנחנו נדבר אנחנו לא נגיע להבנה בחיים...
זה קשור מאוד לכיבוש כי הוא תיאר אותם כעם מסכן וזה, נו מעולה אם כל כך רע להם פה הם תמיד יכלים לעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: