קומוניסים כתב:
חוסר יושרה?
של מי בדיוק?
קראת לי משתמט. שיקרת- תחזור בך מהשקר.
וכתבת בין השאר:
או לחילופין תסתכל על אחוזי הגיוס העדכניים (אמ;לק - פחות מ50%), לא נכון, הכניסו בנתון הזה מגזרים שלא מגייסים אותם גיוס חובה. פתאום הם העם? אם כן, למה לא מגייסים, ואם לא למה להכניס לסקר? תבין שהסיסמאות על צבא העם כבר לא ממש מחזיקות מים.
אבל בכל מקרה, השקרים והבורות שלך הן לא הנושא אלא חוסר היושרה הקיצוני. כאילו, כשהלכתי לשרת בקרבי אף אחד לא ממש שאל אותי מה דעתי על הרעיון שישלחו אותי למות במלחמה מטומטמת כי זה די נגזר מעצם זה שהתגייסת לקרבי כאילו? או לשבת כמה שנים בשבי חמאס, אבל לפחות הייתה ברקע עסקת שליט (ולפניה רגב וגולדווסר, עם כל ההבדלים ביניהם) שהראתה שהמדינה כן מחויבת, אפילו ברמה מסוימת, להחזיר את הלוחמים שלה משדה הקרב. נכון, זה לקח הרבה יותר מדי זמן, דרש הרבה יותר מדי לחץ ציבורי וזה קרה בעיקר בגלל שהלכו לבחירות יותר בכיוון של יצאו למחאת רוטשילד, אבל סבבה , אבל הוא חזר.
אתה, לא רק שאתה שולח אותי למות במלחמות האלה ממש לא שולח אותך ומתנגד עקרונית לעצם גיוס החובה בישראל. תומך בהענקת פטור משירות מטעמי דת ומצפון בזמן שאתה ישן בדירה השכורה שלך בתל אביב, אלא ברוב חוצפתך אתה מתחיל לחשב שיקולי עלות-תועלת שיקולי עלות-תועלת עומדים מאחורי כל החלטה בכל ארגון נורמלי, עסקי, מדיני, ציבורי וכו כשאני נופל בשבי, ועוד מצדיק את זה באמתלות פשיסטיות אתה מבין כמה שאתה יוצא דביל? האם דאגה מפני עידוד החמאס לחטוף חיילים נוספים זו "אמתלה פאשיסטית"? האם העלאת שאלת המחיר הביטחוני כתוצאה מפעילותם של המחבלים לאחר שחרורם היא "אמתלה פאשיטית"? איזה סם אתה לוקח? ולא נכונות (כאילו המתנגדים לעסקת שליט הם לא מיעוט קטנטן וסופר סהרורי) מספרם של המתנגדים לעסקה היה קטן מהתומכים, אבל בטח שלא מדובר במיעוט סהרורי, על זה ש''העם מוכן להקריב את עצמו" כל חייל שמתגייס כלוחם בעצם זה ברור שהוא מוכן להקריב .
אם העם כל כך מוכן, לך תקריב את עצמך. אתה לא יודע מה אני מקריב ועד כמה אל תשלח לשם אותי ואחר כך עוד תשחק לי פוקר עם הגופה.
שמע, אתה הזייה מוחלטת. כאילו, בקטע אחר.
אתה חושב שאנשים מתנדבים לקרבי? כאילו, נראה לך שיש שלב מסוים שבו הצבא שואל אותך "אחי, אתה סבבה עם זה שנשלח אותך לעשות מחסומים ולצאת למלחמה פעם בשנתיים?" או משהו? כי אם כן, אז דחוף לרדת לקרקע.
לגבי שאר ההודעה (החלק הקטן שלא נוגע למחשבה ההזויה שלך שמפורטת למעלה) אני נמנע מלהתייחס כי שוב פעם אתה לא מצליח להבין מה אני כותב, אבל לזה כבר התרגלתי. זה בכל מקרה בטל בשישים אל מול הרעיונות ההזויים שרצים אצלך בראש על התנדבות לקרבי.
ראיתי שעכשיו זה הזמן שבו מקפיצים את ההודעות שברחת מהן אחרי שהפריכו את הטענות המביכות שלך, אז אני מקפיץ גם את זה.