תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 19:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 6 שנים לעסקת שליט: מעורבות המשוחררים בטרור
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אגב, מתוך האמנה, סעיף 31:
תנועת ההתנגדות האסלאמית היא תנועה הומאנית המכבדת את זכויות האדם ומחויבת לסובלנות של האסלאם כלפי בני הדתות האחרות. היא אינה עוינת להם אלא במידה שהם עוינים אותה או את מי שעומד בדרכה כדי להפריע לה ולשים לאל את מאמציה. לפיכך מאמיני שלוש הדתות: האסלאם, הנצרות והיהדות, יכולים לחיות זה במחיצת זה בחסות האסלאם בביטחון מלא.
בתור אתאיסט, אני עדיין מפחד. לא רק מהאיסלאם, גם מהיהדות והנצרות כמובן. הן כולן דתות רצחניות בבסיסן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:
תנועת ההתנגדות האסלאמית היא תנועה הומאנית המכבדת את זכויות האדם ומחויבת לסובלנות של האסלאם כלפי בני הדתות האחרות. היא אינה עוינת להם אלא במידה שהם עוינים אותה או את מי שעומד בדרכה כדי להפריע לה ולשים לאל את מאמציה. לפיכך מאמיני שלוש הדתות: האסלאם, הנצרות והיהדות, יכולים לחיות זה במחיצת זה בחסות האסלאם בביטחון מלא.
בתור אתאיסט, אני עדיין מפחד. לא רק מהאיסלאם, גם מהיהדות והנצרות כמובן. הן כולן דתות רצחניות בבסיסן.

אני שותף לפחדיך, אבל בכל מקרה הסעיף הזה, כמו כל סעיף בכל אמנה של כל תנועת דיכוי פאשיסטית, הוא מס שפתיים.
עם זאת, גם הפונדמנטליסט ביותר כלפי חוץ הוא פרגמטי כשזה נוגע לשימור מעמדו, אז בגדול לא הייתי מודאג מדי מהחמאס (הפלסטינים דווקא כן צריכים לדאוג).
הצרה שלנו היא היהודיסטים שהולכים ומתחזקים בישראל, וכבר לא נדרשים לפשרות פרגמטיות שמפריעות להם לממש את מטרתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 17:09 
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:

אני שותף לפחדיך, אבל בכל מקרה הסעיף הזה, כמו כל סעיף בכל אמנה של כל תנועת דיכוי פאשיסטית, הוא מס שפתיים.
עם זאת, גם הפונדמנטליסט ביותר כלפי חוץ הוא פרגמטי כשזה נוגע לשימור מעמדו, אז בגדול לא הייתי מודאג מדי מהחמאס (הפלסטינים דווקא כן צריכים לדאוג).
הצרה שלנו היא היהודיסטים שהולכים ומתחזקים בישראל, וכבר לא נדרשים לפשרות פרגמטיות שמפריעות להם לממש את מטרתם.

אומלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:

אומלל.

תשמע, את החמאס אפשר מקסימום למחוץ עם צבא (זה לא יהיה נעים או יפה ואולי גם לא מוסרי במיוחד, אבל זה אפשרי טכנית ופוליטית). נגדכם אין מה לעשות.
אז כן, אתם סכנה הרבה יותר גדולה לעתיד המדינה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 18:30 
מטורף מה שהולך פה. באמת.
לשמחתי בחברה היהודית הישראלית עמדותיי זוכות לרוב מוחלט ואלה שלכם אפילו לא מספיק בשביל להקרא מיעוט. מספרכם זניח לחלוטין. גם מצביע מרצ קלאסי לא יטען שלמחוץ את חמאס זה לא יפה ולא מוסרי ולא יטען שלא מדובר בארגון טרור.
חבל שהדרדרתם כל כך עד כדי פרשנות כל כך מעוותת ומנותקת לכל מה שקורה סביבכם. באמת מרחם עליכם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
קומוניסים כתב:

אם אתה חושב שארגון טרור רצחני כזה, המושתת על אידאולוגיה נאצית רצחנית כזו

:LOL2:

סמיילים מתגלגלים מצחוק, לא ישנו את העובדה כי אמנת חמאס, פרסומיו ותעמולתו מלאים במוטיבים נאציים.
ירון לונדון אמר זאת בעבר וגרם לי ללמוד את הנושא https://www.youtube.com/watch?v=tF8G-kl143E

אני יכול לחשוב על לפחות ארגון אחד שעונה לתיאור שלך הרבה יתר, אבל בפעם האחרונה שציינתי שמישהו שחבר בו ומביע תמיכה באידיאולוגיה כזאת הוא מה שאמרת, הורחקתי מהפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
קומוניסים כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
קומוניסים כתב:

סמיילים מתגלגלים מצחוק, לא ישנו את העובדה כי אמנת חמאס, פרסומיו ותעמולתו מלאים במוטיבים נאציים.
ירון לונדון אמר זאת בעבר וגרם לי ללמוד את הנושא https://www.youtube.com/watch?v=tF8G-kl143E

אני יכול לחשוב על לפחות ארגון אחד שעונה לתיאור שלך הרבה יתר, אבל בפעם האחרונה שציינתי שמישהו שחבר בו ומביע תמיכה באידיאולוגיה כזאת הוא מה שאמרת, הורחקתי מהפורום.
היות וכמעט כל ארגון ימני בישראל שאני מכיר מתאים למשפט "אמנת הארגון, פרסומיו ותעמולתו מלאים במוטיבים דמויי אידאולוגיה גרמנית שאסור לאמר את שמה", קשה לי לנחש על איזה ארגון אתה מדבר.
אני מנחש שמדובר בארגון צבאי רשמי, אחרת קשה לי להבין למה הורחקת. בישראל לא אוהבים ששופטים את הארגונים הרשמיים, כי זו הרי הכאילו דמוקרטיה היחידה איפושהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 19:28 
החתול של שרדינגר כתב:
קומוניסים כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
קומוניסים כתב:

הורחקת בצדק.
מעולם לא כתבתי דבר שהצדיק את העליהום שעשיתם עליי ועשרות הפעמים שקראתם לי נאצי וניאו נאצי.
יש גם קו אדום שלא אמורים לחצות כשמשוחחים עם חבר בפורום.

אגב, כיום אני לא חבר באף גוף מפלגתי וזה זמן רב שאני לא שותף לפעילות מפלגה שהייתי חבר בה לפני כמה שנים בעיקר בגלל גילויי גזענות מצד חברים בה אליהם נחשפתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
מטורף מה שהולך פה. באמת.
לשמחתי בחברה היהודית הישראלית עמדותיי זוכות לרוב מוחלט ואלה שלכם אפילו לא מספיק בשביל להקרא מיעוט. מספרכם זניח לחלוטין. גם מצביע מרצ קלאסי לא יטען שלמחוץ את חמאס זה לא יפה ולא מוסרי ולא יטען שלא מדובר בארגון טרור.

אז יש לנו פה ארגון שנבחר על ידי הפלסטינים, הפסיק פחות או יותר לעסוק בטרור, והקונצנזוס הישראלי הוא שמכיוון שמדובר במוסלמים אז זה בסדר גמור למחוץ אותם?
זה לא בדיוק מה שלפני כמה הודעות הכחשת בתוקף שהישראלים מאמינים בו?
נכון, ציפית את זה בכמה מילים יפות ותירוצים מהעבר, אבל בסופו של דבר אתה (ולטענתך, לפחות כרגע, הרוב המוחלט של הישראלים) חושב שצריך להיכנס למוסלמים ברבאק (כי בסופו של דבר דבר הם טרוריסטים, אם לא בפועל אז בכוח ואם לא עכשיו אז מחר או משהו כזה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 19:43 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
מטורף מה שהולך פה. באמת.

אז יש לנו פה ארגון שנבחר על ידי הפלסטינים, הפסיק פחות או יותר לעסוק בטרור, והקונצנזוס הישראלי הוא ש מכיוון שמדובר במוסלמים אז זה בסדר גמור למחוץ אותם?
זה לא בדיוק מה שלפני כמה הודעות הכחשת בתוקף שהישראלים מאמינים בו?
נכון, ציפית את זה בכמה מילים יפות ותירוצים מהעבר, אבל בסופו של דבר אתה (ולטענתך, לפחות כרגע, הרוב המוחלט של הישראלים) חושב שצריך להיכנס למוסלמים ברבאק (כי בסופו של דבר דבר הם טרוריסטים, אם לא בפועל אז בכוח ואם לא עכשיו אז מחר או משהו כזה).

א. הוא לא נבחר ע"י פלסטיניים, (פלסטינה זו ישראל ואני לא נוהג לכנות זרים בשמה הלועזי של הארץ שלי) אלא על ידי ערביי האיסלם העזתים.
ב. הוא לא הפסיק לעסוק בטרור. אף לא לרגע אחד. מאיפה הבאת את זה בנאדם?
ג. הקונצנזוס הישראלי הוא מכיוון שמדובר ב*טרוריסטים* זה בסדר למחוץ אותם. הרבה יותר מבסדר.
(וכאמור, זה לא רק קונצנזוס ישראלי, אלא שיש הסכמה בינלאומית אצל המדינות המערביות הדמוקרטיות שכך הוא, ארגון טרור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 6 שנים לעסקת שליט: מעורבות המשוחררים בטרור
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה עם תורת המלך? מדפיסים כבר מהדורה חדשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 20:35 
אתמול במקרה ראיתי בערוץ 8 סדרה על מלחמת וייטנאם. גם שם בשלב הראשון כשהחלו ההפגנות נגד המלחמה ולמען החזרת החיילים הביתה, הממשל התעמר במפגינים, ו׳הקונסנזוס׳ האמריקאי חשב שהם הזויים ובוגדים. איך זה נגמר בסוף כולם יודעים. אותו דבר היה בלבנון, שהקונצנזוס חשב שחשוב מאד להיות שם, וארגון ׳ארבע אמהות׳ היה השוברים שתיקה של היום. איך זה נגמר בסוף כולם יודעים (מישהו רוצה לחזור לשם? אולי להקים שם התנחלויות כדי לשמור על הבטחון?).
יום אחד התרחיש הזה יקרה גם כאן, אני מקווה. השאלה כמה דם יישפך עד אז, והאם אני או בנותי יזכו לראות את היום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת הפלסטינים, מה בדיוק ההבדל בין דיקטטורת החמאס לבין שלטון ישראל?

החמאס לא מאפשר חופש עיתונות, גם ישראל לא איפשרה.
מתנגדי חמאס נעלמים, גם ישראל העלימה מתנגדי משטר.
תחת החמאס יש עוני כבד, תחת ישראל היה עוני כבד.
החמאס לא משקיע בתשתיות, גם ישראל גבתה מיסים מהעובדים אבל לא השקיעה כלל בתשתיות.
החמאס מביא למות חפים מפשע רבים, גם ישראל הביאה למות חפים מפשע רבים.
החמאס מטיל עונשים קולקטיבים, ישראל הטילה עונשים קולקטיבים.

אבל ברור מה כן ההבדל. הגזענות. עזתי יכול לאמר לעצמו "אולי בני יהיה בחמאס ויהיה מסודר בחיים". הוא לא יכול היה לדמיין את בנו כישראלי, רק כעבד.
כך שאם כבר שלטון טרור דיקטטורי, עדיף לך כזה שאולי יקבל אותך אליו על פני זה שלעולם לא יקבל אותך אליו.
עדיפה לך דיקטטורה של העם שלך על פני דיקטטורה של עם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 22:24 
איציק,
הדיון לא היה על איזה שלטון עדיף לפלשתינים, החמאס או ישראל.
הדיון היה על כך שאנשים שהיו בשבי בישראל והשתחררו והצטרפו לחמאס, ולטענת ניסים מובילים את פעילות הטרור הרצחנית שלו. אני שאלתי איזה פעילות רצחנית החמאס נוקט בשנים האחרונות. ואז עברנו לדיון על אמנת החמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע על מה היה הדיון, אבל כשישראלי משמיץ את החמאס זה מצריך תגובה. נכון, החמאס מתועב, אבל ישראל לא יותר טובה ממנו בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
איציק,
הדיון לא היה על איזה שלטון עדיף לפלשתינים, החמאס או ישראל.
הדיון היה על כך שאנשים שהיו בשבי בישראל והשתחררו והצטרפו לחמאס, ולטענת ניסים מובילים את פעילות הטרור הרצחנית שלו. אני שאלתי איזה פעילות רצחנית החמאס נוקט בשנים האחרונות. ואז עברנו לדיון על אמנת החמאס.

הכי יפה שלמרות שהוא לא הצליח לתאר פעילות רצחנית כזאת, ולמרות שהמספרים מראים שאם יש כזאת היא דלילה מאוד ביחס ליכולת המוכחת של החמאס, בדיון שהוא עבר אליו (על אמנת החמאס) הוא ממשיך להתייחס לטענות הלא-מבוססות-במיוחד שלו כאל אקסיומות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2017, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מה מפריע לך..
כתבתי בדיוק מה דעתי על שני הצדדים.
אתה יכול להתפלץ ואתה יכול להגיב כמו בנאדם.
אומלל

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2017, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
אגב, קראתי עכשיו בפייסבוק שחמאס טרף את כל הקלפים של כל המשתתפים בדיון, והודיע שהוא פורש מניהול רצועת עזה ומבחינתו אבו מאזן אחראי לכל מה שקורה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2017, 01:59 
כלומר, הוא חדל מלשמש גם כגוף שלטוני/אזרחי ונותר בתפקידו המקורי בו ישקיע את כל המשאבים והכוחות: ארגון טרור. (או כמו שהנייה משעל סינואר ומשתמשי הפורום מכנים; תנועת שחרור לאומית.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2017, 11:02 
קומוניסים כתב:
כלומר, הוא חדל מלשמש גם כגוף שלטוני/אזרחי ונותר בתפקידו המקורי בו ישקיע את כל המשאבים והכוחות: ארגון טרור. (או כמו שהנייה משעל סינואר ומשתמשי הפורום מכנים; תנועת שחרור לאומית.)

יכול להיות. בוא נראה. נחכה לעובדות ולמעשים, ולא לסיפורי נוסטלגיה שלך מלפני 10 שנים, או סיפורי תנ"ך מלפני אלפי שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2017, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
זה דווקא די פרגמטי מצד החמאס לוותר על השליטה האזרחית ברצועה בשביל רווחת התושבים, לא?
(מה פתאום, הם נבלים צמאי דם ורודפי כח. מה זה השטויות האלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2017, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

למיטב הבנתי החמאס לא הכריז דבר כזה, וכל הסיפור הוא חלק מעניין פלסטיני פנימי (אתה יודע, עניין פנימי של המיליונים שחיים לצדך ויש להם עניינים משלהם ורצונות משלהם ובלגן משלהם, בדיוק כמו שלכם יש).

מצד שני, בניגוד אליך אני חי במציאות ולא בעולם מיתולוגי וטרנס-היסטורי, כך שאני לא יודע מה יקרה בעתיד, ולצערי אני צריך, כמו רוב האנשים, לחכות ולראות מה יהיה (זה האות של פאביו ואופטימי להכניס את הבדיחה הקבועה והכה-מצחיקה שלהם על זה שאני לא יכול לחזות את העתיד ונאלץ, כמוהם, לחכות ולראות, אז תדמיינו שהם עשו את זה ונחסוף לכולנו את המבוכה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2017, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
האדמין מזמן היה צריך להעיף את טקנו על השימוש הבזוי בפונט קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2017, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
האדמין מזמן היה צריך להעיף את טקנו על השימוש הבזוי בפונט קטן

:ROSE:

כמה חבל שהוא האדמין.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 12:28 
*הותר לפרסום כי בפעילות שירות הביטחון הכללי בשיתוף עם צה"ל ומשטרת ישראל נעצרו במהלך נובמבר 17 חברי חוליית טרור באיו"ש אשר פעלו לקידום פיגועים, בהנחיית פעיל חמאס מרצועת עזה.*
בחקירה בשב"כ נחשף כי הגורם העומד מאחורי פעילות החוליה הינו עבדאללה עראר, פעיל חמאס אשר היה מעורב בעבר בחטיפתו של ששון נוריאל ז"ל, גורש לרצועת עזה במסגרת "עסקת שליט" ומאז שב לעסוק בפעילות טרור.

על פי החשד, הנחה עראר את עלאא סלים, תושב ג'בע שבבנימין להקים חוליה ולרכוש רובה M16 לטובת ביצוע פיגוע בהקדם, והעביר לו כספים לצורך כך.

בהמשך לכך, פנה עלאא סלים לריאן תואם אף הוא תושב ג'בע/בנימין, בבקשה כי יסייע לו לרכוש רובה M16 ולשם כך העביר לו אלפי ש"ח. בנוסף פנה עלאא לשחדה תואם, וביקש כי יסייע לו לגייס פעילים לחולייתו. בהמשך, פנה שחאדה תואם למחמוד אבו ערקוב, פעיל חמאס צעיר, תושב א-ראם, וגייסו לחוליה.

החקירה מנוהלת בתיאום עם התביעה הצבאית, הבוחנת את חומרי החקירה בטרם הגשת כתבי אישום כנגד החשודים.

*גורם בשב"כ*: "בתקופה האחרונה ניכרת מוטיבציה גוברת של מפקדת החמאס ברצועת עזה לקדם פיגועים באמצעות פעילי הארגון באיו"ש.

כוחות הביטחון ימשיכו לפעול בנחישות לסיכול מאמצי חמא"ס להוצאת פיגועים בישראל ומבהירים כי חמאס ברצועת עזה ימצא אחראי לכל פיגוע שיצא בהכוונתם."

*תקשורת שב״כ*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2018, 14:45 
Noam כתב:
קומוניסים כתב:
חוסר יושרה?
של מי בדיוק?

קראת לי משתמט. שיקרת- תחזור בך מהשקר.

וכתבת בין השאר:

או לחילופין תסתכל על אחוזי הגיוס העדכניים (אמ;לק - פחות מ50%), לא נכון, הכניסו בנתון הזה מגזרים שלא מגייסים אותם גיוס חובה. פתאום הם העם? אם כן, למה לא מגייסים, ואם לא למה להכניס לסקר? תבין שהסיסמאות על צבא העם כבר לא ממש מחזיקות מים.
אבל בכל מקרה, השקרים והבורות שלך הן לא הנושא אלא חוסר היושרה הקיצוני. כאילו, כשהלכתי לשרת בקרבי אף אחד לא ממש שאל אותי מה דעתי על הרעיון שישלחו אותי למות במלחמה מטומטמת כי זה די נגזר מעצם זה שהתגייסת לקרבי כאילו? או לשבת כמה שנים בשבי חמאס, אבל לפחות הייתה ברקע עסקת שליט (ולפניה רגב וגולדווסר, עם כל ההבדלים ביניהם) שהראתה שהמדינה כן מחויבת, אפילו ברמה מסוימת, להחזיר את הלוחמים שלה משדה הקרב. נכון, זה לקח הרבה יותר מדי זמן, דרש הרבה יותר מדי לחץ ציבורי וזה קרה בעיקר בגלל שהלכו לבחירות יותר בכיוון של יצאו למחאת רוטשילד, אבל סבבה , אבל הוא חזר.
אתה, לא רק שאתה שולח אותי למות במלחמות האלה ממש לא שולח אותך ומתנגד עקרונית לעצם גיוס החובה בישראל. תומך בהענקת פטור משירות מטעמי דת ומצפון בזמן שאתה ישן בדירה השכורה שלך בתל אביב, אלא ברוב חוצפתך אתה מתחיל לחשב שיקולי עלות-תועלת שיקולי עלות-תועלת עומדים מאחורי כל החלטה בכל ארגון נורמלי, עסקי, מדיני, ציבורי וכו כשאני נופל בשבי, ועוד מצדיק את זה באמתלות פשיסטיות אתה מבין כמה שאתה יוצא דביל? האם דאגה מפני עידוד החמאס לחטוף חיילים נוספים זו "אמתלה פאשיסטית"? האם העלאת שאלת המחיר הביטחוני כתוצאה מפעילותם של המחבלים לאחר שחרורם היא "אמתלה פאשיטית"? איזה סם אתה לוקח? ולא נכונות (כאילו המתנגדים לעסקת שליט הם לא מיעוט קטנטן וסופר סהרורי) מספרם של המתנגדים לעסקה היה קטן מהתומכים, אבל בטח שלא מדובר במיעוט סהרורי, על זה ש''העם מוכן להקריב את עצמו" כל חייל שמתגייס כלוחם בעצם זה ברור שהוא מוכן להקריב .
אם העם כל כך מוכן, לך תקריב את עצמך. אתה לא יודע מה אני מקריב ועד כמה אל תשלח לשם אותי ואחר כך עוד תשחק לי פוקר עם הגופה.

שמע, אתה הזייה מוחלטת. כאילו, בקטע אחר.
אתה חושב שאנשים מתנדבים לקרבי? כאילו, נראה לך שיש שלב מסוים שבו הצבא שואל אותך "אחי, אתה סבבה עם זה שנשלח אותך לעשות מחסומים ולצאת למלחמה פעם בשנתיים?" או משהו? כי אם כן, אז דחוף לרדת לקרקע.
לגבי שאר ההודעה (החלק הקטן שלא נוגע למחשבה ההזויה שלך שמפורטת למעלה) אני נמנע מלהתייחס כי שוב פעם אתה לא מצליח להבין מה אני כותב, אבל לזה כבר התרגלתי. זה בכל מקרה בטל בשישים אל מול הרעיונות ההזויים שרצים אצלך בראש על התנדבות לקרבי.

ראיתי שעכשיו זה הזמן שבו מקפיצים את ההודעות שברחת מהן אחרי שהפריכו את הטענות המביכות שלך, אז אני מקפיץ גם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 12:33 
ושוב מקפיץ.
תשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 14:39 
Noam כתב:
ושוב מקפיץ.
תשובה?

ושוב מפליץ, התכוונת?
אתה חסר מושג וסתם מפריח פה אמירות, זו לא באמת שאלה ובטח לא כזאת שאני צריך להתחמק ממנה (פחחח.)
אולי בחוגים שאתה מסתובב בהם, זה הלך הרוח. בסביבה שלי אנשים סופרים את הימים עד שיתחילו כבר לשרת בקרבי. יותר מזה, אני נתקל ברבים שנלחמים כדי להעלות פרופיל כדי שיוכלו לשרת בקרבי. לא אחד לא צריך לשאול על מחסומים או על מלחמה, זה חלק בלתי נפרד מהמערכה ומבין את זה כל אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 14:48 
תגיד, אתה מפגר?
מה אני כתבתי, מה אתה ענית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 14:49 
זו אפילו בריחה מתשובה, זה לא עומד ברף המינימלי של להבין את השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: