Idandosh כתב:
1.ישראל לא צריכה להנמיך את הלהבות, ישראל צריכה לגרום לערבים להפסיק לבצע פיגועים במדינת ישראל, זה הכל. למה אני מתעצבן? אסביר שוב, כי ערבים מבצעים פיגועים במדינת ישראל על בסיס יומי.
2.דוגמא יותר נכונה תהיה שלמשטרה מותר לפרוץ לבית מסויים אם בהרבה בתים דומים באיזור מחביאים נשק כדי להרוג אנשים מהמדינה שלי. נכון שיש פה ערכים שמתנגשים, במקרה הזה ערך הביטחון חשוב יותר.
ותעשה לי טובה, הערבים האלה נעלבו ששוטרים נכנסו להם למסגד אז הם מתחילים סדרת פיגועים? לא יכולתי לחשוב על רעיון יותר הגיוני. גאונים שם.
3.
teknoboy כתב:
אגב, התמונה שהבאת לא רק שהיא ממקום אחר לגמרי, היא גם מהעשור הקודם (אלי טביב עוד לא הגיע להפועל כשהיא צולמה).
"מהעשור הקודם" או מלפני 6 שנים תלוי איך אתה מסתכל על זה.
מה השתנה ב6 שנים האחרונות? הם נהיו בני אדם החבר'ה שם?
לא יצליח לך להוציא אותם בסדר - הנה קח עוד כתבה, הפעם מ"העשור הקודם" שלפני 4 חודשים. 14/6/2015.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/701/362.html 1. לגבי תחילת המשפט: אתה אומר שישראל
לא צריכה להנמיך את הלהבות? כלומר תפקידה של המדינה הוא
לא לדאוג לבטחון אזרחיה? קצת מוזר.
לגבי המשך המשפט: אף אחד מהפיגועים האחרונים לא קרה בתחומי מדינת ישראל (מלבד נסיון הרצח של אתמול בלילה).
ועוד עניין קטן - כבר אמרתי לך שאם אתה מאלה שחושבים ש"הערבים עושים לנו" כך וכך, אז אין שום טעם בדיון בינינו.
תודה שהבהרת את זה.
2. ערך הבטחון חשוב יותר רק כשמדובר בערבים שהמדינה פוגעת בהם. כשיהודים שורפים משפחה ערבית בחיים אז יש דברים הרבה יותר חשובים, כמו לא להסגיר שיטות עבודה של גופי האכיפה.
3. בשום מקום לא כתבתי שזה שמישהו מוסלמי\ערבי הופך אותו אוטומטית לצדיק.
לגבי המשך הדיון: אתה חתיכת חרא קטנה וגזענית ואני לא מתכוון להמשיך לענות לך.
לך תפחד מערבים לבד, זה לא מענין אותי בשיט.
1.קצת מוזר שאין לך הסקת מסקנות.
לגרום לערבים להפסיק עם הפיגועים = להנמיך את הלהבות. חשבתי שיש לך יכולת להבין דברים, כנראה שלא.
2.צודק, רק תזכיר לי איך קוראים ליהודי ששרף משפחה ערבית בחיים? הבנתי.
בוא תעשה לי פה רשימה כמה פיגועים יהודים היו וכמה של ערבים? הבנתי.
לגבי המשך הדיון: אתה חתיכת חרא קטן ו"רודף שלום" מהסוג הכי מבחיל שיש סטייל "בצלם" ושאר הארגונים ההומנטיריים והמקסימים ואני אמשיך לענות לך עד שתבין שמדינת ישראל היא מדינה בשליטת יהודים או שתבין שהבעיה היא בערבים.