תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כנופיות מכבי משתוללות ברחובות
הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 15:21 
bergkamp כתב:
נערים שבאו לקלל? או אנשים בוגרים שבאו להרביץ? כמה קל למסמס את זה.
כל זה כשהיס"מ עומד ליד ולא עושה כלום (והציונאצי שנקרא "הצל" עוד מספר שהם גיבו אותם). וזה אותו יס"מ שכולנו יודעים באיזו עדינות הוא מתייחס לאוהדי כדורגל.

מקבל. אנשים בוגרים שיצאו לצוד שמאלנים.
המדינה שלחה אותם? זה פלוגות הסער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
ללודאי (וכל שאר תומכיו).. אני מאמין שאתה ימני "מתון".. הנה הודע ששלחתי היום לחבר שלי שגם הוא קורא לעצמו ימין "מתון".. מקווה שתבין (אני לא הכי טוב בכתיבה) ושזה יהיה "לעניין":

רקע להודעה.. אתמול היה הפגנה בת"א נגד המבצע בעד שלום ונגד נפגעים בשני הצדדים.. ההפגנה לא הייתה אלימה והדבר הכי קיצוני שצעקו שם היה "צה"ל הוא ארגון טרור".. בתגובה באו ארגוני ימין בראשות "הצל" והתחילו להכות מבוגרים, נשים, צעירים ולהטריד נשים רק בגלל שהם בעד שלום! (ממש לא בפעם הראשונה.. קרה כמה פעמים רק בשבוע האחרון!) המשטרה שהייתה במקום לא עשתה דבר עד שאחד המפגינים הגיע למצב שהוא היה צריך ללכת לבית חולים! מי אשם בזה? אתם! אתם הקול הדומם שצועק בשתיקתו על ההסתה שקוראת מהצד הפוליטי שלכם! יש ימנים מתונים.. בגין שרון ביבי וכו'.. אבל זה לא עוזר שאתם מתונים כשאתם שותקים! גם בגרמניה הרוב היה מתון אבל שתק! הקול המתון לא נשמע בימין נגד נערי הגבעות, הכהניסטים והכנופיות היהודיות שצצות מכל מקום! יותר מכך! הבית היהודי, ישראל ביתנו ומיעוט בליכוד (מירי רגב, פייגלין ועוד כמה) אף מסיתים לכך! מסיתים לשנאת ערבים ושמאלנים באמירות של "הם בוגדים" (אפילו לרמטכ"לים לשעבר, אנשי מוסד לשעבר ועוד הרבה ציונים אחרים שהקדישו את חייהם למדינה!) ו"צריך לשלול להם את האזרחות".. אתם (הימין המתון) ששתקתם וחייכתם על המרפסת לקולות "רבין בוגד!" ו"לרצוח את רבין!" שותקים שוב עכשיו! החבורה הפשיסטית הזאת נוגעת כבר בכל סממן ישראלי! כיום ב"בחברה הישראלית" מי שלא אומר "מוות לערבים" הוא על גבול הבגידה ומי שבעד שלום הוא בוגד מוצהר! אתם שותקים ובכך תומכים! השמאל יוצא פעם אחר פעם נגד המתפרעים הערבים ונגד חמאס! איפה אתם?! אני אגיד לך איפה אתם.. אתם נותנים במה ומהללים את אותם מסיתים בגלל שהם קצת יותר בדעה שלכם.. אתם כלום, אתם אפס, אתם חלשים בלעדיהם! בפעם הראשונה בחיים שלי יש לי מחשבות על עזיבת הארץ.. בפעם הראשונה בחיים שלי יש לי מחשבות על לגנות את ישראל בעולם (אחרי שנים של פעילות למען הסברה ישראלית).. וזה לא בגלל הצעקות החלשות של הקיצונים.. זה רק בגלל השתיקה הרועמת של ה"מתונים"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כנופיות מכבי משתוללות ברחובות
הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
KORGi כתב:
kobster כתב:
fidel כתב:
kobster כתב:
אין בזה שום דבר מצחיק והנושא פה לא קשור למכבי או בית"ר.
עוד צעד שמחזיר את מה שקורה במדינה הזו 80 שנה אחורה ומשחזר כמעט במדויק את מה שקרה במדינה אירופאית מסוימת.

כל כך קל להגיד את זה. כל כך קל להתלהם. אבל האם הסיטואציה הזו שיורים עליך טילים אינה שונה ממה שהיה במדינה ההיא
לפני 80 שנה?

אין שום קשר לטילים. יש כאן השתקת פיות של הפגנה לגיטימית בדרך מאורגנת ואלימה. ממליץ לך לקרוא על ה sa ועל מעלליהם, תופתע לגלות עד כמה הסיטואציה של אתמול מזכירה את מה שקרה אז, כולל המדים החומים שהפכו לחולצות של ארגון להב"ה שניתן להשיג אצל עידן טהומי מראש העין, שהוא בגדול ביוב מהלך. אלימות היא אלימות, הגב שהם מקבלים מהמנהיגים בצד שלהם במפה ששותקים במקרה הטוב או מסיתים בעצמם במקרה הרע (ראה הפוסט המזעזע של איילת שקד על בית העלמין היהודי ביפו) זה אותו גב שה sa קיבלו. שום התלהמות, רק מציאות.

כמה פתטי.

10-20 נערים משועממים ששמעו על הפגנה של השמאל ובאו לקלל, זה משול בעיניך לפלוגות הסער ??
מה ליברמן הבטיח להם בתמורה למאמץ שלהם? בקבוק אבסולוט ומגש של XL ?

עלוב.

נסה יותר כמה מאות אנשים שבאו להרביץ.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
ויקינג באדום כתב:
ללודאי (וכל שאר תומכיו).. אני מאמין שאתה ימני "מתון".. הנה הודע ששלחתי היום לחבר שלי שגם הוא קורא לעצמו ימין "מתון".. מקווה שתבין (אני לא הכי טוב בכתיבה) ושזה יהיה "לעניין":

רקע להודעה.. אתמול היה הפגנה בת"א נגד המבצע בעד שלום ונגד נפגעים בשני הצדדים.. ההפגנה לא הייתה אלימה והדבר הכי קיצוני שצעקו שם היה "צה"ל הוא ארגון טרור".. בתגובה באו ארגוני ימין בראשות "הצל" והתחילו להכות מבוגרים, נשים, צעירים ולהטריד נשים רק בגלל שהם בעד שלום! (ממש לא בפעם הראשונה.. קרה כמה פעמים רק בשבוע האחרון!) המשטרה שהייתה במקום לא עשתה דבר עד שאחד המפגינים הגיע למצב שהוא היה צריך ללכת לבית חולים! מי אשם בזה? אתם! אתם הקול הדומם שצועק בשתיקתו על ההסתה שקוראת מהצד הפוליטי שלכם! יש ימנים מתונים.. בגין שרון ביבי וכו'.. אבל זה לא עוזר שאתם מתונים כשאתם שותקים! גם בגרמניה הרוב היה מתון אבל שתק! הקול המתון לא נשמע בימין נגד נערי הגבעות, הכהניסטים והכנופיות היהודיות שצצות מכל מקום! יותר מכך! הבית היהודי, ישראל ביתנו ומיעוט בליכוד (מירי רגב, פייגלין ועוד כמה) אף מסיתים לכך! מסיתים לשנאת ערבים ושמאלנים באמירות של "הם בוגדים" (אפילו לרמטכ"לים לשעבר, אנשי מוסד לשעבר ועוד הרבה ציונים אחרים שהקדישו את חייהם למדינה!) ו"צריך לשלול להם את האזרחות".. אתם (הימין המתון) ששתקתם וחייכתם על המרפסת לקולות "רבין בוגד!" ו"לרצוח את רבין!" שותקים שוב עכשיו! החבורה הפשיסטית הזאת נוגעת כבר בכל סממן ישראלי! כיום ב"בחברה הישראלית" מי שלא אומר "מוות לערבים" הוא על גבול הבגידה ומי שבעד שלום הוא בוגד מוצהר! אתם שותקים ובכך תומכים! השמאל יוצא פעם אחר פעם נגד המתפרעים הערבים ונגד חמאס! איפה אתם?! אני אגיד לך איפה אתם.. אתם נותנים במה ומהללים את אותם מסיתים בגלל שהם קצת יותר בדעה שלכם.. אתם כלום, אתם אפס, אתם חלשים בלעדיהם! בפעם הראשונה בחיים שלי יש לי מחשבות על עזיבת הארץ.. בפעם הראשונה בחיים שלי יש לי מחשבות על לגנות את ישראל בעולם (אחרי שנים של פעילות למען הסברה ישראלית).. וזה לא בגלל הצעקות החלשות של הקיצונים.. זה רק בגלל השתיקה הרועמת של ה"מתונים"..

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 15:59 
kobster, לא מקל ראש במה שהיה אתמול, להפך.
אבל גם כדי לחולל שינוי צריך להבין שאי אפשר ללכת ישר לקיצוניות השניה,
ולקחת את זה ישר למקרה הכי קשה בהסטוריה.
ראיתי אתמול את השידור בטלוויזיה (ערוץ 1), ובהחלט אפשר היה לראות שהאזעקה ליבתה
את ההתנהגות של שני הצדדים, אז אל תגיד לי שאין קשר לטילים.
זה כל כך התנהגות אינטרנטית המעבר המיידי הזה לקיצונות, שחבל שזה מחלחל לחיים של כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
בהחלט אפשר היה לראות שהאזעקה ליבתה
את ההתנהגות של שני הצדדים

לא ראיתי. שמעתי על מה שאנשי הימין עשו, אבל אולי תוכל לעדכן אותי מה עשו השמאלנים אחרי שהאזעקה ליבתה את התנהגותם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 16:13 
teknoboy כתב:
fidel כתב:

לא ראיתי. שמעתי על מה שאנשי הימין עשו, אבל אולי תוכל לעדכן אותי מה עשו השמאלנים אחרי שהאזעקה ליבתה את התנהגותם?

לפחות מבית הקפה נחמה וחצי מישהו קרא להם נאצים(או הטייה דומה). לא מצדיק טקנו שלא תבין, אבל יש אנשים שמגיבים לקריאה הזו
בצורה של אלימות פיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
לודאי, אין לך בשביל מה להתווכח כאן עם האוכלוסייה בעלת ריגשות הנחיתות והעדפת אהבת אימם לכלב המשפחתי על פניהם.
לא שאני מצדיק את המעשה, נהפוך הוא, זכותו של כל אדם להביע את דעתו ואת מילתו כי זו היא דמוקרטיה. חוץ מהפסיכופטים מהימין הקיצוני והטרוריסטים מהצד השני של הגדר כולם רוצים שהמצב הזה יסתיים כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
רק שהיהודים באירופה לא היו ארגון טרור ולא שלחו טילים על אזרחים חפים מפשע.
כשהחמאס מסתתר ופועל בתוך בתי חולים, בתי מגורים ובתוך בתי ספר אז ברור שיהיו קורבנות חפים מפשע, החמאס אשם בכל קורבן כזה.
אני לא מצדיק את מה שעשה הצל והחברים הטיפשים שלו, אבל ההפגנה של השמאל היא כל כך מטומטמת ומעצבנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
teknoboy כתב:
fidel כתב:

לפחות מבית הקפה נחמה וחצי מישהו קרא להם נאצים(או הטייה דומה). לא מצדיק טקנו שלא תבין, אבל יש אנשים שמגיבים לקריאה הזו
בצורה של אלימות פיזית.

היות והאלימות החלה הרבה קודם (וגם האזעקה נשמעה קודם, אם כי אחרי שכבר היתה אלימות), אני לא רואה איך זה רלוונטי בכלל.
בנוסף, אף אחד לא צעק "נאצים" בגלל האזעקה (שהיתה, כאמור, הרבה קודם) אלא בגלל האלימות על רקע פוליטי, כך שאני עוד יותר לא מבין איך זה רלוונטי למשהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 16:42 
David Silva כתב:
כשהחמאס מסתתר ופועל בתוך בתי חולים, בתי מגורים ובתוך בתי ספר אז ברור שיהיו קורבנות חפים מפשע, החמאס אשם בכל קורבן כזה.
אני לא מצדיק את מה שעשה הצל והחברים הטיפשים שלו, אבל ההפגנה של השמאל היא כל כך מטומטמת ומעצבנת.

גם השמאל לא יורה טילים והם לא ארגון טרור.
מדהים שפעם אחר פעם בהיסטוריה מצליחים ליצור דעת קהל של דמוניזציה כלפי האופוזיציה והרוב המטומטם (ישראל ישראלי) אוכל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:

אני חותם על כל מילה מהפסקה הראשונה אבל בחיי לא הבנתי מה הקשר של הפסקה השנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
KORGi כתב:
מה הפוסט הזה קשור לכדורגל בכלל ולהפועל בפרט?
כי היו שם אוהדי בית"ר? וברקו לא הופיע עם התוף בהפגנות דומות נגד השמאל בעבר?

ומגעיל לראות איך כל פעם אתם תופסים איזה קורבן (במקרה הזה לודאי ) ולהתנשא עליו בגלל שהוא מעיז להביע דיעות שונות משלכם.

בלתי נתפס איך אנשים תוקפים אנשים רק בגלל שהם מביעים פה דיעות לא פופולאריות, כמו תמיכה בהוא למטרה לפרק את הפועל תל אביב, "החוליגנים מהפועל הם הגרועים ביותר. במסווה של יצירתיות, אינטלקט, וטוהר מידות הם זורעים רעל שאין לו מקום אפילו במדינה פסיכופטית", או, רחמנא ליצלן, הדיעה שאפשר להבין אנשים שבאו לתקוף אנשים אחרים בגלל שהם לא מסכימים עם דעותיהם וחושבים שעכשיו זה הזמן של כל מי שלא מסכים איתם לסתום את הפה.
אבל בכל זאת, אלה דיעות מעצבנות, אתה לא מבין איך זה יכול לגרום לאנשים להתעצבן ולתקוף אותם? נניח, עם כיסאות ואלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
אני רק רוצה להדגיש את הנקודה שבגללה נפתח האשכול - אוהדי מכבי מהווים חלק מהמיץ זבל הזה.
כל היום מזיינים לנו בשכל על הלאימות הנוראה של אוהדי הפועל.

אבל אוהדי מכבי, ובמספרים הולכים וגדלים מהווים חלק מכנופיה של בריוני ימין שמסתובבים מחוץ למשחקים ומחפשים להרביץ לאנשים. ולא בפעם הראשונה.
בזמן שבערוץ הספורט מתעסקים בלחפש בנרות מישהו שצועק נאצי בהדר יוסף, ביציעי בלומפילד ויד אליהו צומחת לה פלוגת הסער השניה של כהנא חי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 17:45 
ציטוט:

היות והאלימות החלה הרבה קודם (וגם האזעקה נשמעה קודם, אם כי אחרי שכבר היתה אלימות), אני לא רואה איך זה רלוונטי בכלל.
בנוסף, אף אחד לא צעק "נאצים" בגלל האזעקה (שהיתה, כאמור, הרבה קודם) אלא בגלל האלימות על רקע פוליטי, כך שאני עוד יותר לא מבין איך זה רלוונטי למשהו.

האלימות המתועדת בערוץ 1 החלה לאחר האזעקה, אם אתה צועק לאנשים האלה "נאצים" אתה כנראה לא שה תמים, ולא חסיד של דמוקורטיה מערבית של המאה ה21 (הלוואי שבעתיד זה יהיה כמו שאתה מקווה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
לודאי כתב:
לא צריך להגיע לידיים, בטח לא לאשפז יהודי באלות.
אבל אני מבין את הכעס של החבר'ה שתקפו.
שבזמן שאנחנו אוכלים טילים הם מזיינים ת'מוח עם ההפגנות שלהם.
לכו להפגין בעזה

ולנושא עצמו:

שימו לב לחולצות החדשות של הנאצים: Good Night Left Side. בדיוק אותן חולצות שלובשים עמיתיהם בגרמניה, פולין ושאר חורים חשוכים בהם צומחים גידולים מן הסוג הזה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 19:34 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
ציטוט:

האלימות המתועדת בערוץ 1 החלה לאחר האזעקה, אם אתה צועק לאנשים האלה "נאצים" אתה כנראה לא שה תמים, ולא חסיד של דמוקורטיה מערבית של המאה ה21 (הלוואי שבעתיד זה יהיה כמו שאתה מקווה).

לעניין: לא יודע מה היה בערוץ 1, אני יודע מה היה במציאות. מעבר לדיווחים המפורטים שאפשר למצוא באינטרנט, אני גם מכיר היטב אנשים (אמינים מאוד) שהיו שם.

בהערת אגב: לא הבנתי איך קריאת הגנאי "נאצי" מעידה על הקורא שהוא "לא שה תמים ולא חסיד של דמוקרטיה", במיוחד לא בהקשר הזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 19:50 
מאחל להם את כל הרע שבעולם , אשכרה נאצים יהודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 20:51 
teknoboy כתב:
fidel כתב:
ציטוט:

לעניין: לא יודע מה היה בערוץ 1, אני יודע מה היה במציאות. מעבר לדיווחים המפורטים שאפשר למצוא באינטרנט, אני גם מכיר היטב אנשים (אמינים מאוד) שהיו שם.

בהערת אגב: לא הבנתי איך קריאת הגנאי "נאצי" מעידה על הקורא שהוא "לא שה תמים ולא חסיד של דמוקרטיה", במיוחד לא בהקשר הזה.

דעתך ידועה, ואתה צודק באופן אבסולוטי, אבל אני מנסה להראות לך את הצד השני, ויותר מזה את הצד של השוטר. מה שאני מנסה לומר, ואתה לא מסכים, שזה לא היה נראה חמור במיוחד בטלוויזיה. דבר נוסף הוא,שאם אדם בישראל קורא לאדם אחר "נאצי", גם גורם שלישי יפרש את הקריאה כקללה, ולא כקביעה. על אחת כמה וכמה אם הוא שוטר יס"מ אחרי אזעקה. ובכל זאת המהירות ששוטרים הגיעו לנחמה וחצי, ולקחו משם את הבריונים הייתה למעלה מסבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
מי שקורא לכל חלק התנהלות המשטרה אתמול כסבירה צריך להתחבר למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 21:49 
ככל הידוע לי, כל האירוע הגיע לבתי הקפה, כשאנשים ברחו לשם בשביל לא לחטוף.
להציג את זה כאילו שם נזרקה מילה שבגללה התחיל בלגן, זה לא מחובר למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
דפקט העל כתב עכשיו הודעה בפייסבוק,
4000 לייקים, 600 תגובות אוהדות, 200 שיתופים.

אין עתיד.

נערך לאחרונה על ידי KingAlpaca בתאריך 13 יולי 2014, 21:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד ש"השוטרים הגיעו במהירות לבית הקפה".
אם הם היו טורחים לבצע את תפקידם, אף אחד לא היה נאלץ לברוח לבית הקפה מלכתחילה.

ושוב, אני לא מבין איך מהירות התגובה של השוטרים מהותית לכל הדיון הזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 22:04 
19,הבתי קפה שמראים אחר כך הם בקינג ג'ורג', התקרית הראשונה שאני ראיתי (שוב, בטלוויזיה9הייתה באחד העם פינת בן ציון.
השוטרים לא מתנהגים כראוי, אבל אני מנסה להציג לכם את הדינמיקה.
אדום נחמד-רקוב, דפוק, מושחת, זה קורה לנו כל פעם. מתחילים בקריאות בוטות מדי, מציגים דעות שנויות במחלוקת,
ואז מוצאים את עצמנו נרדפים.
טקנו, תנסה לא לעשות לי מבוא ללוגיקה, אין לי בעיה עם הדעות שלך, תנסה להבין את התהליך.
אבל זה בסדר להבין את זה כמו כולכם, כלו כל הקיצים, המדינה נחרבת, זה ייקח שבוע או שבועיים, ירצחו פה את כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 22:06 
אני לא יודע מה הראו בטלויזיה, אני יודע מאנשים שהיו שם, גם כמפגינים, וגם כסתם אנשים ששתו שם בירה מה היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:

אדום נחמד-רקוב, דפוק, מושחת, זה קורה לנו כל פעם. מתחילים בקריאות בוטות מדי, מציגים דעות שנויות במחלוקת,

לגמרי לא הבנתי מה רצית לומר ואיך זה קשור למה שאמרתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 22:23 
אדום נחמד כתב:
fidel כתב:

לגמרי לא הבנתי מה רצית לומר ואיך זה קשור למה שאמרתי...

במילים אחרות, זה מה יש. כל פעם השוטרים מפתיעים אותנו בחוסר הטיפול ההוגן,וחלק מזה נובע מהצורה שבה מביעים
דעות שלא מתיישרות עם הממשלה,ורחוקות מהקונצנזוס. זה עדיין לא הופך את כל מה שקרה אתמול לאסון, הלוואי שזה לא היה מתחיל
בכלל (האלימות, לא ההפגנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
מה הבעיה עם הצורה שבה השמאל הביע את עמדתו אתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 23:17 
אדום נחמד כתב:
מה הבעיה עם הצורה שבה השמאל הביע את עמדתו אתמול?

הבעיה נעוצה בעיקר בעיתוי וגם במיקום, ובטרמינולגיה.
אם אתה יוצא נגד המדינה כל כך חזק אחרי ארבעה ימי לחימה, וסבל אזרחי מתמשך, אל תעשה את זה בהבימה ליד הבתי קפה,
בטח לא כשיש אזעקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: