תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הו, ימים טובים (נוסטלגיה בקהל!)
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
להגיד על מישהו כמו מאיר כהנא "זכר צדיק לברכה" זה פשוט אמירה דוחה ופתאטית. איש מסוכן שהותיר מורשת גזענית ורצחנית שאנו רואים את פירותיה עד היום בפעולות הטרור הזוכות לשם המגוחך "תג מחיר". נוער הגבעות הם המשך ישיר לזרעי השנאה והאלימות שזרע כהנא. למי שלא יודע הנה בקיצור גמור כמה מהפעולות שעשו כהנא ומעריציו:

"תנועת "כך" עשתה פעולות אלימות נגד ערבים בעיקר באמצעות הזרוע המבצעית שלה, "הוועד לביטחון
הכבישים". זרוע זו נוסדה באמצע שנות ה-80 בתגובה לאלימות של ערבים. את הארגון הנהיגו ברוך
מרזל, שמואל בן ישי ואחר כך טירן פולק, ומטרתו המוצהרת היתה להגן על כלי רכב יהודיים שנסעו
באזור קריית-ארבע וחברון. ואולם, הארגון לא הסתפק בפעילות הגנה אלא גם עשה תקיפות נקם
בשכונות ערביות, ובכלל זה הצתת בתים וניקוב צמיגי מכוניות. ב"וועד לביטחון הכבישים" היו חברים
כ-350 איש, אך ב"עת הצורך" הצטרפו אליו מתנדבים נוספים. לדבריו של פולק, בשנים 1993-1992 היה
26 הארגון מעורב ביותר מ-500 תקריות אלימות עם ערבים.

לאחר שנרצח כהנא בנובמבר 1990 בידי פונדמנטליסט מוסלמי בניו-ג'רסי, התפלגה תנועת "כך"
לשתיים: תנועת "כך", שפעיליה התגוררו בעיקר בקריית-ארבע, ותנועת "כהנא חי", שמרכזה היה
התנחלות תפוח שבשומרון.
תנועת "כהנא חי" פעלה בהנהגתו של בנימין כהנא, בנו של מאיר כהנא. הפעולה הזכורה ביותר של
פעיליה נעשתה בנובמבר 1992, ביום השנה לרציחתו של מאיר כהנא. שלושה מפעילי התנועה התארגנו
במסגרת "סיירת נקמה" והשליכו רימון בשוק הקצבים בעיר העתיקה של ירושלים. שני פלסטינים נהרגו
שניים מהמבצעים נידונו ל- 27 ושבעה נפצעו. מבצעי הפיגוע נתפסו כעבור שמונה חודשים והורשעו ברצח.
עשר שנות מעצר אך קיבלו חנינה מהנשיא ויצמן, כ"משקל נגד" לשחרורו של השיח' אחמד יאסין.
המבצע השלישי נידון ל-15 שנות מאסר.
בשנת 1994 הכריזה ממשלת ישראל ש"כך" ו"כהנא חי" הן תנועות טרור, בעקבות מעשה הטבח של
ברוך גולדשטיין במערת המכפלה. מאז הוצאו התנועות מחוץ לחוק נעצרו והורשעו כמה פעילים אשר
המשיכו לתמוך בארגון נגד החוק. כך למשל איתמר בן גביר הורשע בהחזקת חומר תעמולה לטובת
ארגוני טרור לאחר שנמצאו בביתו כרוזים של תנועת "כך"."

למזלנו החבורה המסוכנת הזו לא הצליחה גם להוציא לפועל תכנון לפוצץ את כיפת הסלע. בקיצור אישיות בזויה ומי שמהלל אדם שכזה צריך להתבייש. אני חושב שמועדון כמו הפועל תל אביב מייצג דברים שהם הפוכים לחלוטין מהגזען הזה וגם אנשי ימין צריכים להבין את הבעייתיות שבלהלל אדם כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:23 
כהנא היה נאצי פר אקסלנס ואני שמח שהוא מת כמו שאני שמח על כל נאצי שמת.
להביע תמיכה בתורה הנאצית שלו זה משהו בלתי נתפס מה גם שתנועתו הוצאה מחוץ לחוק ולכן גם עבירה על חוקי מדינת ישראל.
עצוב מאוד שהדיעות המחליאות שלו מקבלות לגיטימציה אבל אני מניח שזה הכיוון הכללי של המדינה הזו.
במקום נאורות בערות ובמקום סובלנות שנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
להביע תמיכה בתורה הנאצית שלו זה משהו בלתי נתפס מה גם שתנועתו הוצאה מחוץ לחוק ולכן גם עבירה על חוקי מדינת ישראל.
עצוב מאוד שהדיעות המחליאות שלו מקבלות לגיטימציה אבל אני מניח שזה הכיוון הכללי של המדינה הזו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הו, ימים טובים (נוסטלגיה בקהל!)
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:28 
kruvi1 כתב:
zink כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

כולה היהודים משתלבים במרחב, כמו שהם מדמיינים אותו (ראה ההודעה והחתימה של "אחד עם כיפה").
חבל שאין להם שמץ של השכלה, אחרת הם היו יודעים על כל הסיפור של "השלכה" ואיך מה שהם רואים באחר זה הפחדים שלהם וכו' וכו' (דוגמה: "הם מבינים רק כוח". תשאלו את עצמכם מתי אי פעם ישראל הביעה עניין בשלום בלי שיפעילו עליה קודם לא מעט כוח קטלני). אבל זה בהערת אגב, זה לא המקום לדיון הזה.

ולאדון שלומי0000: תאמין לי שכל יום כשאני קם בבוקר אני מודה לעצמי על זה שהיה לי די שכל להשאיר אותך להתבשל במיץ של עצמך יחד עם שאר הגזענים המטומטמים שאתה מוקף בהם.
חבל לי על מי שנאלץ להישאר איתכם, אבל אני מעריך עד מאוד את אלה שאשכרה יש להם את הכוח והעוז לנסות לעמוד מול גל הגזענות הנבערת שאתה מייצג פה בגאווה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:51 
אחד עם כיפה כתב:
וחתיכת בזיון שהוא הורחק על "כהנא צדק".
הנה, קבלו עוד משתמש מורחק:
הרב מאיר כהנא צדק בהרבה מהתחזיות שלו לגבי מדינת ישראל העתידית, צדק בנוגע לחוסר אמון בסיכוי להגיע ל"שלום" עם הרשות הפלסטינאית וצדק בהרבה מהניתוח שלו על התרבות הערבית.

ומעכשיו גם בחתימה.

אבל איזה כייף שהוא מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פוצל: כהנא והכותל בראי הסוציאל-דמוקרט
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 21:06 
ישראל שונאת אותי,אז למה שלא אהיה שונא ישראל?
זה לגיטימי לא לאהוב מדינות מסוימות.
זה בסדר.
לא רוצים,לא חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אם הרעיון הלאומי הוא בבחינת עבודה זרה, אזי הרעיון הלאומי דתי הוא בבחינת עבודה זרה בשיתוף... הדתיים לאומיים... מפנים את כל מרצם וגבורתם בגלוי ובסתר נגד נושאי דגל התורה

הגאון רבי אלחנן וסרמן, זכר צדיק וקדוש לברכה, לפני 80 שנה עוד כשרפורמים הלאומיים היו נחשבים אדוקים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
shlomi1100 כתב:

לכל המפגרים שמנסים לגרור את הדיון פה על גזענות, מי דיבר על זה בכלל?
מדובר על זה שכל המדינה רואה את אוהדי הפועל כשונאי ישראל בלי טיפת זהות עם המולדת.
וכל זה בגלל שירי שואה, דגלים אינפנטיליים שלא מייצגים את ישראל(כי הרי זה סתם ציני ואין שם שום אמירה) וגם שירים נגד הכותל ונגד ירושלים עיר הבירה.
אז אולי תפסיקו להביא את הפוליטיקה והדעות השמאלניות שלכם ליציעים?? כי יש מספיק שירים שיכולים ״להתריס״ את אוהדי בית״ר וגם לא יתריסו חלק נכבד מאוהדי הפועל

חוץ מה"מפגרים" כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
הרב מאיר כהנא צדק בהרבה מהתחזיות שלו לגבי מדינת ישראל העתידית, צדק בנוגע לחוסר אמון בסיכוי להגיע ל"שלום" עם הרשות הפלסטינאית וצדק בהרבה מהניתוח שלו על התרבות הערבית.

ומעכשיו גם בחתימה.

אתה רציני?
ביזיון שהוא הורחק על תמיכה בארגון טרור גזעני ורציני?
הלוואי שלא רק היה מורחק, אלא גם היה עומד לדין על זה.
וכנ"ל לגביך אחרי ההודעה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
shlomi1100 כתב:
האדום הצורר כתב:
חברוס, אם אתה לא מבין שהפועל תל אביב בעצם הקיום שלה היא התרסה מול מכבי תל אביב וביתר ירושלים, אז חבל.
יש לך פטיש ומגל בסמל, בשירים שאתה שר, על החולצות של האוהדים. זה סמל שמאחוריו עומד רעיון השוויון בין כל בני האדם. איך אני אגיד לך, זה לא כל כך מסתדר עם ביתר. לא מוצא חן בעיניך? חבל שוב.

כן? זה כל הקיום שלנו? לשיר נגד מדינת ישראל והמקומות הקדושים בה?
מצטער אני גדלתי על דברים אחרים לגמרי כמו כדורגל.

ממילות המנון הפועלים הבינלאומי, שקשור באופן הדוק לסמל שלך:
"אין רב ריבנו או מושיע, לא אל לא מלך לא גיבור".
אז כן, יש קשר ללשיר גם נגד מקומות שנחשבים מקודשים.
אתה כמובן יכול לא להסכים עם זה ועדיין להיות אוהד הפועל, אבל אתה לא יכול להגיד שאין קשר בין דעות פוליטיות להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 00:14 
יש אנשים שבשבילם הפועל תל אביב זו קבוצת כדורגל/סל.
יש אנשים שבשבילם הפועל תל אביב זו דרך חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 00:28 
לדעתי הגבול צריך להיות בתמיכה או הסתה לרצח, ולהגיד 'כהנא צדק', בפירוש, זו לא תמיכה ברצח.

בכל הקטע הזה של הזהות של וכו'.
שאני אבין, מה המקום של ימנים בפורום או בכלל באהדה לקבוצה ?
כלומר, לא כאילו אהדת קבוצה זה משהו רציונאלי יותר מדי, אבל בגדול ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 00:30 
לדעתי הגבול צריך להיות בתמיכה או הסתה לרצח, ולהגיד 'כהנא צדק', בפירוש, זו לא תמיכה ברצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 00:34 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:

אז זהו שכן.

פה זה מתחיל ופה זה נגמר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 00:58 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:

זה בפירוש כן. זה פשוט דרך פוליטית מסובנת להגיד את זה.
אז במקום להגיד שלדעתי צריך לרצוח ערבים, כי יצאו עלי, אני אגיד שמי שהטיף לזה והקים ארגון טרור שקיים את זה - צדק.
בשורה התחתונה, זה בפירוש תמיכה ברצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 01:47 
אחד עם כיפה כתב:

ומעכשיו גם בחתימה.

ברור. כאשר אנשים אומרים שהיטלר צדק הם מתכוונים שהוא צדק בכך שוגנר היה מלחין מצויין.

(ואני לא אומר מילה על הטיפשות שלו ובעקיפין שלך באשר ל"תרבות הערבית").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 02:30 
red in blood כתב:
MANDALA כתב:

אז במקום להגיד שלדעתי צריך לרצוח ערבים, כי יצאו עלי, אני אגיד שמי שהטיף לזה והקים ארגון טרור שקיים את זה - צדק.

אפשר לראות מקור שאומר שארגונו רצח ערבים (לא אנשים שעשו את זה באופן עצמאי אחרי מותו או משהו, כזה, אלא ממש בגלל פקודה כלשהי) ?
יותר מזה, איפה ראית שכהנא הטיף לזה בכלל ?
אם שני דברים אלו אכן קרו, יותר מאשמח לראות מקורות שמראים זאת, בגלל שאני באמת לא יודע על זה.

חוץ מזה, אני מכיר אנשים שלצערי אומרים דברים כמו 'כהנא צדק' וכו', ואני יודע בפירוש שאין להם שום רצון לרצוח ערבים, כלומר, האמירה 'כהנא צדק' היא אולי גזענית, אלימה וכו' אך לא בהכרח תומכת\מסיתה ברצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
red in blood כתב:
MANDALA כתב:

אפשר לראות מקור שאומר שארגונו רצח ערבים (לא אנשים שעשו את זה באופן עצמאי אחרי מותו או משהו, כזה, אלא ממש בגלל פקודה כלשהי) ?
יותר מזה, איפה ראית שכהנא הטיף לזה בכלל ?
אם שני דברים אלו אכן קרו, יותר מאשמח לראות מקורות שמראים זאת, בגלל שאני באמת לא יודע על זה.

חוץ מזה, אני מכיר אנשים שלצערי אומרים דברים כמו 'כהנא צדק' וכו', ואני יודע בפירוש שאין להם שום רצון לרצוח ערבים, כלומר, האמירה 'כהנא צדק' היא אולי גזענית, אלימה וכו' אך לא בהכרח תומכת\מסיתה ברצח.

רק מהזיכרון, למרות שאם אני אחפור אני בטוח שאני אמצא עוד - כשדוד בן שימול שיגר טיל לאו על עבר אוטובוס ערבי כהנא, בתור ח״כ, בירך על הנושא והוסיף ״כן ירבו״.
מספיק הסתה לרצח בעינך? עדיין להגיד שהוא צדק זה לא אומר לתמוך בהסתה לרצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:

ומעכשיו גם בחתימה.

הרב כהנא צדק בעוד הרבה דברים.
הוא צדק כשאמר ששלוש ועוד ארבע שווה שבע,
הוא צדק כשאמר שיש היום שמש בחוץ,
ועוד מקרים רבים וטובים.
זה עדיין לא משנה את העובדה שהוא היה *מילה שעוד מעט יהיה אסור להגיד במדינה היהודית*,
מספיק לראות את הפנים שלו כשהוא נואם ולשמוע את הקול הצווחני שלו ולהבין שיש דמיון גדול מאוד למנהיג מסויים באירופה של שנות ה-30 (שדרך אגב, גם צדק מדי פעם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 08:42 
שאלה .
יש פה מישהו שמוכן שאחותו ,אמא שלו הגרושה, בת שלו,תתחתן עם ערבי?
עכשיו תסתכלו במראה ותענו,לא לי לעצמכם!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
חחח הטיעון הידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פוצל: כהנא והכותל בראי הסוציאל-דמוקרט
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 09:49 
lipcsee כתב:
שאלה .

לפעמים אני חושב שכל הדמות שלך בפורום היא סטטוס בפייסבוק של ביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פוצל: כהנא והכותל בראי הסוציאל-דמוקרט
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
שאלה .

כשאני מסתכל על בנאדם לא מעניין אותי אם הוא ערבי,אתיופי,תימני,אשכנזי או דרוזי.
אם הוא בחור טוב ממשפחה טובה ולאחותי טוב איתו,זה מספיק טוב לי.
גזען

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:47 
red in blood כתב:
אחד עם כיפה כתב:

ומעכשיו גם בחתימה.

אתה רציני?
ביזיון שהוא הורחק על תמיכה בארגון טרור גזעני ורציני?
הלוואי שלא רק היה מורחק, אלא גם היה עומד לדין על זה.
וכנ"ל לגביך אחרי ההודעה הזאת.

אז אני אעשה סדר:
אני לא חושב שתמיכה ברעיונותיו של כהנא ובהשקפותיו הם משוואה ישירה לתמיכה במעשי טרור.

אני לא בטוח בזה, בגלל שלא חייתי בתקופה שכהנא היה פעיל כאן בארץ ואני כן שמעתי כל מיני קשרים של כהנא לברוך גולדשטיין ולאנשי מחתרת אחרים (בעיקר בספר "הייל כהנא" המזעזע), אבל מהמקום בו אני מכיר את הרב כהנא ופועליו - אני יודע שהוא פירק את הJDL כשהוא הגיע לארץ כדי לא לפעול בצורה מחתרתית, אלא דרך הכנסת. נערך עקב טעות מביכה.
אבל, אני באמת לא יכול להיות בטוח, בטח אחרי שאתם מביאים כאן הרבה מקרים שנראה בהם שהוא עודד אלימות. וזה גם משהו שלא מפתיע אותי יותר מדי.

בכל מקרה, כל זה לדעתי לא קשור בכלל להגיד "כהנא צדק" או להזדהות עם רעיונתיו של כהנא. אפשר לחקור את זה אנתרופולוגית, אבל אני משוכנע שכשרוב האנשים אומרים "כהנא צדק" הם לא מתכוונים שהם רוצים להרוג את כל הערבים ואלו המילים שהם יכולים לכבס בהם את הרצון הזה. לדעתי, בשביל הרבה אנשים כהנא מייצג את התקווה הלאומית-משיחית מהמדינה. רובה של האידיאלוגיה הציונית-דתית (ובגלל זה אופיסר כאן התחיל להשתלח) התחדשה אחרי מלחמת ששת ימים וקיבלה פנים לאומיות מאוד, מי שלקח את זה לקצה היה הרב כהנא.
הוא דיבר על הכבוד היהודי, על הרחבת גבולות הארץ, על ההכרה בייחודיות הלאום היהודי.
מי שאומר היום "כהנא צדק" מלין על איבוד הלאום, על חוסר הכבוד היהודי ועל הזנחת הייחודיות של עם ישראל.

האם דברים כאלו יכולים להתגלגל גם למקומות פאשיסטיים? כן, הם יכולים. כשמדברים יותר מדי על כבוד של עם אחד או על החשיבות שלו - יש קבוצות אחרות ומיעוטים אחרים שמשלמים את המחיר וגם בחייו של הרב כהנא הוא בבירור רצה שקבוצות אחרות ישלמו את המחיר של טיפוח העם הזה.

האם אני הייתי לוקח חלק במפלגה שלו? לא. ממש לא. אני חושב שבעוד הראייה שלו על עם ישראל נותנת זריקת מרץ גדולה ותחושת גאווה - היא מסוכנת מאוד, יכולה להיגרר למקומות אלימים ומעודדת שפת כוח ולא שפת שלום.

האם אני חושב שאסור להחזיק בדעותיו? גם לא.
וכאן זה החלק החשוב למי שפספס אותי עד עכשיו -
כהנא לא היה נאצי. אפשר למצוא קווי דמיון בין דברים שאמר ובין דברים שהיטלר אמר, אפשר לצטט את חוקי נירנברג ואת הצעות החוק שלו ולהעיד אותם בטבלה יפה זה מול זה, אפשר גם לעשות קריקטוריה שבה מורידים לכהנא את הזקן ומשאירים אותו רק עם שפם, אבל כהנא לא היה נאצי.
כהנא הוא תוצר של השואה, כל הכבוד היהודי והnever again ינקו מהשואה ומחוסר האונים שראה כהנא את היהודים בשואה. כהנא לא היה עושה שואה, כהנא לא היה הורג חפים מפשע, כהנא לא היה רוצה לכבוש את העולם. למה הוא לא היה עושה את זה? כי הוא עצמו תוצר של השואה והוא לא היה עושה אותה לעם אחר, בגלל שכתביו הקיצוניים ביותר לא מדברים על שום דבר שקרוב לזה, כי טיעון ה'שואה' או ה'נאצי' הוא טיעון טוב שאפשר להשתמש בו כדי לחסום תנועות לאומיות מסוכנות - אבל מספר הפעמים שבאמת התרחשה שואה בעולם אל מול מספר התנועות שהזהירו מפניה הוא קטן מאוד - שואה לא קורת כל יומיים ולא כל לאום עושה שואה לעם אחר. להשתמש בשואה בתור טיעון זה באמת חזק, אבל להשוות כל מנהיג לאומי להיטלר זה לא רציני.

נערך לאחרונה על ידי אחד עם כיפה בתאריך 30 ינואר 2014, 11:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:53 
Officer Barbrady כתב:
ציטוט:
אם הרעיון הלאומי הוא בבחינת עבודה זרה, אזי הרעיון הלאומי דתי הוא בבחינת עבודה זרה בשיתוף... הדתיים לאומיים... מפנים את כל מרצם וגבורתם בגלוי ובסתר נגד נושאי דגל התורה

הגאון רבי אלחנן וסרמן, זכר צדיק וקדוש לברכה, לפני 80 שנה עוד כשרפורמים הלאומיים היו נחשבים אדוקים.

אם תרצה פעם נגיד לדון על ההבדלים בין הציבור הדתי לאומי לציבור החרדי, אני אשמח. אם תרצה סתם להקניט עם ציטוטים, לא נתקדם לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פוצל: כהנא והכותל בראי הסוציאל-דמוקרט
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
איך אני שמח שאתה מכיר - מכיר, כן? - נאום של כהנא שמגנה ״בחריפות״ את ברוך גולדשטיין.

הוא כנראה היה באמת משהו מיוחד, אם הוא נרצח ב-1990 וידע שב-1994 יתרחש טבח מערת המכפלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:01 
ערן כתב:
איך אני שמח שאתה מכיר - מכיר, כן? - נאום של כהנא שמגנה ״בחריפות״ את ברוך גולדשטיין.

הוא כנראה היה באמת משהו מיוחד, אם הוא נרצח ב-1990 וידע שב-1994 יתרחש טבח מערת המכפלה.

:LOL2:
אני בודק את זה שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: