el dudernio כתב:
19 כתב:
אתה יכול, אולי, לחסוך 300,000 אם יש בבית כסף מהסוג שמאפשר לך לגור שם, לא להשתתף בהוצאות ולא כלום, משלמים לך על הלימודים, וגם לזה, רוב האנשים לא בנויים. רוב האנשים לא חושבים על זה בגיל 21, הם גם לא אמורים.
כמה אתה אמור לחסוך בחודש, 4,000? וזה עוד לא ריאלי כל כך, זה 75 חודשים,יותר מ6 שנים, בהנחה שאין שום הוצאה גדולה, שום דבר לא מתוכנן, ובהנחה שאתה יכול לעבוד במשרה מלאה לאורך כל התקופה (במשכורת שתאפשר לך לחסוך 4 בחודש).
אם זה ה"פתרון", שאנשים בגיל 21 ירוויחו משכורת שתאפשר להם לחסוך 4, במשך יותר מ6 שנים, של לגור בבית, לא להשתתף בהוצאות, ללמוד על חשבון ההורים וכו' וכו', אז זה לא פתרון.
וגם זה, כמו שאמרת, רק ייתן לך את הזכות להכנס לחובות ל50 שנה הקרובות.
אני מדבר על 300 אלף לזוג, 150 אלף חיסכון אחרי 5 שנים של עבודה (2 אחרי צבא + 3 תואר). זה 30 אלף חיסכון בשנה, שהם 2500 בממוצע לחודש, בהחלט אפשרי.
אפשרי גם להתחיל לחסוך בגיל 14. רוב האנשים לא עושים את זה.
בגיל 21 אתה בן 21, אתה לא חושב על גיל 40.
אפשרי להסתדר בדוחק עם המערכת שהם בנו לך, בן אדם לא אמור להסתדר בדוחק כל החיים שלו.
ההורים שלך קיבלו מדינת רווחה עם סיכויים טובים לחיים נוחים, והשאירו לילדים שלהם מדינה זבל שדואגת רק לעשירים שלה, ושאפשר להסתדר בה אם חוסכים 2,500 בחודש מגיל 21.
נ.ב
לי אין 150, לאף אחד מהחברים שלי אין, לחברה שלי אין, בעבודה היה רק לאחד לפני שהתחתן(בדיוק דיברנו על זה לפני איזה חודש), לכל השאר לא היה. אפשרי בטוח, כמה עושים את זה בפועל?