תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:

זה פשט מגוחך וכל כך גלוי לעין שחברי הכנסת החרדים הם פרזיטים טפילים.

בדיוק כמו אחיהם המתנחלים, שבונים כבישים עוקפים, ממררים לעם אחר את החיים, בשביל אידאולוגיה משיחית הזויה והכל על חשבונינו
אני מקווה שאלי ישי מתחרט על כל התמיכה שהוא נתן להם בכנסת הקודמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הכיבוש עולה לנו 9 מליארד דולאר בשנה. החרדים 9 מליארד ש"ח
מי הפרזיטים שמחזיקים את המדינה בביצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:

לדעתי היית עדין עם מחיר הכיבוש, וקצת הגזמת עם המחיר של החרדים (רק לא מזמן פורסם שעלותם הכוללת היא 4.5 מיליאר ש"ח).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אחד אדום כתב:

לדעתי היית עדין עם מחיר הכיבוש, וקצת הגזמת עם המחיר של החרדים (רק לא מזמן פורסם שעלותם הכוללת היא 4.5 מיליאר ש"ח).

גם אם זה נכון. בגלל שהם לא עובדים הם לא משלמים מיסים ומקבלים עוד כסף (חטא על פשע)
הם לא משרתים בצבא אז צריך הרבה יותר מילואים, שגורמים לחוסר פרודוקטיביות שלא רק שהם לא עובדים , גם המילואימניקים לא עובדים בעבודה שלהם.
ופה קשה לי להאמין שמישהו יכול לחשב כמה אנחנו מפסידים.
ולא , אני לא בעד ההתנחלויות.
אבל כל אחד ומה שמציק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
teknoboy כתב:
אחד אדום כתב:

גם אם זה נכון. בגלל שהם לא עובדים הם לא משלמים מיסים ומקבלים עוד כסף (חטא על פשע)
הם לא משרתים בצבא אז צריך הרבה יותר מילואים, שגורמים לחוסר פרודוקטיביות שלא רק שהם לא עובדים , גם המילואימניקים לא עובדים בעבודה שלהם.
ופה קשה לי להאמין שמישהו יכול לחשב כמה אנחנו מפסידים.
ולא , אני לא בעד ההתנחלויות.
אבל כל אחד ומה שמציק לו.

לדעתי העלות של כל מה שכתבת פה חושבה אל תוך הנתון שפורסם, ואם לא אז האומדן של 9 מיליארד ש"ח כנראה מדויק אחרי ככלות הכול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להשוות בכלל בין העלות העצומה של מפעל ההתנחלויות, בעיקר הלא חוקיות, לכסף שיוצא על החרדים.
הקמת תשתיות ואחזקתם, הקמת גדר ההפרדה והתחזוקה שלה, קרקעות שנמסרו/נלקחו ללא כל תמורה, הקלות במס, עלויות הבטחון (צה"ל/שב"כ/משטרה/מג"ב) המפלצתיות וזה רק מה שעל פני השטח.
שוב, זרית חול בעיני הציבור. לא רק שהחרדים הם לא גזלני הכספים הגדולים במדינה אלא שנושא הגיוס שלהם הוא אחד האלמנטים היותר שוליים בסוגיה הזו. במערכת החינוך התורני וקצבאות הילדים של אחינו החרדים הרי אף אחד לא יגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אין מה להשוות בכלל בין העלות העצומה של מפעל ההתנחלויות, בעיקר הלא חוקיות, לכסף שיוצא על החרדים.
הקמת תשתיות ואחזקתם, הקמת גדר ההפרדה והתחזוקה שלה, קרקעות שנמסרו/נלקחו ללא כל תמורה, הקלות במס, עלויות הבטחון (צה"ל/שב"כ/משטרה/מג"ב) המפלצתיות וזה רק מה שעל פני השטח.
שוב, זרית חול בעיני הציבור. לא רק שהחרדים הם לא גזלני הכספים הגדולים במדינה אלא שנושא הגיוס שלהם הוא אחד האלמנטים היותר שוליים בסוגיה הזו. במערכת החינוך התורני וקצבאות הילדים של אחינו החרדים הרי אף אחד לא יגע.

בסוף לפיד נבחר בגלל "שיוויון בנטל".
כנראה ש"הרוב" באמת מטומטם. אבל זה המצב ובגלל זה לפיד נבחר.
אם הוא לא יילך על זה בכל הכח ולא יעמוד על הנקודה הזאת, הוא יפסיד את הקולות פעם הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
לפיד אוצר,בנט תמ״ת

תוקעים ללפיד את האוצר כי יודעים שהוא יסרב, ואחר כך אפשר יהיה לתקוף אותו על זה שהוא שאל "איפה הכסף?" ולא היה מוכן לקחת את התיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
JR12 כתב:
לפיד אוצר,בנט תמ״ת

תוקעים ללפיד את האוצר כי יודעים שהוא יסרב, ואחר כך אפשר יהיה לתקוף אותו על זה שהוא שאל "איפה הכסף?" ולא היה מוכן לקחת את התיק.

זה לא אחר כך, זה כבר עשו ועושים.
אבל הוא נכנס לפינה כלשהי בגלל שביטחון הוא לא רוצה, חוץ הובטח לליברמן וביבי עדיין מפחד ממנו הרבה יותר כי בלי איווט הם 20 מנדטים.
אז מההתיקים הגדולים נשאר רק אוצר.
לא צריך לרחם על לפיד, בשביל טירון פוליטי הוא נמצא במצב שהרבה כרישים ותיקים לא הגיעו אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם השמועות שיש לליברמן מידע מפליל\מביש על ביבי נכונות, אני באמת לא מבין על מה ולמה הוא מפחד ממנו.
מצד שני, ביבי מאבד את העשתונות ונכנס לפאניקה די בקלות, ככה שלך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
לפיד ימות באוצר. גם תקופה קשה, וגם אין לו מושג בזה.
אם הוא באמת רוצה לצאת מזה טוב, צריך לקבל את זה, לדרוש לשים שם את טרכטנברג או איש מקצוע בסגנון, ולבקש לעצמו את משרד הפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אלא אם השמועות שיש לליברמן מידע מפליל\מביש על ביבי נכונות, אני באמת לא מבין על מה ולמה הוא מפחד ממנו.
מצד שני, ביבי מאבד את העשתונות ונכנס לפאניקה די בקלות, ככה שלך תדע.

פשוט מאוד, בלי ליברמן יש לו 20 מנדטים.
עם 31 הוא לא מצליח לבנות קואליציה אז עם 20 הוא יוכל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
ליברמן צריך את ביבי יותר משביבי צריך את ליברמן.
ישראל ביתנו תמות באופוזיציה ותמחק אם הולכים לבחירות מחדש בגלל שהם סירבו לממשלה בראשות הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 05:15 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
ליברמן צריך את ביבי יותר משביבי צריך את ליברמן.
ישראל ביתנו תמות באופוזיציה ותמחק אם הולכים לבחירות מחדש בגלל שהם סירבו לממשלה בראשות הליכוד.

ליברמן לא יהיה באופוזיציה, כי בלי ליברמן אין לביבי ממשלה.
בלי ליברמן, ביבי רק עם מנדט 1 מעל לפיד.
ישראל ביתנו יכולה לתת את התמיכה שלה ללפיד, ואז הוא יהיה ראש ממשלה.

יש לביבי הרבה מה לפחד מליברמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 06:29 
ללא ביבי ליברמן לא רלוונטי. בנט הוא הליברמן החדש.
רק הפחדנות של ביבי (ואח"כ גם הרכרוכיות עם ההקפצה ברגע האחרון של אנשים ישראל ביתנו ברשימה המאוחדת) נתנה הנשמה פוליטית לליברמן וייצוג הרבה מעבר למה שבאמת הוא שווה בכנסת.
להערכתי הוא יכול לשרוד לכל היותר עוד בחירות על אדי הקול הרוסי לפני שהוא נעלם לגמרי.
או אם הוא יחזור בו מההחלטה לפצל את ישראל ביתנו מהליכוד, ולנסות לקדם את עצמו דרך הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
מי ישלם על הברית עם בנט
http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.1954211

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
מי ישלם על הברית עם בנט

לא לכולם יש מנוי חדש להארץ הדיגיטלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
נראה כי:
בנט יכהן כשר התעשייה המסחר והתעסוקה – ואל משרדו יסופח גם תיק ההסברה
אורי אריאל יכהן כשר הבינוי והשיכון
אורי אורבך כשר לענייני ירושלים והתפוצות
אלי בן דהן יכהן כשר הדתות

http://news.walla.co.il/?w=/9/2623460

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
נראה כי:
בנט יכהן כשר התעשייה המסחר והתעסוקה – ואל משרדו יסופח גם תיק ההסברה
אורי אריאל יכהן כשר הבינוי והשיכון
אורי אורבך כ שר לענייני ירושלים והתפוצות
אלי בן דהן יכהן כשר הדתות

http://news.walla.co.il/?w=/9/2623460

בטח צריך שר בשביל זה
זה קריטי וחשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 02:35 
nirog כתב:

אורי אורבך כשר לענייני ירושלים והתפוצות

אלוהים אדירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 04:57 
ממשלה חדשה, מציאות חדשה
10 מרץ מעריב
נתניהו מעביר את המפתחות ללפיד ובנט
זו לא תהיה ממשלת המחאה שהמפגינים שיצאו לרחובות בקיץ 2011 כה ייחלו לה - אבל זו תהיה ממשלה שהמחאה קבעה את כללי המשחק שלה • נוכח המציאות שנכפתה עליו, מעביר נתניהו את האחריות ליצירת השינוי החברתי לשני יריביו • אם יצליחו - הוא יתגאה בצוות שהרכיב • אם ייכשלו - יוכל להאשים אותם
שלום ירושלמי
בנימין נתניהו הבין את הכל בדרך הקשה. לקח לו זמן לעכל את השינוי הכמעט היסטורי שנחת לו על הפנים. הוא נלחם בו בכל הכוח מאז הבחירות ב22- בינואר, התכתש, הדחיק, ביצע טריקים פוליטיים, ניסה לסכסך בין מפלגות ולפרק מפלגות. בסוף הוא עמד בפני המציאות הקשה בראש כפוף ואפילו התחיל לזרום איתה ולדרבן אותה. עכשיו הוא מפקיד את גורלו ואת גורל המדינה בידי השותפים החדשים שלו מתוך הנחת עבודה אחת: אם הם יצליחו, ההישג ייזקף לזכות הממשלה שהוא עומד בראשה. אם הם ייכשלו, הוא יוכל להטיל עליהם את כל האחריות, אחרי שהעניק להם אשראי נדיב.
בינתיים נתניהו זוקף לחובתו כישלון אחד. הוא הפסיד בבחירות שליש מכוחו, למרות כל הסקרים וההערכות המוקדמות, ולכן המחנה הימני-לאומידתי-מסורתי שלו התפרק. אחרי שנים ארוכות שבהן התהדקה ברית חזקה בין הליכוד, הציונות הדתית, העולים החדשים והמפלגות החרדיות, באו הבחירות וסידרו את הפאזל מחדש. נפתלי בנט, שהוביל את הכיפות הסרוגות להישג פנטסטי בבחירות הללו, החליט לשנות כיוון, ללכת למרכז הממלכתי ולא לפריפריה החרדית. הברית שבנה עם יאיר לפיד ויש עתיד החליפה את שיתוף הפעולה ההדוק בין החרדים והמתנחלים, שהפכו לאויבים בנפש.
ההדגשים בממשלת נתניהו השלישית הולכים להיות שונים. זו לא תהיה ממשלת המחאה, אבל זו תהיה ממשלה שהמחאה קבעה את כללי המשחק שלה. מאות אלפי המפגינים שיצאו לרחובות בקיץ 2011 ביקשו מהמדינה להתהפך ולהסתכל פנימה ולא החוצה. הם בנו לפוליטיקה הישראלית קווי מתאר חדשים וחילקו את הימין והשמאל בצורה שונה.
וכך: לא עוד ענייני חוץ וביטחון, שתפרו את הקואליציה הימנית הקודמת, אלא נושאים כלכליים, חברתיים ואזרחיים שהוזנחו כאן במשך שנים, והם אלה שחיברו את קואליציית מרכזימין הנוכחית. לא רק האיום האיראני, ענייני גבולות, הסדרי ביניים והסכמי קבע, אלא שוויון בנטל, בעיות דיור, יוקר המחייה ורפורמות בחינוך. לא עוד מעמד הרשות הפלסטינית, אלא מעמד הביניים.
נתניהו, כאמור, התקשה להשתחרר מהקואליציה הכל כך נוחה שליוותה אותו בשנים האחרונות. היום הוא הולך אל הלא נודע. הוא מניח את המפתחות לגורלה הכלכלי, החברתי והאזרחי של המדינה בידיהם של מתנגדיו הגדולים. הוא אומר ליאיר לפיד ונפתלי בנט: "קחו את תיק האוצר, התמ"ת, השיכון, הדתות, הפנים וכו' ורוצו עם המהפכה שלכם. אני אתן לכם גיבוי מקסימלי כי אני מבין סוף סוף שיש כאן בעיות לאומיות שהוזנחו וצריכות להיפתר."
רק חבל שנתניהו תפס את העסק כל כך לאט ולכן הממשלה שלו יוצאת לדרך, בגללו, עם תחושת חמיצות ולא נראית כמו אירוע חגיגי מי יודע מה.

סדר חברתי חדש

הזיכרון הציבורי במדינת ישראל נמשך בממוצע חצי שנה. זו גם מידת הסבלנות שאנחנו מוכנים להעניק בדרך כלל לאנשים חדשים ויוזמות מבטיחות. אחר כך מתחילות הרטינות. לפיד יצטרך לעבוד מהר מאוד על שינויים ולהציג לציבור קווי יסוד של סדר יום חברתי חדש. אם אני מבין נכון, הוא מאמין ביכולתו למרות חוסר הניסיון, בעיקר בנושא הדיור שעליו הוא הולך להסתער בהתחלה. האם זה אפשרי? מי שעוקב אחרי הסדרה "בית הקלפים" יודע שאפשר להפוך בארצות הברית את הליבה החינוכית בתוך 100 ימים. האם זה יקרה אצלנו בנושאי דיור ושיכון? הלוואי.
הסיפור המדיני מורכב, אבל נתניהו יכול להרגיש כאן קצת יותר בטוח. ראש הממשלה לא היה מעולם חסיד גדול של המו"מ עם הפלסטינים. אני לא רואה ממשלה שמתנפלת עכשיו על אבו מאזן ודוחקת בו לעשות שלום. זו לא ממשלת שלום עכשיו. הליכודישראל ביתנו הפך קיצוני יותר בעקבות האיחוד עם ליברמן ואחרי שבני בגין, דן מרידור, מיכאל איתן וכרמל שאמה עזבו, ואת מקומם תפס משה פייגלין, חבר הכנסת החדש שוחר היעדים האסטרטגיים שעל הר הבית, יחד עם דני דנון, יריב לוין וציפי חוטובלי שזינקו לקדמת הרשימה.
גם יאיר לפיד הוא איש ימין בעמדותיו המדיניות, מי שמתנגד קטגורית לחלוקת ירושלים. קשה לי לשחזר אפילו פגישה אחת שקיים לפיד אי פעם עם מנהיג ערבי או פלסטיני. זה לא תחום העניין שלו.
על בנט והבית היהודי וההתנגדות שלהם לכל התקדמות לא צריך להכביר מילים. בממשלה הזו ציפי לבני תוביל את התהליך, אבל היא מייצגת שישה חברי כנסת והיא גם חברה בצוות של שרים ימניים שבראשם עומד נתניהו. אז אולי יהיה לנו כאן תהליך מקרטע, אבל שום דבר מדיני.
המלחמות הפנימיות של נתניהו ברגע זה הם מול שרי הליכוד. למזלו, לפיד ויתר כנראה על מספר השרים ולכן יישארו לנתניהו בתיק שמונה שרים, כפי שיש לו היום. הבעיה היא בשדרוג ובקידום. רק משה )בוגי ( יעלון יזכה בשיפור עמדות משמעותי ויזכה למינוי כשר ביטחון, גם אם נתניהו לא מתלהב ממנו במיוחד. אולי גם גלעד ארדן, אם אכן ימונה לתפקיד השר לביטחון פנים. האחרים: גדעון סער, ישראל כ"ץ, סילבן שלום, לימור לבנת ויולי אדלשטיין נשארים או יורדים כיתה. לנתניהו אין מה להציע להם. על הדלת שלו צובאים גם שרים צעירים, כוכבי הפריימריז, שתובעים קידום, בהם דני דנון, יריב לוין או ציפי חוטובלי. אם נתניהו ימנה את צחי הנגבי, כפי שהוא רוצה, הם יעשו לו אינתיפאדה.
במהלך השבוע הבא יצטרך נתניהו להחליט מי המועמד שלו לתפקיד יו"ר הכנסת. האם הוא רוצה את רובי ריבלין? האם הוא מבקש להדיח אותו ולמנות במקומו את יולי אדלשטיין? אם ריבלין יסולק מתפקידו, יתמודד באופן עצמאי ויזכה בראשות הבית )אפשרות קלושה, אבל קיימת ,) נתניהו יכול לחשב את קיצו המוקדם. ריבלין יוביל מולו כנסת לעומתית, שחבל על הזמן.

סכנה מהאופוזיציה
ומעבר לכל אלה, לנתניהו תחכה מחוץ לממשלה אופוזיציה לא פשוטה בכלל. גם בעניינים הללו הוא התרגל לדולצ'ה ויטה. ציפי לבני הובילה אופוזיציה מפורקת ומפוצלת והפכה את ההתנגדות הפרלמנטרית לבדיחה. היום יש לנתניהו ולממשלה שלו אופוזיציה קשה ומוכשרת פי כמה, שמכילה את העבודה, המפלגות החרדיות, מרצ והסיעות הערביות.
זו לא תהיה אופוזיציה אישית ותאבת נקם. שלי יחימוביץ,' יעקב ליצמן ואלי ישי לא כועסים על נתניהו, שרצה אותם בממשלה שלו, אבל לא יכול היה להכניס אותם פנימה. זו תהיה אופוזיציה עניינית, נחושה, מתמצאת, ובעיקר - אופוזיציה חברתית. אני מחכה לרגע שבו יעלה שר האוצר לפיד לדוכן הנואמים בכנסת כדי להסביר איך קיצץ 11 מיליארד שקל ופגע, מן הסתם, גם במעמד הביניים שעליו הוא הבטיח לשמור. מעניין מה יהיו התגובות של יחימוביץ' ומנהיגי המחאה במפלגתה, ואיך תתלקח המליאה כאשר נפתלי בנט יתעמת מול החרדים על המהפך בשירותי הדת. זה הולך להיות עסק מרתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 07:44 
עם כל הסלידה שלי ממנו, יאיר עד עכשיו עם 0 טעויות, כולל בעניין האוצר.
אני מניח שכשזה יגיע למעשים ולקבלת החלטות זה כבר ייראה אחרת, אבל עד עכשיו שיחק אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:26 
אוגוסטוס היל כתב:
עם כל הסלידה שלי ממנו, יאיר עד עכשיו עם 0 טעויות, כולל בעניין האוצר.
אני מניח שכשזה יגיע למעשים ולקבלת החלטות זה כבר ייראה אחרת, אבל עד עכשיו שיחק אותה

בנט כנ״ל
הקרב כרגע הוא על משרד החינוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:48 
ציטוט:
- ...נתניהו, לפיד, בנט והאיום האיראני חולפים במסדרון על פני העיתונאים בדרכם לישיבת הממשלה השבועית: אחד חמוץ, שניים מפזרים צ’פחות, אחד סמוי. ציפי לבני בז’קט עם כריות־כתפיים ועם תיק עור חדש. לפיד מתלוצץ עם שומרי ראשו. מתיישבים סביב השולחן. למשך שבריר שנייה רואים איש מבוגר בכיפה סרוגה מציץ מבעד לדלת נטרקת. נתניהו, בפנים חמורי־סבר מאוד, פותח את הישיבה ומזמין את האיום האיראני לשאת את דבריו...

לפתוח את הבוקר עם דורון רוזנבלום
http://www.haaretz.co.il/magazine/doron ... /1.1957311

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אחד אדום כתב:
מי ישלם על הברית עם בנט

גם לי אין, קראתי את זה בעיתון הכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
שקד (החבירה של בנט) ברשימה לפני אורבך
אולי חלק מהפוליטיקה החדשה שלה ושל בנט, היא לא רוצה להתלכלך עם תיק של קומבינה (לעניני ירושלים) והיא מוותרת על התיק לטובת הקומיקאי אורבך

נ.ב - בנט (חלק מהפוליטיקה החדשה) נותן את התיק הבכיר (הבינוי והשיכון בשיא משבר הדיור) למס 2 שלו, אורי אריאל ומסתפק בתמ"ת מורחב. בנט מבין שאריאל ח"כ וותיק שיתמודד נכון יותר עם המשרד המורכב מאשר בנט הטירון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 11:40 
אורי אריאל שר השיכון. ממש לא בטוח שזה עדיף על אטיאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
נ.ב - בנט (חלק מהפוליטיקה החדשה) נותן את התיק הבכיר (הבינוי והשיכון בשיא משבר הדיור) למס 2 שלו, אורי אריאל ומסתפק בתמ"ת מורחב. בנט מבין שאריאל ח"כ וותיק שיתמודד נכון יותר עם המשרד המורכב מאשר בנט הטירון.

זה בדיוק מה שאורי אריאל יעשה במשרד השיכון, יפתור את משבר הדיור. ממש.
בנט שם אותו שם כי הוא גם יותר מבין בקומבינות של ההתנחלויות, וגם כי כשלא תהיה שום התקדמות בנושא הדיור יהיה לו את מי להאשים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
nirog כתב:
אחד אדום כתב:
מי ישלם על הברית עם בנט

גם לי אין, קראתי את זה בעיתון הכתוב.
גם לי אין, אבל הלינק בכל זאת נפתח בלי בעיות (בדסקטופ, לא מובייל).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2013, 12:02 
אז אחרי כל הדיבורים על רוח חדשה בכנסת זו הממשלה הכי ימנית בהיסטוריה, לא ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: