הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אני מאחל למצדיקי ההרס בעוורתא שבפעם הבאה שיהיה חשד שרוצח סדרתי גר בשכונה שלהם, תיכנס אליהם המשטרה הביתה ותשבור את כולו. כאילו, מה שמגיע מגיע, לא? קן צרעות, וכו'.
ולקומוניסים - הלינק שהבאת רלוונטי כמו יתר התגובות שלך. זה ש היה פיגוע באיתמר, זה ידוע, השאלה היא האם ההודאה שהוצאה תחת עינויי השב"כ וללא נוכחות עורך דין מוכיחה שאכן השניים האלה הם שביצעו את הפיגוע. בכך אני מרשה לעצמי לפקפק.
פרנק סרפיקו, ה"איומים" שלך על המנדטים שחד"ש ומר"צ יקבלו או לא בבחירות הבאות די משעשעים אותי. עם ישראל רשאי לבחור במי שהוא רוצה, זו עדיין דמוקרטיה בפעם האחרונה שבדקתי. אני לא מוכר בשוק ואני לא מנסה "לשווק" את דעותי. אני פשוט אומר אותן, ואם העם לא משתכנע - שיבחר ליברמן. זה בסדר גמור מבחינתי. אני לא אתחזה לליברמן כדי לקבל את מצביעיו.
בינתיים הבחירה בימין מוכיחה את עצמה כקטסטרופה מבחינת ישראל, בידוד בינלאומי והידרדרות חמורה ביחסי החוץ. ההידרדרות הזו אולי תסתיים, בעזרת השם, בהכרזה חד צדדית על מדינה פלסטינאית בספטמבר (הכרזה שכל העולם יכיר בה) - ואם ישראל תתעקש לסכל אותה, אז באמת ישנה סכנה לחרם.
אז בבקשה, אהלן וסהלן, אני אשמח מאוד אם הימין יקבל 110 מנדטים בבחירות הקרובות. כמה שיהיה יותר רע ככה יהיה יותר טוב.
מישהו פה הצדיק את ההרס שנעשה בבית משפחת הרוצחים (סליחה, החשודים ברצח) ? ואני לא מדבר על אההה עופרי.
בינתיים, העדויות היחידות שראיתי היו בלאגן די רציני (אפילו תמונה אחת!) שנעשה בבית משפחת מג'די ואמג'ד עוואד (החשודים ברצח) שבו ביקרו הנבלות במסגרת "ביקור הזדהות" (כך כלשונם) שערכו בו.
שוב, המנוולים שלנו לא ביקרו ב"עשרות בתים הרוסים", הם ביקרו ביקור הזדהות בשני בתים בלבד שעשו בהם בלאגן כהוגן - בית החשודים ברצח, ובית קרוביהם.
אף אחד לא מצדיק את הבלאגן, אבל למען האמת אני גם קצת מתקשה להזדעזע מבלאגן שהשאירו אחריהם חיילים בבואם לעצור את השניים הללו.
עם הבלאגן במגירות אפשר לחיות. עם "הזדהות" של ישראלים עם השניים הללו ועם משפחתם (גם כשהיו בבחינת חשודים שטרם הודו במעשה) קצת קשה יותר לעבור לסדר היום.
כאלה אנחנו. רגישים לענייני סולידריות והזדהויות.
ובקשר ל"איומים" כלשונך - כמצביע מרצ מסורתי משך שנים (ומפלגת העבודה בשתי מערכות הבחירות האחרונות) אני ממש, אבל ממש ממש לא איימתי. יותר כאבתי את מה שקומץ סהרורים הזויים ומנוולים, שאיבדו כל קשר למציאות, בטח כל קשר לציבור הישראלי, מעוללים לשמאל כולו.
ביקורי הזדהות כמו אלה הם בדיוק הדרך הבטוחה להכחדה עצמית של השמאל כולו. הציוני והלא ציוני. והכחדת כל אלטרנטיבה שלטונית לשלטון הימין. אלטרנטיבה שתהיה רלוונטית. רלוונטית למשהו.
(מצד שני, אולי זאת מטרתם. שיהיה פה ימין בלבד. ימין בלבד ושמאל אנטי ציוני צדקני שעסוק בליקוק עצמי "כמה יפים אנחנו וצודקים" אל מול כל "הימין הפשיסטי הזה").