תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 01:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע באיתמר: זוג הורים ושלושת ילדיהם נרצחו
הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 09:54 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
ofri כתב:
צה"ל והשב"כ, ועל כך יש הרבה עדויות - גרם להרס רב בעוורתא במסגרת החקירה, או תוך שימוש בחקירה כתירוץ. לכך נוספו פעולות "תג מחיר" למיניהן.
הפעילים הללו הלכו להזדהות עם אנשים שהפכו מאז הפיגוע לשעיר לעזאזל, קורבן קולקטיבי - ועל כך, כל הכבוד להם.
בזמן הביקור הם לא ידעו שהבית בו הם מבקרים הוא בית הרוצחים (אגב, האומנם בית הרוצחים? יש לי כרגע דז'וו מוזר לסרט "בשם האב", אבל נניח שאכן זהו בית הרוצחים). מהעובדה שהאנשים הללו נעצרו לא ניתן היה ללמוד דבר, עשרות אם לא מאות נעצרו.

ישר כח לפעילים :PUKE: גדול לכתבה העלובה של ערוץ שתיים ולכתב האפס שלהם.

למה לא נשארת שם אנחנו לא צריכים בוגדים כמוך חבל שלא הרסו לגמרי את הכפר ורק שתדע ש המשפחה של המחבל בן ה17 כולם שם פעילי טרור

כתבנו בשטח?
חשיפה ראשונה?
אההההההה?

אההה ראיתי בYNET ובעוד אתר שאבא של המחבל בן ה17 היה פעיל חזית העממית ודוד שלו ביצע את הפיגוע באיתמר ב2002 אההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 09:55 
ofri כתב:
צה"ל והשב"כ, ועל כך יש הרבה עדויות - גרם להרס רב בעוורתא במסגרת החקירה, או תוך שימוש בחקירה כתירוץ. לכך נוספו פעולות "תג מחיר" למיניהן.
הפעילים הללו הלכו להזדהות עם אנשים שהפכו מאז הפיגוע לשעיר לעזאזל, קורבן קולקטיבי - ועל כך, כל הכבוד להם.
בזמן הביקור הם לא ידעו שהבית בו הם מבקרים הוא בית הרוצחים (אגב, האומנם בית הרוצחים? יש לי כרגע דז'וו מוזר לסרט "בשם האב", אבל נניח שאכן זהו בית הרוצחים). מהעובדה שהאנשים הללו נעצרו לא ניתן היה ללמוד דבר, עשרות אם לא מאות נעצרו.

ישר כח לפעילים :PUKE: גדול לכתבה העלובה של ערוץ שתיים ולכתב האפס שלהם.

למה לא נשארת שם אנחנו לא צריכים בוגדים כמוך חבל שלא הרסו לגמרי את הכפר ורק שתדע ש המשפחה של המחבל בן ה17 כולם שם פעילי טרור

כתבנו בשטח?
חשיפה ראשונה?
אההההההה?

מה אתה מזלזל במה שהוא אומר??. לדוד של המחבל יש חלק בטבח אחר שנעשה במשפחה שלמה לפני עשר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 10:01 
אני מאחל למצדיקי ההרס בעוורתא שבפעם הבאה שיהיה חשד שרוצח סדרתי גר בשכונה שלהם, תיכנס אליהם המשטרה הביתה ותשבור את כולו. כאילו, מה שמגיע מגיע, לא? קן צרעות, וכו'.
ולקומוניסים - הלינק שהבאת רלוונטי כמו יתר התגובות שלך. זה שהיה פיגוע באיתמר, זה ידוע, השאלה היא האם ההודאה שהוצאה תחת עינויי השב"כ וללא נוכחות עורך דין מוכיחה שאכן השניים האלה הם שביצעו את הפיגוע. בכך אני מרשה לעצמי לפקפק.

פרנק סרפיקו, ה"איומים" שלך על המנדטים שחד"ש ומר"צ יקבלו או לא בבחירות הבאות די משעשעים אותי. עם ישראל רשאי לבחור במי שהוא רוצה, זו עדיין דמוקרטיה בפעם האחרונה שבדקתי. אני לא מוכר בשוק ואני לא מנסה "לשווק" את דעותי. אני פשוט אומר אותן, ואם העם לא משתכנע - שיבחר ליברמן. זה בסדר גמור מבחינתי. אני לא אתחזה לליברמן כדי לקבל את מצביעיו.
בינתיים הבחירה בימין מוכיחה את עצמה כקטסטרופה מבחינת ישראל, בידוד בינלאומי והידרדרות חמורה ביחסי החוץ. ההידרדרות הזו אולי תסתיים, בעזרת השם, בהכרזה חד צדדית על מדינה פלסטינאית בספטמבר (הכרזה שכל העולם יכיר בה) - ואם ישראל תתעקש לסכל אותה, אז באמת ישנה סכנה לחרם.
אז בבקשה, אהלן וסהלן, אני אשמח מאוד אם הימין יקבל 110 מנדטים בבחירות הקרובות. כמה שיהיה יותר רע ככה יהיה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 10:13 
אני מאחל למצדיקי ההרס בעוורתא שבפעם הבאה שיהיה חשד שרוצח סדרתי גר בשכונה שלהם, תיכנס אליהם המשטרה הביתה ותשבור את כולו. כאילו, מה שמגיע מגיע, לא? קן צרעות, וכו'.
ולקומוניסים - הלינק שהבאת רלוונטי כמו יתר התגובות שלך. זה ש היה פיגוע באיתמר, זה ידוע, השאלה היא האם ההודאה שהוצאה תחת עינויי השב"כ וללא נוכחות עורך דין מוכיחה שאכן השניים האלה הם שביצעו את הפיגוע. בכך אני מרשה לעצמי לפקפק.

פרנק סרפיקו, ה"איומים" שלך על המנדטים שחד"ש ומר"צ יקבלו או לא בבחירות הבאות די משעשעים אותי. עם ישראל רשאי לבחור במי שהוא רוצה, זו עדיין דמוקרטיה בפעם האחרונה שבדקתי. אני לא מוכר בשוק ואני לא מנסה "לשווק" את דעותי. אני פשוט אומר אותן, ואם העם לא משתכנע - שיבחר ליברמן. זה בסדר גמור מבחינתי. אני לא אתחזה לליברמן כדי לקבל את מצביעיו.
בינתיים הבחירה בימין מוכיחה את עצמה כקטסטרופה מבחינת ישראל, בידוד בינלאומי והידרדרות חמורה ביחסי החוץ. ההידרדרות הזו אולי תסתיים, בעזרת השם, בהכרזה חד צדדית על מדינה פלסטינאית בספטמבר (הכרזה שכל העולם יכיר בה) - ואם ישראל תתעקש לסכל אותה, אז באמת ישנה סכנה לחרם.
אז בבקשה, אהלן וסהלן, אני אשמח מאוד אם הימין יקבל 110 מנדטים בבחירות הקרובות. כמה שיהיה יותר רע ככה יהיה יותר טוב.

דייי נו באמת יודע מה הם צדיקים אבאשל אחד מהם לא פעיל חזית העממית דוד של אחד לא עשה פיגוע נכון הם צדיקים השנאה שלכם אילנו מעוורת אותכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:
צ'ימפ יקר,
אני ביקשתי שתביא דוגמה לטענה ההזוייה שלך כאילו השמאל הרדיקלי פטר את הרוצחים בלא כלום וכינה אותם "פסיכים".
במקום זה הבאת לי כתבה על זה שהסמול מנאייקים. יופי, אבל זה לא קשור למה שטענת ולא למה שביקשתי שתביא.
בבקשה אל תשרבב את השם שלי סתם, ואל תביא את הבקשה הקודמת שלי כתירוץ להבאת ה"כתבה" הזו.

הבאתי לך דוגמא מייצגת, ובנוסף דוגמא מורחבת לשאלתך מה הוא שמאל רדיקלי, הרשתי לעצמי לצאת מגבולות השאלה הקטנונית שלך ולא להכנס לדיון חסר טעם שכיוונת אליו. קבל את התנצלותי הכנה אם עשיתי שימוש לשווא בכינוי שלך.

טענת טענה מופרכת, ביקשתי דוגמה, הבאת לינק לא קשור, ולזה אתה קורא "גבולות קטנוניים"?
זה שאתה רוצה לסגת מהאמירה הקודמת שלך (שמעידה על בורות ואי הבנה) וללכת לכיוון אחר, זה בסדר, אבל למה אתה מתבייש להגיד שטעית ביציאה הקודמת שלך?
תאמין לי שלהודות בטעות עבר זה לא מה שיוריד מאיכות הטיעון הנוכחי שלך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
ולקומוניסים - הלינק שהבאת רלוונטי כמו יתר התגובות שלך. זה ש היה פיגוע באיתמר, זה ידוע, השאלה היא האם ההודאה שהוצאה תחת עינויי השב"כ וללא נוכחות עורך דין מוכיחה שאכן השניים האלה הם שביצעו את הפיגוע. בכך אני מרשה לעצמי לפקפק.

מישהו פה הצדיק את ההרס שנעשה בבית משפחת הרוצחים (סליחה, החשודים ברצח) ? ואני לא מדבר על אההה עופרי.

בינתיים, העדויות היחידות שראיתי היו בלאגן די רציני (אפילו תמונה אחת!) שנעשה בבית משפחת מג'די ואמג'ד עוואד (החשודים ברצח) שבו ביקרו הנבלות במסגרת "ביקור הזדהות" (כך כלשונם) שערכו בו.

שוב, המנוולים שלנו לא ביקרו ב"עשרות בתים הרוסים", הם ביקרו ביקור הזדהות בשני בתים בלבד שעשו בהם בלאגן כהוגן - בית החשודים ברצח, ובית קרוביהם.

אף אחד לא מצדיק את הבלאגן, אבל למען האמת אני גם קצת מתקשה להזדעזע מבלאגן שהשאירו אחריהם חיילים בבואם לעצור את השניים הללו.

עם הבלאגן במגירות אפשר לחיות. עם "הזדהות" של ישראלים עם השניים הללו ועם משפחתם (גם כשהיו בבחינת חשודים שטרם הודו במעשה) קצת קשה יותר לעבור לסדר היום.

כאלה אנחנו. רגישים לענייני סולידריות והזדהויות.

ובקשר ל"איומים" כלשונך - כמצביע מרצ מסורתי משך שנים (ומפלגת העבודה בשתי מערכות הבחירות האחרונות) אני ממש, אבל ממש ממש לא איימתי. יותר כאבתי את מה שקומץ סהרורים הזויים ומנוולים, שאיבדו כל קשר למציאות, בטח כל קשר לציבור הישראלי, מעוללים לשמאל כולו.

ביקורי הזדהות כמו אלה הם בדיוק הדרך הבטוחה להכחדה עצמית של השמאל כולו. הציוני והלא ציוני. והכחדת כל אלטרנטיבה שלטונית לשלטון הימין. אלטרנטיבה שתהיה רלוונטית. רלוונטית למשהו.

(מצד שני, אולי זאת מטרתם. שיהיה פה ימין בלבד. ימין בלבד ושמאל אנטי ציוני צדקני שעסוק בליקוק עצמי "כמה יפים אנחנו וצודקים" אל מול כל "הימין הפשיסטי הזה").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 13:09 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:
צ'ימפ יקר,
אני ביקשתי שתביא דוגמה לטענה ההזוייה שלך כאילו השמאל הרדיקלי פטר את הרוצחים בלא כלום וכינה אותם "פסיכים".
במקום זה הבאת לי כתבה על זה שהסמול מנאייקים. יופי, אבל זה לא קשור למה שטענת ולא למה שביקשתי שתביא.
בבקשה אל תשרבב את השם שלי סתם, ואל תביא את הבקשה הקודמת שלי כתירוץ להבאת ה"כתבה" הזו.

הבאתי לך דוגמא מייצגת, ובנוסף דוגמא מורחבת לשאלתך מה הוא שמאל רדיקלי, הרשתי לעצמי לצאת מגבולות השאלה הקטנונית שלך ולא להכנס לדיון חסר טעם שכיוונת אליו. קבל את התנצלותי הכנה אם עשיתי שימוש לשווא בכינוי שלך.

טענת טענה מופרכת, ביקשתי דוגמה, הבאת לינק לא קשור, ולזה אתה קורא "גבולות קטנוניים"?
זה שאתה רוצה לסגת מהאמירה הקודמת שלך (שמעידה על בורות ואי הבנה) וללכת לכיוון אחר, זה בסדר, אבל למה אתה מתבייש להגיד שטעית ביציאה הקודמת שלך?
תאמין לי שלהודות בטעות עבר זה לא מה שיוריד מאיכות הטיעון הנוכחי שלך.

אני לא נסוג משום אמירה, ביקשת דוגמא הבאתי לך דוגמא, שמעתי את האמירה הזאת לא פעם גם מאינלקטואלים ערבים שמסבירים זאת בכך שהם מג'נונים וכמובן החברים שלהם - השמאל הרדיקלי. אתה מתעקש אני אחפש לך גם כתבה שנעשתה לא מזמן במבט שני שאומרים זאת בפרוש, תרד לעומקה של הטענה. אתה כל כך עסוק בלהראות שאתה מפולפל בשאלות עלק פתוחות לדיון שאתה הופך להיות קטנוני. שוב ביקשת תשובה קיבלת, עכשיו תכתוב שוב שלא הוכחתי את הטענה שלי, תקבל את אותה תשובה. אי ההבנה והבורות מופגנות פעם אחר פעם על ידך, ושוב אתה נופל לתיוגים אישיים שמכוונים מתחת לחגורה. אני לא אגרר לרמה הנמוכה שלך. אתה כנראה חי באיזה אולימפוס שגורם לך לחשוב שאני צריך ללמוד ממך משהו, נוח אין לי דבר ללמוד מאישיות חסרת השראה כמוך. ביום ש"איכות" הטיעונים שלך תעלה רמה ולא תיגרר רק לשאלות מטומטמות ששקיפותן ברורות שאינך מחפש תשובות אלא להתגרות, אולי אני אתייחס אליך בהתאם.
חג שמח שיהיה לך יהודי יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
סרפיקו,
בדקתי במילון,
אתה שיקרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

מעניין שבדיוק שני ביקורי ה"הזדהות" שנערכו בשני בתים בכפר עוורתא היו בדיוק בבתיהם של הרוצחים (סליחה, הנאשמים ברצח, שהודו במעשיהם).

איזה לוטו, יא וואראדי. אחושרמוטה לוטו. מזל של טיפשים, או חוסר תמימות (ופילבול בעיניים) של מנוולים ?!

אלו העובדות. מהדו"ח של המנוולים.

עתה המשיכו נא בהתפלפלות (ובפילבול העיניים).

יקירי,
1.גם גולדסטוןר ילאחר שהבין שכתב שטויות שינה דעתו, כך שכדאי שתישמור על אופטימיות , גם המנוולים עוד יכולים לשנות דעתם.
3. מקווה שיום אחד כדור טועה יפגוש אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 14:31 
כמקובל אצל הבולשביקים
כשאין מה לאמר מתחילים להשמיץ באופן אישי
מה קורה מחר?
האקטיביסטים כאן נוסעים לכפר לעזור למשפחה האומללה לסדר את ביתה אחרי הנזק שעוללו לו הקלגסים הציוניים האכזרים
או שעושים מגבית כדי לממן לחשודים הגנה משפטית?
או גם וגם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפ, זה נכון שביקשתי תשובה ונתת לי תשובה, רק שהתשובה שלך לא היתה קשורה למה שביקשתי.
אבל זה לא נושא הדיון כאן, אז בוא נשכח מהשטות הזאת (ונסכים כמובן שהשמאל הרדיקלי לא קרא לרוצחים "פסיכים").

ופרנק, אתה טוען פה שמאותו ארגון ביקרו רק בשני בתים בכל הכפר, ובמקרה (או שלא במקרה) אלה היו שני הבתים ששבוע אחר כך התברר שהרוצחים יצאו מהם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
אני לא טוען כלום. אני רק נשען על דו"ח הביקור שכתב יעקב מנור מהמרכז לאינפורמציה אלטרנטיבית. דו"ח הביקור בכפר עוורתא היחיד שפורסם על ידם.

http://www.alternativenews.org/hebrew/index.php/news/human-rights/487-q-10411-

יש לך אינפורמציה אחרת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 17:37 
מתוך הדו"ח שהעלת:
"
הצבא פרץ כמעט לכל בתי הכפר ועל כמה מהם הוא השתלט. חיפושים נעשים גם בשדות ובכרמי הזיתים.
החיפושים נעשים תוך פגיעה בתושבים ונזק ניכר לרכוש. יש שימוש רב ברימוני הלם ויידוי אבנים.
בעת החיפושים מוטל עוצר על הכפר, וחסימות מונעות כניסה ויציאה. בתי ספר, מוסדות ציבור ועסקים נסגרים גם הם. עוצר וחיפושים מתקיימים כמה פעמים בשבוע.

היום נערכו בכפר חיפושים בארבעה בתים תוך מעשי הרס ונדליזם ומעצרים של בני המשפחות.
פרנסי הכפר מכחישים בתקיפות כל אשמה במעשה וטוענים לענישה קולקטיבית בדרך הברוטאלית ביותר."

אבל אל תיתן לשכל הישר להטעות אותך, הבחור מערוץ 2 אמר בתי הרוצחים אז אלו בתי הרוצחים, מי שחושב אחרת הוא סכין בגב האומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
זו לא הנקודה. תקרא קודם את האשכול ותתייחס למה שכתבתי לאורכו, ואז תגיב.

ליל סדר עכשיו, אין לי זמן לחזור על דברי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
Karl Weierstrass כתב:
מתוך הדו"ח שהעלת:
"
הצבא פרץ כמעט לכל בתי הכפר ועל כמה מהם הוא השתלט. חיפושים נעשים גם בשדות ובכרמי הזיתים.
החיפושים נעשים תוך פגיעה בתושבים ונזק ניכר לרכוש. יש שימוש רב ברימוני הלם ויידוי אבנים.
בעת החיפושים מוטל עוצר על הכפר, וחסימות מונעות כניסה ויציאה. בתי ספר, מוסדות ציבור ועסקים נסגרים גם הם. עוצר וחיפושים מתקיימים כמה פעמים בשבוע.

היום נערכו בכפר חיפושים בארבעה בתים תוך מעשי הרס ונדליזם ומעצרים של בני המשפחות.
פרנסי הכפר מכחישים בתקיפות כל אשמה במעשה וטוענים לענישה קולקטיבית בדרך הברוטאלית ביותר."

אבל אל תיתן לשכל הישר להטעות אותך, הבחור מערוץ 2 אמר בתי הרוצחים אז אלו בתי הרוצחים, מי שחושב אחרת הוא סכין בגב האומה.

שירימו את כל הכפרים באוויר מצידי.
במקרה הזה - המטרה מקדשת את האמצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
Karl Weierstrass כתב:
מתוך הדו"ח שהעלת:
"

ואחרי זה ייתפלאו שיש רוצחים פלסטינים.

I and the public know
What all schoolchildren learn,
Those to whom evil is done
Do evil in return

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:26 
אין לי כח לקרוא את כל מה שנאמר בעשרות העמודים האחרונים. חשוב לי, בתור חבר לוחמים לשלום, לכתוב את דעתי ואת מה שאני יודע.

לא הייתי בעוורתא, היו שם כמה חברים מהתנועה ואני יכול לדבר רק בשמם. הם לא היו בבתים של הרוצחים, אלא הקפידו לבקר רק בבית המועצה ובביתו של ראש המועצה (שגינה באופן שלא משתמע לשני פנים את הטבח באיתמר, ממש כמו תנועת לוחמים לשלום, פלסטינים וישראלים כאחד). לגבי האנשים האחרים שהיו בסיור - איתם לא דיברתי.

אין ספק שהיה כאן תזמון חסר מזל, אבל הקשקוש שאנחנו מזדהים עם הרוצחים הוא כמובן שקרי. הביקור התרחש לפני שהוסר צו איסור הפרסום על החקירה (גם על זה יש מה להגיד, אבל בהזדמנות אחרת). ההתנגדות היא לא לתפיסה ולשפיטה של הרוצחים המתועבים, אלא לענישה קולקטיבית. ממש כמו שהיה לא סביר להפוך את איתמר לשטח צבאי סגור, לזרוע הרס בבתים ולבצע מעצרים המוניים בעקבות פשעים ופושעים שיצאו משם.

אני מאמין שאם צה"ל והשב"כ מסוגלים לדעת מה קורה ומי אחראי ברצועת עזה למשל, שטח שאין לנו נוכחות פיזית בו, אז הם יכולים למצוא דרך אלגנטית וחוקית יותר כדי למצוא את הרוצחים. מה שהתחולל בעוורתא היה, כמו שאני מבין את זה, הרבה יותר עונש קולקטיבי והרבה פחות חקירה (ראו דברי הרב הצבאי הראשי לשעבר). בתור הריבון בשטח, לצה"ל יש אחריות לא רק לאנשי איתמר, אלא גם לאנשי עוורתא. תגמרו עם הכיבוש, ולא תהיו אחראים להם יותר.

אז כדי להיות עוד יותר ברור וכדי שלא יסלפו את מה שאמרתי: תנועת לוחמים לשלום מחויבת לפתרון לא אלים לסכסוך. היא מתנגדת לכל גילוי של אלימות במסגרת הסכסוך. האמירה שלי כאן מקובלת הן על הצד הפלסטיני של התנועה והן על הצד הישראלי. מאז ומתמיד היינו מאד ברורים בעניין הזה (כולל בכל מה שקשור לטבח המזעזע באיתמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
גם אני נגד הכיבוש וגם אני מקווה שהוא ייסתיים כמה שיותר מהר.
דרוש שגם הצד השני יעשה מחוות ולא רק הצד הישראלי כי אחרת הכיבוש לא יסתיים. ויתור על זכות השיבה והכרה במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי- מדינה יהודית.
צה"ל הוא צבא, שמשתדל להיות ערכי.
אלגנטי ? מונח חדש מנקודת מבטי. בסרטים של ג'ימס בונד עושים זאת באופן אלגנטי.
אני סומך על צה"ל וכוחות הביטחון שהם משתדלים להימנע מפגיעה בחפים מפשע אולם האלגנטיות אינה מטרה היא בסה"כ אולי אמצעי שמשרת את האינטרס הכללי של הצבא לשמירת ערכיו. לפעמים חשוב להגיע לתוצאות ובמהירות. כאשר למימד הזמן יש משמעות מין הסתם נפעת האלגנטיות שכל כך אופיינית לסירטי ג'ימס בונד.
אם פגיעה באלגנטיות מקטינה את הסיכוי שציפורן חייל לא תיפגעאז על אחת כמה וכמה נכון להקריב במישור האלגנטי לטובת ביטחון החיילים וכדי להגיע לתוצאות מהר יותר. זה לא אומר שצריך שתהיחה יד קלה על ההדק אבל את הצדק האבסולוטי והאלגנטיות אני לא מחפש כאשר צה"ל עסוק באיתורם של רוצחים בדם קר.

יש המתייחסים לקורה ביו"ש או בעזה לסרט כזה או אחר. אני לא, ולכן הדרישות שלי מסרט הן שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
למרבה המזל כל דואגי נקיון הבית של הפלסטינים הם לא הכוחות שיוצאים למשימות האלו.
אם הם היו נשלחים למשימה הזאת גם עוד אלף שנה לא היו חוזרים עם הרוצחים,בטח לא מצליחים למצוא אמצעי לחימה,שחס וחלילה הספה לא תזוז ממקומה,זה עוד אמור להביא לרוצחים פוטנציאלים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 12:59 
חוזה לפי מה שהבנתי מי שהיה בבית המחבלים אלה היהו נשות מחסום ווטוש או איך שהם לא קוראות לעצמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
הרוש הודף כתב:
Karl Weierstrass כתב:
מתוך הדו"ח שהעלת:
"

I and the public know
Do evil in return

צודק.
צה"ל הרס לי את הבית -> אני אהפוך לרוצח וארטש משפחה שלמה שכוללת גם ילדים קטנים.
ברור, למה להתפלא? זה סיבה ותוצאה.
ליצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
HEADSHOT כתב:
הרוש הודף כתב:
Karl Weierstrass כתב:
מתוך הדו"ח שהעלת:
"

I and the public know
Do evil in return

צודק.
ליצן.

הרוש הודף, מי שתולה רק בפעולות צה"ל (הלא "אלגנטיות") את הסיבה לתוצאה של רוצחי משפחות ותינוקות בעריסתם פסיכופטיים לוקה בפטרנליזם כלפי הפלסטינאים ואינו מעריך אותם מספיק. כאילו אין להם דעה משלהם, כאילו אין להם חוש צדק, או ערכי מוסר שאותם יונקים בחינוך ערכי.

ישראלים רבים (ובכלל אזרחים בכל רחבי העולם) אוכלים חרא לא פחות מבלאגן בבית ע"י חיילים או אפילו מהרס ביתם - אלפי המפונים מגוש קטיף שבתיהם וחייהם נחרבו (ולא שהיתה ברירה אחרת לצערי), מחוסרי דיור שהשלטונות מתעמרים בהם, קשישים שאוכלים חרא, חולים, אימהות ואבות שילדיהם נלקחים מהם ע"י רשויות הרווחה ועוד ועוד עוולות. גם אצלנו.

אף אחד מהם לא הולך ורוצח משפחות שלמות ושוחט תינוקות בעריסתם כנקמה או כתוצאה מתיסכול. אף אחד גם לא הולך לפוצץ את עצמו בלב קהל אזרחים תמים.

רבבות ישראלים איבדו את קרוביהם במלחמות או בפיגועי טרור. הם לא יוצאים במסעות נקם כנגד ערבים. ואף אחד לא מצדיק אותם אם כן היו.

יש פילטרים באמצע - פילטרים של ערכים, של חינוך מבית, של מוסר.

להתעלם מזה זה הפטרנליזם הכי גרוע - כאילו הפלסטינאים הם ילדים תמימים שחסרים את כל אלו, או שגרוע יותר - לא אמורים בכלל לפתח פילטרים כאלה.

"הרסת לפלסטינאי בית? אל תתפלא אם אח"כ הוא יבוא ויפוצץ את עצמו בלב מסעדה ברחוב דיזנגוף."

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 19 אפריל 2011, 13:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
בלה בלה בלה בלה,
כיבוש, בלה בלה, פלסטינים צמאי דם,
בלה בלה בלה, למה הם יכולים עדיין להגיע לאיתמר,
בלה בלה בלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
בלה בלה בלה בלה,
בלה בלה בלה.

אולי עדיף שתרשום:
"בלה בלה בלה אין לי מה להגיד כי אתם צודקים אבל אמשיך לזיין ת'שכל בלה בלה בלה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:
HEADSHOT כתב:
בלה בלה בלה בלה,
בלה בלה בלה.

אולי עדיף שתרשום:

אז זהו שלא,
לא היה פיגוע באיתמר אם לא הייתה נבנית איתמר בניגוד לחוק הבינלאומי בשטחים הכבושים.
לא היה פיגוע באיתמר אם במשך 44 שנים ישראל הייתה עושה משהו חוץ מלהשניא את עצמה על הפלסטינים בשטחים הכבושים.
לא היה פיגוע באיתמר אם שטחים של הכפר עוורתא היו מושחטים שוב ושוב ושוב על ידי המתנחלים מאיתמר.

הרוצחים הם זבלים שאין כדוגמתם, וכולי תקווה שישבו בכלא עד יומם האחרון, אבל הכיבוש הוא הוא תשתית הטרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
שישליק כתב:
HEADSHOT כתב:
בלה בלה בלה בלה,
בלה בלה בלה.

אולי עדיף שתרשום:

אז זהו שלא,
לא היה פיגוע באיתמר אם לא הייתה נבנית איתמר בניגוד לחוק הבינלאומי בשטחים הכבושים.
לא היה פיגוע באיתמר אם במשך 44 שנים ישראל הייתה עושה משהו חוץ מלהשניא את עצמה על הפלסטינים בשטחים הכבושים.
לא היה פיגוע באיתמר אם שטחים של הכפר עוורתא היו מושחטים שוב ושוב ושוב על ידי המתנחלים מאיתמר.

הרוצחים הם זבלים שאין כדוגמתם, וכולי תקווה שישבו בכלא עד יומם האחרון, אבל הכיבוש הוא הוא תשתית הטרור.

בוודאי,הכל התחיל מ-67.
וכמובן,על הזין הסיבה שהמחבלים עצמם הביאו לרצח.

ואם איתמר לא היה קיים אז הפיגוע היה במקום אחר,אולי אפילו מתחת לבית שלך,אז במקום לדבר שטויות לך ותגיד להם תודה על זה שהם שמים את גופם מיוזמתם על מנת להגן עלייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
הרוש הודף כתב:
HEADSHOT כתב:
הרוש הודף כתב:
Karl Weierstrass כתב:
מתוך הדו"ח שהעלת:
"

I and the public know
Do evil in return

צודק.
ליצן.

הרוש הודף, מי שתולה רק בפעולות צה"ל (הלא "אלגנטיות") את הסיבה לתוצאה של רוצחי משפחות ותינוקות בעריסתם פסיכופטיים לוקה בפטרנליזם כלפי הפלסטינאים ואינו מעריך אותם מספיק. כאילו אין להם דעה משלהם, כאילו אין להם חוש צדק, או ערכי מוסר שאותם יונקים בחינוך ערכי.

ישראלים רבים (ובכלל אזרחים בכל רחבי העולם) אוכלים חרא לא פחות מבלאגן בבית ע"י חיילים או אפילו מהרס ביתם - אלפי המפונים מגוש קטיף שבתיהם וחייהם נחרבו (ולא שהיתה ברירה אחרת לצערי), מחוסרי דיור שהשלטונות מתעמרים בהם, קשישים שאוכלים חרא, חולים, אימהות ואבות שילדיהם נלקחים מהם ע"י רשויות הרווחה ועוד ועוד עוולות. גם אצלנו.

אף אחד מהם לא הולך ורוצח משפחות שלמות ושוחט תינוקות בעריסתם כנקמה או כתוצאה מתיסכול. אף אחד גם לא הולך לפוצץ את עצמו בלב קהל אזרחים תמים.

רבבות ישראלים איבדו את קרוביהם במלחמות או בפיגועי טרור. הם לא יוצאים במסעות נקם כנגד ערבים. ואף אחד לא מצדיק אותם אם כן היו.

להתעלם מזה זה הפטרנליזם הכי גרוע - כאילו הפלסטינאים הם ילדים תמימים שחסרים את כל אלו, או שגרוע יותר - לא אמורים בכלל לפתח פילטרים כאלה.

"הרסת לפלסטינאי בית? אל תתפלא אם אח"כ הוא יבוא ויפוצץ את עצמו בלב מסעדה ברחוב דיזנגוף."

למה אתה אומר לי את זה?
אני זלזלתי במה שהליצן כתב, שכאילו מזה שצה"ל הורס בתים נוצרים מחבלים רוצחי תינוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

ברור, בכל חברה יש את הפילטרים שלה. כמו שבפלשתינה (א"י) לא כל היהודים נהפכו לטרוריסטים אלא רק כמה מאות. ככה גם אצל הפלשתינאים חלק מהם יהפכו לטרוריסטים.
השאלה היא מה אתה היית עושה במקום תושב עוורתא? כפר שנרצחו לו ע"י אנשי איתמר וע"י צה"ל לא בן אדם אחד ולא שניים. הבעיה היותר גדולה שגם הפגנות לא אלימות נהפכות לאלימות ע"י כוחות הכיבוש שלנו. כלומר אין להם הרבה אופציות למרוד בכובש ובנציגיו. אז מי שבוחר ברצח מחריד כנראה שהחינוך שלו יותר קרוב לחינוך של ברוך גולדשטיין מאשר לחינוך שלי ושלך. זה לא אומר שגם לנו אין אחריות עקיפה למעשים שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 15:58 
לו אני תושב עוורתא אין לי ספק קל שבקלים שלא הייתי הולך וטובח משפחה ולא משנה מה היו מעוללים לי
האם על דעתו של סבא שלי עלתה אפילו מחשבה לטבוח משפחה גרמנית כיוון שהגרמנים רצחו בגז את כל משפחתו?
התשובה ברורה וידועה לכולם אבל יש כאלו שמעדיפים להתעלם ממנה כיוון שזה אינו תואם את האג׳נדה שלהם שלפיה בכל אשם הכיבוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
פרנק,
אתה טוען ברצינות שהקשיים שלך בחיים (ולא שאני מזלזל בהם) דומים, אפילו קצת, לחיים תחת משטר צבאי, ללא זכות לתנועה חופשית, ללא זכויות פוליטית, ללא זכות לבטחון אישי, ללא זכות קניין, וכו' וכו'?
אתה רציני?
או שאתה חתיכת דמגוג, או שאתה חתיכת אידיוט. במקרה הזה אין איך לברוח מזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: