ItaiH6 כתב:
אני לא הבנתי את הטענה.
1.אם העצורים בחשד להצתה בחיפה שוחררו אז מה ידוע על ההצתה בחיפה?
2.תסכים אתי שכתובות בעברית על קירות בית שנזרק לתוכו בקבוק תבערה הן משהו שקצת פחות ניתן לערעור ממעצר של משטרת ישראל. במיוחד למישהו שכבר ראה מעצרים שרירותיים של משטרת ישראל לא פעם במגרשי הכדורגל.
1. כפי שאמרתי מקודם אלו לא היו העצורים היחידים, בכל מקרה זה לא משנה את הטענה הבסיסית, בזמן שמשתמשים כתבו פה היו עצורים
2. אני יכול להסכים איתך על זה, אבל אי אפשר פעם אחת לטעון שלא מאמינים לתקשורת ולמשטרה כשנוח ופעם אחרת כן לקבל את מה שמפורסם מבלי לערער כשלא נוח, נכון?
אתן דוגמה- על אותו משקל של הטענות שעלו פה למה אולי אלו לא הצתות אני יכול לאמר שמה שקרה בדומא היה נסיון להפליל יהודים ברצח ערבים, אפילו היו שתי הצתות בדומה לפני מקרה זה שהמשטרה פסקה כסכסוך פנימי (אני כמובן לא טוען זאת).
כל המידע שהגיע לכותבים היה מאותו התקשורת ומאותה משטרה, בשני המקרים על אותו ציר זמן (יום או יומיים אחרי האירוע לא היתה ראיה פיזית שהציגו לציבור שקובעת חד משמעית מה היה, וזה כמובן לא מסתדר עם התפלספויות שאותם משתמשים מביאים בכל פעם מחדש כדי להצדיק את הנרטיב שלהם, מה שבמקרה שלנו נעשה על ידי הבאת סטטיסטיקת הצתות וכו...
וכן איתי ראיתי במו עיני את פעולותיה של המשטרה מבצעת סתם מעצרים וכו בכדורגל לא פעם ולא פעמים.
אוגוסטוס היל כתב:
מה הטענה?
החתול של שרדינגר כתב:
למה במקרה של רביןמכולכם מיהרתם לקבוע שהוא נרצח, אבל במקרה של קסטרו אתם מתעלמים מהאפשרות שהוא נרצח?!
ככה זה כשאין תשובות מתחילים להגחיך טענות של אחרים, אני לא אכנס איתך לוויכוח הזה, אם אתה לא מצליח להבין את הטענה, אנא פנה אליי בצורה מסודרת אחרי השיעור ואסביר לך באופן פרטי, אין לי בעיה להסביר למתקשים את החומר.