אדום אופטימי כתב:
Noam כתב:
איזה יופי, הכותרת השתנתה וכולם מחלקים פרחים לכולם.
אידיליה.
Keep going.
מתוק,
אם אתה חושב שזה בגללך/בזכותך אתה טועה גם הפעם.
אני בד"כ לא מתייחס לבקשות של שונאי ישראל.
סימו שאינו כזה, ביקש ונענתי באופן זמני לבקשתו.
לויתי את השינוי גם בהודעת הפתיחה של אשכול זה ושם ניתן לראות את השנייה בה זה בוצע כמו גם את השנייה שבה רשמת את הודעתך הקודמת לקודמת בדבר פתיחת אשכול מיוחד לכך.
עוד עוכר ישראל ,כמו שפאביו אומר, שהשמש זורחות לו מהתחת.
לא ביקשתי ממך כלום, אם כי הייתי מעדיף שלא תקרא לי מתוק, שכן איני כזה.
לטובת הפורום ניסיתי לנתב את הדיון למקום אחר שבו לא יצטרכו לראות את הכותרת הדוחה שלך, כמו שכמה "שונאי ישראל" כאן ביקשו. מבחינתי היית יכול להמשיך לרקוד על הדם ולפלוט את השמחה לאיד המגעילה שלך גם כאן כשבמקביל אולי היו מנהלים שם דיון קצת יותר ענייני, והרבה פחות דוחה.
בכל מקרה, אלפית שנייה לפני או אחריי כבר שינית את כותרת האשכול, ועכשיו היא לא דוחה אלא סתם אידיוטית.
אז את בליל המילים הלא ברור שכתבת אין לי טעם בכלל לנסות לפענח, אני רק אאחל לך שביום מן הימים תבין שרוב האנשים שאתה מכנה כאן חדשות לבקרים "שונאי ישראל", "המיץ של הזבל" ועוד שלל כינויים, כנראה אוהבים את ישראל הרבה יותר ממך.
ערב טוב לכל תומכי הליברליזם, הדמוקרטיה וזכויות האדם, ללא הבדל דת, גזע או מגדר. לאלה שתחת דיכוי ונשללות זכויותיהם, לכל מי שמוות של אנשים מצער אותו ואינו משרת את האינטרסים שלו בצורה כלשהי, וכמובן לכל מי שנפגע בצורה ישירה או עקיפה מהפיגוע הנורא. מי ייתן וכולנו נדע ימים יפים יותר בקרוב.