KingAlpaca כתב:
לשמאלנים,
הודעה של רני בלייר בפייסבוק:
הבוקר אני מתעורר לכמות שנאה שלא תאומן מאנשים שפעם מאוד אהבו אותי, והכל יושב על ההעזה שלקחתי להקים תנועה פוליטית חדשה , איך העזתי לערער את ביטחונו של הגוש ולנסות משהו חדש.
לפני שלושה שבועות אולי חודש, דב חנין הזמין אותי לפגישה אישית אצלו בגדה השמאלית, מעולם לא נפגשנו קודם, הכרנו אך לא נפגשנו, הייתי בטוח שהוא הולך לתת לי בראש על כך שאני ״מפרק את השמאל ״ הכנתי תשובות טובות, בכל זאת דב הוא מחוקק נערץ עלי, הופתעתי בפגישה כשדב פתח בתשבוחות על הסידרה ״שביתה״ וכשעברנו לפוליטיקה אמר את המשפט הכי יפה ששמעתי בכל תקופת הקמפיין :״ אני רוצה לראות אותך ואת אלדד במליאת הכנסת כחברי כנסת, סוף סוף נוכל להקים את האופוזיציה הלוחמנית שכל כך נחוצה ״. עד הבוקר לא הרשיתי לעצמי לספר את הסיפור הזה, פחדתי לקלקל לו את הבחירות, דב גם הגיע למטה הבחירות ברוטשילד ופירגן וחיבק, הוא גם פגש את אלדד בפאנל ופירגן וחיבק כי דב חנין הוא אמיתי, לא צדקן ולא טהרן, אמיתי... אז לכל מי שרוצה לשנוא אותי כי העזתי להקים גוף חדש בפוליטיקה, כי העזתי ללכת עם אלדד או כל סיבה אחרת צדקנית טהרנית... תזדיינו בסבלנות !
רק התחלתי לשים ז׳.
אני לא חושב שהתלונות נגדו הם על עצם הקמת הרשימה, קיוויתי מאוד שהוא ייכנס לכנסת. התלונות הם על ההבטחה שאם הסקרים יראו שהוא לא נכנס לכנסת הוא יפרוש, הבטחה שהוא לא קיים.
מצד שני הבטחות לא חייבים לקיים, זה עדיין פוליטיקה