תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אתמול התברר לאיזה מצב של פניקה הגיעה מפלגת השלטון בערב הניצחון בגני התערוכה בליל שלישי. גורמים בכירים בליכוד גילו כי בגלל החשש שלא יהיה קהל שיעודד את נתניהו לאחר פרסום המדגמים, הביאו לאולם "להקות מעודדים בתשלום" שהרעישו עם תופי טם־טם מחרישי אוזניים. להקת המעודדים בתשלום הייתה מנותקת מהמציאות. בעוד המדגמים הראו קריסה במספר המנדטים ופעילי השטח נראו המומים ועצובים - המקהלה פצחה בשירי ניצחון ושמחה. "מעניין מי הביא אותם להצגה הזאת", אמר אחד מפעילי השטח המוכרים בליכוד.

למי שלא שם לב, היתה הופעה בלתי נשכחת של "אפור" בחגיגות הליכוד בגני התערוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
הפועל, הבית היהודי מקבלים בטוח מנדט על חשבון רע"ם תע"ל.
red in blood, לפיד לא יקבל בחיים מנדט על חשבון חד"ש, מי שיכול לאבד מנדט זה יהדות התורה שמקבלת אותו עקב הסכם עודפים, אבל כרגע העודפים שלהם
ושל ש"ס עומדים על 1.02 מנדט, שהם 455 קולות בלבד מעל לערך שלו. אם ערכו של המנדט יעלה מעל עודפי הקולות של יהדות התורה וש"ס הם יאבדו מנדט.
מנדט שהם יזכו בו לפי חוק בדר עופר, אבל שם יש סיכוי, כמו שיובל אמר, שהוא ילך לש"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
בפייסבוק בנט מודה לחיילי צה״ל שנתנו לו את המנדט ה12.
אימפריה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
לשמאלנים,
הודעה של רני בלייר בפייסבוק:

הבוקר אני מתעורר לכמות שנאה שלא תאומן מאנשים שפעם מאוד אהבו אותי, והכל יושב על ההעזה שלקחתי להקים תנועה פוליטית חדשה , איך העזתי לערער את ביטחונו של הגוש ולנסות משהו חדש.
לפני שלושה שבועות אולי חודש, דב חנין הזמין אותי לפגישה אישית אצלו בגדה השמאלית, מעולם לא נפגשנו קודם, הכרנו אך לא נפגשנו, הייתי בטוח שהוא הולך לתת לי בראש על כך שאני ״מפרק את השמאל ״ הכנתי תשובות טובות, בכל זאת דב הוא מחוקק נערץ עלי, הופתעתי בפגישה כשדב פתח בתשבוחות על הסידרה ״שביתה״ וכשעברנו לפוליטיקה אמר את המשפט הכי יפה ששמעתי בכל תקופת הקמפיין :״ אני רוצה לראות אותך ואת אלדד במליאת הכנסת כחברי כנסת, סוף סוף נוכל להקים את האופוזיציה הלוחמנית שכל כך נחוצה ״. עד הבוקר לא הרשיתי לעצמי לספר את הסיפור הזה, פחדתי לקלקל לו את הבחירות, דב גם הגיע למטה הבחירות ברוטשילד ופירגן וחיבק, הוא גם פגש את אלדד בפאנל ופירגן וחיבק כי דב חנין הוא אמיתי, לא צדקן ולא טהרן, אמיתי... אז לכל מי שרוצה לשנוא אותי כי העזתי להקים גוף חדש בפוליטיקה, כי העזתי ללכת עם אלדד או כל סיבה אחרת צדקנית טהרנית... תזדיינו בסבלנות !
רק התחלתי לשים ז׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
לא מאומת: בעקבות ספירת החיילים, ליהדות התורה חסר 198 קולות בשביל הנמדט ה-7. יתכן ותיקו יישמר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
לא מאומת: בעקבות ספירת החיילים, ליהדות התורה חסר 198 קולות בשביל הנמדט ה-7. יתכן ותיקו יישמר.

למי אמור ללכת המנדט הזה? לחזור לרע"מ תע"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:

הלו הלו, בלי התקפי לב מיותרים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לשמאלנים,
הודעה של רני בלייר בפייסבוק:

הבוקר אני מתעורר לכמות שנאה שלא תאומן מאנשים שפעם מאוד אהבו אותי, והכל יושב על ההעזה שלקחתי להקים תנועה פוליטית חדשה , איך העזתי לערער את ביטחונו של הגוש ולנסות משהו חדש.
לפני שלושה שבועות אולי חודש, דב חנין הזמין אותי לפגישה אישית אצלו בגדה השמאלית, מעולם לא נפגשנו קודם, הכרנו אך לא נפגשנו, הייתי בטוח שהוא הולך לתת לי בראש על כך שאני ״מפרק את השמאל ״ הכנתי תשובות טובות, בכל זאת דב הוא מחוקק נערץ עלי, הופתעתי בפגישה כשדב פתח בתשבוחות על הסידרה ״שביתה״ וכשעברנו לפוליטיקה אמר את המשפט הכי יפה ששמעתי בכל תקופת הקמפיין :״ אני רוצה לראות אותך ואת אלדד במליאת הכנסת כחברי כנסת, סוף סוף נוכל להקים את האופוזיציה הלוחמנית שכל כך נחוצה ״. עד הבוקר לא הרשיתי לעצמי לספר את הסיפור הזה, פחדתי לקלקל לו את הבחירות, דב גם הגיע למטה הבחירות ברוטשילד ופירגן וחיבק, הוא גם פגש את אלדד בפאנל ופירגן וחיבק כי דב חנין הוא אמיתי, לא צדקן ולא טהרן, אמיתי... אז לכל מי שרוצה לשנוא אותי כי העזתי להקים גוף חדש בפוליטיקה, כי העזתי ללכת עם אלדד או כל סיבה אחרת צדקנית טהרנית... תזדיינו בסבלנות !
רק התחלתי לשים ז׳.

אני לא חושב שהתלונות נגדו הם על עצם הקמת הרשימה, קיוויתי מאוד שהוא ייכנס לכנסת. התלונות הם על ההבטחה שאם הסקרים יראו שהוא לא נכנס לכנסת הוא יפרוש, הבטחה שהוא לא קיים.
מצד שני הבטחות לא חייבים לקיים, זה עדיין פוליטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 15:32 
KID A כתב:
גיא ברזל כתב:

למי אמור ללכת המנדט הזה? לחזור לרע"מ תע"ל?

או לתנועה או ליאיר לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:

אני לא חושב שהתלונות נגדו הם על עצם הקמת הרשימה, קיוויתי מאוד שהוא ייכנס לכנסת. התלונות הם על ההבטחה שאם הסקרים יראו שהוא לא נכנס לכנסת הוא יפרוש, הבטחה שהוא לא קיים.

בדיוק. כשאתה בא כמפלגה חדשה הרי היתרון הכי גדול שלך זה האמינות. אנשים הצביעו לפניך למפלגות אחרות שאיכזבו אותם ולא עמדו במילה שלהם. אם אתה כבר לפני הבחירות משקר להם על סקרים שאתה עובר בהליכה, אז למה אתה מצפה?
אותו דבר נכון אגב גם לגבי דעם, שהעומדת בראשה הנפיצה במהלכה יום הבחירות סטטוס בפייסבוק שהתקשרו אליה מערוץ 2 לבשר לה שהם "קרובים לאחוז החסימה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:14 
הפועל כתב:
אחד אדום כתב:

בדיוק. כשאתה בא כמפלגה חדשה הרי היתרון הכי גדול שלך זה האמינות. אנשים הצביעו לפניך למפלגות אחרות שאיכזבו אותם ולא עמדו במילה שלהם. אם אתה כבר לפני הבחירות משקר להם על סקרים שאתה עובר בהליכה, אז למה אתה מצפה?
אותו דבר נכון אגב גם לגבי דעם, שהעומדת בראשה הנפיצה במהלכה יום הבחירות סטטוס בפייסבוק שהתקשרו אליה מערוץ 2 לבשר לה שהם "קרובים לאחוז החסימה".

קודם כל, היו סקרים שארץ חדשה כן עברה.
דבר שני, ההשוואה שלך מעוותת, הרי זו הבטחה שהבוחר יכול למדוד אותה עוד לפני שהוא מגיע לקלפי. כולם שמעו את ההבטחה הזאת, כולם האמינו שבכל זאת נעבור את אחוז החסימה. אלדד הוא בכלל לא אישיו פה, בפני מי הוא הפר את ההבטחה? בפני הגוש של יחימובית ולפיד?

שילכו להזדיין שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
לפי מצב הקולות כרגע ליהדות התורה חסר אומנם 493 קולות למנדט השביעי,
אבל בגלל שחסר להם כל-כל מעט הם מקבלים אותו לפי בדר עופר, ככה ששום דבר באמת לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

דבר שני, ההשוואה שלך מעוותת, הרי זו הבטחה שהבוחר יכול למדוד אותה עוד לפני שהוא מגיע לקלפי. כולם שמעו את ההבטחה הזאת, כולם האמינו שבכל זאת נעבור את אחוז החסימה. אלדד הוא בכלל לא אישיו פה, בפני מי הוא הפר את ההבטחה? בפני הגוש של יחימובית ולפיד?

שילכו להזדיין שניהם.

היו כמה. אבל מעט. ובימים לפני הבחירות התחילו פתאום לדבר שם על סקרים שהם עוברים בקלות, ולרמוז שמסתירים נתונים מפני הציבור ואנערף מה. זה כבר היה שקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:00 
NARKOTIKA כתב:
הפועל כתב:
אחד אדום כתב:

שילכו להזדיין שניהם.

בסדר. גם היו סקרים שאמרו שרומני מנצח.
הם הבטיחו שאם אין ודאות שהם עוברים (לא אולי עוברים, לא כנראה עוברים, לא יש סיכוי שעוברים), אז הם פורשים.
ודאות בטח שלא הייתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:10 
נורא קל לשפוט את זה מבחוץ.
יש דינמיקה לתהליך, יש הטיות בתפיסה, רגשות, אוטוסוגסטיה, תחושות בטן, ניים איט.
אגב, אפשר לעשות עכשיו סימולציות מה היה קורה לו הקולות אליהם היו הולכים לכמה מפלגות . נניח חדש מרץ שלי וקצת ימין לא בטוח שזה היה משנה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
לא היה שום סקר שארץ חדשה עברה בו את אחוז החסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:13 
אוגוסטוס היל כתב:
נורא קל לשפוט את זה מבחוץ.
יש דינמיקה לתהליך, יש הטיות בתפיסה, רגשות, אוטוסוגסטיה, תחושות בטן, ניים איט.
אגב, אפשר לעשות עכשיו סימולציות מה היה קורה לו הקולות אליהם היו הולכים לכמה מפלגות . נניח חדש מרץ שלי וקצת ימין לא בטוח שזה היה משנה משהו

את מה קל.לשפוט מבחוץ? שהם שיקרו? נכון, קל מאד.
התחייבו? שיעמדו במילה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
NARKOTIKA כתב:
הפועל כתב:
אחד אדום כתב:

שילכו להזדיין שניהם.

בסדר. גם היו סקרים שאמרו שרומני מנצח.
הם הבטיחו שאם אין ודאות שהם עוברים (לא אולי עוברים, לא כנראה עוברים, לא יש סיכוי שעוברים), אז הם פורשים.
ודאות בטח שלא הייתה.

איפה ראית שהם אומרים בוודאות? אני לא שמעתי דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:20 
שום סקר על מפלגה שנמצאת על גבול אחוז החסימה הוא לא קרוב לוודאות. בטח כשיש 20% מתלבטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שום סקר על מפלגה שנמצאת על גבול אחוז החסימה הוא לא קרוב לוודאות. בטח כשיש 20% מתלבטים

אבל הם לא אמרו שהם על סף אחוז החסימה, הם טענו שיש להם סקרים שמראים שיש להם 6 מנדטים. זה כבר שקר גס ובטח שלא פוליטיקה חדשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:23 
הם קיבלו פחות מאמנון יצחק, איזה על גבול אחוז החסימה?
זה לא עוברים בוודאות, זה לא כנראה עוברים, זה לא אולי עוברים, זה לא יש סיכוי לעבור. זה בוודאות של 99% לא עוברים.

שקרנים כמו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אני מבולבל, אלדד יניב זה אותו אחד מהשמאל הלאומי?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:31 
קיבלו זה חכמה בדיעבד. אצל קמיל פוקס היה להם 1.8, למשל. הם ניסו לייצר באזז. נכון. מה אמת ומה לא, אני לא יודע.
ובכלל, העולם הפוליטי הוא עולם אפור. הם חייבים הסברים רק למצביעים שלהם, ואני מתרשם שהם מקבלים את זה בסדר בסך הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
אבל כבר בזמנו נטען עליו שהוא אופרטוניסט בלי אידיאולוגיה והוא היה מוחרם במחאה החברתית. מה גרם לו להתחבב כל כך על הסצינה התל אביבית, הסרטונים ביוטיוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:33 
אוגוסטוס היל כתב:
קיבלו זה חכמה בדיעבד. אצל קמיל פוקס היה להם 1.8, למשל. הם ניסו לייצר באזז. נכון. מה אמת ומה לא, אני לא יודע.
ובכלל, העולם הפוליטי הוא עולם אפור. הם חייבים הסברים רק למצביעים שלהם, ואני מתרשם שהם מקבלים את זה בסדר בסך הכל

אמרתי, היו גם סקרים שרומני ניצח. ב99% מהם הוא לא.

ותחום אפור זו מכבסת מילים לשקרנים כמו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע עד כמה זה בדיעבד, כל מי שמכיר קצת את הבחור אמר שאין מצב בחיים שהוא יפרוש.
אתה יכול להגיד שעל הזין שלך שהוא הפר את ההבטחה הזו, אבל מבחינתי, אדם שכל החיים שלו שיקר, מבטיח שהוא חזר בתשובה ועל ההזדמנות הראשונה שיש לו לקיים הבטחה שהוא נתן לבוחר מרצונו החופשי הוא מפר אותה, הוא כנראה שקרן.
חובת ההוכחה עליו, והוא לפחות מבחינתי כושל בה.
כל החיים הפוליטיים שלו הוא היה מוכן להגיד הכל בשביל לנצח, למה אתה חושב שהוא נגמל מהמנהג הזה?
זה שהוא אמר שביבי קקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הם קיבלו פחות מאמנון יצחק, איזה על גבול אחוז החסימה?
זה לא עוברים בוודאות, זה לא כנראה עוברים, זה לא אולי עוברים, זה לא יש סיכוי לעבור. זה בוודאות של 99% לא עוברים.

שקרנים כמו כולם.

זה לא נכון! זה לא נכון!
הוא עקף את אמנון יצחק ב-36 קולות אחרי ספירת קולות החיילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:44 
וואלה, אני באמת לא מתרגש מזה. אני לא הסנגור שלו, אבל בעיני זה שיקול דעת סביר. היה טוב אם הוא היה מסביר את זה ואני מניח שגם זה יבוא.
לעניין עצמו, אני חושב שאתם מגזימים בציפיות. הסיבה היחידה שהוא קיבל ממני חצי קול, היא שהוא נחש, מניפולטור, דמגוג, רק שעכשיו הוא בצד של הטובים.
אם אתה רוצה לנער את המערכת עם אנשים ישרים כמו אילן גילאון או דב חנין, אני חושב שאתה משלה את עצמך.
לא שיש לי בטחון שיניב באמת יצליח לעשות משהו, אבל לפחות הוא לא עוד מאותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: