תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הבדל וש בשפע, אני התמקדתי בדמיון. הדמיון הוא ששתי הקבוצות (החרדים תומכי הכפייה ותומכי החרם) מאמינות שצריך לכפות על הקבוצה השניה דברים שהם לטובתם, מתוך אמונה שהם רואים את התמונה הגדולה והנכפים לא.

החרם לא נועד כדי לכפות על ישראל לעשו משהו *לטובתה* (אם כי זה פועל יוצא חביב בהחלט), אלא כדי לכפות על ישראל להפסיק לבצע פשעים בעם אחר (לתפיסתם. לא נכנס לויכוח אם הם אכן פשעים או לא).
אתה יכול לעשות את ההשוואה שאתה מבקש, אם תתייחס לחילוניות כפשע. ואז יהיה קצת יותר ברור איך צריך להתיחס אליך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 21:51 
אגב, לפי סקר בערוץ 2 המרכז הרדיקלי נותן בראש ועוקף את כולם בסיבוב.
זה אולי טיפה מוקדם, אבל אני עדיין מאמין שהוא יהיה ראש הממשלה ובא לי להוציא אזרחות טורקמיניסטאנית או משהו

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה אולי טיפה מוקדם, אבל אני עדיין מאמין שהוא יהיה ראש הממשלה ובא לי להוציא אזרחות טורקמיניסטאנית או משהו

מישהו צריך לברר למה הוא עושה חיקויים של שלמה ארצי כשהוא נואם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 22:19 
מת לראות אותו פותח פוסט טרמפים בתור ראש ממשלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2016, 23:10 
"כאשר אבדתי, אבדתי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
ישראל ממשיכה לתת פייט לארה"ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

וגם בסקר הזה הוא לא יכול להיות ראש ממשלה.
החרדים לא יישבו איתו,
מרצ העבודה וכחלון יסכימו, אבל זה יוצא רק 59, והוא יצטרך להכניס גם את ליברמן או את בנט, אבל אף אחד מהם לא יסכימו לשבת עם מרצ.
במידה והוא מכניס את שניהם במקום מרצ, יש סיכוי לא רע שהעבודה גם לא באה בחשבון, ואז הוא שוב במיעוט. והוא גם בחיים לא יסכים לשתף פעולה עם הרשימה המשותפת, אז גם ממשלת מיעוט לא באה בחשבון.
וכמובן שיש את ביבי כאופציה, אבל במידה והוא לא מקבל את המנדט מהנשיא, סביר להניח שהוא יעדיף לשבת באופוזיציה ולא להיות כינור שני ללפיד.

בקיצור, לפי הסקר הזה (שלא אומר כלום עדיין, אבל כיף לשחק בכאילו), גם אם הוא מוביל ו׳עוקף את כולם בסיבוב׳, אין לו מה לעשות עם זה, ולביבי עדיין יש יותר סיכוי להקים ממשלה (הליכוד+ליברמן+בנט+חרדים+כחלון=65)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 05:38 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שמרצ לא יסכימו לממשלת לפיד. גם אם זה אומר ביבי.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אויש נו באמת, מצדי שיהיה פול פוט ולא נתניהו.

ובלי קשר, קראתי ניתוח מעט שונה של אטילה, אטילטיל, שומפלבילון, אטילטולה

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154478738214254&id=762089253&comment_id=10154480192394254&notif_t=feed_comment&notif_id=1473221906338754&ref=m_notif

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 08:26 
אדום נחמד כתב:

אז כנראה שביבי לא כזה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 08:39 
red in blood כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

וגם בסקר הזה הוא לא יכול להיות ראש ממשלה.
החרדים לא יישבו איתו,
מרצ העבודה וכחלון יסכימו, אבל זה יוצא רק 59, והוא יצטרך להכניס גם את ליברמן או את בנט, אבל אף אחד מהם לא יסכימו לשבת עם מרצ.
במידה והוא מכניס את שניהם במקום מרצ, יש סיכוי לא רע שהעבודה גם לא באה בחשבון, ואז הוא שוב במיעוט. והוא גם בחיים לא יסכים לשתף פעולה עם הרשימה המשותפת, אז גם ממשלת מיעוט לא באה בחשבון.
וכמובן שיש את ביבי כאופציה , אבל במידה והוא לא מקבל את המנדט מהנשיא, סביר להניח שהוא יעדיף לשבת באופוזיציה ולא להיות כינור שני ללפיד.

בקיצור, לפי הסקר הזה (שלא אומר כלום עדיין, אבל כיף לשחק בכאילו), גם אם הוא מוביל ו׳עוקף את כולם בסיבוב׳, אין לו מה לעשות עם זה, ולביבי עדיין יש יותר סיכוי להקים ממשלה (הליכוד+ליברמן+בנט+חרדים+כחלון=65)

צודק, רק אחזק את דבריך- זה מעבר לזה שנתניהו לא ירצה להיות כינור שני אלא יעדיף אופוזיציה. אם זה מה שיעמוד על הפרק, אז לאחר שניתן לראש המפלגה הגדולה לנסות להרכיב ממשלה, עוברים לבא אחריו, כלומר, לנתניהו. כך שנתניהו אפילו לא אופציה. בהתחשב בשאר הנתונים, ובירידה הצפויה של העבודה/המחנצ בסקרים, אין ללפיד בדל סיכוי להרכיב ממשלה. בסוף זה הולך למי שיכול להרכיב את הממשלה החזקה ביותר. מה שכן, הסקרים האלה יכולים להביא להתלהבות ומומנטום שיכול להביא לעוד נסיקה בהמשך. אני מאמין שלפיד יקבל חבילת תיקים מטורפת ויוכל להיות כל שר שירצה בממשלה הבאה. נמאס לו מאופוזיציה והוא הולך להיות שר החוץ הבא של ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:
הבדל וש בשפע, אני התמקדתי בדמיון. הדמיון הוא ששתי הקבוצות (החרדים תומכי הכפייה ותומכי החרם) מאמינות שצריך לכפות על הקבוצה השניה דברים שהם לטובתם, מתוך אמונה שהם רואים את התמונה הגדולה והנכפים לא.

החרם לא נועד כדי לכפות על ישראל לעשו משהו *לטובתה* (אם כי זה פועל יוצא חביב בהחלט), אלא כדי לכפות על ישראל להפסיק לבצע פשעים בעם אחר (לתפיסתם. לא נכנס לויכוח אם הם אכן פשעים או לא).
אתה יכול לעשות את ההשוואה שאתה מבקש, אם תתייחס לחילוניות כפשע. ואז יהיה קצת יותר ברור איך צריך להתיחס אליך..

אני לגמרי חושב שחילוניות זה פשע כלפי ה'.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אם כבר הנושא עלה, אז הייתי שמח להסבר של המשפט הזה:
ציטוט:
בתכלס? כמו שתומכי הסנקציות לא באמת עושים את זה מדאגה לישראל, כך כנראה גם השר דרעי לא באמת דואג לחילונים.

אני חושב שתומכי החרם לא באמת עושים זאת מאהבה לישראל, אלא מתוך מאבקי כוח ושליטה. כך גם דרעי, הוא לא באמת באמת מודאג מהחילונים, הוא פשוט רוצה להפגין כוח.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

אני לגמרי חושב שחילוניות זה פשע כלפי ה'.

והנה יצא המרצע מן השק, היחס כלפי החילוניים נהיה קצת יותר ברור כשמבינים שהם בחזקת פושעים.

"ואהבתך לרעך כמוך" פשוט עף דרך החלון, הא?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
מה? הייתי בטוח שזה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 11:21 
אולי יהיה לי כח לסרוק את זה בהמשך,

בגדול הסיפור הוא שראיתי שילדי כיתות ב׳ וג׳ בכל מערכת החינוך קיבלו ביום הראשון דף שמחולק ל6 מסגרות שבכל אחת תמונה של כמה ילדים.
הם צריכים לכתוב סיפור על התמונות.

בתמונות מופיעים 4 ילדים, 3 בנים ובת, שלושת הבנים עם כיפה שחורה והבת עם חצאית.
למה? זה די ברור. זאת גרסה שהודפסה לכולם וצריכה להתאים לכולם.
אז זה אפילו מבורך שיכניסו למערכת החינוך תמונות של ילדים דתיים, חלק גדול מהאוכלוסיה, אבל מה שמפריע זה לא זה, מה שמפריע הוא בדיוק הקו הזה שמבדיל בין העולם החילוני לדתי, ושכשזו המציאות, לקרוא על שנאת חרדים וכפייה חילונית זה מגוחך - זה שהדתיים לא מוכנים להראות את הקיום של החילוני.
מה יוצא? שבשביל להדפיס דף עם תמונות שכולם יכולים לראות, צריך שכולם יהיו דתיים, כי אף אחד לא אוסר על הילד החילוני לראות את החבר שלו עם כיפה או את הילדה עם החצאית, אבל בבתי ספר חרדים תמונה של ילד חילוני לא נכנס בשער.
תמונה.
של ילד.
חילוני.

עכשיו תבוא לדבר איתי על קבלת האחר ועל חופש.
בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה? הייתי בטוח שזה ברור.

זה היה ברור מבלי שזה נאמר
תמיד טוב לראות אמיתות כתובות שחור על גבי לבן.
מעניין למה קולקטיב שהציבור הדתי מתייחס אליו כפושע, לא ממש מת עליכם. אניגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
אתם לא צריכים להיעלב, בהנחה שאתם לא מאמינים באלוהים. את הדין על הפשעים תתנו רק בעולם הבא, שגם ככה לא קיים לטענתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 11:44 
אלוהים לא הסיפור כאן, אבל אני מניח שהבנת וזאת פשוט התשובה הקלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אתם לא צריכים להיעלב, בהנחה שאתם לא מאמינים באלוהים. את הדין על הפשעים תתנו רק בעולם הבא, שגם ככה לא קיים לטענתכם.

קודם כל, לא בטוח שמישהו נעלב מזה שאמרת את מה שאמרת.
שנית, גם אם מישהו נעלב, אלוהים לא פונקציה פה. מי שהעליב אותו זה אתה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

שוב, מי אמר שנעלבנו?
אני רק מסביר לך למה אין לי חיבה גדולה לאנשים שחושבים שאני פושע.
זה משמש כרפרנס לפעם הבאה שתיילל על שנאת חינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
ואתם לא מחשיבים את החרדים לשיקוץ מימי הביניים? חשוכים? הפוסל במומו פוסל חביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
לא מתאים בנאדם, לא מתאים.
ההתייחסות שלך (ושל הציבור שלך) לחילונים לא תלויה במה שהחילונים חושבים עליך.
קח אחריות, ותגמור ענין.

מה זה התרגיל המסריח הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 14:27 
Officer Barbrady כתב:
ואתם לא מחשיבים את החרדים לשיקוץ מימי הביניים? חשוכים? הפוסל במומו פוסל חביבי.

אחלה, אבל איבדת את הזכות להתשמש במושג שנאת חינם.
גם פה, אני מניח שאתה מבין את ההבדל בין לסווג מישהו כ״חשוך״ לבין ״פושע״, ובכל מקרה המניפולציה הזאת לא עובדת עליי, החברה שלך מתגאה בכך שהיא ״ימי הביניים״. לא זוכר שיש על זה עונש איפשהו.
אפרופו, אני במו עיניי ראיתי כותרת בדף הראשי של עיתון חרדי שמזהיר את התושבים מכך שבירושלים יש ניסיון למתג את העיר כ׳עיר חופשית׳.
ככה במילים האלה. עם כמה שאני מכיר את החרדים, אשכרה לא ידעתי ש׳חופש׳ נתפס בקונטציה שלילית. פאקינג פסיכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 14:29 
לא רק אצל החרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע איך החסידים קוראים לחילונים? "חופשיים". אני באמת לא מבין את הפליאה שלכם, אתם לא יודעים מה דינם של כופרים ביהדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
הפליאה היא לא על העמדות שלך, אלא על ההתייחסות לשנאת חרדים שחושבים ממש כמוך כשנאת חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
1. אני לא מצפה ממי שלא פתח ספר מוסר בחייו ל"אהבת חינם", אז אתם יכולים להיות רגועים בקטע הזה.
2. אני לא חושב שצריך לשנוא את מי שאתה לא מסכים איתו. אני, למשל, לא שונא את החילונים. אני חושב שהם פושעים כלפי ה'? כן. אתה חושב שהחרדים מאמינים בכלום וחיים בעבר? יכול להיות. זה אומר שאתה צריך לשנוא אותם?
3. זכותך להתנגד (מעדיף לא להשתמש במילה לשנוא) לחרדים שמנסים לכפות עליך סגירת חנויות בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. אני לא מצפה ממי שלא פתח ספר מוסר בחייו ל"אהבת חינם", אז אתם יכולים להיות רגועים בקטע הזה.
2. אני לא חושב שצריך לשנוא את מי שאתה לא מסכים איתו. אני, למשל, לא שונא את החילונים. אני חושב שהם פושעים כלפי ה'? כן. אתה חושב שהחרדים מאמינים בכלום וחיים בעבר? יכול להיות. זה אומר שאתה צריך לשנוא אותם?
3. זכותך להתנגד (מעדיף לא להשתמש במילה לשנוא) לחרדים שמנסים לכפות עליך סגירת חנויות בשבת.

1. בהנחה שחרדי קורא רק ספרי יהדות, סביר שכל מי שקרא אי פעם ספר כבר קרא על מוסר אנושי יותר ממנו.
2. מי בכלל שונא חרדים? תקן אותי אם אני טועה, אבל מאז שטומי לפיד מת ובנו אפסן את דגל שנאת החרדים בבוידעם זה לא ממש קיים יותר בשיח הציבורי (אולי פה ושם בין בוחרי העבודה\מרצ היותר קשישים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2016, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

1. בהנחה שחרדי קורא רק ספרי יהדות, סביר שכל מי שקרא אי פעם ספר כבר קרא על מוסר אנושי יותר ממנו.
2. מי בכלל שונא חרדים? תקן אותי אם אני טועה, אבל מאז שטומי לפיד מת ובנו אפסן את דגל שנאת החרדים בבוידעם זה לא ממש קיים יותר בשיח הציבורי (אולי פה ושם בין בוחרי העבודה\מרצ היותר קשישים).

1. ספרי המוסר היהודי הם ספרי המוסר.
2. אכן שנאת החרדים ירדה מאז י.ל, לאחר שהייתה בשיאה עם השיוויון בנטל. אבל בשבוע האחרון ראינו איזה שד ענק זה בפרשת הרכבת, שד שהוריד את ביבי מכיסא המלך (בסקר, בסקר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: