תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 01:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע באיתמר: זוג הורים ושלושת ילדיהם נרצחו
הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 01:05 
מי שנטול קונטקס זה אתה. אתה חכם בדיעבד. "נעצרו כחשודים ברצח" זאת אמירה שמשמעותה בשטחים היא מעצרים המוניים. היו בעבר פיגועים שצה"ל עצר אחריהם מאות אנשים. רובם המאוד מכריע נחקרו ושוחררו אחרי יום יומיים שלושה. אני לא יודע אם זה מה שנעשה כאן אחרי הפיגוע באיתמר אבל זה לא יפתיע אף אחד אם כן (ואני לא מתייחס כאן למידת הלגיטימיות של פעולות שכאלו, אני מציין שהן קורות). ואם כן אז עצם זה שאתה יודע שאדם נעצר בחשד לפיגוע אומר, לפי נסיון העבר, שיש סיכוי מאוד נמוך שהוא קשור לאותו פיגוע. בדיעבד כולנו יודעים שבמקרה הזה העצורים היו הרוצחים אבל לנסות ולהסיק מסקנות מרחיקות לכך מעצם מ"חשד", בטרמינולוגיה הנהוגה בשטחים, זה לא ממש מבוסס.

אשר לשאר הכתבה, לא ברור לי על סמך מה הכתב של ערוץ 2 הסיק שמדובר במדובר ב"ביקור הזדהות" ואיך הוא קושר את כל הגופים האלו לאותו ביקור על סמך הבלוג הזה. לפי הבלוג עצמו אגב מדובר בביקור של שני אנשים בדיוק. http://www.alternativenews.org/hebrew/i ... 7-q-10411-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 01:28 
גיא האדום כתב:
מי שנטול קונטקס זה אתה. אתה חכם בדיעבד. "נעצרו כחשודים ברצח" זאת אמירה שמשמעותה בשטחים היא מעצרים המוניים. היו בעבר פיגועים שצה"ל עצר אחריהם מאות אנשים. רובם המאוד מכריע נחקרו ושוחררו אחרי יום יומיים שלושה. אני לא יודע אם זה מה שנעשה כאן אחרי הפיגוע באיתמר אבל זה לא יפתיע אף אחד אם כן (ואני לא מתייחס כאן למידת הלגיטימיות של פעולות שכאלו, אני מציין שהן קורות). ואם כן אז עצם זה שאתה יודע שאדם נעצר בחשד לפיגוע אומר, לפי נסיון העבר, שיש סיכוי מאוד נמוך שהוא קשור לאותו פיגוע. בדיעבד כולנו יודעים שבמקרה הזה העצורים היו הרוצחים אבל לנסות ולהסיק מסקנות מרחיקות לכך מעצם מ"חשד", בטרמינולוגיה הנהוגה בשטחים, זה לא ממש מבוסס.

אשר לשאר הכתבה, לא ברור לי על סמך מה הכתב של ערוץ 2 הסיק שמדובר במדובר ב"ביקור הזדהות" ואיך הוא קושר את כל הגופים האלו לאותו ביקור על סמך הבלוג הזה. לפי הבלוג עצמו אגב מדובר בביקור של שני אנשים בדיוק. http://www.alternativenews.org/hebrew/i ... 7-q-10411-

"חכמה בדיעבד" אין כאן תקרא שוב או שתצפה בכתבה פעם נוספת. אתה כותב באופן כללי, אני כותב על אירוע ספציפי שכבר טרחתי להרחיב בנוגע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 03:39 
אדום עד לגרדום כתב:
שגילו כתב:
לכל הטוענים שנשק למתנחלים מוסיף ביטחון- שני הרוצחים הארורים לא הצליחו להשיג נשק בשטחים, הלכו לתוך איתמר ושם לקחו נשק מופקר מאחד הבתים...

נו מה הקשר מפגר?!?!? אתה יודע כמה פעמים הדבר הזה הציל חיים? יא חמור?

וזה שאמר שאני מוזמן למצוץ לו אתה יותר ממוזמן ללכת למצוץ למחבלים שאתה כלכך אוהב שאתה רוצה לתת להם את הפיסת אדמה המסריחה הזו שקוראים לה ארץ ישראל הם מאוד מאוד אוהבים אנשים כמוך.באחיריות!.

אני לא יודע וגם אתה לא יודע
אני יודע שבמדינות כמו טקסס או אלאבמה שבהם גם לנערה בכיתה ח' יש איזה רובה ציד בארון ביחד עם החזיות שלה ושהתחביב המוביל שם הוא לירות(הכל הולך היספנים, שחורים, אסיאתים)
יש מקרי רצח בשיעור גבוה במיוחד.
תכל'ס המתנחלים הם סוג של המערב הפרוע גרסת המידל איסט במקום המידל ווסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 07:49 
הנכם מוזמנים לבקור הזדהות בכפר עוורתא, נפת שכם בשבת 16.4.11
הכפר עוורתא גובל בהתנחלות איתמר. לפני חודש נרצחה משפחה מההתנחלות; כוחות הביטחון ממקדים את עיקר החיפושים אחר חשודים בכפר עוורתא. החיפושים נעשים בדרך ברוטלית שהופכת את חיי התושבים לגיהינום. הפריצות לבתים נעשות בליווי רימוני הלם ואבנים, החיפושים נעשים תוך נקיטת אלימות השפלה, וגרימת נזקים כבדים לרכוש. בימים בהם נערכים חיפושים אחר חשודים מוטל על הכפר עוצר מלא; בתי ספר, מוסדות ציבור ועסקים נסגרים. עשרות מבני ובנות הכפר נעצרו, חלקם שוחררו.
על כל הפעילות בכפר הוטל איסור פרסום בתקשורת הכתובה והאלקטרוני מה שהקל על כוחות הביטחון לפעול בדרך אלימה ופוגענית מבלי שיעמדו לביקורת ציבורית על מעשיהם.
להרשמה: יעקב מנור
קואליציית נשים לשלום *לוחמים לשלום *גוש שלום *אדם ללא גבולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפ יקר,
אני ביקשתי שתביא דוגמה לטענה ההזוייה שלך כאילו השמאל הרדיקלי פטר את הרוצחים בלא כלום וכינה אותם "פסיכים".
במקום זה הבאת לי כתבה על זה שהסמול מנאייקים. יופי, אבל זה לא קשור למה שטענת ולא למה שביקשתי שתביא.
בבקשה אל תשרבב את השם שלי סתם, ואל תביא את הבקשה הקודמת שלי כתירוץ להבאת ה"כתבה" הזו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:01 
צה"ל והשב"כ, ועל כך יש הרבה עדויות - גרם להרס רב בעוורתא במסגרת החקירה, או תוך שימוש בחקירה כתירוץ. לכך נוספו פעולות "תג מחיר" למיניהן.
הפעילים הללו הלכו להזדהות עם אנשים שהפכו מאז הפיגוע לשעיר לעזאזל, קורבן קולקטיבי - ועל כך, כל הכבוד להם.
בזמן הביקור הם לא ידעו שהבית בו הם מבקרים הוא בית הרוצחים (אגב, האומנם בית הרוצחים? יש לי כרגע דז'וו מוזר לסרט "בשם האב", אבל נניח שאכן זהו בית הרוצחים). מהעובדה שהאנשים הללו נעצרו לא ניתן היה ללמוד דבר, עשרות אם לא מאות נעצרו.

ישר כח לפעילים :PUKE: גדול לכתבה העלובה של ערוץ שתיים ולכתב האפס שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הכפר עוורתא גובל בהתנחלות איתמר. לפני חודש נרצחה משפחה מההתנחלות; כוחות הביטחון ממקדים את עיקר החיפושים אחר חשודים בכפר עוורתא. החיפושים נעשים בדרך ברוטלית שהופכת את חיי התושבים לגיהינום. הפריצות לבתים נעשות בליווי רימוני הלם ואבנים, החיפושים נעשים תוך נקיטת אלימות השפלה, וגרימת נזקים כבדים לרכוש. בימים בהם נערכים חיפושים אחר חשודים מוטל על הכפר עוצר מלא; בתי ספר, מוסדות ציבור ועסקים נסגרים. עשרות מבני ובנות הכפר נעצרו, חלקם שוחררו.
על כל הפעילות בכפר הוטל איסור פרסום בתקשורת הכתובה והאלקטרוני מה שהקל על כוחות הביטחון לפעול בדרך אלימה ופוגענית מבלי שיעמדו לביקורת ציבורית על מעשיהם.

אני מבין שזה ציטוט.

הכל עוד נסבל ואיכשהו לגיטימי (גם אם לא לרוחי), מלבד דבר אחד - המילה "הזדהות". "ביקור הזדהות".

הזדהות עם מי, נבלות? ביקור הזדהות בבית הרוצחים? (שהודו בביצוע הרצח המתועב).

לא קצת התחלקתם על השכל רבותי?

השנאה העצמית כבר באמת מעבירה אתכם על דעתכם, עד כדי כך שאפילו הדבר האחד שתמיד התגאתם בו - חוש הצדק האבסולוטי, האוניברסלי, המפותח שלכם - אפילו הוא השתבש אצלכם לגמרי.

"הזדהות" עם הרוצחים, עאלק.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 18 אפריל 2011, 08:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:07 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
צה"ל והשב"כ, ועל כך יש הרבה עדויות - גרם להרס רב בעוורתא במסגרת החקירה, או תוך שימוש בחקירה כתירוץ. לכך נוספו פעולות "תג מחיר" למיניהן.
הפעילים הללו הלכו להזדהות עם אנשים שהפכו מאז הפיגוע לשעיר לעזאזל, קורבן קולקטיבי - ועל כך, כל הכבוד להם.
בזמן הביקור הם לא ידעו שהבית בו הם מבקרים הוא בית הרוצחים (אגב, האומנם בית הרוצחים? יש לי כרגע דז'וו מוזר לסרט "בשם האב", אבל נניח שאכן זהו בית הרוצחים). מהעובדה שהאנשים הללו נעצרו לא ניתן היה ללמוד דבר , עשרות אם לא מאות נעצרו.

אנחנו רואים כולנו שאתה עמוק עמוק בתוך הסרט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
די נו,הארגונים הללו והדעה שלהם מעניינת לי את הביצה השמאלית במקרה הטוב.
כל 2 אנשים מחליטים להקים ארגון וה-2 אנשים האלו שייכים לעוד עשרות ארגונים.
בקיצור הם בדיחה עצובה שאין להתייחס אלייה ולדעות שלה.
שיעשו ביקורי הזדהות עם מי שבא להם ושישארו איתם שם,או שפשוט לא יתנו להם לחזור לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:15 
Frank Serpico כתב:
קומוניסים כתב:

אני מבין שזה ציטוט.

הכל עוד נסבל ואיכשהו לגיטימי (גם אם לא לרוחי), מלבד דבר אחד - המילה "הזדהות". "ביקור הזדהות".

השנאה העצמית כבר באמת מעבירה אתכם על דעתכם, עד כדי כך שאפילו הדבר האחד שתמיד התגאתם בו - חוש הצדק האבסולוטי, האוניברסלי, המפותח שלכם - אפילו הוא השתבש אצלכם לגמרי.

מה לא הבנת בדיוק?
הביקור נערך לפני כמה ימים, אף אחד מהפעילים לא ידע שזהו בית הרוצחים, מבחינתם זה היה בית של אנשים שנעצרו (כמו רבים רבים אחרים בכפר) והצבא שבר להם את כל הבית תוך כדי מופע מרשים של אלימות.
זה כאילו תחביב אצלכם להתעלם מרציפותו של ציר הזמן? כי אז גם אני יכול: כולכם מטומטמים שלא לקחתם את הלוטו, הנה אני יודע את המספרים שיצאו, כל מה שהייתם צריכים זה למלא אותם לפני ההגרלה והייתם זוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שזו הדרך הבטוחה להחזיר את השמאל לרלוונטיות בקרב הציבור הישראלי.

בבחירות הבאות אל נא תתפלאו שמרצ יקבלו מנדט וחצי, העבודה (או מה שנשאר ממנה) ארבעה וחצי מנדטים, וחד"ש חצי מנדט מהציבור היהודי.

אל תפריעו לעצמכם בהרס השיטתי שלכם את השמאל בארץ ואת הרלוונטיות שלו בקרב הציבור הישראלי.

עלו והצליחו. המשיכו לצאת אל מחוץ לגדר הקונצנזוס. המשיכו להכחיד את עצמכם (ולבוא בטענות אל כ-ו-ל-ם מלבד אל עצמכם ואל העיוורון שאתם לקיתם בו).

כבר מזמן איבדתם קשר עם הציבור הישראלי. עכשיו אתם בחזקת רפסודיה קטנה שמתנדנדת לה הרחק הרחק מישראל לעבר חופי אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
קומוניסים כתב:

אני מבין שזה ציטוט.

מה לא הבנת בדיוק?
הביקור נערך לפני כמה ימים, אף אחד מהפעילים לא ידע שזהו בית הרוצחים, מבחינתם זה היה בית של אנשים שנעצרו (כמו רבים רבים אחרים בכפר) והצבא שבר להם את כל הבית תוך כדי מופע מרשים של אלימות.
זה כאילו תחביב אצלכם להתעלם מרציפותו של ציר הזמן? כי אז גם אני יכול: כולכם מטומטמים שלא לקחתם את הלוטו, הנה אני יודע את המספרים שיצאו, כל מה שהייתם צריכים זה למלא אותם לפני ההגרלה והייתם זוכים.

גם כשאתה ממלא לוטו אתה צריך לקחת בחשבון שאולי אולי תעלה בפיס את המספרים הזוכים.

אמרתי כבר - המילה "הזדהות" בביקור בבתים שאחד מהם עשוי להיות בית הרוצחים - זה מה שלא היה במקומו.

זה לא אנחנו שמתעלמים מציר הזמן, זה אנשים פה שלגמרי התחלקו על השכל ואיבדו כל קשר לציר המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:21 
בשם האב הוא סרט מ-1993, המספר את סיפורו של אדם שהורשע על לא עוול בכפו, כיוון שנחשד בחברות ב-IRA והשתתפות בפיצוץ פאב גילפורד (בו נהרגו חמישה אנשים ונפצעו עשרות).

http://www.youtube.com/watch?v=v6aKEUWcITo&NR=1
(הסרטון קשה לצפיה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
חמישה בני אדם נרצחו על ידי חלק מהאנשים מאותו הכפר אבל מה שמעניין אותם הוא הבלגאן בבית של הפלסטינים.
אולי פעם אחד כדי לשלוח את הארגונים האלו למבצעים,הם עוד מסוגלים במקום לחפש נשק להתחיל לסדר להם את הבית.
איזה בדיחה הם לא להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:26 
בדיחה עצובה אחושרמוטה. בלונדי עוד לא בטוח בכלל שזה בית רוצחים. יכול מאוד להיות שזה בית של לוחמי חירות וחופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:29 
דבר אחד באמת מוזר לי
איך זה שהבית ממנו יצאו הרוצחים עדיין עומד על תילו?
מה ,מפעילי הצמ״ה בפיקוד מרכז יצאו כבר לחופשת החג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
בלונדיני, אני מתפלא עליך.
הרי ידוע לכל שהימין המשיחי מתעלם לחלוטין ממימד הזמן, וכל הוויתו נמצאת בזמן אחר, מיתי, שמסתכל על העולם כולו מפרספקטיבה כל כך רחבה שציר הזמן מאבד את משמעותו.
אין פלא שהם מתקשים להבדיל בין תאריכים סמוכים, שהרי אין הבדל ממשי בין התאריכים האלה, שניהם היו לפני ביאת המשיח.
מבחינתם לבדוק האם המבקרים האלה שבכתבה ידעו את מי הם מבקרים זה כמו לבדוק אם הדרבי השני בעונת 1966 היה במחזור 18 או 19 (יענו סתם איזה דקדוק שלא באמת רלוונטי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:34 
טקנובוי
הפעם תורי להתפלא
במקום להודות שהביקור הזה היה מיותר לגמרי
אז נאחזים בכל מיני תירוצים להצדיק אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:36 
אם הם היו יודעים זה כבר היה סיפור אחר לחלוטין. (קריאה שלי לפחות למעצרם מייד לשם כליאה או הסתכלות) התגובה היא בהתאם לסיטואציה.
שלא תטעו, הכלבים שהלכו לבקר אותם לא בהכרח יצדיקו את הפעולה בבית גם לאחר שנודע שממנו באו הרוצחים. מה הבית אשם???? למה לבלגן?? לשם מה הברוטליות??? ומה אשמה האמא???? בנים של אלף זונות. תרחמו על אכזרים יא מנייאק. אתם האכזרים הכי גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
דבר אחד באמת מוזר לי

כנראה.
יש גם אפשרות פחות סבירה, שיש בשרשרת הפיקוד הרלוונטית מישהו שלא מונע רק מנקמה, אלא טורח גם להפעיל את השכל.
אבל כאמור, רוב הסיכויים שזה מתעכב בגלל החג.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
דבר אחד באמת מוזר לי

כנראה.
יש גם אפשרות פחות סבירה, שיש בשרשרת הפיקוד הרלוונטית מישהו שלא מונע רק מנקמה, אלא טורח גם להפעיל את השכל.
אבל כאמור, רוב הסיכויים שזה מתעכב בגלל החג.

אז הגיע הזמן לפטר את המישהו הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
טקנובוי
הפעם תורי להתפלא

אם צבא כובש היה יורד על השכונה שלי, עוצר את כל הגברים, נכנס לכל דירה והופך אותה, וכו' וכו', הייתי מאוד שמח אם האזרחים של המדינה הכובשת היו באים לאיזה ביקור הזדהות קטן ואולי אפילו מביאים איזה משהו טעים איתם.
אם הם היו באים במיוחד לבית של הרוצח שהם חיפשו, כשהם יודעים שזה בית הרוצח, אז הייתי מתפלא.
אם הם היו מגיעים לבית של הרוצח במקרה, במסגרת ביקור בעשרות בתים, אז לא הייתי מתפלא, הייתי רק מחייך לנוכח ההומור מלא האירוניה של הגורל\ההיסטוריה\הקיום האנושי.

אבל למה לכם להתעמק בדקויות, כמו את מי ביקרו ולמה, אם אפשר פשוט להזיל קצת קצף מהפה ולדרוש הרס, חורבן והרג (אבל כמובן רק לזמן שנחליט ורק מהצד שלנו לצד שלהם, אחרת זה לא יהיה פייר וכולנו נצעק "חמ(א)ס" במקהלה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לאחר הפגישה במועצה ערכנו ביקורים בבתיהם של שתי משפחות, מתוך הארבעה שביתיהן נפרצו הבוקר.

את הזוועה שראו עינינו בבית משפחתו של מוחמד עוואד לא ניתן לתאר אלא כפוגרום לשמו, נקמה פרימיטיבית וברוטאלית שתכליתה הטלת מורא ופחד בלב התושבים.
כל החדרים היו הפוכים. רוב הרהיטים ומכשירי החשמל היו מנופצים. המזון במטבח השולך על הרצפה ועליו שפכו מיכל גדול של שמן .

אם המשפחה שמעה והילדים מאג'ד, 14, ועלא, 6, שלא נעצרו, סיפרו שהפריצה לבית החלה בשעה 4 לפנות בוקר והסתיימה בסביבות השעה 11. בני המשפחה הוצאו ממיטותיהם לצינת הבוקר מבלי שאפשרו להם לקחת לבוש חם או שמיכות. חייל שזיהה את הילדה מנסה להתגונן מהקור בשמיכתה קרע את השמכה מעליה. עלא מספרת: "לקחו לי את השמיכה, והיה לי קר מאוד ומאוד פחדתי, וכך עמדתי בחוץ עד שהחיילים הלכו. מאג'ד מספר: "אזקו אותי, כיסו את עיני והכו אותי, ואני בסך הכל ילד צעיר ומה פשעתי?"

האב מוחמד, 45, הבן מג'די, 20, תלמיד שנה ג' באוניברסיטה, הבן אמג'ד,19, תלמיד שנה א' באוניברסיטה, והבן חאכם, 17, נעצרו. בן הדוד איימן, 21, נעצר גם הוא. האם טוענת שלקחו 2,500 דינר ממגירה בארון ו-5 טלפונים סלולרים.
האם שמעה נראתה שבורה, הלומת צער ויגון. הפחד והאימה טרם סרו מעיניה שלהילדה הקטנה עלא.

הביקור השני נערך אצל בית קרוביהם, ביתם של אימן וחסאן עוואד. להורים שתי בנות- יסמין, בת ארבע וחצי ואחותה סנע, בת שנה וחצי.
ההרס בבית היה פחות, כנראה שהחיילים חסו על בני המשפחה.
האב חסאן נעצר לחקירה.
אחות האם, סנע, אמרה לנו בשמץ סארקזם, "אלינו הביתה החיילים טרם הגיעו".

http://www.alternativenews.org/hebrew/index.php/news/human-rights/487-q-10411-

שני ביקורי "הזדהות" ערכו הנבלות בכפר עוורתא - ביקור אחד בביתם של האחים מג'די ואמג'ד עוואד (האחים שהודו ברצח), וביקור שני בבית קרוביהם. הבית שנהרס יותר היה (מן הסתם?) ביתם של האחים שהודו ברצח. הבית השני, בית קרוביהם, נהרס פחות.

מעניין שבדיוק שני ביקורי ה"הזדהות" שנערכו בשני בתים בכפר עוורתא היו בדיוק בבתיהם של הרוצחים (סליחה, הנאשמים ברצח, שהודו במעשיהם).

איזה לוטו, יא וואראדי. אחושרמוטה לוטו. מזל של טיפשים, או חוסר תמימות (ופילבול בעיניים) של מנוולים ?!

אלו העובדות. מהדו"ח של המנוולים.

עתה המשיכו נא בהתפלפלות (ובפילבול העיניים).

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 18 אפריל 2011, 08:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ציטוט:
לאחר הפגישה במועצה ערכנו ביקורים בבתיהם של שתי משפחות, מתוך הארבעה שביתיהן נפרצו הבוקר.

את הזוועה שראו עינינו בבית משפחתו של מוחמד עוואד לא ניתן לתאר אלא כפוגרום לשמו, נקמה פרימיטיבית וברוטאלית שתכליתה הטלת מורא ופחד בלב התושבים.
כל החדרים היו הפוכים. רוב הרהיטים ומכשירי החשמל היו מנופצים. המזון במטבח השולך על הרצפה ועליו שפכו מיכל גדול של שמן .

אם המשפחה שמעה והילדים מאג'ד, 14, ועלא, 6, שלא נעצרו, סיפרו שהפריצה לבית החלה בשעה 4 לפנות בוקר והסתיימה בסביבות השעה 11. בני המשפחה הוצאו ממיטותיהם לצינת הבוקר מבלי שאפשרו להם לקחת לבוש חם או שמיכות. חייל שזיהה את הילדה מנסה להתגונן מהקור בשמיכתה קרע את השמכה מעליה. עלא מספרת: "לקחו לי את השמיכה, והיה לי קר מאוד ומאוד פחדתי, וכך עמדתי בחוץ עד שהחיילים הלכו. מאג'ד מספר: "אזקו אותי, כיסו את עיני והכו אותי, ואני בסך הכל ילד צעיר ומה פשעתי?"

האב מוחמד, 45, הבן מג'די, 20, תלמיד שנה ג' באוניברסיטה, הבן אמג'ד,19, תלמיד שנה א' באוניברסיטה, והבן חאכם, 17, נעצרו. בן הדוד איימן, 21, נעצר גם הוא. האם טוענת שלקחו 2,500 דינר ממגירה בארון ו-5 טלפונים סלולרים.
האם שמעה נראתה שבורה, הלומת צער ויגון. הפחד והאימה טרם סרו מעיניה שלהילדה הקטנה עלא.

הביקור השני נערך אצל בית קרוביהם, ביתם של אימן וחסאן עוואד. להורים שתי בנות- יסמין, בת ארבע וחצי ואחותה סנע, בת שנה וחצי.
האב חסאן נעצר לחקירה.

שני ביקורי "הזדהות" ערכו הנבלות בכפר עוורתא - ביקור אחד בביתם של האחים מג'די ואמג'ד עוואד (האחים שהודו ברצח), וביקור שני בבית קרוביהם. הבית שנהרס יותר היה (מן הסתם?) ביתם של האחים שהודו ברצח. הבית השני, בית קרוביהם, נהרס פחות.

מעניין שבדיוק שני ביקורי ה"הזדהות" שנערכו בשני בתים בכפר עוורתא היו בדיוק בבתיהם של הרוצחים (סליחה, הנאשמים ברצח, שהודו במעשיהם).

איזה לוטו, יא וואראדי. אחושרמוטה לוטו. מזל של טיפשים, או חוסר תמימות (ופילבול בעיניים) של מנוולים ?!

הלינק שהבאת הוא מיום ראשון שעבר.
באותו זמן טרם היתה ידועה זהות הרוצחים.
ככה שאתה מדבר שטויות.

כנראה שהדם שעלה לכם לראש מציף לכם את שדה הראייה או אפילו מבטל לכם את יכולת המחשבה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:43 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
טקנובוי
הפעם תורי להתפלא

אם צבא כובש היה יורד על השכונה שלי, עוצר את כל הגברים, נכנס לכל דירה והופך אותה, וכו' וכו', הייתי מאוד שמח אם האזרחים של המדינה הכובשת היו באים לאיזה ביקור הזדהות קטן ואולי אפילו מביאים איזה משהו טעים איתם.
אם הם היו באים במיוחד לבית של הרוצח שהם חיפשו, כשהם יודעים שזה בית הרוצח, אז הייתי מתפלא.
אם הם היו מגיעים לבית של הרוצח במקרה,
Frank Serpico כתב:
במסגרת ביקור בעשרות בתים
במסגרת ביקור בעשרות בתים , אז לא הייתי מתפלא, הייתי רק מחייך לנוכח ההומור מלא האירוניה של הגורל\ההיסטוריה\הקיום האנושי.

אבל למה לכם להתעמק בדקויות, כמו את מי ביקרו ולמה, אם אפשר פשוט להזיל קצת קצף מהפה ולדרוש הרס, חורבן והרג (אבל כמובן רק לזמן שנחליט ורק מהצד שלנו לצד שלהם, אחרת זה לא יהיה פייר וכולנו נצעק "חמ(א)ס" במקהלה).

Frank Serpico כתב:
ציטוט:

האב חסאן נעצר לחקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
שני ביקורים. בשני בתים. של האחים הרוצחים. ושל קרובי משפחתם.

שניים משניים בלוטו זה דבר מדהים!

הזדהות.

מג'די ואמג'ד עוואד. :ROSE:

:HEART2:

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 18 אפריל 2011, 08:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:47 
teknoboy כתב:
צ'ימפ יקר,
אני ביקשתי שתביא דוגמה לטענה ההזוייה שלך כאילו השמאל הרדיקלי פטר את הרוצחים בלא כלום וכינה אותם "פסיכים".
במקום זה הבאת לי כתבה על זה שהסמול מנאייקים. יופי, אבל זה לא קשור למה שטענת ולא למה שביקשתי שתביא.
בבקשה אל תשרבב את השם שלי סתם, ואל תביא את הבקשה הקודמת שלי כתירוץ להבאת ה"כתבה" הזו.

הבאתי לך דוגמא מייצגת, ובנוסף דוגמא מורחבת לשאלתך מה הוא שמאל רדיקלי, הרשתי לעצמי לצאת מגבולות השאלה הקטנונית שלך ולא להכנס לדיון חסר טעם שכיוונת אליו. קבל את התנצלותי הכנה אם עשיתי שימוש לשווא בכינוי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
שני ביקורים. בשני בתים. של האחים הרוצחים. ושל קרובי משפחתם.

שניים משניים בלוטו זה דבר מדהים!

לא סתם אומרים שהשמאלנים טחונים בכסף.
כנראה מהלוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 09:31 
בזמן הביקור הם לא ידעו שהבית בו הם מבקרים הוא בית הרוצחים (אגב, האומנם בית הרוצחים? יש לי כרגע דז'וו מוזר לסרט "בשם האב", אבל נניח שאכן זהו בית הרוצחים). מהעובדה שהאנשים הללו נעצרו לא ניתן היה ללמוד דבר, עשרות אם לא מאות נעצרו.

למה לא נשארת שם אנחנו לא צריכים בוגדים כמוך חבל שלא הרסו לגמרי את הכפר ורק שתדע שהמשפחה של המחבל בן ה17 כולם שם פעילי טרור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 09:51 
ofri כתב:

למה לא נשארת שם אנחנו לא צריכים בוגדים כמוך חבל שלא הרסו לגמרי את הכפר ורק שתדע ש המשפחה של המחבל בן ה17 כולם שם פעילי טרור

כתבנו בשטח?
חשיפה ראשונה?
אההההההה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: