ציטוט:
לאחר הפגישה במועצה ערכנו ביקורים בבתיהם של שתי משפחות, מתוך הארבעה שביתיהן נפרצו הבוקר.
את הזוועה שראו עינינו בבית משפחתו של מוחמד עוואד לא ניתן לתאר אלא כפוגרום לשמו, נקמה פרימיטיבית וברוטאלית שתכליתה הטלת מורא ופחד בלב התושבים.
כל החדרים היו הפוכים. רוב הרהיטים ומכשירי החשמל היו מנופצים. המזון במטבח השולך על הרצפה ועליו שפכו מיכל גדול של שמן .
אם המשפחה שמעה והילדים מאג'ד, 14, ועלא, 6, שלא נעצרו, סיפרו שהפריצה לבית החלה בשעה 4 לפנות בוקר והסתיימה בסביבות השעה 11. בני המשפחה הוצאו ממיטותיהם לצינת הבוקר מבלי שאפשרו להם לקחת לבוש חם או שמיכות. חייל שזיהה את הילדה מנסה להתגונן מהקור בשמיכתה קרע את השמכה מעליה. עלא מספרת: "לקחו לי את השמיכה, והיה לי קר מאוד ומאוד פחדתי, וכך עמדתי בחוץ עד שהחיילים הלכו. מאג'ד מספר: "אזקו אותי, כיסו את עיני והכו אותי, ואני בסך הכל ילד צעיר ומה פשעתי?"
האב מוחמד, 45, הבן מג'די, 20, תלמיד שנה ג' באוניברסיטה, הבן אמג'ד,19, תלמיד שנה א' באוניברסיטה, והבן חאכם, 17, נעצרו. בן הדוד איימן, 21, נעצר גם הוא. האם טוענת שלקחו 2,500 דינר ממגירה בארון ו-5 טלפונים סלולרים.
האם שמעה נראתה שבורה, הלומת צער ויגון. הפחד והאימה טרם סרו מעיניה שלהילדה הקטנה עלא.
הביקור השני נערך אצל בית קרוביהם, ביתם של אימן וחסאן עוואד. להורים שתי בנות- יסמין, בת ארבע וחצי ואחותה סנע, בת שנה וחצי.
ההרס בבית היה פחות, כנראה שהחיילים חסו על בני המשפחה.
האב חסאן נעצר לחקירה.
אחות האם, סנע, אמרה לנו בשמץ סארקזם, "אלינו הביתה החיילים טרם הגיעו".
http://www.alternativenews.org/hebrew/index.php/news/human-rights/487-q-10411-שני ביקורי "הזדהות" ערכו הנבלות בכפר עוורתא - ביקור אחד בביתם של האחים מג'די ואמג'ד עוואד (האחים שהודו ברצח), וביקור שני בבית קרוביהם. הבית שנהרס יותר היה (מן הסתם?) ביתם של האחים שהודו ברצח. הבית השני, בית קרוביהם, נהרס פחות.
מעניין שבדיוק שני ביקורי ה"הזדהות" שנערכו בשני בתים בכפר עוורתא היו בדיוק בבתיהם של הרוצחים (סליחה, הנאשמים ברצח, שהודו במעשיהם).
איזה לוטו, יא וואראדי. אחושרמוטה לוטו. מזל של טיפשים, או חוסר תמימות (ופילבול בעיניים) של מנוולים ?!
אלו העובדות. מהדו"ח של המנוולים.
עתה המשיכו נא בהתפלפלות (ובפילבול העיניים).