תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 20:01 
לא.

אם אתה רוצה להוכיח שמי שיצר את ההסכם הוא שונא ישראל בגלל ההסכם, נגזר מכך שאוהבי ישראל לא תומכים בהסכם. אחרת, יכול להיות שגם מי שחיבר את ההסכם הוא אוהב ישראל.
לוגיקה לא עקיפה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
הסכם הגרעין הוא כמו אלאור אזריה. התומכים של אלאור אמנם מבחילים אבל הם לא פושעים. התומכים של הסכם הגרעין הם אולי נאיבים ו\או מקלים ראש בעובדה שלמשטר האייתולות יכולה להיות בעוד 15 שנים פצצה גרעינית, אבל הם בהחלט לא שותפים להסכם הנוראי הזה שעל הדרך גם נותן פטור לפעולות הטרור הקונבנציונליות של איראן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
איזה ויכוח מצחיק יש לכם עם אופיסר. זה שהוא מקפיד לקרוא לאובמה חוסיין לא מבהיר לכם למה הוא באמת שונא אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 22:49 
Officer Barbrady כתב:
הסכם הגרעין הוא כמו אלאור אזריה. התומכים של אלאור אמנם מבחילים אבל הם לא פושעים. התומכים של הסכם הגרעין הם אולי נאיבים ו\או מקלים ראש בעובדה שלמשטר האייתולות יכולה להיות בעוד 15 שנים פצצה גרעינית, אבל הם בהחלט לא שותפים להסכם הנוראי הזה שעל הדרך גם נותן פטור לפעולות הטרור הקונבנציונליות של איראן.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 23:28 
נכנעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
יופי שנזכרת באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2017, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
האם האיש לפני קומי יחסל את מי שחיסל את קומי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2017, 05:45 
תכלס, היה אשכול כיף לפני הטרחונים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2017, 08:51 
skadiv כתב:
הפועל כתב:
היועץ לבטחון לאומי אמר שהדיווח על חשיפת מידע רגיש ע"י טראמפ היה false. אני חושב שzink דווקא קורא אנגלית לא רע בכלל.

נו באמת...מה הראת לי כאן, שאתה יודע לתרגם את המילה FALSE? באמת כל הכבוד. אם גם אתה לא מבין שיש הבדל
בין "the story that came out tonight as reported is false" שזה ציטוט ישיר של שהוא אמר,
לבין "this story/report/information is false" שזה מה שאתם מבינים מזה, אז אני מצטער, יש לכם בעיה.

אבל תאחלס, מה אני מנסה להוכיח פה...מצטער שהתפרצתי למסיבה.

חח הגדר התפתלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2017, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
אם פוטין הצליח להשתיל בובה בבית הלבן בתור נשיא ארצות הברית... אז הולך להיות ממש מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2017, 16:24 
MaRtIn kay כתב:
אם פוטין הצליח להשתיל בובה בבית הלבן בתור נשיא ארצות הברית... אז הולך להיות ממש מעניין

הוא גם הולך לגרום לפיטורים שלו כאקסטרה fuck you

אגב רוג'ר איילס מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2017, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מי יפטר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2017, 16:40 
KingAlpaca כתב:
KingAlpaca כתב:
מי יפטר אותו?

פוטין :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2017, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
שרי פאלמר וההוא שהיה נשיא בעונה השלישית ב24 מתהפכים בקברם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2017, 19:42 
הפועל כתב:
לא יודע מה ניסית, אבל אין ספק שהוכחת שאתה מתפתל לא פחות טוב ממקמאסטר.

בר קולמוסא כתב:
חח הגדר התפתלות

"מתפתל", "התפתלות"...ואת זה אומרים אנשים אינטלגנטים (כנראה) שמשום מה לא רואים שום בעיה בלהחיל לוגיקה של שיחה עם החברים בפאב על טיול בהודו או עם האישה כשעוברים על הקניות בסופר על נושאים קצת יותר רציניים. מילה של כל פקיד בכיר כמו דובר, דיפלומט איש מודיעין שווה הרבה (הרבה!) יותר...מילה של אחד שמעביר תדריכים מודיענים לפאקינג נשיא ארה"ב שווה זהב. מי שלא מבין את זה אין לו זכות להגיב על נושאים כאלה. זו דעתי.

לגופו של עניין - ZINK (ובעקבותיו גם 'הפועל') טען שיש סתירה בין מה שאמר מקמסטר לבין מה שאמר טראמפ לאחר מכן. אני טוען שאם מסתכלים היטב בדברים שהוא אשכרה אמר, ולא מתעלמים פה ושם ממילה זו או אחרת שלא מתאימה או מתרגמים תרגום חופשי לגמרי שתואם את דעותיו הקדומות של המתרגם (שטראמפ דביל לדוגמה), מגלים שאין שום סתירה. זה הכל. לא מסכימים עם הטענה? תגיבו לעניין. אבל אל תזרקו סתם דברים לאויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2017, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
בבקשה תמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2017, 22:37 
אז מה שאתה אומר זה שמקמאסטר הביא אחלה משחק מילים, עמד מול המצלמות ופיזר מסך עשן עם מלא תיאורים של פאולים שלא בוצעו בפגישה ואף אחד לא באמת טען שבוצעו, אבל השאיר למי שרוצה ספייס בין השורות לזה שאולי, כביכול, טראמפ כן חשף בטעות מידע מסווג לרוסים? כי את זה הוא לא הכחיש.
אז יופי, זאת התפתלות של פוליטיקאי סוג ז' ביי דפנישן, שרוצה לצאת כלבלב נאמן אבל גם לא להגיד כלום תוך כדי, בשביל שכל מיני חוכמולוגים יגנו עליו כי הוא לא באמת שיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2017, 16:08 
Lion Den כתב:
אז מה שאתה אומר זה שמקמאסטר הביא אחלה משחק מילים, עמד מול המצלמות ופיזר מסך עשן עם מלא תיאורים של פאולים שלא בוצעו בפגישה ואף אחד לא באמת טען שבוצעו, אבל השאיר למי שרוצה ספייס בין השורות לזה שאולי, כביכול, טראמפ כן חשף בטעות מידע מסווג לרוסים? כי את זה הוא לא הכחיש.
אז יופי, זאת התפתלות של פוליטיקאי סוג ז' ביי דפנישן, שרוצה לצאת כלבלב נאמן אבל גם לא להגיד כלום תוך כדי, בשביל שכל מיני חוכמולוגים יגנו עליו כי הוא לא באמת שיקר.

מי שמפזר מסך עשן ותיאורים לא ברורים זה אתה.
את מה שמקמסטר אמר הבנתי מיד ובברור. לא היה שם שום משחק מילים אלא אנגלית פשוטה. לעומתו, את מה שאתה כתבת אני די מתקשה להבין, למרות שאם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שאתה טוען שהוא היה צריך לנסח אחרת את מה שהוא אמר לסיפוקך. זה מעניין אבל לא רלוונטי.
שורה תחתונה, מה שהוא אמר לא סותר את מה שטראמפ אמר. זו הייתה כל טענתי מלכתחילה.
על עיניין הניסוח שיתאים את ציפיותך אפשר לפתוח דיוק נפרד, אבל כבר בלעדיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2017, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
Kellyanne? Is that you?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2017, 20:01 
skadiv כתב:
מי שמפזר מסך עשן ותיאורים לא ברורים זה אתה.
את מה שמקמסטר אמר הבנתי מיד ובברור. לא היה שם שום משחק מילים אלא אנגלית פשוטה. לעומתו, את מה שאתה כתבת אני די מתקשה להבין, למרות שאם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שאתה טוען שהוא היה צריך לנסח אחרת את מה שהוא אמר לסיפוקך. זה מעניין אבל לא רלוונטי.

אתמצת לך במשפט אחד כי מסתמנת פה בעיה בהבנת טקסטים וקונטקסטים - זאת לא שאלה של ניסוחים, אם לאדם בתפקידו אין משהו בעל תוכן להגיד אז שלא ידבר בכלל. יועץ לבטחון לאומי שרץ למצלמות ומכחיש בנחישות של גנרל דברים שאף אחד לא האשים את טראמפ בהם רק בשביל להגן על הבוס בכל מחיר הוא פוליטיקאי קטן.
skadiv כתב:
שורה תחתונה, מה שהוא אמר לא סותר את מה שטראמפ אמר. זו הייתה כל טענתי מלכתחילה.
על עיניין הניסוח שיתאים את ציפיותך אפשר לפתוח דיוק נפרד, אבל כבר בלעדיי.

הניסוח מוכיח מה בדיוק הבעיה כאן, בחירת המילים נעשתה במכוון כדי שהוא (ואנשים כמוך) יוכלו להכחיש שהוא לא דיבר אמת, ותוך כדי כך מי שירצה יוכל להבין מהדברים משהו אחר לגמרי, עבודה של פוליטיקאי נחות.
זו, ידידי, גניבת דעת והתפתלות סביב האמת. לא ממש מפתיע בהתחשב בחבורה שהוא מסתובב איתה (וגם לא יהיה מפתיע לגלות שההודעה שלו נוסחה על ידי איזה סטפן מילר או סטיב בנון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2017, 21:36 
כמו שכבר אמרתי, אתה שוב גורר את הדיון לנושאים אחרים לגמרי (איך הוא היה צריך לנהוג, האם מה שהוא עשה זה נכון, האם זה אתי, למה...וכו' וכו') נושאים שאין לי כוונה לדון בהם. תעיף מבט במה שממנו הכל התחיל ותבין שאם העניין לא מוצא מבחינתך, אתה די לא הוספת לו כלום במה שכתבת.

אבל שמע...
Lion Den כתב:
פוליטיקאי סוג ז'

Lion Den כתב:
פוליטיקאי קטן.

Lion Den כתב:
פוליטיקאי נחות

ממש הצחקת אותי כאן. לא יודע מה המקצוע שלך, אבל אם אתה לעומתו יודע מה זה להיות פוליטיקאי סוג א', העתיד שלך מובטח.
...אבל אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2017, 22:03 
צ'מע, אתה צריך להוסיף לחתימה או משהו שזה בזבוז זמן לענות לך.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2017, 22:21 
אם אתה עונה לא לעניין ואני עוד נגרר לענות זה באמת בזבוז זמן של שנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2017, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
אבל בבקשה אל תפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:

אתה אולי רגיל לפוליטיקה הישראלית, אבל בגלל שאת כל התפקידים בממשל ממנה הנשיא (בניגוד לביטן ורגב שהם נבחרי ציבור ולא חייבים להיות כלכלבים של ביבי), אין דבר יותר חשוב מנאמנות לנשיא. זה כנראה מה שטראמפ (וגם אובמה ובוש וקלינטון) ביקש ממקמאסטר לפני שהוא מינה אותו. מקמאסטר נחשב לאדם מתון ומחושב, טראמפ מינה אותו בדיוק בשביל מה שקורה עכשיו (אחרת יכל למנות אולטרא ימני שאף אחד לא היה מעריך בזמני משבר).

ורק נקודה קטנה, טראמפ לא חשף בטעות מידע מסווג לרוסים. לנשיא יש את הסמכות להפוך מידע מסווג ללא מסווג, אלה הגדרות התפקיד. האם אני אוהב את זה? לא. האם התקשורת הליברלית אוהבת את זה? לא. אבל זה בדיוק מה שמותר לו לעשות בתור נשיא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 06:49 
הטענה נגדו היא לא שהוא עשה משהו לא חוקי. הבנת את זה נכון?
זה שזה חוקי, לא מוכיח שזה לא בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 08:25 
אין גם בעיה עם הנאמנות של מקמסטר לבוס שלו, הבעיה בסיפור הזה היא התנהלות הבוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
דווקא לליאור דן הייתה בעיה עם מקמאסטר והם ההתפתלות שלו, רק רציתי לציין שהפוליטיקה האמריקאית שונה מהישראלית ושם זה די חובה להיות נאמן או "כלכלב" של הנשיא שמינה אותך.

ואתם צודקים, אני מודאג כמוכם מזה שטראמפ החליט להפוך את המידע ללא מסווג. למרות שטכנית אני לא מבין איך זה מסכן את הסוכן, הרי הרוסים הם חלק מהציר איראן-אסד-חיזבאללה. דאע"ש הוא האויב הגדול שלהם, זה לא שהם מקיימים קשרים קרובים עם הנהגת דאע"ש ויכולים להדליף להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 13:29 
לא יודע לגבי המידע המסווג, אני כולה הצבעתי על כך שמקמסטר נחפז להגנת טראמפ והאחרון עשה לו פאדיחה פומבית כשסתר את דבריו וגרם לו להתפתל בנסיון להחלץ מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 00:30 
Officer Barbrady כתב:
...ואתם צודקים, אני מודאג כמוכם מזה שטראמפ החליט להפוך את המידע ללא מסווג. למרות שטכנית אני לא מבין איך זה מסכן את הסוכן, הרי הרוסים הם חלק מהציר איראן-אסד-חיזבאללה. דאע"ש הוא האויב הגדול שלהם, זה לא שהם מקיימים קשרים קרובים עם הנהגת דאע"ש ויכולים להדליף להם.

אתה כנראה לא יודע איך הדברים האלו עובדים.
נניח, לשם הדוגמא, שראש המודיעין הסורי הוא סוכן של ישראל. ברור לך שזה מקור סופר-אסטרטגי. זה מסוג המקורות שייתן לך התרעה אם סוריה תרצה לתקוף את ישראל ואולי אפילו אם חזבאללה יתכננו מגה-פיגוע נגד ישראל. יש מקורות מאוד מעטים שכאלו אם בכלל.
דאע"ש הוא יעד מרכזי של המודיעין הסורי (אבל לא של המודיעין הישראלי) ובמסגרת המאמצים שלהם הצליחו הסורים לגייס את ראש אגף המבצעים של דאע"ש, שסיפר להם שדאע"ש מתכנן לפוצץ, באמצעות לפטופים ממולכדים, מטוסי נוסעים בקו טורקיה-ארה"ב, ירדן-ארה"ב, וכו'. המודיעין הסורי החליט לא לעשות שום דבר עם המידע הזה. המקור יותר מידי חשוב להם וכמה תיירים הרוגים, בטח ובטח אמריקאים, לא ממש מטרידים את מנוחתם. אבל המקור הישראלי דיווח את המידע למפעילים שלו מהמוסד שדיווחו אותו לאמריקאים. האמריקאים ביקשו לדעת איך ישראל יודעת על זה וישראל החליטה שבגלל שארה"ב היא ארה"ב, היא תשתף את האמריקאים בזה שראש המודיעין הסורי הוא הוא המקור למידע הזה.
הולך טרמפ ואומר לרוסים שראש המודיעין הסורי סיפר לישראלים שדאע"ש רוצה לפוצץ מטוסי נוסעים.

כמה זמן ייקח לדעתך עד שהמקור הישראלי יוצא להורג? יום? יומיים? והנה הלך מקור אסטרטגי לישראל שאין לו תחליף.

אני יכול לחשוב על עשרות תסריטים דומים לזה. לכן אנשים כמו נשיאי ארה"ב צריכים לחשוב קצת לפני שהם פותחים את הפה הגדול שלהם. זה קצת קשה כשאין להם מוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: