גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:
צ'ימפ, אני לא יכול לצפות בקליפ כי החברה שלי ישנה פה ליד.
יש שם שמאלנים רדיקלים שאומרים שהרוצחים הם פסיכים? מי הם השמאלנים האלה?
לא. יש שם ציטוט מבלוג של אדם אחד שלא שמעתי עליו מימיו (והוא לא הוצג במנהל או דובר של איזה ארגון) שלפני שידע שהרוצחים הם רוצחים כתב על כך שהוא הזדעזע מההרס שזרע צה"ל בכפר כולל ספציפית בבית של שני הרוצחים. הקטע הזה נחתם באמירה שכותב הבלוג לא ביקר עדיין לביקור תנחומים באיתמר או משהו לא רלוונטי שכזה. לא ממש מעניין.
לא. האיש שלא שמעת עליו הוא חלק מאירגון שפועל זמן רב "המרכז לאינפורמציה אלטרנטיבית"
http://www.alternativenews.org/hebrew/ הוא ידע שעצרו חשודים ברצח המשפחה, הוא פשוט בחר בעיוורון מרצון, tenkboy ביקש דוגמא לשמאל רדיקלי, בבקשה מתוך הכתבה:
ציטוט:
יש גבול, הועד נגד הריסת בתים, קואליצית נשים לשלום, גוש שלום, המרכז לאינפורמציה אלטרנטיבית, אירגון לוחמים לשלום ועוד אירגונים ערכו אתמול ביקור הזדהות בכפר עוורתא בו נערך סיור מקדים. אחד החברים מספר על ההתרשמות שלו בבלוג - את הזוועה שראו עיננו בביתו של משפחת עוואד לא ניתן לתאר, אלא כפוגרום לשמו, נקמה פרימיטבית וברוטלית שתכליתה הטלת מורא ופחד בלב התושבים הבן אמג'ד והבן חאכם (שני הרוצחים) נעצרו. האם נראתה שבורה הלומת צער ויגון ... הפחד והאימה בפניה של הילדה...אין פלא שהוטל איסור פרסום... תחת מעטה זה ניתן לעולל כל תעלול ללא ביקורת
אין וויכוח שהם לא ידעו שהם הרוצחים, הם כן ידעו שעצרו אותם כחשודים ברצח.
בעיני זו דוגמא לשמאל רדיקלי, אני לא אכנס לוויכוח אבל האנשים האלה והביקור הזה לדעתי זו אילוסטרציה מצוינת לאנשים תלושים מהמציאות שעסוקים בנרטיב הקורבן של צד אחד, אף שגם המציאות של חלאות רוצחי תינוקות צמאי דם טופחת להם על הפרצוף, הם מתמקדים בתאוריות קונספירציה של השלטון - בלה בלה בלה הילדה אחוזת האימה, אבוי הילדים התמימים הסטודנטים הנהדרים נעצרו! וכל זה בלי הקונטקס שמשלים את התמונה - שתי חיות אדם רצחו ילדים ותינוקת ואף התפארו בכך והצטערו שלא רצחו עוד שני ילדים - נעצרו בבית משפחה שהסתירה אותם ושיתפה איתם פעולה בזמן שהקבוצה הנכבדת עורכת אצלם סיור "הזדהות". עוד מעט הם יבואו ויאמרו שהמסכנים בכלל לא רצחו אף אחד ושהפילו עליהם תיק. אין לי ספק שגם זה יבוא.