תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 16 מאי 2017, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יכול להגיד מלכתחילה שהם אוהדי ישראל כי זאת הטענה שאני רוצה להוכיח. כדי להוכיח שהם אוהדי ישראל אני צריך להביא עובדות נסיבתיות שיעידו שהם כנראה אוהדי ישראל. רציתי לשכנע את "הפועל" שממשל טראמפ אוהד ישראל, אז ציינתי את העובדה שהוא מוקף ביהודים אורתודקסים ורפובליקנים אוונגליסטים. אלה קבוצות שברובם המכריע פרו ישראליות ולכן יכולות להוות סיבה מספקת לטענה שלי שממשל טראמפ הוא פרו ישראלי.

כמובן שתמיד יש יוצא מהכלל ואני ער לכך. בפורום מוסלמי מקביל לפני 8 שנים ניתן היה לטעון שראש הסגל של הבית הלבן הוא יהודי ישראלי שמדבר עברית שוטפת ולכן הממשל של אובמה הוא ציוני פרו-ישראלי. זה כמובן לא היה נכון ודווקא אותו יהודי ישראלי היה אחד הגורמים שדחפו לעימות עם ממשלת ישראל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני לא יכול להגיד מלכתחילה שהם אוהדי ישראל כי זאת הטענה שאני רוצה להוכיח. כדי להוכיח שהם אוהדי ישראל אני צריך להביא עובדות נסיבתיות שיעידו שהם כנראה אוהדי ישראל. רציתי לשכנע את "הפועל" שממשל טראמפ אוהד ישראל, אז ציינתי את העובדה שהוא מוקף ביהודים אורתודקסים ורפובליקנים אוונגליסטים. אלה קבוצות שברובם המכריע פרו ישראליות ולכן יכולות להוות סיבה מספקת לטענה שלי שממשל טראמפ הוא פרו ישראלי.

כמובן שתמיד יש יוצא מהכלל ואני ער לכך. בפורום מוסלמי מקביל לפני 8 שנים ניתן היה לטעון שראש הסגל של הבית הלבן הוא יהודי ישראלי שמדבר עברית שוטפת ולכן הממשל של אובמה הוא ציוני פרו-ישראלי. זה כמובן לא היה נכון ודווקא אותו יהודי ישראלי היה אחד הגורמים שדחפו לעימות עם ממשלת ישראל.

כלומר אתה מנסה לשכנע את המשתמש "הפועל" בטענותיך באמצעות טיעונים שאתה יודע שאין להם שום תוקף.
בהצלחה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
חחח יא מצחיקים, טראמפ יביא שלום?

טראמפ האדם שלא יכל לעצור את עצמו מלספר לאיזה כתב רכילות שהוא אוהב לגעת לנשים בכוס?
טראמפ שלא יכל לעצור את עצמו מלספר לשגריר הרוסי שהוא גם מרגל סודות מודיעין מהדרגה הראשונה?
טראמפ שבשניה שראש הבולשת עצבן אותו הוא חיפש סיבה לפטר אותו מבלי להבין את ההשלכות?
הילד הקטן הזה שלפי הדיווחים ראשי המודיעין במדינה לא מצליחים לגרום לו לקרוא אפילו דף אחד של תדריכים כי זה משעמם אותו?

הוא יביא שלום?

מיליארד נשיאים חכמים ומוכשרים לא הצליחו והאינפנטיל הזה שהוא בדיחה גלובלית מהלכת יביא שלום?

צאו מהסרט שרק בגלל שהוא מיוחד הוא יצליח.

דבר ראשון, אם הוא העביר מידע חסוי לרוסים אז כנראה שבכל זאת הוא קלט משהו מכל התדריכים שהוא לא קרא (או הקשיב) כי זה משעמם לו.
דבר שני, כן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 08:30 
איזה טרלול מה שהולך שם יא וואראדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 13:10 
הבן אדם הזה אפילו לו עשירית חכם כמו ניקסון, הוא הולך להיות מפוטר כל כך מהר it will make your head spin

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
מי יפטר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה:
קומי דיווח לקונגרס על ההתפתחות הכל כך מיותרת ומזערית בחקירה של קלינטון. אם היה הדבר וטראמפ באמת ניסה לשבש את החקירה, למה קומי לא דיווח על כך לאף אחד בפברואר? למה רק אחרי שהוא פוטר? זה קצת חשוד, וגם ככה קומי לא היה שיא התפארת עוד לפני הפרשה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 13:39 
KingAlpaca כתב:
מי יפטר אותו?

העם האמריקני. עוד 4 שנים פלוס מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
1. אלה לא פיטורים.
2. אל תהיה בטוח.
3. לא בטוח שהוא ירוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 13:44 
תגיד לי, אופיצר, למה אתה חושב שטראמפ יותר פרו-ישראלי מאובמה? בגלל שטראמפ חושב יותר כמוך, ואובמה חושב יותר כמוני? אתה חושב שאני פחות פרו-ישראלי ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שאתה חושב שההתנגדות לאובמה באה על רקע ההתנגדות שלו לבנייה בהתנחלויות. אתה טועה כי גם אני מתנגד לבנייה בהתנחלויות ואני לא מחשיב את זה למשהו שהוא נגד ישראל. ברור שלתגובות הקיצוניות שלו על כל אישור של בנייה בירושלים יש חלק בזה אבל זה לא הנושא המרכזי. הרוב סובב סביב איראן, מדינה קיצונית שמהווה קיום איומי על ישראל. אובמה הפך אותה ללגיטימית ורצויה והזרים לה מאות מיליארדי דולרים. לא עלה משטר דמוקרטי באיראן, לא השתנה שום דבר ברצון שלה להשמיד את ישראל ובכל זאת אובמה נתן לה את הסכם הגרעין. הסכם הגרעין שנותן לה יכולת לפתח פצצה גרעינית בתוך פחות משנה אחרי פקיעתו, הסכם הגרעין שמזרים מאות מיליארדים של דולרים לזרועות הטרור של איראן ובראשם חיזבאללה. אני עוזב כרגע את העיכוב באספקה הצבאית בזמן צוק איתן, את ההתעקשות של הדובר שלו שהפיגוע בהיפר כשר לא כוון נגד יהודים, את הנסיעה הראשונה שלו למזרח התיכון והדילוג על ישראל ואת ההחלטה המבישה באו"ם שהוא העביר בזמן תקופת המעבר. איראן, זה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין לא מבין איך אפשר לומר על הנשיא היחידי שחנק את איראן כלכלית, שהוא תומך באיראן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
ידעתי שהטיעון הזה יעלה. הסנקציות היו הדרך היחידה של אובמה להוריד את ביבי וברק מתקיפה באיראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 14:22 
אם הוא היה שונא ישראל היה נותן לנו לתקוף ולא מגבה אותנו.
צחוקים מה שהיה קורה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 14:24 
Officer Barbrady כתב:
אני מניח שאתה חושב שההתנגדות לאובמה באה על רקע ההתנגדות שלו לבנייה בהתנחלויות. אתה טועה כי גם אני מתנגד לבנייה בהתנחלויות ואני לא מחשיב את זה למשהו שהוא נגד ישראל. ברור שלתגובות הקיצוניות שלו על כל אישור של בנייה בירושלים יש חלק בזה אבל זה לא הנושא המרכזי. הרוב סובב סביב איראן, מדינה קיצונית שמהווה קיום איומי על ישראל. אובמה הפך אותה ללגיטימית ורצויה והזרים לה מאות מיליארדי דולרים. לא עלה משטר דמוקרטי באיראן, לא השתנה שום דבר ברצון שלה להשמיד את ישראל ובכל זאת אובמה נתן לה את הסכם הגרעין. הסכם הגרעין שנותן לה יכולת לפתח פצצה גרעינית בתוך פחות משנה אחרי פקיעתו, הסכם הגרעין שמזרים מאות מיליארדים של דולרים לזרועות הטרור של איראן ובראשם חיזבאללה. אני עוזב כרגע את העיכוב באספקה הצבאית בזמן צוק איתן, את ההתעקשות של הדובר שלו שהפיגוע בהיפר כשר לא כוון נגד יהודים, את הנסיעה הראשונה שלו למזרח התיכון והדילוג על ישראל ואת ההחלטה המבישה באו"ם שהוא העביר בזמן תקופת המעבר. איראן, זה כל הסיפור.

אז בגלל הסכם הגרעין הוא נגד ישראל?
אני קראתי מומחים ישראלים, שחושבים שהסכם הגרעין טוב לישראל. גם הם נגד ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
כן, בגלל ההסכם הוא נגד ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 14:46 
Officer Barbrady כתב:
כן, בגלל ההסכם הוא נגד ישראל.

אז גם
יו"ר סוכנות החלל הישראלית הוא נגד ישראל?
וגם אבנר כהן נגד ישראל?
וגם אבישי בן ששון נגד ישראל?

יכול להיות שהם בעד ישראל ופשוט טועים? (הרי לא יתכן שהם צודקים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אבנר כהן:
ציטוט:
אבנר כהן הגיש את טיוטת ספרו לצנזורה הצבאית, שסירבה לקרוא אותו. לאחר דין ודברים פסלה באופן גורף את כל כתב היד. כהן החליט לפרסם את הספר בארצות הברית, והוא יצא לאור בשנת 1998 בהוצאת הספרים של אוניברסיטת קולומביה. לכהן הובהר כי הגעתו לארץ תביא למעצרו. כשהוכח שהוא לא נחשף למסמכים חסויים הוא הורשה לשוב לישראל. כהן נחקר בישראל על ידי המלמ"ב, ולאחר מאבק ארוך נסגר נגדו תיק החקירה.
בפרסומים נוספים הביע כהן את דעתו כי מדיניות העמימות בה נוקטת ישראל באשר לשאלת הימצאו של נשק גרעיני בידיה, היא אנכרוניסטית ובלתי דמוקרטית ו"יצרה ציבור בור, פחדן, ציבור שבמובן מסוים בגד בחובות האזרחיות הדמוקרטיות שלו",

לא נשמע כמו ידיד ישראל.

בן ששון הזה לא מצאתי עליו שום דבר, כולל על מומחיות בתחום מסויים.

לעומת זאת אני יכול להביא לך מומחים אמיתיים, בנוסף למשרד הבטחון שאמר שההסכם דומה להסכם מינכן.

ראש המל"ל:
ציטוט:
ראש המועצה לביטחון לאומי והיועץ לראש הממשלה לשעבר, האלוף במילואים יעקב עמידרור, אמר כי ההסכמה שהתגבשה בין ארצות הברית והמעצמות לאיראן – מאפשרת לאיראן להמשיך להעשיר אורניום כרצונם. "האמריקאים מאמינים כי הם יוכלו לבנות מנגנון פיקוח שיאפשר להם לאתר מקרה שבו האיראנים יעשירו יותר מידי אורניום, אלא שניסיון העבר בתחום הזה מלמד כי לא תמיד מצליחים לגלות מצב שבו יש יותר מידי העשרת אורניום", אמר עמידרור.

ציטוט:
ראש המרכז לביטחון לאומי במזרח התיכון באוניברסיטת חיפה, ד"ר דן שיפטן, יצא כנגד מדיניותו של נשיא ארה"ב במסגרת שיחות הגרעין ואמר כי "אובמה הסכים בפועל לאיראן כמדינת סף גרעינית כשהוא רוצה רק שאיראן תבנה את פצצת האטום שלה אחרי כהונתו. המשמעות היא מפולת חסרת תקדים במדיניות האמריקנית. אובמה הפקיר את העולם. זה נזק היסטורי חסר תקדים וזו המורשת של אובמה".

ציטוט:
פרופסור אמציה ברעם, מומחה למזרח התיכון וראש המרכז לחקר עיראק באוניברסיטת חיפה, התייחס גם הוא להסכם ואמר: "ההסכם שהושג עם איראן הוא בדיחה. ההסכם הזה דוחה את ההתחמשות של איראן רק לחמש או עשר שנים, אם האיראנים יעמדו בו. אלא שגם במצב הזה זו בדיחה כי האיראנים לא מספרים למה הם כבר הגיעו היום. עד הרגע הזה הם לא מודים במה הם כבר עסקו, כך שיכול להיות שיש להם כבר מספיק כדי להמשיך הלאה גם בלי להעשיר אורניום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 15:15 
שמע אופיסר, מרשים.
באמת.

אלוף (מיל') יצחק בן ישראל
ציטוט:
לא רק שהסכם עם איראן אינו רע, אלא הוא אף טוב לישראל, שכן הוא ימנע מאיראן להפוך למדינה גרעינית ב-15 השנים הקרובות. מצד שני, בן ישראל אמר גם כי "איראן עדיין ממשיכה לעשות טרור. זו מדינה רעה, תומכת בארגונים קיצוניים, מסכסכת בין כולם במזרח התיכון ומחוצה לו ואחרי כל זה מקבלת פרס כי היא ויתרה על הגרעין.

עמי איילון
אפרים הלואי
ישראל זיו
ציטוט:
קובץ עם ציטוטים חיוביים על ההסכם תחת הכותרת "מומחי ביטחון ישראליים תומכים בהסכם הגרעין". במסמך מצוטטים בין היתר ראש השב"כ לשעבר, אלוף (מיל') עמי איילון, ראש המוסד לשעבר, אפרים הלוי, אלוף (מיל') ישראל זיו ופרופ' עוזי אבן, לשעבר מבכירי הכור בדימונה.

גדי אייזנקוט

דברי הרמטכ"ל על ההזדמנויות שטמונות בהסכם הגרעין וקביעתו כי הוא מפחית את האיום על ישראל, אינם ברוח עמדת הדרג המדיני. אף שאיזנקוט הדגיש כי יש להמשיך לפקח על איראן, יש בו גם צדדים אופטימיים
ציטוט:
הרטמכ"ל הוסיף כי ההסכם בין איראן למדינות המערב מהווה תפנית אסטרטגית שמשפיעה על צה"ל. "מהסכם הגרעין והחתימה עם המעצמות ועד להסרת הסנקציות - התפרקות הסדר הישן והיחלשות מדינות מאפיינים את המזרח התיכון בשנים האחרונות וימשיכו לאפיין בשנים הקרובות", אמר.

לדבריו, צה"ל מבצע הערכה של הסכם הגרעין בשני טווחי זמן. "אחד הוא טווח זמן של חמש שנים; ההנחה היא שאיראן תעשה מאמצים גדולים כדי לממש את חלקה ולקבל את היתרונות בהסכם. הטווח השני הוא של 15 שנים, ועדיין אנחנו מציבים את איראן בסדר עדיפות גבוה בצורך שלנו לנתב את תכנית הגרעין, לשים סימני שאלה ולשאול אם יש ערוצים חשאיים, מתוך הנחה שרווחת בצבא כי זו אמנם תפנית אסטרטגית, אבל החזון להשגת נשק גרעיני יימשך באיראן מהמקום שהיא תופסת את עצמה כמעצמה ורוצה להתמקם במרחב".

צה"ל
ציטוט:
צה"ל לנתניהו: "הסכם הגרעין ירסן את פעולות הטרור של איראן"

צבא וביטחון | עודכן 11:53 17/08/2015

אור הלר
פרסום ראשון: גורמים בצה"ל הציגו לראש הממשלה מסמך, לפיו הסכם הגרעין כולל גם הזדמנויות לטובת ישראל, כמו העובדה שאיראן לא תוכל להחזיק בנשק גרעיני. בנוסף טענו באמ"ן כי הוגברו מאמצי איסוף המודיעין נגד האיראנים כדי לוודא שהם עומדים בתנאי ההסכם עם המערב

ציטוט:
מכתב הקצינים האמריקני: בעד הסכם הגרעין
הקרב על ההצבעה בקונגרס: 36 קצינים בכירים בצבא ארה"ב, ביניהם גם יהודים, פירסמו הלילה מכתב תמיכה גלוי בעיסקה עם איראן

כולם שונאי ישראל.
במיוחד אייזנקוט, ימח שמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
רוב הדוגמאות שהבאת מנסות למצוא נקודת אור בתוך הסכם רע. המומחים לא אומרים שהוא הסכם אידיאלי אלא שיש בו צדדים חיוביים. אני מסתכל על הצדדים השליליים שבהם אובמה נתן לאיראן להעשיר אורניום בתום ההסכם ולא טיפל בטרור הקונבנציונלי שהיא מפעילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 15:33 
לא מעניין אותי על מה אתה מסתכל. אתה קבעת שההסכם הזה מוכיח שהוא שונא ישראל, למרות שיש אנשי צבא שחיים איתו בשלום בלשון המעטה, או תומכים בו בלשון פחות מועטה.
את הדוגמאות הקודמות שקיבלת התאמצת מאוד להפריך, עכשיו כשאתה לא יכול אז אתה מסביר לי על מה אתה מסתכל?

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 17 מאי 2017, 15:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
אתה תקוע על ההנחה שזה הסכם שאמור להיות אידיאלי לישראל, אבל ישראל לא צד בהסכם הזה.
זה היה מו״מ בין ארה״ב לאיראן. כן, ישראל היא חלק משיקול הדעת, ופועלים גם לטובתנו, אבל אובאמה פעל להגיע להסכם שיהיה אידיאלי לארה״ב.
אם אנחנו היינו מנסחים חוזה אחר? יכול להיות. אבל אנחנו לא היינו צד בעניין.
עכשיו צריך לבחון האם ההסכם הזה בסופו של דבר, גם עם הדברים הלא אידיאלים שבתוכו, יעזור לנו או לא. לפי לא מעט מומחי ביטחון - כן, זה הסכם שטוב לנו. אפילו שיש בו גם דברים לא אידיאלים, והמצב של ישראל יותר טוב אחרי שהוא נחתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אבל אני ישראלי, אז בתור ישראלי אני לא מרוצה מההסכם ולא ממי שהוביל אותו. זכותו של אובמה לדאוג רק לאינטרס האמריקאי, זכותי להגיד שהוא זנח את ישראל (וסעודיה). אני לא רוצה לדעת איך יראה העולם כשההסכם יסתיים, אני מקווה שעד אז יקרה אחד מהשניים: המשטר באיראן יתחלף או שטראמפ (או פנס, לפי איך שזה נראה כרגע) יתקוף את מתקני הגרעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
חס וחלילה להתקיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק שאדם שחי בארץ שלנו, על שלל המלחמות והמבצעים שעברנו, עדיין שבוי בקונספציה שמלחמה פותרת הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 16:33 
Officer Barbrady כתב:
אבל אני ישראלי, אז בתור ישראלי אני לא מרוצה מההסכם ולא ממי שהוביל אותו. זכותו של אובמה לדאוג רק לאינטרס האמריקאי, זכותי להגיד שהוא זנח את ישראל (וסעודיה). אני לא רוצה לדעת איך יראה העולם כשההסכם יסתיים, אני מקווה שעד אז יקרה אחד מהשניים: המשטר באיראן יתחלף או שטראמפ (או פנס, לפי איך שזה נראה כרגע) יתקוף את מתקני הגרעין.

אתה חושב שההסכם הזה לא טוב לישראל, ויש הרבה שחושבים כך.
יש גם אנשים, אולי מעט יותר כאלה, שחושבים שההסכם טוב לישראל. יכול להיות שהם טועים. אפשר להתווכח מי צודק, אבל אי אפשר להתווכח על העובדה שהם אוהבים את ישראל, לא פחות ממך. לכן ההנחה שלך שמי שתומך בהסכם שונא את ישראל היא מטופשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 16:45 
אותה רטוריקה של שמאלנים הם בוגדים וכו'. (למרות שהוא טוען שהוא מתנגד לה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איפה ראית אותי אומר שישראלים שתומכים בהסכם אוהבים את ישראל פחות ממני (מי אמר בכלל שאני כל כך אוהב את ישראל?). בנתיים היחיד שאמר שיהיה צחוקים אם ישראל תתקוף את איראן וארה״ב תפקיר אותה זה נרקוטיקה.

למרות שאני לא בעד ההתפיפויות האלו. מי שתומך בסנקציות או לחץ חיצוני על ישראל(לא שאני טוען שאתה כזה, אני לא יודע מה עמדתך) הוא פחות אוהב את ישראל ממי שלא תומך בסנקציות כאלה. מי שממסמס את האיום הקיומי שאיראן מהווה על ישראל הוא פחות אוהב את ישראל ממי שמנסה לטפל באיום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 19:25 
למה אתה מתחמק? כתבת נגד ישראל. לא פחות אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2017, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אתה מדבר על אובמה או על ישראלים? אתה מבין שיש הבדל בין מי שתומך בהסכם או חושב שהוא טוב לבין מי שיצר אותו, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: