תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 19:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 541 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פנטזי פוטבול 2016/7
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 07:06 
בן זונה הסימיאן הזה וכל ההתקפה של דנבר...
צריך נס עכשיו כדי לקחת אליפות...

איזה קטע הזוי, האפליקציה הראתה לי שאני בפיגור 11

נערך לאחרונה על ידי Razalach בתאריך 26 דצמבר 2016, 10:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פנטזי פוטבול 2016/7
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 09:13 
אחרי שרז חשב שהוא מפסיד למרות שהוא מוביל ב0.3 מגיעה הדילמה האתית של העונה.
האם זה ״ספורטיבי״ מצידו להוציא את דז מההרכב כדי לא להסתכן בפציעה עם תרומה שלילית... מה אומרים?
לא יודע מה אני הייתי עושה במצב הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 09:33 
אני לא חושב שהדילמה היא אתית, אם היינו מגדירים שיש חובה להגדיר הרכב "חוקי" (משהו שאני תומך בו) אז מילא, אבל תמיד אני יכול להרים את הרסיבר החמישי של דאלאס ולקבל את ה 0 שלו...
הדילמה האמיתית היא שיש מצב שיהיה תיקון סטט' שיכסה את ה0.3 האלה, מול האופציה לניקוד שלילי של דז (שכבר קרה לפני שבועיים)...

נראה מה יהיה ....

נערך לאחרונה על ידי Razalach בתאריך 26 דצמבר 2016, 10:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 09:54 
אני הייתי עולה איתו בודאות, יש הרבה יותר סיכוי לתיקון סטט' לעומת ניקוד שלילי נוסף של דז.
זה גם היה במשחק ההזוי מול הג'איינטס... לא נראה לי שזה יקרה שוב.

ורז ברכות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
ברכות רז!!!
עוד עונה הסתיימה לה מהר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 09:19 
תודה :)
באמת העונה הסתיימה מהר מדי...
מקווה שלמרות הכל נמשיך עם הליגה שנה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 11:32 
אני מציע לקראת שנה הבאה לייצר תיקרת שכר, לעבור לפורמט של פיינל פור ולבטל את השיריונים של רז ביורוליג כדי להחזיר את התחרותיות לליגה שלנו!

עכשיו ברצינות , 3 שנים ברציפות זה מוכיח מי הפנטזיונר הטוב מבינינו, כל הכבוד לרז על עוד עונה חזקה.
ואני אקח את הקרדיט על זה שכבר בשבוע הראשון חזיתי שעידן יהיה זה שצריך יהיה לנצח כדי לקחת אליפות השנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 14:40 
אני גם אשמח מאד להמשיך, ומציע שאולי נחשוב אם יש פה גרעין רציני של אנשים לעשות ליגת קיפר/דיינסטי, לחילופין לעשות אולי את הניקוד PPR או חצי PPR, כדי ליצור קצת גיוון ועניין יותר גדול.

שוב ברכות לרז, ותודות גדולות לאיציק שמנהל את הליגה ביד רמה ובהשקעה רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2016, 15:42 
עונה טובה שלי סך הכל. מוזר לי שרוב הנקודות שלי באו מהוויבר וטריידים. מהראש, רק רודגרס והילטון שרדו אצלי עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2016, 22:12 
פוסט סיכום העונה בדיעבד (דראפט ושינויים בדרך) הטייק שלי (יצא לי ארוך חבל"ז מקווה שלא תתעייפו):

איציק: דראפט טוב, חוליו וריד עמדו בציפיות חוץ מבפליאוף, דאג מרטין וסנדרס באסטים, דימרקו אדיר, הטריידים על גורדון וקראבטרי היו מעולים. לקראת הפליאוף חשבתי שהוא הקבוצה הכי טובה אבל הפציעות של ריד חוליו וגורדון הרגו אותו.

יאיר: דראפט סביר, גרונק בינוני מינוס, פרימן טייט דיאנג'לו ומתיוז עמדו בציפיות, לוקט באסט, ספנסר וור וההגנה של מינסוטה בחירות מעולות. ההתמדה עם טנהיל הרגה אותו לדעתי.

גלעד: דראפט נוראי בדיעבד, רובינסון בנג'מין והופקינס ביזיון, הייד ווקר וסטיוארט על הכיפאק, עם שתי בחירות ראשונות כאלה קשה להצליח, והזריקה של אג'אי לא עזרה. אחת הקבוצות שהכי החזקתי מהם בתחילת העונה.

דקל: חסר מזל, אודל טוב, אינגרם סביר, אדלמן חלש, וודהד דקר ועבדולה נפצעו כבר בתחילת העונה... קאם ניוטון ביזיון... לא ממש אפשרי להתאושש מזה...

עומר: דראפט אסון! בלאונט ומאט ראיין בחירות טובות, גורלי, צ'ארלס, דימריוס תומס, קוב, פוסטר וההגנה של קרולינה..... אסון.... אייפרט היה סביר לכמה משחקים, אבל כבר לא אצלו....

אמיר: דראפט טוב, רודג'רס הילטון בולדוין וקראבטרי היו מעולים, מילר סביר, הרצים של הג'אגס ביזיון, פיקאפים טובים במהלך העונה (אג'אי, מייקל תומס, דוונטה אדאמס), קבוצה חזקה מאוד...

מונש: דראפט סביר, ג'ורדי פורטה קלסי וקאר מעולים. פיטרסון וג'ון בראון פצועים, הרנס הנרי וסאנו לא שווים מקום בסגל... כמה הרמות מפתיעות (ת'ילאן ומונקריף) וטרייד טוב על הווארד, עונה מאכזבת סה"כ, קשה בלי בחירת סיבוב ראשון כל העונה, כנראה זה לא עובד בלי מספיק שחקנים מאריזונה (גם לאריזונה).

ירון: דראפט בינוני פלוס, מארשל ווטקינס ולנגפורד ב5 הראשונות בדיעבד זה קילר, גורדון ומארי טובים, אבל כבר לא היו אצלו. טרייד מעולה בדיעבד על אוונס ומקוי לא עזר...

אייריש: דראפט טוב מינוס, זיק אדיר, דז טוב מאז הפציעה, סיג'יי אנדרסון ומונקריף נפצעו, לנדרי ופאלמר חלשים להחריד,רידיק הפתעה.. הרמות מעולות בחצי השני (רישארד מתיוס, קראודר ואפילו ביזלי) הטרייד של דז על דאג מרטין היה נוראי ובדיעבד גמר לו על העונה...

עידן: דראפט טוב פלוס, דיוויד ג'ונסון MVP, קופר בסדר, רולס ופלינר לא משהו, בריז פיצג'רלד וגור טובים פלוס... הקבוצה הכי חזקה לאורך העונה.. אחת מ 2 הפעמים שירד מ90 נקודות - בגמר :)....

צ'ו: דראפט רע, גרין טוב עד שנפצע, פלויד ולייסי כלום, ג'פרי והיל בינונים, דיגס יחסית טוב, קבוצה די חלשה ששנה שניה ברציפות אני מפסיד לה בגלל המשחק הטוב היחיד בשנה של שחקן שאני לא מבין למה הוא בהרכב (טבון אוסטין השנה, אנדרה ג'ונסון שנה שעברה)....

רז: בדיעבד דראפט מעולה, 3 שחקנים בטופ 10 (שיידי אוונס ובראון) קוקס ובריידי טובים, חבל שלא האמנתי בשיידי ואוונס שהעברתי כבר בשבוע 2, וקוקס ששנה שניה פורח אחרי שאני מעביר אותו. מרגיש כאילו כל הליגה עברה אצלי באיזשהו שלב.

שיא אישי של 10 טריידים (נראה לי שאני מכור)
כמה טריידים נוראיים :
גורדון ולטי מארי עבור דאג מרטין וסנדרס :S
ג'ורדן הווארד עבור טיי מונטגומרי שניה לפני פציעה
אדלמן וסמית עבור דיגס שלא חזר מהפציעה באמת
ספנסר וור ולנדרי תמורת מאט פורטה ואייפרט לקראת הפליאוף ששניהם היו פצועים בו...

טריידים של אליפות:
מרטין וריברס עבור דז
אולסן וקוקס עבור בלאונט ואדלמן בדיוק שאדלמן מתעורר ואולסן נעלם

המון מזל, מרגיש שכל הקבוצות החזקות תפסו משחק נוראי נגדי (איציק 90, אמיר 74 ו 55 בפליאוף עידן 89 בפליאוף)....

שנה ראשונה שהבריידי באנץ' באמת עם בריידי..מאוד מקווה שתהיה שנה הבאה, אפשר לעשות מקצה שיפורים/שידרוגים בחוקים (סוג של קיפר? חצי PPR, וייברים ב FAAB),

שאלה, הפורום הולך לכונס נכסים אם הפועל מתפרקת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 07:37 
Razalach כתב:
אני לא חושב שהדילמה היא אתית, אם היינו מגדירים שיש חובה להגדיר הרכב "חוקי" (משהו שאני תומך בו) אז מילא, אבל תמיד אני יכול להרים את הרסיבר החמישי של דאלאס ולקבל את ה 0 שלו...
הדילמה האמיתית היא שיש מצב שיהיה תיקון סטט' שיכסה את ה0.3 האלה, מול האופציה לניקוד שלילי של דז (שכבר קרה לפני שבועיים)...

נראה מה יהיה ....

עדכון קטן , תיקון סטט' הוסיף לאמארי קופר 4 יארד, והוריד לגור יארד, אם הייתי מושיב את דז על הספסל אני ועידן היינו מסיימים בתיקו !! , והוא היה מנצח בגלל הניצחון בעונה הרגילה... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 ינואר 2017, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
פלייאוף מישהו? משחק מטורף בלילה בין דאלאס לפאקרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2017, 09:27 
הפאקרס כזו קבוצה מרגשת, רודג'רס אלוהים. ואגב הקאובויס הרשימו אותי ממש. ציפיתי להתפרקות מוחלטת אחרי הפתיחה של גרין ביי, בטח מצמד רוקיז. הבעיה היא שממש קשה לי לראות מישהו עוצר את הפטריוטס ובילציק מעוד טבעת. פיטסבורג טובה אבל פגיעה, אטלנטה וגרין ביי נטולות הגנה ואני לא מבין מי אמור לעצור שם את בריידי. נקווה שהנבלות יעופו כבר מול הסטילרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2017, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
מי שאוהב סרטי סנאף מוזמן להעביר לFOX SPORTS או לMETV.
אני מקווה שהמחצית השנייה כבר תהיה סרט זומבים נקמניים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 00:12 
ההגנה של הפאקרס כזאת גרועה, מדהים שהגענו לפלייאוף בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 05:27 
סמל אישי של המשתמש
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
הסופרבול הכי גדול אי פעם בפער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 05:29 
סמל אישי של המשתמש
אחד מאירועי הספורט הגדולים בהיסטוריה, לא נתפס איך אטלנטה פשוט קרסה לחלוטין ברבע האחרון.
כבוד לבריידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 05:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אחד מאירועי הספורט הגדולים בהיסטוריה, לא נתפס איך אטלנטה פשוט קרסה לחלוטין ברבע האחרון.
כבוד לבריידי.

בחירת מהלכים מחפירה של אטלנטה בפוזשן ההתקפי הלפני אחרון. רוץ, תוריד את השעון, תבעט ותסגור עניין.
מה עשה קווין, מהאנשים שהביאו לכם את האינטרספשן של באטלר במקום הטאצ'דאון של לינץ'? שם את הכדור בידיים של ראיין, אכל סאק והולדינג ויצא מהטווח. ככה מפסידים משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 11:18 
JohnnieWalker כתב:
kobster כתב:
כבוד לבריידי.

בחירת מהלכים מחפירה של אטלנטה בפוזשן ההתקפי הלפני אחרון. רוץ, תוריד את השעון, תבעט ותסגור עניין.
מה עשה קווין, מהאנשים שהביאו לכם את האינטרספשן של באטלר במקום הטאצ'דאון של לינץ'? שם את הכדור בידיים של ראיין, אכל סאק והולדינג ויצא מהטווח. ככה מפסידים משחק.

אכן בחירת מהלכים מוזרה, אבל צריך לזכור שתפיסה אחת טובה והם משיגים דאון ראשון ובעיטה ודאית שגומרת את המשחר קרוב לודאי.

לגבי האינטרספשיין של באטלר, קווין היה מתאם הגנה בסיאטל כך שאין לו קשר באמת להחלטה שם.

בגדול משחק מעולה למעט הרבע הראשון, שהיה הרבה לחץ.
הסופרבול הזה יזכר עוד הרבה שנים בזכות הקאמבק שהוביל להארכה הראשונה בהיסטוריה וכמובן התואר החמישי של בליצ'יק בריידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
משום מה אין איך לבטל את החידוש האוטומטי של הגיימפאס, 200 דולר.
כיון שגם פוקס בדרך להיעלם בישראל (כבר נעלמו בהוט) כנראה שחייבים להתחבר, אבל אני בונה על פרוקסי ממדינה זולה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
משום מה אין איך לבטל את החידוש האוטומטי של הגיימפאס, 200 דולר.
כיון שגם פוקס בדרך להיעלם בישראל (כבר נעלמו בהוט) כנראה שחייבים להתחבר, אבל אני בונה על פרוקסי ממדינה זולה.

גם אני קיבלתי את ההתראה שזה עומד להתחדש, ניסיתי לבטל ולא מצאתי איך.
שלחתי להם מייל ואחרי התכתבות קצרה ביטלו לי.

שנה שעברה הרד זון היה חינם באפליקציה של הNFL ממה שהבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 12:35 
מה קורה ? מחדשים את הליגה ?
איציק, אם תמצא פיתרון שעובד עם פרוקסי תשתף....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2017, 17:15 
אני מאד אשמח שנחדש את הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2017, 14:22 
עושים ליגה השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2017, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד הרבה זמן, לא?
אין בעיה להתחיל רישום. כל מי שרוצה לשחק, להתפקד (יעני תוסיפו אחד לספירה, סטייל צבא הכיבוש לישראל).
1. איציק

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2017, 16:39 
2. לאפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2017, 20:16 
3. רז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פנטזי פוטבול 2016/7
הודעהפורסם: 29 יולי 2017, 20:26 
4. אבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 541 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: