פוסט סיכום העונה בדיעבד (דראפט ושינויים בדרך) הטייק שלי (יצא לי ארוך חבל"ז מקווה שלא תתעייפו):
איציק: דראפט טוב, חוליו וריד עמדו בציפיות חוץ מבפליאוף, דאג מרטין וסנדרס באסטים, דימרקו אדיר, הטריידים על גורדון וקראבטרי היו מעולים. לקראת הפליאוף חשבתי שהוא הקבוצה הכי טובה אבל הפציעות של ריד חוליו וגורדון הרגו אותו.
יאיר: דראפט סביר, גרונק בינוני מינוס, פרימן טייט דיאנג'לו ומתיוז עמדו בציפיות, לוקט באסט, ספנסר וור וההגנה של מינסוטה בחירות מעולות. ההתמדה עם טנהיל הרגה אותו לדעתי.
גלעד: דראפט נוראי בדיעבד, רובינסון בנג'מין והופקינס ביזיון, הייד ווקר וסטיוארט על הכיפאק, עם שתי בחירות ראשונות כאלה קשה להצליח, והזריקה של אג'אי לא עזרה. אחת הקבוצות שהכי החזקתי מהם בתחילת העונה.
דקל: חסר מזל, אודל טוב, אינגרם סביר, אדלמן חלש, וודהד דקר ועבדולה נפצעו כבר בתחילת העונה... קאם ניוטון ביזיון... לא ממש אפשרי להתאושש מזה...
עומר: דראפט אסון! בלאונט ומאט ראיין בחירות טובות, גורלי, צ'ארלס, דימריוס תומס, קוב, פוסטר וההגנה של קרולינה..... אסון.... אייפרט היה סביר לכמה משחקים, אבל כבר לא אצלו....
אמיר: דראפט טוב, רודג'רס הילטון בולדוין וקראבטרי היו מעולים, מילר סביר, הרצים של הג'אגס ביזיון, פיקאפים טובים במהלך העונה (אג'אי, מייקל תומס, דוונטה אדאמס), קבוצה חזקה מאוד...
מונש: דראפט סביר, ג'ורדי פורטה קלסי וקאר מעולים. פיטרסון וג'ון בראון פצועים, הרנס הנרי וסאנו לא שווים מקום בסגל... כמה הרמות מפתיעות (ת'ילאן ומונקריף) וטרייד טוב על הווארד, עונה מאכזבת סה"כ, קשה בלי בחירת סיבוב ראשון כל העונה, כנראה זה לא עובד בלי מספיק שחקנים מאריזונה (גם לאריזונה).
ירון: דראפט בינוני פלוס, מארשל ווטקינס ולנגפורד ב5 הראשונות בדיעבד זה קילר, גורדון ומארי טובים, אבל כבר לא היו אצלו. טרייד מעולה בדיעבד על אוונס ומקוי לא עזר...
אייריש: דראפט טוב מינוס, זיק אדיר, דז טוב מאז הפציעה, סיג'יי אנדרסון ומונקריף נפצעו, לנדרי ופאלמר חלשים להחריד,רידיק הפתעה.. הרמות מעולות בחצי השני (רישארד מתיוס, קראודר ואפילו ביזלי) הטרייד של דז על דאג מרטין היה נוראי ובדיעבד גמר לו על העונה...
עידן: דראפט טוב פלוס, דיוויד ג'ונסון MVP, קופר בסדר, רולס ופלינר לא משהו, בריז פיצג'רלד וגור טובים פלוס... הקבוצה הכי חזקה לאורך העונה.. אחת מ 2 הפעמים שירד מ90 נקודות - בגמר

....
צ'ו: דראפט רע, גרין טוב עד שנפצע, פלויד ולייסי כלום, ג'פרי והיל בינונים, דיגס יחסית טוב, קבוצה די חלשה ששנה שניה ברציפות אני מפסיד לה בגלל המשחק הטוב היחיד בשנה של שחקן שאני לא מבין למה הוא בהרכב (טבון אוסטין השנה, אנדרה ג'ונסון שנה שעברה)....
רז: בדיעבד דראפט מעולה, 3 שחקנים בטופ 10 (שיידי אוונס ובראון) קוקס ובריידי טובים, חבל שלא האמנתי בשיידי ואוונס שהעברתי כבר בשבוע 2, וקוקס ששנה שניה פורח אחרי שאני מעביר אותו. מרגיש כאילו כל הליגה עברה אצלי באיזשהו שלב.
שיא אישי של 10 טריידים (נראה לי שאני מכור)
כמה טריידים נוראיים :
גורדון ולטי מארי עבור דאג מרטין וסנדרס :S
ג'ורדן הווארד עבור טיי מונטגומרי שניה לפני פציעה
אדלמן וסמית עבור דיגס שלא חזר מהפציעה באמת
ספנסר וור ולנדרי תמורת מאט פורטה ואייפרט לקראת הפליאוף ששניהם היו פצועים בו...
טריידים של אליפות:
מרטין וריברס עבור דז
אולסן וקוקס עבור בלאונט ואדלמן בדיוק שאדלמן מתעורר ואולסן נעלם
המון מזל, מרגיש שכל הקבוצות החזקות תפסו משחק נוראי נגדי (איציק 90, אמיר 74 ו 55 בפליאוף עידן 89 בפליאוף)....
שנה ראשונה שהבריידי באנץ' באמת עם בריידי..מאוד מקווה שתהיה שנה הבאה, אפשר לעשות מקצה שיפורים/שידרוגים בחוקים (סוג של קיפר? חצי PPR, וייברים ב FAAB),
שאלה, הפורום הולך לכונס נכסים אם הפועל מתפרקת ?