תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 15:10 
כן, חובתה של המדינה אם היא באמת מאמינה שכזה משט יכול לפגוע בבטחונה או בבטחון תושביה.

בתכלס גם "המחיר" של העצירה (21 מיליון ש"ח) הוא כלום ושום דבר אם הוא מנע משטים אחרים שהיו מגיעים אם המשט הראשוני לא היה נעצר (לי ממש לא זכורים עוד רבים כאלה שנערכו אחריו אלא זכור רק עוד משט אחד שניסו וגם הוא נעצר בלי בעיות כך שכנראה שזה עזר).

ולגבי הרוגים, חבל בדרך כלל על כל הרוג (למעט מחבלים, רוצחים וכו) והלוואי והמשט היה מסתיים ללא הרוגים כלל, אבל גם כאן מחיר של 10 הרוגים אל מול מבול משטים עתידיים שעלולים לפגוע בבטחון המדינה הוא סביר מאוד.

וכמו שכבר כתבת בעצמך לגבי ההסכם ומה שפורסם בנוגע למשטים אחרים עתידיים, זה שפורסם שיהיה ניתן בעתיד לקיים זה לא אומר שישראל באמת תיתן (אם ישראל בכלל הסכימה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 15:23 
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
אני לא בהכרח מסכים איתה, אבל זו אמירה לגיטימית לחלוטין.
הבעיה היא שהתודעה הדמוקרטית בישראל שואפת לאפס, וככה זה נראה.

גם לגיטימי לרצות ברצח יהודים וחיילים?

כשאתה מאשים מישהו שהוא "רוצה ברצח יהודים" ראוי שתביא איזו אסמכתא לדבריך, אחרת אתה עוד עלול להיכשל בלשון הרע ולהיות חשוף לכל המשתמע מכך. just saying.

גם אתה התחלת להיות סטנדפיסט ?
את מי האשמתי? שאלתי שאלה...
אם קוראים למי שזרק חייל מסיפון, למי שהיכה חיילים עם אגרופנים, לאלו שהשתמשו בכלי
נשק מאולתרים לוחמי חופש ולחיילים שהגנו על חייהם רוצחים, זה לגטימי?

ברגע שהסכם הפיוס בין ישראל וטורקיה קובע שלא הייתה סיבה לעשות את מה שהלוחמים האלה עשו זה הופך כל מילה שלה לנכונה.
על זה תבוא בטענות למי שחתם על ההסכם הזה, לא למי שמפרשת אותו בצורה היחידה שאפשר לפרש אותו.

ממש לא, היא יכולה להגיד שחיילים הרגו אזרחים ולא שהם רצחו, ויש ההבדל עצום בין להרוג (מסיטואציה שנוצרה בשטח) לבין לרצוח שמראש כוונתם הייתה להרוג.

ואשמח אם תראה לי איפה ישראל הסכימה או אמרה שלא היה סיבה לעשות את מה שנעשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 15:26 
מתוך דו"ח פאלמר בהחלט אפשר להבין את האמירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
פיצוי של 21 מיליון דולר/אורו והסכמה לקיום משטים בעתיד זה הודאה די ברורה שמה שהיה לא היה בסדר.

כשאתה פורץ למישהו לבית והוא מפתיע אותך ותוקף אותך ובתגובה אתה הורג אותו הנסיבות לא משנות וזה נחשב רצח.
אותו דבר לגבי השתלטות עוינת ללא הצדקה על ספינה במים בינלאומיים (מה שנקרא פיראטיות או בעברית תקנית שוד ימי).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 15:33 
וואו, שכחתי בכלל שזה קרה בים הפתוח ולא במים הטריטוריאליים של עזה.
זה אפילו לא עניין של מצור או לא מצור, זאת הגנה עצמית פר אקסלנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 15:34 
ItaiH6 כתב:
פיצוי של 21 מיליון דולר/אורו והסכמה לקיום משטים בעתיד זה הודאה די ברורה שמה שהיה לא היה בסדר.

כשאתה פורץ למישהו לבית והוא מפתיע אותך ותוקף אותך ובתגובה אתה הורג אותו הנסיבות לא משנות וזה נחשב רצח.
אותו דבר לגבי השתלטות עוינת ללא הצדקה על ספינה במים בינלאומיים (מה שנקרא פיראטיות או בעברית תקנית שוד ימי).

מכיר את חוק שי דרומי?
ושוב יש הבדל בין רצח (מתוכנן) להריגה, גם אם אתה חו"ח תעשה תאונת דרכים באשמתך, עדיין תשפט על הריגה ולא רצח.

ופיצוי הוא על כך שהם נהרגו ללא קשר לאם זה היה רצח או הריגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
שי דרומי זוכה כי הוא הגן על עצמו.
זה לא תופס כשהצד ש"הורג בלי להתכוון" הוא הצד התוקף.
במקרה כזה זה רצח, אם כי אכן נוטים לשפוט פחות לחמורה מאשר מקרים שבהם אדם מתכונן מראש למעשה(למשל, מסתיר אש חיה בתוך מחסניות של כדורי גומי, מכין מראש תירוץ למה היה צורך לירות את כדורי הגומי באנשים שלא עשו כלום, או שבעצם זאת לא דוגמא טובה).
וכן, באופן כללי, פיראטים נחשבים לתוקפים.

אגב, זה יפה שבדיון על יחידת קומנדו שחמושה בהתאם ליחידת קומנדו, תוקפת במים הטריטוריאליים ספינה שאנשיה הגנו על עצמם בכלי מטבח, שימוש מאולתר בחפצים שאינם כלי נשק, וידיים חשופות, המותקפים הם הטרוריסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
ItaiH6 כתב:

מכיר את חוק שי דרומי?
ושוב יש הבדל בין רצח (מתוכנן) להריגה, גם אם אתה חו"ח תעשה תאונת דרכים באשמתך, עדיין תשפט על הריגה ולא רצח.

ופיצוי הוא על כך שהם נהרגו ללא קשר לאם זה היה רצח או הריגה

אתה מחבל בטענה שלך אם אתה מביא את חוק דרומי כדוגמא.
כי ההקבלה היא שהאנשים על הספינה הגנו על עצמם מפני פולשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 16:05 
חוק שי דרומי הובא כתשובה לטענת איתי לגבי הלגיטימיות של זועבי לקרוא לחיילי צה"ל רוצחים וטענתו כי גם הגנה עצמית נחשבת כרצח.

לא תקרא שכתבתי שלא היתה להם זכות להתגונן, אלא רק שעשינו למשט הם ידעו מצוין מה עלולות להיות התוצאות.

וחתול, לא ראיתי שהם דווקא כונו כאן טרוריסטים, אבל כשהארגון שהוציא את המסע מוגדר ככה (ואף בוצעו כנגדו כמה פשיטת ע"י ממשלת טורקיה) ע"י ממשלות שונות לא ישראל, אני לא מתווכח איתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 16:14 
אתה לא לגמרי הבנת כנראה.
חיילי צה"ל הם התוקפים. הטיעון היחיד ש*היה אפשר* לטעון הוא שהספינה פלשה למים הטריטוריאליים של שטח בשלטון ישראלי (כאמור, עזה שאינה במצור). בפועל ההשתלטות קרתה, כאמור, במים הפתוחים. אמנם לטעמי זה עניין יחסית שולי שקרה כנראה בגלל טמטום של איזה קצין בשטח שלא הצליח לשלוט כל עצמו ולחכות שעתיים עם ההשתלטות, אבל בכל זאת, זו המציאות.
היחידים שיכולים לטעון להגנה עצמית במקרה הזה הם אנשי המרמרה. הציונות אמנם תספר לנו שהם מחבלים וטרוריסטים ותראה לנו תמונות של סכיני מטבח, אבל אין שום אפשרות לטעון להגנה עצמית כשאתה משתלט על ספינה בשטח ימי פתוח.
כל הדיון לגבי מצור/לא מצור היה רלוונטי אם הספינה הייתה נעצרת ליד חופי עזה, כחוק או באלימות. זה איננו הדיון ואם שמעתי נכון את הנאום (לא מצאתי תמלול שלו בשום מקום, ואשמח אם מישהו יכול לקשר אותי כי מהסרטון הבנתי 40 אחוז) אז אלה גם רוב הטענות של חברת הכנסת זועבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 16:32 
Noam כתב:
אתה לא לגמרי הבנת כנראה.
חיילי צה"ל הם התוקפים. הטיעון היחיד ש*היה אפשר* לטעון הוא שהספינה פלשה למים הטריטוריאליים של שטח בשלטון ישראלי (כאמור, עזה שאינה במצור). בפועל ההשתלטות קרתה, כאמור, במים הפתוחים. אמנם לטעמי זה עניין יחסית שולי שקרה כנראה בגלל טמטום של איזה קצין בשטח שלא הצליח לשלוט כל עצמו ולחכות שעתיים עם ההשתלטות, אבל בכל זאת, זו המציאות.
היחידים שיכולים לטעון להגנה עצמית במקרה הזה הם אנשי המרמרה. הציונות אמנם תספר לנו שהם מחבלים וטרוריסטים ותראה לנו תמונות של סכיני מטבח, אבל אין שום אפשרות לטעון להגנה עצמית כשאתה משתלט על ספינה בשטח ימי פתוח.
כל הדיון לגבי מצור/לא מצור היה רלוונטי אם הספינה הייתה נעצרת ליד חופי עזה, כחוק או באלימות. זה איננו הדיון ואם שמעתי נכון את הנאום (לא מצאתי תמלול שלו בשום מקום, ואשמח אם מישהו יכול לקשר אותי כי מהסרטון הבנתי 40 אחוז) אז אלה גם רוב הטענות של חברת הכנסת זועבי.

נעם, בוא נתחיל מהתחלה.
לקרוא לחיילים רוצחים זאת קביעה שהם מראש התכוננו להרוג את נוסעי הספינה, אני בספק גדול (למעשה בטוח שלא) אם זאת הייתה כוונתם. ואין לזה קשר אם העצירה הייתה במים שלנו, של עזה או פקיסטן.

תגובתי עם חוק דרומי הייתה לקביעתו של איתי שטען כי גם במקרה של הרג תוקף מתוך הגנה עצמית זה נחשב רצח. (ללא קשר למשט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 16:43 
הפכנו למדינת ה"זה לא בכוונה".
התירוץ הזה כבר מזמן איבד תוקף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 17:18 
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
אני לא בהכרח מסכים איתה, אבל זו אמירה לגיטימית לחלוטין.
הבעיה היא שהתודעה הדמוקרטית בישראל שואפת לאפס, וככה זה נראה.

גם לגיטימי לרצות ברצח יהודים וחיילים?

כשאתה מאשים מישהו שהוא "רוצה ברצח יהודים" ראוי שתביא איזו אסמכתא לדבריך, אחרת אתה עוד עלול להיכשל בלשון הרע ולהיות חשוף לכל המשתמע מכך. just saying.

גם אתה התחלת להיות סטנדפיסט ?
את מי האשמתי? שאלתי שאלה...
אם קוראים למי שזרק חייל מסיפון, למי שהיכה חיילים עם אגרופנים, לאלו שהשתמשו בכלי
נשק מאולתרים לוחמי חופש ולחיילים שהגנו על חייהם רוצחים, זה לגטימי?

ברגע שהסכם הפיוס בין ישראל וטורקיה קובע שלא הייתה סיבה לעשות את מה שהלוחמים האלה עשו זה הופך כל מילה שלה לנכונה.
על זה תבוא בטענות למי שחתם על ההסכם הזה, לא למי שמפרשת אותו בצורה היחידה שאפשר לפרש אותו.

איפה ראית שההסכם קבע את זה ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
ItaiH6 כתב:

מכיר את חוק שי דרומי?

חוק דרומי אומר שאם מישהו נמצא בשטח שלך במטרה להזיק לך, מותר לך להשתמש בכוח וכו' וכו'.
המשט המפורסם לא עבר בשטח של ישראל (כל ההשתלטות היתה במים בין לאומיים בהם אין לישראל שום זכויות מיוחדות, בטח שלא ריבונות), ומתנאי ההסכם החדש עולה שגם לא היה בכוחו לפגוע בה (עובדה שעכשיו ישראל אישרה משטים כאלה באופן קבוע ומטעם גוף קצת פחות מאולתר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
Noam כתב:
אתה לא לגמרי הבנת כנראה.

נעם, בוא נתחיל מהתחלה.
לקרוא לחיילים רוצחים זאת קביעה שהם מראש התכוננו להרוג את נוסעי הספינה, אני בספק גדול (למעשה בטוח שלא) אם זאת הייתה כוונתם. ואין לזה קשר אם העצירה הייתה במים שלנו, של עזה או פקיסטן.

תגובתי עם חוק דרומי הייתה לקביעתו של איתי שטען כי גם במקרה של הרג תוקף מתוך הגנה עצמית זה נחשב רצח. (ללא קשר למשט)

אם אתה מותקף, ואתה הורג את התוקף, זה הגנה עצמית ואתה לא רוצח, ולפי חוק שי דרומי אתה אפילו לא מואשם בהריגה.
אם אתה התוקף, ובמהלך התקיפה אתה הורג אנשים, זה רצח. אפילו אם זה כחלק מעימות שנוצר כי אותם אנשים הגנו על עצמם.
אם כבר, אז חוק דרומי מזכה את האנשים שזרקו את אנשי השייטת למים.

pokara כתב:

וחתול, לא ראיתי שהם דווקא כונו כאן טרוריסטים

לירון האדום כתב:

לצערי אותם מחבלים שהיו על הספינה, באו במטרה לפגוע בחיילי צהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 18:01 
pokara כתב:
Noam כתב:
אתה לא לגמרי הבנת כנראה.

נעם, בוא נתחיל מהתחלה.

אני לא טענתי שהחיילים הם רוצחים, ואני חושב שגם חברת הכנסת זועבי לא טענה (כאמור, אשמח מאוד לתמלול כדי להבין בדיוק מה נאמר).
הטיעון העיקרי בנאום, אם ננכה את מה שנאמר בתגובה לטענות הבוגרות של אורן חזן, היה שישראל בתשלום הפיצויים נוטלת אשמה על אירועי המרמרה.
בתגובה לזה טוענים ש"משט הטרור" ו"תקפו את חיילי צה"ל", מראים תמונות של סכינים ומתעסקים במי תקף ראשון ומי שני ובאם ירו מהים או ירו על הסיפון.
אז כמו שאיתי אמר, כשתוקפים ספינה במים הפתוחים אין שום קייס שאפשר לטעון בו לא להגנה עצמית ולא להפרת ריבונות, ואם כבר טיעון שי דרומי עולה אז הוא יכול לעלות רק מהצד של חברת הכנסת זועבי ואנשי המשט.
אבל היי, על טענה אחת מתוך 20 במסמך של יוסי גורביץ' הוועדה קבעה שהיא במחלוקת ולא אמת עובדתית!!! סלפנים! שקרנים! כמו טקנובוי!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 18:12 
טקנו - אם תמשיך לקרוא תבין למה עלה חוק דרומי, תהיה בטוח שאני יודע אותו גם ללא כל ההדגשות המתנשאות והמיותרות שלך.
כמו כן, כתבת שישראל תאפשר משטים נוספים, יש לך קישור או מקום שניתן למצוא בו את זה? (חיפשתי ולא מצאתי לבדי).

וחתול, לא טענתי כי לנוסעי הסירה לא הייתה הזכות לנסות ולהגן על עצמם, רק שידעו מה עלול לקרות במצב כזה.
לגבי נושא רצח או לא (כי זה מה שהגעתי בתחילה בקשר לדברי זועבי), הדבר היחידי שאולי קרוב להגדרת המעשה הוא אולי "רצח במזיד" וגם בזה אני לא חושב שיש איזה שופט בעולם שהיה מרשיע אותם במידה והיו מועמדים לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 18:17 
בשום מקום לא נטען שצריך או אפשר להרשיע אותם בשום סוג של רצח. גם כשאומרים שנהג שעולה שיכור על ההגה הוא רוצח, לא מתכוונים שצריך להרשיע אותו ברצח.
הטענה היא שהייתה אשמה בפעולות ה*צבא* ולא בפעולות הנגד של אנשי המשט.
בגלל זה הוגשו תביעות, בגלל זה שולמו פיצויים, ובגלל זה מתנהלות תביעות בהאג.
הטיעון הראשון בפסקה השנייה אמנם לא מופנה אליי, אבל הייתי שמח אם תסביר לי אותו. הוא נראה לי קצת מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
טקנו - אם תמשיך לקרוא תבין למה עלה חוק דרומי, תהיה בטוח שאני יודע אותו גם ללא כל ההדגשות המתנשאות והמיותרות שלך.
כמו כן, כתבת שישראל תאפשר משטים נוספים, יש לך קישור או מקום שניתן למצוא בו את זה? (חיפשתי ולא מצאתי לבדי).

וחתול, לא טענתי כי לנוסעי הסירה לא הייתה הזכות לנסות ולהגן על עצמם, רק שידעו מה עלול לקרות במצב כזה.
לגבי נושא רצח או לא (כי זה מה שהגעתי בתחילה בקשר לדברי זועבי), הדבר היחידי שאולי קרוב להגדרת המעשה הוא אולי "רצח במזיד" וגם בזה אני לא חושב שיש איזה שופט בעולם שהיה מרשיע אותם במידה והיו מועמדים לדין.

סבבה, אז רצח במזיד. וכמעט כל שופט מחוץ לישראל היה מרשיע אנשים שעלו חמושים על ספינה במטרה להתקיף אותה מבלי שהיה להם שום צידוק, ובמהלך הנסיון של נוסעי הספינה להגן על עצמם החמושים "נאלצו להרוג" כמה מהם.
והאמת שכנראה שגם כל שופט ישראלי היה מרשיע תוקפים בנסיבות דומות אם אלה לא היו לוחמי שייטת שתקפו פעילים פרו פלסטינים.

ובעצם, כל הבעיה עם חנין זועבי היא שהיא קראה להם "רוצחים" במקום "רוצחים במזיד"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 18:23 
הצבא יכול היה והיה צריך להתנהג אחרת טרם עליית החיילים לספינה.
לאחר שעלו לספינה, פעלו החיילים כמצופה מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
Noam כתב:
אתה לא לגמרי הבנת כנראה.

נעם, בוא נתחיל מהתחלה.

אבל מה שאני כתבתי זה שאם מישהו פולש לבית של מישהו אחר ואחרי שהדייר תוקף אותו (כהגנה עצמית, המקרה המתאים לחוק דרומי) הפולש הורג את הדייר בתגובה (בהגנה עצמית משלו מן הסתם, אבל כבר לא במקביל לחוק דרומי) אז הפולש הוא רוצח.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אז בעצם הטענה היא שמרגע שצה"ל החליט לפעול כמו כנופיות פיראטים מול חופי סומליה הוא התנהג כמצופה מכנופיית פיראטים מול חופי סומליה?
זה מאוד מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
מכונת השכנוע העצמי עובדת בכל הכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
1. טקנו - אם תמשיך לקרוא תבין למה עלה חוק דרומי, תהיה בטוח שאני יודע אותו גם ללא כל ההדגשות המתנשאות והמיותרות שלך.
2. כמו כן, כתבת שישראל תאפשר משטים נוספים, יש לך קישור או מקום שניתן למצוא בו את זה? (חיפשתי ולא מצאתי לבדי).

1. אם אני אמשיך לקרוא אז חוק דרומי ישתנה ויגיד את מה שהוא לא אומר? או שהתכוונת למי שאמר שחוק דרומי מגן על האנשים בספינה שתקפו את הפולשים החמושים שהגיעו משום מקום?
2. כתבתי באותה הודעה (חבל שאתה לא קורא בעיון לפני שאתה עונה את הדבר הראשון שעובר לך בראש) שכך פורסם, אבל כיוון שממשלת הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון לא חושבת שאזרחיה ראויים לדעת על מה היא חותמת בשמם - יתכן שלעולם לא נדע את האמת.
אין לי לינק כי ראיתי את זה בטוויטר, אבל גם אם מי שפרסם את זה בדה את זה מלבו הקודח, עדיין הממשלה שלך לא מוכנה לגלות לך על מה היא חתמה בשמך (וזאת, כאמור, הסיבה לזה שאנחנו לא יודעים בוודאות שהפרסומים בדבר ספינות סיוע קבועות הם אמת) ולכן אין לך דרך לדעת אם הוא צודק או שהוא על כדורים לא נכונים. ובוא לא נשכח שבהתחשב ברקורד האמינות של ממשלת ישראל, כשביבי אומר שעכשיו בוקר כולנו הולכים לבדוק אם באמת יש שמש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 19:00 
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:

אז בעצם הטענה היא שמרגע שצה"ל החליט לפעול כמו כנופיות פיראטים מול חופי סומליה הוא התנהג כמצופה מכנופיית פיראטים מול חופי סומליה?
זה מאוד מעודד.

שמע כתבת הודעה שלא קשורה לכלום.
פיראטים, סומליים, אתם סתם מסלף וכותב שטויות.
החיילים פעלו כמי שמצופה מהם לפעול מול כאלו שבאו לפגוע בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 19:03 
באמת חיכיתי שהשורש ס.ל.פ. יופיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
@לירון האדום

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 19:05 
הוא דווקא עושה בה שימוש נכון, הבעיה לדעתי היא בבוחן מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 19:06 
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:

זה מאוד מעודד.

אתה לא באמת צריך תרגום בגוף בסרט נכון?
הוא מציג לך בדיוק את הבעייתיות בטיעון שלך. תתמודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2016, 21:35 
אוגוסטוס היל כתב:
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:

זה מאוד מעודד.

אתה לא באמת צריך תרגום בגוף בסרט נכון?
הוא מציג לך בדיוק את הבעייתיות בטיעון שלך. תתמודד

אם אתה צריך תרגום אז תגיד שאתה צריך, אל תשליך את זה עליי.
אז בשבילך - צה״ל לא פעל כמו כנופייה, אלא פעל כפי שמצופה מחיילי צהל.
לא היתה דרך אחרת להתייחס לאלו שבאו ואף הצליחו לפגוע בחיילי צהל !!
אבל מאחר ולא היה חייל הרוג אז זה אומר שהם התנהגו כמו כנופייה, סומליים ושאר
שמות גנאי ואלו שתקפו מוגדרים כלוחמי חופש, אנשים תמימים ומסכנים.
אבל אם חס וחלילה היה חייל הרוג או כמה חיילים, יש לי תחושה שלא היו קוראים לחיילים
בשמות גנאי... סתם תחושה שכזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: