el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
.אדום נחמד.
לפיד בניגוד למפלגת העבודה עקבי. מפלגת העבודה זה הדבר הכי לא עיקבי שיש בפוליטיקה הישראלי. מה הם חושבים על ההתנחלויות? על 2 מדינות וכו? תלוי מי נבחר להנהיג אותם.
אני אין לי כלום עם העבודה. חסרונותיהם ידועים לי.
אבל לפיד עקבי? נו בחייך.
תן לי דעה אחת של לפיד שהשתנתה?
אמממ... הנושא המרכזי שלו, גיוס חרדים?
לא אשכח לעולם את הרגע האהוב עלי בפוליטיקה. ערב השבעת הממשלה הקודמת, אחרי כל ההסכמים הקואליציונים והגזירות של י.ל, עולה גפני לדוכן (כשהוא כבר יודע שהוא באופוזיציה, ושר האוצר החדש אחראי לכך). הוא מטיח בשר האוצר החדש שהגזירות הכלכליות שלו ישאירו מאות אלפי ילדים רעבים ושגזירת הגיוס עם הסנקציות הפליליות לא תעבור בג״צ. עולה מר י.ל המכובד, זחוח מתמיד (אם זה אפשרי בכלל), חליפת שר האוצר החדשה עליו ואומר ״סובבת את המדינה על האצבע עד עכשיו כראש וועדת הכספים. הרב גפני, המדינה סיימה לקבל הוראות מכבודו״. מרשים.
פחות משנתיים אחר כך, י.ל נופל בבחירות ומוחרם על ידי כל המערכת הפוליטית (רצה לחבור לכחלון, רצה ברית אחים עם ליברמן). הוא נשאר באופוזיציה לגווע והכל בזכות החרדים, עושי רצון השם. ההסכמים הקואליציונים מבטלים את גזירות השמד, כספים מועברים לילדים הרעבים רטרואקטיבית. י.ל לא יודע את נפשו מרוב צער, כל מה שהוא עשה מבוטל כליל והוא הולך לתקופת יובש ארוכה באופוזיציה. הוא עולה לדוכן ומטיח בחרדים שהם מחזירים את ישראל עשרות שנים אחורה ושהוא יילך לבג״צ. הרב גפני עולה לדוכן ומשיב ״המדינה סיימה לקבל הוראות מכבודו״. נקמה מגישים קר. טוב להודות להשם.