תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, אם כך, אז אוסיף קצת קצף לקצה הפה שלך,
ציטוט:

הבחירות שהתקיימו היום בבל"ד קבעו את הלשכה הפוליטית. בחירות שיקבעו את הרשימה לכנסת יתקיימו רק כאשר יוכרז מועד הליכה לבחירות כלליות. ח"כ חנין זועבי התברגה היום למקום החמישי בלשכה הפוליטית, ואין זה אומר שלא תיכנס לרשימה לכנסת שתיקבע בעתיד. מה שלא מפריע לתשקורת הציונית לחגוג ולהכריז כי חנין זועבי "נבחרה למקום לא ריאלי לכנסת" וכי היא ככל הנראה "לא תכהן בכנסת הבאה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 22:04 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
איך, איך יש לו מצביעים.. איךךךך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 22:29 
מה איך? תקרא פה בפורום. רק תבין תבין שלשמחתו של האפס, במציאות אתה מיעוט

Sent from my HM 1S using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
אז אחרי ששמענו את מי לא...
למי להצביע חכמים שכמותכם שכל הבינה שאלוהים חילק נמצאת אך ורק בכם?
לבוזי?לזהבה?אולי לבלד?או לביבי כי הוא יותר טוב מיאיר?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול להצביע מרצ אם בא לך.. הם סבבה סך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 23:04 
פאביו כתב:

תצביע ליאיר. תפור עליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
פאביו כתב:

תצביע ליאיר. תפור עליך

שאלתי למי אתה מצביע
לא שאלה מסובכת
אתה יורד פה על כולם
ציני על כולם
פעם אחת תענה או תביא איזה טור של איזה עיתונאי כי שוב קשה לך לענות?
למי אתה מצביע?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
פאביו, לא שאלת למי אחרים מצביעים. אתה מסלף את הדברים שכתבת בעצמך..
נועם, זה נחשב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 07:02 
יש סיכוי שזה נופל תחת ההגדרה של "שקרן ומשקר ושקרן ומשקר".
אני אחשוב על זה יותר מאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו, לא שאלת למי אחרים מצביעים. אתה מסלף את הדברים שכתבת בעצמך..
נועם, זה נחשב?

צודק
ענית יפה ובצורה מכובדת
אשאל שוב
אוגוסטוס למי אתה לא מצביע כולנו הבנו
למי אתה כן מצביע?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 07:22 
שמאלה מהעבודה. לא סגור. מקווה שזה מספק אותך, יאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

לא מספק אותך ואחרים
אותי מספק
יצאת ממש שמאלני מדליק.חנין

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס, אני לא סובל את לפיד, ואחרי הצינור שמפלגת המרכז הציונית קיבלו, נשבעתי לעצמי שלעולם יותר לא אצביע הצבעת "רק לא x", אבל עם יד על הלב, באופציות הקיימות היום, הוא לא נראה לך עדיף על האופציות הקיימות?
אני לא רואה את עצמי זז יותר מדי ממרצ בשנים הקרובות, לא שמאלה ובטח שלא ימינה, אבל אם להיות ריאלים, לדעתי יאיר לפיד הוא לחלוטין הרע במיעוטו ואני אישן קצת יותר טוב בידיעה שהוא בראשות הממשלה ולא ביבי או בנט או איווט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
זה מאוד תלוי מי יעמוד בראש המחנ"צ
אני כבר שנים מצביע מרץ, אבל אם שלי יחימוביץ' תעמוד בראש המחנ"ץ אז אני אתלבט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
קצת באיחור, להלן סיכום קצת יותר מפורט של מה שקורה בבל"ד.
לא יודע כמה אנשים זה מעניין, אבל בכל זאת השאלה עלתה -
ציטוט:
בגדול המשמעות של תוצאות הוועידה השביעית והבחירות לוועד המרכזי הן בעיקר עלייה גדולה וצפויה בכוח של הצעירים במנגנוני המפלגה והתחזקות משמעותית נוספת של הנשים בצמרת המנגנונים האלו, כולל הרחבה של השריון לנשים כך שיהיה לא רק לרשימה לכנסת ולוועד המרכזי אלא גם לכל שאר המנגנונים, כולל התנועה הצעירה, הסניפים המקומיים וכ״ו. פרשנויות אחרות נגועות בשילוב של אי הבנה של המשמעויות והשיח הפנימי של בל״ד, בהיפראקטיביות שמעניקה פוקוס עיקרי לדברים שוליים, ובמגמתיות בוטה (מגמתיות ציונית). אגב השריון, הנשים הפעם בוועד המרכזי (וגם ברשימה לכנסת בעשור האחרון) נבחרו מעל לשריון ולא הזדקקו לא, למרות שמדובר בשריון איכותי. מי שהתוצאות היו קצת פחות טובות מבחינתו זה בעיקר באסל גטאס (שנבחר רק במקום ה-21 לוועד המרכזי), וזה קשור לכל מיני סיבות אבל בעיקר לזה שהוא הוביל קו מאוד מאוד רדיקלי, קולני ובוטה בתמיכה במהפכה בסוריה (לדעתי בצדק מהבחינה העקרונית) ויש כאלה שמסתייגים מזה (מיעוט מבחינה העקרונית במידה מסויימת, ויותר מזה יש שמסתייגים טקטית מבחינת זה שחושבים שחבל להתעסק באופן מובלט ורדיקלי כל כך בנושאים ששנויים במחלוקת בחברה הערבית ואינם קשורים ישירות למתרחש פה). למרות זאת באסל נבחר למשרד הפוליטי של המפלגה (13 חברי ההנהגה שנבחרים מבין ועל ידי הוועד המרכזי) וזה מעיד עד כמה הפרשנויות השונות היו מגוחכות. כל האגדות שטופחו על ידי מחנה מסוים בחד"ש (מסיבות פנימיות בחד"ש אגב ולובו על ידי פרשנים ציונים פשוט מגוחכות, ואשמח להרחיב בנושא הזה אם תרצה. עוד דבר משמח מבחינתנו היהודים בבל״ד זה ההתקבלות היפה והאוהבת לנוכחות הגדולה והבולטת ביותר בהיסטוריה של הוועידות של בל״ד של פעילים ותומכים יהודים מאז הקמתה, הנאום של אורלי נוי בשמנו שקיבל תגובות מאוד יפות והתחושה הכללית שהמהלך של חיזוק הפעילות של יהודים במפלגה (מהלך שהובילו חברי הכנסת בשנתיים האחרונות, ואגב בעיקר באסל גטאס) ממשיך להתפתח ולהתקדם כולל יוזמות חדשות שיצאו מהוועידה בנושא מנגד, הפרשנות החיצונית כאילו מדובר בוועידה שבה היה כביכול שינוי כיוון מבחינת האסטרטגיה של בל״ד או ביטוי למגמה של מפנה ורצון למה שנקרא ״השתלבות בחברה הישראלית״ בתנאים הקולוניאליים הנוכחיים - וכאילו יש מחלוקת בנושא הזה בין חברי הכנסת לכוחות הצעירים במפלגה - היא פרשנות מופרכת לחלוטין, ואפילו אפשר במידה מסוימת לומר שההיפך הוא הנכון. חברי הכנסת וההנהגה הנוכחית חששו לפני הוועידה שהצעירים שיעלו (והיה ברור ורצוי שיעלו) ייצוג קו שמתרכז יותר בנושא הלאומי ופחות בקידום ערכים דמוקרטים, מאבקים חברתיים פנימיים בחברה הערבית, קידום מרחב ליברלי וכ״ו - והחשש הזה התבדה. יש קונצנזוס בבל״ד להמשיך בקו האידיאולוגי שאותו היא מובילה מאז היווסדה - קידום מדינת כל אזרחיה, קידום אוטונומיה תרבותית וחברתית לציבור הערבי, תמיכה בזכות השיבה, קידום דמוקרטיזציה של ועדת המעקב של הציבור הערבי כך שתיבחר בבחירות ישירות על ידי הציבור והפיכתה לחלק אינטרגלי ממערך הייצוג של העם הפלסטיני, התנגדות לאוסלו ולתיאום הבטחוני, וכ״ו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
בבחירות האחרונות התגנב החשש בקרב לא מעטים בפורום ,אבל לא רק , שמרץ לא תעבור את אחוז החסימה.
מצד אחד אשמח מאוד אם שלי יחימוביץ תעמוד בראש מפלגת העבודה מאידך זה יגדיל את הסיכוי שמרץ לא תעבור את אחוז החסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
הההבדל בין לפיד לשאר הוא שלפיד כתב טורים. כולנו יודעים ש"מילים זולות וויסקי עולה כסף". במפלגת העבודה יש 2 ממנהיגי המחאה לא ראיתי שהם תרמו יותר לקיומי בכבוד. אני איש מרץ לא ראיתי שהם הצליחו להוזיל את מחירי הדירות בעשרות אחוזים. אני לא רואה את דב חנין מסדר את האי צדק הזה של 80 ימי חופש לילדים לעומת 25 להורים.

זאת המציאות, וזאת המציאות כי הליכוד בשלטון כבר 40 שנה וסשרי העדיפויות שלהם הם לא חברתיים אלא ביטחונים כי פרס יחלק את ירושלים ובוזי יפלס לדעש את הדרך לכותל ומהר מהר כי הערבים באים. בשביל לשנות את זה צריכים לשנות את ההנהגה.
לכן מרץ שעוברת את אחוז החסימה הוא דבר חיוני.
לכן מפלגת שמאל מרכז שתהיה מעל ל 20 מנדטים ועוד אחת שתתקרב לזה הוא דבר חיוני.
כי אחרת לליכוד עם מפלגות הלווין לא תהיה בעיה להמשיך לשלוט והדבר רק יאפשר להם לסחוט יותר ויותר כסף.
מאחר ואין שום דרך כרגע לממשלת שמאל ללא לפיד אני לא מצליח להבין את האנטי כלפיו הרי ברגע שהוא יחליט שעם ההשמאל הוא לא ישב השמאל ישכח ליוד שנים ארוכות מה זה שלטון, וברגע שהוא יפסיק להיות רלוונטי אלא כמפלגת אופוזציה יפנימו כאן שלזה מרץ מספיקה ומפלגת העבודה תאבד סופית.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל בין לפיד לבין סתיו שפיר, זהבה גלאון ודוב חנין הוא שהראשון היה שר אוצר והאחרים מעולם לא היו בעמדת השפעה של ממש.
אם לפיד הצליח (אחרי כהונה כשר אוצר) להשיג בדיוק את מה שדוב חנין השיג, כנראה שלפיד לא איש הביצוע הכי טוב בעולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 12:39 
הוא השיג הרבה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 12:48 
תודה נחמד, מעניין מאוד. חוץ מההתנערות מהמהפכה בסוריה נשמע טוב. אחת הסיבות שאני לא אצביע לחד"ש זה התמיכה של הרבה גורמים שם באסד.
בשתי הבחירות האחרונות (שהיו הראשונות שלי) לא הצבעתי, הפעם יש סיכוי שאצביע לבל"ד אם ירוצו לבד, אם במסגרת המשותפת פחות סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
תודה נחמד, מעניין מאוד. חוץ מההתנערות מהמהפכה בסוריה נשמע טוב. אחת הסיבות שאני לא אצביע לחד"ש זה התמיכה של הרבה גורמים שם באסד.
בשתי הבחירות האחרונות (שהיו הראשונות שלי) לא הצבעתי, הפעם יש סיכוי שאצביע לבל"ד אם ירוצו לבד, אם במסגרת המשותפת פחות סביר.

אכן יש בחד"ש גורמים שמשום מה נאמנים למשטר אסד, אבל זה ממש לא כך לגבי כל המפלגה. תקשיב לרג'אא זעתרי (אם אני לא טועה), או לאיימן עודה ודב חנין ועאידה תומא סולימאן בהקשר הזה.

בסופו של יום, למרות אי נוחות מסויימת מפעולות פרובוקטיביות ספציפיות (אני דווקא בעד פרובוקציות, אבל צריך לעשות את זה בשכל), בל"ד היא מפלגה ראויה. אולי הכי ראויה בכנסת, שמורכבת מאנשים שמבינים מה זו דמוקרטיה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הההבדל בין לפיד לשאר הוא שלפיד כתב טורים. כולנו יודעים ש"מילים זולות וויסקי עולה כסף". במפלגת העבודה יש 2 ממנהיגי המחאה לא ראיתי שהם תרמו יותר לקיומי בכבוד. אני איש מרץ לא ראיתי שהם הצליחו להוזיל את מחירי הדירות בעשרות אחוזים. אני לא רואה את דב חנין מסדר את האי צדק הזה של 80 ימי חופש לילדים לעומת 25 להורים.

זאת המציאות, וזאת המציאות כי הליכוד בשלטון כבר 40 שנה וסשרי העדיפויות שלהם הם לא חברתיים אלא ביטחונים כי פרס יחלק את ירושלים ובוזי יפלס לדעש את הדרך לכותל ומהר מהר כי הערבים באים. בשביל לשנות את זה צריכים לשנות את ההנהגה.
לכן מרץ שעוברת את אחוז החסימה הוא דבר חיוני.
לכן מפלגת שמאל מרכז שתהיה מעל ל 20 מנדטים ועוד אחת שתתקרב לזה הוא דבר חיוני.
כי אחרת לליכוד עם מפלגות הלווין לא תהיה בעיה להמשיך לשלוט והדבר רק יאפשר להם לסחוט יותר ויותר כסף.
מאחר ואין שום דרך כרגע לממשלת שמאל ללא לפיד אני לא מצליח להבין את האנטי כלפיו הרי ברגע שהוא יחליט שעם ההשמאל הוא לא ישב השמאל ישכח ליוד שנים ארוכות מה זה שלטון, וברגע שהוא יפסיק להיות רלוונטי אלא כמפלגת אופוזציה יפנימו כאן שלזה מרץ מספיקה ומפלגת העבודה תאבד סופית.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ענו לך כבר על הטענה הראשונה, אז אני אדלג עליה.

לגבי השניה, אני לא מבין את הגישה שלך. נניח אתה מנסה לטעון שאצל לפיד יש אנשים שלא יצביעו לעבודה, ולפיד זה פשרה במקום הליכוד וככה אפשר לגרור אותם לממשלת שמאל. או קיי, סבבה, נניח וזה נכון, עדיין לא ברור למה שמישהו יצביע לפיד ולא לעבודה (או לליכוד)? איזה אינטרס יש לאדם שמתחבר לעבודה להצביע ללפיד?
אם העבודה תקים קואליציה, כמובן שיצטרכו את תמיכת יש עתיד, אבל זה לא כי לפיד הוא כח חיובי אלא כי הוא פשוט כח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אוגוסטוס, אני לא סובל את לפיד, ואחרי הצינור שמפלגת המרכז הציונית קיבלו, נשבעתי לעצמי שלעולם יותר לא אצביע הצבעת "רק לא x", אבל עם יד על הלב, באופציות הקיימות היום, הוא לא נראה לך עדיף על האופציות הקיימות?
אני לא רואה את עצמי זז יותר מדי ממרצ בשנים הקרובות, לא שמאלה ובטח שלא ימינה, אבל אם להיות ריאלים, לדעתי יאיר לפיד הוא לחלוטין הרע במיעוטו ואני אישן קצת יותר טוב בידיעה שהוא בראשות הממשלה ולא ביבי או בנט או איווט.

איך מישהו שיוצא נגד הדת אבל מתחנף לחרדים וקורא למנהיג הציונות הדתית "אחי", שיוצא נגד מי שלא מוכן לדבר עם ערבים אבל לא מוכן לדבר עם ערבים, שתוקף את מי שמנסה לגנוב את המחאה החברתית תוך כדי שהוא גונב את המחאה החברתית, שמעמיד פנים ליברליות אבל תוקף מינוי של אשה כי בן הזוג שלה הוא חבר בארגון שלא מוצא חן בעיניו, יכול להיות עדיף על מישהו אחר?
אז אמנם במדינת ישראל התשובה המתבקשת היא "בקלות" אבל צריך לזכור שבוז'י הוא זמני ושלפחות עקרונית גם העבודה וגם מרצ יפעלו למען אידיאולוגיה שאינה ימנית קיצונית וגם לא עפה לאן שהרוח מעיפה אותה יותר טוב מכל אחד אחר.
בגלל שהעבודה כן נוטה להעמיד בראשה אפסים כמו בוז'י בשביל לפנות לציבור שעף ברוח התשובה העיקרית היא שמרצ עדיפה על כל האלטרנטיבות ה"ציוניות" למי שמתנגד לאידיאולוגיה הביבי-בנטית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 16:29 
אוגוסטוס היל כתב:

אתה משתמש דוחה שנוטה כל הזמן לרדת על משתמשים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
אז הסכמנו ש'יאיר' זה עלבון... כבר התקדמות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

וביבי הרבההההההההההההההההההההה יותר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד ביבי בשלטון זה מוחק את הסיכויים של כל בנט או ליברמן או בן ארי, כי "צריך להתאחד סביבו או שבוז'י יקים ממשלה עם ערבים!!!!".
כשיאיר יקים ממשלה זה פחות או יותר יבטיח שהפסיכופט שיחליף אותו יהיה יותר גרוע מביבי, כשהוא עצמו לא רק שלא יהיה יותר טוב ממנו בשום צורה וכנראה יצטרך להקים ממשלה לא פחות גרועה, אלא גם בגלל שהוא ינסה להדגיש כמה שהוא לא סמולן הוא גם בטח ימציא כל מני דרכים פופליסטיות להדגיש שהוא נגד השמאל(ההימור שלי זה סגירה של הארץ ו/או שוברים שתיקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:

וביבי הרבההההההההההההההההההההה יותר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

ידידי,

אתה מבזבז אנרגייה.
מועמד מרכז מהווה סדין אדום הרבה יותר מכל ועמד מהימין או הימין הקיצוני בעיני השמאל הציוני הקיצוני ובעיני השמאל האנטי ציוני.
מבחינת השמאל הקיצוני (בין שהוא ציוני או שלא) הובלת ממשלה בראשון איש מרכז תביא את השמאל למיקומו הטבעי והאמיתי של 20% או מכסימום 25%.
השמאל חושב שהוא אלטרנטיבה לשילטון. יכול לחשוב הוא לא !!. היה נכון פעם. כבר לא רלוונטי.

טבעי מאוד שיסלדו מלפיד ויחפשו אותו. לא צריך להתרגש. בלשקר בלהיתנשא הם מובילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2016, 18:52 
מרכזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

ציטוט:
"לפני כמה חודשים שתיתי לימונדה על גג בהרצליה עם פוליטיקאי ישראלי בכיר שהציע לי להצטרף למפלגת המרכז. היה משהו מפתה ברעיון. עיתונאים הרי חולמים על פוליטיקה, כמו שבני 16 חולמים על סקס. אחרי שעתיים של דיאלוג היה דבר אחד שלא הצלחתי להבין בשום אופן: המרכז של מה? מפלגת המרכז המדוברת היא בעצם שם קוד לחבורה שלא מוכנה לקחת אחריות. זו תהיה מפלגת העמומים עם כמה ערמומיים. תחת המילה 'מרכז' הם יוכלו לרוץ לבחירות בלי להתחייב לדבר."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: