תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
תודה.
דעתינו בנושא שונה, אם כי דעתי אינה מוצקה בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
המדינה גם כופה עליי, למשל, לחיות כמו אסיר יום בשבוע כי במדינה היהודית אסור להפעיל תחבורה ציבורית בשבת.
הרעיון הוא לצמצם את הכפיה. להשתמש בטרמינולוגיה של לתת "פטור" לחרדים מכירה בכפיית לימודי הליב"ה כמציאות בפועל, וזו מציאות שבעיניי היא פסולה.
נניח ואתה מתייחס לעניין הצבא, אז כולם חייבים להתגייס והחרדים מקבלים "פטור". כאן אפשר להתווכח על הצורך בגיוס בכפייה באופן כללי, אבל אני מבין את הטענות בעד.
אם אתה מבטל את חובת לימודי הליבה, אז אני לא רואה מישהו חוץ מהחרדים שיתנגד להם. הילדים שלך ילמדו ליבה מרצון (שלך), שלי ילמדו, החרדים לא. זה מאוד מוטה לומר שפוטרים את החרדים כשכל החוק הזה נתפר רק עבורם.

זה העניין, במקרה של הצבא הביאו לך טענות למה כן להחריג אותם, וזה שכנע אותך.
וזה צריך להיות המצב גם כאן. לא סיבות למה הם כן צריכים ללמוד לימודי ליבה, שכן זה מה שהמדינה החליטה שהוא הסטנדרט, אלא סיבות למה ראוי להחריג אותם.
ולהבדיל מבצבא, אני אישית לא רואה סיבות שכאלו חוץ מחוסר רצון להסתבך בבלגאן הפוליטי שמעורב בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Noam כתב:
אני עדיין מחכה לשני דברים:
1. לשמוע את הטענה שתשכנע אותי למה צריך לכפות על חרדים לימודי ליב"ה
על הטענה הראשונה אני לא יכול לבוא אליכם בהאשמות. הבאתם טיעונים שחלקם מאוד יפים, פשוט לא השתכנעתי. אני מסכים שהבעיה יכולה להיות בי ולא בכם.

אתה חושב על זה הפוך.
המדינה כבר כופה לימודי ליבה על כולם. גם על ילדים שהוריהם לא מעוניינים בכך. אם אני לא ארצה שילדי (כשיהיו כאלו) ילמדו לימודי ליבה, אז באסה לי, כי ילמדו אותם את זה בכל זאת בלי להתחשב ברצון שלי.
אז בהתחשב בזה שהמדינה אכן החליטה לכפות על כולם לימודי ליבה, אתה צריך למצוא סיבות למה לאפשר לחרדים פתור מהסיפור הזה (כמובן שמלבד ״הם כח פוליטי חזק מדי״), להבדיל משאר האוכלוסיה.

שאלה שאני לא יודע עליה את התשובה:
בכל בתי הספר הדמוקרטיים למינהם, בתי הספר האלטרנטיבים למערכת החינוך הממלכתית- חובה ללמד לימודי ליבה? אני לא שואל אם מלמדים שם (אני בטוח שמלמדים מתוך רצון של ההורים) אלא אם יש חובה ללמד. ואין דבר כזה חינוך ביתי בישראל?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
יש דבר כזה חינוך ביתי אבל הוא דורש פיקוח של מערכת החינוך, ולא כל אחד יכול לקבל אישור. בעיקרון יש גם דבר כזה נונסקולינג אבל זה עוד משהו שהוא פחות פעיל בארץ, אם כי אני מאמין שיש משפחות מעטות שמפעילות אותו אם במסגרת הזאת ואם במסגרת החינוך הביתי.
למוסדות הלימוד יש מערכת מובנת עבור כ 70 אחוז משנת הלימוד ויש עוד 30 אחוץ בחירה (הקיבוצים בזמנו ניצלו את האחוזים האלו לצורכי יום עבודה וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Noam כתב:
על הטענה הראשונה אני לא יכול לבוא אליכם בהאשמות. הבאתם טיעונים שחלקם מאוד יפים, פשוט לא השתכנעתי. אני מסכים שהבעיה יכולה להיות בי ולא בכם.

אתה חושב על זה הפוך.
המדינה כבר כופה לימודי ליבה על כולם. גם על ילדים שהוריהם לא מעוניינים בכך. אם אני לא ארצה שילדי (כשיהיו כאלו) ילמדו לימודי ליבה, אז באסה לי, כי ילמדו אותם את זה בכל זאת בלי להתחשב ברצון שלי.
אז בהתחשב בזה שהמדינה אכן החליטה לכפות על כולם לימודי ליבה, אתה צריך למצוא סיבות למה לאפשר לחרדים פתור מהסיפור הזה (כמובן שמלבד ״הם כח פוליטי חזק מדי״), להבדיל משאר האוכלוסיה.

בכל בתי הספר הדמוקרטיים למינהם, בתי הספר האלטרנטיבים למערכת החינוך הממלכתית- חובה ללמד לימודי ליבה? אני לא שואל אם מלמדים שם (אני בטוח שמלמדים מתוך רצון של ההורים) אלא אם יש חובה ללמד. ואין דבר כזה חינוך ביתי בישראל?

גם אני לא יודע את התשובה.
אבל אתה צריך להוסיף עוד משתנה לשאלה שלך. האם המוסדות האלו מקבלים מימון ממשלתי? אני אישית לא יודע, אבל מניח שהעקרון של כפיית לימודי הליבה מותנה בקבלת מימון ממשלתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Noam כתב:

אתה חושב על זה הפוך.

גם אני לא יודע את התשובה.
אבל אתה צריך להוסיף עוד משתנה לשאלה שלך. האם המוסדות האלו מקבלים מימון ממשלתי? אני אישית לא יודע, אבל מניח שהעקרון של כפיית לימודי הליבה מותנה בקבלת מימון ממשלתי

לא רק המוסדות
תשאל גם באיזו צורה בוגרי מערכות החינוך האלה תורמים לחברה, ומצליחים לקיים את עצמם מבלי תמיכה נרחבת של המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Noam כתב:

אתה חושב על זה הפוך.

כן, חובה ללמד שם לימודי ליבה.
ענו כאן על עניין חינוך ביתי, וגם בזה הפיקוח שיש דואג שיהיו לימודי ליבה.
כאמור הסטנדרט הוא שיהיה חובה ללמד לימודי ליבה, חוץ מהחרדים שמוחרגים מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 13:05 
בפעם הבאה שיש עתיד יספרו לכם שהם ליברלים, תזכירו להם שנציגם במועצת העיר ב"ש תמך בביטול מצעד הגאווה.
ציטוט:
Tal Elal
Yesterday at 08:15 ·
מצעד הגאווה בבאר-שבע
---------------------
אני רוצה לברך על החלטת בג״צ, בדבר דחיית עתירת קהילת הלהט״בים לערוך מצעד גאווה ברחובה הראשי של העיר באר-שבע. ואת עמדתו הנחרצת של רה״ע ושל עיריית באר-שבע בהתנגדותנו העקבית למצעדים, באשר הם (עקב היותם מתריסים ופרובוקטיביים לעומת חלופות של עצרות, כנסים וכו׳).
דווקא בתור נציג ציבור, התומך בפומבי בקהילה הגאה בבאר-שבע, הייתי ועודני סבור כי מנהיגיה טעו מלכתחילה באימוץ ממקומות אחרים, של נורמות ודרך התנהלות הזרה לנו כאן בבאר-שבע.
דווקא הם, בתור באר-שבעים גאים, היו צריכים לדעת שכפי שעד היום דרך הכפייה מעולם לא השיגה את מטרתה כאן אצלנו, מכל צד שהוא, כך גם יהיה הפעם.
הדרך הבאר-שבעית היא דרך מיוחדת במינה (ואל תיפול רוחנו אל מול מבקרינו מבחוץ), ולראייה- לא בכדי כל-כך הרבה קהילות מגוונות ואף כאלו המנהלות את אורח חייהם באופן שונה האחת מהשנייה, מצליחות מאז ומתמיד לחיות כאן זו לצד זו, בשלווה וכיבוד הדדי. מודל שלדעתי ראוי שיושם יותר במדינתנו המפולגת כל כך.
הלקח שראוי שיילמד מהמקרה הזה, הוא שאין חלופה להידברות ולפשרה, ששינויים הנכפים באיבחה אחת לעולם יתקלו בכתף קרה ובהתנגדות עזה. וחבל!
זר אולי לא יבין זאת, אבל לנו יש את הדרך שלנו ואנו גאים בה. דרך המושתתת בראש ובראשונה על כבוד הדדי ודרך ארץ.
חובה על כולנו להמשיך ולשמור על זה מכל משמר.
זו העת לחבק את הקהילה הגאה ולתמוך במטרותיה הצודקות.
זו העת לעשות חשבון נפש ובדק בית, במיוחד בקרב הקהילה החרדית, באשר לאיומים החמורים שהצטברו על שולחנה של משטרת באר-שבע.
זו העת להמשיך לחיות יחדיו בשלום בעירו של אברהם אבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 14:05 
עוד איש, שבלי להכיר אותו ניכר מדבריו שהוא טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 15:26 
איזה חתיכת דוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 16:46 
אדום מטלי כתב:

האנשים האלה לא טיפשים.
יודעים טוב מאוד מאיפה משתין הדג ומבינים כל מילה שהם מוציאים מהמקלדת (וזה כשהם יודעים שהם נבלות סרוחות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/ItamarBW/posts/10154323922843050
ציטוט:
סיפור לשבת: ראש ממשלה של מדינה במזרח התיכון ביקש משירותי הביטחון של המדינה, בצעד חריג מאוד, להנפיק לבנו היקר דרכון בשם פיקטיבי, מחשש לביטחונו בזמן נסיעות לחו״ל. אחרי זמן מה מתגלה שהשם הפיקטיבי רשום במסמכי פנמה הידועים לשמצה. אותו ראש ממשלה זומן לחקירה באזהרה ביחד עם בנו (האמיתי, לא הפיקטיבי) בחשד להלבנת הון של מיליוני דולרים. בסמוך לכך נחקר ראש לשכתו לשעבר בחשד דומה והוחלט שהוא יישאר במעצר בית, וכמה שבועות לפני כן נחקרה גם אחת מהיועצות הבכירות של אותו ראש ממשלה. סקרן לדעת איזו מדינה זו.

:SHOCK3: :SHOCK3:

עריכה: אני רואה שיש אשכול ייעודי http://shedim.com/bb/viewtopic.php?f=7&t=113998&start=0

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 21:08 
איזה שחיתויות שהולכות שם בלבנון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
גם לפה דחפתם את המסי הזה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 10:09 
אדום כתב:
אדום מטלי כתב:

האנשים האלה לא טיפשים.
יודעים טוב מאוד מאיפה משתין הדג ומבינים כל מילה שהם מוציאים מהמקלדת (וזה כשהם יודעים שהם נבלות סרוחות)

אם בנאדם, באותו פוסט יכול לכתוב "זו העת לעשות חשבון נפש ובדק בית, במיוחד בקרב הקהילה החרדית, באשר לאיומים החמורים שהצטברו על שולחנה של משטרת באר-שבע", ומצד שני לברך את בג"צ על כך שנכנע לאותם איומים (ובכך זיכה את הטרוריסטים החרדים בפרס), הוא טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אדום כתב:
אדום מטלי כתב:

האנשים האלה לא טיפשים.

אם בנאדם, באותו פוסט יכול לכתוב "זו העת לעשות חשבון נפש ובדק בית, במיוחד בקרב הקהילה החרדית, באשר לאיומים החמורים שהצטברו על שולחנה של משטרת באר-שבע", ומצד שני לברך את בג"צ על כך שנכנע לאותם איומים (ובכך זיכה את הטרוריסטים החרדים בפרס), הוא טיפש.

הוא לא טיפש.
הוא מכיר נפש בהמתו.
הוא הצליח גם להזדעזע מהחרדים, גם לשבח את בג"צ וגם לא להזדהות עם ההומואים האלה.
תמרון יש עתיד מושלם קלאסי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
ונאמר אמן
http://www.mako.co.il/news-military/pol ... 551004.htm
ציטוט:
הבחירות בבל"ד: זועבי נדחקה למקום לא ריאלי
בלי בג"ץ ובלי חוק ההשעיה - זועבי בדרך החוצה מהכנסת: הוועד הפוליטי של בל"ד הכריז על תוצאות הבחירות המקדימות, בהן סיימה זועבי במקום החמישי בלבד. גם גטאס בדרך החוצה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ונאמר אמן
ציטוט:
בלי בג"ץ ובלי חוק ההשעיה - זועבי בדרך החוצה מהכנסת: הוועד הפוליטי של בל"ד הכריז על תוצאות הבחירות המקדימות, בהן סיימה זועבי במקום החמישי בלבד. גם גטאס בדרך החוצה

מי זה הבנאדם שמחליף אותה? מה הסיפור שלו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
כלי טיס חדר מסוריה ונורו לעברו טילי פטריוט (הופל?). נקווה שאין עליו דגל לבן-כחול-אדום וכיוצ"ב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
חברה, לא נעים לי לבשר לכם, אבל בלד היא מפלגה שעצם קיומה יעצבן אתכם, לא משנה מי ירכיב אותה. זו מפלגה שדורשת שוויון אזרחי וקולקטיבי מהים עד הנהר וסיום הציונות על כל הפריבילגיות שהיא יוצרת ליהודים.
אין שם חיבוקים לציונות אלא דרישה בלתי מתפשרת לפרק אותה. בלד לא תהפוך לחדש.

וברמה האישית, זועבי פעלה לטובת הציבור שלה, בעיקר בנושא מעמד האשה, וגם עבור הימין היא היתה בובה טובה לחבוט בה בשביל קמפיינים פוליטיים. חסרונה יורגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חברה, לא נעים לי לבשר לכם, אבל בלד היא מפלגה שעצם קיומה יעצבן אתכם, לא משנה מי ירכיב אותה. זו מפלגה שדורשת שוויון אזרחי וקולקטיבי מהים עד הנהר וסיום הציונות על כל הפריבילגיות שהיא יוצרת ליהודים.
אין שם חיבוקים לציונות אלא דרישה בלתי מתפשרת לפרק אותה. בלד לא תהפוך לחדש.

וברמה האישית, זועבי פעלה לטובת הציבור שלה, בעיקר בנושא מעמד האשה, וגם עבור הימין היא היתה בובה טובה לחבוט בה בשביל קמפיינים פוליטיים. חסרונה יורגש.

אולי לך יש מושג מי המחליפים של זועבי וגטאס ומה הסיפור שלהם?
יש יסוד להאמין שמי שלא אהב את זועבי יאהב את המחליף שלה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
מהמעט שאני יודע משיחות שערכתי עם חברים בבלד, פשוט מחליפים דור באנשים צעירים יותר.
לא מכיר הבדלים מהותיים בגישות, מה גם שבלד היא עדיין בלד.
צפוי שציונים ימשיכו להתפלץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מהמעט שאני יודע משיחות שערכתי עם חברים בבלד, פשוט מחליפים דור באנשים צעירים יותר.
לא מכיר הבדלים מהותיים בגישות, מה גם שבלד היא עדיין בלד.
צפוי שציונים ימשיכו להתפלץ.

ההפך אחי
אתה אנטי ציוני?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
ההפך ממה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ונאמר אמן
ציטוט:

כמו שניכתב כאן אולם במילים אחרות זה נבלה וזה טרפה.
מקווה מאוד שהמפלגה הערבית המאוחדת תישאר מאוחדת וכל מצביעי ח"דש יצטרכו להמשיך להצביע לנציגי בשטו ולמוטציות השונות של של חנין זובי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 17:41 
איזה כיף ונוח היה בלי בל"ד אה? מקווה שהדור החדש ימשיך לאתגר ולעצבן. הם לא פה בשביל לרצות אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
כיף לראות את הקצף שיוצא לאופטימי מהפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
אחי המתוק,
אני אוכל עוגת קצפת והיא מאוד טעימה.
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים איזה הומור רדוד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
אחי החמוד,
מעולם לא הייתי בליגה שלך באף נושא ובאף תכונה.
מציע שתעזוב את ההתנגחויות האישיות ושהאשכול ימשיך לעסוק ביעדיו המקוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: