תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:06 
Noam כתב:
בחייך... הייתי חייל, הסתובבתי בשטחים (לא הייתי מעורב בפעילות מבצעית, אבל באתי במגע עם יחידות).
כל הצבא זה אלביט, כל מחסום מפוצץ במיליון מחשבים ומכונות. תסתכל על צילומים מהפגנות ותראה עם איזה ציוד החיילים הולכים עליהם כשהם בשטח.
ורוב האירועים, כאמור, מתרחשים במחסומים קבועים ובתוך השטח הריבוני של ירושלים.
באמת צריך את בצלם בשביל זה?

אני לא יודע כי אני ממש לא מסתובב שם, וכבר למעלה מ12 שנה לא עושה מילואים,
כשעדיין עשיתי מילואים באוגדת אי"וש, לא זכור לי שהיו אי אלו מצלמות בדרך או בצמתים/מחסומים.

(ובמחסומים היחידים שבהם עברתי בשנתיים האחרונות (כביש 433, והמחסום בכניסה לכיוון גוש עציון) מעולם לא ראיתי מצלמות (גם לא בצומת הגוש))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
2. אני לא מאמין על אוטומט לאף אחד (להבדיל....), תהיה בטוח שכל מקרה עם פגיעה נחקר (אולי התוצאות לא תמיד לרוחך אבל נערכת בדיקה) וגם לפלשתינאים שנפגעו (או משפחותיהם) יש תמיד את הזכות לפנות לבית משפט אזרחי (ששם הצבא צריך להראות את ממצאיו)
ושוב, אתה חוזר כאן להרגשה, אני כן מאמין במערכת החוק והמשפט (כולל הצבא) בישראל, כן, יש עוד הרבה מה לשפר, אבל בכללותו זאת מערכת שהאמינות שלה רבה מהספקות שיש לי לגביה

מעניין אותי למה התכוונת שאמרת 'להבדיל'. התכוונת אלי בטעות? תסביר..
ולמה? למה אני צריך להיות בטוח שכל מקרה נחקר? למה אתה בטוח שכל מקרה נחקר, אם הרגע אמרת שאתה לא מאמין על אוטומט לאף אחד (להבדיל)? תראה באיזו קלות אתה מבטל את התחושות שעולות אצלי, כשאתה בעצמך לא מטיל ספק במערכת, בלי שהיא נתנה לך סיבה אחת טובה להאמין לה.
וכן, שמורה להם הזכות. רק שזה עולה מלא כסף ומסובך בירוקרטית על האוזניים. בלי ארגוני זכויות האדם המושמצים, גם המעט שכן מוגש לא היה קורה. אי אפשר לעצום עיניים ככה ולטעון שאתה רציונלי.

ושוב, אני חוזר להרגשה, ואתה מרגיש שצריך לתת אמון למערכת החוק והמשפט (ואני מדגיש, שכרגע מדובר על היחס שלה לפלסטינים. לאלה שאין לה שום מחויבות לדאוג לרווחתם. אפילו לא מהפה החוצה).

ואני עדיין מחכה לדוגמאות שבהן הצבא מיוזמתו העניש חיילים על פעולות חמורות שלהם (לא אכילת במבה בבית של פלסטיני) כמו הריגה או רצח, מבלי שהיו מצלמות זרות באיזור. דוגמאות כאלה למשל יעלו פלאים את האמינות שלש לצבא בעיני.
אני יכול לומר שאני מכיר דוגמא אחת כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
התביעה הצבאית: החייל שירה למוות במחבל חשוד בהריגה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הבנאליות של הרוע
הנה סרטון של לוחמת במג"ב שבאופן הכי טבעי בעולם לוקחת לפלסטינית את הפלאפון שלה בשביל, כנראה, למחוק משהו שהיא צילמה.
זה לא רצח, וזה לא אונס. אבל הנונשלנטיות שבה חיילים מרשים לעצמם לפרוש למרחב הפרטי של אנשים*, בלי דין ובלי דיין, בקלילות, כאילו זה הכי טבעי בעולם, היא מטריפה אותי. ככה פלסטינים חיים.מול רוע. רוע נקי וחסר בושה. של הכל מותר.

*למי שמתכנן לקפוץ ולכתוב שהפלסטינית פלשה למרחב הפרטי של החיילת, ובכן, לאנשי ביטחון אין מרחב פרטי. זה חלק מהמחיר שאדם צריך לשלם כשהוא מורשה לשאת נשק.
https://www.facebook.com/325384247479817/videos/1183707651647468/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:37 
פאביו כתב:

שכחו להתעדכן שבפורום פה הוא כבר הורשע ברצח. בושה הצה"ל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:

בפורום שאתה חלאה מטונפת, אני נאצי, לירון גזען וסימרוטיץ מטומטם הכל יכול להיות...

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:42 
לא יודע אל מי הכוונה בעקיצה הזאת, אבל אני הייתי מעדיף שלא ירשיעו אותו גם בהריגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
לא יודע אל מי הכוונה בעקיצה הזאת, אבל אני הייתי מעדיף שלא ירשיעו אותו גם בהריגה.

מה סעיף האישום שצריך להיות לדעתך?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד הטוב שיצא מהדיון הזה זה שמוסכם על כולם פה שהאתר של בצלם הוא מקור מידע אמין, ובא לציון גואל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:

שמע אתה חתיכת עלוב
הרי אתה בעצמך לא מקבל את ההתנהלות של כל הגורמים הרלוונטיים בנושא. גם אם ירשיעו אותו בהריגה אתה תמשיך לטעון שהוא חף מפשע.
אז באיזו זכות בכלל אתה מטיף מוסר לאלה שלא מקבלים כתורה מסיני את החלטות הפרקליטות?
אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:

בפורום שאתה חלאה מטונפת, אני נאצי, לירון גזען וסימרוטיץ מטומטם הכל יכול להיות...

היי היי, מעולם לא אמרתי שאתה נאצי רק בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:09 
זה היה ברור שלא יעמידו אותו לדין על סעיף רצח (כי מבחינת החוק לא היה כאן רצח).

אדום נחמד כתב:
ואני עדיין מחכה לדוגמאות שבהן הצבא מיוזמתו העניש חיילים על פעולות חמורות שלהם (לא אכילת במבה בבית של פלסטיני) כמו הריגה או רצח, מבלי שהיו מצלמות זרות באיזור. דוגמאות כאלה למשל יעלו פלאים את האמינות שלש לצבא בעיני.

לא חושב שהיה חייל שרצח פלסטיני (שים לב לדגש על המילה רצח) בזמן תפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אדום נחמד כתב:

לא חושב שהיה חייל ש רצח פלסטיני (שים לב לדגש על המילה רצח) בזמן תפקיד.

שמע, אתה מכיר את חוק המספרים הגדולים?
עברו מאות אלפי חיילים בצבא הישראלי. מאות אלפים. חלקם אנשים טובים, חלקם אנשים רעים. חלקם אנשים שהיו בני זונות גדולים לפני הצבא, וחלקם כאלה שנשארו בני זונות גדולים אחרי הצבא. בתי הכלא מלאים באנשים שהיו בצבא כשהיו בני 18. חלקם רוצחים. לחשוב שמעולם חייל לא ניצל את כוחו בשביל להרוג פלסטיני אקראי סתם ככה בלי סיבה זה פשוט אבסורד. כל כך חשוב לך לשמור על תדמית צהל המוסרי בגלקסיה שאתה לא מבין שזה הופך לפארודיה.

אבל יודע מה, עזוב. הריגה. כמה חיילים הורשעו בהריגה בלי שהיה סרטון חיצוני שהפליל אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:16 
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:

שמע אתה חתיכת עלוב
הרי אתה בעצמך לא מקבל את ההתנהלות של כל הגורמים הרלוונטיים בנושא. גם אם ירשיעו אותו בהריגה אתה תמשיך לטעון שהוא חף מפשע.
אז באיזו זכות בכלל אתה מטיף מוסר לאלה שלא מקבלים כתורה מסיני את החלטות הפרקליטות?
אפס.

מאיפה אתה מביא את הכעסים האלה?
תתמודד עם הדברים בלי לקלל
התייחסת אליו כרוצח, וכעת הוא *חשוד* בהריגה בלבד.
זה לא קשור אליי אלא אליך. אז תגיד שטעית.

אני מבדיל בין החוק למוסר (לדוגמא: אם אחד מחוקריו של אייכמן היה יורה בו למוות בחדר החקירות, מעשהו היה לא חוקי אך לגמרי צודק ומוסרי.) מבחינת החוק ייתכן והוא ביצע פשע ואת זה נגלה בהמשך ההליך המשפטי. עד אז עומדת לו חזקת החפות. ואם זה מה שיתברר אז שיקבל את עונשו בהתאם. זה עדיין לא ישנה לעצם העניין שהמחבל הוא בן מוות והריגת מחבל טרוריסט תמיד תהיה בעיניי אקט חיובי ומציל חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:19 
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:

גועל נפש
תתנצל בפני פאביו על הדברים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:21 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

אדום נחמד כתב:

לא חושב שהיה חייל ש רצח פלסטיני (שים לב לדגש על המילה רצח) בזמן תפקיד.

שמע, אתה מכיר את חוק המספרים הגדולים?
עברו מאות אלפי חיילים בצבא הישראלי. מאות אלפים. חלקם אנשים טובים, חלקם אנשים רעים. חלקם אנשים שהיו בני זונות גדולים לפני הצבא, וחלקם כאלה שנשארו בני זונות גדולים אחרי הצבא. בתי הכלא מלאים באנשים שהיו בצבא כשהיו בני 18. חלקם רוצחים. לחשוב שמעולם חייל לא ניצל את כוחו בשביל להרוג פלסטיני אקראי סתם ככה בלי סיבה זה פשוט אבסורד. כל כך חשוב לך לשמור על תדמית צהל המוסרי בגלקסיה שאתה לא מבין שזה הופך לפארודיה.

אבל יודע מה, עזוב. הריגה. כמה חיילים הורשעו בהריגה בלי שהיה סרטון חיצוני שהפליל אותם?

דיברתי על רצח, ההגדרה של רצח כוללת בתוכה כמה אלמנטים שאני בספק אם היו אצל חייל כלשהו במהלך שרותו הצבאי.

לעניין ההריגה - החיים בתור לוחם הם מאד דינאמים, לפעמים אתה בסיכון יומיומי כי אתה לא יודע מאין יגיע הפיגוע הבא, האם מחדירה למוצב, ממטען, מירי וכו'
לפעמים יש התראות חמות על פיגוע קרוב ולכן לפעמים האצבע גם קלה על ההדק.
קשה מאד להאשים על הריגה חיילים שהיו סכנת חיים במובן זה או אחר.
במלחמה קשה להרשיע על הריגות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:27 
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:
2. אני לא מאמין על אוטומט לאף אחד (להבדיל....), תהיה בטוח שכל מקרה עם פגיעה נחקר (אולי התוצאות לא תמיד לרוחך אבל נערכת בדיקה) וגם לפלשתינאים שנפגעו (או משפחותיהם) יש תמיד את הזכות לפנות לבית משפט אזרחי (ששם הצבא צריך להראות את ממצאיו)
ושוב, אתה חוזר כאן להרגשה, אני כן מאמין במערכת החוק והמשפט (כולל הצבא) בישראל, כן, יש עוד הרבה מה לשפר, אבל בכללותו זאת מערכת שהאמינות שלה רבה מהספקות שיש לי לגביה

מעניין אותי למה התכוונת שאמרת 'להבדיל'. התכוונת אלי בטעות? תסביר..
ולמה? למה אני צריך להיות בטוח שכל מקרה נחקר? למה אתה בטוח שכל מקרה נחקר, אם הרגע אמרת שאתה לא מאמין על אוטומט לאף אחד (להבדיל)? תראה באיזו קלות אתה מבטל את התחושות שעולות אצלי, כשאתה בעצמך לא מטיל ספק במערכת, בלי שהיא נתנה לך סיבה אחת טובה להאמין לה.
וכן, שמורה להם הזכות. רק שזה עולה מלא כסף ומסובך בירוקרטית על האוזניים. בלי ארגוני זכויות האדם המושמצים, גם המעט שכן מוגש לא היה קורה. אי אפשר לעצום עיניים ככה ולטעון שאתה רציונלי.

ושוב, אני חוזר להרגשה, ואתה מרגיש שצריך לתת אמון למערכת החוק והמשפט (ואני מדגיש, שכרגע מדובר על היחס שלה לפלסטינים. לאלה שאין לה שום מחויבות לדאוג לרווחתם. אפילו לא מהפה החוצה).

ראשית, לא ממש היתה כוונה ספציפית, אבל אם אתה לוקח את זה אישית אז כנראה שיש דברים בגו.....

עכשיו, טעיתי ואני לא בטוח שכל המקרים נבדקים אלא מרביתם נבדקים (ובטח ובטח החמורים שבהם).
את התחושות שלי אני מקבל בחלקן מהתקשורת (הזרה והמקומית), משיחות עם חברים שמכירים את הנושא הרבה יותר מבפנים,
ולהגיש תסיעה לבית משפט זה פרוצדורה מאוד קלה ולא כזאת יקרה כמו שציינת אותה (יש אגרה והוצאות עו"ד), אז זה לא מה שממש עוצר אותם.

רצית דוגמא - http://news.walla.co.il/item/576239

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969065,00.html

מעניין שגם במקרה האחרון אתה מתעלם מהעובדה שמיד לאחר הירי (והרבה לפני הסרטון של בצלם) הדבר כבר דווח למשטרה הצבאית שתתחיל לחקור את הנושא (אלא אם אתה חושב שכולם משקרים ובכלל לא הועבר דיווח כזה)

והנה עוד מקרה שבו צהל פתח בחקירה לפני שמישהו דיבר....

http://mekomit.co.il/stream/%D7%A6%D7%9 ... %99%D7%9D/
"לפעמים צריך גם לפרגן. אתמול (ראשון) חיילים הרגו את מוחמד אל-ענאתי בן ה-12, לפי דיווחים עם כדור בגב בזמן עימותים בין חיילים לזורקי אבנים. לפי אותם דיווחים, אל-ענאתי לא היה מעורב בעימותים.

אבל, כאמור, לפעמים צריך לפרגן, ומתברר שגם צה"ל מפיק לקחים מטעויות העבר. הפעם, בניגוד לפעמים קודמות, דובר צה"ל לא רק הודיע מיידית על פתיחת חקירת מצ"ח בנושא אלא אף הביע צער על מותו של הילד. ניתן לקוות שהחקירה תהיה יסודית ותמצא את האחראים ותצליח להתחיל להעביר את המסר שהריגת ילדים היא לא משהו שהצבא מתייחס אליו בזלזול."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:

גועל נפש
תתנצל בפני פאביו על הדברים האלה

אפור נחמד מתנצל רק בפני אוייבי ישראל,אל לך להתרגש מהייצור המביך הזה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אל תרגישו מיוחדים. בישראל אותה מילה שרק בפורום אסור להגיד כבר מתאימה לרוב האוכלוסיה, לרוב חברי הכנסת ולרוב חברי הממשלה.
לשמחתי הפורום הזה הוא אחד המקומות הבודדים שאני מכיר שבו היא לא מתאימה לרוב האנשים, אבל בהחלט כן לכם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:47 
פאביו כתב:
Noam כתב:

מה סעיף האישום שצריך להיות לדעתך?

זה מורכב.
דעתי על המעשה היא כמובן שהוא היה רצח, וכל הנסיבות מצביעות על זה בצורה ברורה וחדה, ולכן מבחינה אובייקטיבית יש להטיל מאסר עולם.
בעניין רצוני, ואני אומר את זה בניגוד לדעתי, אני מקווה שיתנו לו שנתיים מאסר, ושהסעיף יהיה "שימוש לא חוקי בנשק", כמו סרן ר'.
מצד אחד, אני רוצה שיטייחו את זה כמו את כל המקרים האחרים, כדי שהעולם יבין עם מי יש לו עסק ולא יקריבו חייל (כמה טינופת שהוא לא יהיה) בתור קוף כדי שתהיה מראית עין של דמוקרטיה.
מצד שני, ובאותו נושא, אני מאוד אוהב את מה שקורה לחברה בישראל. 95 אחוז תמיכה, שרים שמשתתפים בהפגנות, חסימות כבישים, והכל כדי לתמוך ברוצח. אז ככל שהעונש יהיה יותר כבד, קומוניסים והמעריצים שלו יבעירו את המדינה יותר, וזה מצטלם מאוד יפה בתקשורת העולמית.
לכן, יש כאן שתי אפשרויות קצה שלכל אחת יש השלכות באותו אספקט, ויש צורך לבצע אופטימיזציה בין שתיהן. אז לדעתי שנה-שנתיים זה עונש שיכול להביא את התועלת המקסימלית, והמחיר שניאלץ לשלם יהיה קטן יחסית, אבל יכול להיות שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:

הלו, הלו, בעבר כתבת פה כמה פעמים שאתה וחבריך, כשאתם מרכלים עליי, קוראים לי בשמות כמו "חלאה מטונפת".
פתאום על דעת עצמך אתה לוקח את הכינוי הזה ומחליט שאדום נחמד הדביק אותו לקומוניסים?
איפה העקביות, יקירי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:56 
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:

הלו, הלו, בעבר כתבת פה כמה פעמים שאתה וחבריך, כשאתם מרכלים עליי, קוראים לי בשמות כמו "חלאה מטונפת".
פתאום על דעת עצמך אתה לוקח את הכינוי הזה ומחליט שאדום נחמד הדביק אותו לקומוניסים ?
איפה העקביות, יקירי?

אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
כפר קאסם זה בתוך הקו הירוק, ולדעתי הטבח היה ב56.

את הטבח ביצעו חיילים, אבל כמובן שזה קרה לפני כיבוש השטחים. האמת שיהודים מדכאים פלסטינים החל מ48 (בעשור הראשון הפלסטינים בישראל היו תחת ממשל צבאי), ואין סיבה לא להתחיל את הספירה מאז.

הנחמדות שלך פשוט מתפרצת
תתבייש לך

לא אמרתי שום דבר מיוחד, או שחוטא לאמת.
ובכל מקרה, אני לא מתכוון להתרגש מהטפות מוסר של חלאה מטונפת כמוך שמברך על חייל-רוצח.

שוב אתה מסלף דברים כדי להוציא את דיבתו של פאביו???????????? (רק אחר כך עוד תטען שאתה מתייחס לדברים שנרשמים ולא למי שרשם אותם ;)

נערך לאחרונה על ידי pokara בתאריך 31 מרץ 2016, 15:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
אם ככה אני מוחה בפני אדום נחמד, שחטף את הכינוי שפאביו וחבריי הדביקו לי בשיחותיהם הפרטיות, ומסר אותו בלא לשלם תמלוגים לאדם אחר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 16:01 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
1. אני לא מבין איך אתה יכול להאמין (או לא להאמין באותה מידה), לחייל שאפילו לא הזדהה והדבר היחיד ששמעת ממנו בחייך זה את הכתבה הזו.
2. לא חושב שהאנלוגיה שהבאת היא אנלוגיה טובה, כי אני אומר לך שעל כל חייל שאומר שזה הנורמה אני אביא לך 10 שאומרים אחרת, לא מנכ"ל או בוס או משהו חייל פשוט עם שמקבל פקודות או מבין את "רוח המפקד" לדבריך.
3.מסכים איתך שאף גוף כולל כמה שאתה ואני מאוד נזדהה איתם לא ירוץ ויפרסם את כל מה שעלול לפגוע בו, אני חושב שצה"ל יחסית לארגונים וגופים מסוגו הוא הרבה יותר ליברלי מהנורמה, למרות שגם כאן הייתי שמח עם היה מפרסם יותר
4.הדוגמה למה אתה לא מאמין לצבא היא מאוד מעניינת, אנא הסבר לי על איזה תלונות מדובר בבקשה ?, יותר מזה אני סבור שהנתונים של 3% מאוד הגיוניים, הפלסטינים הם עם כבוש כל דבר שקורה בחייהם הם מאשימים את הכיבוש וזו המציאות בגינה אני תומך לצאת מהשטחים, אבל זו מציאות שבה רוב התלונות יהיו לא מוצדקות באופן כללי.
5.אם אין לך דרך להוכיח את מה שאתה אומר אני מנסה להבין על מה אתה מסתמך ? מידע פנימי ? תחושה ? אמונה ?
6. המשפט האחרון שלך מראה לי כמה אתה בור (אל תעלב זה לא בכוונה לפגוע) בחלק מהדברים שאתה רושם, לצה"ל אין תיעוד אפילו לחצי מהאירועים שקרו, למעט הישוב היהודי בחברון כמעט ואין מצלמות באיו"ש.

1. עניתי לפוקרה - מצטער מול רגש או תחושה אין הרבה מה לעשות
2. אני חושב שהיא כן טובה, כי גם לחיילים חשוב לשמר את תדמית הארגון שלהם. שלא לדבר על העובדה שכל ישראלי חי בתודעת צהל המוסרי ביקום, ולכן על אחת כמה וכמה חיילים. אל תכליל, אני מכיר הרבה יותר חיילים שהצבא מבחינתם הוא לא ארגון שצריך לשמר את התדמית שלו ובטח שלא ישראלי חי בתודעת צה"ל כצבא המוסרי ביקום, עדיף שגם כאן תרשום שזו תחושתך וגם היא מתבססת על חייל שאתה לא מכיר
3. למה אתה חושב את זה? מה הבסיס עליו אתה נשען? האם הצבא אי פעם העניש חייל על הריגה בלי שהאירוע הופץ במקביל על ידי גורמים זרים? בחלק הראשון זה בגלל מה שאני יודע וראיתי במו עייני, לצבא יש גוף שלם (מנהל אזרחי) שכל היום מתעסק בתלונות הפלסטינים וכמות השאילתות שאני ראיתי מח"טים ומפקדי אוגדה באיו"ש מקבלים לא מותרים מקום לספק בנושא (לפחות אצלי),בחלק השני אני אנסה למצוא סימוכין לכך.
4. תקרא קצת ג'ון בראון למשל. אל תזרוק אותי להביא חומר, אם אתה עומד מאחורי הדברים שאתה רושם אנא ממך תביא נתונים
5. דיברנו על זה. אני מסתמך על סטטיסטיקה ועל ההגיון הבריא שלי. לך יש הגיון אחר וזה בסדר. בהחלט
6. עניתי לפוקרה. אז בוא נתקן, קודם צריך לראות איפה רוב האירועים מתרחשים (כמותית נדמה לי שיש יותר אירועים לא במחסומים, אבל זה צריך לבדוק) וצר לי לאכזב אותך בנושא המצלמות, הפריסה של המצלמות היא די שולית בתוך איו"ש חלק מהמעברים מצולמים וחלק לא, רוב המחסומים הקטנים הם ללא מצלמות, שאר המצלמות נמצאות בקו התפר לפחות נכון להיום.
מה שמעניין שבכל אירוע יש לפחות מצלמה אחת או יותר (פלאפונים,תקשורת,מצלמות אבטחה) מהצד הפלסטני ועדיין המקרים של ווידא הריגה שהוצגו הם בודדים (למרות שאפילו מקרה אחד אינו תקין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 16:06 
התשובה לסעיף 4 מסכמת הכל.
כבר יום שלם אנחנו מתדיינים על טקסט של ג'ון בראון, אבל מי שלא יודע לקרוא מגיב בלי לקרוא את הטקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 16:07 
Noam כתב:
התשובה לסעיף 4 מסכמת הכל.
כבר יום שלם אנחנו מתדיינים על טקסט של ג'ון בראון, אבל מי שלא יודע לקרוא מגיב בלי לקרוא את הטקסט.

פחחחחח
זה מסכם הכל
גאון אתה
אתה גם מחחליט על מה הדיון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 16:13 
תחזור להודעה שאחריה הגבת לי אתמול, תנסה לקרוא איך קוראים לאיש שמצוטט בתחילתה (אני אמנם לא גאון, אבל אני יכול לנחש שזאת תהיה הפעם הראשונה), ואז תגיד לי על מה הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 16:27 
Noam כתב:
תחזור להודעה שאחריה הגבת לי אתמול, תנסה לקרוא איך קוראים לאיש שמצוטט בתחילתה (אני אמנם לא גאון, אבל אני יכול לנחש שזאת תהיה הפעם הראשונה), ואז תגיד לי על מה הדיון.

חמוד אתה, אני יודע מי זה ג'ון בראון וראיתי גם את התגובה בנושא
אבל אני בכלל מתדיין על דברים אחרים מול אדום נחמד שלא קשורים ללינק שהבאת על ג'ון בראון
אני ממליץ לך להפסיק להתנשא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

דיברתי על רצח, ההגדרה של רצח כוללת בתוכה כמה אלמנטים שאני בספק אם היו אצל חייל כלשהו במהלך שרותו הצבאי.

לעניין ההריגה - החיים בתור לוחם הם מאד דינאמים, לפעמים אתה בסיכון יומיומי כי אתה לא יודע מאין יגיע הפיגוע הבא, האם מחדירה למוצב, ממטען, מירי וכו'

איך אתה יכול לומר שאין מקרים כאלה בכלל? מה מיוחד בחיילים שהם אינם מסוגלים אינהרנטית לרצוח? שמים להם משהו מיוחד במים בעוקב?

ובמילים אחרות, גם אין מקרים של הריגה. 50 שנות כיבוש. אלפי הרוגים. 0 מקרים של הריגה.

טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 16:31 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

איך אתה יכול לומר שאין מקרים כאלה בכלל? מה מיוחד בחיילים שהם אינם מסוגלים אינהרנטית לרצוח? שמים להם משהו מיוחד במים בעוקב?

ובמילים אחרות, גם אין מקרים של הריגה. 50 שנות כיבוש. אלפי הרוגים. 0 מקרים של הריגה.

טוב.

לך להגדרה של רצח, תקרא קצת פסיקה מתי הרשיעו אנשים על רצח ואז תחזור הנה ותכתוב שלדעתך היו חיילים שרצחו פלסטינים והצבא השתיק וטייח את זה.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: