תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 אוגוסט 2025, 09:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 09:03 
100%anti beitar כתב:
אם בנייה היא התשובה לטרור אז אפשר לצפות שהמדינה תחבר עכשיו את היישובים הבדואים הלא מוכרים לחשמל, מים ותחבורה ציבורית?

ביום שהם ישימו על המילה ״חוק״, יפסיקו לגזול שטחים שלא שלהם ויסכימו לקבל את מה שהמדינה מציעה להם, אז...
חלק מהם לא פחות מסוכן ממחבלים (תיסע בקרבת ישוב בדואי בלילה ותבין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
דינו- חמוש מנטרלים באמצעות ירי ולא באמצעות הידיים!
היא ראתה שמכוונים אלייה נשק ולא זרקה את הסכין, אלא ההפך
היא נופפה בו. ככה מחבל לא נכנע וממשיך להוות איום.
במידה ויש עליה חגורת נפץ, אף חייל/שוטר לא צריך להתקרב אליה פיזית
ולקחת את הסיכון שהיא תתפוצץ עליו או תדקור אותו וכו.
לכן ירי לאיזור הרגליים זה ירי על מנת לנטרל איום.
לעניין מספר הכדורים , אתה לא לוקח סיכון שאת הכדור הראשון פוגע לה
ברגל ובמקביל היא לוחצת על המטען.
סה״כ השוטרים והחיילים פעלו כמצופה מהם.

אדום נחמד - ירי לאיזור התחתון של הגוף דווקא כן יכול לנטרל
חגורת נפץ

איזה מחבל עם מטען עליו, יתרוצץ עם סכין לפני? מה הוא מתחרט לגבי הפיצוץ? ההיסטוריה הוכיחה שאף מחבל מתאבד, לא התרוצץ לפני עם סכין ונופף בה לעוברים ושבים או ניסה לדקור.
יופי תתחיל להרוג אנשים מחשש שיש להם מטען עליהם.
וחוץ מזה, אם יש לה מטען, ולפי התיאוריה אז מוכרחים לזמבר את הפלג גוף תחתון שלה עם 6 כדורים, אז למה להתקרב אליה מרחק של מטר ולהסתכן בלהתפוצץ איתה. היו שם 7 או 8 רובאים שבזמן פיצוץ של המטען הדימיוני, היו הופכים לסלט איברים.
זה לא מסתדר עם תיאוריית המטען להתקרב אליה למרחק מטרים ספורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 10:01 
במצב כזה אתה בטח שלא סומך על העבר או על הסטטיסטיקה.
הוראות פתיחה באש - יש סכנה לחיים שלך או של אחרים?
החשוד לא עוצר ולא נכנע? ירי על מנת לנטרל.
אבל היי אם בא לך להיות כמו טקנו ורק לחפש סיבה למה אנחנו לא בסדר
זה קל. בצלם עושים את זה כבר הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
לירון, זאת סתם היתממות לדעתי, עומדים מולה לא מעט חיילים חמושים, שלא כל כך יודעים איך לסיים את המצב.
ואז מגיע שוטר, ובלי היסוס רץ אליה ויורה בה, זה לא כזה מסובך ולא מורכב.
הוא בא לגמור את הסיפור, אין לזה הסבר אחר.

תחבר את זה למה שכתב ינון מגל ולהלך הרוח, כל אנשי הביטחון ואנשי הממשלה אומרים ברמיזות כאילו או אחרות שככה צריך להסתיים כל אירוע.
ברמת השיקול המבצעי הקר אני מבין את הרציונאל - אם מדובר בטרור ספונטאני, של אנשים בלי תמיכה של ארגון מסודר, יש סיכוי שההבנה שלאירוע כזה יש רק סוף אחד והוא מוות, תהיה השפעה מצננת על הרצון שלהם לפעול.

אבל זה לא חוקי, וזה נוגד את הערכים המערביים שלנו. זאת הוצאה להורג מתוך שיקול קר.
זה המשך של קו 300 בלי בושה.

מצחיק אותי איך במקרים מסויימים אתה משחק את תפקיד הסנגור, מנסה להראות לאנשים שהתמונה מורכבת, מחפש את היסוד הנפשי...
ובמקרים כאלה פתאום הכל מאוד ברור לך וכך צריך לפעול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 10:46 
עצוב מאוד מה שנייה פה. לירון מייצג כנראה 80% מהאוכלוסייה היהודית.
בעיני זה מזעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 10:48 
יש מקרים בהם אני לא מצדיק את הירי ויש מקרים בהם אני חושב שהירי מוצדק.
דרך אגב גם במחבלים יהודיים צריכים לירות, לצערי דם יהודי אינו שווה לדם ערבי
וכך גם הענישה.
אבל מצטער שקשה לי להאשים חיילים/שוטרים כאשר הם יורים במחבל שזה עתה ניסה לרצוח מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
מקוה בשביל כל הקליק קליק פה שלא יעמדו מול מחבל עם סכין ויראו לנו איך צריך לעשות את זה נכון והומאנע

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
וכך גם הענישה.
אבל מצטער שקשה לי להאשים חיילים/שוטרים כאשר הם יורים במחבל שזה עתה ניסה לרצוח מישהו.

ומה אם מחר יעבור פעיל להב"ה ליד ערבי ישראלי, יחליפו בינהם כמה מילים ותתחיל בינהם קטטה? לכאורה יש סיכוי גבוה שיגיע אדם חמוש למצב בלי לדעת איך התחיל ויבצע חיסול לערבי.
זה לא בלתי סביר, זה מאוד בעייתי, גם ברמה הערכית ואפילו ברמה הפרקטית זה נפיץ מאוד מאוד. הארץ תבער אחרי מקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איך אתם מבזבזים את הזמן בניתוחים מיותרים במקום להתמקד במג"בניקית עם המגנום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
לכל הגאונים פה
איך אתם הייתם מנטרלים מחבלת שלא עוזבת את הסכין שלה וכל מי שמתקרב היא עושה תנועה מאיימת לכיוונו?
וכשאני אומר סכין אני מתכוון לזה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

רק לפני כמה הודעות הראיתי איך במקרה הקודם שחשבת שהירי היה מוצדק, ביססת את דעתך על נתונים שגויים (זה שהתייחסת אליהם כעובדות רק בגלל שלא שמעת שיש אי בהירות לגביהם זה כנראה בגלל שאין לך השכלה משפטית).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 11:41 
סומך כתב:
לירון האדום כתב:
וכך גם הענישה.

ומה אם מחר יעבור פעיל להב"ה ליד ערבי ישראלי, יחליפו בינהם כמה מילים ותתחיל בינהם קטטה? לכאורה יש סיכוי גבוה שיגיע אדם חמוש למצב בלי לדעת איך התחיל ויבצע חיסול לערבי.
זה לא בלתי סביר, זה מאוד בעייתי, גם ברמה הערכית ואפילו ברמה הפרקטית זה נפיץ מאוד מאוד. הארץ תבער אחרי מקרה כזה.

לכן אמרתי יש מקרים ויש מקרים.
צריך לבחון כל מקרה לגופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי את הסרטון (אני לא אראה כזה להנאתי), אבל מהתיאור שלו, להבדיל מרוב המקרים הקודמים בגל הנוכחי - אין לי שום טענה לגבי איך שזה התבצע.
אולי היה אפשר 3 כדורים במקום 5. זה לא האישיו. זה לא היה ירי בשביל להרוג כשלא הייתה סיבה לכך, וזה העיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
ומעניין לאן נעלם מהעולם פתאום האקדח טיזר ההוא, המחשמל.

!!!!!
הפיתרון האולטימטיבי לבעיה שנוצרה פה.

אבל בשביל זה צריך שמי שיהיה לו את הסמכות להתמודד עם אירועים כאלו הם שוטרים, מאבטחים וכדומה.
רוב האנשים שהיו שם היו חיילים/מג"בניקים, שהנשק היחידי שלהם זה רובה סער, שמיועד, כשמו, להסתערות בשדה קרב.

דווקא במקרה הזה המג"בניק שירה היה עוד יחסית נראה אינטיליגנט, ובאמת ביצע ירי על מנת לנטרל ולא על מנת להרוג, אבל באותה מידה זה היה יכול להיות דפ"ר שעבר טירונות 03 בחוואה והיה יורה בה בלי למצמץ.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אגב להב"ה, הערב בשמונה תתקיים הפגנה של מרצ מול בית ראש הממשלה בירושלים ולפי התגובות ברשת יש התארגנות של כל חסרי המוח מהימין לבוא ולפוצץ את ההפגנה הזו. מי שיש לו שכל שלא יגיע לשם בזמן כזה.
את השלטון מפילים ע"י יצירת אלטרנטיבה אמיתית, לא בפייסבוק ולא בסיסמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 14:18 
kobster כתב:
אגב להב"ה, הערב בשמונה תתקיים הפגנה של מרצ מול בית ראש הממשלה בירושלים ולפי התגובות ברשת יש התארגנות של כל חסרי המוח מהימין לבוא ולפוצץ את ההפגנה הזו. מי שיש לו שכל שלא יגיע לשם בזמן כזה.
את השלטון מפילים ע"י יצירת אלטרנטיבה אמיתית, לא בפייסבוק ולא בסיסמאות.

זו סיסמא בפורום שדים :)
למה לדעתך נוכחות של השמאל בשטח אינה חשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
חשובה מאוד, לא בצורה ובתזמון הזה שלדעתי יגרום יותר נזק מתועלת.
צעדות משותפות של יהודים וערבים במשולש,בואדי ערה ובצפון למשל יתרמו הרבה יותר מאשר הפגנה במרכז הבלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 14:26 
לירון האדום כתב:
פרוספר כתב:
האופן שבו אנשי ביטחון מבצעים ירי לעבר חשודים שלא בכפוף להוראות הפתיחה באש ובמקום לנטרל את המחבל, נוטלים חיים על אף שהיה אפשר להסתפק בירי כדור בודד לברכיים ומטה, זה מצב מסוכן והזוי שלא אמור לקרות במדינה דמוקרטית ונדרשת מנהיגות שתטפל בתופעה הזאת ביד קשה.

ירי בודד ? אתה מוכן לקחת סיכון שאחרי הירי, המחבל יצליח הפעיל את המטען שיש עליו?
או לירות בנשק ?
נוטלים חיים? המחבלת מעפולה לא נהרגה.
אבל בסדר, פעם הבאה אולי צריך להתחנן כלפי המחבל להניח את הסכין בצד
ולהתלוות לשוטרים

בסרטון של המחבל מירושלים, לא הייתה נדרשת יותר מהירייה הראשונה שע"פ הסרטון כבר ניטרלה אותו, כנ"ל לגבי המחבלת בעפולה.
לגבי טענת המטען, קליע שפוגע במטען עלול ליזום אותו גם בלי הפעלה של המחבל ובכל אופן לא סביר שמחבל עם מטען ירוץ לדקור עם סכין, אבל ניחא.
לא הגיוני שבמדינה דמוקרטית אנשים משתמשים בנשק ולוקחים חיים ללא משפט בניגוד לנהלים ולהוראות פתיחה באש.
זה לא צדק וזה לא צודק והכי גרוע שזה יוביל אותנו למקומות אפלים שלצערי יש מקומות שאנחנו כבר שם.
בתור איש ביטחון לשעבר אני אומר לך בלב שלם שבחלק גדול מהאירועים התוצאות היו צריכות להיות אחרות אבל אין אף מנהיג פוליטי משמעותי היום שיגיד את זה וישנה את האווירה במדינת ישראל שהפכה להיות קיצונית, מטורפת ורצחנית - "תהרוג אותו, תהרוג אותו"
חבל שההמון המוסת בידי גורמי ימין קיצוניים או פוליטיקאים מוצצי לייקים מוביל את כוחות ביטחון לביצוע לא מקצועי ולא ערכי של נוהל מעצר חשוד.
הטיפול במחבל הקודם מעפולה הוא דוגמה מצוינת לאיך כן צריך לנהוג.
כואב הלב לאיזה עם הפכנו ויותר כואב הלב שאין תקווה למשהו אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 14:32 
MoToBOy כתב:
לכל הגאונים פה
איך אתם הייתם מנטרלים מחבלת שלא עוזבת את הסכין שלה וכל מי שמתקרב היא עושה תנועה מאיימת לכיוונו?
וכשאני אומר סכין אני מתכוון לזה

תמונה

מכוון עליה את הנשק ומרחיק אזרחים ממנה עד שגורמים לה לזרוק את הסכין ולהיכנע או פוגעים בה באמצעות אקדח טייזר או משתלטים עליה.
במידה ואין ברירה אחרת ירי בודד לעבר הברך ומטה.
או אם אתה רוצה דוגמה מוחשית אז כמו שהשתלטו על שליסל או על היהודי מדימונה - היא אזרחית ישראל בדיוק כמוהם(ללא הבדל גזע, דת ומין...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר
עדיין לא אמרת איך היית מנטרל אותה
"מכוון עליה את הנשק ומרחיק אזרחים"- זה מה שהם עשו
"עד שגורמים לה לזרוק את הסכין"- זאת השאלה שלי איך היית עושה את זה? כמו שאתה רואה היא לא זורקת את הסכין
"אקדח טייזר"- לחיילים אין כזה דבר ולשוטרים לחלק יש לחלק אין כי כל שני וחמישי משנים את ההחלטה אם מותר או אסור להשתמש בזה
"משתלטים עליה"- כן איך??

דינו
סליחה שאני לא שף ולא יודע שהסכין קצבים הזאת לא מסוכנת והיא רק מפחידה
"הבחורה הרזה והקטנטנה"- צודק בחורות רזות וקנות לא הורגות עם סכינים הן שבריריות זה נס שהיא בכלל מחזיקה סכין כל כך גדול
מה שהיא זה מחבלת עם אמצעי, כוונה ויכולת ואלה הסימנים שמצדיקים ירי לעבר פלג גוף תחתון כמו שהיה במקרה הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 15:32 
MoToBOy כתב:
פרוספר
"עד שגורמים לה לזרוק את הסכין"- זאת השאלה שלי איך היית עושה את זה? כמו שאתה רואה היא לא זורקת את הסכין
"אקדח טייזר"- לחיילים אין כזה דבר ולשוטרים לחלק יש לחלק אין כי כל שני וחמישי משנים את ההחלטה אם מותר או אסור להשתמש בזה
"משתלטים עליה"- כן איך??

דינו
"הבחורה הרזה והקטנטנה"- צודק בחורות רזות וקנות לא הורגות עם סכינים הן שבריריות זה נס שהיא בכלל מחזיקה סכין כל כך גדול
מה שהיא זה מחבלת עם אמצעי, כוונה ויכולת ואלה הסימנים שמצדיקים ירי לעבר פלג גוף תחתון כמו שהיה במקרה הזה

יש אמצעי וכוונה, יכולת אין לה - אין אזרחים בקרבתה, והיא מול 10 נשקים.
ולכן הייתי מדבר איתה, קופץ עליה, זורק עליה משהו כדי להסיח דעת ואז קופץ או ממתין למישהו עם אמצעי יותר טוב(אקדח טייזר, גז מדמיע וכו' ורק אם באין ברירה מבצע ירי ברך ומטה של כדור בודד, בין כוונות, במצב סטאטי עד לנטרולה(זה הנוהל כפי שצריך ולא כפי שבוצע...)
בכל מקרה, האירוע לקח שניות וברור שאף אחד לא חשב מחוץ לקופסא, כולם ניסו להיות גיבורי היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
פרוספר
"משתלטים עליה"- כן איך??

דינו

נוהל מעצר חשוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
מסתמן ששוטר נפצע קשה מירי של כוחותינו, כשניטרלו את המחבל שדקר בפיגוע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 16:01 
kobster כתב:
חשובה מאוד, לא בצורה ובתזמון הזה שלדעתי יגרום יותר נזק מתועלת.
צעדות משותפות של יהודים וערבים במשולש,בואדי ערה ובצפון למשל יתרמו הרבה יותר מאשר הפגנה במרכז הבלאגן.

עכשיו? אתה חי בללה לנד (ולא זו של מהראן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 16:03 
כתב כבר מישהו
לא בימי מלחמת יום הכיפורים עם 3000 הרוגים,
לא בימי האוטובוסים המתפוצצים עם עשרות הרוגים בכל פעם,
היתה תאוות דם ולינץ' כזו.
כשאהוד יתום חיסל מחבלים כפותים בקו 300 , השבכ כל כךהתבייש שהוא העליל על איציק מרדכי
כשיורם שקולניק הרג מחבל כפות שחשב שמחזיק באימון, הוא נשפט לשמונה שנים בכלא
והיום - תהרגו אותו , תהרגו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 16:08 
אני קורא את מה שכותבים פה ולא מצליח להבין את הראש.
אני לא כותב פה כמעט ולא מתכוון להיכנס לדיון מעמיק, אבל קחו לעצמכם שלוש דקות תקראו את התגובות באשכול ביחס לפיגועים של ערבים אל מול ״תקלות״ שלנו בתור צבא/משטרה לטפל בבעיות הללו.
האדישות פה לטרור אל מול ההתלהמות וההתלהבות לבקר את המשטרה והצבא היא לא פחות מהזויה.
נכון, יש פה מיליון ואחת שגיאות של הממשלה בכל הסיפור הזה במיוחד מצד העומד בראשה, ובמקום להרגיע את המצב כדי לצמצם נפגעים(ולא אמרתי רחמנא ליצלן למצוא איזשהו פתרון) יש תחושה של התססה מתמדת.
ונכון, היו מספיקים שניים-שלושה כדורים ולא שישה, אבל ראבאק תראו את מספר התגובות שקיבל פה המקרה אל מול העובדה שחית אדם יצאה עם סכין מהבית במטרה לרצוח בני אדם. אפשר להתבלבל ולחשוב שהיא מקבלת פה סוג של לגיטימציה.
אם הביקורת נובעת מאכפתיות והיא לא תוצאה של פשוט מי שאתם, אז קצת אמפתיה לעם שלכם...עזבו לעם, לאנשים חפים מפשע חשובה לא פחות מלחפש את הטעויות שאנחנו עושים בכל פעם שמישהו בא לרצוח אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
חבל שלא גינית את רצח העם באפריקה, ואת הטבח בבתי הספר בארצות הברית. נוצר הרושם שאתה נהנה כשילדים מתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
Nishri כתב:
אני לא כותב פה כמעט ולא מתכוון להיכנס לדיון מעמיק, אבל קחו לעצמכם שלוש דקות תקראו את התגובות באשכול ביחס לפיגועים של ערבים אל מול ״תקלות״ שלנו בתור צבא/משטרה לטפל בבעיות הללו.
האדישות פה לטרור אל מול ההתלהמות וההתלהבות לבקר את המשטרה והצבא היא לא פחות מהזויה.
נכון, יש פה מיליון ואחת שגיאות של הממשלה בכל הסיפור הזה במיוחד מצד העומד בראשה, ובמקום להרגיע את המצב כדי לצמצם נפגעים(ולא אמרתי רחמנא ליצלן למצוא איזשהו פתרון) יש תחושה של התססה מתמדת.
ונכון, היו מספיקים שניים-שלושה כדורים ולא שישה, אבל ראבאק תראו את מספר התגובות שקיבל פה המקרה אל מול העובדה שחית אדם יצאה עם סכין מהבית במטרה לרצוח בני אדם. אפשר להתבלבל ולחשוב שהיא מקבלת פה סוג של לגיטימציה.
אם הביקורת נובעת מאכפתיות והיא לא תוצאה של פשוט מי שאתם, אז קצת אמפתיה לעם שלכם...עזבו לעם, לאנשים חפים מפשע חשובה לא פחות מלחפש את הטעויות שאנחנו עושים בכל פעם שמישהו בא לרצוח אותנו.

תודה לך, כבר חשבתי שכולם פה השתגעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 16:38 
KingAlpaca כתב:
חבל שלא גינית את רצח העם באפריקה, ואת הטבח בבתי הספר בארצות הברית. נוצר הרושם שאתה נהנה כשילדים מתים.

אם זה הרושם שקיבלת ממני(וגם אם לא) אני מאחל לך בריאות שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2015, 16:53 
Nishri כתב:

אבל הטרור מוצדק!! אנחנו ממשיכים עם הכיבוש אז זה מגיע לנו !!
ובמילים אחרות, חבל על המאמץ שלך ועל הזמן שכתבת את ההודעה הזאת. גם ככה רוב ההזויים שכותבים פה לא גרים בארץ בכלל. עדיף לא להתייחס ולהמשיך לתת להם לדון ולהתמרמר בינם לבין עצמם בכל דיון פוליטי בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: