תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אתם יכולים להרגע, החוק של איווט לא יעבור בג"צ גם עוד אלף שנה.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

הפסיכי הזה יהיה שר בטחון ומה שמלחיץ אותך זה עונש מוות של מחבל זה או אחר?
ט ו א ב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 11:23 
למה מלחיץ?
אני שמח מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

עוד 5 שנים בלבד אתחיל לשלוח את ילדיי לצבא
אם זה יהיה שר הביטחון אני חושש שאיאלץ לבקש ולהתחנן מילדיי שיילכו לכלא הצבאי ולא לשרת את הרעיונות הפסיכיים של איווט האיום.

רגע, מה, אתה תומך בסרבנות? חשבתי שזה שמור רק לסמול אקיצוני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:22 
רק ברגע שזה לא נראה לו. זה בכלל לא דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:47 
שמח שיעלון המתרפס עף לנו, לפחות זמנית, מהזירה הציבורית.
יעלון היה לשר הביטחון הראשון והיחיד, ככל שידוע לי, בהיסטוריה המודרנית ששיחרר אל החופש טרוריסטים רוצחי אזרחיו וחייליו טרם ריצוי עונשם כ"מחווה מדינית" לארגוני טרור.
ברור שלאדם כזה אין מקום בהנהגה הציבורית.
עם זאת, לא הייתי ממהר לשמוח על מינוי ליברמן לתפקיד. ליברמן ידוע כמי שמחזיק בעמדות שמאל לכל דבר ועניין. הוא פופוליסט, נוכל וערמומי ולעיתים דבריו גם בעלי נימה גזענית.
לא זה האדם שהייתי רוצה לראות בתפקיד. יש לציין את חלקו גם כן בשחרור המחבלים הרוצחים. אהרונוביץ ולנדבר הצביעו בעד השחרור ומובן שלולא הסכמתו של ליברמן הם לא היו עושים זאת.
הלוואי וליברמן יוביל מהלך משמעותי נגד הטרור. לא חושב שזה יקרה. הלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
חחחחחח זה יעלון ששחרר? לא ראש הממשלה?
ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ענק

אתה מתכוון לביבי?
כי תדע לך שביבי עוד יותר סמולן קיצוני ובוגדני מליברמן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:07 
חחחחחחחחחחח איך ידעתי שפאקינג בוגי יעלון יהפוך להיות סמולני מדי בשביל אנשים.
עוד שנה - ליברמן סמולני מדי.
עוד שנתיים - בנט סמולני מדי.
עוד 5 שנים - ביבי סמולני מדי.
עוד 10 שנים - ברוך מרזל סמולני מדי.

ישראל :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
עוד לא הבנתם שביבי הוא טפלון? שום דבר לא נדבק אליו. הימין שוכח לו את הכל, החרדים שוכחים לו את הכל, אפילו בוז'י, ברק ומופז שכחו לו את הכל. קיסר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:15 
הימין (דהיינו, "העם") לא שוכח, פשוט עד עכשיו היו לו מטרות יותר טובות לנעוץ בהן את החצים. עכשיו יעלון הלך והשכפ"צ ירד מנתניהו.
מצד שני, מסתמנת חבורת "סמולנים" חדשה והיא צמרת צה"ל, למרבה האירוניה, אז יכול להיות שיהיו התפתחויות בנושא.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא צריך שכפ"צ, כל מהלך שהוא עושה ייתפס בציבור המיינסטרים כלגיטימי. בגלל זה אני טוען שהיחיד שיכול להביא שלום זה ביבי- הוא כרגע המנהיג המתון (כן, הוא מתון בדעותיו המדיניות. זה שהוא הורס את התקשורת ובתי המשפט- זה משהו אחר) היחידי שהעם יילך אחריו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שהוא מתון בדעותיו (לא יודע, לא מכיר אותו), אבל היות והוא בנה את כוחו הפוליטי על שנאת האחר, סכסכנות ופלגנות - אני חושש שיהיה לו קשה להוביל מהלך שבסופו שלום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
את זה גם רבין ושרון עשו, זה לא מנע מהם להוביל מהלכים מרחיקי לכת ולמשוך את המיינסטרים איתם. אני לא יודע אם הוא יעשה את זה, הוא די פחדן (למרות שמעידים עליו שבקדנציה האחרונה משהו השתנה בעניין הזה), אבל אני לא רואה כרגע מנהיג אחר שהעם יילך אחריו אם יעשה צעדים מרחיקי לכת (כמו הקמת מדינה פלשתינאית ופינוי יו"ש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
בוגי מחקה את הנהלת הפועל כדורסל.
איזה דביל עלוב וכושל.

מעניין אם סער שמח או עצוב היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:38 
אדום נחמד כתב:
ענק

כמובן שראש הממשלה הוא האחראי הראשי למעשה הנתעב. זה לא פוטר את שר הביטחון שתמך בשחרור והצביע בעדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:40 
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
ענק

אתה מתכוון לביבי?
כי תדע לך שביבי עוד יותר סמולן קיצוני ובוגדני מליברמן.

לא יודע לגבי "סמולן קיצוני". אני שופט אדם ומנהיג בוודאי לפי מעשיו ואכן לנתניהו יש רזומה מדאיג של בוגדנות עוד מהקדנציה הראשונה שלו כשחבר למי שרצח הכי הרבה יהודים בשל יהדותם מאז היטלר- עראפת ימ"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 13:44 
Officer Barbrady כתב:
עוד לא הבנתם שביבי הוא טפלון? שום דבר לא נדבק אליו. הימין שוכח לו את הכל, החרדים שוכחים לו את הכל, אפילו בוז'י, ברק ומופז שכחו לו את הכל. קיסר.

לצערי זה נכון. על הימין לעשות חשבון נפש נוקב על תמיכתו באיש האחראי יותר מכל אחד אחר על המציאות ההיטחונית העגומה בישראל 2016. לדעתי 10 מתוך 20 השנים האחרונות היו תחת הנהגתו ונתון זה מדבר בעד עצמו. מעבר לכך הוא גם הנושא באחריות העיקרי למצב החברתי כלכלי בישראל בדגש על מחירי הדיור מרקיעי השחקים. חבל מאוד שזה האדם ,מוביל היום את המחנה הלאומי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
מה שיפה זה שגם כשמיכאל בן ארי יהיה ראש הממשלה ויואב אליאסי שר הבטחון וישלחו ערבים למחנות השמדה, עדיין, איכשהו, ה"מתונים" פה יטענו ש"קיצוניים משנח הצדדים אשמים באותה מידה"(לפחות עד שישלחו גם אותם למחנות כשיגלו שהם מחרימים מוצרי התנחלויות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 14:03 
אני לא אתפלא אם נלך לבחירות בחצי שנה הקרובה.
ביבי לא יכול להרשות לעצמו בחירות עוד שנתיים שלוש שבהן אלה שרוצים להפיל אותו יוכלו להתארגן ולבנות אלטרנטיבה חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
ענק

כמובן שראש הממשלה הוא האחראי הראשי למעשה הנתעב. זה לא פוטר את שר הביטחון שתמך בשחרור והצביע בעדו

הוא לא רק האחראי הראשי. הוא הקובע. אם לא היה מחליט לשחרר, לא היו עוזרות ההצבעות של בוגי.
חוץ מזה, אולי אני טועה אבל לדעתי גם בנט תמך בשחרור כדי שלא יקפיאו בנייה בהתנחלויות, אבל בכל מקרה, נניח התנגד, הוא לא בדיוק עשה שרירים בשביל למנוע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
כבר היתה מפלגה של יוצאי הליכוד שניסתה למתג עצמה כ''מרכז-ימין'' שפוי מול הליכוד "המקורי" שהפך להיות "קיצוני".
קראו לה " קדימה". היא נעלמה זה מכבר מהנוף הפוליטי ואילו המקור "הקיצוני" ניצח לפני שנה מערכת בחירות שלישית ברצף עם 30 מנדטים באמצעות קמפיין בזק של ביבי רק כמה ימים לפני הבחירות.
אז עכשיו רוצים להקים מפלגה של כחלון-סער-יעלון ושות'. 
הליכוד ינצח שוב והמפלגה הזו תיעלם לתהום הנשיה בתוך קדנציה או שתיים. כלאם פאדי.

Sent from my XT1063 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 15:01 
החתול של שרדינגר כתב:
מה שיפה זה שגם כשמיכאל בן ארי יהיה ראש הממשלה ויואב אליאסי שר הבטחון וישלחו ערבים למחנות השמדה, עדיין, איכשהו, ה"מתונים" פה יטענו ש"קיצוניים משנח הצדדים אשמים באותה מידה"(לפחות עד שישלחו גם אותם למחנות כשיגלו שהם מחרימים מוצרי התנחלויות).

אני אוהב שאתה חושב שישלחו ערבים למחנות השמדה לפני שישלחו שמאלנים. לדעתי שמאלנים יהיו הראשונים ללכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
אפשר ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

עוד 5 שנים בלבד אתחיל לשלוח את ילדיי לצבא
אם זה יהיה שר הביטחון אני חושש שאיאלץ לבקש ולהתחנן מילדיי שיילכו לכלא הצבאי ולא לשרת את הרעיונות הפסיכיים של איווט האיום.

ידידי הנכבד,
אני מבין שאתה נסער ובמידת מה מיואש.
ייקח לך זמן ותירגע , (ואני משער שתגובתך האימפולסיבית תהיה "לעולם לא ארגע כל עוד ליברמן שר הביטחון"
גם אני כמותך מוטרד מאוד שליברמן יהיה שר הביטחון ולא כל כך בגלל השטויות המיליטנטיות שאמר לא אחת אלא בעיקר בגלל סגנונו , ודרכו המושחתת.

ילדיך ילכו גם ילכו לצבא בבוא היום ואני מאחל לך שילכו בשלום ויחזרו בשלום.

כל עוד אתה חי בישראל ילדיך יילכו לצבא. אין לאף יהודי את הפריוולגיה לא ללכת לצבא אלא מסיבות רפואיות.
ומיותר להסביר את המקרים ההפוכים הרבים שיכולים לקרוא אם "בוז'י שונא ישראל היה ראש ממשלה או שר הביטחון . כן אני יודע שיש ימניים קיצוניים גם במונחים של נוער הגבעות שלא הולכים לצבא מסיבות אידאולוגיות וילכו לצבא אם תוקם "מדינת יהודה".

ושוב פעם , אינני מזלזל כלל בחוסר העונים שאתה מרגיש כאשר ליבמרמן ממונה לתפקיד שר הביטחון . זה מזכיר לי תחושה מאוד מאוד דומה בקרב אוכלוסייה דומה בהשקפתה לך ולי למחרת הבחירות ב- 77 כאשר בגין עלה לשילטון. ובגין הציג אז דעות הרבה הרבה יותר קיצוניות מאלה של ליברמן. "אף שעל" .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אני אוהב שאתה חושב שישלחו ערבים למחנות השמדה לפני שישלחו שמאלנים. לדעתי שמאלנים יהיו הראשונים ללכת

המתונים שהוא מדבר עליהם זה לא הסמולנים ימ"ש אלא אנשי המרכז הרדיקלי\"קיצונים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה"\מצביעי יאיר לפיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 16:32 
Charlie כתב:
כבר היתה מפלגה של יוצאי הליכוד שניסתה למתג עצמה כ''מרכז-ימין'' שפוי מול הליכוד "המקורי" שהפך להיות "קיצוני".
קראו לה " קדימה". היא נעלמה זה מכבר מהנוף הפוליטי ואילו המקור "הקיצוני" ניצח לפני שנה מערכת בחירות שלישית ברצף עם 30 מנדטים באמצעות קמפיין בזק של ביבי רק כמה ימים לפני הבחירות.
אז עכשיו רוצים להקים מפלגה של כחלון-סער-יעלון ושות'. 
הליכוד ינצח שוב והמפלגה הזו תיעלם לתהום הנשיה בתוך קדנציה או שתיים. כלאם פאדי.

Sent from my XT1063 using Tapatalk

בכוונה התעלמת מזה כשהיא רצה בפעם הראשונה הליכוד כמעט חוסל וגמר עם 12 מנדטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

המתונים שהוא מדבר עליהם זה לא הסמולנים ימ"ש אלא אנשי המרכז הרדיקלי\"קיצונים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה"\מצביעי יאיר לפיד.

גם, אבל בעיקר נראה לי שרוב הסמולנים הקיצוניים יימח שמנו, או לפחות אלה שכותבים בפורום, יברחו מהארץ לפני שיתחילו לשלוח אותנו למחנות, בעוד שהמתונים יסבירו לנו שהקיצוניים שבורחים מהארץ מסוכנים באותה מידה כמו הקיצוניים ששלחו את אלה שלא ברחו למחנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
סערה קלילה עוברת על הפורום מאז שנוצרה האופציה הממשית לכך שליברמן יהיה שר הביטחון.
הודעות ייאוש , מובנות בהחלט, נרשמות בפורום כתוצאה ממינויו של ליברמן לשר הביטחון.

האם מינויו של לברמן לתפקיד שר הביטחון היה "חציית קו אדום" במידה והרצוג היה עומד בראש הממשלה ?

לדעתי היו כמה שמעבירים על כך ביקורת (כמו שעשו כאשר אפשרות זאת עלתה על הפרק בזמנו) אבל היו כמה שהיו מנסים לשכנע אותנו שבנסיבות הקיימות צריך לבלוע את הגלולה.

כ- 10 ימים לפני הבחירות , עמוד 73 של אשכול זה.

viewtopic.php?f=7&t=108342&start=2160

אדום אופטימי כתב:
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
בכל יום שעובר מתחזקת התחושה שלפיד,כחלון וליברמן מתכננים מהלך משותף של גוש אחד (באזור ה 25-27 מנדטים) שיתבע מבוז'י את משרדי החוץ,אוצר וביטחון בהתאמה. אם העבודה אכן תקבל באזור ה 26 מנדטים, מכניסים את דרעי וליצמן (14-15) וסוגרים עניין.
אם אכן יהיה מהלך כזה, אני מאוד מקווה שבוז'י יתעקש שגם מרצ יהיו בפנים ואז תהיה קואליציה של עבודה, מרצ, לפיד, כחלון, ליברמן, ש"ס ואגודה.
הלוואי שיהיה אפשר להטיס את ליברמן וליצמן ולהכניס את חד"ש.

אם אכן יהיה מהלך כזה, אני מאוד מקווה שבוז'י יתעקש לזרוק אותם מכל המדרגות,
אחרת אני אאחל לו בדיוק מה שאני מאחל לביבי, ואלה לא דברים שאפשר לרשום בפורום ציבורי.

:ROSE:

הרי ברור שכשמזכירים את "לתת את החוץ האוצר והביטחון" לטרימווירט מתכוונים שהביטחון ילך למי שדורש אותו - ליברמן.
אני רק מתאר לעצמי מה היה קורה בפורום אם ביבי האכסה היה נותן ללברמן את תיק הביטחון. אפשר לעיין כאן בפורום ולקרוא את הביקורת על תיק החוץ לליברמן. אבל כך זה שאתה אוהד מפלגה ולא תומך במפלגה.

אני מקווה מאוד , למרות שכנראה לא אצביע עבורם , שיש כמה שפויים במחנה הציוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
אתה בטוח שהצלחת להוכיח את מה שרצית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: