תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 09:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
רוחמה אברהם בלילא פורשת מן החיים הפוליטים.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים הנבחרת של שלי עם "החתמות" טובות מאוד.
"ההחתמות" של לפיד רק הרחיקו אותי ממנו, בראש ובראשונה של יעקב פרי "איש שכבות הביניים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:49 
יעקב פרי

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:07 
dr.avi כתב:
בינתיים הנבחרת של שלי עם "החתמות" טובות מאוד.
"ההחתמות" של לפיד רק הרחיקו אותי ממנו, בראש ובראשונה של יעקב פרי "איש שכבות הביניים".

אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:11 
19 כתב:
יעקב פרי

תמונה

זה לא טיעון רציני. יש אנשים סופר רציניים Out there שחברים בהמון מועצות מנהלים ובכל מיני גופים (בעיקר שלא למטרות רווח אבל לא רק) באותו זמן. דווקא האנשים היותר רציניים בעולם הם כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:13 
כשהוא טוען בראיונות שהוא קרוב מאד למעמד הביניים, אני תוהה כמה אנשי מעמד ביניים חברים בו זמנית בדירקטוריונים של חברות מהסוג הזה (או יושבי ראש של בנק מזרחי טפחות), כמו שתיארת.
זה בכלל לא רלוונטי למידת הרצינות שלו כאדם או כאיש ציבור, זה רלוונטי למידת היותו זיין שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
nirog כתב:
לפיד-שלי-דרעי-רמון-לבני-אולמרט
יקימו ממשלה בלי ביבי

אולמרט לא ירוץ. רמון לא הקים מפלגה. כרגיל, קשקשן.

על סרקזם שמעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:49 
19 כתב:
כשהוא טוען בראיונות שהוא קרוב מאד למעמד הביניים, אני תוהה כמה אנשי מעמד ביניים חברים בו זמנית בדירקטוריונים של חברות מהסוג הזה (או יושבי ראש של בנק מזרחי טפחות), כמו שתיארת.
זה בכלל לא רלוונטי למידת הרצינות שלו כאדם או כאיש ציבור, זה רלוונטי למידת היותו זיין שכל.

לא שמעתי שהוא אומר את זה (לא שאני מקשיב לו יותר מידי) אבל ברור לחלוטין שיעקב פרי אינו איש מעמד הביניים בעצמו. אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
19 כתב:

לא שמעתי שהוא אומר את זה (לא שאני מקשיב לו יותר מידי) אבל ברור לחלוטין שיעקב פרי אינו איש מעמד הביניים בעצמו. אפילו לא קרוב.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000791432

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 23:40 
למה הונו של יעקב פרי חשוב לצורך קביעת עמדה לגביו?
יעקב פרי היה ראש שכ"כ מוערך. איש עסקים מוכשר. בעל דעות מתקדמות בנושא מדיני. אני מעריך שלגבי דעותיו הכלכליות, איננו שונה באופן מהותי מציפי ליבנה-שלי יחימוביץ או ביבי.
הוא טעה בגדול שנכנס לפינה של הונו האישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
פרי גם חירב כמה חברות בקריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 23:49 
אולי כי העמדה היא לא לגבי ההון שלו אלא לגבי האמינות שלו, והזלזול שלו בציבור עוד לפני שהוא ח"כ אפילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
אמינות זה אוברייטד
וזלזול בציבור, בענף הזה זה יתרון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 00:18 
moshiko כתב:
יעקב פרי היה ראש שכ"כ מוערך. איש עסקים מוכשר. בעל דעות מתקדמות בנושא מדיני. אני מעריך שלגבי דעותיו הכלכליות, איננו שונה באופן מהותי מציפי ליבנה-שלי יחימוביץ או ביבי.

ההתעסקות בהתבטאויות המפגרות שלו הן קוריוז, אבל העובדה שהוא בלי יותר מידי כישורים מוכחים ואחרי הרבה זמן של שירות המדינה נהיה כזה איש עסקים ממולח, מעלה תהיות לגבי האם האיש הזה יביא לנו את השינוי או שמדובר ב more of the same.
בדיוק כמו ברק שעבד כל החיים כרמטכל, עשה שנתיים לביתו ופתאום ביתו הפך למגדל אחושרמוטה, ככה גם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 00:26 
לא תתפוס אותי כתב:
moshiko כתב:

ההתעסקות בהתבטאויות המפגרות שלו הן קוריוז, אבל העובדה שהוא בלי יותר מידי כישורים מוכחים ואחרי הרבה זמן של שירות המדינה נהיה כזה איש עסקים ממולח, מעלה תהיות לגבי האם האיש הזה יביא לנו את השינוי או שמדובר ב more of the same.
בדיוק כמו ברק שעבד כל החיים כרמטכל, עשה שנתיים לביתו ופתאום ביתו הפך למגדל אחושרמוטה, ככה גם זה.

אהוד ברק, ואני מתאר לעצמי שגם יעקב פרי, עושים בסבב הרצאות קופה בסדר גודל של משכורת שנתית של שחקן בכיר בהפועל. מה הבעיה בזה? אם יש בעיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 10:36 
19 כתב:

ענין של הגדרה.
מבחינתו מעמד הביניים זה השלב בין המאיון העליון לאלפיון העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שאנשים יתעוררו לגבי יהיר לפיד ומפלגת הפיקציה שלו לאחר ההחתמה ה"נוצצת" הזו.
מפלגה שהולכת לשרת את אותם טייקונים ובעלי אינטרס מתוך הממשלה.
שילוב של זה ושל המדיניות הכלכלית של ביבי-שטייניץ הולכת לעשות את המצב יותר מייאש ממה שהוא עכשיו.
אם זה הבן אדם שלפיד שם בפרונט, מה יהיה עם אלו שהוא יחביא בסוף הרשימה שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 10:48 
אתה דווקא צריך לקוות להצלחתו כי הוא היחיד שיכול לקחת קולות מהליכוד וליברמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מי ראה פה אתמול את הסרט בערוץ 10 של דרוקר על דרעי.
סרט די מדהים, כשדרעי מתבטא די בכנות ולא בדיפלומטיות.
בשורה התחתונה - לא השתנה בכלל. עדיין חולה כח, עדיין ניזון מהערצת ההמונים הבורים ולא מתבייש לדבר עליהם בהתנשאות ("הציבור שלנו הולך לאן שנאמר לו"), עדיין חושב שתפרו לו תיק ורודפים אותו.
פשוט עצוב שהאיש הזה חוזר להנהגה הישראלית כאילו כלום לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
אני סקפטי לגבי האפשרות של יהיר לקחת קולות מליברמן, מהליכוד הוא יקח קולות כי גם למאוכזבי הליכוד תהיה בעיה להצביע עבודה.
למרות שזה דבילי, שינוי כזה יראה דרסטי מדי לאנשים האלו. לפחות זה פחות דבילי מאשר להמשיך ולהצביע לליכוד.
אם הוא יוכל לקחת קולות מהליכוד והעבודה תיקח קולות מאלו ששקלו להצביע לו, כולם יהיו מרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:02 
הוא הולך חזק על הקול הרוסי וכנראה שהוא יודע למה, היה לו מספיק זמן לעשות מחקרי עומק. לא ממש מומחה גדול לשוק הזה, אבל סתם מנחש שיש להם משום מה כבוד לאנשים מהתקשורת ( ע"ע כל מיני כאלה כמו מיכאלי או אבסדזה ).

הפועל, אם אתה קורא מה שנכתב על דרעי בכל מיני מקומות בשבועות האחרונים, הביקורת עליו מצד עיתונאים היא די גלויה וטוענת שהוא אדם חשוך, אכזרי ונקמן. הוא כבר לא הבייבי של פעם, חוץ מאצל הציבור הקבוע שלו, אוהבי הקמעות. מה שחשוב שהוא מוריד את הקולות של הפרימטיביים האלה מביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לא יודע מי ראה פה אתמול את הסרט בערוץ 10 של דרוקר על דרעי.
סרט די מדהים, כשדרעי מתבטא די בכנות ולא בדיפלומטיות.
בשורה התחתונה - לא השתנה בכלל. עדיין חולה כח, עדיין ניזון מהערצת ההמונים הבורים ולא מתבייש לדבר עליהם בהתנשאות ("הציבור שלנו הולך לאן שנאמר לו"), עדיין חושב שתפרו לו תיק ורודפים אותו.
פשוט עצוב שהאיש הזה חוזר להנהגה הישראלית כאילו כלום לא קרה.

ומה שיותר - :bang: זה שהוא נכנס לכלא כגנב ועכשיו חוזר כמו איזה מושיע, התקשורת מקבלת אותו באהבה, ובתכלס זה אותו בנאדם. כלום לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני סקפטי לגבי האפשרות של יהיר לקחת קולות מליברמן, מהליכוד הוא יקח קולות כי גם למאוכזבי הליכוד תהיה בעיה להצביע עבודה.
למרות שזה דבילי, שינוי כזה יראה דרסטי מדי לאנשים האלו. לפחות זה פחות דבילי מאשר להמשיך ולהצביע לליכוד.
אם הוא יוכל לקחת קולות מהליכוד והעבודה תיקח קולות מאלו ששקלו להצביע לו, כולם יהיו מרוצים.

הרבה רוסים מאוכזבים מליברמן ומסתכלים על לפיד כאופציה,
או כמו שחלקם אומרים - "הוא שונא ערבים וחרדים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אתה דווקא צריך לקוות להצלחתו כי הוא היחיד שיכול לקחת קולות מהליכוד וליברמן

היות והם השותפים הטבעיים של מפלגת המיליונרים שלו, לא נראה לי שזה עוזר למישהו במשהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
kobster כתב:

אין יותר פיקציה מהמשפט הזה. אפילו הפיקציה בעצמו אומר שהוא לא שונא אף אחד...
בכל מקרה, וגם בהתייחס למה שסוס אמר על מצביעי ש"ס, כל קול פחות לליכוד ולליברמן מבורך ולא משנה לאיפה הוא הולך.

אני מחכה להצהרה של לבני שאמורה להגיע בשבוע הקרוב. אם היא תעשה בחוכמה ותחבור לשלי, זה יכול להיות מהלך שובר שיוויון.
האנשים במדינה מאוהבים בתדמיות, והיא נתפסת כאחת עם ניסיון ואחריות לאור תפקידה כשרת חוץ ויו"ר האופוזיציה (זה שהיא לא ממש עשתה משהו בשני התפקידים האלו ובמיוחד באחרון פחות משנה).
עם לבני,שגיא,רוזנטל,שמולי,שפיר וכנראה עומר בר לב העבודה עשתה רכש מצוין שיכול להפוך את מה שהיה נראה ידוע מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:20 
כל קול שיורד מביבי מעלה את הסיכוי הלא גדול שהליכוד תהיה המפלגה השניה בגודלה בכנסת ולכן מגדיל את הסיכוי שליברמן ואולי אפילו דרעי יתמכו במפלגה הגדולה ( בין אם עבודה או אולמרט ) ואם זה קול שעובר ללפיד ומחליש את גוש הימין בכלל. אלה סיכויים קטנים, אבל הם היחידים שקיימים, אלא אם יקרה משהו לא צפוי והרסני במיוחד לפינוקיהו בשלושה חודשים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:21 
בינתיים קסאמים ופצמ"רים ואין לימודים בדרום.
הייתם מצפים שכזה דבר יפעל נגד הממשלה המכהנת אבל כמובן שזה רק יחזק את הימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:27 
metal כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
moshiko כתב:

אהוד ברק, ואני מתאר לעצמי שגם יעקב פרי, עושים בסבב הרצאות קופה בסדר גודל של משכורת שנתית של שחקן בכיר בהפועל. מה הבעיה בזה? אם יש בעיה...

קודם כל בקשר לאהוד ברק - בוודאי שיש בעיה עם המספרים, גם המרצה המחונן בעולם (והוא לא) לא מגיע לדירה בשווי 20 מיליון שח תוך שנה-שנתיים.

הנקודה היא שאהוד ברק הוא יעקב פרי הוא דן חלוץ הוא שאול מופז הוא ביבי נתניהו - פוליטיקה קטנה, מחורבנת ומלאת ג'ובים.
נכון, האלטרנטיבות לא נוצצות, אבל הן לא באותה הליגה.

קול שיורד מביבי ועובר ללפיד לא נותן כלום, בדיוק כמו שמעבר הקולות בין ביבי לקדימה לא נתן כלום. אני כבר יכול לראות את יאיר מישיר מבט ומספר שלמען האפשרות שתהיה ממשלה יציבה וחזקה הוא החליט להמליץ על ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
EISEN כתב:
kobster כתב:

אין יותר פיקציה מהמשפט הזה. אפילו הפיקציה בעצמו אומר שהוא לא שונא אף אחד...
בכל מקרה, וגם בהתייחס למה שסוס אמר על מצביעי ש"ס, כל קול פחות לליכוד ולליברמן מבורך ולא משנה לאיפה הוא הולך.

אני מחכה להצהרה של לבני שאמורה להגיע בשבוע הקרוב. אם היא תעשה בחוכמה ותחבור לשלי, זה יכול להיות מהלך שובר שיוויון.
האנשים במדינה מאוהבים בתדמיות, והיא נתפסת כאחת עם ניסיון ואחריות לאור תפקידה כשרת חוץ ויו"ר האופוזיציה (זה שהיא לא ממש עשתה משהו בשני התפקידים האלו ובמיוחד באחרון פחות משנה).
עם לבני,שגיא,רוזנטל,שמולי,שפיר וכנראה עומר בר לב העבודה עשתה רכש מצוין שיכול להפוך את מה שהיה נראה ידוע מראש.

אולי פיקציה אבל כנראה שיש כאלה שזה לא מפריע להם לראות את יאיר לפיד כממשיך דרכו של אביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
בינתיים קסאמים ופצמ"רים ואין לימודים בדרום.
הייתם מצפים שכזה דבר יפעל נגד הממשלה המכהנת אבל כמובן שזה רק יחזק את הימין.

רק חבל שהאנשים האלו שוכחים שכשהם לא נמצאים בחדרים המוגנים והולכים לעבודה, הם לא מצליחים לגמור את החודש כי מתעללים להם בתלוש השכר מכל כיוון.
אבל אין כמו ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: