תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אני לא משקר. יש לי ביד את נוהל ההרחקה למדינה שלישית של רשות האוכלוסין (לא כתבה ב-YNET וציטוטים של הרשע שאחראי על הגירוש).
.........
אני אומר אמת, ואתה שוב משקר.
אני לא חושב שלצטט שקר זה אותו הדבר כמו לשקר

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 14:14 
Noam כתב:
זה מאוד שונה, כי בדרך כלל הדיון הוא דיון פוליטי ואז זה מתישהו מגיע לבסיס הדעות של השקרן, מישהו אחר אומר לו שהוא נאצי ואין לאן להתקדם מעבר לסשן ההיעלבויות וההרחקות התורן.
כאן הוא אשכרה עונה לטקסטים האינסופיים של אדום מטלי בטקסטים אינסופיים משלו.

הטקסטים שלי דווקא קצרים רוב הזמן...

והאמת שאתה צודק. בשלב מסוים גמרתי אומר שאין טעם לנסות לשכנע אותו.
אבל היות והנושא הזה באמת בוער בי, ובניגוד לנושא הפלשתיני יש בו שני מאפיינים שונים:
1. הולך להתבצע בימים אלה מהלך נוראי ובלתי הפיך.
2. הבורות של רוב הציבור ביחס לעובודת היא מטורפת. אני מכיר אנשים סבירים יחסית, לא גזענים, שבאמת היו בטוחים שכל האנשים האלה שמסתובבים שם הם מהגרי עבודה.

אני חושב שיש הרבה אנשים שעכשיו מתעוררים ומתוודעים לעובדות, ואולי אפשר עוד להפוך את המהלך אם הציבור ידע את האמת ולא ילך שולל אחרי ההסתה היעילה השקרית של הממשלה.
המשכתי לכתוב כאן כי אולי מישהו שרק קורא באשכול למד כאן כמה דברים חדשים שלא ידע. זו המוטיבציה היחידה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 14:29 
its-sick כתב:
אדום מטלי כתב:
אני לא משקר. יש לי ביד את נוהל ההרחקה למדינה שלישית של רשות האוכלוסין (לא כתבה ב-YNET וציטוטים של הרשע שאחראי על הגירוש).
.........
אני אומר אמת, ואתה שוב משקר.
אני לא חושב שלצטט שקר זה אותו הדבר כמו לשקר

זה נכון, בעיקרון. אבל מי שמשקר ביודעין כל הזמן, ומביא ציטוטים שהוא יודע מראש שהם חשודים כלא נכונים, ראוי שיהיה זהיר יותר.

זה כמו אלו שמצטטים את דובר צה"ל כהוכחה לטענה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 14:29 
סבבה, אז אתה לא משקר אבל כן נותן פרשנות מגמתית. סעיף 3.4 אומר שהרשות תשקול (לעתיד) גם הרחקה של מי שהגיש בקשה. כרגע (בהווה) נקבע שזה לא קורה. והבאתי לך התחייבות בע"פ של האחראי על האכיפה ברשות. אתה חושב שירחיקו במצב כזה? אני בטוח שלא.
סעיף 3, שהבאת את המשכו, נפתח כך:

3. האוכלוסיה המיועדת להרחקה למדינות השלישיות:
3.1.מסתננים ממדינות אריתריאה וסודן אשר עומדים בתנאים הבאים:
3.1.1. מסתננים אשר לא הגישו בקשה למקלט מדיני ביחידת הטיפול במבקשי מקלט מדיני.
3.1.2. מסתננים אשר בקשתם למקלט מדיני נדחתה.
3.1.3. מסתננים אשר יגישו בקשה למקלט מדיני לאחר תאריך 1.1.18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/Kissesandmolot ... =3&theater
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 18:12 
its-sick כתב:

מימ חמוד אבל התוכן מגוכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 18:20 
בר קולמוסא כתב:
its-sick כתב:

מימ חמוד אבל התוכן מגוכך

הכותב רוצה שנחזיר את הסודנים לסודן, שהפלסטינים יישארו במקום שהם עכשיו או שנעביר את הפלסטינים למדינה שלישית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 19:31 
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:
שאלה, אדום מטלי. יש סטטיסטיקות בנושאים האלו? כמה מסתננים מאפריקה נמצאים בארץ? כמה מהם הגישו בקשה להיות מוכר כפליט? כמה מהבקשות האלו נדחו וכמה התקבלו? אני מבין שהמספר האחרון (כמה התקבלו) הוא מאוד קטן, אבל לא ראיתי, ואולי פספסתי, כמה נדחו.

בבקשה:
https://drive.google.com/file/d/1cLDspIjHgDaAJ0Fr7xxmQ2nFKUgPNlEd/view

כתוב שם ש13,800+ בקשות הוגשו ו11 התקבלו. אבל כמה נדחו? כי למיטב הבנתי מי שהבקשה שלו בטיפול לא יכול להיות מגורש (נכון?).

כתוב שם (עמ' 19-21) שכשמוצאים תירוץ טכני פוסלים את הבקשה על הסף, וכשלא אז פשוט לא בודקים אותה.
במילים אחרות, לטענת הכותבים, פשוט לא בודקים, עם או בלי תירוץ.
(יש שם לינק לפרוטוקול של ועדה בכנסת שעליו הטקסט מסתמך, כביכול. לא עיינתי בו.)

אבל זה אומר שכל אלו שהגישו בקשה חסינים מגרוש, לא? אני מבין שעדיף שהבקשות יטופלו אבל בסה"כ, אם הגשת הבקשה מונעת גרוש, ואם הבקשות פשוט שוכבות שם, אז לפחות חלק גדול מהאנשים האלו יכולים להשאר, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:
שאלה, אדום מטלי. יש סטטיסטיקות בנושאים האלו? כמה מסתננים מאפריקה נמצאים בארץ? כמה מהם הגישו בקשה להיות מוכר כפליט? כמה מהבקשות האלו נדחו וכמה התקבלו? אני מבין שהמספר האחרון (כמה התקבלו) הוא מאוד קטן, אבל לא ראיתי, ואולי פספסתי, כמה נדחו.

בבקשה:

כתוב שם ש13,800+ בקשות הוגשו ו11 התקבלו. אבל כמה נדחו? כי למיטב הבנתי מי שהבקשה שלו בטיפול לא יכול להיות מגורש (נכון?).

כתוב שם (עמ' 19-21) שכשמוצאים תירוץ טכני פוסלים את הבקשה על הסף, וכשלא אז פשוט לא בודקים אותה.

אבל זה אומר שכל אלו שהגישו בקשה חסינים מגרוש, לא? אני מבין שעדיף שהבקשות יטופלו אבל בסה"כ, אם הגשת הבקשה מונעת גרוש, ואם הבקשות פשוט שוכבות שם, אז לפחות חלק גדול מהאנשים האלו יכולים להשאר, לא?

על פניו, כן. בפועל לא ממש ברור.
קודם גם הוצהר שכלל מבקשי המקלט\מהגרים מאריתריאה ומסודן הם במעמד של "מי שאינו בר גירוש", וגם למי שהם מגרשים בפועל הם לא קוראים "מגורש".
מה שכן ידוע זה שרק 11 בקשות התקבלו (שיעור מגוחך מכלל הבקשות שהוגשו), ועל כן, למיטב הבנתי, יש בדיוק 11 איש שהחוק הישראלי (ולא הצהרה מעורפלת של איזה פקיד, שמסתבר שלא שווה את הנייר שהיא נכתבה עליו) אשכרה מונע את גירושם בלי תלות בחסדי השר הממונה או חסדיו של איזה פקיד ספציאליסט שהמדינה מינתה לצורך העניין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 20:01 
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:

בבקשה:

רק מי שהגיש בקשה והיא טרם נענתה, ורק מי שעשה זאת עד 1/1/2018. וכל זה נכון רק בשלב א'. כלומר הראשונים שיגורשו הם רווקים שבקשתם סורבה, או רווקים שלא הגישו בקשת מקלט עד התאריך הנקוב. ההוראה בפירוש אומרת שזה בשלב הראשון, ומודיעה לכולם שלא יראו את עצמם חסינים מגירוש.

אתה גם תראה עכשיו שהרבה בקשות שהוגשו יוחזרו בסירוב, כי אף אחד לא באמת בודק אם הם פליטים על פי הגדרה, כך זה היה אצל האלפים שסורבו עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אתה גם תראה עכשיו שהרבה בקשות שהוגשו יוחזרו בסירוב, כי אף אחד לא באמת בודק אם הם פליטים על פי הגדרה, כך זה היה אצל האלפים שסורבו עד היום.

למיטב הבנתי, האלפים שסורבו סורבו מסיבות טכניות שונות ומשונות.
עם אלה שצלחו את המבוך הקפקאי של הגשת הבקשה לא קרה כלום, הבקשות שלהם כנראה מונחות עדיין באותו ארגז שאליו הכניסו אותן רגע אחרי ההגשה.
התגנב ללבי פחד ששלטונות המדינה חוששים לבדוק את הבקשות, שמא יתברר שהן ייאלצו, למרבה צערן, לאשר חלק ניכר מהן (או לשאת במבוכה שכנראה גדולה מדי עדיין לחובבי טוהר הדם שלנו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
בר קולמוסא כתב:
its-sick כתב:

מימ חמוד אבל התוכן מגוכך

הכותב רוצה שנחזיר את הסודנים לסודן, שהפלסטינים יישארו במקום שהם עכשיו או שנעביר את הפלסטינים למדינה שלישית?
כנראה צריך מם מיוחד גם עבור אנשים כמוך שאפילו לא יודעים על קיומם של הפליטים הפלסטינים. אבל אני בכל זאת חייב להאמין שלפחות על סברה ושתילה כן שמעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 09:04 
הפועל כתב:
הלשכה עברה עכשיו לבני ברק. הודיעו על זה בפתק קטן (בעברית בלבד כמובן) מחוץ ללשכה.

אכן.
המקום חדש, התור והתנאים ישנים... מזלם שלא ירד גשם.
https://www.facebook.com/sgavivi/videos/1801551039875434/?notif_id=1517811299501439&notif_t=live_video

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
למה ככה? למי שמגיע מאילת במיוחד ומחכה כל היום, אולי דוקאו הגשם יהיה רענון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים עירית תל אביב, שכזכור טובת תושבי דרום תל אביב היא הדבר החשוב ביותר בעיניה, חוזרת בה מהבטחות קודמות להעיף את האסון שנקרא התחנה המרכזית ומסדרת חוזה לעוד 25 שנה לטייקון המקורב קובי מיימון
https://www.calcalist.co.il/real_estate ... 06,00.html?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/dovhanin/photo ... 84/?type=3
זה משעשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 15:59 
זה פחות:

״סירב לחתום״.
מחוץ למתקן בבני ברק עומדים הלטפנים ונותנים עצות. הם בעד מרי אזרחי. והם אומרים למסתננים: אל תחתמו. עדיף שתלכו לכלא.
את מחיר ההתרסה הזאת של פריווילגים ישראלים ישלמו, כרגיל, האריתראים והסודנים שבוטחים בהם גם אחרי כל הנזק שעשו עד היום. הם יוותרו על המענק. הם יוותרו על הפיקדון. הם יילכו לכלא לזמן בלתי מוגבל במקום להתחיל לבנות את חייהם ברואנדה. והם יעזבו בסוף חסרי כול. מי שנותן להם את העצות הגרועות ומשחק אותה מתנגד משטר יחזור לבית חם בשכונה לבנה ושקטה ויתחיל לסמן את המטרה הבאה.

שפי פז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 16:12 
הפועל כתב:
בינתיים עירית תל אביב, שכזכור טובת תושבי דרום תל אביב היא הדבר החשוב ביותר בעיניה, חוזרת בה מהבטחות קודמות להעיף את האסון שנקרא התחנה המרכזית ומסדרת חוזה לעוד 25 שנה לטייקון המקורב קובי מיימון

לא נראה לי שלעיריית ת"א יש איזה קשר לכל ההתנהלות הזאת, לכאן או לכאן. זה די כתוב בכתבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 17:03 
השיח על הפליטים ועל מדניות המקלט של החברה הישראלית, הוסב שלא בטובתם של הצדדים לשיח שנע בין הפגיעה במבקשי המקלט לבין פגיעה בתושבי השכונות המוחלשות.
יש גם תושבי דרום תל אביב אחרים:

דרום ת"א נגד הגירוש והטיהור האתני

http://www.haokets.org/2018/02/05/%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%90-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9-%D7%95%D7%94%D7%98%D7%99%D7%94%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%AA%D7%A0%D7%99/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 17:09 
אדום מטלי כתב:
השיח על הפליטים ועל מדניות המקלט של החברה הישראלית, הוסב שלא בטובתם של הצדדים לשיח שנע בין הפגיעה במבקשי המקלט לבין פגיעה בתושבי השכונות המוחלשות.
יש גם תושבי דרום תל אביב אחרים:

דרום ת"א נגד הגירוש והטיהור האתני

http://www.haokets.org/2018/02/05/%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%90-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9-%D7%95%D7%94%D7%98%D7%99%D7%94%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%AA%D7%A0%D7%99/

הכותב אינו תושב דרום ת"א. הוא אמנם נולד בה, הרבה לפני כניסת עשרות אלפי המסתננים לתוכה, אבל מזה שנים ארוכות אינו גר בדרום ת"א. זכותו כמובן להביע את דעתו, כמו כולנו, רק כדאי לדייק בפרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 18:25 
אני שמח שפתחת את הנושא, כי זה נראה לי זמן טוב להתייחס לפיסת המידע הבאה, לפיה המפלגות שזכו המספר הקולות הרב ביותר בבחירות 2015 בשכונת נווה שאנן הן המחנה הציוני ומרצ - שתי מפלגות שנכון לעת הבחירות (וגם נכון להיום, בכפוף לצד שעליו קם בבוקר גבאי הליצן) התנגדו לגירוש מבקשי המקלט.
אז בפעם הבאה שבנימין נתניהו (שגר בקיסריה), קומוניסים השקרן (הרצליה, לא?) או החברים בתנועה המגוחכת של שפי פז מספרים לכם סיפורים, תשאלו אותם קודם איפה הם גרים.
אם זה בנווה שאנן, בכלל לא בטוח שהם בדעת רוב.
https://www.hashkafa.co.il/?p=2246

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2018, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
באמת לא ברור למה אסור להגיד נעצים בפורום הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2018, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
הפועל כתב:

לא נראה לי שלעיריית ת"א יש איזה קשר לכל ההתנהלות הזאת, לכאן או לכאן. זה די כתוב בכתבה.

התכוונתי לממשלת ישראל כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2018, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל רסקין זה הדבר הכי מביך בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2018, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
עוד מספרים, לחובבי הז'אנר (יש גם רשימת מקורות בסוף): https://www.ha-makom.co.il/post-keren-shemesh-asyluminfo

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2018, 20:02 
teknoboy כתב:
עוד מספרים, לחובבי הז'אנר (יש גם רשימת מקורות בסוף): https://www.ha-makom.co.il/post-keren-shemesh-asyluminfo

״עוזבים מרצון״ עלאק....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2018, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
יש פה צד ישראלי נורמלי שרואה את טובת ישראל וטובת תושבי השכונות לנגד עיניו וצד טהרני צדקני צבוע שעושה שימוש במסתננים לקידום אינטרסים פוליטיים קיצוניים תוך שהוא מתעלם מכל העובדות ולא מהסס לרמוס כל מוסכמה כולל שימוש בזוי בשואה וכולל הכפשת ישראל בעולם והצגתה כמשטר גזעני המתאכזר לפליטים על רקע צבע עורם.

לא, אני רוצה שניה להתעכב על הרטוריקה של דה-לגיטימציה שאתה נוקט בה שוב ושוב.
אם לשים שניה את העדינות בצד (כי אתה עשית את מזה מזמן) - אני חושב שאתה אדם עם דעות מסוכנות ואתה פוגע במעשים שלך במדינה. אבל זה לא סותר את זה שאני בטוח שעל אף הפגיעות שלך, אתה מגיע מתוך אמונה שמה שאתה עושה זה למען המדינה והתושבים כאן.
תפסיק לצייר את הצד שלך כתומך ישראל, ואת הצד שני כאנשים שלא שמים על המדינה או פועלים נגדה.
אתה יכול לא להסכים איתי (או עם אחרים כאן), אתה יכול לחשוב שאני טועה, שאני מוביל אותנו לאבדון או מה שלא תרצה, אבל במקביל תכיר גם בזה שהמטרה שלי היא טובת העם, טובת ישראל.
אין לך בעלות על להיות הצד שבעד המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2018, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה מניח כמובן מאליו שמי שמארגן מצעד יריקות על משפחות שכולות והפעילות שלו ושל חבריו ממומנת על ידי אנשים שמעריצים את היטלר רואה לנגד עיניו את טובת ישראל ותושביה?
:WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2018, 12:17 
red in blood כתב:
קומוניסים כתב:
יש פה צד ישראלי נורמלי שרואה את טובת ישראל וטובת תושבי השכונות לנגד עיניו וצד טהרני צדקני צבוע שעושה שימוש במסתננים לקידום אינטרסים פוליטיים קיצוניים תוך שהוא מתעלם מכל העובדות ולא מהסס לרמוס כל מוסכמה כולל שימוש בזוי בשואה וכולל הכפשת ישראל בעולם והצגתה כמשטר גזעני המתאכזר לפליטים על רקע צבע עורם.

לא, אני רוצה שניה להתעכב על הרטוריקה של דה-לגיטימציה שאתה נוקט בה שוב ושוב.
אם לשים שניה את העדינות בצד (כי אתה עשית את מזה מזמן) - אני חושב שאתה אדם עם דעות מסוכנות ואתה פוגע במעשים שלך במדינה. אבל זה לא סותר את זה שאני בטוח שעל אף הפגיעות שלך, אתה מגיע מתוך אמונה שמה שאתה עושה זה למען המדינה והתושבים כאן.
תפסיק לצייר את הצד שלך כתומך ישראל, ואת הצד שני כאנשים שלא שמים על המדינה או פועלים נגדה.
אתה יכול לא להסכים איתי (או עם אחרים כאן), אתה יכול לחשוב שאני טועה, שאני מוביל אותנו לאבדון או מה שלא תרצה, אבל במקביל תכיר גם בזה שהמטרה שלי היא טובת העם, טובת ישראל.
אין לך בעלות על להיות הצד שבעד המדינה.

אין לי בעלות על להיות הצד שבעד המדינה- זה נכון. לא חשבתי אחרת. אין ספק שיש בשמאל אנשים כאלה שטובת המדינה לנגד עיניהם, גם אם חושבים אחרת ממני. אני מכיר כאלה לא מעט. חולק עליהם לגמרי אבל לא מטיל ספק במניע שלהם לרגע אחד.

עם זאת, ולהבדיל מ*אנשים* ישנם *ארגונים* שאני לא רק מטיל ספק במניעים שלהם אלא משוכנע שהם פועלים (לעיתים זה גם מוצהר על ידם בפירוש) בניגוד לאינטרס הישראלי בשם ערכים אוניברסליים. דוגמא קלאסית: החרם על ישראל. מי שפועל למען החרם הבינלאומי על ישראל או בשיתוף ארגוני BDS, באמצעות מימון זר, אתה לא יכול לומר שהאינטרס הישראלי או טובת המדינה לנגד עיניו. נראה לי מאוד פשוט והגיוני.

אני לא מכיר אותך אבל אני בהחלט מאמין לך לגמרי שטובת ישראל לנגדך ולא מטיל בך ספק. גם אם יש בינינו מחלוקת פוליטית על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2018, 12:19 
teknoboy כתב:
למה אתה מניח כמובן מאליו שמי שמארגן מצעד יריקות על משפחות שכולות והפעילות שלו ושל חבריו ממומנת על ידי אנשים שמעריצים את היטלר רואה לנגד עיניו את טובת ישראל ותושביה?
:WHOME:

לא תמיד היית שקרן מלוכלך וטיפש כל כך. מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: