תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 16:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 21:46 
לירון האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
איזה קשקוש. מה האינטרס שלהם (אפלולי ככל שיהיה) רלוונטי?
אלוהים איזה שטויות

לא רלוונטי אבל מעורר תהיות ועוד יותר קושי להגיע לחקר האמת אחרי שחיכו
10 שנים... (גם אם לא באשמתם).
קשה מאד להוכיח מקרה שקרה לפני 10 שנים..
לא מדובר על שנה שנתיים

1. אז אם זה לא רלוונטי למה צריך לעסוק בזה?
2. אני בטח ממחזר את הדיון, אבל אתה לוקה באמירה מאוד כללית. עקרונית זה נכון שקשה לחקור 10 שנים אחורה אבל יש פה מקרה ספיציפי שקל מאוד לחקור. יכול להיות שבמידה ויהיה כתב אישום בית משפט יבוא ויגיד שזה בעייתי. מקובל, אבל שזה יגיע אליו ואז הוא ישקול את שיקוליו המקצועיים.
יש פה 3 עובדות פשוטות שלא מסתדרות:
עובדה א - המשטרה המליצה להעמיד לדין
עובדה ב- העדות היחידה שהיתה סותרת היא עדות לא קבילה, (מבלי להתעסק באור אדום או ירוק).
עובדה ג- הפרקליטות סגרה את התיק במהירות.

מסכים עם מי שכתב שיותר חושב לחקור את הפרקליטות מאשר את המשפחה. על פניו יש פה לכל הפחות קלות דעת, זלזול ורשלנות נוראית. זה במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גל בק
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי צריך לחקור, אם כל התאונה לא אורגנה ע"י משפחת בק במטרה לסבך את הפרקליטות בהאשמות שקריות על שחיתות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 22:14 
giladco כתב:
קצת עצוב שגם שופט לשעבר משתמש בטיעון ״מדוע ההורים של גל בק התעוררו עכשיו ומי דוחף אותם״ במקום לחתור לחקר האמת!!
מבחינתי כל מי שמשתמש בטיעון הזה, מנסה להסתיר ולחפות על מישהו.

אחרי שמתבררים כל כך הרבה עיוותים בחקירת המקרה, לא מבין את האנשים שלא מצטרפים לבקשה לחדש את חקירת התאונה ולבדוק מהיסוד את התנהלות מערכת אכיפת החוק. אם הכל בסדר, למה אתם דואגים?!?

אני מסכים איתך שהשאלה "למה הם התעוררו עכשיו" היא לא רלוונטית אלא אם יש למישהו ראיות למשהו די פסיכי בנושא. אחרת, זאת לא שאלה מעניינת.
אשר לשאלה השניה, החשש, לפחות שלי, הוא לעיוות דין. שהפרקליטות עוד עשויה להיות מובלת להגשת כתב אישום על הריגה על סמך ראיות, שבלי הזרקור הציבורי, לא צריכות להוביל לכתב אישום. בגדול, התפיסה שלי היא שכל עדות באשר למה שארע שם באותה שניה וחצי רלוונטים, שניתנה לאחר עשור, חשודה מאוד ודי לא ראויה להתייחסות רצינית. השאלה היא האם בלי העדויות האלו יש די להעמדה לדין על הריגה. לפי מה ששמעתי עד עכשיו, התשובה היא לא. אני לא בטוח שהלחץ הציבורי לא יוביל למקומות אחרים.
אשר לבדיקה על התנהלות המשטרה, או הפרקליטות, או העדה המפוקפקת הזאת, סבבה. שמי שצריך יבדוק. סטרסנוב מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 22:29 
גם לא הבנתי איך זו נהייתה עובדה שהם לא עשו כלום. אולי הם כן? אבל עד שהתפוצצה פרשת רות דוד, אף עיתונאי לא התייחס לזה ברצינות? עיתונאים מקבלים מאות פניות מאנשים שמרגישים שהמערכת עשתה להם עוול. הם לא עושים תחקיר על כל אחד. איפה המשפחה של הבחור מהמקרה השני? למה הם לא עשו כלום? והכי חשוב, למי איכפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
ללירון האדום אכפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 07:46 
19 כתב:
גם לא הבנתי איך זו נהייתה עובדה שהם לא עשו כלום. אולי הם כן? אבל עד שהתפוצצה פרשת רות דוד, אף עיתונאי לא התייחס לזה ברצינות? עיתונאים מקבלים מאות פניות מאנשים שמרגישים שהמערכת עשתה להם עוול. הם לא עושים תחקיר על כל אחד. איפה המשפחה של הבחור מהמקרה השני? למה הם לא עשו כלום? והכי חשוב, למי איכפת?

יכול להיות שהם עשו ואכן פנו למלא עיתונאים שהעדיפו לשתוק...
אבל בינתיים המשפחה לא טענה את זה...
יכולות להיות הרבה סיבות מדוע הם המתינו.
גיא הסביר את זה הכי נכון - זה לא קריטי מדוע הם חיכו,
אבל זה בעוכריהם מהסיבה שעכשיו קשה יותר להגיע לחקר האמת אחרי 10
שנים ועם לחץ ציבורי שכבר שפט והכריע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 08:18 
לירון האדום כתב:
19 כתב:

לכן קיים בית משפט שיכריע!

כשפרקליטות מחליטה לגנוז תיק למרות המלצת משטרה וכשעולים טיעונים לא רלוונטיים כמו זמן שעבר או לחץ ציבורי, אתה מבין שכנראה מנסים להמשיך לטייח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 08:22 
giladco כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:

לכן קיים בית משפט שיכריע!

כשפרקליטות מחליטה לגנוז תיק למרות המלצת משטרה וכשעולים טיעונים לא רלוונטיים כמו זמן שעבר או לחץ ציבורי, אתה מבין שכנראה מנסים להמשיך לטייח.

אני טוען שצריך לבדוק ולחקור את עניין הטיוח יותר מבירור אשמת פלטי.
עכשיו חשוב יותר (לדעתי) לחקור האם היה טיוח ומי טייח, זה חשוב יותר מלהעמיד את פלטי למשפט.
קשה מאד להרשיע אדם בהריגה בתאונת דרכים אחרי 10 שנים.
ועוד מדובר על הריגה ולא על גרימת מוות ברשלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 22:38 
http://www.maariv.co.il/news/israel/Article-494476

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 22:48 
לא מבין את זה. הדבר העיקרי שצריך לבדוק זה את ההתנהלות של המשטרה והפרקליטות.
עדויות מלפני 10 שנים על צבע רמזור בהפרשים של חלקיקי שנייה? נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אני בהלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:20 
אוגוסטוס היל כתב:
לא מבין את זה. הדבר העיקרי שצריך לבדוק זה את ההתנהלות של המשטרה והפרקליטות.
עדויות מלפני 10 שנים על צבע רמזור בהפרשים של חלקיקי שנייה? נו באמת

בשביל שמישהו יבדוק את המשטרה והפרקליטות, צריך קודם כל להודות שמשהו היה לא בסדר.
מה האינטרס של המשטרה להודות שהיה משהו לא בסדר, אם זה יכול להוביל לחקירה שלה עצמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:29 
כל העניין היה שיש טענה לשחיתות או משהו בסגנון. זה שהחשדות היו במשטרה ובפרקליטות, יוצר בהחלט בעיה של ניגוד עניינים, אבל אני מניח שיש לזה פתרונת (או שלא- לא מכיר את הפרוצדורות)

במציאות- אשמים יוצאים זכאים ולהיפך וכל עוד המערכת התנהלה באופן תקין זה נתפס כלגיטימי.
הפואנטה (לפחות בעיני) היא לא אם הזיכוי הוא מוצדק או לא, אלא האם היתה בעיה בתהליך. האם חיפפו או השחיתו. על זה כל העניין.
עקרונית יכול להיות שהיא באמת עברה בירוק והכל היה בסדר אבל נלחצה והפעילה קשרים שיצרו לחצים וסגרו את התיק. זה חמור בדיוק באותה מידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:45 
חודשים של עניין ציבורי. חקירה מחדש. 16 עמודים בפורום הזה. מאוד עמודים בעיתונים. ואין עדיין ראייה רצינית לשבריר של שחיתות בעבודת המשטרה או הפרקליטות בתיק הזה.
יכול להיות שלא היתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2015, 23:47 
יכול להיות. יכול להיות שלא באמת בדקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 00:04 
אוגוסטוס היל כתב:

מה היית רוצה שיבדקו ולא בדקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
חודשים של עניין ציבורי. So? חקירה מחדש אני כבר רץ 100 מטר ב4 שניות . 16 עמודים בפורום הזה משמעותי מאוד . מאוד עמודים בעיתונים פחחחחחחחחחחחחחח . ואין עדיין ראייה רצינית לשבריר של שחיתות בעבודת המשטרה או הפרקליטות בתיק הזה.
יכול להיות שלא היתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 06:49 
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

א. מדוע לא ביצעו בדיקת אלכוהול/סמים לפוגעת
ב. מדוע למרות המלצת המשטרה הפרקליטות החליטה לסגור את התיק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 07:00 
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מניח שהתשובה לשאלה הראשונה-ועדיין לא שמעתי אדם אחד שמכיר את העובדות וטוען אחרת-זה שלא היה נוהל אז (ואני לא חושב שיש נוהל כזה היום) להתעקש על בדיקה שכזאת אחרי כל תאונת דרכים, ואפילו קטלנית, אלא אם יש סיבה לבדיקה שכזאת. מה אתה רוצה שיבדקו כאן?
את התשובה לשאלה השניה אתה יודע וגם מדברים עליה בכתבה שהבאתי. ההחלטה על העמדה לדין היא של הפרקליטות ולא של המשטרה והפרקליטות היא שתצטרך להתבזות עם הזיכוי הצפוי ולא המשטרה. המשטרה אוהבת להתגאות בראיות שאספה. הפרקליטות יודעת לפעמים שבבית-משפט, בניגוד למשטרה, יש גם סנגור ושאין סיכוי סביר להשיג הרשעה רק על סמך העדות של החבר של הקורבן. הייתי שמח אם הייתה מוגשת שאילתה או שכלי תקשורת היה בודק איזה אחוז מהתיקים מהמשטרה המליצה על העמדה לדין הפרקליטות סגרה. אני חושב שזה אחוז גבוה מאוד. אגב, למיטב זכרוני, למשטרה אין סמכות בכלל להמליץ על העמדה לדין ואין לזה שום משקל או משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 08:43 
גיא האדום כתב:
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מניח שהתשובה לשאלה הראשונה-ועדיין לא שמעתי אדם אחד שמכיר את העובדות וטוען אחרת-זה שלא היה נוהל אז (ואני לא חושב שיש נוהל כזה היום) להתעקש על בדיקה שכזאת אחרי כל תאונת דרכים, ואפילו קטלנית, אלא אם יש סיבה לבדיקה שכזאת. מה אתה רוצה שיבדקו כאן?
את התשובה לשאלה השניה אתה יודע וגם מדברים עליה בכתבה שהבאתי. ההחלטה על העמדה לדין היא של הפרקליטות ולא של המשטרה והפרקליטות היא שתצטרך להתבזות עם הזיכוי הצפוי ולא המשטרה. המשטרה אוהבת להתגאות בראיות שאספה. הפרקליטות יודעת לפעמים שבבית-משפט, בניגוד למשטרה, יש גם סנגור ושאין סיכוי סביר להשיג הרשעה רק על סמך העדות של החבר של הקורבן. הייתי שמח אם הייתה מוגשת שאילתה או שכלי תקשורת היה בודק איזה אחוז מהתיקים מהמשטרה המליצה על העמדה לדין הפרקליטות סגרה. אני חושב שזה אחוז גבוה מאוד. אגב, למיטב זכרוני, למשטרה אין סמכות בכלל להמליץ על העמדה לדין ואין לזה שום משקל או משמעות.

התשובות שלך הן סוג של היתממות. הנסיון להציג את המחדל בכך שלא קיים נוהל לבדיקת סמים ואלכוהול רק מוכיח כמה הכל רקוב.

התיק נסגר ברגע שנתנו ל״חתול לשמור שוב על השמנת״, או במילים אחרות, מי הגאון שחשב שפרקליטות מחוז ת״א תפתח בחקירה אמיתית כשהיא ה״חשודה המרכזית בטיוח״?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 10:40 
גיא האדום כתב:
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מסכים ומקבל את התשובה של סעיף ב.
לגבי סעיף א- שאלה טובה האם היה אז נוהל שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 12:17 
לא מאמין לפרקליטות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2015, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
איך קורה שתיק של מוות נסגר תוך חודש וחצי ?
לפי הכתבה המקורית של איילה חסון היית רק עדות אחת בתיק, וזה של נהגת המונית.
עדות שהיא לא אמינה כבר אז, ועוד היום יש צילום שלה חוזרת בה מההודעה הזאת. פתאום יש עדויות חדשות שתומכות בעדות הזאת ?
לגל בק כן ביצעו בדיקה והוא יצא נקי. איך יכול להיות שלצד השני לא בודקים ?
גם אם לא היה נוהל של בדיקת אלכוהול לכל תאונה (ואני בספק גדול אם לתאונת קטלנית לא היה), לא הגיוני בעליל שיבדקו לזה שנהרג ולצד השני לא יבדקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גל בק
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2015, 11:51 
תמונה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 20:06 
לפי ערוץ 10 ,דיווח לפני מספר דקות על ידי איילה חסון ,ממה שהספקתי לשמוע
כי נמצא מסמך רפואי המוכיח כי הדורסת הייתה שיכורה במועד התאונה,
מה שלא הצלחתי לשמוע אם בעקבות כך נפתח שוב תיק החקירה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 21:52 
ציטוט:
פרשת גל בק: הנהגת הפוגעת היתה שיכורה בערב התאונה, המסמך המוכיח זאת – נעלם
חשיפת חדשות 10- התיק עשוי להיפתח מחדש בעקבות הדיונים במסמך רפואי שנעלם מהתיק של הנהגת, בו נמצא כי נהגה בגילופין בערב בו דרסה למוות את הנער גל בק. כעת דנים בפרקליטות אם לקבל כראיה את המסמך, בן יותר מעשור, שעל פי גורמים רפואיים לא הובא לידיעת המשטרה בשל "חיסיון רפואי"
חמישה חודשים לאחר פרסומה הראשון של פרשת הדריסה של הנער גל בק, נודע לחדשות 10 כי מסמך רפואי בו נמצא שהנהגת הפוגעת היתה שיכורה ערב הפגיעה - נעדר מתיק החקירה בשל "חיסיון רפואי" של הנהגת.

מדובר בבדיקה רפואית שבוצעה לנהגת הפוגעת לאחר הפגיעה, שכוללת בין היתר בדיקת דם מפורטת. בבדיקה, שהובאה לידיעת פקד במשטרה לפני חודשיים, מצוין במפורש כי הנהגת הפוגעת היתה בגילופין בעת שדרסה למוות את בק.

אלא, שניסיונות להביא את הבדיקה לידיעת גורמים במשטרה ובפרקליטות עלו בתוהו - לאחר שנמצא כי הממצאים הנוגעים לרמות האלכוהול נעדרים מהתיק הרפואי של הנהגת. הגורמים הרפואיים המעורבים בעניין הסבירו לחדשות 10 כי בשל ענייני "חיסיון רפואי", הבדיקה נעדרה מהתיק ולכן גורמי החקירה לא ידעו על קיומה.

כעת, דנים בפרקליטות אם הראיה המציגה את רמות האלכוהול בדמה של הנהגת עדיין קבילה, ואם הבדיקה שנעשתה לה עדיין נחשבת לאמינה - בחלוף יותר מעשור. זאת, בהתחשב בכך שפרקליט המדינה, שי ניצן, הורה לבחון את התיק כמו "תיק רצח לכל דבר".
בחודש אוגוסט פורסם בחדשות 10 לראשונה כי הפרקליטות הורתה על סגירת התיק בנושא בק, חודש בלבד לאחר שהוחלט על פתיחתו מחדש. זאת, לאחר שהעדה, שטענה כי הנהגת נסעה באור אדום, חזרה בה מעדותה וכן נמצאו עדויות שטענו כי בק ז"ל חצה את הרמזור באור צהוב - אדום.

גל בק נדרס למוות בשנת 2005 על ידי נהגת שמעולם לא נתנה את הדין על המעשה, לאחר שהתיק נגדה נסגר. תחקיר ערוץ 1 הביא לפתיחת התיק מחדש לאחר שחשף סתירה בדבריה של אחד מעדות הראייה לתאונה, שטענה בתחילה כי בק, שרכב על קטנוע, היה זה שחצה ברמזור אדום והוביל לדריסתו, אך הכחישה את עדותה במסגרת התחקיר ששודר.

יש לציין כי משפחתו של בק דרשה מהפרקליטות לפתוח את התיק מחדש כבר לאחר מעצרה של עו"ד רות דוד בפרשת רונאל פישר, אשר הייתה חתומה על סגירת התיק כאשר שימשה כפרקליטת מחוז תל אביב

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1161097

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 12:03 
נהגה בשיכרות עברה ברמזור אדום ובמהירות מופרזת
עזבו שנהרג אדם, היא פאקינג לא קיבלה שום עונש, אפילו לא דו"ח תנועה.
מאפיה בחסות המדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
מוזר שההורים נזכרו אחרי כל כך הרבה זמן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 12:23 
אדום נחמד כתב:
מוזר שההורים נזכרו אחרי כל כך הרבה זמן..

פינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
אף מילה על הנושא היום ב'ידיעות אחרונות'. גם לא ב-ynet. לא יאומן.

נערך לאחרונה על ידי yos בתאריך 30 נובמבר 2015, 13:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: