תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 01:55 
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
בית המקדש השלישי? מעדיף לראות דחפורים עולים על תפוח ויצהר.

מה שכן, התבטאויות כמו של לא תתפוס אותי לא מוסיפות כבוד לאף אחד.

איזה מזל שאני גם לא מייצג אף אחד חוץ מאת עצמי.
אני חושב שעוצמה לישראל היא גלגולה היהודי של המפלגה הנאצית (בדיוק כמו שהשוו פה בפורום את לה-פן בזמנו למפלגה הנאצית).

זכותך. יש עוד מגוון כינויים ותאורים שאפשר להשתמש בהם כשמדברים על עוצמה לישראל, לא חייבים להגיע להשוואות האלה דווקא,ותאמין לי שמעטים האנשים פה שסולדים מהם אישית יותר ממני.

חד משמעית.

לת"א הוא ללא ספק אחד המשתמשים (והאנשים) שאני יותר מחבב בפורום,
אבל מה שהוא אמר פה מעבר לגבול,
ואם הוא לו מורחק לתקופה ארוכה (לצערי) זאת שערוריה ואיפה ואיפה.

אני מודה לך על המילים היפות, אבל בוא קח את זה שהם נאצים בקונטקסט הנכון. כמו שערן כתב, זו לא איזה ארכי-קללה שבאה לטרוף את הקלפים, זה פשוט מה שהם.
בהפגנות שלהם יש קריאות כמו "כל עזה בית קברות"/"מוות לערבים"/"כהנא צדק"/"ערבים החוצה" ושלל קריאות גירוש (וגם להיטים חדשים כמו המחרוזת סמולנים לעזה-כל עזה בית קברות) והמנהיגים שם ולא מרגיעים אף אחד, וכל המפלגה הזו מבוססת על אותם העקרונות של המפלגה הנאצית.
המשתמש המדובר הוא לא סתם משתמש, שאז זה היה עוד איכשהו נסבל, אלא מתמודד ברשימה שלהם, לכן שיזדיין הוא וכל החברים הנאצים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 01:59 
קומוניסים כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
שמי שמצטרף למפלגות נאציות יתבייש, לא אני.

ככה זה כשאתה לא מסוגל לדון לגופם של דברים? לקלל בנאצים..? תת רמה

איך אפשר לקחת מישהו כמוך ברצינות?
אני יכול להבין אנשים שבוחרים לא לעשות צבא, אני לא יכול להבין מילטריסטים שלא עושים צבא ועוד מעזים להתלונן על אחרים. כל זאת בלי לגעת בכלל בעמדות הגזעניות שלך. גוש חרא מהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 02:21 
סמל אישי של המשתמש
גיא, כמה תיקונים לטעויות שלך (סתם מאחד שהיה פעם או פעמיים בתפוח):
1) כפר תפוח נחנך בתחילת 78 אבל הישוב הארעי תפוח הוקם עוד ב 77 טרום המהפך, זה אפילו רשום בישוב עצמו אחרי הש.ג מצד ימין מתחת לעץ האלון.
2) ברק ויתר על תפוח בקמפ דיוויד בדומה להרבה ויתורים שלא בטוח שהבאים אחריו יעשו. בעיני, הישוב חשוב מבחינה אסטרטגית כי הוא שולט על כביש 60 שמחבר בין רמאללה לשכם, הוא עצמו לא מפריע לתנועה (בהנחה ואתה מבטל את המחסום בצומת מתחתיו) ויוצר עומק מזרחית לאריאל. אני לא מניח שהגבול יעבור מתחת לאריאל כי אז אתה בשטח נשלט וללא יכולת להגן על השער המזרחי של אריאל שמתחבר לכביש 60, דרומית לתפוח, כביש שכולל כמה כפרים ערביים. היכולת שלך למנוע חדירות לאריאל דרך השער הזה בעייתית אם אתה מוותר על כל המרחב הזה.
3) לגבי החבר'ה שנמצאים שם- בכפר תפוח גרים גם אנשים יותר מתונים, שלא לדבר על סטודנטים מאריאל שמעדיפים לגור שם ולא במעונות.לגבי תפוח מערב התייחסתי בתגובה הקודמת והם הבעייתיים שגרים במאחז לא חוקי בעליל שעליו צה"ל נאלץ לשמור ולהגן (כולל על המטורלל עם הכלבים בסוף הישוב, מעל לואדי שבו נמצא כפר ערבי) כי אין להם שום גדר בסיסית אפילו.
הם בתמורה טורחים לפזר נינג'ות בשבילים כדי לפנצ'ר לנו את הרכבים.
4) עם כל שלושת הסעיפים לעיל, אין לי בעיה שיפנו אותם משם בהסדר, רק שצריך לקחת בחשבון שתצטרך לפצות אותם בהתאם. לתפוח מערב, יצהר וחוות גלעד תביא דחפורים ותעיף אותם משם.
זו בדיוק הסמנטיקה שמתייחסת אליה העבודה במצע המדיני שלה, שיש למדינה אחריות על הישובים החוקיים והלגיטימיים שהיא עצמה הקימה שם (ממשלות השמאל או הימין לצורך העניין) ואם יהיה הסדר שיצריך פינוי אז נצטרך לפצות אותם בדומה לישובים שפונו בהתנתקות ב 2005.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 03:45 
kobster כתב:
גיא, כמה תיקונים לטעויות שלך (סתם מאחד שהיה פעם או פעמיים בתפוח):
1) כפר תפוח נחנך בתחילת 78 אבל הישוב הארעי תפוח הוקם עוד ב 77 טרום המהפך, זה אפילו רשום בישוב עצמו אחרי הש.ג מצד ימין מתחת לעץ האלון.
2) ברק ויתר על תפוח בקמפ דיוויד בדומה להרבה ויתורים שלא בטוח שהבאים אחריו יעשו. בעיני, הישוב חשוב מבחינה אסטרטגית כי הוא שולט על כביש 60 שמחבר בין רמאללה לשכם, הוא עצמו לא מפריע לתנועה (בהנחה ואתה מבטל את המחסום בצומת מתחתיו) ויוצר עומק מזרחית לאריאל. אני לא מניח שהגבול יעבור מתחת לאריאל כי אז אתה בשטח נשלט וללא יכולת להגן על השער המזרחי של אריאל שמתחבר לכביש 60, דרומית לתפוח, כביש שכולל כמה כפרים ערביים. היכולת שלך למנוע חדירות לאריאל דרך השער הזה בעייתית אם אתה מוותר על כל המרחב הזה.
3) לגבי החבר'ה שנמצאים שם- בכפר תפוח גרים גם אנשים יותר מתונים, שלא לדבר על סטודנטים מאריאל שמעדיפים לגור שם ולא במעונות.לגבי תפוח מערב התייחסתי בתגובה הקודמת והם הבעייתיים שגרים במאחז לא חוקי בעליל שעליו צה"ל נאלץ לשמור ולהגן (כולל על המטורלל עם הכלבים בסוף הישוב, מעל לואדי שבו נמצא כפר ערבי) כי אין להם שום גדר בסיסית אפילו.
הם בתמורה טורחים לפזר נינג'ות בשבילים כדי לפנצ'ר לנו את הרכבים.
4) עם כל שלושת הסעיפים לעיל, אין לי בעיה שיפנו אותם משם בהסדר, רק שצריך לקחת בחשבון שתצטרך לפצות אותם בהתאם. לתפוח מערב, יצהר וחוות גלעד תביא דחפורים ותעיף אותם משם.
זו בדיוק הסמנטיקה שמתייחסת אליה העבודה במצע המדיני שלה, שיש למדינה אחריות על הישובים החוקיים והלגיטימיים שהיא עצמה הקימה שם (ממשלות השמאל או הימין לצורך העניין) ואם יהיה הסדר שיצריך פינוי אז נצטרך לפצות אותם בדומה לישובים שפונו בהתנתקות ב 2005.

אתה בעצם מסכים איתי שהשארת תפוח במקומה היא עמדה שנמצאת משמעותית מימין לאהוד ברק. זה בעצם תמצית כל מה שאמרתי. אגב, זה גם הרבה מימין לרבין שלמיטב זכרוני אפילו הזכיר את תפוח במפורש כאשר הוא דיבר על התנחלויות פוליטיות שיש לפנות, ואולי אפילו חד צדדית. זה גם כמובן הרבה הרבה הרבה מימין לתוכנית אלון.

אין לי ספק שנפתלי בנט וחבריו חושבים שתפוח זה ישוב חשוב.

מצד שני, אנשי שמאל שמסתכלים במפה מבינים כמה דברים: הם מבינים שבמשא ומתן יש צד שני ושיש לאפשר לצד השני יכולת חיים נורמלית. הם מבינים שבהסדר קבע אין לישראל שום זכות לשלוט על הכביש בין שתי ערים פלסטינאיות גדולות וקרובות (רמאללה ושכם) ושאף פלסטינאי לא יקבל טיעון שכזה. ואגב, גם לא העולם. זאת צורת מחשבה של כובש (אגב, כמו גם המחשבה שאריאל תהיה יותר מעיר גבול ממש).
מעבר לזה שזה לחלוטין לא לגיטימי לבקש לשלוט על כבישים פלסטינאים פנימיים (אחרי ההסדר) המחיר של השליטה הזאת הוא לחתוך את השכונות הדרומיות של שכם לשתיים. חלק מצפון לכביש וחלק מדרום.

לכן ברק, כמו רבין, הבין שאין הסדר קבע עם תפוח.

אפשר כמובן לקבוע חד צדדית שהתנחלויות פוליטיות מבודדות שמוקפות בישובים פלסטינאים מאוכלסים מכל צד יהיו לעולם חלק ממדינת ישראל (אפשר באותה הזדמנות להכריז שכחלק מהסדר הקבע הר הבית יעבור לשליטה יהודית וששמעון מזרחי יתאבד). הבעייה היא כמובן אותה בעייה ... הפלסטינאים הרעים והלא הגיוניים שאולי לא יסכימו לזה.
לא קראתי את המצע המדיני של העבודה אבל זה יפתיע אותי אם אפילו שלי חובבת המתנחלים החליטה לסטות בצורה כל כך משמעותית מהעמדות של אלו שקדמו לה בנושא.

אשר לאנשים שגרים שם. גם לבית"ר יש אוהדים שמאלנים ויש ימנים בקיבוצים. ועדיין: ברוב המקומות בארץ קבוצה פעילה של ראשי כהנא חי לא הייתה מרגישה בבית. ומשום מה, החברה החביבים האלו החליטו להקים בתפוח (לא בתפוח מערב ולא בשום ישוב אחר) את מפקדתם.

אם אני הייתי קיסר המדינה כמעט ולא הייתי נותן פיצוי לאנשים שהחליטו לגור בהתנחלות פוליטית בלב אוכלוסיה ערבית אם וכאשר מדינת ישראל תחליט שזה לא מתאים לה. שיגידו תודה שהם לא מקבלים בקשת תשלום על הוצאות הבטחון שלהם. ועדיין, התקדים נקבע והוא ברור ולכן כאשר, בעזרת הפישונט, יעלו הדחפורים על תפוח, במהרה בימינו אמן, אז התושבים שם יפוצו כמו שפוצו הקדושים שפונו מהרצועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 07:05 
מה לעזאזאל אתם רוצים?
זה לא קשור לקללות, על אותו משקל אפשר פה להרחיק משתמשים על זה שהם משווים משהו לקומוניסם. (לא המשתמש)
תפסיקו כבר לעשות דה-לגיטימציה למילה נאציזם. זאת השקפת עולם שעדיין מקבלת ביטוי אצל המון אנשים בצורות שונות.
לעוצמה לישראל ולאידיאולוגיה נאצית יש כמה מכנים משותפים, ואפילו רחבים. אי אפשר שלא לעשות את הקשר אחרי שרואים את עיקרון השטח הטריטוריאלי שלהם.

די עם הזקפה הצדקנית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.israelvote2013.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 07:40 
NARKOTIKA כתב:
מה לעזאזאל אתם רוצים?
זה לא קשור לקללות, על אותו משקל אפשר פה להרחיק משתמשים על זה שהם משווים משהו לקומוניסם. (לא המשתמש)
תפסיקו כבר לעשות דה-לגיטימציה למילה נאציזם. זאת השקפת עולם שעדיין מקבלת ביטוי אצל המון אנשים בצורות שונות.
לעוצמה לישראל ולאידיאולוגיה נאצית יש כמה מכנים משותפים, ואפילו רחבים. אי אפשר שלא לעשות את הקשר אחרי שרואים את עיקרון השטח הטריטוריאלי שלהם.

בזה לפחות אתה צודק
קומוניסט זו קללה גרועה ממש כמו נאצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אני מודה לך על המילים היפות, אבל בוא קח את זה שהם נאצים בקונטקסט הנכון. כמו שערן כתב, זו לא איזה ארכי-קללה שבאה לטרוף את הקלפים, זה פשוט מה שהם.
בהפגנות שלהם יש קריאות כמו "כל עזה בית קברות"/"מוות לערבים"/"כהנא צדק"/"ערבים החוצה" ושלל קריאות גירוש (וגם להיטים חדשים כמו המחרוזת סמולנים לעזה-כל עזה בית קברות) והמנהיגים שם ולא מרגיעים אף אחד, וכל המפלגה הזו מבוססת על אותם העקרונות של המפלגה הנאצית.
המשתמש המדובר הוא לא סתם משתמש, שאז זה היה עוד איכשהו נסבל, אלא מתמודד ברשימה שלהם, לכן שיזדיין הוא וכל החברים הנאצים שלו.

לא רק שמנהיגי המפלגה לא מפסיקים את הקריאות הגזעניות בהפגנות של תומכיה, אם זכרוני אינו מטעני הם אלה שמתחילים את הקריאות, מארגנים את ההסתה ומשמשים כאנשי הברזלים של ההפגנות (ראו פה ופה, למשל).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
NARKOTIKA כתב:
מה לעזאזאל אתם רוצים?

בזה לפחות אתה צודק
קומוניסט זו קללה גרועה ממש כמו נאצי

יש שני הבדלים קטנים:
1. מותר להיות קומוניסט. אסור בתכלית האיסור להיות נאצי (לפחות על זה אני מניח שתסכים איתי).
2. לרוב, קומוניסט שמטיחים בו שהוא קומוניסט - יסכים לתיאור הזה (לא מעטים מהם אפילו מתגאים בזה). לעומתו, נאצי שיטיחו בו שהוא נאצי, ייכנס ל"מצב קומוניסים".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
טקסט חובה של תומר פרסיקו על הציונות הדתית בבחירות הקרובות: http://tomerpersico.com/2013/01/20/srugims_elections/

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
גיא,
1) ברק עקף את רבין משמאל חזק בוויתורים שלו בקמפ דייוויד, לא בטוח שזה לא היה ממניעי אגו יותר מאשר מניעים אידאולוגיים. בכל הסכם (במהרה בימינו אמן ואמן) קשה לי לראות את אריאל כעיר גבול. קשה לי באותה מידה לראות את קלקיליה וטול כרם כערים פלסטיניות שיושבות לך על כביש 6 מבלי יכולת מינימלית שלך ליצור איזשהו עומק ביטחוני.
אני כבר כתבתי כמה פעמים פה על רעיון 60-90 שבו המדינה הפלסטינית תהיה תחומה בין כביש 60 לכביש 90 מהנגב ועד ג'נין, ברור לי שזה לא יקרה בדיוק בגלל שלצד השני יש רצונות והשקפה משלו. ברק, אגב, לא הבין את זה והגיע לקמפ דייוויד בשביל להגיד לערפאת תחתום כאן וכאן וכאן. איך זה נגמר כולם יודעים.

2) לגבי שלי וההשקפה שלה ומתוך זה ההשקפה של מפלגת העבודה - ההתנחלויות החוקיות מעבר לקווי 67 הן באחריות המדינה. זה אומר שעד להסכם צריך לדאוג שתהיה להן תשתית סבירה כמו בכל מקום אחר בארץ אבל לא להמשיך ולבנות שם כי כל בית חדש שנבנה מגדיל את הבעיה ואת המורכבות של הפתרון. לצפות שיום אחרי הבחירות יגיעו דחפורים, יהרסו את כל ההתנחלויות ונחזור לנו שמחים וטובי לב לגבולות 67 זה לחיות באשליה ולא במציאות.
הרעיון הוא (כמו במתווה קלינטון) לשמור על הגושים הגדולים מעבר לקו הירוק (גוש עציון,מעלה אדומים, חוצ"ש עד לאריאל וכדומה) תמורת שטח שווה גודל בתחומי הקו הירוק. אני מניח שעל כל הישובים הערביים מראש העין עד אריאל תוחל ריבונות ישראלית מלאה. לא להיט אבל זה איפה שהוא באמצע בין גבולות 67 למדינה דו לאומית.

3) לקרוא לשלי אוהבת מתנחלים זה מגניב, אבל לא הכי נכון (לא ראית שהליכוד אמר שהיא הצביעה לחד"ש ב 96 ?...).
אולי בניגוד לראשי עבודה קודמים, שלי מסתכלת יותר על האחריות שיש למדינה על תושביה בלי קשר להסכם מדיני, ובפעם האחרונה שבדקתי מי שגר בהתנחלות חוקית שמדינת ישראל מכירה בו כישוב חוקי, הוא עדיין אזרח המדינה ומכאן האחריות החברתית שיש למדינה עליו (בריאות,חינוך,תשתיות וכדומה). העוול הגדול הוא לא ביהודים שיושבים שם אלא בערבים נטולי הזכויות שגרים מטר מהם, ואת זה חייבים לשנות ולפתור בהקדם האפשרי אם אנחנו רוצים לקרוא לעצמנו מדינה דמוקרטית מתישהו.

4) לגבי הכהניסטים - אני עדיין עושה את ההפרדה בין כפר תפוח לתפוח מערב. בכפר תפוח עצמו יש ריכוז לא קטן של יוצאי כהנא אבל אני בספק אם הם בכלל הרוב בישוב והם בטח שלא יוצרים בעיות לצה"ל ששורץ שם קבוע. עדן נתן זאדה היה גר בתפוח מערב ולא בכפר תפוח, שם גרים המטורללים האמיתיים והמסוכנים. קצת כמו חוות גלעד, גם הם מאוד אוהבים את צה"ל ודואגים לפנק אותנו בנינג'ות על השבילים כדי לפנצ'ר לנו את הרכבים, יוצרים פרובוקציות תמידיות מול הפלסטינים ובגדול בטוחים שהם אלו שמגנים על המדינה ושמים זין על שלטון החוק. עליהם אין לי בעיה לעלות עם דחפור מחר ולזרוק אותם בשער 11 , הם ימצאו שם את כל החברים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
4) לגבי הכהניסטים - אני עדיין עושה את ההפרדה בין כפר תפוח לתפוח מערב. בכפר תפוח עצמו יש ריכוז לא קטן של יוצאי כהנא אבל אני בספק אם הם בכלל הרוב בישוב והם בטח שלא יוצרים בעיות לצה"ל ששורץ שם קבוע. עדן נתן זאדה היה גר בתפוח מערב ולא בכפר תפוח, שם גרים המטורללים האמיתיים והמסוכנים. קצת כמו חוות גלעד, גם הם מאוד אוהבים את צה"ל ודואגים לפנק אותנו בנינג'ות על השבילים כדי לפנצ'ר לנו את הרכבים, יוצרים פרובוקציות תמידיות מול הפלסטינים ובגדול בטוחים שהם אלו שמגנים על המדינה ושמים זין על שלטון החוק. עליהם אין לי בעיה לעלות עם דחפור מחר ולזרוק אותם בשער 11 , הם ימצאו שם את כל החברים שלהם.

אז סתם כהניסטים זה בסדר, אבל כהניסטים שמפריעים לצה"ל זה פויה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kobster כתב:

ממש לא, כי כל תנועת כך הוכרזה כלא חוקית ויוצאי חלציו של כהנא הם הממשיכים של תנועה זו.
כל ההתייחסות שלי היתה להבדל בין הישובים עצמם והמעמד החוקי שלהם.
כפר תפוח הוא ישוב חוקי שכולל בתוכו אנשים עם אידאולוגיה כהניסטית, הטיפול צריך להיות מולם ספציפית ולא מול כל הישוב שכולל גם סטודנטים מאריאל ו"סתם" מתנחלים רגילים שנמצאים שם כבר 35 שנה.
תפוח מערב הוא מאחז לא חוקי שכולל רק כהניסטים מופרעים שלקחו את האידיאולוגיה צעד אחד קדימה וחושבים שהם אלו מגני הארץ. הזברתי כבר מה אני חושב שצריך לעשות להם. כל מי שמפר חוק דינו אחד.
זה אולי לא פופולרי להגיד את זה אבל חלק גדול מהמתנחלים הם לא אנשים שדופקים מכות לערבים על בסיס יומי, מפירי סדר ויוצרי פרובוקציות. הם אנשים שהמדינה שלחה לגור שם בתמורה להטבות כאלו ואחרות וחיים שם יותר זמן מאשר אנחנו חיים בעולם הזה. בתור מדינה יש לך חובה לדאוג לרווחה של כל האזרחים שלך, ועד להודעה חדשה הם אזרחי המדינה אז נצטרך לדאוג מבחינה חברתית וכלכלית לישובים החוקיים עד להסדר, וכשיגיע ההסדר נצטרך גם לפצות אותם אם נפנה אותם. את אותה הכללה שאנחנו מתרגזים שעושים על הערבים אסור לנו לעשות על המתנחלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
די כבר אם הרוע הזה של לפנות יישובים, למה אתם מדברים על לעשות טרנספר לאחיכם היהודים.
הגיע הזמן להבין שהפתרון היחיד הוא שאריאל תהיה תחת ריבונות פלשתינית. אפילו המדינה המתגבשת שם תקבל אוניברסיטה על הדרך
שתי מדינות דו לאומיות לשני עמים דפוקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
די כבר אם הרוע הזה של לפנות יישובים, למה אתם מדברים על לעשות טרנספר לאחיכם היהודים.
הגיע הזמן להבין שהפתרון היחיד הוא שאריאל תהיה תחת ריבונות פלשתינית. אפילו המדינה המתגבשת שם תקבל אוניברסיטה על הדרך
שתי מדינות דו לאומיות לשני עמים דפוקים

רעיון לאו דווקא רע, ועדיף על מדינה דו-לאומית אחת, שתשנא את עצמה למוות תוך עשרים שנה.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
teknoboy כתב:
kobster כתב:

ממש לא, כי כל תנועת כך הוכרזה כלא חוקית ויוצאי חלציו של כהנא הם הממשיכים של תנועה זו.
כל ההתייחסות שלי היתה להבדל בין הישובים עצמם והמעמד החוקי שלהם.
כפר תפוח הוא ישוב חוקי שכולל בתוכו אנשים עם אידאולוגיה כהניסטית, הטיפול צריך להיות מולם ספציפית ולא מול כל הישוב שכולל גם סטודנטים מאריאל ו"סתם" מתנחלים רגילים שנמצאים שם כבר 35 שנה.
תפוח מערב הוא מאחז לא חוקי שכולל רק כהניסטים מופרעים שלקחו את האידיאולוגיה צעד אחד קדימה וחושבים שהם אלו מגני הארץ. הזברתי כבר מה אני חושב שצריך לעשות להם. כל מי שמפר חוק דינו אחד.
זה אולי לא פופולרי להגיד את זה אבל חלק גדול מהמתנחלים הם לא אנשים שדופקים מכות לערבים על בסיס יומי, מפירי סדר ויוצרי פרובוקציות. הם אנשים שהמדינה שלחה לגור שם בתמורה להטבות כאלו ואחרות וחיים שם יותר זמן מאשר אנחנו חיים בעולם הזה. בתור מדינה יש לך חובה לדאוג לרווחה של כל האזרחים שלך, ועד להודעה חדשה הם אזרחי המדינה אז נצטרך לדאוג מבחינה חברתית וכלכלית לישובים החוקיים עד להסדר, וכשיגיע ההסדר נצטרך גם לפצות אותם אם נפנה אותם. את אותה הכללה שאנחנו מתרגזים שעושים על הערבים אסור לנו לעשות על המתנחלים.

אני אישית לא עושה שום הכללה לגבי המתנחלים, ולרוב אני בכלל לא מדבר עליהם.
אין לי שום בעיה עם מתנחלים.
מה שיש לי בעיה איתו הוא מפעל ההתנחלויות, ומהבחינה הזאת אין שום הבדל בין תפוח מערב לבין אריאל, או בין קדומים לבין מאחז טרשי צפנת ח'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:51 
[quote="teknoboy"][quote="mkorman1"] [quote="NARKOTIKA"] מה לעזאזאל אתם רוצים?

די עם הזקפה הצדקנית הזאת.[/quote]
בזה לפחות אתה צודק
קומוניסט זו קללה גרועה ממש כמו נאצי[/quote]
יש שני הבדלים קטנים:
1. מותר להיות קומוניסט. אסור בתכלית האיסור להיות נאצי (לפחות על זה אני מניח שתסכים איתי).
2. לרוב, קומוניסט שמטיחים בו שהוא קומוניסט - יסכים לתיאור הזה (לא מעטים מהם אפילו מתגאים בזה). לעומתו, נאצי שיטיחו בו שהוא נאצי, ייכנס ל"מצב קומוניסים".[/quote]

מאיפה אתה לוקח את זה?
ברב מדינות העולם כולל רב מדינות אירופה ולרבות פורטוגל אין איסור על קיום מפלגה נאצית
נאצים שמטיחים בהם שהם נאצים לא מתביישים בכך
יהודי לא יכול להיות נאצי בשום צורה ואופן ממש כשם שמי שצבע עורו כהה אינו יכול להיות קו קלוקס קלאן
ומי שאינו מוסלמי לא יכול להשתייך לאל קעידה
לכן לקרוא לבן ארי נאצי זו הטעיה ביודעין וקללה פסולה ממש כמו הקריאה לאחינו שאתרע מזלם לאהוד את מכבי תל אביב
אמר כבר מי שאמר ונכון אמר
שקיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה
ונוסיף שבריוני חד״ש כאן אפילו הרבה יותר מסוכנים מקומוניסים אחד
(שלא לדבר על כך שהוא הרבה יותר מתון בלשונו מהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אכן באירופה יש שלל מפלגות גזעניות ונאציות. מי שנלחם בהן זה המפלגות הקומוניסטיות. עכשיו תבחר באיזה צד אתה רוצה להיות.

וגם אם יהודי לא יכול להיות נאצי במובן הטהור של המילה (אם כי יש טענות שהיטלר עצמו היה יהודי על פי ההלכה, ובטח שהוא נראה כמו אחד), הרי שהוא יכול בקלות להיות משהו-שזהה-לגמרי-לנאצי-מלבד-הבחירה-האקראית-שלו-במושא-שנאה-אחר (לדעתי יותר נוח לקרוא לו יודו-נאצי מאשר משללמההשבש"א).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:58 
מה הויכוח? על סמנטיקה?
אז ניאו נאצי.
חלק לא קטן מהם מעריץ את ישראל בכלל. כי את המוסלמים הוא שונא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
יהודי לא יכול להיות מכונה נאצי? בית המשפט - הישראלי - לא יסכים איתך.

אבל נו, עובדות לא עומדות לנגד עיניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
יהודי לא יכול להיות מכונה נאצי? בית המשפט - הישראלי - לא יסכים איתך.

אבל נו, עובדות לא עומדות לנגד עיניך.

לא הוגן לצפות מכל אחד שיכיר את חוקי המדינה ואת פסיקות בתי המשפט.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:17 
מה שייך בית משפט לכאן?
יש אידיאולוגיה נאצית שכולנו יודעים מה היא
ויהודי עד 4 דורות אחורה לא יכול להיות נאצי
מה כאן כל כך מסובך?
אפשר להגיד פאשיסט וגם יודו נאצי אבל לא נאצי כי זה פשוט לא נכון
לא כל גזען הופך מיידית לנאצי
לפעמים הוא סתם גזען

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מה שייך בית משפט לכאן?
יש אידיאולוגיה נאצית שכולנו יודעים מה היא
ויהודי עד 4 דורות אחורה לא יכול להיות נאצי
מה כאן כל כך מסובך?
אפשר להגיד פאשיסט וגם יודו נאצי אבל לא נאצי כי זה פשוט לא נכון
לא כל גזען הופך מיידית לנאצי
לפעמים הוא סתם גזען

ומה ההבדל בין נאצי לסתם גזען? מושא השנאה בלבד?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:22 
בודאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
אז בעצם אתה מבחין בין גזען לגזען על רקע גזעני?
המתגזען לגזען פטור?
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
עוד לא קראתי, אבל הרגע אישתון פרסם תחקיר על ארץחדשה: http://eishton.wordpress.com/2013/01/20/eretz2013/

עריכה: עדיין לא נשמעה שריקת הסיום (קראתי רק חצי מהטקסט) אבל נראה שכבר אפשר לסכם, יורם.
בקיצור, הוא שוחט את ארץחדשה מכל הכיוונים.
יהיה מרגש (לכאן או לכאן) לקרוא את התגובות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:05 
דווקא לא שוחט אותם במיוחד.
הדבר היחיד שהוא מתעסק בו באמת זה הסיכוי שלהם לעבור את אחוז החסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
באמת לא הבנתי למה הוא טרח לכתוב כל כך הרבה על שטויות

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

זה בערך האישו היחידי בקמפיין שלהם.
שלא לדבר על זה שההבטחה לפוליטיקה חדשה ונקייה מוארת באור לא נעים, עם כל חצאי האמיתות ורבעי ההטעיות האלה.

וגם אני, כמו אישתון, חושד מאוד באלדד יניב ובטוהר כוונותיו.

עריכה: אני מסכים עם מי שיגיד שהטקסט הזה נגמר בצורה פחות מרשימה מאשר הוא מתחיל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
הוא פשוט חייב למצוא מישהו שיערוך לו את הטקסטים. זה בלתי אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: