תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 אוגוסט 2025, 09:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 762 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קורונה
הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
הגל של השפעת כבר מאחורינו אז את ההנחה הדבילית הזאת אתה יכול למחוק.
אבל תוסיף עוד יתרון, הרבה חלוקות ירושה בקרוב, ופחות לחץ על מחלקות הדיאליזה, אונקולוגיה, פנימיות בשנתיים שלוש הקרובות. ישששש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קורונה
הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 09:29 
עוד כמה יתרונות
-הפסקתי לראות הרבה אנשים שאני לא סובל
-אולי הוצאות המזון עלו אבל כמה כסף חסכתי מיציאות, בילויים, טיולים, חופשות
-חשבתי שאני לא שפוי, עכשיו אני בטוח
-כמה היה חסר לי ביבי עכשיו איזה כיף רואה אותו כל יום

תמשיכו...

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קורונה
הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
הורים שגילו את ילדיהם
לומדים לחיות בצניעות ובחסכנות, לומדים להנות מזה
הזיהום אוויר שיורד בהתמדה

* הסינים לומדים לחיות בלי לחפש לאכול חיות בר נדירות ואולי יפסיקו להשריץ עלינו מגיפות?(למדו את הלקח?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
* הסינים לומדים לחיות בלי לחפש לאכול חיות בר נדירות ואולי יפסיקו להשריץ עלינו מגיפות?(למדו את הלקח?)

כן בטח, עוד שנתיים מהיום הם חוזרים לסורם עד המחלה הבאה שהם יביאו לעולם. בדיוק כמו שהיה אחרי הסארס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
צ'כוב גאה בכולכם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 12:27 
אני באמת תוהה בכמה ירד זיהום האוויר
בעיקר בגלל ירידה בטיסות

ולגבי מגפה אחרת שתגיע זה רק עניין של זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אני באמת תוהה בכמה ירד זיהום האוויר

https://waqi.info/#/c/33.567/14.661/2.8z
בחרו נקודה ורדו ל-Historical Data, השוו עם רמות הזיהום בחודשים פברואר/מרץ בשנים קודמות.

ובסרטונים,
אירופה
https://www.youtube.com/watch?v=YECpQhR9cAA

מזרח אסיה
https://www.youtube.com/watch?v=UwlQkgLKPtQ

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 12:57 
א.ב כתב:
אתה מבין שאני זה שאמור לדפוק את הראש בקיר, כן?
לא, בעצם אתה לא מבין. אתה לא יודע מה זה לנסות לדבר עם עצמך.

כן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 19:51 
RedFox כתב:
dino כתב:

כן בטח, עוד שנתיים מהיום הם חוזרים לסורם עד המחלה הבאה שהם יביאו לעולם. בדיוק כמו שהיה אחרי הסארס.

אני מבין שאתם לא אוכלים חיות מהתעשייה שתורמת הכי הרבה למשבר האקלים. תסתכלו על עצמכם במקום על הסינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
RedFox כתב:
dino כתב:

אני מבין שאתם לא אוכלים חיות מהתעשייה שתורמת הכי הרבה למשבר האקלים. תסתכלו על עצמכם במקום על הסינים.

לא זכור לי שמישהו מאיתנו דיבר על אקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 20:23 
אה לא דיברתם על זה אז זה לא הסכנה הכי גדולה לאנושות כרגע וברור שאין לזה שום קשר לנושא של אכילת חיות. מן הסתם שמתי לב שלא דיברתם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מחבב אנשים שדוחפים את האג'נדות שלהם בכל מקום בלי סיבה ובלי קשר, אבל שזה לא יפסיק אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 22:34 
ואני לא מחבב קרניסטים חסרי מודעות עצמית, הכל סבבה. סתם, לא בקטע של לריב, תחשוב על זה.
למה זה לדחוף אג'נדה להעלות נושא פוליטי בתוך דיון על נושא פוליטי אחר שמאוד קשור אליו? לא ככה מנהלים דיון? חובה לתחום את עצמך לנושא המאוד ספציפי שמדובר עליו עכשיו? היה מאוד משעמם לנהל שיחות לפי החוק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2020, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מדברים על הסינים שמנהלים שווקים של משק חי, מה שבאופן היסטורי גורם למגיפות ואתה מדבר איתי על זה שאני צבוע כי אני צורך בשר ולכן תורם לפגיעה באקלים (דרך אגב, קבעת והנחת שאני צורך בשר ללא שום ביסוס, הנחה שהיא אומנם נכונה בדיעבד אבל עדיין).
מה הקשר בין מחט לשחט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 01:27 
לא קבעתי אותה ללא שום ביסוס, זה בדיוק העניין, טבעוני עם רבע תודעה פוליטית לא היה מתבטא ככה. אני מתקשה לראות איך זה לא קשור, אבל סבבה, נראה לי שמי שלא השתכנע עדיין כנראה לא ישתכנע ממשהו שאני אכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 06:03 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר נושאים לא קשורים ותודעה פוליטית, מה אתה אומר על אהובתך אורלי לוי הסוציאליסטית הנהדרת, שגנבה קולות מהאשכנזים של מרצ בשביל להחרים את הרשימה המשותפת ולערוק למחנה הכהניסטי? תסתכל על עצמך במקום על אוכלי בשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 06:40 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
dino כתב:

כמעט אף אחד לא אוכל את השטויות האלו, רוב החנויות האלו היו לא חוקיות גם לפני זה, האכיפה היתה לא משהו כי ככה זה בסין, אני מנחש שהממשלה תשים דגש מאד רציני על זה בעתיד, וגם אם לא, אנשים אשכרה ישרפו את המקומות האלו או מישהו ינסה לפתוח.

הקטע הזה של "כל הסינים אוכלים עטלפים" זה קקי גזעני.

נ.ב.
אני אכלתי עטלף פעם אחת בחיים שלי וזה היה בפלורידה.
היה לא משהו.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 24 מרץ 2020, 09:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אנחנו מדברים על הסינים שמנהלים שווקים של משק חי, מה שבאופן היסטורי גורם למגיפות ואתה מדבר איתי על זה שאני צבוע כי אני צורך בשר ולכן תורם לפגיעה באקלים (דרך אגב, קבעת והנחת שאני צורך בשר ללא שום ביסוס, הנחה שהיא אומנם נכונה בדיעבד אבל עדיין).
מה הקשר בין מחט לשחט?

אני לא צמחוני ואין לי כוונה להיות כזה בעתיד, אבל צורת הגידול של תעשיית הבשר המודרנית היא בעייתית מאד כשזה מגיע למחלות כאלו.
שפעת החזירים היא תוצר די ישיר של זה, וזה משהו שהרג מאות אלפי אנשים בעולם.

https://www.wired.com/2009/05/swineflufarm/

בסופו של יום, אפשר לנסות להקטין את הסיכוי של התפרצויות כאלו, אבל להוריד לאפס זה לא משהו שאנחנו יודעים איך לעשות. למזלנו, יש דרכים לא רעות להתמודד עם זה. רוב הממשלות במערב עושות כרגע עבודה די מחורבנת עם זה, אני מקווה שילמדו בעתיד, כי אם המסקנה היחידה שנצא מזה שהסינים הם פויה, לא נהיה מוכנים גם לפעם הבאה.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 24 מרץ 2020, 21:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 08:32 
יובל כתב:
אם כבר נושאים לא קשורים ותודעה פוליטית, מה אתה אומר על אהובתך אורלי לוי הסוציאליסטית הנהדרת, שגנבה קולות מהאשכנזים של מרצ בשביל להחרים את הרשימה המשותפת ולערוק למחנה הכהניסטי? תסתכל על עצמך במקום על אוכלי בשר.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

תמיד מפליא אותי איך שמאלנים יכולים להיות נאורים מתקדמים ומודעים פוליטית - עד שזה מגיע לצלחת שלהם.
מותר לדבר ולהתווכח ולבקר הכל, רק מי שמך להגיד לי מה לאכול.
אפשר לחשוב שאורלי לוי זבל אופורטוניסטי וטמבל מי שחשב אחרת לגביה, ובאותה נשימה להגיד שלהמשיך לצרוך מוצרים מתעשיית הבשר בזמן הנוכחי בהיסטוריה, ללא קשר לאספקט האידיאולוגי-מוסרי של אכילת חיות, זה אקט אגואיסטי בצורה שלא תיאמן ושההשלכות שלו מרחיקות לכת הרבה יותר מהצבעה קלוקלת לאורלי לוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 12:39 
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

: :ROSE: :ROSE:

על מה הרעיון שאורלי לוי היא אהובתי מבוסס? :D לפחות אני קלעתי עם רדפוקס.
אז אם אני מסתכל על עצמי (מה שאני חושב שכולם צריכים לעשות), אז הביקורת כרגע היא על ההומופוביה של מנצור עבאס. אין לי דבר וחצי דבר עם מפלגת העבודה או שותפותיה השונות. בטח לא מאז ההצבעה על היבא יזבק.
בכל מקרה, תמשיכו (מי שאוכל) לאכול חיות מתעשייה שואתית, להביא את כדור הארץ למצב בלתי ראוי למגורים, ולהרגיש טוב עם עצמכם כי הצלחתם לנצח איזה sjw בדיון באינטרנט.

נערך לאחרונה על ידי 100%anti beitar בתאריך 24 מרץ 2020, 12:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 12:40 
אה ואורלי לוי היא גזענית ופח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
https://m.ynet.co.il/Articles/5700207

לפי ביולוגית ישראלית, יהיה קשה למצוא חיסון לקורונה ונצטרך כנראה ללמוד לחיות עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
https://m.ynet.co.il/Articles/5700207

לפי ביולוגית ישראלית, יהיה קשה למצוא חיסון לקורונה ונצטרך כנראה ללמוד לחיות עם זה.

חיסון ותרופה זה שני דברים שונים, המאמר לא מדבר על הסיכוי למציאת חיסון.
מאמר מוזר בכללי כי אין תרופה לסארס, והוא היה וירוס די הרבה יותר קטלני מ COVID-19 אם כי פחות מדבק. הוא נעלם בקיץ ולא חזר אבל אף אחד לא יודע באמת למה.
אני מנחש שהבעיה היא פה יותר בכתבים של טמקא מאשר אצל המדענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
וגם לא קוראים לוירוס קוביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

אז אם אני מסתכל על עצמי (מה שאני חושב שכולם צריכים לעשות), אז הביקורת כרגע היא על ההומופוביה של מנצור עבאס. אין לי דבר וחצי דבר עם מפלגת העבודה או שותפותיה השונות. בטח לא מאז ההצבעה על היבא יזבק.
בכל מקרה, תמשיכו (מי שאוכל) לאכול חיות מתעשייה שואתית, להביא את כדור הארץ למצב בלתי ראוי למגורים, ולהרגיש טוב עם עצמכם כי הצלחתם לנצח איזה sjw בדיון באינטרנט.

על מה זה מבוסס? שום דבר.

viewtopic.php?p=2381299#p2381299
100%anti beitar כתב:
מבחינתי כאמור ברק ושות' זה מעבר לגבול היכולת, הייתי מעדיף להצביע לעבודה-גשר אבל כמובן שהמשותפת הרבה יותא טובה מבחינתי.
(הקונטקסט: כמה ימים אחרי האיחוד של גשר ואורלי לוי עם מפלגת העבודה)

viewtopic.php?p=2382182#p2382182
100%anti beitar כתב:
והנה, הכניסה של כרמן אלמקייס רק הופכת את העבודה-גשר לאופציה עוד יותר סבבה. לפחות להצביע למפלגה עם נטייה סוציאליסטית וחיבור למאבקים חברתיים... גם אם בהקשר של הכיבוש הם לא בדיוק מאה שם. זה פרגמטיות מבחינתי. להצביע לברק זה כבר לא פרגמטיות, זה פשוט להצביע ימין.

viewtopic.php?p=2382191#p2382191
100%anti beitar כתב:
מי שכרגע מצביע שבטית זה כל האשכנזים שעוזבים את העבודה בשביל ברק וגנץ אבל סבבה מה שתגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
לגיטימי להגיד שגם תעשיית ניצול בעלי החיים זה שואה, וגם אורלי לוי-אבקסיס היא [מילת גנאי שמתחרזת עם שואה אבל אינה סקסיסטית או גזענית]?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 22:41 
יובל כתב:
100%anti beitar כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

על מה זה מבוסס? שום דבר.

viewtopic.php?p=2381299#p2381299
100%anti beitar כתב:
מבחינתי כאמור ברק ושות' זה מעבר לגבול היכולת, הייתי מעדיף להצביע לעבודה-גשר אבל כמובן שהמשותפת הרבה יותא טובה מבחינתי.
(הקונטקסט: כמה ימים אחרי האיחוד של גשר ואורלי לוי עם מפלגת העבודה)

viewtopic.php?p=2382182#p2382182
100%anti beitar כתב:
והנה, הכניסה של כרמן אלמקייס רק הופכת את העבודה-גשר לאופציה עוד יותר סבבה. לפחות להצביע למפלגה עם נטייה סוציאליסטית וחיבור למאבקים חברתיים... גם אם בהקשר של הכיבוש הם לא בדיוק מאה שם. זה פרגמטיות מבחינתי. להצביע לברק זה כבר לא פרגמטיות, זה פשוט להצביע ימין.

viewtopic.php?p=2382191#p2382191
100%anti beitar כתב:
מי שכרגע מצביע שבטית זה כל האשכנזים שעוזבים את העבודה בשביל ברק וגנץ אבל סבבה מה שתגיד.

אין ספק שמשתמע מכאן שאורלי לוי היא אהובתי. תשמע, מה שגורם לך להרגיש טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2020, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
האמת לא מבין למה אף אחד אצלנו לא מתחיל לדבר על השלב הבא (מעבר לדיבורים כלליים על "אחרי פסח נחשוב מחדש"). טראמפ קשקשן, אבל באמת אין היגיון להמשיך בסגר מוחלט לאורך יותר מדי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2020, 13:57 
הפועל כתב:
האמת לא מבין למה אף אחד אצלנו לא מתחיל לדבר על השלב הבא (מעבר לדיבורים כלליים על "אחרי פסח נחשוב מחדש"). טראמפ קשקשן, אבל באמת אין היגיון להמשיך בסגר מוחלט לאורך יותר מדי זמן.

כי כרגע אין שלב הבא
ברור שאי אפשר לסגור את כל המדינה עד שיהיה חיסון אבל זאת לא המטרה
אנחנו כרגע בשלב הראשון שבו אנחנו מנסים להשיג שליטה על מס׳ החולים ולמנוע התפרצות של המון חולים במכה מה שיגרום לקריסה בריאותית והמון אבדות בנפש
לא רק שאנחנו בשלב הראשון, אנחנו בהתחלה שלו
אם הצעדים שנקטו הצליחו אז נוכל לסיים את השלב הזה בשבועיים שלוש הקרובים ואז להבין לאיפה ממשיכים

אם מסתכלים על מדינות שהצליחו להשתלט על המגיפה לאחר שהשלב הראשון בו הצליחו לנטר את הרוב הגדול של החולים, הם החזירו את המשק לעבוד בהדרגתיות, המשיכו לבדוק המון אנשים, מודדים חום בכל פינה, עוקבים אחרי התושבים באמצעות טכנולוגיות וכמובן מודעות הציבור להיגיינה ומרחב אישי.
וכמובן שכל מי שמגיע ממדינה אחרת נכנס לבידוד

אם יציחו להאט את קצב ההדבקה בישראל באמצעות הסגר הקרוב אז נוכל לחשוב על השלב הבא, כרגע אנחנו בעליה כך שבעוד שבוע יהיו פה כ10 אלף חולים ושבוע אחרי זה גם יכולים להיות 40 אלף ולכן אין שום סיבה להתעסק בשלב הבא , הדבר היחיד שצריך לעניין את המערכת הוא איך לא להגיע לאלפי חולים מונשמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 762 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: