תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 453 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כמה כמה בצוק איתן
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
גדעון לוי היה האורח היום בהארד טוק.
נראה מחר מה היה שם.
למרות שיש לי הרגשה שנשמע ריקושטים בישראל כבר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 05:35 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
:LOL2:
אם היית יכול היית מתייחס.
ההתפתלויות שלך מעידות כאלף עדים שאתה לא יכול.

אבל די, זה כבר גובל בטמטום.
קודם התחלת
ציטוט:
איתי דיון (ענית ישירות להודעה שכתבתי)
ומאותו רגע אתה טוען (שוב ושוב) שאתה לא מתדיין איתי.
מצד שני אתה ילדותי מכדי לתת לי לכתוב את ההודעה האחרונה, ולכן אתה מביך את עצמך (שוב ושוב) עם ההתפתלויות האלה.
אני אישית נהנה לראות אותך מתחמק מהתייחסות עניינית כמו עלוב הנפש שאתה כי אני אוהב שהאמת מתגלה, אבל אני לא בטוח שיש בזה עניין לציבור (פשוט כי כולם כבר יודעים , אולי אפילו ד"ר אבי כבר עלה על זה אבל לא בטוח).

כולם יודעים שאירופה צהובה אבל היא לא !!
חיפשתי הודעה שלך שאליה התייחסתי לדבריך כאן במעלה הדיון בעמוד זה ולא מצאתי. כן הגבתי לשקף שהביא הכותב איציק
האם יתכן שאתה משתמש בשני שמות בפורום ופשוט התבלבלת :LAGUH!: ) או שגם הפעם אתה משקר. הלו הלו מדינת ישראל עדיין חייה. המצב רחוק מלהיות טוב אבל היא חייה למורת רוחך.
הנה גם אני יכול לכתוב בסיגנונך המתלהם והמתנשא שכולם יודעים שאתה שונא ישראל ומי שעדיין לא עלה על זה יעלה בעתיד.
תודה מקרב לב על שאר המחמאות.
שיהיה לך בוקר נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2:

אני מבין שיש לך בעית זיכרון, בכל זאת עברו מאז כבר כמעט עשר שעות (כשכתבת את ההודעה זה היה בערך שש שעות, אבל אולי הקוונטרו פוגע בזיכרון לטווח קצר, אני לא יודע).
לשירותך תמיד: איציק כתב הודעה עם "שקף", אתה הגבת, אני הגבתי בתיקון מספרי בהמשך להודעתך, כתבת לי ש"לא ניכנסתי לדיון איתך או אם חברך לשינאת ישאל" ומאותו רגע לא יצאת מהדיון שאליו כלל לא נכנסת.
כלומר על פניו נראה שאתה באמת חושב שאם תגיד שאתה לא נכנס לדיון אז כל הדיון שיהיה אחר כך לא נחשב ואף אחד לא ישים לב שהוא קיים (האופציה השנייה היא שאתה שקרן וצבוע, אבל כולנו יודעים כמה אתה מתנגד לשקרים!!!! וצביעות!!!! בדיוק כמו לדמגוגייה!!!!!!!11!).
קצת דומה ל"אבל לא התכוונתי להרוג אזרחים" תוך כדי שאתה הורג אלפים מהם.

בקיצור אני מת עליך, ותמשיך. אל תתן לזה שאחרים צוחקים עליך לעצור אותך מלעשות את שלך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אני מבין שיש לך בעית זיכרון, בכל זאת עברו מאז כבר כמעט עשר שעות (כשכתבת את ההודעה זה היה בערך שש שעות, אבל אולי הקוונטרו פוגע בזיכרון לטווח קצר, אני לא יודע).
לשירותך תמיד: איציק כתב הודעה עם "שקף", אתה הגבת, אני הגבתי בתיקון מספרי בהמשך להודעתך, כתבת לי ש"לא ניכנסתי לדיון איתך או אם חברך לשינאת ישאל" ומאותו רגע לא יצאת מהדיון שאליו כלל לא נכנסת.
כלומר על פניו נראה שאתה באמת חושב שאם תגיד שאתה לא נכנס לדיון אז כל הדיון שיהיה אחר כך לא נחשב ואף אחד לא ישים לב שהוא קיים (האופציה השנייה היא שאתה שקרן וצבוע, אבל כולנו יודעים כמה אתה מתנגד לשקרים!!!! וצביעות!!!! בדיוק כמו לדמגוגייה!!!!!!!11!) .
קצת דומה ל"אבל לא התכוונתי להרוג אזרחים" תוך כדי שאתה הורג אלפים מהם.

בקיצור אני מת עליך, ותמשיך. אל תתן לזה שאחרים צוחקים עליך לעצור אותך מלעשות את שלך.

אני לא מתדיין איתך. כניראה שהפרשנות שלנו לדיון היא שונה.
כולם יודעים ש....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 17:32 
סמל אישי של המשתמש

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לא ניכנסתי ל דיון איתך או אם חברך לשינאת ישאל

אדום אופטימי כתב:
אני לא ניכנס ל דיון עם אנשים שחושבים שהם יודעים הכל , מסלפים עובדות, ועוד.... בכדי להביא צידוקים לשינאתם לישראל.

אדום אופטימי כתב:
אני לא מתדיין איתך. כניראה שהפרשנות שלנו ל דיון היא שונה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 18:09 
]תשמע, זה תלוי בפרשנות שלך לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2014, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
שיקחו כבר חדר ויילכו להתדיין! כמה אפשר עם החפירות האלה?

דרך אגב, מאות המיליונים שמקצצים בתקציבי האוניברסיטאות שייכים לכאן או לכלגנו"ב? לפחות עד שהם מועברים לחרדים והתנחלויות במקום לפיצוי לעוטף עזה כמובן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2014, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
שיקחו כבר חדר ויילכו להתדיין! כמה אפשר עם החפירות האלה?

דרך אגב, מאות המיליונים שמקצצים בתקציבי האוניברסיטאות שייכים לכאן או לכלגנו"ב? לפחות עד שהם מועברים לחרדים והתנחלויות במקום לפיצוי לעוטף עזה כמובן.

זה חלק מתוצאות המלחמה, אז לכאן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
ציטטתי את העיקר בעיניי, זה ארוך אם כי קולע.
https://www.facebook.com/john.brown.359 ... 4663215262
John Brown כתב:
מערכת הביטחון דורשת עוד 9 מיליארד שקל לתקציבה בעקבות "לקחי צוק איתן" וככל הנראה תקבל את רובם, על חשבון קיצוצים בשירותים החברתיים.
זאת בנוסף לכמעט 10 מיליארד שקל תוספת שכבר קיבלה מתחילת השנה, מה שיעמיד את תקציבה על 72.45 מיליארד שקל או 18% מתקציב המדינה.
זאת בלי להחשיב את פנסיות אנשי הצבא מגיל 67, הוצאות מתאם הפעולות השטחים, ומיליארדים רבים שמגיעים אליה דרך משרד ראש הממשלה (תקציבי המוסד, שב"כ, ודברים עלומים).
...
לאורך הלחימה ישראל הרבתה להשתמש בטיעון כי חמאס מזניח את תושביו בשל ההוצאה הביטחונית הגבוהה שלו "חמאס בונה מנהרות ולא בתי ספר ובתי חולים".
...
לעצם העניין ההוצאה הביטחונית של חמאס לפי מקורות ישראלים עומדת על קצת פחות מ-200 מיליון שקל או כ- 14% מתקציבו. כלומר לא רק קטנה ביותר מ-72 מיליארד שקל מזו הישראלית, קטנה משמעותית אפילו בשיעורה מהתקציב. רק התוספת למערכת הביטחון הישראלית גדול פי 11 מתקציב חמאס כולו.
...
אז בקיצור, אם ממשלת ישראל טוענת כי העם הפלסטיני וצריך להתמרד נגד חמאס בשל הזנחתו את תושביו, משמע שלצורך עקביות היא צריכה לטעון זאת ביתר שאת לגבי הציבור הישראלי. נקווה שיקשיבו לה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 19:37 
אבל מה לעשות איציק שהחיים פה סבירים פחות או יותר אז לא בוער כל כך לצאת??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 19:40 
JR12 כתב:
אבל מה לעשות איציק שהחיים פה סבירים פחות או יותר אז לא בוער כל כך לצאת??

:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 19:43 
שכחתי,תמיד אפשר היה לבוא לעולם באמריקה או בגרמניה או בקנדה,הפור גם יכל להוליד אותך בהודו או במצרים.
סבבה לי פה,בגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 19:44 
מעולה פה
כאילו, אם לא איכפת לך שגונבים לך את הכסף, שאתה עובד קשה בשבילו.

עגלים, עדרים על עדרים של עגלים. פשע לא לגנוב מהם, זה כל כך קל. הם רק מבקשים עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 19:47 
19 כתב:
מעולה פה
כאילו, אם לא איכפת לך שגונבים לך את הכסף, שאתה עובד קשה בשבילו.

עגלים, עדרים על עדרים של עגלים. פשע לא לגנוב מהם, זה כל כך קל. הם רק מבקשים עוד.

בטח,רק בישראל פוליטיקאים גונבים כסף,שאר העולם(כל העולם,לא קומץ המדינות המועדפות על היורד הישראלי)הוא פשוט גן עדן עלי אדמות.
לא מבין איך הגענו לדיון הזה בכלל,איציק כמו תמיד שכח מה מקיף אותנו וקרה לנו לעשות "חשבון נפש"..

נערך לאחרונה על ידי JR12 בתאריך 06 ספטמבר 2014, 19:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 19:51 
חצי מהעובדים בישראל מרוויחים פחות מ5,800 (ברוטו אחי, ברוטו, תוריד עוד כמה מאות שקלים וזה מה שנכנס כל חודש) בחודש. חצי, זה כ3 מיליון אנשים. שעובדים כן? לא בטלנים שיושבים בבית.

מעולה פה. אדיר. בקניה יותר גרוע אז בכלל נחמד. ולא הפוליטיקאים הם הגנבים, עצוב שבכלל צריך לסהביר את זהץ

מגיע לאזרחים פה כל מה שמעוללים להם. אילפו אותם לחשוב שככה זה אמור להיות. ששעות העבודה שלהם הן זבל ולא שוות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 19:56 
מעניין,אני לא עבדתי בשביל שכר כזה מהיום שהשתחררתי..ואני לא גר בת"א.
עם מספרים כל אחד יכול לשחק.ואני לא מבין מה זה קשור לדיון בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שאתה לא קופאית שעלתה מרוסיה כשאמרו לה שממש סבבה פה. ולה גם לא היו את המענקים מהצבא ואת המלגות ואת כל השיט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:00 
אז לך יש מזל
וזה לא אני משחק, זו הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. זה השכר החציוני. ב2012 היה 5.8 ברוטו, ב2013 יש מצב שעלה קצת.

ומה זה קשור? שישלמו לאנשים מה שמגיע להם בשביל השעות העבודה שהם נותנים בשביל שאולי מתישהו הם יוכלו לקנות לעצמם מותרות כמו בית, או להביא ילד, ואז אולי תבלבל לי במוח שהחיים פה סבירים לרוב האנשים. מי שמרוויח באיזור של החציוני, שזה חצי מהאנשים, בלי להיעזר בהורים בטח לא חי חיים טובים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:10 
קרב אבוד אחי עזוב,נסגור את הדיון.תהומות מפרידים ביננו וחבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:15 
השכר בארץ נמוך יחסית למערב, אבל צריך לזכור שהמספרים לא כוללים הכנסות לא מדווחות (טיפים, בייביסיטר, שיעורים פרטיים וקומבינות אחרות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
פחחחחחחח

טיפים, לא רק שהם לא מדווחים הם גם מועלמים ברוב המוחלט של המסעדות ובאים על חשבון השכר השעתי המינימלי.
ובעיתוי מושלם, אני זז למסעדה לעשות את הכסף הכל ולהגשים את החלום!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
ספר את זה לאנשים שעזבו עבודת הייטק/קבע טכנולוגי בשביל לעשות דוקטורט אחרי שהבטיחו להם שמובטחת להם העסקה באוניברסיטה ופתאום התקבלה הוראה לקצץ 10% ממשרות הדוקטורנטים והם נשארו לחיות רק ממלגת קיום ומכל מיני משרות מזדמנות שיצליחו (אם בכלל) להשיג, רק בגלל הקיצוץ במערכת החינוך וההשכלה הגבוהה בשביל להעביר כסף למערכת הבטחון.
ספר את זה לאנשים בעוטף עזה שאת תקציב השיקום והפיצוי מקבלים בהתחלויות ולא שם רק בגלל שנחטפו 3 נערים, שאולי אחד מהם אם בכלל היה מתנחל, בגוש עציון.

מדינה שגונבת בלי בושה ובפומבי ממי שמגיע לו בשביל לטפח פרזיטיזם בהתחלויות, בישיבות החרדיות (כן, עדיין. גם אצל שר האוצר לפיד) ובקבע.
עם מטומטם שמריע וצועק לממשלת החמס שלו "האח הידד! האח הידד!"

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:20 
השכר בארץ לא נמוך יחסית למערב, כמו שההוצאות גבוהות יחסית למערב.

לא חושב שיש לי חבר שאפילו משתעשע ברעיון שיהיה לו בית משלו, מלבד אלה שמקבלים עזרה רצינית מאד מהמשפחה. וכולם עובדים כל החיים שלהם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4484033,00.html

יש כאן שכבה עצומה של עובדים עניים. ככה פשוט, אנשים שהולכים כל יום לעבודה, והם עניים. שברגע שיקרה משהו אחד בלתי צפוי, הם בבור שיהיה להם מאד מאד קשה לצאת ממנו.

וזה הכל מבחירה, המדינה בוחרת איפה להשקיע ואת מי להזניח. זה לא נפל מהשמיים, יש עוגה, וככה בוחרים לחלק אותה.שתיטיב מאד מאד עם מי שכבר יש לו, ותדפוק ותמשוך למטה את מי שכבר אין לו. זה עובד להם יופי עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
"אבל מה אתה רוצה.. יש מלחמה כל שנתיים.."
קיבינימט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:38 
זה נכון וזה לא רק אנשים שמרוויחים 6000 שקל.
אני מסתכל עלי ועל משפחות פלוס מינוס במצבי המשפחתי (2-3 ילדים). אנשים שמרוויחים די הרבה מעל לממוצע למשק בית, ורובם נחנקים תחת ההוצאות. קשה מאוד לחיות כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:45 
אוגוסטוס היל כתב:
זה נכון וזה לא רק אנשים שמרוויחים 6000 שקל.
אני מסתכל עלי ועל משפחות פלוס מינוס במצבי המשפחתי (2-3 ילדים). אנשים שמרוויחים די הרבה מעל לממוצע למשק בית, ורובם נחנקים תחת ההוצאות. קשה מאוד לחיות כאן

זה נכון, אבל אלה שמרוויחים סביב ה6 הם לא איזה רף תחתון של אומללים. זה האדם הכי סביר שאתה רואה ברחוב. זה כל אדם שני. מה הם עושים בשביל לקנות בית ולהביא שני ילדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2014, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
פחחחחחחח

טיפים, לא רק שהם לא מדווחים הם גם מועלמים ברוב המוחלט של המסעדות ובאים על חשבון השכר השעתי המינימלי. ובעיתוי מושלם, אני זז למסעדה לעשות את הכסף הכל ולהגשים את החלום!!!!!!

דווקא בנושא זה חל שיפור לדעתי בשנים האחרונות. לא יודע לנתח באחוזים אבל שיפור ענק, וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2014, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, אז כאן בעיר הפשוטה שלי שיש בה אנשים פשוטים עם משכורות פשוטות (חוץ מעובדי נמל, עירייה ואלתא) עבדתי מגיל 15 בערך בכל רשתות בתי הקפה הגדולות (ג'ו, גרג, לחם ארז, קפה הלל, קפה קפה ועוד רבים וטובים שקיימים כמו חרא) ברוב הסניפים ואני אומר לך טיבין ותקילין שלא אני ולא אף אחד מהמלצרים שהיו איתי קיבלו שכר בסיס. מעבר לזה, גם במסעדות המכובדות עם השם הטוב אמנם מלצרים יוצאים עם טיפים גבוהים מאוד אבל שכר בסיס הם עוד לא ראו מהבלעבית. בתי קפה רובם ככולם מנוהלים ע"י חארות מאפיונרים ובאמת שאין לי מושג איך רשות המיסים מעלימה עין. אם כבר, טופס 101 מילאתי ב3 מסעדות שעבדתי בהם ויש לפחות 10 ברזומה.

גם בהרצליה שם גרה האישה שתחייה לא שמעו על שכר בסיס. אולי הבשורה באה מפאתי נוקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2014, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
לא אכנס איתך לוויכוח.
אני מראיין לא מעט מלצרים ( בעיקר מלצריות) ואני יותר ויותר שומע שגם במקומות אחרים משלמים שכר יסוד ( מינימום) בנוסף לטיפים. מין הסתם המועמדות הן כאלה שצברו ניסיון בת"א בעיקר. כן אני יודע שבחלק מהמקרים (אלא שלכאורה שומרים על חוק) עושים תרגילים ולוקחים חלק מהטיפים לכיסוי השכר השעתי שבתלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 453 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: