תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 149  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 14 מאי 2019, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2019, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
שאלו יהיו הצרות שלנו...
הכותבים של הסדרה הם המקבילה לאחים ניסנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2019, 21:48 
עונה עד עכשיו גרועה בטירוף.
ההדרדרות החלה מפרק 3 , שהרגו את הWW ואת הנייט קינג בכל כך קלות.. ועוד פאקינג אריה הורגת אותם.. זה היה מתבקש שאם הם היו מובסים,ג'ון שניהל את המאבק הממושך שלו איתם היה עושה את זה.
לא קיבלנו שום הסבר,שום דבר עליהם.. ובנו אותם 8 עונות.

צופה סוף שג'ון הורג את דאנריז ובראן יושב על הכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 01:11 
its-sick כתב:
שיצלמו העונות מחדש (חבל שאריה גדלה כל כך)
https://tvweb.com/george-rr-martin-game ... -and-fire/
George R.R. Martin Has Completed Game of Thrones Books 6 and 7?

It looks like George R.R. Martin is a lot further along with "A Song of Ice and Fire" than he originally let on. Game of Thrones actor Ian McElhinney, who played Barristan Selmy until 2015 on the hit HBO show, claims Martin has finished books six and seven after an eight year wait.

צריך לעשות סדרת אנימציה אלטרנטיבית שתמשיך את העונה ה6
אני מוכן להסתפק בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 08:31 
יגיע להפועל בעלים עשיר ונורמלי לפני שהוא יסיים לכתוב את הספרים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
יגיע להפועל בעלים עשיר ונורמלי לפני שהוא יסיים לכתוב את הספרים האלה.

לגמרייי

דר"א אריה היא היחידה שיכלה להרוג את מלך הלילה. כאחת שכבר נתנה את חייה לאל מרופה הפנים. כאחת אשר העבירה שנים של התמחות בלהיות מתנקשת.

לא ג'ון שהוא בסך הכל סייף ממוצע.
לא דנאירז שהיא רק אם הדרקונים.

אריה היא היחידה, למען האמת זה כנראה כל יעודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 09:32 
Yalla Hapoel כתב:
עונה עד עכשיו גרועה בטירוף.
ההדרדרות החלה מפרק 3 , שהרגו את הWW ואת הנייט קינג בכל כך קלות.. ועוד פאקינג אריה הורגת אותם.. זה היה מתבקש שאם הם היו מובסים,ג'ון שניהל את המאבק הממושך שלו איתם היה עושה את זה.
לא קיבלנו שום הסבר,שום דבר עליהם.. ובנו אותם 8 עונות.

צופה סוף שג'ון הורג את דאנריז ובראן יושב על הכס.

אני מהמר שמשפחת לאניסטר תמשיך לשבת על הכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2019, 12:43 
זה עדיין מחריד מבחינת ההתכנות העלילתית אבל בשני הפרקים האחרונים חל שיפור מסויים בנראטיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2019, 12:48 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2019, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
הסיוט נגמר. אזהרת ספוילרים:

אני חייב להגיד שה-20-25 דקות האחרונות (אחרי המועצה המטופשת שבה כל הלורדים בוחרים בבראן להיות המלך) שהיוו סיכום לסדרה לא היו נוראיות ודווקא אהבתי את העונש סטייל ויק מאקי מהמגן שג'ון סנואו קיבל. זה מגיע לו כי הוא הדמות הכי נוראית בסדרה הזאת בפער ענק.
כל מה שהיה לפני ה-20-25 דקות האחרונות זה זבל טהור וצפוי שמעלה גיחוך מבית היוצר של שני אויבי הציבור שאחראים לעונה המטונפת הזאת ולמלוכלכת שלפניה.
ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 00:38 
פרק מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
ביאסו. סיום עונה חפיפניקי, כמו כל העונות האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 10:43 
ממש מקווה שיבוא תיקון עם הספרים אבל הספר החמישי היה די גרוע, השישי נכתב כבר עשור ולא נראה שמרטין יספיק לכתוב את הספר השביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
ממש מקווה שיבוא תיקון עם הספרים אבל הספר החמישי היה די גרוע, השישי נכתב כבר עשור ולא נראה שמרטין יספיק לכתוב את הספר השביעי.

לא נורא ברנדון סנדרדון ישלים גם את הסדרה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
הסיום היה בסדר, הדרך בה הגיעו לסיום הזה, והאירועים שהובילו אליו, היו פחות טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 17:51 
הפרק האחרון היה מביך.

לסיכום, סדרת מופת שדעכה ברמתה בשתי העונות האחרונות, בעיקר באחרונה, הרבה בגלל הבהילות לעשות הכל מהר מהר במקום עונה רגילה בת עשרה פרקים בה לעלילה יש זמן להתפתח.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
הפרק האחרון היה מביך.

לסיכום, סדרת מופת שדעכה ברמתה בשתי העונות האחרונות, בעיקר באחרונה, הרבה בגלל הבהילות לעשות הכל מהר מהר במקום עונה רגילה בת עשרה פרקים בה לעלילה יש זמן להתפתח.

שום בהילות. הכל החלטה של הכותבים D&D.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבגדול לא היה שם כלום אף פעם, לפחות מבחינת העלילה.
מופקת נהדר, עשוייה ממש טוב, היו בה סצנות ממש טובות, אבל אף פעם לא הבנתי למה אנשים נופלים על הסיפור באופן כללי.

אבל גם ראיתי המון אנשים שאומרים שהסצנה הזו היא מדהימה -
תמונה

ככה שיש מצב שאני פשוט לא מבין טלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 19:00 
RedFox כתב:
Red or Dead כתב:
הפרק האחרון היה מביך.

שום בהילות. הכל החלטה של הכותבים D&D.

כן. לקחו סדרה מצויינת והפכו את הסיפור שלה לרפש. מבחינה טכנית העונה האחרונה היה טובה מאוד. צילום, בימוי, תאורה, משחק (מינוס החשודים הרגילים שחלקם היו פחות איומים העונה), אפקטים, וכו'. אבל הסיפור, שתמיד היו בו חורים קטנים כאן ושם, הפך לחור אחד גדול. שני הפרקים האחרונים היו מחרידים במיוחד מבחינת טיפשות העלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2019, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
ההתדרדרות לא היתה בגלל זירוז יתר אלא בגלל שהתסריטאים לא עשו את העבודה של לרדת לפרטים ולהבין מה הם כותבים.
לא למדו את מפת ווסטרוז, לא למדו את הדמויות שהם כותבים, לא למדו את החברה והפוליטיקה, לא למדו את הסגנון התרבותי.
בגלל זה התחלנו לקבל עלילה לא הגיונית, דמויות לא אמינות והמון סתירות הן לעונות הקודמות והן להגיון.
וגם התחלנו לקבל המון חיבוקים פתאום, כבר נמאס לראות חיבוקים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2019, 07:45 
טוב,בתור נציג האספסוף הנבער כאן אני נאלץ להסכים עם המיזנטרופים.אכן עונה נפילה(למרות שעדיין שופטים את הסדרה לחומרה בחלק מהדברים,אבל ניחא..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 22 מאי 2019, 18:13 
יש עונה חדשה של 12 קופים ועונהחדשה של הגשם.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2019, 19:17 
אמיר כתב:
מופקת נהדר, עשוייה ממש טוב, היו בה סצנות ממש טובות, אבל אף פעם לא הבנתי למה אנשים נופלים על הסיפור באופן כללי.

תמונה

להגיד שלא היה בה כלום זה חוסר מושג, לא בטלויזיה אלא בכללי
הסדרה בעונותיה הראשונות (עד תחילת העונה ה6 בערך) הייתה לא פחות מיצירת מופת שכתובה היטב, מנומקמת ועמוקה
לפעמים הייתה התחושה שהאירועים האלו באמת קרו והעולם הזה באמת קיים, ירידה ככ דקה ומדוייקת לפרטים לא נראתה בשום בשום מקום על המסך
טוויסטים מקוריים ובלתי צפויים בעליל, טקסטים מצוינים וכמובן ההפקה שהיא יוצאת מהכלל (במיוחד הסאונדטראק של היוצר רמין ג׳וואני)
הסדרה איבדה מהאיכויות שכל כך הגדירו אותה, החל מהרגע שהכותבים הפסיקו להסתמך על הספרים (והספרים עצמם טובים פי כמה מהסדרה)
עונה 6 עוד איכשהו ניצלה עם 2 הפרקים האחרונים ובמיוחד ״קרב הממזרים״ שלדעתי זהו אירוע הטלויזיה הגדול בכל הזמנים, פשוט מטורף
בעונה 7 כבר הבנו שהכותבים מתחילים לחפף אותנו אבל העונה אחרונה זה היה מעבר לכל גבול
למרות הכל זאת עדיין הסדרה הכי גדולה שהייתה בטלויזיה וללא ספק הגיעה לה סוף אחר

נערך לאחרונה על ידי zapta בתאריך 22 מאי 2019, 19:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2019, 19:34 
בנוגע לפרק האחרון,
זה פשוט ביזיון מה שהם עשו
בכללי בעונה האחרונה, אשכרה 4 פרקים רצוף שהם מחליפים את ה״נבל הראשי״
חליסי הופכת להיות המלכה המשוגעת בין סצינה
ההיסטוריה של ג׳ון והרקע המשפחתי שלו לא משפיעים בכלל על הסיפור
העובדה שאריה יודעת להחליף פנים לא השפיעו בכלל על הסיפור
היכולות של בראן לא באו לידי ביטוי בכלל, ההמלכה שלו הייתה הכי פטתית בעולם
המונולוג של טיריון היה שיא הבושה עבור הסדרה הזאת, בראן אמר בכל מקום שהוא לא רוצה להיות מלך והוא בכלל לא בראן יותר, פתאום מלך על כל הממלכות הוא זורם?
לסדרה קוראים משחקי הכס לעזעאזל, על פחות מזה יצאו למלחמות פתאום כולם מחליטים בנועם את מי להמליך?
סנסה מחליטה לצאת מהממלכה פשוט ככה?? גרייג׳וי יצאו למרד בגלל זה, איפה הם עכשיו?
גרייג׳וי אומרת שדניאריז היא המלכה שלה ו2 ד׳ אחרי זה היא מסכימה לבראן?
תולע אפור הורג סתם לאניסטרים אחרי שנגמרה המלחמה אבל את ג׳ון סנאו הוא מחליט לאסור ולהפוך לאסיר?
גם מי בכלל שואל אותו מה לעשות עם ג׳ון? למה כולם הקשיבו לדביל הזה
טיריון מול כל הצבא של חאליסי פשוט זורק את הסיכה וכל מה שהיא עושה זה לשים אותו בצינוק שלפני שניה היא שרפה עיר שלמה
הדרקון פתאום מפתח אינטילגנציה, לפני שניה הוא לא יכל לזהות צי שלם של אוניות ועכשיו הוא שורף את הכס באופן ״סימבולי״
מי מעניש את ג׳ון בללכת לחומה? הוא כרגע רצח את המלכה, הפראיים כבר לא מהווים סיכון אין ww, על מה הוא יגן בדיוק? איך מישהו קיבל את העונש המטומטם הזה
ומה הקטע שבראן זרק לג׳ון בסוף , ״אתה היית בדיוק איפה שרציתי שתהייה״ מה אתם רוצים להגיד לי שהוא עשה מניפולציות ככה שהוא יהיה המלך? אם כן אז למה לא ראינו מזה שום שיט

קיצור סירסו את האמאמא של ג׳ון העונה, מלך הלילה היה בדיחה - מעונה ראשונה מפמפים לנו בשכל החורף מגיע ובסוף הוא הגיע ונגמר בלילה אחד ע״י ילדה מתבגרת שאיכשהו הצליחה להתגנב בין אלפי ww
יורון גרייג׳וי אני לא רוצה אפילו להתחיל לדבר על הדמות המטופשת הזאת וכמה רידדו אותה בסדרה
הגולדן קומפני עם 20 אלף חיילים? מישהו זוכר אותם בכלל???
ילדי היער? אל האור? העורב בעל 3 העיניים??
יש עוד ככ הרבה, אין לי כוח כבר
מקווה שהוא יצליח להוציא את הספרים במקום להתעסק באינצקלופדיות שלו וכל הספין אוף שהוא כותב
:bang: :bang: :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2019, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אמיר כתב:

תמונה

הסדרה בעונותיה הראשונות (עד תחילת העונה ה6 בערך) הייתה לא פחות מיצירת מופת שכתובה היטב, מנומקמת ועמוקה
לפעמים הייתה התחושה שהאירועים האלו באמת קרו והעולם הזה באמת קיים, ירידה ככ דקה ומדוייקת לפרטים לא נראתה בשום בשום מקום על המסך
טוויסטים מקוריים ובלתי צפויים בעליל, טקסטים מצוינים וכמובן ההפקה שהיא יוצאת מהכלל (במיוחד הסאונדטראק של היוצר רמין ג׳וואני)
הסדרה איבדה מהאיכויות שכל כך הגדירו אותה, החל מהרגע שהכותבים הפסיקו להסתמך על הספרים (והספרים עצמם טובים פי כמה מהסדרה)
עונה 6 עוד איכשהו ניצלה עם 2 הפרקים האחרונים ובמיוחד ״קרב הממזרים״ שלדעתי זהו אירוע הטלויזיה הגדול בכל הזמנים, פשוט מטורף
בעונה 7 כבר הבנו שהכותבים מתחילים לחפף אותנו אבל העונה אחרונה זה היה מעבר לכל גבול

תשמע, גם אם אני מניח בצד את שתי העונות האחרונות זאת לא הסדרה הכי גדולה שהייתה בטלוויזיה ואפילו לא הסדרה הכי גדולה שהייתה ב-HBO. אתה מתבקש לצפות בסמויה, באוז, אחים לנשק או אפילו במגן והסופרנוס.
אלא אם אתה מתכוון גדולה במונחים של תקציב ולא איכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2019, 20:13 
RedFox כתב:
zapta כתב:
אמיר כתב:

תמונה

תשמע, גם אם אני מניח בצד את שתי העונות האחרונות זאת לא הסדרה הכי גדולה שהייתה בטלוויזיה ואפילו לא הסדרה הכי גדולה שהייתה ב-HBO. אתה מתבקש לצפות בסמויה, באוז, אחים לנשק או אפילו במגן והסופרנוס.
אלא אם אתה מתכוון גדולה במונחים של תקציב ולא איכות.

ראיתי את כולם חוץ מהמגן, כנראה שזה עניין של טעם (ניכר שאתה אוהב מתח-פשע-פעולה)
אני לא יודע איך אפשר להשוות את הסמויה שבעונה ה3 כבר התחילה להיות מאוד משעממת למשחקי הכס
מסכים שלאוז ולסמויה יש חלק גדול בהתפתחות הסדרות שאנחנו מכירים היום
אבל זה לא משנה, משחקי הכס היא סדרה גדולה, אין טעם להתווכח אם הכי גדולה או לא אבל להגיד שאין בה כלום זה ממש לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2019, 00:19 
כל אחד והטעם שלו, לי באופן אישי היה קשה למשל להתחבר לסמויה כי ראיתי אותה הרבה אחרי זמנה וקצת שבעתי מסדרות משטרה, למרות שהיא נחשבת אולי הטובה אי פעם.
לעומת זאת, את אוז(מעולה לטעמי) ראיתי פעמיים, גם היא מתחרבנת לקראת הסוף ולמרות שמאוד אהבתי אותה, היא עדיין נופלת ממשחקי הכס לטעמי.

בסך הכל אין ספק שמשחקי הכס מיצבה את עצמה כאחת הסדרות הטובות בכל הזמנים.
אי אפשר להתעלם משש עונות כמעט מופתיות(גם עונה שבע הייתה סבירה), אי אפשר להתעלם מהאפקטים וההשקעה, הבימוי, המוזיקה, העלילה, הפוליטיקות והדמויות, וגם מההייפ העצום שהיה סביבה. פאקינג קהילה שמדברת על הסדרה בלי הפסקה ואנשים שקמים ב4 בבוקר, או שנמנעים יום שלם מהאינטרנט מחשש לספויילרים. גם היום, בעונה הכי חלשה ביי פאר, שלושה-ארבעה ימים אחרי פרק אנשים סביבי עדיין דיברו עליו.
לצערי היא די חירבה את עצמה בעונה הזאת, בעיקר בפרק הסיום(לא הגיוני מבחינתי שבמוות כמו של פרינס אוברין אתה יושב בהלם מול המסך, וברצח של הדמות הכי מרכזית על ידי הדמות הכי מרכזית השניה אתה יושב מול המסך אדיש), אבל גם בפרקים האחרים הייתה תחושה של זריקה ושל דברים שקורים מהר מדי, באופן רדוד ולא מספיק משכנע.
בכל מקרה, גם הסיום הרע הזה לא מוחק עונות שלמות נהדרות, מקומה שמור עם הסדרות הכי גדולות שהיו על המסך ולגמרי בזכות.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2019, 16:58 
אתה רק שוכח שרוב התסריט לקוח במיישרין מעלילת הספר. זו לא כתיבה טלויזיונית כמו של סדרות המופת סטייל הסופרנוס וכו', אלא הפקה של סדרת ספרים, כשכל התפניות בעלילה ובניית הדמויות נעשתה ע"י הסופר (וגם מוכרת לכל מי שקרא את הספרים). מהבחינה הסיפורית, אין בסדרה כמעט שום חידוש. יותר מכך, כשכבר היו צריכים לכתוב תסריט חדש בלי להתבסס על הספר, עשו עבודה די מחורבנת. בקיצור, זו אמנם הפקת ענק מאד מרשימה שבסה"כ עושה עבודה טובה וכיף לצפות בה רוב הזמן, אבל זה לא עומד באותה שורה עם יצירות תסריטאיות יפהפיות כמו בסופרנוס, בסמויה ועוד סדרות מופת מן הסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2019, 17:56 
פחות רלוונטי בעיני למען האמת
אני מסתכל על הסדרה כסדרה מול אחרות, לא פגם מהנאתי שהסדרה מבוססת על ספרים ולא נכתבה ברובה על ידי התסריטאים

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2019, 20:07 
Red or Dead כתב:
פחות רלוונטי בעיני למען האמת
אני מסתכל על הסדרה כסדרה מול אחרות, לא פגם מהנאתי שהסדרה מבוססת על ספרים ולא נכתבה ברובה על ידי התסריטאים

ההפך הוא הנכון, זה רק הרים את הרמה

זה כמו שנגיד ששר הטבעות לא משתווה לסרטים אחרים כי היא מבוססת ספרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 149  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: