בנוגע לפרק האחרון,
זה פשוט ביזיון מה שהם עשו
בכללי בעונה האחרונה, אשכרה 4 פרקים רצוף שהם מחליפים את ה״נבל הראשי״
חליסי הופכת להיות המלכה המשוגעת בין סצינה
ההיסטוריה של ג׳ון והרקע המשפחתי שלו לא משפיעים בכלל על הסיפור
העובדה שאריה יודעת להחליף פנים לא השפיעו בכלל על הסיפור
היכולות של בראן לא באו לידי ביטוי בכלל, ההמלכה שלו הייתה הכי פטתית בעולם
המונולוג של טיריון היה שיא הבושה עבור הסדרה הזאת, בראן אמר בכל מקום שהוא לא רוצה להיות מלך והוא בכלל לא בראן יותר, פתאום מלך על כל הממלכות הוא זורם?
לסדרה קוראים משחקי הכס לעזעאזל, על פחות מזה יצאו למלחמות פתאום כולם מחליטים בנועם את מי להמליך?
סנסה מחליטה לצאת מהממלכה פשוט ככה?? גרייג׳וי יצאו למרד בגלל זה, איפה הם עכשיו?
גרייג׳וי אומרת שדניאריז היא המלכה שלה ו2 ד׳ אחרי זה היא מסכימה לבראן?
תולע אפור הורג סתם לאניסטרים אחרי שנגמרה המלחמה אבל את ג׳ון סנאו הוא מחליט לאסור ולהפוך לאסיר?
גם מי בכלל שואל אותו מה לעשות עם ג׳ון? למה כולם הקשיבו לדביל הזה
טיריון מול כל הצבא של חאליסי פשוט זורק את הסיכה וכל מה שהיא עושה זה לשים אותו בצינוק שלפני שניה היא שרפה עיר שלמה
הדרקון פתאום מפתח אינטילגנציה, לפני שניה הוא לא יכל לזהות צי שלם של אוניות ועכשיו הוא שורף את הכס באופן ״סימבולי״
מי מעניש את ג׳ון בללכת לחומה? הוא כרגע רצח את המלכה, הפראיים כבר לא מהווים סיכון אין ww, על מה הוא יגן בדיוק? איך מישהו קיבל את העונש המטומטם הזה
ומה הקטע שבראן זרק לג׳ון בסוף , ״אתה היית בדיוק איפה שרציתי שתהייה״ מה אתם רוצים להגיד לי שהוא עשה מניפולציות ככה שהוא יהיה המלך? אם כן אז למה לא ראינו מזה שום שיט
קיצור סירסו את האמאמא של ג׳ון העונה, מלך הלילה היה בדיחה - מעונה ראשונה מפמפים לנו בשכל החורף מגיע ובסוף הוא הגיע ונגמר בלילה אחד ע״י ילדה מתבגרת שאיכשהו הצליחה להתגנב בין אלפי ww
יורון גרייג׳וי אני לא רוצה אפילו להתחיל לדבר על הדמות המטופשת הזאת וכמה רידדו אותה בסדרה
הגולדן קומפני עם 20 אלף חיילים? מישהו זוכר אותם בכלל???
ילדי היער? אל האור? העורב בעל 3 העיניים??
יש עוד ככ הרבה, אין לי כוח כבר
מקווה שהוא יצליח להוציא את הספרים במקום להתעסק באינצקלופדיות שלו וכל הספין אוף שהוא כותב