תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 149  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 30 אפריל 2019, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו ללכלך על זינה אבל.

בכל מקרה, הזומבים קרח היו החלק הכי גרוע בסדרה הזו, לפחות נפתרנו מהעונש הזה, אפילו אם הפרק הזה עייף אותי למוות אחרי 10 דקות.
וכבונוס, יהיה משעשע לראות את אנשי ה"זה מטאפורה לשינוי אקלים!!!!!" עושים עוד יותר פליק פלאקים בשביל להצדיק את השטות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2019, 17:17 
כמה טרחנות, הפרק לא היה מושלם אבל רחוק מלהיות פח או בדיחה. באופן כללי אני נגד הלך הרוח שהחליט שאיכות הפרק היא לפי כמות ואיכות ההרוגים בו (אם היינו רואים עוד דמות או שתיים בכירות נהרגות בקרב רבים היו מכתירים את הפרק כעצום, זה ההבדל?)
אישית הייתי מרותק למסך והסצנה האחרונה גרמה לי לתפוס את הראש, הצורה שבה בנו את הקרב הייתה מצוינת, המוזיקה הייתה מדהימה והיו כמה סצנות יוצאות דופן.
עם כל הכבוד לזה שלא הרגו את סאמוול או בריאן, לא על דברים כאלו קם או נופל פרק כזה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2019, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
הקרבות היה גרועים, התסריט מזעזע ואין לזה שום קשר לזה שדמויות ראשיות לא מתו. לא הייתה אף סצינה טובה והיו הרבה סצינות מגוכחות ומביכות.
יש לי אפס ציפייה מהפרקים הבאים אבל אראה אותם בשביל הספורט. הסדרה מתה בתום העונה השישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2019, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
לא כל מי שיש לא דעה שונה ממך על הפרק הזה הוא טרחן.
הבעיה המרכזית שהיתה לי היא שהזומבים האלו לא מעניינים, הקרבות איתם לא היו מעניינים וכל הפרק הזה היו בנוי בצורה מטופשת.

אין לי שום בעיה מזה שדמויות מרכזיות לא מתו, ובגדול, אני חושב שהסדרה הזו הרגה יותר מדי דמויות יותר מדי מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2019, 18:23 
פרק נורא ואיום ובכלל, לא זוכר אף פרק טוב מאז השניים האחרונים בסוף העונה השישית.
מעולם לא חשבתי שמדובר באיזו סדרת איכות יוצאת דופן, אלא בעיקר בסדרה מאוד מושקעת, גרנדיוזית, שכיף מאוד לראות. העונה גם זה כבר לא קיים. כלומר, זה עדיין מושקע וגרנדיוזי, פשוט זרקו את הכסף לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2019, 18:52 
לא כל מי שחושב שונה ממני הוא טרחן, אבל הטענות שאני אישית שמעתי לרוב סבבו סביב למה לא הרגו יותר דמויות ראשיות ואיך יכול להיות שX נשאר בחיים?
למרות שמשחקי הכס הרגילה אותנו שאף אחד לא חסין, אני באמת לא חושב שפרק של 80 דקות מוכרע על זה, אני חושב שבצפייה ראשונה כל אחד בא עם ציפיות מסוימות למה שיקרה ויכול להיות שלאור העונות הקודמות אנשים ציפו לדברים אחרים. ממליץ בכל אופן לראות פרק כזה פעם נוספת.
באופן כללי נהניתי(או סבלתי) מהפרק למרות שיש דברים שנותרו פתוחים ואנשים ש"שמרו" עליהם כנגד ההיגיון.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול סדרות מומלצות מחודש
הודעהפורסם: 30 אפריל 2019, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא לא ש'דמויות ראשיות לא מתו'.
הבעיה היא שהם היו *צריכים למות* ולא מתו.
עשרות זומבים מקיפים אותם, רומסים אותם, והם חיים. ג'ון, ג'ורה, בריאן, ג'יימי, ת'יאון (עם חץ וקשת!!!). שלא לדבר על סמואל ודאני שמרימים חרב כמו שאני מבשל.
זה היה בלתי ניתן לצפייה, והסוף היה מטומטם יותר מכל דבר אחר.
מאיפה היא צצה? איך אף אחד לא עצר אותה? למה מלך הלילה התמהמה לפני שהרג את בראן (שלא עשה כלום בפרק מלבד להסתכל דרך עורבים משום מה)? איך הוא השאיר עצמו כזה פגיע?

ובכלל, מה הוא רוצה? מה הסיפור מאחורי קט העלילה שלו? ככה זה נגמר? עם סכין עלובה בבטן?

פרק מביך מכל בחינה.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2019, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הבעיה היא לא ש'דמויות ראשיות לא מתו'.
הבעיה היא שהם היו *צריכים למות* ולא מתו.
עשרות זומבים מקיפים אותם, רומסים אותם, והם חיים. ג'ון, ג'ורה, בריאן, ג'יימי, ת'יאון (עם חץ וקשת!!!). שלא לדבר על סמואל ודאני שמרימים חרב כמו שאני מבשל.
זה היה בלתי ניתן לצפייה, והסוף היה מטומטם יותר מכל דבר אחר.
מאיפה היא צצה? איך אף אחד לא עצר אותה? למה מלך הלילה התמהמה לפני שהרג את בראן (שלא עשה כלום בפרק מלבד להסתכל דרך עורבים משום מה)? איך הוא השאיר עצמו כזה פגיע?

ובכלל, מה הוא רוצה? מה הסיפור מאחורי קט העלילה שלו? ככה זה נגמר? עם סכין עלובה בבטן?

פרק מביך מכל בחינה.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

למה בכלל לאור זה שהוא כל כך פגיע הוא הגיע לשם פיזית אם הוא יכול לשלוח צבא זומבים עצום שיהרוג את כולם כולל את בראן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2019, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
כי היוצרים זורקים עלינו זין, בעוד הם מרימים לעצמם עם אפקטים חזותיים שאפשר לראות רק בקובץ המקורי ששוקל 100GB

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2019, 11:12 
ככ הרבה דברים גרועים בפרק הזה, אבל זה לא הפרק הזה לבדו זה החל מהעונה הקודמת
הפרק הזה פשוט שם את החותמת הסופית

מהעונה הראשונה מפמפמים לנו על החורף שמגיע ועל הww ובסוף זה נגמר בלילה אחד?
גם כל המלחמה מולם, זה היה פשוט פתאטי
סאם literally שכב על הריצפה ובכה ולא מת
מול כל דמות ראשית, הזומבים פשוט הגיעו ״אחד אחד״, כאילו מה נסגר?
הקטע של ז׳ורה וחליסי בחוץ,הקטע שג׳ון עמד מול הnk והוא פשוט החייה אלפים אם לא עשרות אלפים והוא שרד את זה
כולם ידעו שהnk מחפש את את בראן אבל מה שמו להגן עליו? מה הייתה התוכנית המעולה שמיטב מוחות המלחמה רקמו? 10 איש עם קשת
ומה ההקטע עם בראן? מה זה עזר שהוא נכנס לעורבים?

מרגיש שרימו אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2019, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
ברור שרימו אותך. איך מישהו ביוטיוב הגדיר את מה שקורה בשתי עונות האחרונות? High budget fan fiction.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2019, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
אחרי רפרוף ב2 פרקים מהעונה ראשונה שוב במהלך החג - לא יעזור, העונות הראשונות היו באמת הרבה יותר טובות. לתחושתי הבעיה העיקרית היא, מעבר לאמינות תסריטאית כזאת או אחרת, היא שפשוט העונות האחרונות לקחו חומר שמספיק להרבה יותר פרקים ודחסו אותו. אולי פחדו למתוח יותר מדי את הסדרה. אבל השורה התחתונה היא שמסדרה עם קצב התרחשויות סביר, דיאלוגים איכותיים, והתפתחות בקצב אנושי הכל בעונות האחרונות נראה על ספידים. התרחשויות שהיו נמרחות על פני עונה שלמה קורות בפרק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2019, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אחרי רפרוף ב2 פרקים מהעונה ראשונה שוב במהלך החג - לא יעזור, העונות הראשונות היו באמת הרבה יותר טובות. לתחושתי הבעיה העיקרית היא, מעבר לאמינות תסריטאית כזאת או אחרת, היא שפשוט העונות האחרונות לקחו חומר שמספיק להרבה יותר פרקים ודחסו אותו. אולי פחדו למתוח יותר מדי את הסדרה. אבל השורה התחתונה היא שמסדרה עם קצב התרחשויות סביר, דיאלוגים איכותיים, והתפתחות בקצב אנושי הכל בעונות האחרונות נראה על ספידים. התרחשויות שהיו נמרחות על פני עונה שלמה קורות בפרק אחד.

ההבדל הוא פשוט.
עונות 1-5 התבססו על ספרים כתובים.
עונות 6-8 על רעיונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2019, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה מעבר לזה. לדעתי אם פשוט היו מוסיפים עוד שתי עונות, או עוד פרקים לכל עונה, היו פחות לחוצים לסיים ולדחוף מיליון התרחשויות למעט פרקים יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2019, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני חושב שזה מעבר לזה. לדעתי אם פשוט היו מוסיפים עוד שתי עונות, או עוד פרקים לכל עונה, היו פחות לחוצים לסיים ולדחוף מיליון התרחשויות למעט פרקים יחסית.

כל ספר הפך לעונה 1-5.
ספר 6 (שיחסית כתוב אבל משום פרסומו נדחה כל הזמן) גם נהפך לעונה.
את ספר 7 (אמורים להיות רק 7 ספרים) פיצלו ל 2 עונות.

מה העונות של הספרים יש מלא מידע ואירועים שלא מאוזכרים לפעמים טרחניים עד יאוש. אם כבר מה שפגע בסדרה זה שפיצלו את "ספר 7" ל 2 עונות ואז אישפרו יותר קטעים מתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2019, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
זה לא כלל ברזל שכל ספר חייב להיות עונה. אפילו היוצרים את הספר האחרון פיצלו לשתי עונות קצרות יחסית.
אם היו רוצים יכלו בכיף לעשות עוד שתי עונות. ובהתחשב בכמות סגירות הקצוות וההתרחשויות בספרים האחרונים אפשר היה למצוא תסריטאים נורמליים, ובקצב סביר לכסות את כל מה שקרה שם. אולי היו נמנעים מהירידה ברמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2019, 04:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה לא כלל ברזל שכל ספר חייב להיות עונה. אפילו היוצרים את הספר האחרון פיצלו לשתי עונות קצרות יחסית.
אם היו רוצים יכלו בכיף לעשות עוד שתי עונות. ובהתחשב בכמות סגירות הקצוות וההתרחשויות בספרים האחרונים אפשר היה למצוא תסריטאים נורמליים, ובקצב סביר לכסות את כל מה שקרה שם. אולי היו נמנעים מהירידה ברמה

https://www.theringer.com/game-of-thron ... kly-pacing
"The perplexing part of Thrones’ hurry to remove itself from our screens is that almost no one was rooting for a rapid resolution. Viewers don’t want it to end. The media doesn’t want it to end. HBO doesn’t want it to end. Only the showrunners are ready to wrap things up. In an interview published before the final premiere, D&D made it clear that they were the ones insisting on stopping at eight seasons and limiting the last two to a total of 13 episodes."

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2019, 05:37 
סרט/סדרה בנטפליקס שאסור לפספס?
מתח/קומדיה/אימה
לא מדע בדיוני/דרמות רומנטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2019, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
הפועל כתב:

"The perplexing part of Thrones’ hurry to remove itself from our screens is that almost no one was rooting for a rapid resolution. Viewers don’t want it to end. The media doesn’t want it to end. HBO doesn’t want it to end. Only the showrunners are ready to wrap things up. In an interview published before the final premiere, D&D made it clear that they were the ones insisting on stopping at eight seasons and limiting the last two to a total of 13 episodes."

In his recent spot on 60 Minutes, Martin said that to be faithful to his books, the show would have to run for another five seasons.

זה בעצם אומר הכל. במקום פשוט להביא מנהלי תוכנית חדשים, זרמו עם הקיימים שהחליטו שנמאס להם. חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
its-sick כתב:
הפועל כתב:

In his recent spot on 60 Minutes, Martin said that to be faithful to his books, the show would have to run for another five seasons.

זה בעצם אומר הכל. במקום פשוט להביא מנהלי תוכנית חדשים, זרמו עם הקיימים שהחליטו שנמאס להם. חבל

מילא נמאס להם. הם החליטו גם להשתין לנו בפרצוף עם כתיבה מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 05:59 
גומורה עונה 4 מעולה כצפוי

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 08:49 
אוגוסטוס היל כתב:

איפה משודר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 09:50 
קומוניסים כתב:
סרט/סדרה בנטפליקס שאסור לפספס?
מתח/קומדיה/אימה
לא מדע בדיוני/דרמות רומנטיות

"יריקות באפלה". סיפור על חבורת טרוריסטים גזענית שיורקת על אנשים מבוגרים בימי זכרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 10:15 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

איפה משודר?
אני רואה ב vod של הוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
יש עונה 4?! הייתי בטוח שהסתיים, מגניב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
משחקי הכס פרק 5 עונה 8.
הכתיבה ממשיכה להיות מטומטמת כרגיל, הפעם בניגוד לשאר הפרקים הבמאי עשה את המיטב מהתסריט שנתנו לו לטעמי.
הפרק הכי פחות גרוע העונה, אבל שהפרקים האחרים הם עאבד וזיקרי זאת לא חוכמה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 14:24 
RedFox כתב:
משחקי הכס פרק 5 עונה 8.
הכתיבה ממשיכה להיות מטומטמת כרגיל, הפעם בניגוד לשאר הפרקים הבמאי עשה את המיטב מהתסריט שנתנו לו לטעמי.
הפרק הכי פחות גרוע העונה, אבל שהפרקים האחרים הם עאבד וזיקרי זאת לא חוכמה גדולה.

הלו, בלי ספוילרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2019, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אף דמות ממשחקי הכס בפרק הזה לא היתה מי שהכרנו בעונות הקודמות. מילא סיפור גרוע, אבל למה התסריטאים לא טורחים להכיר את הדמויות?
ונמאס כבר לראות חיבוקים. מאיפה באה בעונה הזו כל הרגשנות המוגזמת?
לא חשבתי שיכולה להיות עונה יותר גרועה מהקודמת, אבל טעיתי בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2019, 13:37 
ממש פח.

הדמויות מאבדות לחלוטין כל מינימום של אמינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2019, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
שיצלמו העונות מחדש (חבל שאריה גדלה כל כך)
https://tvweb.com/george-rr-martin-game ... -and-fire/
George R.R. Martin Has Completed Game of Thrones Books 6 and 7?

It looks like George R.R. Martin is a lot further along with "A Song of Ice and Fire" than he originally let on. Game of Thrones actor Ian McElhinney, who played Barristan Selmy until 2015 on the hit HBO show, claims Martin has finished books six and seven after an eight year wait.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4463 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 149  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: