אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
ישראל חוטפת גופות? האם ישראל בזמן צוק איתן או במלחמות האחרונות חטפה גופות של מחבלים לתוך שטח ישראל? האם היא ספסרה בגופות המחבלים?
כאשר מחבל נכנס לתוך התנחלות, דוקר אנשים ואז נהרג, אז הגיוני שמי שיאסוף את הגופה תהיה ישראל ואז היא תחזיר את הגופה (והיא מחזירה את כל הגופות בסופו של יום!)
ובטח שהיא אינה מספסרת בגופות.
אם היית אומר לי שמתנחל נכנס לתוך שטחי הרשות ודקר שם פלסטיני והוא נורה ונהרג שם, אז הגיוני שהגופה שלו תיאסף ע"י הפלסטינים ותעבור לישראל.
מבין את ההבדל?
אני טוען שהפרשנות שלך לפשעי מלחמה היא פרשנות מוטעת.
וכן אני מעדיף כמה שלא יהיה פוליטקלי קורקט להגיד, אני מעדיף 150 הרוגים פלסטינים על חייל ישראל הרוג.
דין שווה בפורום השדים - על אמירות כמו נאצי, יודנאצי והיטלר אנשים הורחקו מכאן לתקופות ממושכות, על אמירות כמו של פאביו אנשים לא הורחקו.
אם אדמין ירצה הוא יעשה תקדים וירחיק אדם על אמירות שנויות במחלוקת.
עד כה זה לא קרה.
דין שווה לכולם- אמירות כמו נאצי, יודנאצי והיטלר הם עילות לפריזר
אני לא מבין מה קשה לך לקלוט
ישראל מחזיקה בגופות של פלסטינים שניסו לפגוע בישראלים לתקופות ממושכות, לעתים חודשים שלמים.
איך תקרא לזה?
מה זה משנה מה קורה "בסופו של יום". בסופו של יום גם חמאס וגם חזבאללה מחזירים חיילים (חיים או מתים). אז רק צריך לדבר על הפרטים הטכניים.
אתה פשוט עושה הכל בשביל לא להסתכל למציאות בעיניים.
אני אגיד את זה שוב. יש גופות של פלסטינים שיושבות בישראל כבר כמעט חצי שנה. ישראל מסרבת להחזיר אותן עד שלא ימולאו תנאיה. אז מה ההבדל, שאתה מצדיק את התנאים של ישאל אבל לא של החמאס? פה מסתכמת העמדה המוסרית שלך? אין לך פשוט את המסוגלות הנפשית להכיר במציאות. זה הכל.
אומרים שישראל עושה כך וכך, אז אוטומטית אתם שולחים אותנו לדוגמאות לחמאס או לסוריה או וואטאבר. אבל אתם יודעים בפנים שזה שיש חרא יותר מסריח מסביב, לא אומר שאתם מחרבנים ורדים, ושאין עם זה בעיה. כמוש אמרתי, אין שום דבר שאני יכול לומר שישכנע אותך. אין שום מקרה שבו תגיד שכן, ישראל בצעה פשע מלחמה. כי היה טריגר, ויש סיבות, ואשיקול אבטחוני. עיוור.
בסדר, הבנתי. פריזר. אמרת מאה פעם ואני לא מתווכח. אם האדמין חושב שלקרוא לנאצי נאצי זה לא לגיטימי, שירחיק אותי. ואם הוא חושב שלהתבטא כמו נאצי זה פחות גרוע מלומר נאצי, גם בסדר. אני לא מתלונן. לא התלוננתי פעם אחת. אז אני לא מבין למה אתה ממשיך להגיד את זה. אתה מתנהג כמו תינוק.
ועכשיו, ראוי שתתפנה לפאבינאציו ותגיד לו "שמע חבר, לא לעניין. הם בסך הכל שוטרים. לא עשו רע לאף אחד. לא לעניין שאתה צוהל כמו אחרות הבהמות". אני מחכה.
*תקף גם לדר אבי ופוקארה, שגם להם נורא קשה להם עם המילה נאצי, אבל פחות עם ההתנהגות כנאצי.
התנאים של ישראל להחזרת גופות הם עניין ההלוויות שהופכות בדר"כ להתפרעויות.
חיזבאללה וחמאס משחרר גופות תמורת אסירים תמורת אנשים חיים!!
אתה עיוור שאתה לא רואה הבדל בין גופה של מחבל שבא לרצוח בתוך התנחלות או בת"א לבין חייל צה"ל שנהרג תוך כדי קרב וחוטפים את הגופה שלו באופן מבחיל.
לא "אוספים" את הגופה, אלא חוטפים אותה במהרה טרם יגיעו היהודים לקחת את גופת חברם.
נכון, אני לא רואה איך תצליח להוכיח לי שישראל מבצעת פשעי מלחמה עד בסיס יומיומי.
ואני אחזור בכל הודעה שלי אלייך על האמירה שלי שאתה צריך להיות מורחק פה בפורום.
זה פורום כדורגל פה, נכון?
אז דמיין לך ששחקן מקלל שחקן אחר ועושה פרובוקציה, השחקן השני מגיב בבעיטה בלי כדור, ולאור כך הוא צריך להיות מורחק, נכון?
האם על הפרובקציה גם מרחיקים?
האם זה שבעט בלי כדור לא צריך להיות מורחק כי זה שקילל אותו לא הורחק?
אז יאללה לפריזר.