תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
איזה בן זונה מטונף אתה פאביו.
נאצי במלוא מובן במילה.

אדמין לא יטפל בך
יש לך חסינות אבל חייבים לשמור את ההודעה המלבבת עם השפה הנקיה שלך.

אגב על אמירת נאצי משלמים 10000 שח קראתי פעם...
יש פה עורך דין טוב נכון?

יודונאצי מטונף, מעולם לא הטפתי לשפה נקייה. רק הצבעתי על הצביעות שלך.
מלבד זאת, כמו שאלפקה אמר, אמת דיברתי הכי קל בהסטוריה.

היטלר היה גאה בך

תקשיב בנאדם, אתה ירדת לגמרי מהפסים.

מקווה שאדמין יעשה משהו.

"הודעה זו כבר דווחה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 19:11 
פאביו כתב:
תודה לצהל
תודה לאלו שמחרפים נפשם
תודה לרמטכל שכמעט ולא ישן בלילה
תודה לאנשי המטוסים המסוקים הספינות והחירניקים
תודה לשבכ למוסד ולמשמר הגבול
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

בזכותכם חארות יכולים לנהל דיונים טרחניים בפורום
בזכותכם חארות יכולים לטנף מכאן או (בעיקר) משם על המדינה הצבא ועל כולם
בזכותם יש כאלו שקמים בבוקר וחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת

טוב נו, איבדת את זה לגמרי.
כבר בערך חצי שנה אני מתאפק לא לרדת לפסים אישיים, למרות שאני צריך להתמודד פה עם הודעות שלאמר עליהן שהן הזויות זה אנדרסטייטמנט. לא מסוגל להמשיך עם זה.
כולנו חארות, כולנו עוכרי ישראל, כולנו BDS, כולנו חושבים שהשמש זורחת לנו מהתחת, כל מה שמעניין את כולנו לפגוע ולהרוס ולהשמיד את המדינה. לכולנו אין תרבות דיון, כולנו רק מטנפים ומקללים, יורדים לפסים אישיים כל הזמן, כולנו שקרנים, בגללנו אף אחד כבר לא כותב בפורום, ואני מקווה שלא שכחתי משהו מרשימת ההאשמות. רק אתה בסדר.
נהיית אופטימי לעניים, בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
עדיף שתדווח על הנאצי, ולא על זה ששם מולו מראה.
אבל כבר אין לי ציפיות מכם.

לדבר גבוהה גבוהה על עם שוחר שלום, ולהצדיק טבח חסר אבחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
נאצי במלוא מובן במילה.

אדמין לא יטפל בך

יש פה עורך דין טוב נכון?

אתה יכול לקבל עד 50,000 בתביעת לשון הרע ללא הוכחת נזק.
הוא מרשה לעצמו להתבטא ככה? סבבה, שישלם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
איומי תביעה זה שפל שעד כה רק מקורמן1 ירד אליו. ברכות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 19:47 
dr.avi כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
נאצי במלוא מובן במילה.

אדמין לא יטפל בך

יש פה עורך דין טוב נכון?

אני מקווה שהוא יקח עורך דין טוב. כזה שיאמר לו לרדת מהקשקוש הזה.
חוץ מלבזבז כסף על הוצאות משפט הוא לא יראה מזה שקל וחבל על הכסף והזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:03 
טקנו כתבת ש:
ציטוט:
1. ודאי שיש הוצאות להורג ללא משפט. מ"סיכול ממוקד" ועד ל"נטרולים", ואפילו סתם מקרים של רצח ללא שום סיבה (המקרה האחרון שפורסם, כיוון שהיו סרונים, היה בביתוניא).
3. אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, מי שקורא עיתון יודע שהואסים בתים ושאר תשתיות באופן יום יומי בגלל דברים כמו היתרי בנייה.
4. נתתי שלוש דוגמאות, לגבי אחת יש איזה פלפול משפטי ולא ברור אם זה באמת נשק אסור או סתם מטונף. יופי, הפרחים לצה"ל. שנים של שימוש בפצצות מצרר, שימוש בפצצות זרחן - מזה קל להתעלם כי מצאנו שפלשט זה לא אסור בצורה מפורשת באמנות שנכתבו לפני חמישים שנה.

ולגבי ההודעה של תתאבד כבר - כל השאל היא האם מדובר במקרים בודדים או בכלל.
כשמנסים לקיים על זה דיון אתה עסוק בלהכחיש שהדברים בכלל קורים, ואחר כך כותב שברור לכולם שיש כאלה מקרים. מה נסגר, בנאדם?

1. אם אתה קורא לחיסול ממוקד ולהריגה של מחבלים לאחר מעשה כהוצאה להורג ופשע מלחמה, אז אין ספק שכמעט כל מדינות אירופה מבצעות פשעי מלחמה פעם אחר פעם.
ורק עכשיו בבלגיה בוצע פשע מלחמה כאשר הרגו את אחד מהמחבלים שהשתתף בפיגוע בפריז.
3. אני אמשיך להתווכח, בחלק מהמקרים דרך אגב יש אמת בדברייך ואכן ייתכן ויש מקרים שבהם אין באמת צורך מבצעי בהריסת מבנים, לצערי ואמרתי זאת לא פעם,
השלטון כיום מבצע דברים לא נכונים מבחינתי.
ולגבי ההודעה של תתאבד כבר- אני לא מכחיש שיש חיסולים ממוקדים, רק שאני לא קורא להם הוצאה להורג, אני לא מתכחש לכך שהיו תקלות מבצעיות ובהם ירי אסור של פצצות מסוג זה או אחר.
כפי שאמרתי, אי אפשר לקחת מקרים בודדים ולהשליך אותם על הכלל כפי שאתה נוטה לעשות.

אדום נחמד:
ציטוט:
לא ראיתי בשום מקום שהתייחסת לתיקון בנוגע להפצצות אחרי חטיפת גולדין. אתה טענת שהפציצו צירים. אז לא. הפציצו שכונות ונהרגו 150 איש לדעתי.

אבל אני חושב שראוי שניה לשאול על המטא-דיון.
מה צריך לקרות כדי שתסכים שישראל מבצעת פשעי מלחמה?
הודאה של רמטכ"ל או אלוף בכיר? כי את זה לא תקבל.
מה שנשאר הוא לדבר על מה שקורה בשטח, ונדמה שכל מקרה שנציף אתה תנפנף אותו. תן דוגמא למקרה שישכנע אותך..

מה עם הפצצת טקס סיום קורס שוטרים כחולים בעזה? זה נחשב פשע מלחמה בעיניך?
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1236850

אכן לפי מה שאמרו היו סביבות 150 הרוגים באותה תקרית, אבל זה להזכירך קרה לאחר שחמאס ניצל את הפסקת האש שהוסכמה כדי לחטוף חייל.
לצערי הרב במקרים בהם חוטפים חייל צריך לעשות הכל אבל הכל כדי לבודד את האפשרות שהוא ייחטף וייעלם, ראינו מה קרה במקרה של גלעד שליט.
אז במלחמות נהרגים גם חפים מפשע, אלו נהרגו בעקבות החטיפה שביצע החמאס!!!
בעקבות החטיפה הזאת בזמן הפסקת האש, לא היתה לצה"ל בריירה אחרת.
דרך אגב אשמח לשמוע מה לדעתך היה צריך להתבצע באותה הרגע? האם לאפשר את החטיפה?
האם היית מסכים שחס וחלילה יחטפו את אחיך ובאותו הזמן אתה יודע שצה"ל הרים ידיים ולו רק כדי לא לפגוע באזרחים חפים מפשע?
אם אתה טוען כמו טקנו טוען שחיסול ממוקד או חיסול של מחבלים מיד לאחר מעשה הם פשעי מלחמה - אז בעצם בכל התקיפות של כוחות הקואליציה במלחמות האחרונות
בוצעו פשעי מלחמה, אם כך אין לך מה לבוא בטענות רק לישראל.

ולסיום - מוטב אם תחזור בך מהדברים שכתבת על פאביו, לפעמים אנשים עצבנים, יום קשה בעבודה, הילד, האישה או הפועל, זה קורה
אבל גדולה של אדם זה גם לקחת את דבריו חזרה ולבקש סליחה על השפה הבוטה.
לא מתאים לך לכתוב את זה ובטח לא שטויות כמו אלפקה של "אמת דיברתי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:05 
KingAlpaca כתב:
KingAlpaca כתב:
עוד דיון פרודקטיבי.

אגב, טענת האמת דיברתי, הכי קלה בהיסטוריה.

שמע אין ספק שאתה מוסיף רבות לפורום השדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:19 
אני מצטער שוב להרוס את המסיבה, אבל צריך, איך אומרים, to get the facts right. חטיבת גבעתי המשיכה להרוס בתים גם אחרי השעה שבה ההסכם נכנס לתוקף, הדר גולדין נחטף בזמן פעילות מבצעית בתוך הרצועה. או כמו שקוראים לזה אצלנו, הפרה של הפסקת האש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טקנו כתבת ש:
ציטוט:
1. ודאי שיש הוצאות להורג ללא משפט. מ"סיכול ממוקד" ועד ל"נטרולים", ואפילו סתם מקרים של רצח ללא שום סיבה (המקרה האחרון שפורסם, כיוון שהיו סרונים, היה בביתוניא).
3. אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, מי שקורא עיתון יודע שהואסים בתים ושאר תשתיות באופן יום יומי בגלל דברים כמו היתרי בנייה.
4. נתתי שלוש דוגמאות, לגבי אחת יש איזה פלפול משפטי ולא ברור אם זה באמת נשק אסור או סתם מטונף. יופי, הפרחים לצה"ל. שנים של שימוש בפצצות מצרר, שימוש בפצצות זרחן - מזה קל להתעלם כי מצאנו שפלשט זה לא אסור בצורה מפורשת באמנות שנכתבו לפני חמישים שנה.

כשמנסים לקיים על זה דיון אתה עסוק בלהכחיש שהדברים בכלל קורים, ואחר כך כותב שברור לכולם שיש כאלה מקרים. מה נסגר, בנאדם?

1. אם אתה קורא לחיסול ממוקד ולהריגה של מחבלים לאחר מעשה כהוצאה להורג ופשע מלחמה, אז אין ספק שכמעט כל מדינות אירופה מבצעות פשעי מלחמה פעם אחר פעם.
3. אני אמשיך להתווכח, בחלק מהמקרים דרך אגב יש אמת בדברייך ואכן ייתכן ויש מקרים שבהם אין באמת צורך מבצעי בהריסת מבנים, לצערי ואמרתי זאת לא פעם,

1. אין דרך אחרת לקרוא להרג מחבלים במקום לאחר מעשה כשהם כבר לא מסוכנים מלבד הוצאה להורג ללא משפט.
בבלגיה לא ירו באדם בגלל שחשבו שהוא מעורב בפיגוע אלא כיוון שהוא ירה על השוטרים שהגיעו לעצור אותו.
3. איזה צורך מבצעי יכול להיות בהריסת בתים?
ויותר מזה - אם אתה בעצמך כל כך ביקורתי למה אתה קופץ כנשוך נחש בכל פעם שמישהו מביע ביקורת שטיפה לא מקובלת עליך? מתי אלוהים מת ומינה אותך לקבוע מהי האמת ומהו הצדק?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טקנו כתבת ש:
ציטוט:

ולגבי ההודעה של תתאבד כבר- אני לא מכחיש שיש חיסולים ממוקדים, רק שאני לא קורא להם הוצאה להורג, אני לא מתכחש לכך שהיו תקלות מבצעיות ובהם ירי אסור של פצצות מסוג זה או אחר.
כפי שאמרתי, אי אפשר לקחת מקרים בודדים ולהשליך אותם על הכלל כפי שאתה נוטה לעשות.

אדום נחמד:
ציטוט:
לא ראיתי בשום מקום שהתייחסת לתיקון בנוגע להפצצות אחרי חטיפת גולדין. אתה טענת שהפציצו צירים. אז לא. הפציצו שכונות ונהרגו 150 איש לדעתי.

אבל אני חושב שראוי שניה לשאול על המטא-דיון.
מה צריך לקרות כדי שתסכים שישראל מבצעת פשעי מלחמה?
הודאה של רמטכ"ל או אלוף בכיר? כי את זה לא תקבל.
מה שנשאר הוא לדבר על מה שקורה בשטח, ונדמה שכל מקרה שנציף אתה תנפנף אותו. תן דוגמא למקרה שישכנע אותך..

מה עם הפצצת טקס סיום קורס שוטרים כחולים בעזה? זה נחשב פשע מלחמה בעיניך?
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1236850

אכן לפי מה שאמרו היו סביבות 150 הרוגים באותה תקרית, אבל זה להזכירך קרה לאחר שחמאס ניצל את הפסקת האש שהוסכמה כדי לחטוף חייל.
לצערי הרב במקרים בהם חוטפים חייל צריך לעשות הכל אבל הכל כדי לבודד את האפשרות שהוא ייחטף וייעלם, ראינו מה קרה במקרה של גלעד שליט.
אז במלחמות נהרגים גם חפים מפשע, אלו נהרגו בעקבות החטיפה שביצע החמאס!!!
בעקבות החטיפה הזאת בזמן הפסקת האש, לא היתה לצה"ל בריירה אחרת.
דרך אגב אשמח לשמוע מה לדעתך היה צריך להתבצע באותה הרגע? האם לאפשר את החטיפה?
האם היית מסכים שחס וחלילה יחטפו את אחיך ובאותו הזמן אתה יודע שצה"ל הרים ידיים ולו רק כדי לא לפגוע באזרחים חפים מפשע?
אם אתה טוען כמו טקנו טוען שחיסול ממוקד או חיסול של מחבלים מיד לאחר מעשה הם פשעי מלחמה - אז בעצם בכל התקיפות של כוחות הקואליציה במלחמות האחרונות
בוצעו פשעי מלחמה, אם כך אין לך מה לבוא בטענות רק לישראל.

ולסיום - מוטב אם תחזור בך מהדברים שכתבת על פאביו, לפעמים אנשים עצבנים, יום קשה בעבודה, הילד, האישה או הפועל, זה קורה
אבל גדולה של אדם זה גם לקחת את דבריו חזרה ולבקש סליחה על השפה הבוטה.
לא מתאים לך לכתוב את זה ובטח לא שטויות כמו אלפקה של "אמת דיברתי"

כל מה שאתה מתאר זה רקע. אין צורך. אני מכיר את הרקע (כזכור, נאלצתי לתקן אותך, כשכתבת בהתחלה שרק הרסו צירים). אני יודע שחמאס זה זבל לא פחות מהצבא הישראלי. בהרבה מובנים, יותר. אבל זה לא נותן לגיטימציה לכל פעולה ישראלית כתגובה. זו מלחמה, ובמלחמה חוטפים לך גם חיילים. להגיד שזה מצדיק טבח ב150 איש נותן רוח גבית לחמאס, שמצדיק ירי לאזורים מאוכלסים בגלל סיבותיו, שבעיניו מוצדקות. אבל לא. אנחנו לא מוכנים לתת לגיטימציה לירי של חמאס אל מוקדי אוכלוסיה. אז למה אנחנו עושים את זה? למה הצידוקים שלנו תמיד תמיד טהורים?
ושוב הטריק הידוע "מה אתה היית עושה". היית כותב את זה גם אחרי 200 הרוגים? 300? אלף? כן. חטפו חייל. לא. לא זה לא מצדיק להשמיד שכונה שלמה. גם אם זה באמצע הפסקת אש. גם אם זה לא פייר.
וגם הדוגמא עם אח שלי היא דמגוגית. החיים של הקרובים לי הכי חשובים בעולם. אני ארצח בידיים 50 איש בשביל להציל את הבן שלי. גם אם הוא הרגע אנס בחורה באכזריות. אין קשר בין זה לבין איך מנהלים מלחמות. ואתה יודע את זה. אז תרד מהטיעון החלש הזה.

ולסיום, אני חייב לציין שהעבודה שלי נפלאה. אשתי מדהימה. הילדים שלי זה הדבר הכי חמוד שקיים בעולם, מצב הרוח שלי נהדר, ובסך הכל החיים שלי סבבה. אבל כשאני רואה אפס מאופס כמו פאביו צוהל אל מול טבח בצוערים של קורס שוטרים בעזה אני מיד מדמיין אותו עם שפם קטן מתחת לאף. זה חזק ממני. עדיף שתטיף (אתה ואבי וכל מי שיצטרף לחגיגה) לפאביו מאשר לי. כלומר, אם יש לך טיפת הגינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:40 
דרך אגב, לא חטפו חיל, חטפו גופה של חיל וידעו את זה מהר מאד.
לא שאני מזלזל בכאב ובצער של משפחת גולדין אבל זה לא מקרה גלעד שליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
נאצי במלוא מובן במילה.

אדמין לא יטפל בך

יש פה עורך דין טוב נכון?

לא הבנתי, את השם של מי הכתימו? פאביו ג'וניור פריירה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:58 
טקנו כתבת:
ציטוט:

1. אין דרך אחרת לקרוא להרג מחבלים במקום לאחר מעשה כשהם כבר לא מסוכנים מלבד הוצאה להורג ללא משפט.
בבלגיה לא ירו באדם בגלל שחשבו שהוא מעורב בפיגוע אלא כיוון שהוא ירה על השוטרים שהגיעו לעצור אותו.
ויותר מזה - אם אתה בעצמך כל כך ביקורתי למה אתה קופץ כנשוך נחש בכל פעם שמישהו מביע ביקורת שטיפה לא מקובלת עליך? מתי אלוהים מת ומינה אותך לקבוע מהי האמת ומהו הצדק?

1. מה ההבדל בין להרוג מחבל שירה על שוטר לבין להרוג מחבל שדקר חייל\אזרח\אישה\ילד ?
3. שוב אתה נכנס איתי למקרים בודדים, אלא אם כן אתה טוען שצה"ל בשיטתיות כל יום הורס בית אחר ככה סתם כי בא לו.
אתה קצת טועה, אני מזדעק שמוציאים את דיבתם של חיילי צה"ל או שטוענים שהם רוצחים, אין לי בעיה עם ביקורת, גם לי יש ביקורת וגם צה"ל צריך לדעת לקבל ביקורת.
את השאלה שלך על מי מינה אותי, מוטב היה שלא היית שואל, כי אני יכול לשאול אותך את אותה שאלה בדיוק.

אדום נחמד -
ציטוט:
כל מה שאתה מתאר זה רקע. אין צורך. אני מכיר את הרקע (כזכור, נאלצתי לתקן אותך, כשכתבת בהתחלה שרק הרסו צירים). אני יודע שחמאס זה זבל לא פחות מהצבא הישראלי. בהרבה מובנים, יותר. אבל זה לא נותן לגיטימציה לכל פעולה ישראלית כתגובה. זו מלחמה, ובמלחמה חוטפים לך גם חיילים. להגיד שזה מצדיק טבח ב150 איש נותן רוח גבית לחמאס, שמצדיק ירי לאזורים מאוכלסים בגלל סיבותיו, שבעיניו מוצדקות. אבל לא. אנחנו לא מוכנים לתת לגיטימציה לירי של חמאס אל מוקדי אוכלוסיה. אז למה אנחנו עושים את זה? למה הצידוקים שלנו תמיד תמיד טהורים?
ושוב הטריק הידוע "מה אתה היית עושה". היית כותב את זה גם אחרי 200 הרוגים? 300? אלף? כן. חטפו חייל. לא. לא זה לא מצדיק להשמיד שכונה שלמה. גם אם זה באמצע הפסקת אש. גם אם זה לא פייר.
וגם הדוגמא עם אח שלי היא דמגוגית. החיים של הקרובים לי הכי חשובים בעולם. אני ארצח בידיים 50 איש בשביל להציל את הבן שלי. גם אם הוא הרגע אנס בחורה באכזריות. אין קשר בין זה לבין איך מנהלים מלחמות. ואתה יודע את זה. אז תרד מהטיעון החלש הזה.

ולסיום, אני חייב לציין שהעבודה שלי נפלאה. אשתי מדהימה. הילדים שלי זה הדבר הכי חמוד שקיים בעולם, מצב הרוח שלי נהדר, ובסך הכל החיים שלי סבבה. אבל כשאני רואה אפס מאופס כמו פאביו צוהל אל מול טבח בצוערים של קורס שוטרים בעזה אני מיד מדמיין אותו עם שפם קטן מתחת לאף. זה חזק ממני. עדיף שתטיף (אתה ואבי וכל מי שיצטרף לחגיגה) לפאביו מאשר לי. כלומר, אם יש לך טיפת הגינות.

צודק לעניין אחייך, זאת לא דוגמא והקבלה נכונה.
אבל מבחינתי, ולא כמו שבני 12 כתב, באותם דקות חשבו שגולדין בחיים, לאור מקרי העבר (גלעד שליט, גולדווסר ורגב וכו') מבינים בצה"ל שיש מחיר כבד מאד לחייל חטוף בחיים וגם לגופת חייל.
אצל היהודים יש את קידוש המת והגופה, אצל המוסלמים כנראה שאין את זה, כי לבני המשפחות של מחבלים לא מפריע אם הגופה נחטפת, הם לא יבצעו חילופי "גופות" כי גופה לא מעניינת אותם.
אז בכדי למנוע שחרור של מחבלים על הידיים שאותם מחבלים אלו יחזרו למעגל הרצח והשנאה, אני מעדיף שיעשו הכל אבל הכל כדי שלא ייחטף לנו שום חייל.
מה הגבול? אלף או אלפיים או 300? אין לי תשובה ממשית..
באותם דקות עושים הכל כדי למנוע את החטיפה ואולי להבא החמאס ותושבי עזה יבינו את זה, למען יראו וייראו.
יש הבדל בין ירי לת"א לבין ירי לתוך בתים בהם מתחבאים מחבלים יחד עם אזרחים, מחבלים שמתחבאים ויורים דרך בתי חולים!
לא זכור לי שצה"ל יורה טילים מחניון איכילוב, ולא זכור לי שבסיסי צה"ל נמצאים בתוך סורוקה.
כל מחבל צריך לדעת שבכל רגע נתון הוא יכול להיות מחוסל ע"י צהל, לנו כמדינה אסור לסבול שמחבלים שרצחו יסתובבו חופשים, שמחבלים שיורים טילים יסתובבו חופשי.
אבל הם מזכירים לי את אוהדי בית"ר, חכמים על חלשים.
מתחבאים מאחורי אזרחים בזמן שהם פוגעים בחיילנו.

ולעניין פאביו - אני מבין שכואב לך על כך שפאביו כביכול שמח על "הרג" שוטרים או "טבח" כמו שקראת לזה, האם אתה מזדעק באותה צורה גם על הרג האזרחים
בסוריה?
הגיע הזמן שתבין שהחמאס לא רוצה לחיות לצידך אלא הוא רוצה לחיות במקומך, הגיע הזמן שתבין בזמן מלחמות בעזה יהיו הרוגים גם חפים מפשע.

דרך אגב - אם הדין שווה בין כולם, כמו שאתה תמיד טוען שכך צריך להיות, אז אתה צריך להיות מורחק מהפורום לזמן ארוך מאד.
בוא נראה אם הדין שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 20:58 
בני12 כתב:
דרך אגב, לא חטפו חיל, חטפו גופה של חיל וידעו את זה מהר מאד.
לא שאני מזלזל בכאב ובצער של משפחת גולדין אבל זה לא מקרה גלעד שליט.

לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אבל מבחינתי, ולא כמו שבני 12 כתב, באותם דקות חשבו שגולדין בחיים, לאור מקרי העבר (גלעד שליט, גולדווסר ורגב וכו') מבינים בצה"ל שיש מחיר כבד מאד לחייל חטוף בחיים וגם לגופת חייל.
אצל היהודים יש את קידוש המת והגופה, אצל המוסלמים כנראה שאין את זה, כי לבני המשפחות של מחבלים לא מפריע אם הגופה נחטפת, הם לא יבצעו חילופי "גופות" כי גופה לא מעניינת אותם.
אז בכדי למנוע שחרור של מחבלים על הידיים שאותם מחבלים אלו יחזרו למעגל הרצח והשנאה, אני מעדיף שיעשו הכל אבל הכל כדי שלא ייחטף לנו שום חייל.
באותם דקות עושים הכל כדי למנוע את החטיפה ואולי להבא החמאס ותושבי עזה יבינו את זה, למען יראו וייראו.
יש הבדל בין ירי לת"א לבין ירי לתוך בתים בהם מתחבאים מחבלים יחד עם אזרחים, מחבלים שמתחבאים ויורים דרך בתי חולים!
לא זכור לי שצה"ל יורה טילים מחניון איכילוב, ולא זכור לי שבסיסי צה"ל נמצאים בתוך סורוקה.
כל מחבל צריך לדעת שבכל רגע נתון הוא יכול להיות מחוסל ע"י צהל, לנו כמדינה אסור לסבול שמחבלים שרצחו יסתובבו חופשים, שמחבלים שיורים טילים יסתובבו חופשי.

ולעניין פאביו - אני מבין שכואב לך על כך שפאביו כביכול שמח על "הרג" שוטרים או "טבח" כמו שקראת לזה, האם אתה מזדעק באותה צורה גם על הרג האזרחים
בסוריה?
הגיע הזמן שתבין שהחמאס לא רוצה לחיות לצידך אלא הוא רוצה לחיות במקומך, הגיע הזמן שתבין בזמן מלחמות בעזה יהיו הרוגים גם חפים מפשע.

דרך אגב - אם הדין שווה בין כולם, כמו שאתה תמיד טוען שכך צריך להיות, אז אתה צריך להיות מורחק מהפורום לזמן ארוך מאד.
בוא נראה אם הדין שווה.

1. מה זה משנה מה חשבו? חי או לא חי. משפחות שלמות הלכו כי לצבא לא היה מושג לאן לקחו את גולדין. הורידו בניינים על גבי בניינים. לא משנה מה המחיר של גולדין חטוף, הוא זעום ביחס ל150 הנפשות ששלחנו לעולם הבא. גם לא מעניין אותי מה יהודים חושבים על גופות ומה מוסלמים. זה לא רלוונטי לעניין. עם כל הצער והכאב, גולדין הוא רק אדם אחד. אי אפשר לשלוח חיילים למות במלחמה, ולהתפלא שהם מתים. ככה זה. והאמת היא שישראלים יודעים את זה. אבל הם מעמידים פנים כאילו אסור שימותו. אם באמת לא היינו רוצים להקריב חיילים, היינו עומדים על הרגליים האחוריות בשביל להמנע ממלחמות.
2. אז אתה מעניש את תושבי עזה בגלל שחמאס נלחמים בישראל. קוראים לזה פשע מלחמה.
3. כן, אין לי בעיה עם לגרום ללוחמים של חמאס להבין שהצבא הישראלי חזק יותר ויכול להגיע לכל אחד מהם, אם ירצה. אבל אני לא מבין את ההתממות הזו, שאסור שלוחמים של חמאס יסתובבו חופשיים. אתם כל הזמן אומרים זו מלחמה ובמלחמה קורה כך וכך, אז תקלבו את העובדה שיש חיילים בצד השני, וזה שהם נלחמים בישראל לא הופך אותם אוטומטית לבני מוות. הם לא חייבים להלחם בישראל, פשוט יש מלחמה. אם יגיד הנייה שאסור לאפשר שחיילי צה"ל יסתובבו חופשיים וצריך להרוג את כולם אתה תגיד טוב נו זה סביר? או שתחשוב שהוא פסיכופט רצחני?

ולעניין היודונאצי, מה למען השם הקשר להרוגים בסוריה? מה אתה מנסה להוכיח פה? אני לא מצליח להבין את זה. שאני צבוע? שאכפת לי יותר מעזתים מאשר מסורים? מאיפה אתה מביא את החרטוטים האלה? ואיך זה מזכה את היודונאצי מלצהול על מוות של עשרות שוטרים עזתים? איזו תגובה הזויה.

ואין בעיה, אני בעד דין שווה לכולם. שירחיקו אותי כי קראתי לו נאצי, אבל שגם ירחיקו את הנאצי. כי אם אסור לומר נאצי, ודאי אסור גם להיות נאצי. תסכים איתי לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
סומך תעשה לי לייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 21:27 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

בסוריה?

בוא נראה אם הדין שווה.

1. מה זה משנה מה חשבו? חי או לא חי. משפחות שלמות הלכו כי לצבא לא היה מושג לאן לקחו את גולדין. הורידו בניינים על גבי בניינים. לא משנה מה המחיר של גולדין חטוף, הוא זעום ביחס ל150 הנפשות ששלחנו לעולם הבא. גם לא מעניין אותי מה יהודים חושבים על גופות ומה מוסלמים. זה לא רלוונטי לעניין. עם כל הצער והכאב, גולדין הוא רק אדם אחד. אי אפשר לשלוח חיילים למות במלחמה, ולהתפלא שהם מתים. ככה זה. והאמת היא שישראלים יודעים את זה. אבל הם מעמידים פנים כאילו אסור שימותו. אם באמת לא היינו רוצים להקריב חיילים, היינו עומדים על הרגליים האחוריות בשביל להמנע ממלחמות.
2. אז אתה מעניש את תושבי עזה בגלל שחמאס נלחמים בישראל. קוראים לזה פשע מלחמה.
3. כן, אין לי בעיה עם לגרום ללוחמים של חמאס להבין שהצבא הישראלי חזק יותר ויכול להגיע לכל אחד מהם, אם ירצה. אבל אני לא מבין את ההתממות הזו, שאסור שלוחמים של חמאס יסתובבו חופשיים. אתם כל הזמן אומרים זו מלחמה ובמלחמה קורה כך וכך, אז תקלבו את העובדה שיש חיילים בצד השני, וזה שהם נלחמים בישראל לא הופך אותם אוטומטית לבני מוות. הם לא חייבים להלחם בישראל, פשוט יש מלחמה. אם יגיד הנייה שאסור לאפשר שחיילי צה"ל יסתובבו חופשיים וצריך להרוג את כולם אתה תגיד טוב נו זה סביר? או שתחשוב שהוא פסיכופט רצחני?

ולעניין היודונאצי, מה למען השם הקשר להרוגים בסוריה? מה אתה מנסה להוכיח פה? אני לא מצליח להבין את זה. שאני צבוע? שאכפת לי יותר מעזתים מאשר מסורים? מאיפה אתה מביא את החרטוטים האלה? ואיך זה מזכה את היודונאצי מלצהול על מוות של עשרות שוטרים עזתים? איזו תגובה הזויה.

ואין בעיה, אני בעד דין שווה לכולם. שירחיקו אותי כי קראתי לו נאצי, אבל שגם ירחיקו את הנאצי. כי אם אסור לומר נאצי, ודאי אסור גם להיות נאצי. תסכים איתי לא?

הורידו בניינים אחרי בניינים ושיטחו את רפיח כדי למצוא את גולדין (חיי או מת).
אני מבין שזה צורם לך וקשה לך, אני מבין שמבחינתך דמו של גולדין שווה לדמו של מוחמד המחבל.
אני מבין שזה לא מעניין אותך מה היחס של המוסלמים לגופות, אבל זה כן אמור לעניין אותך כי זה שורש העניין בחיילים חטופים או גופות חטופות.
ראבאק לחטוף גופה?! עד כמה שפל אפשר להיות בלחטוף גופה של חייל??? ולך אין בעיה עם זה?
אנחנו לא רוצים להקריב את חיי בנינו, אנחנו לא ששים לצאת למלחמה, אם הינו ששים לצאת למלחמה, אז אחרי הטילים שממשיכים לירות על הדרום, אחרי
הידיעות והאישורים של החמאס על בניית מנהרות עם מלט שאמור ללכת למגורים, הינו יוצאים בקלות למבצע צבאי והיו לנו את כל הסיבות שבעולם לכך.
כנ"ל למבצע בגדה, אז כנראה שאנחנו לא כאלו ששי מלחמה.
אנחנו ועוד איזה עומדים על רגליים אחוריות ולא יוצאים למלחמה, אבל שאין בריירה אז אין בריירה.
אני לא מעניש את תושבי עזה, אני לא זה שלוקח את המלט לבניה וחופר מנהרות, אני לא זה שמחביא טילים בחצר בתיהם, אני כן עושה הכל כדי להגן על אזרחיי וחיילי.
לא מצליח להבין מה אתה רוצה ממני בסעיף 3?
חיילים צהל בניגוד לטענתך הנלוזה, הם לא מחבלים, הם לא עם דם על היידים, אנחנו לא יורים סתם טילים עד בתים, אצלנו אין "ארגונים סוררים" שיורים טילים מתי שמתחשק להם. אצלנו כמעט ואין אנשים שלוקחים סכין והולכים לדקור או לוקחים אקדח מאולתר והולכים לירות על אנשים סתם ככה.
החיסולים הממוקדים הם על כאלו שרצחו ויש להם עד על הידיים, לא כל איש חמאס מחוסל.

ציטוט:

אני מנסה להבין האם אכפת לך יותר מעזתים מאשר מהסורים ואם כן, מדוע? מה ההבדל?
אתה ממשיך להגיד את המילה האסורה בפורום, למיטב ידיעתי, ותקן אותי אם אני טועה אבל עוד לא הגענו למצב שבפורום השדים מרחיקים אדם בגלל דעותיו,
קיצוניות ככל שיהיו, ואם זה יקרה זה יהיה סופו של הפורום.
אבל כן מרחיקים על מילים כמו נאצי ויודנאצי.
דין שווה לכולם, ליהודים ולערבים נכון?
אז דין שווה לכולם בפורום השדים, לימנים ולשמאלנים, תורחק ותשב בפריזר כמה שבועות בדיוק כמו אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
זה כל כך עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 21:32 
KingAlpaca כתב:
זה כל כך עצום.

:LOL2: :BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע למה הם שיטחו את רפיח. אני רק לא מבין איך זה נראה לך הגיוני.
ולמה אתה משווה את גולדין ללוחם חמאס? אני מדבר איתך על 150 עזתים. סתם עזתים. שלא עשו כלום לאף אחד.
כשאתה שולח חייל למלחמה, הוא יכול למות. אי אפשר שעל כל חייל שמת נרצח להם מאות אזרחים. זה לא עובד ככה. זהו פשע מלחמה לכל דבר ועניין.
קשה לך לראות את זה. קשה לך לקבל את זה. אבל זה המצב.

אגב, ישראל לא סוחרת בגופות? ישראל לא מחזיקה חודשים על גבי חודשים גופות של פלסטינים שרצחו או ניסו לרצוח יהודים?
כן כן, אנחנו רוצים להמנע מהלוויות מסיתות. לנו תמיד יש תירוצים טובים למה אנחנו מתנהגים כמו בהמות. אבל הפלסטינים? הם בהמות בגנטיקה. אנחנו לא רוצים להיות בהמות, אבל זה נכפה עלינו. אין לנו שליטה על זה.

יאללה, צא מהסרט. ישראל בצעה, מבצעת, ותבצע עוד פשעי מלחמה רבים. לא משנה כמה תכחיש את זה.
הרי לכל ארוע שיכול להחשב ככזה תמצא צידוק. כמו שאמרתי, הודאה מפי הרמטכל שתקפנו במכוון אזרחים לא תקבל. אז אין טעם לשיחה. אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות ואין כלום מעבר.

ולגבי היודונאצי, אני לא מבין מה זה רלוונטי ולמה העלת את זה. למה אתה לא שואל גם על קנייתים או טיבטים או חייזרים בכוכב קיי4?
ולשאלה שלי איך זה רלוונטי לצהלות של פאבינאציו לא ענית.

לא מרחיקים אדם על דעות? אז דעתי היא שפאביו הוא נאצי. למה שירחיקו אותי?
אתה אשכרה חושב שלהיות נאצי מותר, ולהגיד נאצי אסור? השתגעת לגמרי.

ואמרת כבר שירחיקו אותי. סבבה. המסר עבר. עכשיו תעבור להטיף לבן זונה שצוהל על טבח בשוטרים עזתים. או שזה פחות מטריד אותי ממילת ה-נ'. צבוע שכמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 21:45 
צבוע? אל תשאל ממש צבוע אני.
אני לא קבעתי את החוקים בפורום, החוקים אומרים שעל המילה הנאצי
ובמיוחד כאשר אתה כותב את זה על משתמש אחר אז זאת עילה להרחקה.
לא טוב לך? אתה לא חייב לכתוב פה.
עכשיו נחכה שתושלך לפריזר כמו שהחוקים פה אומרים.

ולעצם הנושא - אני לא השוותי את גולדין ללוחם חמאס, אתה זה שמשווה בניהם.
לא אמרתי שעל חייל הרוג יש לשטח בניינים, אלא יש לעשות הכל כדי למנוע חטיפות חיילים.
הדגש על חטיפה.
ישראל לא חוטפת גופות, הגופות שדיברת עליהם הם גופות של מחבלים שנמצאו בשטח
ולא נחטפו.
הגופות מוחזרות ללא שום מו״מ.
אנחנו לא הם למרות שאתה טוען שאנחנו כן כאלו.
כמו שאתה ״מבין״ הרג של מתנחלים אז אני ״מבין״ הרג של עזתים כדי למנוע חטיפה
דרך אגב אתה מסכים איתי שארהב/צרפת/בריטניה גם מבצעות פשעי מלחמה ?
וגם החמאס מבצע פשעי מלחמה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
צבוע? אל תשאל ממש צבוע אני.
אני לא קבעתי את החוקים בפורום, החוקים אומרים שעל המילה הנאצי
ובמיוחד כאשר אתה כותב את זה על משתמש אחר אז זאת עילה להרחקה.
לא טוב לך? אתה לא חייב לכתוב פה.
עכשיו נחכה שתושלך לפריזר כמו שהחוקים פה אומרים.

ולעצם הנושא - אני לא השוותי את גולדין ללוחם חמאס, אתה זה שמשווה בניהם.
לא אמרתי שעל חייל הרוג יש לשטח בניינים, אלא יש לעשות הכל כדי למנוע חטיפות חיילים.
הדגש על חטיפה.
ישראל לא חוטפת גופות, הגופות שדיברת עליהם הם גופות של מחבלים שנמצאו בשטח
ולא נחטפו.
הגופות מוחזרות ללא שום מו״מ.
אנחנו לא הם למרות שאתה טוען שאנחנו כן כאלו.
כמו שאתה ״מבין״ הרג של מתנחלים אז אני ״מבין״ הרג של עזתים כדי למנוע חטיפה
דרך אגב אתה מסכים איתי שארהב/צרפת/בריטניה גם מבצעות פשעי מלחמה ?
וגם החמאס מבצע פשעי מלחמה ?

צבוע, כשאתה מראה כמה חשוב לך לטהר את הפורום מאמירות כמו נאצי, אבל אין לך בעיה עם התנהגות נאצית. הרי אם ירחיקו אותי או לא, זה לא בגלל ההפצרות שלך. העיסוק שלך בנושא מראה על סדר העדיפויות שלך. אז כן, אתה צבוע.

אתה בהחלט זה שהשווה. אנחנו מדברים על טבח ב150 איש לערך בשביל להציל חיים של חייל אחד, ואתה אומר לי שדין חייל צהל לא שווה לדין לוחם חמאס? מה זה רלוונטי בכלל. מי דיבר על זה.
והבנתי שדיברת על חטיפה. אז הכל, מה זה הכל? כמה אנשים חפים מפשע אתה מוכן שיהיו על הידיים שלך בשביל להחזיר (לא באמת, המטרה היתה להרוג אותו) חייל חטוף? אתה מבין שמה שאתה מתאר הוא פשע מלחמה או עוד לא?

חחח הגופות פשוט היו שם ולא נחטפו. זה טוב. אחרי שגולדין נורה על ידי לוחמי חמאס, הגופה שלו פשוט היתה שם. אז הם לקחו אותה. לגיטימי לא?
ואנחנו ועוד איך מנהלים משא ומתן. עובדה שכבר חודשים הגופות במקררים ישראלים, עד למצב שחברי כנס של בל"ד נאלצו להתערב בנושא. עאלק אין משא ומתן. איפה אתה חי? אז למה לא החזירו אותם עדיין?

ולשאלה האחרונה, אתה יודע שכן. בטח ובטח לגבי חמאס. אז אולי כבר תוותר על הפאסון, תודה שישראל מבצעת פשעי מלחמה, אבל זה בסדר לדעתך כי גם השאר ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 22:05 
שמע אם לטענתך כל מדינות הקואליציה וגם החמאס וישראל מבצעים פשעי מלחמה אז אחלה.
אם כך הדבר אני לא מבין מדוע זה מפריע לך? אנחנו חמאס ארה״ב צרפת בריטניה כולם מבצעות פשעי מלחמה.
אז מה הבעיה בכך ? כנראה שאין דרך אחרת להילחם מבלי לבצע פשעי מלחמה (להגדרתך).

ולעניין הגופות - במקרה של גולדין לקחו את הגופה שלו בתוך מנהרה, לא השאירו אותה בשטח.
לקחו חלקי גופה מאורון שאול, עד כדי כך החמאס אכזר שהוא אוסף לחיקו חלקים מגופות.
וגם אם תגיד עוד אלף פעם שישראל סוחרת בגופות או שמחבלים עם סכינים
הם לוחמי חופש זה לא יהפוך את זה לנכון!
עוד לא איתי מקרה בו ישראל לוקחת גופה של פלסטינים מתוך שטחיהם
לתוך שטח ישראל.

וקח איתך מעיל בדרך לפריזר

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 16 מרץ 2016, 22:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
לשטח שכונה זה מעבר לפשע מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
בלה בלה בלה
שוברים שתיקה
זה עצום
בלה בלה בלה

שקט בדרום
שקט בצפון

תודות לצהל
תודות להרתעה
תודות לכיפת ברזל
תודות לחיל האוויר

אם היו מקשיבים לגיבובי השטויות מחוץ לארץ ישראל הייתה נמחקת....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טקנו כתבת:
ציטוט:

1. מה ההבדל בין להרוג מחבל שירה על שוטר לבין להרוג מחבל שדקר חייל\אזרח\אישה\ילד ?
2. שוב אתה נכנס איתי למקרים בודדים, אלא אם כן אתה טוען שצה"ל בשיטתיות כל יום הורס בית אחר ככה סתם כי בא לו.
3. אתה קצת טועה, אני מזדעק שמוציאים את דיבתם של חיילי צה"ל או שטוענים שהם רוצחים, אין לי בעיה עם ביקורת, גם לי יש ביקורת וגם צה"ל צריך לדעת לקבל ביקורת.
4. את השאלה שלך על מי מינה אותי, מוטב היה שלא היית שואל, כי אני יכול לשאול אותך את אותה שאלה בדיוק.

1. אני אסביר (שוב) בשמחה ואפילו אדגיש לטובת מי שמתקשה, אם יש כזה: בבלגיה נורה אדם תוך כדי שהוא יורה על השוטרים תוך כדי חילופי אש. בהוצאות להורג ללא משפט ברחובות ישראל יורים בבנאדם אחרי שהתקרית האלימה נגמרה והאדם לא מהווה עוד סכנה (זה לא מה שקרה תמיד, אבל זה קרה בלא מעט מהמקרים, כולל אלה שדיברנו עליהם פה באריכות).
2. לא, זה לא מקרים בודדים. מדינת ישראל הורסת בתי מגורים בקצב של אחד ליום בערך. אם אתה לא מאמין לך תסתכל בבלוג שקישרתי אליו קודם, יש שם נתונים ולכל נתון יש גם אסמכתא.
3. אבל מה לעשות שיכול להיות שיש חייל שהוא גם רוצח?
ההנחה האוטומטית שלך שזה לא אפשרי (שבדרך כלל נגמרת במשהו כמו "אהההה, ברור שיש מקרים כאלה אבל לא הרבה", בדיוק כמו שקרה לך (שוב) בעמוד-שניים האחרונים) וחוסר הנכונות שלך לשמוע מי שטוען שזה אפשרי ואף קורה - על זה דיברתי.
4. יכול להיות שאתה יכול להגיד את זה עליי, למה לא, כבר אמרת דברים הרבה יותר מופרכים, אבל לא זכור לי שאני כתבתי שאין מקום להעביר ביקורת על חיילי צה"ל ואז הודעה (או שתיים או עשר) אחר כך כתבתי שגם לי בעצם יש מלא ביקורת, אלא אתה. במילים אחרות אתה כן חושב שיש מקום לביקורת, אבל רק לביקורת שלך ולא לשלי (למשל). לי זה נשמע כמו אדם שחושב שהשמש זורחת מהתחת שלו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שמע אם לטענתך כל מדינות הקואליציה וגם החמאס וישראל מבצעים פשעי מלחמה אז אחלה.
אם כך הדבר אני לא מבין מדוע זה מפריע לך? אנחנו חמאס ארה״ב צרפת בריטניה כולם מבצעות פשעי מלחמה.
אז מה הבעיה בכך ? כנראה שאין דרך אחרת להילחם מבלי לבצע פשעי מלחמה (להגדרתך).

ולעניין הגופות - במקרה של גולדין לקחו את הגופה שלו בתוך מנהרה, לא השאירו אותה בשטח.
לקחו חלקי גופה מאורון שאול, עד כדי כך החמאס אכזר שהוא אוסף לחיקו חלקים מגופות.
וגם אם תגיד עוד אלף פעם שישראל סוחרת בגופות או שמחבלים עם סכינים
הם לוחמי חופש זה לא יהפוך את זה לנכון!
עוד לא איתי מקרה בו ישראל לוקחת גופה של פלסטינים מתוך שטחיהם
לתוך שטח ישראל

גם החמאס לקחו את הגופה של גולדין מתוך שטחם. אז אני מניח שזה בסדר
גם ישראל לקחה את הגופות מהמקום בו נורו.
וגם אם תגיד עוד אלף פעם שישראל לא סוחרת בגופות, זה לא יהפוך להיות נכון. עובדה. גופות של פלסטינים במקריים ישראלים כבר חודשים. אלו העובדות. אני לא ממציא אותן.

וכן, כמעט בכל מלחמה יש מעשים שאסור שיעשו, וזוכים לכינוי פשעי מלחמה. אבל אם זה כל כך נפוץ, למה אנחנו כל כך מזדעקים כשחמאס עושים את זה? הרי כולם עושים את זה. גם אנחנו.
הבעיה בדיון איתך היא שאתה לא שומר על קו אחיד.
פעם אתה מתנגד לקיום של פשעי מלחמה, אחרי זה אתה מסכים שיש אבל זה לא מייצג ובלה בלה בלה, ועכשיו אתה גם שואב לגיטימציה מכך שכולם עושים את זה.
במקום פשוט להתנגד לזה. גם אם כולם עושים את זה. גם אם חמאס עושה את זה. הרי אנחנו הצבא המוסרי בעולם לא?

וכל השיחה הזו בשביל מה בעצם? הרי ברור שלעולם לא תסכים להסתכל על המציאות כמו שהיא. לא משנה איזה מקרה אנחנו נזרוק עליך, אתה תחבוט אותו בחזרה לצד השני. והתירוצים תמיד יראו אותו דבר. החמאס ככה והחמאס אחרת.
שאלתי שאלה קודם, מה יגרום לך לשנות את דעתך על הדרך שבה הצבא הישראלי נלחם (אפילו נתתי לינק שזכה לצהלות פאבינאציו, והתעלמת ממנו)? מה צריך לקרות כדי שתגיד "וואלה, אי אפשר להמשיך ככה יותר"? ההימור שלי הוא אף פעם, אבל אני אשמח שתתקו אותי (שוב, הודאה מפי אלוף בכיר לא נחשבת כי לא תקבל בחיים כזו).

והאובססיה שלך להרחקה הצפויה שלי מרגשת. אני רק תוהה מתי תתפנה ממנה ותתחיל להכנס בפאבינאציו על העמדות המזעזעות שלו.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 16 מרץ 2016, 22:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
בלה בלה בלה
שוברים שתיקה
זה עצום
בלה בלה בלה

שקט בדרום
שקט בצפון

תודות לצהל
תודות להרתעה
תודות לכיפת ברזל
תודות לחיל האוויר

אם היו מקשיבים לגיבובי השטויות מחוץ לארץ ישראל הייתה נמחקת....

בלה בלה בלה
אני נאצי
אני חוגג מוות של שוטרים עזתים
אני חוגג את זה כי סיפרו לי שזה טוב לביטחון
אבל מה זה משנה
ערבים מתים זה תמיד נחמד
אני נאצי
לה לה לה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לירון, כתבת למעלה מעשר או 15 הודעות הודעות (מתוכן ארבע או חמש ישירות בתגובה אליי) מאז ששאלתי אותך את אותה שאלה פשוטה.
האם יש סיכוי שאי פעם תתייחס למה ששואלים אותך, או שאתה מסתפק בקטע הזה של לברוח מדיונים ולהתבכיין שלא מכבדים אותך?
שנדע אם להמשיך ולכבד אותך בתגובות ענייניות ומפורטות, או להוסיף אותך לחבר'ה של פאביו ואופטימי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: