תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 09:24 
teknoboy כתב:
וכשארגוני ימין במקרה לא מצליחים להסתיר את זהות התורמים שלהם מסתבר שאלה כמרים שמעריצים את היטלר וכנסיות שמאמינות שתפקידן בעולם הזה הוא לקרב את מלחמת גוג ומגוג (שבה ישראל תושמד כחלק מהגאולה שישו יביא לעולם, סיפור ארוך) , אז?

בעניין הזה הדעות בימין חלוקות. כשהימין הדתי-תורני אכן נמנע מלקבל תרומות של מיליוני דולרים מארגונים ואישיים נוצריים. ואחרים לא. אני עדיין לא גיבשתי עמדה על קבלת תרומות מסוג זה. דילמה אמיתית. אבל לא מדובר במדינות זרות וזה הבדל משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 09:34 
100%anti beitar כתב:
וארה"ב מממנת את הכיבוש והאפרטהייד. אז?

אני חושב שישראל צריכה לצמצם בהדרגה את התלות הכלכלית בארה"ב. בסופו של דבר גם כאן אנחנו רואים איך התלות הזו באה לידי ביטוי במדיניות של ישראל. לצערי המגמה הפוכה וב-2016 נחתם הסכם לפיו תעביר ארצות הברית לישראל 38 מיליארד דולר בעשור שבין השנים 2019–2028. אמנם גם ישראל נותנת בתמורה וזה לא "תרומה" בהגדרה, אבל זה עדיין פוגע ביכולת של ישראל לנהל מדיניות עצמאית שאינה כפופה לתכתיבים ואינטרסים אמריקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
שאלה, אדום מטלי. יש סטטיסטיקות בנושאים האלו? כמה מסתננים מאפריקה נמצאים בארץ? כמה מהם הגישו בקשה להיות מוכר כפליט? כמה מהבקשות האלו נדחו וכמה התקבלו? אני מבין שהמספר האחרון (כמה התקבלו) הוא מאוד קטן, אבל לא ראיתי, ואולי פספסתי, כמה נדחו.

בבקשה:
https://drive.google.com/file/d/1cLDspIjHgDaAJ0Fr7xxmQ2nFKUgPNlEd/view

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
el dudernio כתב:
קומוניסים כתב:
תמונה

העם לא מטומטם.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד?
מה זה משנה מי נותן את הכסף? משנה האמירה ומי שאומר אותה.
תקיפת אמירה בגלל שהאומר אותה מקבל כסף מארגון כזה טונאחר מבטאת יותר מהכל את חוסר היכולת שלך להתמודד עם המהות.

א. זה מאוד משנה מי נותן כסף, כי הוא משלם לייישום האינטרסים שלו. כשמדובר במדינות זרות על אחת כמה וכמה.
ב. ברור שהפעילות עצמה זה עיקר הבעיה וכבר דנו בזה בדפים קודמים. כשאני כותב העם לא מטומטם, הכוונה היא שאותם ארגונים ואותם פעילים גם פועלים בזירות אחרות נגד האינטרס הישראלי כפי שרוב העם מבין אותו (נניח, סיוע למחבלים זה לא אינטרס ישראלי) אתה באמת מצפה שנתייחס לכל אחד מעשרות הארגונים כבודד ונתעלם מהתופעה הרחבה של פעילות שיטתית של אותה רשת מאורגנת באמצעות מימון מדינות לביטול זהותה היהודית והדמוקרטית של ישראל? אז לא, העם לא מטומטם.

א. זה ממש לא משנה מי נותן את הכסף. האינטרסים שלו לא בהכרח מנוגדים לאלו של מדינת ישראל. כל עוד הפעילים הם אנשי המדינה כמראה שלפחות יש ציבור מסויים במדינה אשר חושב שהם לא מנוגדים. הנסיון לבדוק מי נותן את הכסף הוא נסיון להשתיק את דעת החלק הזה בטענות לא לגיטמיות והפיכת זכות הדיבור לכזאת שנקנת בכסף מקומי.
ב. שאלתי אותך איך 35 אלף איש יכולים להוות סכנה דמוגרפית למדינה של 8 מליון והתעלמת מזה. בנוסף ציינתי כי יהדות המדינה היא לא רק "טוהר הדם" אלא גם "טוהר המידות והמוסר" אין ספק שהפגיעה בטוהר הדם קטנה בהרבה מזאת שבטוהר המידות. ולגבי הדמוקרטית... אני חושב שסעיף א עונה על יפה מה פוגע בה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
וכשארגוני ימין במקרה לא מצליחים להסתיר את זהות התורמים שלהם מסתבר שאלה כמרים שמעריצים את היטלר וכנסיות שמאמינות שתפקידן בעולם הזה הוא לקרב את מלחמת גוג ומגוג (שבה ישראל תושמד כחלק מהגאולה שישו יביא לעולם, סיפור ארוך) , אז?

בעניין הזה הדעות בימין חלוקות. כשהימין הדתי-תורני אכן נמנע מלקבל תרומות של מיליוני דולרים מארגונים ואישיים נוצריים. ואחרים לא. אני עדיין לא גיבשתי עמדה על קבלת תרומות מסוג זה. דילמה אמיתית. אבל לא מדובר במדינות זרות וזה הבדל משמעותי.

מסכים איתך שיש הבדל גדול בין, נניח, ממשלת שוודיה לבין מישהו או ארגון שהמטרה המוצהרת שלו היא להצית מלחמה במזרח התיכון.
הבעיה היא לא שהתורמים שמממנים אתכם ושאתם מייצגים את האינטרסים שלהם הם נוצרים, אלא שהם נאצים\מעריצי היטלר, שהם שואפים לחולל פה מלחמה (מתוך אמונה שאתה תושמד בה, דרך אגב) וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 11:25 
מה יהיה עם הנאצים כל הזמן בכל מקום? אתה לא מבין שזה הופך אותך ואת כל מה שאתה אומר לבדיחה? באמת. אני מבין את המצוקה, מבין את הנואשות, מבין את הריקנות האידאולוגית שדוחפת אתכם לזיין את המוח ולייצר פייק תעמולה כל הזמן, אבל בחייאת רבאק, לפחות תדלל את המינון של הטרלול.
מצד שני, אולי כדאי שרק תמשיכו ככה עם ההתנהגות הזאת. הודות לטירוף שלכם, יותר מתמיד העם אומר את דברו ברחוב, ברשת החברתית וגם בקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני מבין למה אסור למדינות לתרום לארגוני זכויות אדם בחו"ל, אבל צריך לזכור שממשלת ישראל בעצמה בזמן שהיא מבקרת זאת מממנת ארגונים בחו"ל. כנראה שזה לא כזה דבר נוראי בעיני הממשלה לממן ארגונים בחו"ל
https://www.the7eye.org.il/272146

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 11:51 
הפועל כתב:
לא שאני מבין למה אסור למדינות לתרום לארגוני זכויות אדם בחו"ל, אבל צריך לזכור שממשלת ישראל בעצמה בזמן שהיא מבקרת זאת מממנת ארגונים בחו"ל. כנראה שזה לא כזה דבר נוראי בעיני הממשלה לממן ארגונים בחו"ל

א. מעניין מאוד. לא הספקתי עדיין לקרוא הכל אבל יש פה כמה דברים מעניינים. אז תודה.
ב. אני חושב שהשאלה המרכזית היא האם הפעילות של אותם ארגונים קשורה לנעשה בישראל, להשפעה על דעת הקהל העולמית כלפי ישראל או לחילופין לנעשה בענייני הפנים של אותן מדינות בהם הארגונים פועלים. עד כה אני מתרשם שהתשובה היא האפשרות הראשונה, הלגיטימית בעיניי. אם יתברר לי שמדינת ישראל מתערבת בענייני פנים שאין להם קשר לישראל, במדינות זרות, באמצעות מימון ארגונים בחו"ל - אתנגד לזה בתוקף ואשמח גם לפעול בנושא. לא בשביל זה קיימת קופת המדינה ולא עבור זה משלמים אזרחי ישראל מיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
מה יהיה עם הנאצים כל הזמן בכל מקום? אתה לא מבין שזה הופך אותך ואת כל מה שאתה אומר לבדיחה? באמת.

בורות זה לא בושה.
תחפש בגוגל על כומר בשם ג'ון הייג או משהו כזה, אחד התורמים הגדולים של אם תרצו ושאר העמותות שמתחזקות את שלטון הימין ההזוי בישראל.
הבדיחה היחידה פה, למרבה הצער, היא על חשבונכם. אתם מתרוצצים ומבזבזים את כל האנרגיה שלכם בשם אינטרסים של אנשים שמעריצים את היטלר, ושהתוכנית האופרטיבית שלהם היא שארבעת פרשי האפוקליפסה יגיעו להביא גאולה לעולם אחרי מלחמה שבמהלכה תושמדו (תשיג מהדורה מוערת ומוארת של חנון יוחנן, כמה מהתורמים הכי כבדים של עמותות הימין הקשה כמו אלע"ד מאמינים שזאת תוכנית פעולה ממשית).

בזאת סיימתי את חלקי בדיון הצדדי שאליו ניסית להסיט אותנו בנוגע למימון זר ואינטרסים.
עכשיו שכל אחד יחליט אם נוח לו יותר עם מימון ואינטרסים של ממשלות שוודיה והולנד או עם מימון ואינטרסים של אוונגליסטים פסיכוטיים חובבי היטלר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הפועל כתב:

א. מעניין מאוד. לא הספקתי עדיין לקרוא הכל אבל יש פה כמה דברים מעניינים. אז תודה.
ב. אני חושב שהשאלה המרכזית היא האם הפעילות של אותם ארגונים קשורה לנעשה בישראל, להשפעה על דעת הקהל העולמית כלפי ישראל או לחילופין לנעשה בענייני הפנים של אותן מדינות בהם הארגונים פועלים. עד כה אני מתרשם שהתשובה היא האפשרות הראשונה, הלגיטימית בעיניי. אם יתברר לי שמדינת ישראל מתערבת בענייני פנים שאין להם קשר לישראל, במדינות זרות, באמצעות מימון ארגונים בחו"ל - אתנגד לזה בתוקף ואשמח גם לפעול בנושא. לא בשביל זה קיימת קופת המדינה ולא עבור זה משלמים אזרחי ישראל מיסים.

בסופו של דבר מדובר בניסיון לתקצב ארגונים שישנו מדיניות של מדינה אחרת. ממשלת ישראל לא ממש רואה כנראה את ההבדל, אחרת לא היתה לא בעיה לחשוף את התקציבים ולהודות בשקיפות בקשר בינה לבין הארגונים האלה.
למעשה זה היה אחד הטיעונים של ממשלת ישראל כשעלה חוק העמותות, שלכאורה בסה"כ מדובר בחוק מקביל לחוק אמריקאי שמחייב ארגוני לוביסטים שפועלים במימון מדינות זרות לקידום האינטרסים שלהם להצהיר על מקורות המימון שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 14:08 
הפועל כתב:
קומוניסים כתב:
הפועל כתב:

בסופו של דבר מדובר בניסיון לתקצב ארגונים שישנו מדיניות של מדינה אחרת. ממשלת ישראל לא ממש רואה כנראה את ההבדל, אחרת לא היתה לא בעיה לחשוף את התקציבים ולהודות בשקיפות בקשר בינה לבין הארגונים האלה.
למעשה זה היה אחד הטיעונים של ממשלת ישראל כשעלה חוק העמותות, שלכאורה בסה"כ מדובר בחוק מקביל לחוק אמריקאי שמחייב ארגוני לוביסטים שפועלים במימון מדינות זרות לקידום האינטרסים שלהם להצהיר על מקורות המימון שלהם.

אני מסכים שחוסר השקיפות המתואר הוא לא לעניין. אין סיבה להחריג את המשרד הזה מחוק חופש מידע ואין סיבה שישראל לא תשקף את הפעילות שלה בנושא הזה לציבור. מה שנכון נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 15:37 
מה הדיון המטופש הזה על מימון מחו"ל?
אני פעיל בא.ס.ף. הארגון הזה עוזר למבקשי המקלט בתחום שאינם נגישים להם: שרותי בריאות ושירותים סוציאליים. אלוהים עדי שהאנשים הללו צריכים את זה. לפעמים גם עזרה משפטית (אבל את זה עושים יותר במוקד לפליטים ומהגרים). אלו תחומים שאם המדינה הייתה עושה את מה שהיא מחויבת אליו, הייתה מספקת ומממנת את זה בעצמה. כדי להפעיל את הארגון אנחנו שוכרים משרד עלוב בדרום תל אביב. צריך גם לשלם חשמל, מים, רשת מחשבים קטנה. יש שם גם אנשים שעובדים בשכר, אל תדאגו, אף אחד מהם לא מתעשר מזה. כדי שכל זה יקרה, צריך כסף, יש אנשים טובים וארגונים שתורמים לכך כסף, גם אם הם לא בארץ. אני מזכיר שוב, אלו שירותים שבגרמניה, בלגיה, קנדה, צרפת, ארה"ב, אפילו יוון - המדינה מספקת אותם. יאמר עם ישראל תודה לכל התורמים שממנים פעילות במקום המדינה, עבור פעילות שהיא חתמה שהיא מחויבת לעשות אותה.

עכשיו, מעניין לדעת איזה אינטרס זר מניע את התורמים הללו, לפי מוחם הקודח של אלה שחושבים כך. יכול להיות שגם על כך לא נקבל תשובה, כמו שלא קיבלנו תשובות לכל השאלות האחרות שהעמדנו בפני השקרנים למינהם.

נערך לאחרונה על ידי אדום מטלי בתאריך 02 פברואר 2018, 19:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
לא ברורה לך התשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
אכן דיון מטופש. עוד טיעון איש קש שנזרק כחלק מחוסר כנות ותמימות כללי בדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 19:53 
KingAlpaca כתב:
לא ברורה לך התשובה?

ברורה אבל זו תשובה מטופשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
יותר גרועה ממטופשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 21:53 
לאפה בחינם כתב:
KingAlpaca כתב:
בן דיין היא לא שמאלנית.
לא קרוב.

מי כן שמאלני? ומי ימני?

אלפקה אני מחכה לתשובה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 22:22 
צריך להגיד את האמת, בלי קשר לאורטל בן דיין, אני קורא הרבה אנשי שמאל אומרים בפומבי ומספרים בפייסבוק- אנחנו לא חלק מהמאבק הזה. חלק אחר בשמאל לא מצהיר בפומבי אבל שותק ומסתפק באי נקיטת עמדה. וזה באמת לא אמור להיות עניין של שמאל וימין. יש פה צד ישראלי נורמלי שרואה את טובת ישראל וטובת תושבי השכונות לנגד עיניו וצד טהרני צדקני צבוע שעושה שימוש במסתננים לקידום אינטרסים פוליטיים קיצוניים תוך שהוא מתעלם מכל העובדות ולא מהסס לרמוס כל מוסכמה כולל שימוש בזוי בשואה וכולל הכפשת ישראל בעולם והצגתה כמשטר גזעני המתאכזר לפליטים על רקע צבע עורם. מעריך מאוד את אותם אנשים בשמאל ויש רבים כאלה, שלא לוקחים חלק במסע המביש הזה של אותם תעמולנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2018, 23:02 
קומוניסים כתב:
צריך להגיד את האמת.

מה פתאום? מה קרה? יותר מדי יין בקידוש? למה לדבר אמת אם אפשר לשקר, להסית, להטיל דופי בעשרות אלפי אנשים כדי להכשיר את הלבבות לסילוק שלהם? תמהני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
לאפה בחינם כתב:
KingAlpaca כתב:
בן דיין היא לא שמאלנית.
לא קרוב.

מי כן שמאלני? ומי ימני?

אלפקה אני מחכה לתשובה..

באמת?
סליחה.

זה דיון מאוד מורכב, מסובך ובעייתי,
ובכל מקרה אין לי תשובה חד משמעית,
אני כן יכול להגיד, שבעיני, בישראל כרגע, יש מעט מאוד שמאל "אמיתי" ועוד פחות ימין "אמיתי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 10:14 
KingAlpaca כתב:
לאפה בחינם כתב:
לאפה בחינם כתב:
KingAlpaca כתב:
בן דיין היא לא שמאלנית.
לא קרוב.

מי כן שמאלני? ומי ימני?

אלפקה אני מחכה לתשובה..

באמת?
סליחה.

זה דיון מאוד מורכב, מסובך ובעייתי,
ובכל מקרה אין לי תשובה חד משמעית,
אני כן יכול להגיד, שבעיני, בישראל כרגע, יש מעט מאוד שמאל "אמיתי" ועוד פחות ימין "אמיתי".

תן דוגמא אחת לשמאל ואחת לימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
קשה.
שמאל - אולי גילאון, אולי דב חנין.
ימין - אפילו יותר קשה. אולי ריבלין אולי בני בגין (לא שנשאר ממנו הרבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 12:46 
אדום מטלי כתב:
קומוניסים כתב:
צריך להגיד את האמת.

מה פתאום? מה קרה? יותר מדי יין בקידוש? למה לדבר אמת אם אפשר לשקר, להסית, להטיל דופי בעשרות אלפי אנשים כדי להכשיר את הלבבות לסילוק שלהם? תמהני.

אני בטוח שחלק מהאנשים הם אנשים טובים. להיות מהגר עבודה ולרצות ברמת חיים גבוהה יותר לא הופך אותך למפלצת. לא כתבתי אף פעם משהו אחר ולא הטלתי דופי בכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 12:52 
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:
קומוניסים כתב:
צריך להגיד את האמת.

אני בטוח שחלק מהאנשים הם אנשים טובים. להיות מהגר עבודה ולרצות ברמת חיים גבוהה יותר לא הופך אותך למפלצת. לא כתבתי אף פעם משהו אחר ולא הטלתי דופי בכולם.

שיקרת ולא הפסקת לשקר, עד היום לא ענית על שאלות שתשובה עליהם תחשוף את השקרנות שלך.
לקרוא לאנשים שברחו על חייהם "מהגרי עבודה" זו הטלת דופי.
לדעתי גם אמרת שהשהייה שלהם בארץ לא חוקית, אבל על זה אני לא מוכן להתחייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים,
כל משפט שלך הוא העתקה מהיטלר טיפש:
They're bringing drugs, they're bringing crime, they're rapists, and some, I assume, are good people

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
מותר להתנהג כמו נאצי אבל אסור להגיד נאצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 13:38 
אומללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
קומוניסים כתב:
תמונה

העם לא מטומטם.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד?
מה זה משנה מי נותן את הכסף? משנה האמירה ומי שאומר אותה.
תקיפת אמירה בגלל שהאומר אותה מקבל כסף מארגון כזה טונאחר מבטאת יותר מהכל את חוסר היכולת שלך להתמודד עם המהות.

חוץ מזה צה"ל מקבל כל שנה מימון גדול פי אלף מכל הרשימה הזאת ביחד ממדינה זרה.
זה אפילו גרם להפסקת פרויקט הלביא שהיה אמור להיות מטוס הקרב הכי מתקדם בעולם, מה שהביא לפגיעה בבטחון ישראל ולאיבוד מקומות עבודה.
לפיכך אסור לסמוך על צה"ל.
מש"ל
ם

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 18:16 
קומוניסים כתב:
100%anti beitar כתב:

אני חושב שישראל צריכה לצמצם בהדרגה את התלות הכלכלית בארה"ב. בסופו של דבר גם כאן אנחנו רואים איך התלות הזו באה לידי ביטוי במדיניות של ישראל. לצערי המגמה הפוכה וב-2016 נחתם הסכם לפיו תעביר ארצות הברית לישראל 38 מיליארד דולר בעשור שבין השנים 2019–2028. אמנם גם ישראל נותנת בתמורה וזה לא "תרומה" בהגדרה, אבל זה עדיין פוגע ביכולת של ישראל לנהל מדיניות עצמאית שאינה כפופה לתכתיבים ואינטרסים אמריקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2018, 18:42 
אני חושב שכל אדם או ארגון בכל מדינה שלא תהיה, רשאי ומבורך אם יתרום כסף לסיוע/הצלה של אדם אחר בכל מקום על הגלובוס. אני מציע להפסיק לדון בעניין התרומות, זה טיפשי ובלתי נסבל ביחס לאירועים שעל הפרק כרגע.
מציע לחזור לפוקוס של איך מצילים עכשיו את מבקשי המקלט מהגורל שמדינת היהודים מארגנת להם. זה הרבה יותר דחוף מאשר להצדיק מקורות מימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: