תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 15:14 
ספרת, ואני מודה לך על זה מאוד.
אני מוכרח לציין שהכמות הפתיעה אותי. אני חשבתי שמדובר ב3-4 בתי כלא, לא ידעתי שמדובר בכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
יודע מה, רואים שאתה עו"ד לפי הניסיונות להסיט את הפוקוס.
היה לי ברור שלא משנה מה אכתוב, או שהאבא שקרן, או שבכלל אני שקרן, כולם שקרנים חוץ מהצבא המוסרי הנפלא.
במקום שעבדתי בו התארח אדם מעזה עם אחת מהילדות שלו, שהיתי איתו במשך שבוע, אחד מהדברים שהוא סיפר זה על הילדה שלו שמתה ב2009 כי נמנעה ממנה גישה לטיפול רפואי והיא גססה במשך שעות.
לא הייתי שם כשהילדה גססה בעצמי. שמעתי על זה מהאבא שלה. הילדה אגב משילוב של שני פשעי מלחמה, הפגזה ישראלית מכוונת על חפים מפשע ומניעת גישה לטיפול רפואי לפצועים (הפצועים הם אזרחים ולא חיילים, אתה מבין את ההבדל בין מניעת גישה לטיפול רפואי בזמן לחימה ללוחמים של האויב לבין מניעת גישה לאזרחים?)
עכשיו או שהאבא שקרן, וגם אמנסטי שקרנים וכולם שקרנים, ובכלל הילדה מתה מנזלת, או שהצבא הישראלי ביצע פשעי מלחמה.
ציטוט:
2.37. באמנת ז'נבה נקבע, כי עיקרון הטיפול בפצועים ומתן אפשרות לצוותים ומרכזים רפואיים לטפל בפצועים מהווה עיקרון יסוד מרכזי. האמנה מחייבת את הכוח הכובש לספק הגנה לפצועים, לאפשר פינויים ולהבטיח הגעת צוותים רפואיים וציוד רפואי אליהם:

תתרץ את זה ביטחונית עד מחר. מה שאתה אומר בעצם זה שצריך לצמצם למינימום את האפשרות של פגיעה בחיילים, גם במחיר של פשעים. ההיגיון הזה הוא מה שאפשר את ההפצצה האיומה ביום שגולדין ז"ל נחטף, זה היגיון שמאשר למעשה להפציץ הכל ולעשות הכל על מנת שלא יפגע חייל ישראלי. זה ההיגיון שהתוצאה שלו היא פשעי מלחמה.
ישראל רצחה ילדה במקרה הזה, פעם אחת כשהפציצה אותה ופעם שנייה כשמנעה מטיפול רפואי להגיע אליה ולהציל לה את החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
פרימו,
א. את הקטע של לרשום על היותי עו"ד למדת מטקנו?

פעם אחת ביקשת ממני לא להזכיר את זה יותר, ואכן לא הזכרתי את זה יותר ואפילו התנצלתי פה בפומבי על כך שנפגעת כשהזכרתי פרטים אישיים אודותיך.
עד מתי תמשיך לסחוט את הלימון הזה? (כנ"ל לגבי חבורת העלובים שמעולם לא כתבתי להם משהו דומה אבל מתעקשים להמשיך לסחוט את הלימון הריק של לירון)

אגב, אם אתה כבר פה (וסליחה שאני מנסה להסיט את הדיון האישי בחזרה לפסים עניניים), אתה מוכן בבקשה להתייחס לנושא פשעי המלחמה (מתוך הרשימה שאתה בעצמך מנית, לא פחות) שישראל מבצעת בשטחים, ולעבירות שלה על הכללים שקובעת אמנת ז'נבה, ולהסביר למה טענת שהם לא מתקיימים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 16:18 
פרימו לוי כתב:
יודע מה, רואים שאתה עו"ד לפי הניסיונות להסיט את הפוקוס.
היה לי ברור שלא משנה מה אכתוב, או שהאבא שקרן, או שבכלל אני שקרן, כולם שקרנים חוץ מהצבא המוסרי הנפלא.
במקום שעבדתי בו התארח אדם מעזה עם אחת מהילדות שלו, שהיתי איתו במשך שבוע, אחד מהדברים שהוא סיפר זה על הילדה שלו שמתה ב2009 כי נמנעה ממנה גישה לטיפול רפואי והיא גססה במשך שעות.
לא הייתי שם כשהילדה גססה בעצמי. שמעתי על זה מהאבא שלה. הילדה אגב משילוב של שני פשעי מלחמה, הפגזה ישראלית מכוונת על חפים מפשע ומניעת גישה לטיפול רפואי לפצועים (הפצועים הם אזרחים ולא חיילים, אתה מבין את ההבדל בין מניעת גישה לטיפול רפואי בזמן לחימה ללוחמים של האויב לבין מניעת גישה לאזרחים?)
עכשיו או שהאבא שקרן, וגם אמנסטי שקרנים וכולם שקרנים, ובכלל הילדה מתה מנזלת, או שהצבא הישראלי ביצע פשעי מלחמה.
ציטוט:
2.37. באמנת ז'נבה נקבע, כי עיקרון הטיפול בפצועים ומתן אפשרות לצוותים ומרכזים רפואיים לטפל בפצועים מהווה עיקרון יסוד מרכזי. האמנה מחייבת את הכוח הכובש לספק הגנה לפצועים, לאפשר פינויים ולהבטיח הגעת צוותים רפואיים וציוד רפואי אליהם:

תתרץ את זה ביטחונית עד מחר. מה שאתה אומר בעצם זה שצריך לצמצם למינימום את האפשרות של פגיעה בחיילים, גם במחיר של פשעים. ההיגיון הזה הוא מה שאפשר את ההפצצה האיומה ביום שגולדין ז"ל נחטף, זה היגיון שמאשר למעשה להפציץ הכל ולעשות הכל על מנת שלא יפגע חייל ישראלי. זה ההיגיון שהתוצאה שלו היא פשעי מלחמה.
ישראל רצחה ילדה במקרה הזה, פעם אחת כשהפציצה אותה ופעם שנייה כשמנעה מטיפול רפואי להגיע אליה ולהציל לה את החיים.

אפשר לדעת מדוע אתה ממשיך לציין את מקצועי למרות שאין לכך שום רלוונטיות לדיון?
אשמח אם תוכל להתייחס לגוף הכתוב ולא לגוף האדם.
כפי שכתבתי לך אבל כנאה שלא טרחת לקרוא, אמרתי שאני יוצא מנק' הנחה שהאבא דובר אמת.
לעניין המשפט המודגש- אני ממש לא טוען זאת ולא אומר זאת.
אני כן אומר שיש לצמצמם למינימום את הפגיעה באזרחי ישראל ובחיילי צה"ל גם במקרה של פגיעה בחפים מפשע מהצד השני.
מעטים אם בכלל, מלחמות בהם לא נפגעו חפים מפשע.
ביום שגולדין ז"ל נחטף, תחילה לא ידעו שהוא נהרג אלא הסברה היתה שנחטף, במקרה כזה עושים הכל כדי למנוע את היעלמותו.
כולל הפגזות בכל הצירים בהם אפשר לנוע עם החייל החטוף.
כן היתי מצפה מאזרחי עזה באותה עת, להפסיק ולהחביא את המחבלים ואת הטילים בביתם, כן להתקומם נגד החמאס (אבל זה נושא אחר).
מהידוע לי, העובדות ביום יום מראות אחרת, לא מעט פצועים ואף מחבלים מטופלים בבתי חולים בתוך ישראל ואחרים מטופלים בבתי החולים בגדה ובעזה.
ישראל לא מונעת סתם ככה הגעה של אמבולנסים או גורמי טיפול אחרים.
ישראל רצחה ילדה? אתה באמת מאמין לזה? אתה יודע מה ההגדרה של רצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 16:19 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
פרימו,

פעם אחת ביקשת ממני לא להזכיר את זה יותר, ואכן לא הזכרתי את זה יותר ואפילו התנצלתי פה בפומבי על כך שנפגעת כשהזכרתי פרטים אישיים אודותיך.
עד מתי תמשיך לסחוט את הלימון הזה? (כנ"ל לגבי חבורת העלובים שמעולם לא כתבתי להם משהו דומה אבל מתעקשים להמשיך לסחוט את הלימון הריק של לירון)

אגב, אם אתה כבר פה (וסליחה שאני מנסה להסיט את הדיון האישי בחזרה לפסים עניניים), אתה מוכן בבקשה להתייחס לנושא פשעי המלחמה (מתוך הרשימה שאתה בעצמך מנית, לא פחות) שישראל מבצעת בשטחים, ולעבירות שלה על הכללים שקובעת אמנת ז'נבה, ולהסביר למה טענת שהם לא מתקיימים ?

אתה מוכן להיות יותר ספציפי ולפרט על איזה פשעים מדובר?
במקביל אשמח אם תענה לי:
ציטוט:
הוצאה להורג ללא משפט לשבויי מלחמה? מניעת טיפול בשבויי מלחמה? האם בכלא הם אינם מקבלים טיפול רפואי? האם מענים את האסירים בבתי הכלא?
האם רוצחים אונסים מגלים משעבדים או מענים את האזרחים בגדה ובעזה?
האם הורסים תשתיות ללא הצדקה צבאית?
האם משתמשים בנשקים לא קונבנציונליים?
או שמא אנחנו משתמשים בילדים כלוחמים? (בכל זאת, ילדים בני 18...) - אה אופס, זה הצד השני זה ששולח ילדים לדקור או מתחבא מאחורי ילדים קטנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
הפגזות על הצירים? ברצינות?
הפגיזו שכונות שלמות והרגו עשרות אנשים.
תהיה בריא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
טקנו
ציטוט:
1. שאלת ועניתי - גם אם לא היה אפילו מקרה אחד שבו חייל אנס פלסטנאית, זה בכלל לא קשור לדברים שכן קורים, ושאין לגביהם שום מחלוקת עובדתית, ושאתה משום מה בוחר לדבר על כל דבר שבעולם רק לא עליהם.
2 + 3. אלה אולי עובדות, אבל היות ודיברנו על משהו אחר והעלית את העובדות האלה רק כדי שנפסיק לדבר עליו ונתחיל לדבר עליהן - הרי שניסית להסיט את הדיון, בהגדרה.

למה לא התייחסת? לנושא של פשעי מלחמה (מהרשימה שציטט וטענת שלא קורים) שמתרחשים מדי יום, ואפילו אין על הנושא מחלוקת עובדתית. לזה לא טרחת להתייחס אפילו במילה.

אילו מקרים מתרחשים מידי יום מהרשימה הבאה:
"טיפול שאינו נאות בשבויי מלחמה: הוצאה להורג ללא משפט, מניעת טיפול בפצועים, שימוש בעינויים וכדומה.
טיפול שאינו נאות באוכלוסייה אזרחית: רצח, אונס, הגליה, שיעבוד, עינויים, הרס שרירותי של תשתית אזרחית (ללא הצדקה צבאית) וכדומה.
שימוש בנשק לא קונבנציונלי.
שימוש בילדים כלוחמים. ״
הוצאה להורג ללא משפט לשבויי מלחמה? מניעת טיפול בשבויי מלחמה? האם בכלא הם אינן מקבלים טיפול רפואי? האם מענים את האסירים בבתי הכלא?
האם רוצחים אונסים מגלים משעבדים או מענים את האזרחים בגדה ובעזה?
האם הורסים תשתיות ללא הצדקה צבאית?
האם משתמשים בנשקים לא קונבנציונליים?
או שמא אנחנו משתמשים בילדים כלוחמים? (בכל זאת, ילדים בני 18...) - אה אופס, זה הצד השני זה ששולח ילדים לדקור או מתחבא מאחורי ילדים קטנים...

רשימה יפה של דברים, אבל אני התייחסתי ספציפית לפשע מלחמה מסוים שאין לגביו מחלוקת עובדתית - הרס תשתיות אזרחיות שלא לצורך בטחוני - ואליו לא התייחסת עד כה במילה, ויתר על כן - אפילו טרחת להשמיט אותו מכל הרשימות שציטטת פה מהרגע שהעליתי את הנושא.

וואלה? אין מחלוקת עובדתית שזה נעשה שלא לצורך בטחוני? מעניין

מעניין אותי לדעת איזה צורך בטחוני אתה רואה בפיצוץ עשרות רבות של אחוזים (סליחה שאני לא בקיא במספרים המדויקים) מאספקת החשמל לרצועת עזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 16:57 
אדום נחמד כתב:
תהיה בריא..

הכי חשוב, גם אתה.
איתי -
ציטוט:
מעניין אותי לדעת איזה צורך בטחוני אתה רואה בפיצוץ עשרות רבות של אחוזים (סליחה שאני לא בקיא במספרים המדויקים) מאספקת החשמל לרצועת עזה.

אפשר לינק לדעת על מה מדובר?
ושוב אני לא דובר צה"ל, אי אפשר להתייחס לכל מקרה לגופו ולמצוא מקרה אחד בו אולי היה כשל מבצעי ולקרוא לזה פשעי מלחמה או פשעים נגד האנושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
תהיה בריא..

הכי חשוב, גם אתה..

חשוב מאוד, אבל אין לך מה לומר על הסיטואציה שנראית כמו פשע מלחמה, ולא הכרת אותה כפי שאכן היתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי לא סביר שהצבא הצליח לא לבצע ולו פשע מלחמה אחד בכל 60 שנות הכיבוש (60? 50? לא יודע).

כמובן לא זה הופך אותנו לשטן שהחבורה מנסה לצייר, ושוב מוריד את הדיון לדרג המבצע ולא לדרג הקובע.
צריך להיות עיוור כדי לחשוב שלא מתבצעים מעשים שכל אדם הגון היה מתבייש בהם, אבל כמו שכתב לפניי פוקרה אאלט,
אנחנו כנראה במקום טוב יחד עם ארהב, אנגליה וצרפת, אז בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
פרימו,

אגב, אם אתה כבר פה (וסליחה שאני מנסה להסיט את הדיון האישי בחזרה לפסים עניניים), אתה מוכן בבקשה להתייחס לנושא פשעי המלחמה (מתוך הרשימה שאתה בעצמך מנית, לא פחות) שישראל מבצעת בשטחים, ולעבירות שלה על הכללים שקובעת אמנת ז'נבה, ולהסביר למה טענת שהם לא מתקיימים ?

0. אתה מוכן להיות יותר ספציפי ולפרט על איזה פשעים מדובר?
במקביל אשמח אם תענה לי:
ציטוט:
1. הוצאה להורג ללא משפט לשבויי מלחמה? מניעת טיפול בשבויי מלחמה? האם בכלא הם אינם מקבלים טיפול רפואי? האם מענים את האסירים בבתי הכלא?
2. האם רוצחים אונסים מגלים משעבדים או מענים את האזרחים בגדה ובעזה?
3. האם הורסים תשתיות ללא הצדקה צבאית?
4. האם משתמשים בנשקים לא קונבנציונליים?
5. או שמא אנחנו משתמשים בילדים כלוחמים? (בכל זאת, ילדים בני 18...) - אה אופס, זה הצד השני זה ששולח ילדים לדקור או מתחבא מאחורי ילדים קטנים...

0. יש לך הרבה דרישות מאחרים יחסית לבנאדם שלא טורח אפילו לקרוא את ההודעות שנכתבות ספציפית בתגובה אליו.
1. הוצאות להורג ללא משפט יש גם יש, אם כי לא של שבויי מלחמה אלא של אנשים שאין דרך אלא להגדירם כאזרחים או אולי כחשודים בפעילות עויינת.
אמנם לא מענים אסירים עד כמה שידוע לי, אבל יש מדיניות מוצהרת של עינוי נחקרים.
אגב, כשאתה מתייחס לפלסטינים שבידי ישראל כאל שבויי מלחמה (אתה מצטט פה דינים שמתייחסים לשבויים, בהקשר של הפלסטינים שנמצאים בידי ישראל) אתה למעשה מכיר בכך שהארגונים הפלסטיניים הם צבאות אוייב.
2. לא שאני יודע.
3. כל הזמן, כפי שציינתי קודם, וכפי שמפורט כמה שרק תרצה בבלוג שאליו קישרתי לפני כמה ימים.
4. כן. למשל פצצות מצרר, פגזי פלשט, ואם זכרוני אינו מטעני גם פצצות זרחן.
5. ענית לעצמך - אנחנו לא משתמשים בילדים כלוחמים, בהנחה שבני 18 אינם ילדים. ראוי לציין שתהליך הגיוס מתחיל כשנתיים קודם לכן, כשהילד עדיין קטין.

אז מתוך חמשת הפשעים החמורים למדי שמנית בעצמך, אין ממש חולק על כך שישראל חוטאת בשלושה מהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
1. נראה לי לא סביר שהצבא הצליח לא לבצע ולו פשע מלחמה אחד בכל 60 שנות הכיבוש (60? 50? לא יודע).

2. כמובן לא זה הופך אותנו לשטן שהחבורה מנסה לצייר, ושוב מוריד את הדיון לדרג המבצע ולא לדרג הקובע.
3. צריך להיות עיוור כדי לחשוב שלא מתבצעים מעשים שכל אדם הגון היה מתבייש בהם, אבל כמו שכתב לפניי פוקרה אאלט,

1. מדהים שיש כאלה שזה לא ברור להם.
2. לא בטוח שזה נכון. יש מצב שהיתה, למשל, הוראה מהדרג המחליט לבצע פעולות שהן בגדר פשע מלחמה.
זאת בדיוק השאלה שעליה אמור להיות הדיון. למרבה הצער במקום זה אנחנו עסוקים בחשיפת המציאות בפני מי שאינו מעונין להיחשף אליה.
3. פוקרה דיבר ספציפית על החיסולים הממוקדים. גם אם תוריד את זה מרשימת פשעי המלחמה עדיין תישאר עם לא מעט מסעיפי אמנת ז'נבה שישראל מפירה מדי יום ביומו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:21 
טקנן:
ציטוט:
1. הוצאות להורג ללא משפט יש גם יש, אם כי לא של שבויי מלחמה אלא של אנשים שאין דרך אלא להגדירם כאזרחים או אולי כחשודים בפעילות עויינת.
אגב, כשאתה מתייחס לפלסטינים שבידי ישראל כאל שבויי מלחמה (אתה מצטט פה דינים שמתייחסים לשבויים, בהקשר של הפלסטינים שנמצאים בידי ישראל) אתה למעשה מכיר בכך שהארגונים הפלסטיניים הם צבאות אוייב.
2. לא שאני יודע.
3. כל הזמן, כפי שציינתי קודם, וכפי שמפורט כמה שרק תרצה בבלוג שאליו קישרתי לפני כמה ימים.
5. ענית לעצמך - אנחנו לא משתמשים בילדים כלוחמים, בהנחה שבני 18 אינם ילדים. ראוי לציין שתהליך הגיוס מתחיל כשנתיים קודם לכן, כשהילד עדיין קטין.

אז מתוך חמשת הפשעים החמורים למדי שמנית בעצמך, אין ממש חולק על כך שישראל חוטאת בשלושה מהם.

1. לא נכון, אין הוצאות להורג. אין תליה בכיכר העיר ואין כיתת יורים ואין סתם הוצאה להורג.
2. כמו שאמרת
3. על זה ניתן להתווכח
4. בוא ניקח למשל את הירי בפגזי פלשט, על זה נקבע:
ציטוט:
בימי האינתיפאדה השנייה השתמשו בצה"ל בפגז בגזרת עזה וארגון רופאים זכויות אדם עתר לבג"ץ כשהם טוענים כי ישנה הפרה נוספת מכיוון שהפגז גורם לנפגע לסבל מיותר. הנושא אף הגיע לדיון ב בג"ץ שקבע שמכיוון שלא מופיע באופן מפורש באמנות השונות הפגז אינו אסור לשימוש .

כמו שאמרתי, היו כשלים טכנים (כמו ירי פצצות מצרר בזמן מלחמת לבנון השניה) ועל כך הוקמו ועדות חקירה.
5. מה הקשר באיזה גיל מקבלים "צו ראשון" ?

teknoboy כתב:
תתאבד כבר כתב:
1. נראה לי לא סביר שהצבא הצליח לא לבצע ולו פשע מלחמה אחד בכל 60 שנות הכיבוש (60? 50? לא יודע).

2. כמובן לא זה הופך אותנו לשטן שהחבורה מנסה לצייר, ושוב מוריד את הדיון לדרג המבצע ולא לדרג הקובע.
3. צריך להיות עיוור כדי לחשוב שלא מתבצעים מעשים שכל אדם הגון היה מתבייש בהם, אבל כמו שכתב לפניי פוקרה אאלט,

2. לא בטוח שזה נכון. יש מצב שהיתה, למשל, הוראה מהדרג המחליט לבצע פעולות שהן בגדר פשע מלחמה.
זאת בדיוק השאלה שעליה אמור להיות הדיון. למרבה הצער במקום זה אנחנו עסוקים בחשיפת המציאות בפני מי שאינו מעונין להיחשף אליה.
3. פוקרה דיבר ספציפית על החיסולים הממוקדים. גם אם תוריד את זה מרשימת פשעי המלחמה עדיין תישאר עם לא מעט מסעיפי אמנת ז'נבה שישראל מפירה מדי יום ביומו.

1. זה דיי ברור לכולם, כמו שאמרתי אי אפשר לקחת מקרים בודדים ולהפוך אותם לכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:23 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
תהיה בריא..

הכי חשוב, גם אתה..

חשוב מאוד, אבל אין לך מה לומר על הסיטואציה שנראית כמו פשע מלחמה, ולא הכרת אותה כפי שאכן היתה?

דווקא יש לי מה לומר, ואני אומר אותה, קרא מעל ההודעה הזאת מה כתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
עוד דיון פרודקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טקנן:
ציטוט:
2. לא שאני יודע.

1. לא נכון, אין הוצאות להורג. אין תליה בכיכר העיר ואין כיתת יורים ואין סתם הוצאה להורג.
2. כמו שאמרת
3. על זה ניתן להתווכח
4. בוא ניקח למשל את הירי בפגזי פלשט, על זה נקבע:
ציטוט:
בימי האינתיפאדה השנייה השתמשו בצה"ל בפגז בגזרת עזה וארגון רופאים זכויות אדם עתר לבג"ץ כשהם טוענים כי ישנה הפרה נוספת מכיוון שהפגז גורם לנפגע לסבל מיותר. הנושא אף הגיע לדיון ב בג"ץ שקבע שמכיוון שלא מופיע באופן מפורש באמנות השונות הפגז אינו אסור לשימוש .

כמו שאמרתי, היו כשלים טכנים (כמו ירי פצצות מצרר בזמן מלחמת לבנון השניה) ועל כך הוקמו ועדות חקירה.
5. מה הקשר באיזה גיל מקבלים "צו ראשון" ?

teknoboy כתב:
תתאבד כבר כתב:

1. זה דיי ברור לכולם, כמו שאמרתי אי אפשר לקחת מקרים בודדים ולהפוך אותם לכלל.

1. ודאי שיש הוצאות להורג ללא משפט. מ"סיכול ממוקד" ועד ל"נטרולים", ואפילו סתם מקרים של רצח ללא שום סיבה (המקרה האחרון שפורסם, כיוון שהיו סרונים, היה בביתוניא).
3. אתה יכול להתווכח כמה שאתה רוצה, מי שקורא עיתון יודע שהואסים בתים ושאר תשתיות באופן יום יומי בגלל דברים כמו היתרי בנייה.
4. נתתי שלוש דוגמאות, לגבי אחת יש איזה פלפול משפטי ולא ברור אם זה באמת נשק אסור או סתם מטונף. יופי, הפרחים לצה"ל. שנים של שימוש בפצצות מצרר, שימוש בפצצות זרחן - מזה קל להתעלם כי מצאנו שפלשט זה לא אסור בצורה מפורשת באמנות שנכתבו לפני חמישים שנה.

ולגבי ההודעה של תתאבד כבר - כל השאל היא האם מדובר במקרים בודדים או בכלל.
כשמנסים לקיים על זה דיון אתה עסוק בלהכחיש שהדברים בכלל קורים, ואחר כך כותב שברור לכולם שיש כאלה מקרים. מה נסגר, בנאדם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי בשום מקום שהתייחסת לתיקון בנוגע להפצצות אחרי חטיפת גולדין. אתה טענת שהפציצו צירים. אז לא. הפציצו שכונות ונהרגו 150 איש לדעתי.

אבל אני חושב שראוי שניה לשאול על המטא-דיון.
מה צריך לקרות כדי שתסכים שישראל מבצעת פשעי מלחמה?
הודאה של רמטכ"ל או אלוף בכיר? כי את זה לא תקבל.
מה שנשאר הוא לדבר על מה שקורה בשטח, ונדמה שכל מקרה שנציף אתה תנפנף אותו. תן דוגמא למקרה שישכנע אותך..

מה עם הפצצת טקס סיום קורס שוטרים כחולים בעזה? זה נחשב פשע מלחמה בעיניך?
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1236850

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לא ראיתי בשום מקום שהתייחסת לתיקון בנוגע להפצצות אחרי חטיפת גולדין. אתה טענת שהפציצו צירים. אז לא. הפציצו שכונות ונהרגו 150 איש לדעתי.

מה שנשאר הוא לדבר על מה שקורה בשטח, ונדמה שכל מקרה שנציף אתה תנפנף אותו. תן דוגמא למקרה שישכנע אותך..

מהלך מבריק
מרתיע
תודה לצהל :HEART2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
כל כך מרתיע שהוא התחיל את מבצע עופרת יצוקה בזמן שמהלך באמת מרתיע היה מסיים מבצע בסדר גודל כזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
איזה בן זונה מטונף אתה פאביו.
נאצי במלוא מובן במילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
נאצי במלוא מובן במילה.

אדמין לא יטפל בך
יש לך חסינות אבל חייבים לשמור את ההודעה המלבבת עם השפה הנקיה שלך.

אגב על אמירת נאצי משלמים 10000 שח קראתי פעם...
יש פה עורך דין טוב נכון?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
עוד דיון פרודקטיבי.

אגב, טענת האמת דיברתי, הכי קלה בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:19 
אם המהלכים האלה תמיד כל כך מרתיעים ומבריקים, אז בטח ישראל היא מקום מאוד שקט ורגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:

מהלך מבריק
מרתיע
תודה לצהל :HEART2:

אתה יכול בבקשה להסביר במה התבטאה ההרתעה הזאת?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
שקט לי (לדינו ועזרא) בדרום בזכות ההברקות הללו.
תודה לצהל :ROSE:
תודה לחיילים שחירפו נפשם שנוכל לראות כדורגל ולשתות אספרסו קצר .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
שקט לי (לדינו ועזרא) בדרום בזכות ההברקות הללו.
תודה לצהל :ROSE:
תודה לחיילים שחירפו נפשם שנוכל לראות כדורגל ולשתות אספרסו קצר .

קודם כל לירות טיל ממסוק זה לא ממש "לחרף את הנפש", אבל בלי קשר:
אולי תוכל בבקשה להסביר במה התבטאה ההרתעה? האם החמאס הניח את נשקו, צמצם את הפעילות ההתקפית שלו, נמנע מלהתגונן מפני הפלישה הישראלית לעזה-שיצאנו-ממנה-והם-חופשיים-לעשות-שם-מה-שבא-להם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
נאצי במלוא מובן במילה.

אדמין לא יטפל בך

יש פה עורך דין טוב נכון?

יודונאצי מטונף, מעולם לא הטפתי לשפה נקייה. רק הצבעתי על הצביעות שלך.
מלבד זאת, כמו שאלפקה אמר, אמת דיברתי הכי קל בהסטוריה.

היטלר היה גאה בך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:33 
שוב פעם, אולי בפעם העשירית.
שקט כי ישראל הסכימה לשבת עם חמאס לשולחן המו"מ, ולחזור למה שנקרא "הבנות עמוד ענן". אותן הבנות בדיוק שהיא הפרה, והובילה בעצם לתחילת המלחמה.
אבל תמיד אפשר להמשיך לכתוב שטויות במקרה הטוב ושקרים במקרה הרע, אז מה הטעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
תודה לצהל
תודה לאלו שמחרפים נפשם
תודה לרמטכל שכמעט ולא ישן בלילה
תודה לאנשי המטוסים המסוקים הספינות והחירניקים
תודה לשבכ למוסד ולמשמר הגבול
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

בזכותכם חארות יכולים לנהל דיונים טרחניים בפורום
בזכותכם חארות יכולים לטנף מכאן או (בעיקר) משם על המדינה הצבא ועל כולם
בזכותם יש כאלו שקמים בבוקר וחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2016, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
נאצי במלוא מובן במילה.

אדמין לא יטפל בך

יש פה עורך דין טוב נכון?

יודונאצי מטונף, מעולם לא הטפתי לשפה נקייה. רק הצבעתי על הצביעות שלך.
מלבד זאת, כמו שאלפקה אמר, אמת דיברתי הכי קל בהסטוריה.

היטלר היה גאה בך

המבצע נפתח ב-27 בדצמבר, בשעות הבוקר המאוחרות, והחל בגל הפצצות אוויריות כבדות של חיל האוויר הישראלי באמצעות מטוסי קרב ומסוקי קרב. בשני גלי ההפצצה הראשונים נפגעו 100 מטרות. במכה הראשונה נהרגו למעלה מ-155 אנשי חמאס ואנשי ביטחון פלסטינים (89 מההרוגים נפגעו מירי טילים על מסדר שוטרים בעזה‏[30]). באותו יום תקף חיל האוויר עוד 70 מטרות ברצועת עזה. הפלסטינים דיווחו על כ-270 הרוגים וכ-750 פצועים‏[31] רובם פעילי חמאס ומיעוטם אזרחים‏.
:BOW: מדהים :BOW:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: