פרימו לוי כתב:
יודע מה, רואים שאתה עו"ד לפי הניסיונות להסיט את הפוקוס.
היה לי ברור שלא משנה מה אכתוב, או שהאבא שקרן, או שבכלל אני שקרן, כולם שקרנים חוץ מהצבא המוסרי הנפלא.
במקום שעבדתי בו התארח אדם מעזה עם אחת מהילדות שלו, שהיתי איתו במשך שבוע, אחד מהדברים שהוא סיפר זה על הילדה שלו שמתה ב2009 כי נמנעה ממנה גישה לטיפול רפואי והיא גססה במשך שעות.
לא הייתי שם כשהילדה גססה בעצמי. שמעתי על זה מהאבא שלה. הילדה אגב משילוב של שני פשעי מלחמה, הפגזה ישראלית מכוונת על חפים מפשע ומניעת גישה לטיפול רפואי לפצועים (הפצועים הם אזרחים ולא חיילים, אתה מבין את ההבדל בין מניעת גישה לטיפול רפואי בזמן לחימה ללוחמים של האויב לבין מניעת גישה לאזרחים?)
עכשיו או שהאבא שקרן, וגם אמנסטי שקרנים וכולם שקרנים, ובכלל הילדה מתה מנזלת, או שהצבא הישראלי ביצע פשעי מלחמה.
ציטוט:
2.37. באמנת ז'נבה נקבע, כי עיקרון הטיפול בפצועים ומתן אפשרות לצוותים ומרכזים רפואיים לטפל בפצועים מהווה עיקרון יסוד מרכזי. האמנה מחייבת את הכוח הכובש לספק הגנה לפצועים, לאפשר פינויים ולהבטיח הגעת צוותים רפואיים וציוד רפואי אליהם:
תתרץ את זה ביטחונית עד מחר.
מה שאתה אומר בעצם זה שצריך לצמצם למינימום את האפשרות של פגיעה בחיילים, גם במחיר של פשעים. ההיגיון הזה הוא מה שאפשר את ההפצצה האיומה ביום שגולדין ז"ל נחטף, זה היגיון שמאשר למעשה להפציץ הכל ולעשות הכל על מנת שלא יפגע חייל ישראלי. זה ההיגיון שהתוצאה שלו היא פשעי מלחמה.
ישראל רצחה ילדה במקרה הזה, פעם אחת כשהפציצה אותה ופעם שנייה כשמנעה מטיפול רפואי להגיע אליה ולהציל לה את החיים. אפשר לדעת מדוע אתה ממשיך לציין את מקצועי למרות שאין לכך שום רלוונטיות לדיון?
אשמח אם תוכל להתייחס לגוף הכתוב ולא לגוף האדם.
כפי שכתבתי לך אבל כנאה שלא טרחת לקרוא, אמרתי שאני יוצא מנק' הנחה שהאבא דובר אמת.
לעניין המשפט המודגש- אני ממש לא טוען זאת ולא אומר זאת.
אני כן אומר שיש לצמצמם למינימום את הפגיעה באזרחי ישראל ובחיילי צה"ל גם במקרה של פגיעה בחפים מפשע מהצד השני.
מעטים אם בכלל, מלחמות בהם לא נפגעו חפים מפשע.
ביום שגולדין ז"ל נחטף, תחילה לא ידעו שהוא נהרג אלא הסברה היתה שנחטף, במקרה כזה עושים הכל כדי למנוע את היעלמותו.
כולל הפגזות בכל הצירים בהם אפשר לנוע עם החייל החטוף.
כן היתי מצפה מאזרחי עזה באותה עת, להפסיק ולהחביא את המחבלים ואת הטילים בביתם, כן להתקומם נגד החמאס (אבל זה נושא אחר).
מהידוע לי, העובדות ביום יום מראות אחרת, לא מעט פצועים ואף מחבלים מטופלים בבתי חולים בתוך ישראל ואחרים מטופלים בבתי החולים בגדה ובעזה.
ישראל לא מונעת סתם ככה הגעה של אמבולנסים או גורמי טיפול אחרים.
ישראל רצחה ילדה? אתה באמת מאמין לזה? אתה יודע מה ההגדרה של רצח?