רועי כתב:
אני מאלה שיושבים וחושבים אחרי הפרקים ולכן חושב שהבנתי הכל בווסטוורלד, פרק הסיום היה מרשים וגרם לי לפלוט כמה 'וואו'ים באמת מפתיעים,
אבל אחרי שנגמר התחלתי לחשוב והבנתי שיש ה מ ו ן חורים בעלילה, הרגיש שהיא נשלפה מהמותן יותר מבעונה הראשונה.
עדין נהניתי מרוב העונה - האמצע שלה עם היפנים היה בזבוז זמן מוחלט אבל אהבתי מאוד את פרקים 7 ואילך, כש 8 הוא אחד הדברים היפים שראיתי השנה בטלוויזיה.
אני לא להוט לקראת עונה 3 כמו שהייתי לקראת זו, אבל אראה אותה ואני חושב שבסופו של יום העונה הזו בעיקר מחווירה ליד הראשונה, שהיא הטובה שראיתי.
אגב 1 האינטרנט טוען שחלק מהטוויסטים נשלפו מהמותן של נולאן במהלך הצילומים וזו כנראה אחת הבעיות
אגב 2 יש סצנת אפטר קרדיטס והיא מ א ו ד חשובה לעונה הבאה.
חשוב בטירוף!!
אני לא המתנתי לזה כשראיתי את הפרק, נתקלתי בזה במקרה כשהיה שידור חוזר.
אני די בראש שלך בסדרה, מחזק על הדעה על פרקים 7-10. היןו שינוי מרענן בעונה וזה בעיקר כי החזירו את אנתוני הופקינס למשך אחרי חצי עונה ראשונה משעממת, מוזרה ושורטת את הראש.
אני חושב שזאת סדרה שהרבה אנשים מפספסים את העניין שיהיה קשה מאוד לקלוט אותה מצפייה חד-פעמית בה, זאת סדרה שצריך לשבת לחשוב לקרוא ו"לחקור", כי ברגע שהיא לא נהיית קלה יותר להבנה, צריך להבין שזה כמו רמז שדוחף אותנו לשם.
לא יודע אם יש לך הוט ויצא לך לראות שם את ה"אולי פספסתם" שממחיש כמה היא גאונית וכמה זה מתסכל שמצליחים לפספס דברים בסדרה הזאת.
מה שכן היום למשל חשבתי על זה שהלילה אין ווסטוורלד ו-וואלה התבאסתי, כי אותי זאת סדרה שהצליחה לרתק למסך,
אז אני לגמרי מחכה לעונה השלישית שאני מאמין שלא ידכאו אותנו לגמרי...
אבל, גם בטוח שעוד ימשיכו לשרוט אותנו (בתקווה שבמינון נמוך יותר).